HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Jelentős izgalmak a Mol Ligában

2009.11.29. 21:57 AG 2.0

Az előzetesen kevésbé esélyesnek vélt csapatok megszorongatták ellenfeleiket a Mol Liga mai játéknapján. Elsőként a Brassó és a Vasas Stars csapott össze, és bár a fővárosiak kétszer is kétgólos előnyre tettek szert, a pontot emberemlékezet óta nem szerzett hazaiak az utolsó harmadban egyenlítettek. A ráadást aztán Svasznek gólja döntötte el, 4-5. A Miskolc még komolyabb mínuszból jött vissza, az Újpest 3-0-ra és 4-1-re is vezetett. A Jegesmedvék nemcsak utolérték ellenfelüket, az előnyt is megszerezték, és csak 18 másodperc hiányzott a bombameglepetéshez, 59:42-nél hozta az egált Kiricsenko. A két pontot Borbás révén szerezték meg a lila-fehérek, 5-6. Három pontot csak a Dab.Docler gyűjtött, de megint csak szoros csatában. A Ferencváros mínusz négyről kezdett kapaszkodni, a végén a kapust lehozva harcolt az ikszért, hiába, 6-5.

33 komment

Címkék: mol liga

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Utolsó harmadba megint sikerült kiengednünk! De azért jó meccs volt !

Hajrá DAB
Hát megint szívbajkerülgetőssé tettük a meccs végét! Grat a Fradinak a tisztes helytálásért.
Budai azért a kaput még mindig előszeretettel elrugdossa. Halacska meg inkább .... nemmondok semmit :)
Árkovics...Nemhiába,a fejétől bűzlik a hal.
Egyébként meg a srácok ma is megtettek szinte mindent,amit ez a fiatal csapat megtehet.Petres nagy fogás volt,sérülés után félig összeforrt kézzel is nagyot játszott.Ha Sike Zoli helyrejön azt lehet mondani,hogy 3,szinte egyforma sorunk lesz.
Mi van már, nem szívbajt hozni ránk egyszerű szurkolókra.
Kicsit sok volt a kapott gól a hétvégén, bár az igaz,hogy az alaptétel megmaradt, ami szerinte legalább eggyel többet kell lőni mint az ellenfél :)
Nem értem Pék mestert... Nem szabad még háromgólos előnynél sem visszaállni,mert ha az ellenfél vérszemet kap, nehéz ismét felpörögni! És nem mindenhol véd egy Sájevics:)))Mindemellett elismerés a Brassónak,a Miskolcnak sőt a Fradinak(...) is,egyértelmű,hogy a MOL-ligában már nincsenek kiscsapatok!
(apropó a DAB-nak majdnem sikerült ugyanabba a folyóba lépni)
Szilassy végül edzőként győzelemmel mutatkozott be nálunk :))
Grat Szilassynak! És GRAT a kis J.P-hez is! Kislány és 4kg-val született
Lehet, hogy már a másik posztnál írtátok, de azért megkérdezném, hogy mi is volt ez a Fisera féle kiállítás? Csak mellkastól felfele láttam őket a palánknál, és első ránézésre még két percnek sem tűnt. Persze ha ilyen kemény kiállítás lett belőle, két percet biztosan megért, szóval nem hihetek a szememnek. Gratula a Maciknak, szép volt :)
@Ref: A másik hírnél leírtam már.Röviden annyi,hogy egy dolog az,hogy úgy fúj egy bíró,hogy egyik csapat tábora sincs azzal megelégedve,volt már példa rá meg lesz is,de az nálam már elviselhetetlen és nem sportpályára való,hogy egy vezetőbíró két kézzel mutogatja azt a bizonyos egyezményes jelet a szurkolóknak mert éppen nem tetszik neki,hogy szidják...Úgy meg pláne fura a történet,hogy az illető JT elnöke.
Gratulálok a Miskolcnak! Csak online tudtam követni, de ígyis izgalmas volt. Ha jól olvastam, hogy Petres nagyon jól tolta. Örülök az új és hasznos igazolásnak.
Ejj de jó meccs volt ez, szépen küzdöttünk, de sajnos ez is kevés volt.

Hajrá Fradi!
Ma Dunaújvárosban mindenki láthatta, hogy a legnagyobb istenkirály KÖRT MEKSZVÉJN!! :)
Hajrá Kört és Dab, nagyon nagyon hajrá.

"THERE'S SOMETHING WHICH DOESN'T NEED DICTIONARY BECAUSE IT'S INTERNATIONAL!!!"
@Miskolcifan:

HA valóban igy volt,nagyon sajnálom!
Jégkorong.tv: Kiss Tomi állt a kapuban :) De végre valaki meginterjúvolta MacSweynt is, aki nagyon sokszor viszi a hátán a csapatot :) Hajrá Kohász.
Játékvezetés:Oksa kiállitása jogos volt még akkor is ha hazai pályán ezt már nem szokták befújni hosszabitásban.Az Újpest erőnléti gondokal küzd a Miskolc pedig támadásban már jó de a védekezése még elég gyenge.Petres jól nyomta de még kell 1-2 meccs hogy újra 100%-os legyen.
A fradisták megint jó érzékkel választották ki Dunaújvárosban, hogy kibe kössenek bele: 2 játékosszülő meg egy épp sérült játékos...No comment...
Nagyon jó volt tegnap Miskolcon! Kár,hogy nem nyertek! Egyre jobb ez a csapat!
A Fehérvári fitaljaink kitettek magukért!
@Ref: Sajnos így történt...
Gratula a Miskolcnak! Őszintén szólva nem az Újpesten múlt: nem mi nyertük meg, hanem ők vesztették el a 2-3 pontot, amiért pedig nagyon keményen megdolgoztak.

Hanem azt az egyet nem értem, hogy mi ez a szurkolói kezdeményezés a meccs legjobb játékosainak megjutalmazására. Nekem simán beleférne, hogy csak a saját játékosukat ajándékozzák meg. De ha már nyílt szinen az ellenféltől is kihívnak valakit az átadásra, akkor igen visszatetsző dolog, ha közben folyamatosan fütyülnek.

A játékvezetésről pedig annyit, hogy szomorú végjátéka egy tiszteletreméltó pályafutásnak. Szerintem. Kár érte.
Ha jól számolom, akkor már biztos az OB1-es első helyünk :)
Mol liga alapszakaszgyőzelmét a következő meccsen szerezhetjük meg.
De a Magyar kupa selejtezői is eldőlni látszódnak. Dec 7-ig a Vasas játszik még 2 OB1 meccset, Miskolc és mi 1-et. De helyezésváltozás nem lehet.
Tehát Mi és a Vasas már ottvagyunk a 4-es döntőben, Fradi-Újpest-Miskolc hármas fog küzdeni a másik két helyért.
@OliBLOOD: Változott időközben a kiírás, nem a helyezések alapján lesz eldöntve a dolog, mi rendezőként már döntőben vagyunk, a többiek helyezéstől függetlenül játszanak egymás ellen, ahonnan három jut tovább. Én úgy tudom, hogy erre változtatták meg a kiírást
@Spigott: nem örülnék neki :(
Jobbnak tűnt az a négyes torna szurkolói szemmel
@a. Bárd: Négyes torna lesz, minden szinten. a Miskolc, a Fradi, az UTE és a Stars játszanak egymás ellen körmérkőzéses alapon, ahonnan az első három továbbjut. A final four elődöntőben a Dab játszik a legrosszabb továbbjutóval, míg a másik kettő egymás ellen. a döntőt értelemszerűen a győztesek nyomják majd :)
@celebesz:
Először is köszönöm az elismerő szavakat a Macikat illetően!
A másik az elismerés. Vagyunk néhányan Miskolcon, akik imádjuk a jégkorongot. A párom fejéből pattant ki az ötlet, hogy egy-egy hazai meccs végén jutalmazzuk meg mind a hazai, mind pedig a vendégcsapat legjobb játékosát az edzők választása alapján.
Eddig nem fordult elő, hogy a szurkolók fütyültek, fújjoztak volna az elismerések átadásakor, és biztos vagyok benne, hogy most sem ez történt. Mint azt Te is írtad, a játékvezetés mindkét oldalon (MJJSE-UTE) hagyott "tüskéket" a nézőkben. Ennek a véleménynek adtak hangot a miskolciak. Mint azt fentebb is olvashatod, a VB egy félre egyáltalán nem érthető nemzetközi jelzést mutatott a szurkolóknak, és természetesen ezt senki nem állja meg szó nélkül.
A félreértésért, és az általad bántónak vélt füttyszóért elnézésedet kérem, és még egyszer hangsúlyozom: nem nektek vagy a csapatnak szólt a "vélemény".
aham, tehát olvasok, csak nem értek :)

Tehát rendezőként mi nem a döntőben vagyunk, hanem a final four-ban...

A többit meg lesz@rom :)))
@Icecube: Vili, köszi! Remek az ötlet, minden tiszteletet megérdemel. Ám mikor Siki kikorizott átvenni a díjat, és közben zúgott a füttyszó, azt nehezen lehet pusztán Árkovicsnak szóló kritikaként értelmezni. Szóval nekem elég fura volt... de persze értem, hogy egy ilyen feszültségű meccs után nehéz rendezni a szurkolói sorokat.
@Ref: Őszintén szólva nem tudom miről van szó. Láttam a mérkőzést, főként játékvezetői szemmel figyeltem, de nem véltem felfedezni ilyen esetet.
A játékvezetésről úgy gondolom, hogy teljesen korrekt volt és abszolút de nem azon ment el a meccs egyik csapatnak sem. A Macik korong szerzést követően támadtak, annyival az ellenfél védelme előtt voltak, hogy akár 2 gólra is növelhették volna az előnyt, azonban még saját térfelükön a piros előtt elvesztették a korongot, pontosabban Popovics vezette a korongot, de eltört az ütője és kénytelen volt eldobni azt, ezt az UTE könyörtelenül kihasználta.
Megítélésem szerint ez kimondottan jól sikerült mérkőzése volt az elnök úrnak, butaság ráfogni a vereséget.
@celebesz: A vendég játékos kifütyüléséről az a véleményem, hogy a mérkőzésen a jegyár akcióra való tekintettel rengeteg olyan szurkoló volt, akik max még a nyitott pályás időszakban jártak utóljára meccsen, valószínűnek tartom, hogy a negatív hangok is tőlük érkeztek, mert eddig egyik meccsen sem volt erre példa, még a Fradi ellen sem.
Erre szokták mondani, hogy rossz helyen voltál rossz időben.

Amúgy a kezdeményezés az az úgynevezett miskolci keménymag ötlete, ők saját költségen jutalmazzák ezzel a gesztussal a hazai és vendég csapat legjobbjait, melyet a szakvezetők jelölnek ki a mérkőzés vége előtt.
@celebesz: Ja bocs, látom mér válaszoltak neked hitelesebb forrásból :)

Mondjuk a füttyszót én is inkább UTE ellenesnek éreztem :S
@pokerface: Tudod,hogy van ez...Attól,hogy valamit nem látsz az még létezhet.Gondolom azért nem láttad,mert az eset már a csapatok levonulása után volt,közvetlenül az öltözőfolyosó úgymond bejáratánál.
@pokerface: A bíráskodással nem volt baj a bíróval mint emberrel már annál inkább szerintem se hibázott nagyot, inkább azzal van gond ha valaki bemutat a nézőknek és mint tudjuk ez nem az első alkalom volt. Hogy ezután nem fogom elnökúrnak nevezni az biztos. Én általában bírópárti vagyok és a legnagyobb baj azzal amit tett h. ezzel a bírói kar tekintélyét ássa alá. Már az első ilyen eset után se lenne keresnivalója se a jégpályák közelében. Nem tudom van e olyan fórum ahol elő lehet mozdítani az eltávolítását de meg kéne tenni.

Az meg sajnálatos h. az ute játékos bekorcsolyázásánál fütyültek, elég nehéz lenne azt Árkovicsra érteni aki mondjuk kiérdemelte, remélem nem lesz több ilyen.
süti beállítások módosítása