HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

A zöldek nevettek a végén

2009.10.15. 21:33 F. Kapus

Egyszer vezetett a hazai pályán játszó Ferencváros az UTE elleni Mol Liga-mérkőzésen, de ezt akkor tette, amikor leginkább kellett, a végén. 1-0-ra és 2-1-re a vendégek vezettek, de a második szünetre 2-2-vel mentek a felek. A záró játékrész elején úgy tűnt, az újpestiek eldöntik a meccset, 4-2-re megléptek. De az FTC tartotta magát a Hoffmann Attila csapatkapitány által elmondottakhoz, és öt perc alatt három gólt ütve a maga javára alakította a mérkőzés állását. Erre a liláknak már nem volt válaszuk, így végül 5-4-re a ferencvárosiak nyertek. Döntő volt, hogy kétszer is nagyon jókor szerzett gólt a zöldek harmadik sora, Gergely Zsombor mindkét akcióban benne volt. Hegyi Ádám győztes gólt eredményező gólpasszal mutatkozott be új csapatában, amely a statisztika szerint jóval többször próbálkozott kapura lövéssel. Az UTE-ban Sikorcin duplázott. Az FTC győzelmével a második helyre ugrott.

88 komment

Címkék: ftc ute mol liga

Gratulálok a Ferencvárosnak. Ha tudja valaki hányan voltak kint a mérkőzésen?
Grat a Fradinak. Jegyzőkönyv szerint 650en, de azt tudjuk, hogy a jegyzőkönyvvel nem lehet biztosra menni.
Ez nem semmi! Gratula a zöldeknek!
Azért a Pék nyilatkozata kicsit durva volt. Méghogy egyenlő szinten vannak a Dabbal! Két méretes zakó után, amiknél az elsőnél úgy lett csúnya zakó, hogy a túloldalon lagalább annyi hiányzó volt ha nem több!
Mi történt a meccsen, hogy ilyen kevés kiállítás volt?:D
Csodálkozom, hogy az Utéban nem Becze védett,mert a Stars ellen parádézott!
@1116001: kitört a béke...
Nyugtassatok meg, hogy nem volt a lelatokon semmilyen balhe!
Vasárnap kezdődik az Újpest szezonja :)
Grat a zöldeknek, már látom, hogy jó meccs lesz a vasárnapi DAB-Fradi
Remélem nem volt semmi gond. Az edzői nyilatkozatokból és az eredményből arra következtetek, hogy izgalmas meccs lehetett. Sajnálom, hogy le kell maradnom erről meccsről, azért valamelyik TV igazán közvetíthette volna.
Az Újpest rá akart ülni a kétgólos előnyre,de a Zöldek ma nagyon harcosok voltak,megérdemelten győztek.A kevés kiállítás ellenére,hajtós,kemény meccs volt,megérte kimenni.
Gratula a Fradinak, egyre jobban mennek, Hegyi jókor volt jó helyen a végén :) A vasárnapi meccs első tíz-tizenöt perce izgalmas lesz - nagyon remélem, megtörjük a zöldek lendületét! Az UTE-vezérkar kommentjei egyelőre viccesebbek a http://szleng.blog.hu/-nál, persze, tudom, nem szabad leírni őket és fő a barátság, de akkor is.
Holnap lesz meccs a Sportclubon, ez örvendetes.

18:00

Jégkorong (élő)

Mol Liga, SC Miercurea Ciuc - Vasas Budapest - élő

Bár lehet, hogy ez csak nekem új:)
@Horiko: nem tudom eldönteni, hogy a miercurea ciuc vagy a vasas budapest megnevezés bosszant jobban, de az biztos, hogy hokit nem nézett még aki leírta
800-900 néző lehetett kb., "balhé" nem volt, miért is lett volna? (voltak dózsások is páran)
@KCs: mert ezen a néven nem szerepel csapat a MOL ligában
Gratula! Kellett ez a győzelem is!!
HAjrá FRADI!!!!!!!!!!!!!!!
@RCH: Nem volt balhé, pedig egyszer az egyik újpesti majom elkezdett hergelni minket, de atrocitás nem volt. Hangerőben viszont odatettük magunkat elég keményen, azt hiszem. Nekem lúdbőrzött a hátam sokszor, amikor a visszhangokat meghallottam.

Nagyon hangulatos és jó mérkőzés volt. Amin mi is meg volt lepődve, hogy nem volt sok kiállítás. Viszonylag sportszerű volt mindkét fél, Kincses bíró pedig engedte a kemény test-test elleni játékot.

Szép volt Fradi! Csak így tovább! :)
@KCs: Költői volt, ezt nagyon remélem.
Nagy meccs lehetett! Gratula Ádámnak a gólpasszhoz! :)
@munkagep: Hochei: Sport Club Miercurea Ciuc – Vasas Budapesta, în liga Mol (direct)
Kiengedhettünk, etapokra játszunk mi is. Majd a következő szakaszban többet szerzünk.
Érdekes, hogy a meccs közvetítése 18 órára van írva, de az icehockey.hu-n a meccs kezdési időpontja 19:00.
@Horiko: Ami nálunk 18 óra, az odaát 19! ;) Időzónák, u know.
@EmceeMike: Hoppácska, tényleg:)
@Vincenzo90: ????

Törődjünk bele, a Stars nevében benne van a Vasas is.
@KCs: Szerintem főként a Csíkszeredára vonatkozott a komment...
Az újpest szurkolók akik voltak mért ültek a seggükön és kussoltak nem hiszem el hogy egy ilyen meccsre csak mi tudunk felpörögni??????
@zsolt007: vasárnaptól lesz hazai pályánk, nekünk akkor kezdődik a szezon :)
@zsolt007: Jaja, nagyon csöndbe voltak. Amikor gólt ütött az UTE csak akkor ujjongtak kettőt aztán heló. Tudták szerintem, hogy nem érdemes cukkolni minket, mert akkor ők húzzák a rövidebbet. Meg aztán ha megnézted, csak ilyen idős papák voltak kinn meg pár játékos feleség/barátnő. Az ultrák féltek eljönni. :D
@gabute: gratulálok neked és társaidnak egy fradi-újpest nem is meccs nektek a miskolc ellen majd biztos megőrültök pffff bohócok
Évek óta nem vagytok nekünk mérce, nehéz felpörögni egyik pillanatről a másikra. :))
Vannak ám arcok :D
Mindig kellemetlen egy derbin kikapni, de ebben a helyzetben azt mondom, hogy még belefért. A lehetőségekhez képest nagyon jól startoltunk, ha lejátszuk az elmaradt meccseinket, előrébb léphetünk. Sajnálom, hogy nem tudtam kimenni Erzsébetre, ez a csütörtöki időpont nem volt túl szerencsés.
Azért ne felejtsük el, hogy a meccs morális győztese az Újpest :D
@EmceeMike: ja, persze. Zöld orángutánok nyiszogtatták magukat a hazai lelátón, de arra ügyeltek, hogy tisztes távolságból tegyék. Átlagéletkoruk 16 év. Ez magyarázza is, miért voltak többen, mint mi. Még pont kiértek az iskolai korrepetálás után.
A meccsről. Kb ötven százalékon, ha mentünk. Fradi olyan 80 százalékon. 2-1 és 4-2 után is meg voltak fogva a zöldek, meg is voltak a helyzeteink. Sájevics nem védett rosszul. A majmok dicséretére, valóban szépen felálltak mínusz kettőről. A végén úgy örültek, mintha bajnokságot nyertek volna. Mint rendesen, nekik az év meccse volt, nekünk egy a sok közül. Van jegünk, egy hónap múlva ki lesznek ütve a Megyerin.
Még valami: A mieinket én is hiányoltam a lelátóról.
@Fugeute: A Fradi szektorban ültem, néha az Újpestiben :) a Fradinál egy 12 éves, dagadt, kis köcsög, mert ezt nem anya szülte, az tuti, folyamatosan az Újpestet szidta. Az összes trágár szókincsedet képzeld el. Ez nem normális!!!!!!!!
Nem értem, miért kell titeket most piszkálni, hiszen mindenki láthatta, hogy a durva újpest szurkolók most nem voltak kint a meccsen. Én nem értem, mit akartak a Fradi szurkerek, hogy hergeltek Titeket.
@Fugeute: nem irigylem a problémáidat.
@marhahusi: te mit hergeled magad egy 12 évesen?

a dózsa évek óta nem nő fel a feladathoz, pedig jó móka lehetne. és minden alkalommal eltolják a "nekünk ez egy meccs a sok közül" dumát. unalmas, szar. lassan tényleg az lesz. kár.
@szorgalmas: az hiányzik a legkevésbé, hogy egy zöld játssza nekem a pszichiátert. Mihez nem nőttünk fel?
korongon a leláton? évek óta semmihez. de ne legyél már ennyire dühös, mert másnap reggel már elég fölösleges. meg vicces. meg rámész. nem éri meg, hidd el.
megneztem volna azt a meccset, hogy tudtak a fradisok forditani:) amugy ki volt itt a mult het vegen nalunk fradi drukker? kivel volt elcserelve a SportClubb-os salam ? :)
@szorgalmas: azért hergelem magam, mert jó érzésű Fradi szurker vagyok, aki nem az Újpestet szidja, hanem a Fradit élteti!!!! A kis görényt meg legszívesebben felpofoztam volna, ha már az anyja-apja nem teszi meg!!!!!!! hú, most jó mérges lettem!
@Fugeute: Te aztán igazi nethuszár vagy itt osztod a észt ott meg szépen meghúzod magad és kussolsz.Egy Fradi-újpestnek még curlingben is rangja van azt hogy ti a saját csapatotokat így tudjátok bíztatni az a ti szégyenetek.Átlagéletkor 16 év jézusom ember miről beszélsz a ti meccseiteken is vannak gyerekek utánpótlás játékosok stb.Azt felhozzni is elég szegényes hogy titeket ez a meccs nem is érdekelt.Legközelebb legyél hangosabb a lelátón és csöndesebb a fórumon.
@marhahusi: egy Fradi-újpest nem egy hagyományos meccs. mindig foglalkozni fog egymással a két tábor, mindig különleges hangulata lesz, várakozás előzi meg. ha nem így lesz, értelmét veszti. ilyenkor még egy pofon is más megítélés alá esik, mondjuk úgy: belefér. szóval ne idegeskedj, nem történt semmi szörnyűség.
ne csinaljatok pliz :(
vettem egy mely levegot es elkezdtem kijarni a kisfiammal a meccsekre
bar a DABon, par szurkertars elegge elvette a kedvem... nem szeretenem ha a fiam olyan lenne mint az itt emlitett 12 eves valami...

menjetek, hergeljetek 1mast a focimeccseken, attol mar reg elvettetek a kedvem, itt eleg ha jo jegkorong melett, mindenki a sajat csapatanak szurkol....
@zsolt007: @Fugeute:
Viccesek vagytok.
Most szurkolni akartok, meccset nézni vagy háborúzni?
Az a lényeg, hogy ki a kemény?
Menjetek el az avas lakótelepre miskolcra keménykedni.
A jégkorongmeccsekre ez nem való.
@marhahusi: Nyugtasd le magad. Mivel volt rosszabb az a "kis kocsog" az itten nyiltan orangutannozo, majmozo ujpesti szurkolotol? Nem kell jatszani a nagy jozant, mas vilagot elunk.
Majomház.Van benne csimpánz,orángután stb.No meg zöld is lila is stb.
EmceeMike és még jó páran.
A csapatotoknak gratulálok,neked nem.
Szakadjatok már el MINDKÉT OLDALON a fociban megszokottól.Utálom a dózsázást a zöldmajmozást és a hasonló állatságokat.Tök mindegy,hogy 12 vagy 60 éves a mocskolódó bármelyik oldalon,úgy vágnám pofán mindegyiket,mindenhol ,hogy a takony menetet vágna a nyakán.(bocs de elszállt az agyam)Tiszteljük már egymást és a jégkorongot.
A blogra meg pláne nem kell a szenny.HAJRÁ HOKI!
Hogy a meccsről is essen pár szó!
Lehet, hogy fura lesz, de látszott, hogy az UTE valóban jól összerakott csapat. Érezhető volt, hogy tudják mit akarnak, és ezt majd mindig meg is tudták valósítani. Emberelőnyben kimondottan jól játszanak. Viszont nem szabad egyetlen csapatot sem lenézni, mert 4-2 után elhitték, hogy nyertek. A mostani MOL Liga bármelyik csapatára igaz ez, a Fradira meg különlegesen.
Igaz a meccs elég közepes szinvonalú volt, de nagyon izgalmas.
A Fradi időnként egészen kaotikusan játszott, a korongot alig tudta kihozni a harmadból. Viszont fantasztikusan küzdöttek és amikor a legnagyobb baj volt, akkor villantak meg azok, akiktől nem is várta senki. Az látható, hogy a két első sor azonos képességű volt, míg a 3. sorok csatáját a Fradi nyerte. Külön gratula Gergely Zsombor és Molnár Ádám játékához, akiknek megfelelő partnere volt Marosi Zoli. A Fradiban a 4. sor is pályára lépett, míg az UTE-ből ez hiányzott, és ez kijöhetett a 3. harmadban.
Sáj egyik gólról sem tehet, voltak nagy védései.
Hegyi Ádám játéka - és előző napi edzésen mutatott teljesítménye - alapján azért érezni lehet az EBEL és MOL közötti külömbséget.
A Fradi két tengerentúli idegenlégiósának meg el kellene magyarázni, hogy nagyon szép és látványos amit csinálnak, de gyakorlati haszna nincs. (Időnként nem ártana, ha védekeznének is.) Egyszer passzoltak egyérintővel, gól is lett belőle.
Én több nézőre számítottam, de azért így is sokan voltak. Sajnos 4-2 után bántóan nagy volt a csönd.
@csiki hokis: hahaha, csupán annyi a különbség, hogy milyen felnőtt lesz az ilyen gyerekből? Nem játszom a nagy józant, de ez undorító volt. Meghatotta lányos lelkivilágomat. (mivel nő vagyok)
Csak egy régi kis szurkolói dal jut eszembe (persze tisztelet a kivételnek ) :
Ez Budapest/Ez Budapest... :(
A jégkorong nem erről szól, ez a focipályák mellé való.
@Tillasz:Na végre valami értelmest is olvashattam.Ez a lényeg.
@Uteapu: azert ertem hogy a zold majom az serto a frdisokra nezve de a dozsazas az miert serto az ujpestiekre?
nem akarok senkivel kotekedni csak nem ertem es kivancsi vagyok
Egy újvárosi,miskolci,fehérvári sosem fogja megérteni mit jelent ez meccs mindkét részről,nektek nincs ilyen nem is tudjátok átéllni sem megérteni,nem a vidék fikázása volta célom csak egy megálapítás
@marhahusi: így más a leányzó fekvése. a feleségemnek sem tudom elmagyarázni, mondhatni, hogy hülyének néz:) járjatok nyugodtan, jó szurkolást. a gyereknek semmi baja nem lesz, bár elhiszem, hogy ezt nőként nehéz elhinni.
@EmceeMike: Eldugulhatnál, te szerencsétlen. Az egész meccsen az volt "húzóéneketek", hogy "f....sz....úúúújpest", meg az hogy "kinemugrál, sz..újpesti, hej,hej". Ha látnátok magatokat kívülről, sírva fakadnátok. Megdöbbentő, hogy mennyire kilógtok a focinál jóval különb magyar hokiszurkolói közegből. (Tisztelet a kivételnek!, pl.: marhahusi) Arra vagytok büszkék, hogy 40-50 konszolidált és normális ember nem ordibált vissza válogatott mocsokságokat 200 izomagyú idiótának? Néznétek tükörbe, legalább egyszer. Boldogok a lelki szegények...
Úgy gondolom hogy tegnap semmi olyan nem történt ami miatt bárkinek szégyenkeznie kellene mi szurkolók hangerőbe odatettük magunkat maximálisan és élveztük a győzelmet.
mocskoljatok rendesen egymast :) de pl a mult hetvegen volt egy par fradis drukker itt a meccsen semmi baj nem volt veluk enekeltek s az utolso harmadba derekig levetkoztek ugy biztattak a csapatukat meg velunk is soroztek az 5kutyaba :)
Az ovis gyerekek cifrábbakat mondanak azoknál, amik egy ilyen meccsen elhangzanak, szóval nem értem mi a probléma. Majd meglátjuk, hogy az újpesti pályán mi lesz a "húzódal" :)
Az tényleg elég gáz, hogy 60 perc alatt egyetlen egyszer sem lehetett hallani egy Hajrá lilákat, vagy hasonlót...
@qx92: Senki sem szereti amikor egy hatalom erőszakkal sajátit ki,a céljai érdekében bármit is.Erre emlékeztet minket ez a jelző.Ez a mi keresztünk és,hogy ettől megszabadultunk azt nagyban köszönhetjük Zsivotzky Gyula bá'nak,aki mindig harcolt ezért.Ha összekoszoljuk magunkat azt le lehet mosni,de amit mások kentek ránk attol nehéz megszabadulni.De ez már nemszeretem politikához tartozik és a mult.Remélem.
@zsolt007: A mezemen ott a nickem. Úh nem kell bemutatkoznom. A tieden mi szerepel?
@Uteapu: Baromság. Nekem a Dózsával semmi bajom, nekem a hetvenes évek többszörös bajnokcsapata Törővel, Fazekassal, Zámbóval mindig is Újpesti Dózsa marad.
@peterszky: Hát nem az, hogy érezzétek magatokat otthon:)
@Uteapu: tehat a kommunizmusban hivtak az mostani UTE-t Ujpesti Dozsanak ertem koszi
@Fugeute: A tied még legalább megvan :D
Ez lenne az a pont, ahol érdemes lenne abbahagyni, és visszatérni a jégkorong témához. Remélem, meghallgattok. Kösz előre is.
@qx92: Ez rendszerfüggetlen.A mindenkori hatalom egyik eszköze.De hagyjuk ezt a témát.Jégkorongozzunk!
@F. Kapus: Megelőztél,köszönöm.
ok csak kivancsi voltam
Na mindenesetre én annak örülök a legjobban, hogy végre nem egyesélyes volt a meccs, jó volt úgy kimenni, hogy van tét.
Csak így tovább Hegyi Ádám! Amikor beszélgettünk, megígértem, hogy járok a meccsekre és figyellek is.
Ez így is ment, de Bp-re jó lesz ha néha - néha eljutok.
@zsolt007: Büszke is lehetsz rá!
És arra is hogy az aléaléóó a leghangosabb dalotok...
Vajon miért van az, hogy jó érzésű jégkorongfan nem szívesen megy hozzátok? Ahogy itt már írták, iszonyat kilógtok a magyar hokiszurkolói közegből.
Talán azért, mert nem hokiszurkolók vagyunk...
A Fradi induló hangosabban szólt.Mintha ti a Megyerin nem szídnátok és mintha nálatok sose lett volna megtalálva a vendégből senki hagyjuk már a ferditéseket.A magyar hokiszurkoló társadalom eléggé színház jellegű,valóban kilógunk tavaly mi voltunk az egyetlenek akik bukarestbe is elmentek és ott is szurkoltak.Zavar hogy van nálatok hangosabb szurkoló?
Azért szerintem nemcsak a fehérvári, miskolci és dunaújvárosi, de az újpesti és fradista szurkolók TÖBBSÉGE sem érti, hogy mi ebben számotokra a derbi! Minek ehhez egyáltalán hokimeccs? Fejlettebb hool-kultúrával rendelkező országokban megbeszélnek egy randit valami libalegelőn. Ott aztán lehet bunyózni szabadon, a szurkerek is élvezhetik a meccset, nő a nézőszám és a jegybevétel, egy szóval minden szempontból pazar megoldás! :)
gratula a Fradinak! Szép győzelem lehetett!
@zsolt007: Te is a tavalyi három hős egyike vagy?
süti beállítások módosítása