HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Hetényi bevédte magát a csapatba

2009.10.16. 13:45 F. Kapus

Salzburgba utazik a Sapa Fehérvár AV19. Hosszú idő után nincs győzelmi kényszer a csapaton, ez akár jótékony hatással is lehet a teljesítményre. Pierre Page-ék vára nem az a hely, ahol eddig sok jó jutott a magyar bajnoknak, az első négy vendégjátékon gólt sem lőttek Palkovicsék, 7-0, 4-0, 2-0 és 5-0 volt Kochéknak. De most inkább a legutóbbi alkalomból induljunk ki, amikor csak büntetőkkel verték 5-4-re a Volánt.

Énekes Lajos edző tájékoztatása szerint nincs miért változtatni a csapat összeállításán. A kapuban Hetényi Zoltán továbbra is élvezi a bizalmat, amire alaposan rászolgált az elmúlt két mérkőzés alatt. A Red Bull magához és az elvárásokhoz képest nem kezdte jól a szezont, első fehérvári meccsén ismét elbukott. Jelenleg ugyanannyi ponttal áll a két csapat, de az osztrákok egy meccsel többet játszottak. Az utóbbi időben kétszer ugyan kikaptak a fantasztikus formában száguldó Graztól (amely tegnap a Villachot verte 4-2-re tévés meccsen), de két legutóbbi hazai meccsüket nagyon megnyerték, a Klagenfurtot 6-2-re, a Medvescakot 9-3-ra győzték le.

"Arra számítunk, hogy nehéz dolgunk lesz. Szeretnénk megcsípni a Salzburgot, de most biztos nem lesz egyszerű. Az elmúlt meccseken jól teljesítettünk, ha maradunk ezen az íven, van esélyünk. Ha valamilyen oknál fogva gyengébben megy a játék, akkor ki fogunk kapni. A héten kifejezetten jónak tűnt a játékosok mozgása és munkája, de tudjuk, ez a mérkőzésen mindig más. Szeretnénk minél kevesebbszer emberhátrányba kerülni."

A szakvezető a megoldás kulcsát is elénk tárta. "Az utolsó meccsünkön a pálya középső harmadában remekül szűrtünk, a korong nélküli játékunk pedig a mi javunkra billentette a mérkőzést, nem is kicsit. A Villach ellen ezen múlt az eredmény, Salzburgban is ezen fog."

222 komment

Címkék: énekes fehérvár ebel

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A Villach elleni játék már a munka eredménye volt.Nem tartok elképzelhetetlennek egy meglepit.Van egy olyan érzésem,hogy ez a meccs Mihály Árpi nagy napja lesz.
@EisHockey: HAJRÁÁÁ AV19!!!
---BLUE LINE LEGION---
Lassacskán már nem is meglepetés a jó játék!
Gratula Zolika, Tommit kitúrni nem kis teljesítmény, ami pozitív értelemben okozhat fejfájást a szakvezetésnek.
Marha pörköltöt az Ördögnek---- :D
@Uteapu: Amen!
...es pagedown
;-)
Hajrá Fiúk! Már a pontszerzés is nagyon nagy lenne!!!
Nem tudjatok h a red bulls saluten a merkozeseket mutatja?
@Kreck: Unwahrscheinlich.... De összefoglalók szoktak lenni.
Mi hír Nathan királyról?
Az Alleghe honlapján az alábbi hír jelent meg, ha valakit érdekel :) :

"«Purtroppo per noi e un fulmine a ciel sereno. Non ce l’aspettavamo questa novita di Nathan Martz. Comunque ora parleremo e cercheremo le soluzioni migliori. Non possiamo certo pretendere che un giocatore rimanga a giocare controvoglia. Non possiamo nemmeno permettere che se ne vada senza battere ciglio arrecando un danno alla societa». Cosi Renato Rossi, da Toronto, mentre conferma la notizia che Nathan Martz ha espresso il desiderio di lasciare Alleghe per due motivi. Il primo di cuore: la sua ragazza vive infatti in Ungheria dove Nathan gia giocava nella scorsa stagione. Il secondo: avendo origine ungheresi, Martz vorrebbe giocarsi la chance nazionale. Le prime notizie sono comparse ieri sui siti internet. Semplici «rumors». La notizia di rumore ne ha fatto parecchio nell’ambiente. Ci sono altri casi nel passato: l’ultimo il portiere Askey che lascio Alleghe dopo poche settimane. «Nessuno vuole tenere un giocatore controvoglia - conferma Nilo Riva - ma non si dimentichi che un giocatore quando firma un contratto ha tanti diritti quanti doveri. Non e giusto che le societa diventino ostaggio dei giocatori». Per cominciare Nathan Martz ieri sera non ha nemmeno messo i pattini per un dolore all’inguine. Difficile trovare la conferma se di vero infortunio si tratti, oppure se sia il primo tentativo per far capire alla societa che e meglio liberare il transfer card per non rischiare di ritrovarsi in casa un giocatore, sotto contratto e da pagare, ma senza voglia di lottare per i colori biancorossi. Alla fine comunque coach Kelly ha parlato con comprensione della scelta di Martz, «un bravo ragazzo che restera con noi fino al 29 ottobre. Poi andremo sul mercato»"

Olasz tudásomat latba vetve íme a hevenyészett fordítás:

"Sajnos derült égből a villámcsapásként ért bennünket, nem számítottunk ilyen fejleményre Nathan Martz kapcsán. Mindenesetre jelenleg megbeszéljük a dolgokat és keressük a legjobb megoldást. Természetesen nem akarhatjuk, hogy egy játékos az akarata ellenére nálunk játsszon. Ugyanakkor nem hunyhatunk csak úgy szemet egy ilyen, a közösség [vagy a gazdasági társaság - nem tudom, melyikre gondolhatnak - KCS] szempontjából kárt okozó lépés felett sem. Ezt a Torontóban utolért Renato Rossi mondta, miközben megerősítette: Nathan Martz kifejezte távozási szándékát. Két indokot jelölt meg: az egyik érzelmi, tudniillik a barátnője Magyarországon él, ahol tavaly játszott. A másik, hogy a játékosnak magyar gyökerei vannak, így szeretné megragadni a lehetőséget, hogy a magyar válogatottban játsszon. Az első hírek tegnap jelentek meg az interneten, mint egyszerű pletykák. Az értesülés nagy felzúdulást keltett a berkeken belül. Volt már hasonló esetre példa a múltban: legutóbb Askey kapus hagyta el az Alleghét pár hétnyi szolgálat után. "Senki nem akar egy játékost az akarata ellenére megtartani - erősítette meg Nilo Riva - de nem szabad elfelejteni, hogy amikor a játékos aláír egy szerződést, legalább annyi kötelezettséget vállal, mint amennyi joga lesz. Nem igazságos, ha a klubok a játékosok foglyaivá válnak." Például Nathan Martz tegnak nem vállalta a játékot lovaglóizom-húzódásra hivatkozva. Nehezen ellenőrizhető, hogy valós-e ez a sérülés, vagy pedig az első jelzés a klub felé: jobb lesz ha megértik a helyzetet és elengedik a játékost, semmint hogy felvállalják annak a kockázatát, hogy élő szerződéssel fizetnek egy a piros-fehér színekért nem küzdő hokist. Kelly edző is beszélt a játékossal, és azt mondta: "Martz egy jó srác, aki október 29-ig velünk marad. Utána megyünk a játékospiacra."
@Kreck: az oldalon csak a Salute meccseit lehetett követni (sajnos). A bajnoki meccseket csak a SKY adja. Fordulónként egyet, de ebben a fordulóban a Graz 99ers - EC VSV meccs volt a tv-s.
@KCs: Ez jó hír, de az még 2 hét- 6 meccs!
Hány nyelven beszélsz amúgy?
@KCs: egyértelműnek tűnik a történet:):)
@KCs: Azért az számomra megdöbbentő, hogy egy játékos egyszer csak úgy gondolja, hogy ő el akar menni.
Egyébként ha mindkét - személyes és szakmai - indoka is Magyarországhoz köti akkor ezt miért nem tudta a nyáron? Lehet, hogy lemaradtam: milyen magyar gyökerei vannak?
Olyan érzésem van hogy este megverjük a bikákat!! :D
Ha a Villach elleni formát hozzuk, akkor simán meglesznek:D

HAJRÁ VOLÁN!!!!!!
@check: Hányszor van, hogy egy klub egyszer csak úgy gondolja, és elküld egy játékost? Rengetegszer. Éppúgy, ahogy egy klub is rájöhet, hogy rosszul választott, megtörténhet egy játékossal is.
@KCs: Eleve lehetetlen barátunknak ajánlanám ezt a pár sort, és akkor rájön, miért írtam, hogy még ebben a hónapban sem... "ilyen a profi sport" :D:D:D:D
a mai meccsre valaki valami stream-et nem tud? vagy maradunk a szoveges kozvetitesnel?:P
Magyar gyökerekről tudunk valamit ?
@check: ugyanez jutott nekem is eszembe, de nagyon örülnék ha visszajönne.

És tényleg, mik azok a magyar gyökerek? Ez teljesen új.
@munkagep: Az biztos, hogy a legnagyobb szurkolói bizonyos Forgács házaspár az USÁ-ban, akik már gyerekkora óta követik a pályafutását - tavaly Fehérváron is voltak. Valószínűleg önmagában ez nem elég az állampolgársághoz azért. :)
@munkagep: érdekes, a neve alapján nem túl magyaros. Szeretne magyar válogatott lenni? Hát nem tudom, ha annyira szeretett volna magyar válogatott lenni akkor miért hagyott itt minket?
És a magyar gyökerekről szem volt szó soha. Na mind1 ha esetleg visszatér ugyis kiderül mennyire magyar:)

Este pedig Hajrá Volán!
@KCs: ha fehérvárra nősül, az elég :)
jol forditottad? nem lehet h azt mondta h "gyokerek a magyarok"?

:P:P:P:P
Nem tudom pontossan melyik, de az egyik nagypapája magyar. Már tavaj szóba került az A csoportos VB kapcsán, hogy két nálunk töltött év után lehetne válogatott, de akkor azt mondta ezzel nem foglalkozik.
Ez igen jó, hír, és az ankéton elhangzottak után várható is volt. Ha egyszer asszony kiadta az ukászt merne ellent mondani...

Szinte mindegy milyen okból jön, de ha jön, meg lesz az áhított center, és ez a lényeg!
Arról már nem is beszélve, hogy ő már játszott "1 idényt" a Magyar bajnoksában.
Csak már látnám itt Martz barátunkat!!!Én nagyon szerettem a játékát,szerintem nagyon komoly sor lenne a Palko,Martz,Mihály Árpi remélhetőleg évekig!!!
@46: Felébredt benne a nemzeti öntudat?! :)

Vagy inkább rájött, hogy nem az Alleghe volt élete igazolása és Fehérvár volt a legkézenfekvőbb a váltásra, főleg hogy itt várja a "mama" :D
Gyerekek!

Szerintem irassuk is át a címet mondjuk úgy, hogy Nathan-t bepletykálták a szurkolók abba is, amihez köze nincs...
Kiváncsi lennék arra az élsportolóra, aki a "mama hívó szavai" miatt jön vissza...
Meg amúgy is... Így el tudom képzelni, hogy esetleg a "mama" is olvassa a blogot, és közben jókat röhög pár szánalmas magyarázaton... Maradjunk annyiban, ami a lényeg: Este Salzburgban Hete a kezdőkapus... és jó lenne még egy überrássung, vagy szörprájsz, vagy bánomisén... :D
Nathan meg ha megjön, úgyis észrevesszük... addig felesleges találgatni...
@Scofi: Úgy látom, hogy itt sűrűn osztogatják a jegyeket.: Dd
Kedves Kommentelők! Tessék alaposan meggondolni, hogy ki mit ír.:)
Leo945: A szerelem, az sok mindenre sarkalhat.....
@KCs: A helyes megfejtés az egyesület, szerintem a societa-ra (vö: Societa Sportiva Calcio Lazio).
@fradigy: ez viszont csillagos ötös, nálam...

Várjuk Nathan Gené-t, ha jól emlékszem a másik keresztnevére! Persze ha nem, akkor is várjuk!
@mannisenmaki: Azért ha passzívan is de megy ez...
:)
@Leo945: Neked nincs humorod? Olvasd hozzá a smile-t is és akkor lehet másképp hat egy mondat.
Ha a "mama" olvassa és jókat röhög, akkor annak örüljünk, hogy vicces perceket okoztunk neki. Egyébként meg nyilván nem az itt blogolok fogják eldönteni, hogy hol fog játszani, de attól még lehet róla beszélni, örülni neki, vagy ellene lenni.

És igazad van, nemsokára kezdődik a meccs: HAJRÁ VOLÁN, vágjuk le a teheneket :D :D :D
Sziasztok!

Jó ez a blog, gondoltam csatlakozom, bár szerintem sokan nem fognak kedvelni!
Én azt hiszem túl sokat szidjátok Benket, lehet odaállni és csinálni jobban! Fényezitek itt Árpikát, aki tényleg jó játékos, csak marha lusta ,és ennyi gólt nem nehéz lőni, ha Godóval illetve a Palkóval lövetnek meg. Ettől még nagyon jók, de amennyit lőnek, legalább annyit kapnak is! Peterdi kár volt a csapatba, jövőre csodálkoznék, ha megtartanák. Artyomot többet nyomnám. Martzot biztos megint Kovács mellé raknám, tavaly is nagyon jók voltak! Balunak és Tokinak muszály összeszednie magát, mert ez idén nagyon karcsú, főleg Balutól!
És végül! Nagyon nagyon hiányzik a 19-es a csapatból!
Hajrá ma este, nyerni fogunk!!!
@[Roller]: Valakinek nincs humorérzéke ennyi. A "mama" nagyon fontos neki, :) úgy érzem, hogy ma is lesz Pagé down!!!. Az ördögök megverik a teheneket. Csak most nem lesz olyan izgalmas, mint itthon és most nyerünk 4-0ra gólok: Godó,Pire,Oszi bácsi,Palkó.
@rundmc: Jól gondoltad. az első mondat 2. felét. A későbbiekben alá is támasztod.
exl1!Fordítasd le a mamával az olaszt!Mai meccsen 8gól lesz,elosztást nem árulom el!:)
Sajna ma nem tudom neten sem követni a meccset:-( Szurkoljátok ki a győzelmet!
@Leo945: na most aztán megkaptad:D:D:D
nem kell mindenkinek mindent tudni nemigaz?:p
@Scofi: Kösz, a nyelvérzékem a szépérzékemmel vetekszik :-)))
@rundmc: nem azert de szerintem az ebelben 1 meccs/pont atlagot kihozni azert nem olyan konnyu
amugy a valogatotsanal az szamit hogy a csapat melyik bajnoksagban jatszik vagy az hogy melyik orszgban van bejegyezve
@Norbee00: Azt nyilván nem mondhatta a klubtulajnak, meg az eddzőnek, hogy nem tetszik neki a csapat, meg az, hogy nem nyernek meccset és nem azért ment oda, hogy utolsók legyenek. Próbál magyarázkodni...

Legyen igazad és ne kelljen izgulnom! Ha csak a shutout bejön és a többi tipped nem, akkor köv. hazai meccsen fizetek egy sört (akár harmadonként is)
Közben úgy néz ki, hogy kipukkadt a Zágráb.
Már 0:3-ra megy a Linz az első harmadban...
Remélhetőleg Fehérváron vége szakad a sorozatuknak...
@mannisenmaki: Igen, igazad van. Asszem a többi előfordulásnál már "klub"-nak fordítottam. De sztem értelmes gondolat lenne a közösségre gyakorolt hatásról is beszélni, nyilván egy csapaton belüli hangulatra az ilyen kihat.
@bojl: jah, két napja elmagyarázták nekem mi a profi sport, ma meg megkapom hogy nincs humorérzékem... :):):) Lehet annak sincs, aki ezt gondolja... :):):) De annak tényleg nem vagyok híve, hogy híreket "gyártsunk"... 99%, hogy Nathan hazajön... Hogy ebben mennyi köszönhető a "mamának", meg mennyi a "magyar gyökereknek" majd kiderül... :) Némi intrikával arra próbáltam utalni, hogy ehhez a bejegyzéshez több az OFF, mint az ON :D:D:D
Aki ismer úgyis tudja, hogy mi van... :D:D:D
apropó humorérzék és apropó OFF:
ebel.at-n a Villach már 15 meccsen is túl van... :)
@[Roller]: okés áll az alku! remélem bejön a tippem, meg a Hete is megérdemelné az so-t. Nathanre visszatérve, milyen jó magyar neve lenne Nathan Márton :D
Hajrá Volán!!
Hajrá Hete!!!
(Y)
@Norbee00: Inkább 'Merc Natán' lesz az :Đ
@scip_: most már én is rájöttem, hogy elrontottam lényegtelen
Ha már úgy is szét van offolva.
Magyarország a 90 percben 11-essel egyenlített Costa Rica ellen
@[Roller]: Jahhh. Szívroham kerülget... Jönnek a tizik hosszabítás nélkül.
A jövőheti klagenfurti meccsünkre tervezünk kimenni. Nincs valakinek infója, linkje az ottani jegyárakról? Egyelőre nem lelem sehol..
Nemeth menjen oda...
Ezt nem hiszem el..
GULACSI EGY ISTEN!!!!!
Gratulacio az U20-as sracoknak!!Bronzerem egy vilagversenyen labdarugasban Magyarorszagnak!
GULAXI! OFF vége.

Hajrá Volán!
:D
na most, hogy kiizgultuk magunkat, most egy sima volán gyözelem lesz, az eredményt már leirtam egy korábbi hozzászolásban. HAJRÁ: SAPA FEHÉRVÁR AV19
Szép volt fiúk! Szép volt fiúk ! Milyen 2. félidő volt, ez igen!
Október 25-én szurkolói busz indul Bécsbe, jelentkezni a Blue Brothers oldalán lehet. A busz és a jegy ára holnap lesz biztos, fizetni vasárnap a meccs előtt kell, tehát a jelentkezés vasárnap zárul. Szóval buszra fel! :) további kérdésekre szívesen válaszolok a szurkoloibusz@gmail.com e-mail címen.
Sziasztok! Remélem erről a meccsről is azt írják majd Hetéről a Erste honlapon, amit az előző meccséről:
"but Zoltan Hetenyi stood solid as a rock"

HAJRÁ SAPA FEHÉRVÁR AV19!!!!!
@rol71: Te miröl írsz ping-pong?
Nem adják ezt valahol a sógoroknál? Vagy vmi redbull minisiteon ?
Pont egy percig bírtuk...
@yeti2: nem, kandalló melletti olvasgatás :)
de nem offoljunk
Gratula az U20-as fiúknak ezért a szép eredményért. Koman még így laikus szemmel is egy zseni. És Gulácsi is iszonyat tehetség. Remélem a jövőben még sok örömet szereznek nekünk.

Na akkor vissza a hokihoz:)

Hajrá Volán! Nemsokára kezdünk!!
@scip_: Ha microsite van azzal is megelégszem...
@Horiko: Mi az, hogy kezdünk? Már vezetnek a tehenek...
@advocatusdiaboli: mindegyik csapat egy percig bírta. mindenhol 1-0
@bojl:a vendég kimaradt..
@Norbee00: franc, pedig szivesen fizettem volna egy sört ilyenre, de még nincs veszve semmi, ettől még nyerhetünk.
@bojl: Ez valahogy engem kevéssé vigasztal... :D
@[Roller]: majd legközelebb meg lesz a söröm, jó lesz nekem, akkor egy gyözelem is.
Cserénél lehetett valami gond, vagy nem jól írták a jegyzőkönyvet, de a live score szerint három védő volt fenn a gólnál
www.erstebankliga.at/05211ce40428d69c7d244db8c9663cef.html?type=11863
@advocatusdiaboli: amikor megkezdtem az üzenet írását, még nem kezdődött el.
Azt írják, mindkét csapat gyors, agresszív hokit játszik.
@Horiko: Ahogy Virág elvtárs mondotta volt "spongya rá!"

Még nincs veszve semmi, gyerünk srácok!
Nah szünet, a második harmad a mienk lesz.
Hehe. Közben 2:0- ra megy a Jesenice is.. Bár a horvátok is lőttek azért még 2-t a Linznek az utsó percen belül!
2.harmadban 2,5 over lesz azaz lesz 3 gol!
szöszmösz, hol irják az ilyet :)
csak 1-0 szeintem ez nem veszes egy golrol hamar meglehet forditani az eredmenyt :D hajra VOLAN
@qx92: Ez igaz, csakhogy már 2-0... :(

Csakazértis HAJRÁ VOLÁN!
@qx92: Ez igaz, csakhogy már 2-0... :(

Csakazértis HAJRÁ VOLÁN!
2-1 Süti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gyerünk Fiúk, mindent bele!!!
BLL
hamar válaszoltunk. Hátha nem értették, ismételjük meg !!!!
ezek a sorcserék hol bejönnek, hol nem mikor kaptuk a gólt akkor 3 védő, most meg 4 csatár volt benn mikor lőttük a gólt
@[Roller]: :-)))biztos nem értik,úgyhogy lőjünk megint...
@Norbee00: elnéztem én a 81-es helyett 82-est láttam :D
Nem lehet unalom Klagenfurtban sem...
Ideje nekünk is egyenlíteni! :)
az a jo hogy nincs sok kiallitas meg es hatha nem faradnak el a fiuk a vegere hajra Volan :)@advocatusdiaboli: amugy lattad a fradi 10 perc allat meg nyert egy elvesztett meccset
ajjaj, kettős hátrányban vagyunk
jól látom kettős hátrányban vagyunk??jajjj...
elszoltam magam a fene egye meg
kivédekeztük a kettős hátrányt! Ez az fiúk!
olimpia beindult 2-2
Gyorsan egyenlített a Ljubljana is.
ki kellene használni...
Két szlovén csapat lezsirozza az xet?
Egyre többször szorítjuk be a tehénéket a saját harmadukba.
@szöszmösz82: be kell zórítani a teheneket a karámba :-))))
hmmm...Oszi büntibe...
nem igaz amit a jesenice csinál....
@szöszmösz82: köszi ez sokkal izgalmasabb bár megint hátrányban szornak minket :(
@hokista25 csikszeredabol: Hát persze, Ausztria híres arról, hogy a TV- jogokat nem kontrollálja... Mellesleg nem TV-s meccs.
Bocs a féloffért, de a Volános fiatalok megint jól szerepeltek a Miskolci csapatban: Hajós 3+1, Tóth A. 1+3. Nem semmi meccs volt, közben néztem azt is. 3-1ről fordított a DAB 3-5-re, aztán Hajós két góljával 5-5, és végül hosszabításban nyertek a Macik. Ez a két srác még nagyon sokra fogja vinni... Simán be lehet majd őket építeni a csapatba, ha esetleg valami probléma folytán évközben, csatárhiány érné a Volánt.
@taki17: ,hmmm semmi nem biztos,úgy látom
@bobitomi: koszi ezt enis tudtam de ern ojat kerdezted ahol lehetynezni onjline nekem ninmcs sportklub az adja?ohh azert kosz
@hokista25 csikszeredabol: bocs,mikor elküldtem már tudtam hülyeséget írtam.nem tévés meccs
@hokista25 csikszeredabol: A Sportklub most már asszem csak hazai meccset ad. De egyelőre jó stream még nincs.
@jágör68: még egy zágrábi meccset adnak ha jól tudom
... és egy újabb kettős hátrány :-/
5 a 3 ellen 2 percig... ismét.
és ismét kettős hátrányban vagyunk
Nálam nem nagyon ad új infót egyik livescore sem. Még mindig Oszi kiállítása az utolsó.

Legalább a laola-n a szöveges részt frissítik
kezd rossz kedvem lenni....
A Jesenice gyorsan ütött 2-t.. Úgy látszik ez ma ilyen nap. Remélem mi is hamarosan!
@[Roller]: akkor nem csak nálam csinálja...
3:2 Juhééééééééééé!!!!!!
Jesenice-ben zajlik az élet 1perc=3gól.
@bobitomi: vagy ezek is söröznek, mint a grazi zsűri. Ahogy nézem a többi meccsnél is ez a helyzet
nálam is a 2 harmad után megállt a livescore...
Máris fordítuuunk... :)
ki a Torschützénk?
Ezaaaazzzzzzz, Pire hátrányból, ha jól értelmezem :)
Pire, ráadásul SH, szép
@rezsi777: van úgy ,hogy ők is el alszanak..
3:2:) Csak azt nem tudjuk mennyi van hátra még
Mihály SH
Emberhátrányból!!!!
A sokadik előnyüket végre megszívták... Búúúúúúúú :)
A laola szerint a Tehén kapus pont Mihálynak passzolt:D
Ha jól értemezem,kapusindításból...
na még egy gól, és utána már bármi lehet gyerünk fiúk!
@szöszmösz82: köszi, akkor még bármi lehet...hajrá fiúk!!
@rezsi777: annyira azért nem működik, én is ezt szoktam használni. A livescore részen a harmadik harmadban már egyik meccsre se hoz új infót.
A szöveges rész megy, meg az eredmény aztán a többi besz..t
Klagenfurtban kb 8 perce videóbíróznak... érdekes eset lehetett :)
rohadjanak meg a marhák!
PP, hogy még véletlenül se lehessen a végén esélyünk egy kapuslehozatallal...
voltunk egyáltalán azonos létszámba ebbe a harmadba, mert amikor irtak csak hátrányba voltunk :( hát igen a Pagé elintézte ezt is.
franc, franc, franc. Bár ugye tudjuk, hogy jobbak de legalább egy pontot csenhettünk volna, egyébként is Pagé mester orra alá mindig jó borsot törni.
@Norbee00: részemről nem az összeesküvés elméletében írtam, amit írtam, még ha elhalható is...
P.Pagé továbbra is bekaphatja... Ha még eddig nem mondtam volna...
@advocatusdiaboli: igen,ezt azért jó leírni:pagé bekaphatja!
:( a Villach után ez most még szomorúbb.
@Aron78Bp: Csak egy kicsit gyanús nekem ez, de majd 29-én FIGHT NIGHT ROUND 3 és osztrák tv-sek megint kifognak egy jó meccset. PAGÉ DOWN!!! Vasárnap mindenki a jégcsarnokba!
5-2 :( a végére sok lett
@fradigy: ez nagyon komoly :D :D :D
@fradigy: mekkora ez a kép!!!!!!!!! zsírbüfé! Kéne egy ilyen transzparens az utolsó meccsre...:D
TOR für fucking Salzburg! 5:2, Torschütze: Pewal (60.EN)
5-2 üreskapus góllal
mármint nem az utolsó meccsre, hanem a tehenek elleni tv-s meccsre. no
Pagénak címezve
(A trágár részek ki pontozandók.):......................................................................................................................................................................................!!!!!
kb. 7. helyen vagyunk.
@bravo_lima: nem kb. hanem pont a 7.-ek.
És ismét a listavezetőt KELL elkapni itthon. Reszkessetek!!!!
@bravo_lima: Az rájátszást érő hely :)
Még jó, hogy az ki van gyakorolva :)
rol71 2009.10.16. 18:02:57 exl1!Fordítasd le a mamával az olaszt!Mai meccsen 8gól lesz,elosztást nem árulom el!:)Pontositva mai tippem ebel oldalon 6:2 volt egy golt tevedtem.
Sziasztok! Na majd vasárnap!
HAJRÁ SAPA FEHÉRVÁR AV19!!!!!
Szerintem a mostani helyzet sokkal jobb, mint tavaly. Akkor egy jó széria után (4 3-1) szépen csúszott lefelé a csapat. Most meg stabilan ott vagyunk és szorongatjuk a sas szárnyait és a bika tökeit is. Mindenkinek komolyan kell velünk számolni. Nagyon köszönöm ezt a CSAPATNAK!
vasarnap itthon nyerni kell es kesz!!
Azért ennyi hátránnyal, Salzburgban ilyen eredmény nem szégyen! Page pedig bekaphatja! De csak ha jól csinálja! :)
11:3 a kiállítások aránya!

Inkább nem írom le, amire gondolok.
@ifjvit: Ne add oda mindenkinek!!:))
@ifjvit: Tehenekre vagy meg ? :D
@KCs: Mihaly Arpit kihagytad a csapatbol a Volan honlapjan.
@csatoimi: Köszönöm, már javítottam is.
@KCs: Nem masert, csak ha nem utotte volna azt a golt, gondolkoztam volna, hogy vajon miert nem jatszott :)
@scip_: De ráérsz! :D
Azért fura oldalakat látogatsz, bár lehet, hogy pusztán szakmai az érdeklődésed.? :P
@csatoimi: Akkor szerepelt volna a neve: véletlenül CTRL+X-et ütöttem a CRTL+C helyett, amikor a gólszerzők felsorolásához kimásoltam a nevét, így tűnt el a névsorból. :)
süti beállítások módosítása