HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

A Stars nyerte a rangadót

2009.11.20. 21:18 F. Kapus

A 2., a 3. és a 4. helyezett is nyert, így tovább nőtt a különbség a Mol Liga rájátszásába vágyó csapatok között. Az SC Csíkszereda többször is magabiztosan vezetett a Miskolc ellen, de az 59. percben egygólosra fogyott az erdélyiek előnye. Ez viszont már a végéig kitartott, 6-5 maradt az eredmény. Az UTE is magabiztosan kezdett a Brassó ellen, a 22. percben már 3-0 volt a liláknak, de a vendégek nem adták fel. A vége mégis sima 8-4 lett. A hírek szerint az erdélyiek busza lerobbant, több órát várakoztak az újra, és csak közvetlenül a találkozó előtt érkeztek meg. A legnagyobb érdeklődés az FTC–Stars meccset övezte. A két csapat között 6 pont távolság volt a találkozó előtt, a folytatásra nézve egyáltalán nem volt mindegy, hogy ez 3 vagy 9 lesz a meccs után. Két ferencvárosi gól közé három starsos került, így Kangyal Balázsék 3-2-re nyertek, és mindhárom pont Káposztásmegyerre került. Érdekesség, hogy az ötből négy gólt egykori Alba Volán-os EBEL-játékos szerzett.

49 komment

Címkék: mol liga

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szerintem mind az 5 egykori Volán játékos
@sikorcinforprez: Igen, köszi, javítottam is ahogy írni szerettem volna elsőre. :)
@F. Kapus: No problemo. Egyébként jó meccs lehetett, de a szeredai valószinüleg még jobb!
volt valaki az UTE-Brassó meccsen? Milyen volt?
Az mióta rangadó amikor a 4. és az 5. játszik egymás ellen?
@szekelyek: Többnyire elég uncsi meccs volt. A Brassó nem volt igazán veszélyes, az UTE meg láthatóan biztosra ment és csak akkor hajtott, ha nagyon szükséges volt. A végén aztán mikor eldőlt a meccs, már mehetett a picit látványosabb hoki.

Nem volt nagy meccs. Az viszont marha nagy volt, mikor véletlenül 5:3-as állásnál hirtelen 7:3 lett a kijelzőn, a nézők ujjongtak, majd mikor visszarakták 5:3-ra, ment a "Mocskos csalók!" rigmus :D
Még a bírók is nevettek
@Video Tóni: Na mi van vaze, nem lettek élesek a képeid? Még hogy nem rangadó? A rájátszásért folytatott harc volt ez, te! :)
@F. Kapus: Még az a szerencse hogy nem lehet kiesni :D
Újvárosiként szorítok nektek,Hajrá Macik!!
Mondom...:) mint Újvárosi szurkoló:) Hajrá Macik!!
@szekelyek: múltkor dícsértem az Újpest - Bp. Starsot, mondván hogy mind az iram, mind a színvonal megfelelne az EBEL-ben is. Viszont most azt kell mondjam, hogy rendkívül gyenge meccset láttunk. Egy fáradt, bágyadt, és csak helyenként motivált Brassó játszott egy olyan Újpesttel, amelyik már a meccs előtt elkönyvelte a 3 pontot. Iszonyat sok rossz passz, alacsony színvonal és iram...

de a lényeg a győzelem!

Amúgy most is szétbombáztuk az ellenfelet, 61-et lőttünk kapura. Jó lenne valami komolyabb hatékonysággal támadni... és főleg keményebben védekezni.

No de majd vasárnap. Derby-time!!!! :D

HAJRÁ LILÁK!!!!!!!!!
@Video Tóni: ugyanez jutott nekem is eszembe :) Lehet, hogy ilyen jó a bajnokság, hogy minden meccs rangadó? :D
Ja gratula a Jegesmedvéknek a szoros eredményhez! Valaki, aki csíki, beszámolna az eseményekről, meg a meccsről?
@gabute: off: A szórólapokból légyszi tarts meg nekem vasárnapra 5-6 darabot. Köszi!
@sikorcinforprez: a szeredai meccs nagyon sima miskolci zakokent indult,de a csiki legenyek elkonnyelmuskodtek a veget...azert lett ennyire szoros a vege;)
@Video Tóni: kb. 20-30-at szeretnék "visszatartani"
@gabute: mármint azért, hogy a "szokásos embereknek" jusson. Már aki nem bérletes
@gabute: "múltkor dícsértem az Újpest - Bp. Starsot, mondván hogy mind az iram, mind a színvonal megfelelne az EBEL-ben is"
Már akkor is megmondtuk, hogy ez nem igaz és ez csak a Te szubjektív véleményed...
Nem vagyok Stars fan mégis ma az ő győzelmüknek örülök .Most a Hofin verik el a balhét a Ferencvárosi mérközéseket látogató emberek de a baj nem most kezdődöt ...
@Licsimi: Pedig bizony volt már olyan, hogy Mol Liga meccs jobb színvonalú és iramú volt egy EBEL-meccsnél. Idén is történt ilyen. Pl. a Volán-Jesenice és az utána következő napon játszott Újpest-SC Csíkszereda meccsekre igaz ez. Nem felségsértés az ilyen, nem kritika a Volánra nézve (sem), és bizony megeshetik néha. Nincs ebben semmi szégyen, inkább örülni kellene ennek. Ettől még persze nagy általánosságban igaz, hogy az EBEL meccsek gyorsabbak, keményebbek, színvonalasabbak a Mol Liga mérkőzéseinél, de a különbség szerencsére korántsem akkora, mint azt sokan hinni szeretnék.

Hogy megnyugodj, pl. a mai Újpest-Brassó fényévekre volt egy átlagos EBEL-meccs színvonalától. Valaki megállapítása szerint a Brassó egy közepes ificsapat teljesítményét mutatta, és az UTE is downgrade-elte magát ehhez már jó előre. Valószínűleg ebben az is közrejátszott, hogy a székelyek kicsit viszontagságosabban utaztak a tervezettnél.
@lidmark: Ha jól sejtem, okkal kérik számon éppen Hoffmannt.
Valaki szóljon már a csíkiaknak, hogy le kellene zárni azt az online jegyzőkönyvet...
Nem tudtam kimenni a Fradi-Stars-ra.
Valaki informáljon már, milyen volt.
Kösz.
Ez a probléma nem 1 személyes .Bár most sem volt kifizetődő az ősziteség.Talán nem kellet volna a darázsfészekbe nyúlni .
Jó meccs volt a Fradi-Stars,korrekt bíráskodással !
@gabute: Könnyed meccs volt, sokat korcsolyáztak :-) A védelmek nemigen álltak a lábukon. A vége izgalmas volt, páros kiállítás 4-4be ment a játék, Maciknál a korong, kapus le, az idióta vonalbíró meg befúja a plusz mezőnyjátékost, mikor meglátja az üres kaput. Utána meg majdnem térden állva esedezett bocsánatért a miskolciaknak.
@Fejér Lilla: Nem vagyok ideges, meg amúgy is tudom, hogy ez a rosszabbik éned... :)))
Az egész rendszerünk megtelt vmi vírussal, csoda hogy egyáltalán volt közvetítés

Nekem tetszett a meccs, no meg az, hogy a macik nem adták fel egy percre sem, többször azt hittük, na itt omlanak össze, de nem, kapartak becsülettel és a végére majdnem összejött nekik. Egy sima, látványos, sportszerű meccs volt, a kiállítások párosak voltak, folyamatos volt a játék, a kapusok nem nagyon fogtak, a védelmek nem nagyon álltak a lábukon, a gólok többsége nagyon szép volt

A vonalbíró brutális volt...
@terminatrix: Te mindig mas meccset szoktal latni, mint amit valojaban nezel. Azt hittem ez csak HC fobia nalad, de ugy latszik Te mindig ilyen vagy. :)
Mayer Péter: – Két dolog miatt tudnék szétrobbani! Az egyik, hogy a harmadik harmadra háromgólos különbséget szedtünk össze, a másik pedig az, hogy a meccs végjátékában, egy számunkra kedvező pillanatban MOL ligás vonalbíró nagyot téved, utána meg nem győz elnézést kérni, a bírói karral együtt.
Terminatrix:A vonalbíró brutális volt...

Mi történt???
@Licsimi: A Stars és a Brassó meccs között ég és föld. És kettőnk közül én láttam EBEL meccseket, te meg nem láttál MOL Ligásokat, vagyis vakon ítélkezel.

Arról nem is beszélve, kérdezd meg Keruszt az Újpest-Sportclub meccsről. Ő aztán igazán gyakran jelen van az EBEL meccseken is, van összehasonlítási alapja.

No de veled felesleges vitatkozni, mert prekoncepciózus vagy, háttérismeret nélkül.
@Fejér Lilla: ez így teljes egészében igaz!

Annak viszont örülök, hogy olyanok lőttek gólokat, akiknek eddig nem volt szokásában (Németh P., Simon D., Roczanov, Buzás)
@csatoimi: Mit csináljak, ilyen vagyok :), de én legalább láttam, te nem voltál ott, vasárnap mikor mész le, lehet én is leérek...

4-4 ellen lehozták a kapust az utolsó fél percben, a vonalbíró befújta a túl sok játékost :)
@KoMoNDoR: :-)))) köszi a beszámolót. Szegény bírók :D
@terminatrix: Idezem a sportclub.blog.hu-t: " Mintha valami afrikai bajnoksabol szarmazo meccset neznenk". Te hol lattad azt a jo kis meccset? :) Vasarnap gyere es lemegyunk a Volan meccsre. Varlak.
@csatoimi: mindenkinek mas a velemenye. Nekem peldaul nem tetszett az elso harmad , gyenge szinvonalu volt az igaz.De a 2. harmadtol igenis jo meccs volt, annak ellenere, hogy mindket csapatnal becsusztak ilyen-olyan hibak.
Mayer Peter nyilatkozatara pedig annyit, hogy osszeszedhettek volna a helyzetek alapjan sokkal nagyobb kulongseget is, a masikban igaza van, hogy a vonalbiro tenyleg nagyon amator modon fujta be azt a tobb játekost, de nem ez dontott.Mikor befujta akkor a korong a felpalyan tul volt egy miskolcinal, tehat annyi eroval lohettunk volna mi is golt egy rossz passz utan.Tehat szerintem egyaltalan nem ez dontott a meccsen. Sajat magunknak tetuk szorossa a merkozes veget, nagyon elkenyelmesedtek a fiuk, de nagy gratula a Miskolcnak, mert nagyon kuzdottek a vegen.
@csatoimi: az az idezet az elso harmad utan volt, a 2. harmad vegen pedig:"Felpörgött mindkét csapat a szünet alatt, ha helyesbíteni akarunk, akkor kijelenthető hogy a kék-fehér együttesnek ez jobban sikerült olyan szempontból, hogy a helyzeteit be is tudta lőni (akkora nagyravágyók azért mi sem vagyunk, hogy mindenik után gólmámorban törjünk ki...). Visszavonom az afrikai kijelentésemet!"
Amugy szep kis meccs volt szerintem:D
@SportClub: En rad hagyatkoztam, na meg egy-ket sms a helyszinrol is ezt erositette meg. Na de orulok annak, hogy a vegere jo kis meccs lett belole. :) Hajra csiki hoki!!!
Van valami infója valakinek arról, hogy Újvárosban, 6-án tényleg macidobálós meccs lesz-e ?:)
Sziasztok!
Valóban befújtam a túl sok játékost, eddigi pályafutásom legnagyobb bakija volt,legszivesebben elástam volna magam a jég alá. A tisztesség úgy követelte, hogy elnézést kérjek a csapattól, akinek kárára tévedtem, de nem térden állva tettem azt, és nem könyörögtem. Tovább ehhez nincs amit hozzáfűzni, mentség nincs a részemre.
forestjr-rol tud valaki valamit? hova tunhetett el?
@csatoimi: Jól van, tegnap együtt voltunk a meccsen, szerintem csak belefáradt a kommentelgetésbe. Bár a svédekről írhatna már valamit :D
@Video Tóni: Kezdem azt hinni, hogy a konkurenciának fusizik :)
@Video Tóni: Egy honapja igergeti a sved ligat. :)
@F. Kapus: @csatoimi: majd holnap adok neki egy sallert ha nem csinálja meg idejében :D
@Video Tóni: Ez a minimum ami jar neki. :)
süti beállítások módosítása