HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

A Miskolc meg akarja lepni a Dab.Doclert

2009.10.16. 13:42 kerusz

A pénteki fordulóból előrehozott mérkőzésen az FTC legyőzte az UTE-t, ma este a Miskolc és a Dab.Docler, illetve az SC Csíkszerda és a Vasas Bp. Stars méri össze erejét.

Este hatkor a Dab.Docler az őt korábban többször is megviccelő Miskolc otthonába látogat. A hazaiak a Brassó felett aratott legutóbbi győzelmük ellenére nem túl jó előjelekkel készülnek a mérkőzésre. Mayer Péter blogunknak elmondta, öt hátvéd sérült, így a felnőtt keretből összesen négy bekk maradt. A harmadik sorban a 16 éves Orosz Szilveszter és a mindeddig csatárként játszó Urbán Péter szerepel a Dab.Docler ellen. A Brassó ellen megsérült Egri Gergő túl van egy sikeres műtéten. Ugyanazon a találkozón Emil Hornik izonzúzódást szenvedett. A fiatal Radványi Péternek a válla nincs rendben, Nagy Gábor még nem játszott, neki a térdével vannak gondok, míg Szabó Dávid már többször is megsérült a szezonban, tíz napja nem tud edzeni. A csapat második legponterősebb játékosa, Popovics Patrik iskolai elfoglaltág miatt hiányzik majd.

"Nem mondom, hogy a tisztes helytállás a célunk pénteken, mert ez a lúzerek dumája. A lényeg, hogy amilyen felállásban felmegyünk a jégre, az lesz a miskolci csapat, a kutyát nem érdekli a meccs után, hogyan álltunk ki. Szeretnénk szoros mérkőzést játszani a dunaújvárosiakkal. Az a lényeg, hogy jót meccseljünk. És a végén mindkét csapat azt tudja mondani, hogy rendben volt. A zászló nem nekünk áll, de ez tavaly is így volt, és kétszer is orra esett nálunk a Dab."

A dunaújvárosiak is kemény csatára számítanak. "A szezonban ez lesz az első meccsünk a Miskolc ellen. A Brassó-győzelem biztos feldobta a őket, ez nyilván további erőt és önbizalmat ad nekik. Tavaly kétszer is megvicceltek bennünket, most mi vezetjük a táblázatot, nagyon nem szeretnénk, ha ismét pontot veszítenénk ellenük – mondta J. P. MacCallum. – Tavaly is nagyon keményen dolgozó, hajtós csapat voltak, nyilván idén is így lesz ez. Az külön hajtja majd őket, hogy a táblázatot vezető csapattal játszanak. Különösen az első harmadban számítok nehéz meccsre." Külön érdekesség, hogy a két szakvezető együtt dolgozik a juniorválogatott mellett. "Mayer Pétert kitűnő edzőnek tartom, aki sokat követel a játékosaitól. Biztos ma is mindenki mindent megpróbál, hogy jó eredményt érjenek el." Az edző elmondta még, hogy a csapatból a komoly sérüléséből lábadozó Jonkl László kivételével mindenki harcra kész.

A SportKlub TV jóvoltából televíziós mérkőzésen mérkőzik meg egymással az SC Csíkszereda és a Vasas Budapest Stars. A kezdési időpont magyar idő szerint este hat óra. A hazaiaknál a sportclub blog hírei szerint Péter Róbert és Basilidesz Tibor nem játszik, Hozó és Moldován játéka kérdéses. A vendégek szűk kerettel, 15 mezőnyjátékossal és két kapussal vágtak neki az útnak. Az Újpettől elszenvedett hazai vereség után javítani szeretnének. Mindkét csapat győzelmekben reménykedik a két hétvégi mérkőzésen.

Hesz Máté, a Sportklub Tv főszerkesztője arról tájékoztatta blogunkat, hogy két mérkőzést közvetít a sportcsatorna. Pénteken magyar idő szerint 18 órakor élőben sugározzák az SC Csíkszereda–Vasas Bp. Stars Mol Liga-mérkőzést, ezt a román és a magyar kiadásban látni lehet. A vasárnap esti Brassó–Steaua román bajnoki csak a romániai Sportklubon kerül adásba. A folytatásról egyelőre nem tudott felvilágosítást adni a csatorna vezetője, mert az ügy véglegesen továbbra sem rendeződött.

84 komment

Címkék: mol liga

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

OliBLOOD: bocs, mire megjött a kommented, már javítottam is
Hajra Sport Club! Remelem nyerunk mindket mecsen:)
Hát, viccnek elég durva volt az a tavalyi két meccs! :) Most mellettünk szól, hogy nem vasárnap játszunk! :)
A Sportklubbon közvetített meccseket fogják streamelni valahol?
a Miskolc - Dab meccs a Dab oldalán látható lesz
@CTZ78: Erre azért nem vennék mérget sajnos.
@Gabberboy: Vehetsz! Márk mondta, hogy lesz, meg már az online rész is kintvan az oldalon
@Gabberboy: És már kép is van meg hang is :-P
Hajrá Stars! Gyerünk Foci és Cica. Remélem ti is nyertek, mint ahogy majd a volán fog később nyerni.
Akkor csak én látok képeket videó helyett :) Ami előfordulhat, mert valami szörnyen sz@r gépem van :)
Hát eddig (1.harmad után)nem is olyan rossz a Miskolc-DAB... Remélem azért a végén a macikok elfáradnak, és mi belövünk legalább 1-el több gólt nekik :) Kíváncsi leszek a kapura lövésekre :)
HAJRÁ KOHÁSZ!
Arra azért kiváncsi lennék, hogy Kiss Ákos miért kapott 10percet, a 20. percnek a végén
Azt a mindenit! Ezt nem hiszem el!
3-1
hát ez számomra is érdekesen alakul!!
@tiriakos: és az első 2 gól tök egyforma volt... a harmadik meg szép
Na innen számunkra nagyon nehéz lesz. Úgy látszik Miskolcon nagyon nem megy.
@OliBLOOD: remélem megfordítjuk. nem akarom h miskolc legyen a mumusunk :)
Na végre. Nika szépített.
HAJRÁ KOHÁSZ!
Messze még a vége azért! Remélem fordítunk
ÉS IGEN! 3-3 MAGÓ!
nem akarok elkiabálni semmit, de úgy tűnik az első harmad csak amolyan bemelegítés volt a fiúknak :)
HAJRÁ KOHÁSZ!
miért reklamálnak a miskolciak? nem láttam :(
@Porthoska: vagy inkább az első fél óra
Ehhez miért kellett a két gólos hátrány, hogy elkezdjünk magasabb tempót diktálni és játszani?
Már 5:3
Fordítva, 4 perc 3 gól:D
Végre Tika is betalált, elég régen volt már ilyen :)
@Gabberboy: hát nem mostanában, remélem nála is végre beindul a gólgyártás
Kiss Ákos miért kapott 10 percet?
@matthew88: ilyenkor amiért 10 percet adnak, az vagy dumálás, vagy ami szerintem valószínűbb hogy nem tetszését fejezte ki, és a palánkhoz vágta az ütőjét. de ez csak az én véleményem, nem láttam mi volt...
@Porthoska: Köszi mert lemaradtam erről a dologról
@matthew88: én sem láttam, csak gondolom :D
ez a Haszonits már itt se volt normális Dunaújvárosba
@CTZ78: Ja kiszórta Fiserát egy tiszta palánkraszorítás után (aztán összegabalyodott a miskolcival) és érezte, hogy erős és megette Kicsi taktikai seggre esését :)
idaig a 3 harmadba 17 percebe 1-0 a sportclub javara.
hát ez a haszonits... nem lehetne inczére cserélni?:)
@kiralyfi: gondolod hogy jobblenne? :))
nem lehet erre a meccsre mondani, hogy eseménytelen :D
Kicsinek nem ez élete meccse már megint
@CTZ78: akkor árkovics?:)
már megint mi a francot fújt be...
@kiralyfi: Hát erre énis kiváncsi vagyok hogy mit fújt!
Haszonitsnak se élete meccsvezetése
@matthew88: ez hogy a .....-ba csúszott be a keze mellett?
Miskolcon nem megy :(
De ez az ötödig hogyan ment be?
még van 46 másodperc, még kapnak a Macik 1-et :-)
@OliBLOOD: szerintem mellényúlt... mert a keze mellett vagy alatt csúszott a kapuba :( :'(
nem csodálkoznék ha kapust cserélnénk
@CTZ78: a próféta szóljon belőled!
HAJRÁ KOHÁSZ!!!
Láthatóan észrevették a miskolciak, hogy Haszonits kajál ma mindent, komolyan rájátszanak a helyzetekre...
:( sajna marad mumus :(
Szép volt Kicsi......
Azért nem hiszem el...
haszonits egy hülye, Kicsi meg betlizett...
Rá kell jönni, hogy Kicsiből sose lesz jó kapus! Sevalát kell védetni azt ennyi
Ez igen! :) Nagy gratula a Maciknak! Örülök a sikerüknek, úgy látszik, nem akármilyen csapat érkezik hozzánk vasárnap! :)
Kicsi jól láttam lement a lefújás után öltözőbe aztán annyi ? Ez milyen viselkedés ?
Megint kiengedtünk a meccs végére ez hihetetlen
na nem baj, majd itthon megverjük őket :)
Szép nagy pofonba szaladtunk bele...
@matthew88: ez sajnos betegség nálunk :( Remélem J.P. kigyógyítja őket ebből is :)
Persze, lehet Kicsit hibáztatni, de ez csapatsport. Hosszabbításban megint kinyíltunk, majd a miskolci a saját kipattanóját ütötte be. Ráadásul 2 harmadon keresztül nem ütöttünk gólt.
Szerintem nem szabad csak egy emberre fogni a vereséget, hanem mindenkinek meg kell néznie hol hibázott.
egy latszik miskolc nem csak brassot tudja vert helyzetbol megverni hanem a dabot is mindenesetre szep teljesitmeny a tabella elso ellen forditani gartula a mikolcnak biztos nagyot kuzdottek
@OliBLOOD: ez így van! pl az első két gólnál 2 az 1ben támadtak a macikok. :(
@Gabberboy: Talán nem mert a csapattársak szemébe nézni!Egyszerüen nem kellene eröltetnie a védést!A csapat kiengedett sajnos ,ha ütnek nyolcat,talán győzhettünk volna!
Persze közösen hozták össze, Miskolcon valami nagyon nem megy nekünk. Azért Kicsi is annyira tette ma oda magát mint a többiek. Volt szép 5 percünk aztán alvás. De ez a Kicsi féle levonulós hisztizős mutatvány érdekes volt, úgy látszik csak az én szemem szúrja.
Haszonits Még Halacskát is lepipálta a mai teljesitményével .A Miskolc ma megérdemelten nyert.
azert nagy gratula a fehervari fiataloknak Hajos 3+1 azert egy hat trick nem semmi es Toth Adrian 1+3 ez se semmi par ev mulva mar a Salzburgnak fognak ennyit utni :D
Óóóóóriási gratula a fiúknak!
Fantasztikus lehetett a helysznen.
Hajrá Macik!!!
a Hajós Roland-Tóth Adrián párosnak nagyon megy ma Hajós: 3+1 Tóth A. pedig:1+3...Gratula nekik!!kár hogy pont ellenünk mutatták meg magukat:)
hát igen, Kicsi tényleg olyan kapus h vagy írtó jól véd vagy sehol semmi
a Maciknak csak gratulálni tudok!!Itthon visszavágunk!!:);)
A DAB-os srácok pedig már most szörnyülködhetnek milyen edzésük lesz és mit kapnak majd JP-től...
a Fradit meg kell verni!!HAJRÁ KOHÁSZ!!
Ooops...most vettem h megelőztél qx92:D
Tikának pedig külön örülök ért már neki a gól...
mármint érett, azt akarta írni a nagyfiam :)
Úgy viselkedünk, mintha megállt volna a világ.

10 meccs alatt 8x győztünk, és csak egyszer kaptunk ki a rendes játékidőben. Egy ilyen átlagba simán belemennék a szezon során :)

Azzal, hogy az Újpest kikapott, gyakorlatilag tovább növeltük az előnyünket a tabellán.

Viszont az egyik legnagyobb pozitívumnak azt érzem ebben a szezonban, hogy nagyon magabiztos lett az emberhátrányos védekezésünk. Most kaptuk meg a 4. hátrányos gólunkat a szezonban.

Sztem jelenleg az összes MOL ligás csapat szívesen cserélne velünk...

Holnap lehet javítani
süti beállítások módosítása