HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Dab.Docler–Miskolc 6-1

2009.10.24. 21:26 D. Gromov

A Dunaújváros alaposan visszavágott a Miskolcnak legutóbbi Mol Liga-vereségéért. Már az első harmadban kiderült, semmit sem bíznak a véletlenre a hazaiak, alig több, mint 13 perc alatt hármat rámoltak be. A Jegesmedvék a második felvonás közepén szépítettek, utána azonban kaptak még hármat, 6-1 lett a vége. A ligaelső csapatában súlyos szemsérülése óta először szerzett gólt Szilassy Zoltán, ráadásul mindjárt kettőt is.

25 komment

Címkék: mol liga

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jó kis meccs volt! Árkovics megint nem volt a helyzet magaslatán!
Káka két góljának meg örülök, nem is akármilyen gólokat ütött!
Nagy Gratula Szilassy nak!! Kitartással,munkával újra a legjobbak közt voltál eredményes.Csak így tovább!!!! Hajrá Szereda!
Sima meccs volt, igazából az első harmadban játszottunk jól, a másodikat jobb elfelejteni, a harmadik meg közepes. Szép gólokat ütöttünk, pedig Nika ma negyedik soros volt, de Papp Viktor jól teljesített a Zsociék mellett. Petert megint sokszor magára hagytuk 6-1 után, de szokás szerint nagyon jól védett. Sztm egyértelműen a liga legjobb kapusa.
@Spigott: Miért kérdés volt hogy Sevalánál van jobb kapus a ligába? És amilyen show műsorokat lerendez a végén! De ma végre az egész csapat beszállt mellé
@matthew88: az komoly volt azért, hogy az egész csapatot odarendelte magamellé! nagy showman
Ezt a meccset egy egész város várta! Káka überkirály gólokat vágott, övé a meccs! És Papp Vityáé! És a brassói vezetésé! Bár ez lényegében blaszfémia ahhoz képest, amit Káka góljai jelentettek!
@CTZ78: Az biztos! Remélem hosszú szerződést kötnek vele
Az elárulja valaki, hogy Nika miért volt negyedik soros? Ötletek?
@orion66: Volt egy fegyelmi büntetése a második harmad elején, a vonalbíró befújt egy lest, ő úgy érezte, hogy nem volt az, belecsapott mérgében a pakkba, Miki-bá meg adott érte neki (jogosan) egy fegyelmit. Gondolom JP nevelő célzattal rakta vissza a meccs végéig negyedik sorba.
Szurkolók szépen teljesítettek, Szila szépen teljesített, összességében jó meccs volt, nem is gondoltam volna, hogy ennyien kijönnek.
Már meccs végén néztem, hogy Sevela nagyon mutogat valamit a csapattársaknak, már gondoltam mi lesz belőle, jó lenne megtartani ezt a szép szokást jó sokáig.
Szegény sráccal nem hinném, hogy sok éves szerződést kötöttek, vagy kötnek, szerintem megy el jövőre mint a többiek.
Valaki el tudja nekem mondani, miért igazol a DAB egy évre légiósokat ( talán Foltínt leszámítva ) ??? Talán azért, mert ha két éveset kötnek, akkor nyáron is fizetni kell a játékosnak, így meg olcsóbb a dolog ?! Csak ebben meg benne van, hogy ha megtartanánk mondjuk Seveláékat, mennyivel jobb lenne a csapategység, nem kéne újra beépíteni a vendégmunkásokat :) Jobb ötletem nincs.
@Gabberboy: Szerintem vastagon belejátszik, hogy évről évre változnak a körülmények (milyen liga elérhető, mennyire lesz, erős, stb.) . Ez azért nagyon komolyan befolyásolja az elérhető légiósok minőségét. Ne feledjük, hogy az már komoly dolog, hogy a szlovák extraligában szereplő kapusokat tudtunk szerződtetni tavaly is és idén is.
@Gabberboy: szerintem azert voltak sokan mert Dab Miskolc meccs szep lassan derbi lessz :)
foleg ha a Miskolc meg parszor elkapja a Dabot
@qx92: ahhoz kellene néha egy jó Miskolc is, nem csak mindig egy ritkaszar DAB. :P
@vaze: a jo Miskolc azert ugy gondolom kialakulo felben vam :)
@Spigott: nekem is nagyon tetszett Nika fegyelmezése. úgy be volt sértődve, mint egy fürdőskurva... Pedig ilyen mentalitással nem fog sokáig jutni. Miki bá meg előbb hagyja/hagyta abba az olvasást, mint a bíráskodást, de így is a nemzet tornatanára! :))))
Az nem lehet alternatíva hogy JP Papp Viktor játékára volt kíváncsi? Pl: mi van ha mondjuk Nika lesérül, vagy megbetegszik néhány meccs erejéig? Akkor valakit be kell rakni az első sorba! Lehet van benne ilyen is...
@Zsootika: Persze, lehet, csak időben másodpercre egybe esett, amikor Nika visszajött a 10 perc fegyelmije után és amikor elkezdett negyedik sorozni. Szal kb. 1000 százalék, hogy be volt fenyítve.
@Zsootika: ja, de neked is igazad van, mert lényegében az is kiderült, hogy abban a sorban Nika helyén nem Mestyánt, hanem a Vityát kell játszatni. Legalábbis a mai teljesítményük alapján...
a videó fent van a DAB oldalon.
Az eredmény nem tükrözi a mérkőzéseken történteket.Annyira nem volt egyszerű a dolog,a Miskolc keményen hajtott!Kákának meg nagy grat!Jó lesz ez a Miskolc!Voltak nekünk is hatalmas helyzeteink,meg hát amit Kurt művelt annál a gólnál,az fenomenális volt!
@Spigott: Köszi! :)

Ennek nem örülök, válogatottba ilyenekkel nem fog bekerülni, hiába játszik jól.
Nagyon jó, hogy a jegkorong.tv ellát minket ennyi összefoglalóval, ez nagyon király, de egy apró kis észrevételem lenne: A gólokat lehetne ismételni, kicsit lassítani és ráközelíteni, mert nem sok minden látszódott pl. a DAB-Miskolc meccs góljaiból.

Köszönöm! :D
Egy kis észrevétel a jegkorong.tv-s videókhoz:
Góloknál lehetne kicsit lassítani az ismétlést és ráközelíteni? A Dab-Miskolc meccsen nem sok mindent lehetett látni.

Köszi! :)
A meccs hőse egyértelműen Káka, aki két szépségdíjas góllal igazolta - a sérülése óta amúgy ezeregyedszer - sportemberi nagyságát. Az a második gól fenomenális volt! Nika fenyítése szerintem is egyértelmű és nagyon jogos, ez egy ilyen sport, kérem, még a zseniknek is alá kell rendelniük magukat a csapat mutatványához, teljesítményéhez. Ezért szép, hogy valaki egyszer bloglehetőséget kap - dabdocler.hu/kozosseg/csapatblog/?id=5 -, egyszer lemegy vízhordónak. JP tökéletesen fogalmazott amúgy ezzel kapcsolatban - szintén a blogon (dabdocler.hu/hirek/20091023-jpblog/), még a Macik elleni vereség kapcsán: "A legfontosabb lecke, amit ebből meg kell tanulnunk, hogy a győzelem sohasem garantált amíg az utolsó dudaszó el nem hangzik, és amíg ez nem történik meg, minden egyes cserét végig kell küzdeni [mindenkinek - Ny.], hogy esélye legyen a csapatnak a végső győzelemre."
És még valami, tegnap a 6-1 ellenére ismét nagyon összeszedett/felépített csapat benyomását keltette a Miskolc, az eredményben vastagon benne van Sevela teljesítménye - 3-4 szólót és/vagy tiszta ziccert is fogott. Az meg egyenesen példás, hogy a végén az ellenfél edzője a szurkolóknak megdicsérte és megtapsolta a mi csapatunkat - ilyet nem nagyon láttam még, minden elismerésem Mayer Péternek!
A jó trénernél nem csak taktika, technika van, nagyon fontos a jó pedagógiai érzék.Ha igy volt,gratula.
süti beállítások módosítása