HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Magyarország–Horvátország 7-1

2009.11.07. 20:38 AG 2.0

Magyar–szlovén döntő lesz a székesfehérvári Pannon Hoki Kupán, miután egyfelől a pénteki olaszverés után jelentősen átalakított hazai válogatott nagyon simán elütötte Horvátországot, Szlovénia pedig előzőleg felülmúlta a mezőny egyetlen A csoportos válogatottját. A magyar csapatban óriási teljesítményt nyújtottak a Mol Liga-éllovas Dab.Docler hokisai, ami igen nagy reményekre jogosítja a drukkereket a jövőre nézve.

Már az első harmad első szakaszában kiderült, az, hogy Ted Sator szövetségi kapitány kilenc helyen is átalakította keretét, a legkevésbé sem vált a csapat hátrányára. Nem voltunk egy súlycsoportban az ellenféllel, a horvátok még előnyben sem igen tudtak felállni. Az első gólt a fehérvári fiatal sor oszlopa, Nagy Gergő szerezte, a másodikat az újvárosi hátvéd, Hegyi Ádám. A horvátok találtak egy gólt, feljöttek mínusz egyre, de nem sokáig örvendezhettek, Galanisz Nikandrosz visszaállította a közte kettőt.

A második és a harmadik menetben már csak magyar gólok születtek, okosan elosztva. Előbb Sofron következett, majd egy egészen fantasztikusan végigvitt ziccerből talált be élete első válogatott meccsén Magosi Bálint. Az utolsó menet a Galanisz–Kiss Ákos duóé volt, előbbi kétszer asszisztált, utóbbi mindkétszer bevágta. Az egyiket úgy, hogy Galanisz mindkét vasat eltalálta a szólója végén, Kiss meg bekotorta a kipattanót, 7-1.

A válogatott összességében nagyon szép, friss és lendületes játékkal intézte el divízió 1-es ellenfelét, érdekes, hogy a gólokat kizárólag a második és a negyedik sor játékosai szerezték, öröm volt nézni, mit művelnek. A meccs legjobbja minden szinten a Mol Liga-góllista vezetője, Galanisz Nikandrosz lett, aki 1+3-mal zárt.

Magyarország két nap után százszázalékos teljesítménnyel, 13-2-es gólkülönbséggel áll az élen. Szlovénia sem vesztett még pontot, a déli szomszéd hokisai 3-1-re legyőzték az A csoportos olaszokat, akik erre a tornára nem fognak jó szívvel emlékezni. Az utolsó játéknapon, vasárnap előbb az olaszok és a horvátok döntik el, melyikük ne legyen utolsó, majd 18 órától az első helyért csapunk össze Fehérváron a szlovénokkal.

122 komment

Címkék: magyarország horvátország pannon hoki kupa

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szép volt fiúk :)
Hajrá fiatalok, hajrá Magyarok!
Az ember tényleg egyre fényesebbnek látja a jövőt!
A fiatalok valódi gálát rendeztek. Remélem holnap sikerülni fog a szlovén verés is!
Szép volt! Gratulálok!! Főleg az Újvárosiaknak!

Remélem a Mastercard máskor is csinál ilyen akciót. Bár lehet már megbánta:D
Szép volt fiúk! Szeritnem a Mastercard nagyon nem bánta meg ezt az akciót, szponzort ennyiszer egy adásban még soha nem mondtak be szerintem :)
@Mester1202: én ott leszek és nagyon drukkolok, de nehéz lesz, ma a horvátok nem sokat mutattak szerintem (a 2. harmad felétől láttam). nagyon biztató volt a mieink menetelése, az 5. gól (Mago) tényleg szemkápráztató, és nagy dicsőség, hogy ma este vitán felül a Dab-sor villantott a legnagyobbat. ezzel együtt a holnapi nagy szlovénverést szívesen elcserélném egy kínkeserves icipicivel - Ljubljanában... :)
Jó volt látni a lelkes "fiatalokat".Szép volt srácok!
Eddig a Mol-liga Ebel állása 7-6, remélem holnap összeszedik az ebelesek magukat. :-) Jó a dolgunk, hogy ezzel is tudunk foglalkozni.
a mai meccs még jobb volt mint tegnap, Dunaferr sor<<DAB sor ergp MOL>>>Ebel? :P
Galaniszt, Magosit a Volánba!..meg a ...,azt.
ÚÚÚÚÚÚÚÚÚJJJJJJJJJJJVVVVVVVVVÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁRRRRRRROOOOOOOOOSSSSSSSS!!!!!!
@Nick Snot: Inkább a dabot az ebelbe, sok lesz már a volános dunaújvárosi, vegyenek máshonnan :P
egy élmény volt a részesének lenni egy ilyen eseménynek! szép volt fiúk!!!
@Nick Snot: @Gabberboy:

ha még ebből is rosszízű vita lesz, nem a kommentezést zárjuk be, hanem a boltot, idejében szólok.
A Volánnak vannak szintén nagyon jó fiatal játékosai! Őket kell beépíteni. Jó lenne ha megint lenne inkább 2-3 jó csapatunk! Ennek a Dabnak még legalább 2 évet együtt kéne játszani! De jó lenne ezt megérni.
A DAB szurkolók kezdenek irreális dolgokat gondolni...mi lesz még itt :)
Ja, az újvárosi fanok kicsit kezdik nem a válogatott irányából nézni a dolgot, nem tudom, mi értelme ennek.
Én spec. annak örültem, hogy a magyar válogatott jövője ezekkel a baromi tehetséges srácokkal biztosítottnak látszik. A MOl Ligát ettől még elég röhejes lenne összehasonlítani az EBEL-lel, maradjunk is ennyiben.

Holnap jó meccs lesz a döntő!
Grat a fiataloknak ma! Minden gólt ők szereztek. :)

@gogosz: én is remélem, hogy JP kezei alatt maradnak még sokáig ezek a srácok. Csodákra lesznek majd képesek. ÉS remélem összejön valamikor ez a szlovák II. liga is, ahol méginkább fejlődhetnének.

Mindenesetre szerintem nagyon jó húzás volt Satortól egy ekkora keret kialakítása: ezek a MOL ligás srácok (DAB, UTE, Stars, de még Miskolc és Fradi is) kettőzött erővel fognak hajtani ezek után a bajnokságban és ez csak javítani fogja tovább a liga színvonalát. :))
A mai meccshez csak gratulálni lehet, öröm volt nézni a Dunaújvárosi fiatalok játékát. Nagy lendületet adtak a csapatnak, és helyenként nagyon tetszetős játékot mutattak. Az 5. gólt különösen kiemelném nagyon szép támadás volt. Úgy fest egyre inkább körvonalazódni látszik a magyar hoki jövője.

Szép volt fiúk! Hajrá Magyarország!
Miért van az, hogy a magyar jégkorong kapcsán az első szó ami évek óta eszembe jut, az az alázat a sporttal szemben? Miért van az, hogy a magyarfoci kapcsán ez nem jut az eszmebe?
Szálljatok vissza a földre Koplárovics Bélák!
Hajrá Volán!
Attól féltem, hogy majd görcsölnek.Amint láttam azt sem tudják mi az.Le a kalappal a fiatalok előtt.
Fantasztikus meccs volt!!!A holnapi sorokra nagyon kíváncsi leszek...
Hajrá Volán!Hajrá Fiatalok!Hajrá Magyarok!!!!
Nagyon jó kis edzőmeccs volt, a körítés is jó volt. Ezt a lézershowt lehetne rendszeresíteni az EBEL-re is :)

Amúgy sokat nem lehet levonni ebből a meccsből. Egyetlen komoly ütközés nem volt a meccsen. A Galanisz-Kiss-Azari sor nagyon jó volt, csak azt vagyunk hajlamosak elfelejteni, hogy az EBEL ex-NHL játékosai (Graz, Bécs, Red Bull) sokkal keményebben és sokkal többet ütköznek. Ott nem lehet ennyit figurázni. Ezért nem lehet megítélni, hogy mennyire jó ez a sor. Megnézném őket egyszer a Volán 3 soraként 2-3 EBEL meccsen..
@miki78: bocs, nem Azari, hanem Magosi.. :)
Érdekes, tegnap az olaszok, ma meg a horvátok tűntek levertnek már a meccs felétől! Vajon miért?:)))
@bobitomi: én kíváncsi leszek, a Szlovének is fiatal csapattal jöttek jó lenne ha mi is azzal állnánk fel. Jó kis csata lenne.
@AG 2.0: @Blazsej: Eszemben nem volt vitát indítani ebből, az eddigiekben sem voltam benne , főleg most, mivel a válogatottról beszélünk, nem klub csapatokról. Amit írtam, egy kellemes hangvételű, messze nem komoly reakciónak szántam, ami teljesen valószínűtlen, bocsánat ha valaki komolyan gondolta, vagy vitaindítónak vélte.
@miki78: azért holnap a Szlovénok ellen már egy kicsit jobban oda kell tenni magukat a fiúknak. Nagy küzdelemre számítok.
@miki78: Ez a kérdés igy nem jó.Egy középiskolás sem egyetemi anyagból vizsgázik.
@miki78: Reméljük majd holnap is bizonyíthatnak és az idei VB-n és az ezt követő (A csoportos) VB-ken is bemutathatják miket is tudnak.
Remek jéték!!
Mindössze egy két hiba.
A fiatalok remekül játszottak!
És rengeteg gol=sok pénza az utánpótlásna!!!:)
Összefoglalva rendkívül izgalmas meccs!
Nekem nagyon tetszett!!!!
DE KINEK NEM?!!
HAJRÁ MAGYAROK!!!
@Uteapu: A jó középiskolások már ott megtanulják, amit a többiek csak egyetemen kezdenek el.
Összességében: gratuláok az újvárosi fiataloknak, remélem holnap a védelem is megmutatja mit tud, mert arra nagy szükség lesz.
Sziasztok! Szép volt fiúk!!! Jó látni a fiatalok szép megoldásait, melyhez ha a tapasztalat is párosul, lesz jövője a magyar jégkorongnak.

Más! segítséget kérek. Tudtok valamit ajánlani, ha a gépemre felmászott a Cyber Security program és kikapcsolta a Norton vírusírtómat, mi a teendő, újratelepítésen kívül? Eltávolítás nem megy. Köszi.
Én úgy gondolom, hogy azért lenne jó ha a Dab-os sor Újvárosban maradna hosszú távon, mert ők tipikusan "első sor". Remekelnek előnyben és hátrányban sem rosszak. Ennek megfelelően most Dunaújvárosban fejlődhetnek tovább a legideálisabb feltételek között.Lehet hogy nem lesz igazam, de kb öt év múlva ez a sor és a Volános Sofron-Nagy féle sor veheti át majd a stafétabotot a Ladányi féle dunaújvárosi, és a Palkovics féle fehérvári legendás soroktól.
@beth01: próbáld meg csökkentett módban indítani a windowst, úgy általában engedi az eltávolítást. Bekapcsolás után tapadj rá az F8 billentyűre, és még a windows beindítása előtt fel fogja ajánlani a gép. Ezután ugyanúgy feláll a windows, csak r a szokásosnál is rondább kivitelben, de ami a lényeg: mehet a beállítások, vezérlőpult, programok eltávolítása. Ha ezzel sem megy, újrainstall kell sajnos.

A meccshez:
Sajnos nem láttam, de telefnon kaptam a közvetítést, illetve a statokat nem nagyon kell magyarázni. :) Megmondom őszintén, én kb, ezt vártam az újvárosiaktól (illetve reméltem, hogy ilyen jól megy majd nekik), és nagy gratuláció a sikerekhez! Emellett úgy gondolom, az igazi erőpróba a holnapi meccs lesz, a szlovénak azért sokkal erősebbek. Kívánom, hogy legalább ilyen jól mejnen nekik a játék!
@Uteapu: de kell valami mérce nem? Ha a válogatott A csoportban lesz (reméljük), akkor szvsz ők is ott lesznek majd a keretben..
@Rock me Amadeus: Annyira tudtam, hogy ez lesz a reakciód...
hát a holnapi sorokra én is kiváncsi leszek, Erdősit, Csibit holnap is nevezzük e :DDDD
néha megnevettető produkciókkal rukkolt elő a Horvát kapus... piruett a kapuja előtt...meg palánkon majdnem kapusbottörés....stb---
Holnap mindenki bizonyíthat. Az eddigi első két sorunk hiányozni fog.
www.nemzetisport.hu/jegkorong/ujabb-magyar-iskolajatek-a-fehervari-jegen-2005976/

"Péntekhez képest a hiányzók közé sorolhattuk az első sor komplett támadószekcióját, a Palkovics, Mihály, Martz triót, kiegészítve Sikorcinnal, ők vasárnap sem játszanak majd. Nem úgy az egynapos kimaradást kapó Vas János, Fekete, Kovács hármas. És hogy teljes legyen a kép, vasárnap utóbbiak visszatérnek ugyan, de akkor Vas Márton, Ladányi, Peterdi, Tokaji, Horváth és az újdonsült csapatkapitány, Szélig kap majd hivatalos eltávot. "
Kivel pótolunk akkor ennyi védőt? Elvileg már csak Pozsgai van tartalékban. Más: Tudja valaki, h ebben a Horvát válogatotban hány stabil Ebeles játékos volt?
Még ismerve a kiállítások arányát is meglepő a szlovén-olasz kapura lövési statisztika 41-29!
Mindez egy "A" csoportos csapat ellen!!!
Igaz, hogy a legnagyobb EBEL sztárjaik hiányoznak, de Terglav és Milovanovic csatlakozott az otthon hokizókhoz. Igen komoly megmérettetés lehet a holnapi mérkőzés azok számára akik akár védőként akár támadóként helyet követelnek maguknak a VB keretbe!
szééépvolt!
a Galanisz-féle soron nagyon érződött az, hogy most aztán meg akarják mutatni, és meg is mutatták. Sofiék nagyon érezték egymást, az egyetlen gyengébb összeállítás a saláta-sor volt Borbással, Benkkel és Azarival. Én úgy láttam ők nem nagyon találták egymást, mondjuk a többi sornak egyszerű dolga volt mert egy az egyben kiszedték valahonnan.
@gogosz: nagyjából fele EBEL-es, a másik fele a Mladostból van.. Persze a legjobb EBEL-esik vagy légiósok vagy nem voltak itt..
@bdan: ja, de azért Benknek is volt vagy 3 helyzete, Azari meg tüzelt mindenhonnan, csak nem jött össze a gól...
Mestermérleg, Ted Sator: Ma kilenc új játékos volt a csapatban, és holnap is jönnek újak. Nagyon örülök annak, hogy 3-4 játékos olyan teljesítményt nyújtott ma, amellyel jelezték, akár eddig stabilan válogatott hokisokat képesek is lehetnek kiszorítani. Remélem, hogy a dunaújvárosi tehetségek fejlődése töretlen marad, és helyet követelnek maguknak a nemzeti csapatban. Holnap igazi értékmérő lesz a meccs, kíváncsi vagyok, hogy erősebb ellenfél ellen mire lesznek képesek a fiatalok.

Mestermérleg, Pavle Kavcic: Láttam néhány biztató momentumot a játékunkban, dehát amint azt az eredmény is mutatja, még rengeteg munka vár ránk. Nagy probléma a horvát hoki szmára, hogy a Medvescsak Zágráb után nincs megfelelő hátország. Gratulálok kollégámnak, csapata ma igazi hokit mutatott be, amelyet öröm nézni.
@miki78: Köszi. Csak kiváncsi voltam hogy hová helyezhetem ezt az eredményt.
@gogosz: szerintem nekünk a horvátokat a legjobb felállásukban is vernünk kell, de mivel ma mi sem a legjobb felállásban nyomtuk, így ez nagyon jó eredmény!
@miki78: daráltak, legjobban Borbás darált, abban nem volt hiba, csak szerintem más összeállításban jobban kijönne
@Raon: hol lehet statokat látni? pl. kapuralövési arány nagyon érdekelne.
Bár ilyenkor nincs nálam "újvárosi", "fehérvári" stb. csak magyar válogatott de mégis most azt mondom volán drukkerként, kifejezetten jól játszottak az újvárosi srácok, na meg persze az egész válogatott!!!
@beth01: igaz, google translate a nyelv, de talán hasznos:

www.virusremovalguru.com/?lang=hu

ezzel talán sikerül.
Öröm volt nézni ezt a meccset és örömmel tölt el az is, hogy ilyen nagy keretünk van válogatott szinten, hogy akár két keretet is összetudunk állítani.

Holnap a szlovéneket nem szabad félvállról venni és úgy kell játszani, mint tegnap és ma és akkor nem lesz baj.

Hajrá Magyarország, Hajrá fiúk! :)
@Licsimi: gondoltam megfelelek az elvárásaidnak
@Video Tóni: Nem tudom, de szerintem meg megbánta. Mert milyen egyszerűen csak "új szponzornak" lenni? A nevét szinte egyszer sem mondták ki a közvetítés alatt. De miért nem? Tilos? Akkor meg minek szponzorálni valamit, ha nem mondható ki ki a szponzor?
Ehe-ehe:
kelet-europa 2009.11.05. 07:54:06
Meglepne ha játszanának..
(A Galanisz, Kiss, Azari trió)

OKOSKA! :D

Szép volt fiúk!!!

Bárd!
Hívj ma, hogy mi lesz!!!
csak így tovább!
legyen a döntő 8-1
@miki78: @jágör68: Visszatérve a tegnapira.Mint minden hasonlat, úgy az enyim is kicsit sántit.Hogy közhellyel folytassam, teher alatt nő a pálma,szoktuk volt mondani.Na de mekkora teher alatt?
A srácok tehetsége nem kérdés,tudásuk már most meghaladja a hazai szinvonalat,felfelé lógnak ki a ligából.Ez,ugy érzem,nem csak adottságaik, hanem egy jól eltalált szakmai munka eredménye is. Félretéve az objektiv dolgokat, az Ő szempontjukból a DAB egészének továbblépése lehetne a következő lépcső és nem feltétlen az EBEL. Egy csapatot mindig nehezebb megtörni mint az egyént.Márpedig ott,látva a képességeiket, nem a legyőzésük, hanem a "lezúzásuk" lenne a cél.
Először kezdjék kesztyüvel, a pusztakezes csatával még várni kéne.
A DAB esetleges kiszállása a hazai ligából mit jelentene, azt ugy hiszem mindannyian tudjuk, de mintahogy az eddigi munkájuk is, jó iránytű lehet a többieknek.Ez persze csak egyfajta látásmód, észrevétel és az igazság, meglehet máshol van.Ráadásul,mint kollégám, én is klúbsoviniszta vagyok,de ilyen esetben ezt félre kell tenni.

Bocs, hogy éhgyomorra ilyen hosszú voltam.
Sziasztok,

Tegnap nagyon jól szurkoltatok!!!Mindent bele ma is!!!
Mivel ma 8.- a van ma 8 gólos vereséget kell szenvedjen az ellenfél;))
:)
üdv
Csúszka
Szavazzunk Zolira, már csak 2,5% a hátránya, ez estig ledolgozható!!!

www.erstebankliga.at/index.php?MenuID=405&ModuleID=poll

Csúszka, nagy voltál! :)
Még egy szavazat,kezdje mindenki evvel a napot.
Hajrá Hete...verjük meg a szlovént...nyomjuk!!!!!
Én szavazok Hetére,+1...
Én hétfő óta próbálok 15 percenként szavazni Hetényire (lévén, hogy gép előtt dolgozom)és másokat is erre ösztönözni különböző fórumokon. Egyetlen probléma, hogy jó esetben fél óránként enged szavazni mindenféle frissítés után és miután szerdán, már a reggeli bejelentkezésnél is kiírta, hogy várjak 15 percet, a ljubljanai srác meg feljött kb 5 százalékot egyetlen éjszaka alatt, erősen megkérdőjeleződött bennem, hogy nincs-e valami ITs kéz a dologban. Mindegy, ma is szavaztam már és még fogok, ha ezen múlik :)
Váltogassatok a september és az október közt,akkor egymás után többet is lehet szavazni.
5-10 közt enged az oldal így.
@Uteapu: Szerintem meg pont hogy az kell, hogy legyen a cél, hogy olyan színvonalas csapatokat hozunk létre a MOL Ligában, hogy a Volánnak érdemes legyen hazatérnie.

Érdemes legyen, mert:
- a média figyel a MOL Ligára
- a szponzorok is figyelnek a MOL Ligára
- az ellenfelek színvonala elég magas a visszatéréshez
- a szurkolók között is akkora a MOL Liga népszerűsége, hogy továbbra is sokan járjanak Volán meccsre
- A MOL Liga szervezettsége is olyan szintű, mint az EBEL-é

Ez kell, hogy legyen a cél. A lehető legmagasabb színvonalú magyar bajnokság, amiben minden magyar csapat és játékos edződik.
@Jussi: már mindent próbáltam a héten; lehet, hogy hétvégén nem olyan túlterhelt; kipróbálom...
Nálunk már 5 gép megy folyamatosan, de már megint nő a különbség! :(
@zsuzsss:
most éppen 27-et sikerült egymás után.
Sőt,most olvastam,hogy be kell tenni az oldalt a gugli fordítóba,és akkor minden fordítás után lehet szavazni.
@Szanee: Te mit nézel,Szanee?:-)
Folyamatosan csökken.Reggel még 37 fölött volt Golicic.
@Jussi: az egy dolog, hogy lehet szavazni utána, de megjelenik a felirat, hogy "Eine Abstimmung ist nur alle 15 Minuten möglich!" Neked nem?
Egyébként a céges gépem is itthon van, csak nincs két internet csatlakozás :D
Kár, hogy az ilyen kis trükkök nem derültek ki korábban. Excelfuttatás közben jobban élveztem volna, mint itthon :/
@zsuzsss: Nekem volt, hogy majd egy teljes napig nem engedett szavazni 3 IP címről sem. Akkor jött fel a szlovén srác. Tavaly is volt olyan, ha jól emlékszem, hogy magyarországi IP-ről 1 napig nem lehetett szavazni és ez idő alatt természetesen a Volán jelöltje visszaesett a 2. helyre. De ez legyen a legnagyobb örömük! Mi meg nyerjünk ma is! Hajrá Magyarok!
@zsuzsss: De,nekem is megjelenik.
De,ha átváltom,újból engedi,tehát elméletileg érvényes a következő is.
@Szanee: ennyi erővel hekkelhetnétek is :D
@Jussi: szerintem ilyenkor nem számolódik a szavazatod, csak akkor, amikor nem jelenik meg a felirat. Legalábbis eddig ez a tapasztalat.
@zsuzsss: Túl nagy volt a hekk mellékletben.:-)
@zsuzsss: Sajnos nincs számláló,amivel lehetne ellenőrizni,így inkább nyomom,mint süket a csengőt.
@zsuzsss: Nem is gondolnátok,de már egy gazdasági oldalon is külön topic foglalkozik Zozival!:-)
Ők is nyomják keményen.
@gabute: Ebben teljes az egyetértés, a felsoroltakkal nem lehet vitázni.Ilyen és hasonló dolgokat, mint célt, kéne alapul venni, mert erős MOL Liga az alap.Amiről irtam,kimondottan az Újvárosi fiatal sor szemszögéből iródott,az én látásmódomban.Az azért látható,ha a liga fejlődése lassú, az élen szaladókat is visszalassithatja.Hátha eljön az az idő, amikor mások szeretnének nálunk játszani.
@Jussi: Szevasz edző!!! :))
@zlaty: Te mit keresel itt?
Menj szavazni!:-)
@Jussi: szerintem Hetényi is nyomja otthon ezerrel; de remélem nem az ellenfélre a szolidaritás jegyében :D
@Jussi: Szavaznék én, de a labancok nem engednek... Ma az első alkalommal sem engedett a rendszer. Egyből jött a 15 perces pauza..
@zlaty: Ne add fel.Én vagy 200-at leadtam ma.:-)
@Jussi: a google működik... :)))
@ardea:
:) hát ez k.... ló!!!!!! :)
@zlaty: hm, akkor leírnátok konyhanyelven mit csináljak? :) Még nem volt szükségem a fordítóra :/
@szöszmösz82: bocsi, ez én akartam lenni, szép magyarosan :)
Gratulálok a válogatott minden tagjának az eddigi teljesítményéhez!Kicsit szomorú vagyok,hogy egy kupa döntőjében egy nem rossz szlovén csapat ellen nem lesz erős felállásunk..Lehetett volna taktikázni a szakvezetőnek kicsit másképp is.Mondjuk tudtuk a horvátok nem lesznek egetverőek és inkább tegnap pihenteni a nagyokat és ma ha nem is teljes csapattal de erősebben is jégre léphettünk volna!!Nem lesz sétagalopp a mai meccs de bízzunk itthon marad a kupa!!Tegnap Bandi mennybe mehetett volna de.... :))
Még egy észrevétel!Tegnap-egyéb okok miatt-tv-n keresztül néztem a a meccset.Máté Pál sportriporter ilyen hamar elfelejtett angolul??Kiss Csaba (KCS) nevezetű ember volt a fordító, Pali és Sator között!!::))
@szöszmösz82:a szavazós linkent bemásolod a gugliba és kattintás az "oldal lefordítása"-ra.
Sziasztok! Nem tudjátok, lehet még jegyet kapni a meccs előtt? Vagy már esélytelen?
@zlaty: ez tényleg kjó, köszi
@Dachstein: a jegyárusító néni szerint tuti, hogy lehet majd kapni a meccs előtt is.
Nah, srácok. Fáj minden lélegzetvétel, így nem ragozom tovább.

A tegnapi meccset sajnos nem láttam egyéb elfoglaltságok miatt. Mennyien voltak? Megvolt a teltház? Ha ma időben megyünk lehet még jegyet venni meccs előtt?

Várom a gyors válaszokat :)
köszköszikösz
@cuceró: nah, mire megírtam lehet, hogy megkaptam a választ is? :)
@a. Bárd: az olaszok ellen cca 80 %-os, a horvátok ellen max. 70 %-os kihasználtságú volt a lelátó. A meccsek előtt fél órával sem volt hosszú sor a pénztáraknál.

Érdemes egy fél órával előbb kiérni, hátha ma többen jönnek a záró, és téttel bíró összecsapásra. A "lézersó" tíz perccel a meccs előtt kezdődik, addig pedig fülsüketítő, és csarnokot amortizáló dobolás közben foglalhatjuk el helyünket.

Gratulálok a Válogatott tegnapi eredményéhez is! Kiválóan játszottak! Én is úgy láttam, hogy jópáran bejelentkeztek a Csapatba! Hasonló mentalitással ma is jó meccset játszhatunk, s akár győzhetünk is!

Hajrá Magyarok!
Hálás köszönet...

Akkor időben elindulunk, úgyis időzni kell útközben valami rózsaszín kocsmában :)))
másnak is lehalt az erstebankliga.at?
nem bírok szavazni...
A labancok szabotálják a szavazást...lehet, hogy fordulna a kocka Hete javára..????
Az tény, hogy mi újvárosi szurkolók egy kicsit most elszálltunk és dobálózunk a nagynál nagyobb szavakkal, de sztem ez most bocsánatos bűn, hisz már rég óta vártunk egy újabb saját nevelésű sorra a válogatotban és egy ütőképes csapatra...

Hosszú böjt volt, de megérte várni :)))
Most mindenki Happy :)
Más:

icehockey.hu/index.php?pg=news_3_1011

Emil Hornik helyett Maklári Erik a Jegesmedvéknél
@a. Bárd: A Magyar hokit igazán szerető és főleg józanul gondolkodók, ezt nem is igazán kifogásolják.Hasonlót szeretnék látni a klubomnál ém is.Gondolom,máshol más is.
Újra elérhető a szavazás Hetére!!
Húzzunk bele, hatig megfordítjuk az állást! :)
www.erstebankliga.at/index.php?MenuID=405&ModuleID=poll
@rol71: élő adás, ezer dologra kell figyelni, én is beszélek angolul, de a helyében jobban szerettem volna, ha valaki fordít nekem. A meccsről: érdekes, hogy az aktuális szövkap mindig be akarja bizonyítani, hogy van jobb dunaújvárosi sor a Kiss-Azari-Galanisz sornál, tegnap erre elég egyértelmű NEM volt a válasz (mondjuk mindig nehéz a között választani, hogy egyéni játékosokat vagy játékkapcsolatokat tesztelünk). De persze az igazi választ ma adják a fiúk! Egyébként azt merészelem gondolni, hogy az említett sor játéka, valamint a Borbi-Benk-Magosi sor (ne feledjük, ők most játszottak életükben először ebben a felállásban) játéka komoly reklámérték a MOL-Ligának, ami a későbbiekben egy regionális kiterjesztésnél kamatozhat! Mert ha valaki összekapar 400 millát, akkor azonnal menjen az EBEL-be, de addig maradjon...
@vaze:TV2 élő adás BL meccs és a riporter ott is kinnt van élőben rögtön fordít és nagyobb nevekkel készít interjút!!Rossz kifogás nem fogadom el!:)))De ahogy KCS bólogat az amúgy sem nagy növésű Sator álla alatt az valóban világra szóló!:)))
@rol71: mondjuk ez a KCS mint nézöszám-emelő történet tényleg nem jutott eszembe! Minden a pénz! :)
@Raon: @ekanai: @Mester1202: Sziasztok! Köszi a segítséget, jelenleg úgy néz ki sikerült elűzni, valószínűleg azért újra telepítek, de így már nem annyira sürgős. Köszönet mégegyszer!!!!
süti beállítások módosítása