HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Ted Sator lesz a Medvescak Zagreb edzője

2009.11.23. 17:06 F. Kapus

A magyar válogatott szövetségi kapitánya hétfő délután elrepült Zágrábba, hogy átvegye az EBEL-csapat szakmai irányítását. A keretében jelenleg 19 nem Horvátországban született játékost tudó csapat edzőcseréje némileg meglepő, hiszen rájátszást érő helyen áll Enio Sacilotto együttese. Ráadásul az utóbbi időben remek sikereket érnek el, a Vienna Capitalst odahaza verték, majd Villachban nyertek. Információink szerint Sator mester kikötötte, számára a magyar válogatott elsőbbséget élvez, ütközés esetén a mi nemzeti csapatunkat részesíti előnyben. Ebbe a Medvescak menedzsmentje beleegyezett, szóban mindenben megállapodtak a felek, a szerződést Ted Sator megérkezése után írják alá. Örülök neki, hogy így közelebb leszek a magyar válogatotthoz, és több Mol Liga-meccset tudok majd megnézni, így jobban szem előtt lesz a válogatott nagy része, mondta a szövetségi kapitány percekkel Európába indulása előtt.

91 komment

Címkék: sator medvescak ted sator

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

most is igazoltak egy kanadai csatárt! Nem lesz ez sok légióscsere?
Jól hangzik, csak tartson ki a lelkesedése, és ne fásuljon bele az EBEL szezonba... Most vagy kevés a pénze vagy nem tudja eldönteni hogy nyugit vagy pörgést akar... :D
Vajon mikor nézi meg a Mol liga meccseket?
Cortinának nem azért kellett távoznia, mert a klubcsapat+válogatott már nem volt összeegyeztethető?
@freddyD: Cortinának azért kellet távoznia mert nála a klub csapat volt előrébb, ráadásul nem a szomszédban dolgozott...
@Lazlee: hát igen, ugyanez jutott eszembe. Legfeljebb akkor, ha a Zagráb nem jut be a rájátszásba, de erre meg ne bankoljunk, főleg ő ne...
Hát, nagyon kíváncsi leszek ezek után a Volán - Zágráb meccsekre.
Nyilván Ted ismeri a játékosokat, és fel is készíti a Zágrábot a Volán ellen elég alaposan.
Számomra egy kicsit elkeserítő és talán gerinctelen húzás, de ez az én véleményem.
Hangsúlyozom ez az én véleményem. Nem részletezném.
@orion66: Na, de ha ő lesz az edző, akkor mi is tudjuk ám, hogy milyen taktikát fog játszani a Medvescak!
Tavaly úgy se sikerült Mol liga meccsekre járni, hogy Fehérvárról kellett indulni! Zágráb közelebb van?
@Floki: Igen. A sportszerűségbe ez nem fér bele!
Hát ilyet még nem is hallottam, megáll az eszem. Nem tudok rá mit mondani ez nekem annyira morbid.
@Ed_14: Nem is kellett.
Az, hogy én ezt ragadtam ki -bár érintett a csapatom, de- csak annak szól, hogy nagyon gyenge érv, ismerve pl a játéknapokat.
Hm, én azért érzek némi ütközést. Pl. tudja valaki, hány horvát válogatottja van/lesz a Medvescaknak?

Szóval szerintem ez nem elegáns.

Persze nyilván le kell nyelni: gondolom az ilyesmit megfelelő összegű szövetségi kapitányi szerződéssel lehetett volna megelőzni, arra meg nincs pénze a szövetségnek.
Hát ezen eléggé meglepődtem, mit ne mondjak.
Azért arra is kíváncsi lennék, hogy miért vált edzőt a Medvescak. Kívülről nézve nem volt ennek előjele szerintem.
@promontor: Hát nem sok. A horvát csapat nagy része honosított játékos, így legalább 2 évig nem játszhatnak a horvát válogatottba.
@Ed_14: Tavaly nem volt a szöv. kapitány, így nem kellett neki MOl liga meccsre járnia. szerintem meg jó, hogy a Zágráb edzője lett, mert így szemmel tudja tartani a Volánt, meg a MOL ligás csapatokat is. egyszerűbb így, mint az USA-ból
Nincs ezen mit csodálkozni. Évek óta hangoztatjuk, hogy nincs pénz főállású szöv. kapitányra. Őt sem annak szerződtették.

Bár tény, hogy elég cifra így a sztori. Meglátjuk miként alakul.
Amúgy meg a szövetségi kapitányság csak a foci válogatottnál teljes állású poszt. A szövetségnek nincs lóvéja megfizetni, így semmi értelme moralizálni a döntésén.
@EisHockey: Ez is igaz, az éremnek mindig két oldala van!
Sikerült forrást találni arra, hogy a közelben legyen. Ennyi, örűljünk neki
@vaze: Így nincs ok az örömre. Mondjuk: Ott áll a zágrábi kispad mögött a csarnokunkban..... Hova húz a szíve?

Nekem egyfolytában az jut eszembe: házinyúlra nem lövünk! De ő lő!
@EisHockey: Amikor Cortina a Volán kispadja mögött állt, és játszott bármelyik más magyar csapattal ahol szintén voltak válogatottak, hova húzott a szíve?

Külön kell választani a klubcsapatokat a válogatottól. Ha tudja külön kezelni (és miért ne tudná) akkor semmi probléma nincs. Ugyanúgy, mintha egy játékos a nevelő egyesülete ellen játszik.
Lehet, hogy lesz bepillantása a horvát hoki életbe. Nem csak EBEL-es arcokat lát. Lehet bepillanthat egy horvát válogatott összetartásra.
Pláne úgy, hogy ugyebár Cortina is volt EBEL edző. Játszott a Volán ellen is.

Ha akkor nem csináltatok morális kérdést ebből, akkor most miért kell?

Nem értem...
Felőlem lehet akár öreganyám személyi edzője is csak jussunk fel az A csoportba. :)
@nigel:
Csak volt egy Volán farmcsapat, aminek illett volna követni a meccseit! Nem sikerült...
leírom még1x ,mert az elöző nem ment el( nem először )Nincs ebben nagy meglepetés.Satornak neve van a szakmában, ő is pénzből él,hát elment klubedzőnek.Az más kérdés hogy épp egy lehetséges ebel konkurens csapathoz ment,de hát ő nem magyar edző,hanem amerikai,és a volántól anno nem tüzijáték és fanfárszó kíséretében távozott.Kíváncsi leszek hogy hány MOL- ligás meccsen lesz jelen,hisz az ebel tempója eléggé feszitett,a meccsnapok 90%a ütközik a két ligának .( mikor itt volt edző nem sűrűn tünt fel a kis volán meccsein,pedig csak pár 100métert kellett volna megtennie a csarnokig,ennél kissé többnek tűnik a zagreb-budapest- dunaújváros távolság,igaz akkor nem volt szöv.kapitány.
@a. Bárd: Mondjuk szerintem az nagy különbség, hogy annak az országnak a bajnokságában edzősködsz, ahol szövkapitány is vagy, (erre sok példa van a magyar sportban, pl. férfi/női kézilabda vagy női kosárlabda ma is) vagy egy olyanban, ameluiknek a válogatottja vb ellenfél, még akkor is, ha nem tartjuk őket nagyon veszélyesnek.

Nyilván nem kell ebből vérre menő morális vitát csinálni, de azt fenntartom, hogy nem elegáns. Aztán persze ha ő is feljuttat minket az A csoportba, akkor végképp nem fog érdekelni, hogy mit csinált Zágrábban...

Cortina ebel-es esetéből egyébként én személy szerint azért nem csináltam "ügyet", mert akkoriban még kevésbé figyeltem a hokit. Melyik csapatnál volt és melyik évben?
@promontor: Cortina az Innsbruck csapatát irányította 2007-ben de ha jól tudom nem teljes szezonba...
Horvátország nincs egy súlycsoportba a Magyar válogatottal. Ha valamelyik Szlovén csapat kispadjára ült volna le az elég gáz lenne. Fehérvárról azért küldték el mert nem volt elég tűz benne, ha a Medvescaknál se lesz tűz benne az a Volánnak csak jó! Én is azt mondom jussuk vissza az A csoportba.
nem hiszem hogy azért ment oda hogy minket bosszantson...élni csak kell vmiből nem???ők hívták és ment.ennyi.ha jön beáll a helyére és hazafelé azon fog gondolkodni hogy mikor ő itt volt edző miért nem ment a volánnak ilyen jól... :D

sztm azért mert ismeri a volán nagy részét még nem jelenti azt hogy elvernek minket...
Háát ez nagyon gáááz!
remelem legkozelebb kitomjuk a zagrabot!
Hm...Pikáns. A rájátszásba kerülésért a Zágráb lesz az egyik nagy ellenfelünk. Az A csoportba kerülésért Szlovénia lesz a nagy ellenfelünk. Ezért mi megválasztottuk szöv.kapitánynak Satort, mert ismeri a szlovénokat. A horvátok leigazolták Satort, mert.... No comment
@cric82: Bocsi, de melyik részét? A légiósok szinte teljesen kicserélődtek, páran elmentek más csapatba, a válogatottakat meg egy hétig látta...
Miért nem lehet hozzászólnom???
Számomra nem nagy meglepetés a dolog. De szerintem MOL liga meccsen nem igen fog megjelenni, hiszen a Zágráb is hasonlóan készül, mint a Volán: amikor nincs meccs, akkor edzés van. Úgyhogy ezt kicsit ámításnak érzem.

Emellett megértem, hogy elszerződött. Vitát meg nem érdemes csinálni az ügyből, akár morális, akár etikai szempontból, elegáns-e a húzása, vagy sem.

Ez tény. El kell fogadni, vagy nem kell jégkoronggal foglalkozni :)
@EisHockey: Hihetetlen és kicsit mulatságos, hogy a Fehérvár tábla másik oldaláról mennyire másképp néz ki a világ! :)
@vaze: Szerinted hány mérkőzést fog látni élőben (MOL-Liga) ?
@Thomas_AV: 2x megfogalmaztam, 2x átírtam, de nem küldte el...:S
@Nagy 'Omar' Ádám: Aha, valami rémlik. Viszont igazából rájöttem, hogy a válogatott szempontjából Ausztria 2007-ben semleges terep volt, lévén akkor nem játszottunk egymás ellen. Tehát abban szerintem kevesebb kifogásolnivaló volt (ha egyáltalán...)
@FrankK: Már eddig is lényegesen többet látott, mint Cortina, amz azért nem kis teljesítmény! :)
@Szoljanka: gondolom megy ezerrel a moderátori tevékenység a háttérben... :(
@Thomas_AV: Mindannyiótok klaviatúrájában ott vagyunk. Amúgy mire gondolsz, azért nem küldte el Szoljanka gépe a kommentet, mert ezerrel moderálunk már a net túloldalán? Szívesen tájékoztatlak, hogy egy (1) kommentet töröltünk ez alól a cikk alól eddig.
@vaze: Nem volt nehéz sajnos :) De Ted sem fog többet szerintem...

@F. Kapus: ...pedig nem is volt benne semmi csúnya szó :)
@F. Kapus: oks,értettem,akkor bocsi ;) akkor az ottani net nem a legtökéletesebb Szoljankánál...na majd akkor később megtudjuk az ő véleményét is,csak kíváncsi lettem volna rá márt most. :)
amúgy szerintem jobb ,ha közelebb tevékenykedik Magyarországhoz Sator. ami meg a kialakult szituációt illeti : majd kiderül hogyan tudja felhozni szakmailag a Medvéket,biztos hogy jó szakembert választott a Horvát vezetőség
az üres komment sem megy át!! aminek pedig van tartalma mégúgy sem.
@FrankK: Szerintem sem, de majd meglátjuk! Nekem már az is sokat számít, hogy egyáltalán érdekli a történet. A volánosoknak nyilván nehezebb ezt megemészteni, a válogatott szempontjából az mindenképpen jó, hogy itt lesz a szomszédban...
Ted Sator döntését nem kommentálnám (mindenki pénzből él). Csak egy kérdésem/ hozzászólásom lenne: Ha a MJSZ főállásban nem tud megfizetni szövetségi kapitányt, miért nem választott egyszerűbb megoldást?
Ismereteim szerint MOL Ligás edzők és Jarmo Tolvanen neve is felmerült mint szövetségi kapitány.
Ez az út járható volt példa erre Pat Cortina mikor a Volán edzőj és szövetségi kapitány is volt egy személyben.
Nem megy, most sem...
@Momo_Kobak: Sator-ről mindenki tudta, hogy mit tud, Tolvanen zsákbamacska lett volna (a gyengébb kezdést követően egyesek még a Volánból is kezdték kikiabálni). Ezen felül Sator úgy ismeri a szlovéneket, akik az egyik legnezebb ellenfelünk lesz a VB-n, mint a tenyerét... Emellett a legnagyobb szaktekintély is!
@Szoljanka: nagyon durva dolgokat írhattál be, hogy ilyen keményen befegyelmeztek! :)
@vaze: A Volánban mégsem tudott maradandót alkotni (megosztotta a csapatot). Pat Cortinától kész, felépített válogatottat kapott.
@vaze: Még most a hétvégén is repülőjegyre akartak gyűjteni néhányan Tolvanennek...
@kerusz: még túl friss az élmény, ezt el is felejtettem... :)

@Momo_Kobak: hát, nyilván ez is egy magyarázat
ugy nezz ki hogy kivagtak a kommentemet kivancsi lennek miert nem irtam sem vulgarisat se nem szidalmaztam senkit
Vélhetően eljött az ideje Zágrábban, hogy egy kicsit rendet tegyenek a légiósok terén, a feladat ott szerintem a csapat és a csapat játékának a megformálása. Reményeim szerint a Zágráb nem a Volánnal, hanem a Ljubljanával fog küzdeni a rájátszást érő helyezésért.
Szerintem MOL liga meccsre nem fog járni Sator, ő már fejben összerakta a válogatottat, azt viszont pozitív, hogy az EBEL-en keresztül tudja figyelni a válogatottaink nagy részét és a szlovén fiatalokat is, akiket azért kevésbé ismer.
Ha kikötötte, hogy a magyar válogatott az első, akkor nem látok etikai problémát a szerződésében.
A Volántól szerintem azért kellett távoznia, mert más játékosgárdát képzelhetett el, mint a jelenlegi keret; Zágrábban ez passzol neki, ott nemigen lesznek nyelvi problémái a játékosokkal :)
@vaze: Tavaly is volt Pannon kupa és érdekes a kupa itthon maradt, idén nem maradt itthon. Pedig illő lett volna, így bemutatkoznia a szövetségi kapitánynak. A második hely is szép teljesítmény, de ez azt tükrözi, hogy a döntőben kikaptunk...
Szép dolgog, hogy a fiatalokat be akarjuk építeni, de erő alap nélkül a falak is gyengék...
@qx92: Senki nem vágta ki a kommentedet. Próbáld újra. Ha megnyugtat Benneteke, mondjuk félóránként megírom, hány kommentet töröltünk a cikknél. Most 1-nél járunk.
@TheKaszi: Ráadásul Sator a megkeresésről tájékoztatta a szövetséget és a szövetséggel egyeztetve mondott igent. Úgyhogy etikai probléma biztosan nincs itt.
@Momo_Kobak: Nem gondolod, hogy összehasonlítod a tavalyi Kupa mezőnyét (Horvátország, Litvánia, Szerbia) az ideivel? Ez azért elég komolytalan... Arról nem is beszélve, hogy el kellett kezdeni a fiatalítást, ami nem is sült el rosszul! De persze lehet, hogy fordítva ülök a lovon és a VB-ket kellene felkészülésnek tekinteni az aktuális Pannon Kupára.
Mielőtt ezt túl ragoznánk:
Sator:"El kell mondanom, hogy ha a Jesenice vagy a Ljubljana kért volna föl, nem vállaltam volna, mert Szlovénia direkt ellenfelünk lesz tavasszal a divízió 1-es világbajnokságon." Forrás:
www.nemzetisport.hu/jegkorong/jegkorong-ted-sator-a-medvescak-zagreb-vezetoedzoje-2007810/
@vaze: Nem is akartam összehasonlítani a tavalyi csapatokat az idei csapatokkal, hiszen egy év alatt sok minden történt. Szapporó után kijutottunk Svájcba, elveszítettük a válogatott egyik meghatározó játékosát, van aki visszavonult. A fiatal játékosok beillesztése a csapatba elkerülhetetlen, de a rutinos játékosokat nem kellene mellőzni... lásd a Pannon döntő.
Előrebocsátom,hogy mint magyar jégkorong szurkoló - immár 30 éve - tiszta szívemből szurkolók a Fehérvár AV 19-nek, hogy az osztrák ligában minél jobban szerepeljen és büszke is vagyok a mostanában nyújtott fantasztikus teljesítményre,a bravúros győzelmekre a kettős hátrányból elért gólra és arra,hogy most már komoly osztrák gárdákat is egyre többször sikerül legyőzni! Ez a liga tulajdonképpen a DEL előszobája ezért remek meccseken edződik a tulajdonképpeni magyar válogatott a div1-es vb-re ahol ki-ki meccs lesz a feljutásért a szlovénekkel! De! Vajon mi a jobb,ha a kapitány egész évben a tengerentúlon van és csak hébe-hóba látja a játékosait vagy ha itt edzősködik a szomszédba és napi kapcsolatban lehet a magyar válogatottakkal? Az hogy a Medvescsak edzője lett lehet,hogy csak még jobb teljesítményre sarkallja a Volán válogatottjait mert bizonyítani akarnak a kapitánynak! Ne feledjük,hogy a Fehérvár tavaly utilaput kötött Sator lábára így nincs joga az Alba drukkereinek megkérdőjelezni Sator döntését! Lássuk be,hogy a Szövetségi kapitányság nem kíván teljes embert,az a fontos,hogy Sator mindig a válogatott rendelkezésére áll majd amikor kell! Sajnos Cortina ezt nem tudta vállalni! A legideálisabb szerintem az lenne,ha a Volán és válogatott szakvezetője lenne ugyanaz a személy!
EZ GUSZTUSTALAN!

-én kérek elnézést!-
@Momo_Kobak: a felnőtt játékosokat nem mellőzték, hanem pihenőt kaptak, ami azért nagy különbség! Mellesleg én se értettem, mert az első sorunk egyelőre nagyon nincs meg, ehhez képest Palkó pihent, Godóék meg játszottak még egy meccset. De azon a szlovén meccsen nagyon komolyan helytálltunk!
Sziasztok! Érdekes fejlemény, de mindenki tudja, hogy ennyi pénzért nem fogunk, olyan edzőt találni, aki a Magyar Himnusznál könnybe lábad. Egyszer volt Budán kutya vásár, mint tudjuk. Satornál, anno az egyik probléma az volt a Volánban, hogy nem kötődik eléggé kis országunkhoz, szerintem ez most sincs máshogy, de a pénzből úgy látszik, csak ennyire futotta. Remélem a fent felsorolt negativumok nem jönnek be és kellemesen csalódunk.
Csatlakozom több előttem szólóhoz: ez így igen érdekes.
Amúgy MOL Liga-meccset nézni szerintem nem saját 'szemével' fog, meg az ott mutatott teljesítmény sem (volt) feltétlenül mérvadó (a múltban sem)...
Hajrá magyarok!!! 2011-ben a Sztílarénában szeretnék a fiainknak szurkolni!
én nem örülök, de ez legyen az én bajom.
@kerusz: Nekem is több próbálkozásból sikerült már délelőtt és kora délután is kommentet elküldeni.
Eszembe sem jutott, hogy esetleg moderálás történt, mert én arra okot nem adok.
Szerintem itt a szerverrel lehet valami hiba.
A gép azt írja ki, hogy nem sikerült elküldeni. Próbálja meg újra!
Nem tudom miért van kiakadva sok ember ez miatt. Sator tudja, hogy kikre kell figyelni, aztán majd vb előtt egy-másfél hónappal ráér elkezdeni figyelni a teljesítményüket személyesen (addig gondolom rendszeresen segítenek neki a segítői).
A másik meg: nagyon kevés válogatottnál van olyan edző, aki csak a válogattat viszi. USÁban, Kanadában mindíg NHL csapatok edzőit jelölik ki.
Dolgozzon nyugodtan, sok sikert neki (kivéve ellenünk), legyen Volán-Zágráb döntő :)
@kerusz: elnezest kerek a gyanusitgatasert de nem sokkal elotte volt szo a moderalasrol es en arra gondoltam megyegyszer nem irom lert a ket komment kozott eltelt 4.5 ora es 6-7 sor :) szoval megegyszer elnezest a szerkesztoktol mert egybol a leggroszabbra gondoltam ami ne volt fair veluk szemben
Az a baj hogy nem nyúlnak eléggé mélyen a zsebbe a támogatók ...
Vagy az a baj hogy nem tudnak eléggé mélyen zsebbe nyúlni ...
A lényeg amitől kicsit félek az talán annyi hogy a horvátok elég tőkeerősek, és nehogy le stipi-stopizzák a Sator mestert Főállású szövetségi kapitánynak is ...
Egyébiránt sokkal könnyebb lesz szemmel tartani a MOL ligát a szomszéd országból, mint az óperencián túlról ..
Szerintem
Én komolyan mondom néhány embernek elment a józan esze. Nem feltétlen azokra gondolok akik ellenzik Sator döntését, mert szívük joga, és talán még az indokok is valamelyest érthetőek. DE! Olyan összeesküvés elméletet gyártani, hogy Sator miért vállalta el, és ennek a magyar válogatottra vonatkozó kihatásai milyenek lehetnek (jövőre!!!) szerintem beteges..
MÁs.. de talán mégsem annyira: Tényleg egyetértek kerusz-al aki helyesen emlékeztetett arra, hogy pl. a múlt héten már néhányan Tolvanent is a p*csába küldték volna a Volán padjáról.
Fogjuk már fel, és örüljünk annak, hogy kis picsányi hokinemzet létünkre ilyen komoly szakmai múltal rendelkező ember(ek) trenírozzák - a hozzáteszem tehetséges - játékosainkat. Végül talán még annyit: szívből örüljünk az elért eredményeknek MoL liga, Volán sikerek, Válogatott - mert szerencsére mindegyik esetben van minek- és ne feledjük, hogy többek között Cortina,Sator,Tolvanen, de éppúgy említhetném JP,Glen Williamson stb... embereket, akik ezeket az eredményeket kihozták/kihozzák játékosainkból...
Azért Én kiváncsi lennék arra miért küldték el tavaly Satort a Volánból! És érdekes ez is: "a múlt héten már néhányan Tolvanent is a p*csába küldték volna a Volán padjáról". Pedig most fut a szekér, tavaly meg reális volt a kilencedik hely.
A hivatalos indokot olvastam, de mi folyika háttérben?
@mazsilaci: A blogozók/szurkolók egy része küldené már a szezon eleje óta, nem a szakvezetés.
Előbb-utóbb veszteni fogunk, akkor majd gondolom azzal jönnek, hogy ők megmondták.
@Gaudi: Tegyük hozzá, hogy a szurkolók kb. 0,0001%-áról van szó, akik akkora Volán-szurkolók, hogy legszívesebben mindenkit elküldenének a klub háza tájáról.
@KCs: Valóban, így teljes a történet.
Ezzel az erővel Cortina is maradhatott volna.Sebaj fő a következetesség...
@KCs:
Nekem szóltak, hogy figyeljek a matematikai és statisztikai megközelítéseidre.
Azért az 1 a tízezerből kissé alábecslés nem?:-)
@canadien:
Nagyszerűen megláttad a hasonlóságot! Grat.
Emese hol vagy?
A mai NS-ben,csodák csodájára találtam egy cikket Budairól.Megjegyzem a teljesitménye alapján teljesen jogosan.Aztán rájöttem,hogy tulajdonképpen nem az Ő kiemelkedő teljesitménye volt a lényeg, hanem felvezetés az:NS vélemény,nincs ez jól,cimü megjegyzéshez.
Csatlakozom AV fan kollégához, hogy:pikáns.Semmi több, és tényleg ne gyártsunk összeesküvés elméleteket.Ez maradjon ujságirói tulajdonság,ebből élnek.
Az itteni többséggel értek egyet és nem kérdőjelezem meg a kapitány elkötelezettségét, a válogatott mellett.A vélemények különbözhetnek az út lehet sima,vagy göröngyös, a cél a lényeg.Az itt olvasottak mindig hitelesebbek, mert itt nincsenek hátsó szándékok.
valszeg pont az ilyen dolgok miatt pöckölte ki Gabbá tavaly... nem ütközik szabályba, nem tilos, csak egyszerűen éreznie kellene hogy ezt most nem... ezt nem lehet tanítani, valakinek vagy van jóizlése, vagy bármi ráfér az arcára... szakmailag nem tudom megítélni, emberileg nulla nálam
Sziasztok!
Szerintem ideje más oldalról is nézni a dolgokat nem csak betámadni az "öreget" .
Szerintem meg nagy húzás volt a részéről,hogy abban a ligában dolgozik ahol a Szlovén válogatott sokkal jobban fel tud belőlük készülni Zágrábból,mint mondjuk az USA-ból.Mióta nem ő a Szlovének szöv kapja elég sok minden változott náluk is sokkal erősebb és jobb lett a játékuk mint pár éve.Jobban figyelheti a játékosokat és jobban képben lesz a teljesítményükkel.
Ennyi ezzel csak nyerhetünk és nyerni is fogunk.
@Peetyke: nekem komoyl ketsegeim vannak a te meglatasod realitasaval kapcsolatban
süti beállítások módosítása