HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Minden sorban benne van a gól

2009.10.23. 09:12 hokikori

Mindenki ellen esélyesként megyünk harcba – mondta blogunknak Mihály Árpád, de Vas János és Vas Márton is úgy látja, a Sapa Fehérvár AV19-nek ebben a szezonban nem lehet gondja a rájátszás kivívásával. Például azért is, mert négy jó sora van a csapatnak, és ennek ki kell jönnie a végén. A magyar bajnok három idén szerződtetett játékosát az EBEL általános színvonaláról és az ellenfelek tudásáról is megkérdeztük.

Az eddigi tapasztalatok alapján mi az általános véleményük az EBEL színvonaláról?

Mihály Árpád: "Ez tényleg nagyon jó liga. Minden csapat tele van légiósokkal. Majdnem olyan, mint az amerikai bajnokság, amiben játszottam. Látszik, hogy minden évben jobb és jobb lesz a színvonal. Majdnem minden csapatban van egy-két egykori AHL-es, köztük sokan, akik ellen korábban is játszottam. Például a Salzburgban a Jonathan Filewich és Kelsey Wilson, vagy a Linz csapatkapitánya, Pat Leahy is ilyen."

Vas János: "Nagyon erős liga, de ezt már az érkezésem előtt tudtam. Tele van egykori NHL-játékosokkal, akik meglehetősen technikásak."

Vas Márton: "Remek hangulatú mérkőzéseket játszunk, majd mindegyiket telt ház előtt. A színvonal magas, kiegyensúlyozott a mezőny. Minden meccset keményen kell venni."

Hová helyezik az EBEL erősségét az önök által ismert bajnokságok között?

M. Á.: "Nehéz ezt eldönteni. Az AHL-től eltérő a stílus, más a pálya, sok a kreatív megoldás, és több a gól itt. Úgy gondolom, a svájci, az orosz és a svéd bajnokság után következő erős ligákhoz hasonlítható. A DEL csapataival jó meccseket játszanának az EBEL-csapatok."

V. J.: "Közvetlenül az európai topbajnokságok, a svéd, a német, az orosz, a finn, a cseh és svájci mögé, de csak kicsivel van lemaradva."

V. M.: "Én nem sok liga megítélésére vállalkoznék, maradnék a francia relációnál. Ott az első három csapat beférne az EBEL-be, de a többi nem. Az osztrákoknál minden csapat erős, minden mérkőzésen topon kell lenni. A franciáknál két-három hetente volt szükség jelentős összpontosításra, mert a kevésbé erős csapatok könnyebben verhetőek voltak. Most két-három naponta kell a csúcson lennünk, ez már más dimenzió."

Melyiket tartják az EBEL legerősebb csapatának?

M. Á.: "A Linz és a Graz nagyon erős, de a Villach is jó, és a KAC is sokkal jobb lesz, mint amit a táblázat mutat. Az első 6-7 csapat közel egyforma. Itt nincs könnyű meccs."

V. J.: "Az idegenbeli Linz-meccs volt a legerősebb, remekül védekeztek, alig engedtek minket a kapujuk közelébe. Kiegyensúlyozott a csapatok színvonala. Bárki megverhet bárkit. Az első képes legyőzni az utolsót. Mi is legyőztük egy remek meccsen a bajnokot, holott a Klagenfurt a góllövésen kívül a játék minden elemében fölénk kerekedett."

V. M.: "Sok csapat igen erősnek tűnik, de még nem merek sokkal többet mondani, mert van, akivel itthon játszottunk, van, akivel idegenben. Más a többórás buszozás után egy órával teljesíteni, más pihenten. Majd amikor már túl leszünk 2-3 körön, akkor többet tudok mondani erről."

Miben tartanak az erősebb bajnokságok erősebb csapatai előrébb, mint a Fehérvár?

M. Á.: "A költségvetés meghatározza a lehetőségeket. A csapattagok összetétele itt behatárolt, tapasztalatból mondom, csak ez a döntő. Amikor egy csapat 8-10 nagy tudású játékossal áll fel, az már szinte behozhatatlan előny. Az NHL és a KHL lényegében ezért jelent más színvonalt."

V. J.: "Többet korcsolyáznak az ellenfeleink, szervezettebben mozognak a jégen. Ez nem azt jelenti, hogy mi keveset korcsolyáznánk. A tudatos és biztonságos megoldásokon van a hangsúly. Ha a kék vonalakon a bevitt korongokat nem veszítenénk el oly sokszor, a pakkot többet birtokolva hatékonyabb és támadóbb hokit tudnánk játszani."

V. M.: "Technikailag és erőnlétileg előttünk járnak. Az észak-amerikaiak egész évben jégen vannak, ez sokat jelent. Ők hazamennek a tavasz végén, és jégen maradnak, amíg vissza nem jönnek. Azok, akik még a nyarat is a jégen töltik, óriási előnyt élveznek. Már vannak ennek jelei a hazai utánpótlásban is, és biztos vagyok abban, hogy pár év múlva ennek az előnyeit a mai fiatal srácok már kamatoztatni fogják."

Melyik csapat ellen van a fehérvári csapatnak a legnagyobb esélye a győzelemre?

M. Á.: "Minden csapat ellen esélyesként megyünk harcba."

V. J.: "A Zágráb és a Jesenice ellen. Furcsán hanzik az első körös nagy arányú szlovén győzelem fényében, amit mondok, de aki látta azt a mérkőzést, tudja, miről beszélek."

V. M.: "Minden csapat ellen ugyanannyi az esélyünk. Most még nem látni, kinek milyen a stílusa, melyik fekszik jobban nekünk. A napi formán és a szerencsén sok minden múlik."

Mi a magyar bajnok erőssége?

M. Á.: "A remek öltözői hangulat. Régóta együtt játszanak a magyar srácok, a légiósok jól és hamar beilleszkedtek. Minden sorban benne van a gól."

V. J.: "A csapategység nagyon jó, és remek csatáraink vannak. Minden sorunkban van gólerős játékos, így négy sorral lehet játszani. Ez sokat jelent, eloszlik a jégidő."

V. M.: "Négy erős sorunk van, amelyek folyamatosan jégre küldhetők, és van két megbízható kapusunk. A többi csapat nagy része nem igazán négysorozik. Ennek következménye a bajnokság vége felé ölthet látható formát. Más úgy végigjátszani egy közel 60 meccsből álló sorozatot, hogy két-három sor váltja egymást a jégen, és más úgy, hogy négy. Nem feltétlenül a legelején kell megnyerni a csatákat."

Hányadik helyre várja a kvalifikáció végén a fehérvári csapatot?

M. Á.: "Az első nyolcba. Reálisan nézve el lehetne érni az 5. vagy a 6. helyet is."

V. J.: "Az első nyolcban leszünk."

V. M.: "A rájátszásba fogunk kerülni, reálisan a 4-6. helyre is van esélyünk."

92 komment

Címkék: fehérvár mihály ebel vas jános vas márton mihály árpád

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sziasztok.

Elolvasva a mai várható összeállítást azt gondolom, ez csak vicc lehet..
albavolanhockey.hu/index.php?pg=news_1_2218

Üdv:Zoli
@brunzwik: Voltak már a sorok keverve,és bejött.
Várjuk ki a végét.....
Jo cikk, realis nyilatkozatokkal. Gratula a szerkesztonek.
@kapusLaci: és persze volt amikor meg nem jött be..
@csatoimi: igen ez a cikk nagyon ott van.
Remek cikk, gratula hozzá!
@brunzwik: Én bizom hogy most bejön,pénteken is,meg vasárnap is!
Ott leszel a Bécsi meccsen?
Jo lenne a Caps ellen nyerni.
@brunzwik:
AZ előző meccset is úgy fejeztük be, hogy Fekete Dani volt az első sor centere. Végre rájöttek, hogy a fiatal sort nem kell szétszedni, őket együtt kell hagyni, hadd pörögjenek!
A második és a harmadik sor pedig láthatóan nem akar összeállni, ott szükség is van próbálgatásra! Godó is az előnyös sor tagjaként szerzi a pontjai többségét, pedig jó lenne ha a négy so közül mindegyik gólveszélyes lenne!

Arra azért kíváncsi leszek, hogy négy bekkpárral megyünk-e? Illetve a negyedik bekkpár mennyit lesz a jégen!
Eddig csak TV ben láttam a Volánt,igy a róluk kialakult kép nem pontos.Az én véleményem is az, hogy várjuk ki a végét.A negyede sem ment le az EBEL meccseknek.Van még idő.Az egymás gondolatát ismerő,összeszokott sorok nem születnek,azt meg kell csinálni.Mi van akkor,ha egy állandó sorból,valamilyen okból egy időre valaki kiesik a bajnokság közepe vagy vége felé? Akkor már nincs idő keresgélni.Most derülhet ki,hogy adott esetben ki,hol helyettesithet valakit.A sorok variálása lehet ellenfélfüggő, ráadásul a tuti sorokra az ellen' is jobban rákészülhet. Úgy gondolom a stáb tudja mit csinál, a csapat már eddig is bizonyitott.
Ha emlékszünk, tavaly Ted Sator meccsről meccsre variálta a sorokat, pedig szűkebb volt a keret.
Nagyon jó cikk! Gratulálok!
Jankó "Ha a kék vonalakon a bevitt korongokat nem veszítenénk el oly sokszor, a pakkot többet birtokolva hatékonyabb és támadóbb hokit tudnánk játszani." mondatáról ez jutott eszembe:
www.youtube.com/watch?v=Kj3E0ve6rl0
1:50-nél kezdődik a móka.
Az öreg Pavel azt mondja: egyszerűen csak távol kell tartani az ellenfelet a korongtól. Így elnézve tényleg tök egyszerű... :D
Estére meg hajrá fiúk! Mindent bele!
@KCs: Ha emlékszel meg is kapta a repjegyet!A "barátunkat" max.kulacshordónak vagy ajtónyitogatónak kéne vinni!
@KCs: És arra is emlékszünk, hogy nem érte meg a nyarat a csapat mellett.

Szóval én nem sok jót várok ettől a csereberétől +ha jól veszem ki akkor egy újabb fiatal került ki a csapatból (Jobb Dávidra gondolok), és Flinta se játszik ha tartja magát az edző az ankéton elhangzottakhoz. De kérdem én így hogy fejlődjenek ha lehetőséget se kapnak.

Na mindegy mert csak felhúzom magam.

@kapusLaci: Nem tudom ki tudok-e menni ( anyagiak )
sziasztok. a cikk minőségén nem vagyok meglepődve.csak magas színvonalú cikkeket,interjúkat, stb. lehet olvasni a blogon.nem véletlen hogy annyian olvassák...
off:a védőpárokról nem lehet tudni valamit??? 3 vagy 4 pár lesz???nem lehetne esetleg kipróbálni mi van akkor ha 4 teljes sorral lépnénk pályára???
most már darabra is van 4 sor védőnk???
@brunzwik: Szerintem Alén párja eddig nem Jobb volt.
@yeti2: Nem unod még magad?
@KCs: Akkor ebben tévedtem, bocsánat..
De a többit tartom, hogy miért nem kap lehetőséget Flinta is...
@KCs: Nem hiszem, hogy téved ebben a kérdésben.. Én is egyetértek yeti2-vel.
@brunzwik: Ezt mindenki jól tudja itt már szerintem, hiszen hárman keltitek itt a hangulatot a játékos ellen megállás és szünet nélkül minden egyes, a Volánnal foglalkozó cikk kommentjeiben.
Boti sajnos játék nélkül kerül ki a csapatból a hónap végén (remélem megint hülyeséget beszélek és nem lesz igazam...) Artyom talán tényleg jobb megoldás lenne...
@brunzwik: @yeti2: Ez kezd már nagyon unalmas lenni!!! Nekem is van 2 játékos is akit nem kedvelek, de soha nem fröcsögtem róluk semmilyen fórumon.
@KCs: Téged unlak tudorka.
Rendszerezzuk:
-Mihaly Arpad megerdemli a magyar valogatottsagot,mert jo jatekos es magyar anyanyelvu, fuggetlenul attol, hogy milyen allampolgar...
-utalom azt, hogy Sille, Ondrejcik, Vaszjunyin, Enafatti, Holeczy "ezek a szep magyar emberek" tudnak magyar valogatottak lenni, (Sille eseteben par honap alatt el volt intezve hogy a valogatottban jegre lephessen), es a mi Mihály Árpád-unk csak 2012be lehet magyar valogatott, holott magyarabb mint a felsoroltak...
-tiszteletem Csato Iminek az erofesziteseiert megvalositsaiert, le a kalappal elotte. Sajnos nincsen HC, es az Sc-t sem engedtek, hogy tamogassa, hogy ugymondjam megmentse...ez van ilyen a SC vezetosege...
-sajnalom, hogy gyengult a Mol liga, a csiki hoki es a roman valogatott mindezek a fentebb felsorolt okok miatt, amiket az elottem szolok mar reszletesen kifejtettek...
-es hogy felreertes ne essek nekem SPORTCLUB VAN A SZIVEM HELYEN, mert amikor a jegkorongal kapcsolatba kerultem csak Sportclub volt es az mellett nottem fel, ez a csapat szertette meg a hokit velem. (jelzem a volt csapattarsaim fele Hc illetve Brasso jatekos, a masik fele es egyben korosztalyom, Sportclub-os). Ekkor meg Hc nem is volt.
Nem lehet atterni egyik naprol a masikra, ugy ahogy a chelsea drukkerek sem lesznek arsenalos drukkerek, az inter drukkerek sem lesznek milan drukkerek, a manchestersek sem lesznek citysek vagy a NYI ISLANDERS szurkoloi sem lesznek NY RANGERS szurkolok...
-amit meg a Sportclub-nal is jobban szeretek az a jegkorong, es utalok mindent es mindenkit aki valamilyen szinten art ennek a sportnak, vagy gatolja fejlodeset (lasd a Hc esetet)
Vegszokent annyit, hogy a Hc-t pont ugy szerttem mint a Sportclub-ot kiveve egy esetet, amikor egymes ellen jatszodtak, mert akkor csak a Sportclub...csakacsakacsaka SPORTCLUB!

Hajra Sportclub! Hajra jegkorong!
@BOFFOCSKE: Honnan veszed a bátorságot, hgoy így beszélj Silléről, Ondrejcikről, Vaszjunyinról, Enafattiról vagy Holeczy-ről?

Mindegyiknek vagy a szülei vagy a nagyszülei között vannak magyarok, de ha nem lenének, akkor is felháborító lenne ez a hangnem.
Jobb Dávid párja nem Juha Allen, hanem Ackeström, szóval nem ő marad ki a Volánból. Juha párja Ondrejcik....
@KCs: Te meg Mihaly Arpit fikaztad, most meg nyalod a segget. Vagjam be en is a linket, mint Rock me Amadeus?
megint kezdünk elérni egy színvonalat, amit nagyon nem kéne! Vagy csak én fogtam ma ki 2-3 kivételesen nagy ökröt?
@csiki hokis: Örülnék, ha belinkelnéd, hogy hol "fikáztam" - a szavaiddal élve.
jééézus isten, mi van itt... elkapott benneteket okt 23 szele? mit kell itt azon vitatkozni, hogy ki a magyar, meg ki nem? brunzwik barátunknak meg egyedül a benk név cseszi a csőrét, csak azt nem tudom, hogy az ilyen miért nem kérte meg a szüleit, hogy irassa be Csicsóbához hokisnak, és most lehet hogy ő lenne itt a centerek centere...
szánalmas, már bocs...
Eddig nincs baj... Mármint a Volánnal... kisebb nagyobb botlások voltak, de stabilan megvan a rájátszást érő ely... ha ezt tartani tudjuk, akkor nincs baj...

HAJRÁ VOLÁN!!!!
@qx92: Akkor máris van egy közös tulajdonságunk.
@Leo945: sajnos sokan ráérnek ... ezért én lassan csak a cikkeket olvasom el és a komment részeket meg kihagyom...
OFF: a Volánhonlapon mikor cserélődnek ki a fejléces képek? Szívesen látnék Szuper Levi helyett egy Zolikás vagy "Sajtosstangli" Tomi képét..szerintem készült(hetett) annyi kép ,hogy új montázsokban gyönyörködhetjünk :)

...::: BLL :::...
Kezdem úgy érezni, hogy brunzwik kolléga Benk fóbiája valamilyen személyes afférból ered... Könnyíts a lelkeden, brunzwik, oszd meg velünk!
Ha mégsem, az rosszabb, mert olyan vagy mint a szocik: mindenről Orbán Viktor jut eszükbe.

Kicsit off voltam, úgyhogy:
Hajrá Volán!
fel nem foghatom, hogy miért tehet Sille arról, hogy a nemzetközi szabályok szerint mennyi időbe telik, míg valaki játszhat a válogatottban! Megjegyzem, neki is csak azért sikerült elintéztetni az állampolgárságot, mert a 2 éve már megvolt. Hogy Artyom bekerült ebbe a társaságba az csak a kommentelő szűklátókörűségét és/vagy tudatlanságát példázza. Mindenki azt szeretné, ha Mihály Árpád már tegnap válogatott lenne, de ezt nem másnak a kárára fog megtörténni, mondjuk nem lepődök meg, hogy a tipikusan magyaros, provinciális, kisebbrendűségi komplexusos, sérelmi politikán alapuló, csak zéró összegű játszmákat álmodni képes hazai közgondolkodásban nevelkedettek számára ez nem mindenkinek evidens. Vagy hogy
@Thomas_AV: Nagyjából megvannak a fotók, szerintem jövő héten már jó esély van, hogy frissítve legyen a fejléc és a lábléc is.
@KCs: szupiii szupiii szupiii :) köszi a választ :)
Ma jó hangulatban keltem,-magánügy.
Kezd romlani,-magánügy.
Amit egyesek megengednek maguknak itt,-nem magánügy!
Szép napot mindenkinek!Látom megint megy a fikázás azok ellen akik kicsit "szakmailag" nézve írják a kommenteket, amik nem csak a nyálazás, hanem a valóságnak megfelelnek!Nem tehetnek róla,hogy játékosok nem felelnek meg az Ebel szintnek és mégis több lehetőséget kapnak mint akik jobban megérdemelnék!(Flinta,Maklári,Tóth A)Megint nem írok le itt olyan dolgokat amik mástól-esetleg lehet játékostól- is elhangzanak egy egy személyes tali alkalmával ami a "huhogókat" támasztja alá(mármint a véleményükez)!Ők is ugyanúgy szurkolnak a Volánnak és a sikerüknek ugyanúgy tapsolnak a meccsek végén sőt 1:5-nél se mennek haza!Mára személyes véleményem sajna zakó(ez megint a realitás számomra)a tippemre még alszom egy picit!Kitartás Kalgenfurtban!brunzwik fontolod a bécsi kirándulást?
@rol71: A történetben egyetlen ember nézi a dolgokat szakmai szemmel: JARMO TOLVANEN! És pont ti fikázzátok állandóan a döntéseit.
Mi értelme lesz a kupának ha szombat, vasárnap a "sztárok" pihenni fognak?Csak pénteken állunk fel teljes csapattal? :((
Mar elnezest, de en nem azt irtam, hogy Sillevel es a tobbivel vmi bajom van, hanem, hogy Mihaly Arpi magyarabb mint ok...olvassatok el mielott hisztiznetek:(
@KCs:Ember a hozzászólokról íram itt!Vannak szurkolók akik a szívükre hallgatva a rosszat se veszik észre és a csak a Volán és vannak akik lehet játszották is ezt a játékot esetleg 21 éve járnak meccsre és van rálátásuk a játékra!A negatívumokat is felszínre hozva írnak ide!
Már többször leírtam itt, jobb lenne ha lenne egy helység ahol lehetne hetente egyszer vagy havonta összejönni és szóban elmondani ki mit gondol, mert itt írogatva rémálom!
Valahol egy rövid összefoglaló,hogy mi történt a szerdai beszélgetős estén???
@rol71: Támogatom.

@Leo945: Elhiheted én is szívesen mentem volna Csicsóbához, de tudod a szüleim nem voltak gazdagok. (3 gyerek mellet nem lehet mindent megkapni).

De nem vitatkozom én itt senkivel.

Csak annyit írok tavaly is nekünk lett végül igazunk, vissza lehet olvasni a kommenteket..
@BOFFOCSKE: az a helyzet, hogy ezt nem te döntöd el! :) Meg az, hogy ez a tény nem változtat semmin, tehát teljesen értelmetlen dolog ezzel előhozakodni. Meg az is, hogy ezeknek az embereknek nagyon sokat köszönhet a magyar jégkorong. Senki nem hisztizik, csak nehezen fogom fel, mi a jó az ennyire korlátolt gondolkodásban! (És még egyszer: Sillének azért tudták elintézni pár hónap alatt a válogatottságát, mert már megvolt a 2 éve itthon, meg mert más volt a közt. elnök)

@rol71: szintén nehezen értem meg, hogy 21 éves meccsrejárást hogyan lehet összehasonlítani Jarmo Tolvanen szaktudásával! Még most sem hiszem el, hogy ezt komolyan le lehetett írni, ami valóbayn rémálom, csakhogy élőszóban sem lesz más... A másik poszt alatt már utaltam rá: ti mégis hány edzést láttatok a szezonban?
Gratula a cikkért a szerzőnek, a szurkolói ankéton úgyis diplomatikusan kikerülték a játékosok az ellenfelekre vonatkozó kérdést.
@vaze:Én Tolvanent nem kevertem bele, már megbocsáss!Az ide írokat vettem górcső alá két csoportra osztva!KCS professzor barátotok írta ide,hogy Tolvanen szakmai tudását kérdőjelezik itt meg sokan!
@rol71: Hagyd rol71. Tavaly is nekünk lett végül igazunk. :D
És ennek örülök. Idén se lesz másképp.
Én már csak arra leszek kiváncsi,hogy hány komment fér még bele a zárásig.
@Uteapu: ha mindenki a cikkről és arról írna ami benne van...nem kéne lezárni :D
Atya isten mi megy itt......lassan olyan lesz mint a Mónika show!!!!
Hihetetlen,sokan azért írnak ide,hogy veszekedhessenek......elég gáz......jó volna már a jégkorongról is olvasni,nem csak mindenkinek az ilyen olyan múltbéli fájdalmát.sok szakértő......állítom sokan közülük a Csapat névsort sem tudná felsorolni de az észt osztják......sok okos pffff....szurkolók....ja...
HAJRÁ VOLÁN!!!
@bobitomi:Meg akik Volán mezben 1:5 után hátat fordítva a csapatnak elmennek a mérkőzésről!!Jee!
@bobitomi: A Csapat névsort sem tudnák....
@rol71: igen,az is gáz.gondolom itt is olyanok okoskodnak.
KCS??Szombat,vasárnap kik lépnek az Ebel játékosok helyett a jégre??
@rol71: Nem értem a kérdést.
Igaz,hogy ide bárki írhat,de néhányotoknak ugymond "szájmenése" van csak ezt úgy írja ki magából!
Szerintem zárjátok le a témát.
Sokfelé bóklászok,olvasgatok és néha igencsak csodálkozok.Ha le akartam nyugodni,idekattintottam.Ha némely blog szinvonalára süllyedünk,mi lesz velünk?Egy jó ideig nézegethetjük a süni hasát? Én nem szeretném.
@KCs:Jövő héten a Pannon kupán?
@rol71: Egyelőre én még a hivatalos keretet sem láttam, addig nem tudok mit mondani.
Akkor addig én se szólok!Nem szól szám-nem ír kezem-nem fáj fejem! :))
Teatyaég, mi ment itt... Brunzwik, Roli, szerintem tartsunk egy össznépi beszélgetés a köv. meccsen (vagy annak szünetében) arről, mert ennek én így nem sok értelmét látom. Mert az rendben van, hogy neked, nektek van egy véleményetek Benkről, de ez így ebben a formában sajnos nem vélemény, hanem valami sokal rosszabb annál... Itt senki sem arra kér titeket, hogy fogjátok vissza az igaz szót, hanem ha mást nem, legalább a szurkolótársaitokra és a blog átlagosan békés hangvételére legyetek tekintettel... szerintem beszéljünk erről élőben, úgy egyszerűbb.

Az interjú meg nagyon szuper, öröm volt ezeket a nyilatkozatokat olvasni!
@Raon: Azt azért hadd jegyezzem meg, én csak a sorok összeállítását kifogásoltam az első hozzászólásomban. Az Ő nevét meg se említettem.
Igaza van brunzwik barátomnak,mi nem írtunk neveket,ő személyesítette meg!Mi csak megírtuk a csapatról,összeállításról a véleményünket KCs meg elkezdte a kommentezőket bírálni!Nem kellene egymásnak beszólogatni a másikat fikázni akkor talán nem lenne itt nyafogás!Mindenki írja meg a kis véleményét a csapatról meg amiről csak gondolja DE NE EGYMÁSRÓL!!!
@Raon:Jo lenne a mai napi hozzaszolasaimat vegig olvasnad te is es nem irnal baromsagokat!Semmit nem irtam ma a haverotokrol!!!No comment!!
@yeti2: Na persze... Még a végén én tehetek mindenről...
@KCs: Nézd már meg ki kezdte hergelni a népet?
@yeti2:Ezzel teljesen egyetertek!Engem mar tiltottak ki a blogrol KCS nevezetu miatt!Mar nem írok rola velemenyt!O mivel a klub hireit kozvetiti a nyilvanossag ele igy amit mas tud esetleg elobb mint o akkor le van hurrogva hogy mit kepzelunk csak az az igaz es Isteni amit o ir vagy mond!Nem kell erre valaszolni senkinek es KCS-nak sem ezt csak megjegyeztem utoljara!Ezzel itt mar nem akarok foglalkozni!Sort ki a hutobol es szoritsunk a lehetetlenert pont vagy pontokert!!Hajra Volan!
Kedden az elso harmad utan mindenkit varok szeretettel a kameras emelveny mogott egy mini talira!Higgyetek el abban a 15 percben annyi mindent meg tudunk beszelni emberi modon KCS nelkul,a vegen nevetve elvalva egymastol!!Legalabbis eddig igy volt, nem hinnem most maskepp lenne!
@brunzwik: Na ebben legalább mindenki egyetért!!!

Meg kellene verni a Kacot... nehogy lemaradjunk.

Ezért biztos többen letámadnak, de ha megérkezik Martz, (márpedig nagyon úgy tűnik) akkor megoldódhat, Brunzwik és Rol71 problémája... :-)
@KCs:Fejezd be legyszíves!!!Most is szitod a gep elol azt a bizonyost...
Mindenki bontson egy sört, 10 perc, és kezdődik a meccs...
@KCs: Most is te csinálod a feszkót!
Sztem KCS-val ne foglalkozzatok. Mindig kelti a feszültséget. Ő ilyen kis okoska, már rájöttem...
@AVfan: Ha az feszültségkeltés, hogy nem hagyom a Benket "vízhordónak" és "ajtónyitónak" javasolni, akkor valóban én keltem a feszültséget.
F. Kapus nem lehetne pihentetni KCS-t? Vagy ő is "szent tehén"?
@KCs: Konkrétan nem erre gondoltam. Ezt a Benk-témát már én is unom. De már egyszer engem is megtaláltál vmivel.
@KCs: Hol látsz te bármilyen nevet is a saját kommentjeiden kívül nyomikám?
@AVfan:Vegre valaki mellettunk all!Koszonjuk!Kedden vendegem vagy egy sorre!19:00 a felso bufenel!:))
@AVfan: Az a Németh Krisztián miatt volt. Őt is megvédtem. :))

Hokiügyben még nem hiszem, hogy lett volna köztünk komoly vita.
@rol71: Nem állok senki mellett. A sört köszi, nem szeretem. De igyátok meg helyettem az egészségemre!:-)
@yeti2: "A "barátunkat" max.kulacshordónak vagy ajtónyitogatónak kéne vinni!"

Azért ne álszenteskedjünk! Egyértelmű ki a "barátod".
Ne foglalkozzatok KCS-vel, direkt csinálja...
Foglalkozzunk a meccsel! Hajrá Volán!!!
@KCs: Már nem is emlékeztem rá,h mi volt az affér. De sok vitánk jégkorong ügyben nem lehet, hiszen uazért dobog a szívünk..
Én sörért bárkinek igazat adok. Lehet licitálni! A kezdő licit egy egység! :) Esetleg szó lehet még forralt borról is. :)
Viszont "1. Drittel läuft"!!!
Hajrá Volán!
@brunzwik: ha most tényleg a sorok kevergetésével volt bajod, nem azzal, hogy Benk ismét be lett írva a harmadik sorba, akkor én kérek alnézést. Az sajnos tény, nem könnyíti meg a hozzászólásaid értelmezését, hogy általában utalgatni szoktál (még ha nevet nem is mindig írsz le).

@rol71: ha a személyt félre is értettem, a lényeg ugyanaz, lenne miről beszélünk. Szóval ott leszek. :)

Thomas: így megkésve is gratulálok a diplomavédéshez, kedden találkozunk! :)

Hajrá Voláááááán!!!
süti beállítások módosítása