HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Sapa Fehérvár AV19–Villach 5-1

2009.10.13. 21:45 D. Gromov

Minden idők legjobb Volán-meccseinek egyikét láthattuk kedden este, óriásit játszott a csapat. Túlzás lenne azt mondani, hogy az EBEL-listavezető Villachnak esélye sem volt, hiszen Hetényi Zoltán hatalmas védései nagyon is kellettek ahhoz, hogy az első harmadban kétgólos előnyt szerezzünk, majd a második felvonás elején megőrizzük a fórunkat. Harmadik találatunk után aztán jelentős fölénybe kerültünk, az ellenfél csak öt gól mínusznál tudott szépíteni, két és fél perccel a vége előtt tették tönkre kapusunk shutoutját, 5-1. Többen is zseniálisak voltak, Ladányi Balázs 1+2-vel zárt, Kovács Csaba és Oscar Ackeström gyönyörű gólt lőtt, Juha Alen is betalált, Kóger Dániel először volt eredményes a fehérvári felnőttcsapatban, Sofron passza élményszámba ment. A fiatal sorról korábban többször gondoltuk, elöl igen jók, hátul ellenben bizonytalanok, ám ezúttal semmilyen kritika sem érhette teljesítményüket. Az alapszakasz vége még messze van, de a csapat egyre inkább csapat, biztatónak tűnik a jövő. További eredmények: Vienna–Graz 3-5, Klagenfurt–Jesenice 1-0, Linz–Olimpija 5-2, Salzburg–Medvescak 9-3.

103 komment

Címkék: fehérvár ebel

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fantasztikus volt! Nem tudom mikor láttam ENNYIRE jól játszani a csapatot!!! SZÉP VOLT FIÚK!!!
Raon! Tényleg jobbulást, meg minden, de nem lehetne, hogy vasárnap is otthon maradj? :D
Jáátszott a Volán..:)
Ma mindenki kitett magáért.

Ez rol71-nek szól: Godó ma zseniális volt :DDDD

Gratulálok a csapatnak, ugye ugye azért mégis csak bejött amit itt páran már régóta mondunk,ha rendesen vannak összeállítva a sorok akkor a csapat is milyen gyönyörűen játszik..

És hát a fiatal sorba is a megfelelő ember került a megfelelő ember helyett..

Jó éjt mindenkinek, ma tuti jól alszomm..
fantasztikusak voltak, főleg a 4. sor. Ha Sofiék kinövik a hülyeségeiket, iszonyat erős sor lesz belőlük. Köszönjük!
Kifogástalan meccs volt!

csak így tovább!!!!!

HAJRÁ VOLÁN!!!!!!
Kimondhatatlanul jo csapatjatek es egy magabiztos kapusteljesitmeny es vegre minden sor kifogasolhatatlanul jatszott.
Csak annyit tudok hozzaszolni hogy nagy nagy GRATULA a SAPA FEHERVAR AV19 csapatanak igy tovabb fiuk!!!!!!
elvertük őket mint a szart, a továbbiakban no comment:D:D:D:):):):):)
Hala istennek a kedvenc jatekosom nem tudott kitunni a csapatbol es ehhez kellett a tobbi jatekos hihhetetlen jo teljesitmenye de csak ennyi baj legyen a tovabbiakban is hajra VOLAN hajra PIRE igy tovabb!!!!!!
Csodálatos volt. Nagyon kijött minden.Gratulálok minden játékosnak. Jó volt látni ,hogy élvezik a játékot.Élvezetes estét köszönhetek nektek. Csak így tovább.
akkor itt is:

fantasztikus volt a meccs.

viszont felmerül az a probléma, hogy a következő 5 meccsből 3 idegenbeli. elsősorban a blog-gazdáktól, de bárkitől kérdezem: a sportklub teljesen elzárkózik az idegenbeli meccsektől, vagy egy a vártnál jobb szerepléssel - és nagyobb érdeklődéssel - meggyőzhetők?

írtam emailt is, de hátha..
javult a gólarány is.
Gratulálok a csapatnak!
Élmény volt nézni őket...
SZÉP VOLT FIÚK!!!
GRATULA HETÉNYI ZOLINAK!!!
Szép volt Fiúk!!! Nagyon örülök ennek a győzelemnek! Zolika, különösen nagy voltál ma (is)!!!
Grat a csapatnak!Közben felfigyeltem egy hibára az nso.hu oldalon Peterdi Imrét Peterdi Andrásként irják le....uh:S:S
Gratula a csapatnak! Nagyon csapatként játszottak.
Külön gratula a fiatal sornak,volt passz,volt góól,volt játék.Sofi így tovább!:))
Hetényi előtt ,megemelem a nem létező kalapom.Szenzációsan védett!
Köszönöm az élményt fiúk, igazi férfi munka volt! Gratulálok a CSAPAT-nak és a Sportklubnak is a közvetítéshez, szép lassan felnőttek a feladathoz!@á.m: sztem sajnos ez pénzkérdés.
Ezért az öt parádés gólért már megérte bérletet venni:)
Jaj de jó volt ma kint lenni a csarnokba, ilyen jól még nem játszottunk az idén, volt már olyan harmadunk amiben láttam ezt a játékot, de hogy az egész meccsen ilyen pontosan, jó passzokkal, ötletesen játszunk, na ilyen még nem volt! köszönöm fiúk remek estét szereztetek nekem.

Hajrá Volán!
Azt hiszem,hogy ezen a meccsen szinte minden bejött.Hihetetlenül jól játszottunk! Viszont egy szeretnék egy kis vita forumot elindítani.:) Raon bátyám,ha nem tud kijönni egy meccsre,akkor sokkal jobban megy a csapatnak.Ez kb azóta van így mióta az EBEL-be elindult a csapat! Szerintetek az ő szórakozása a fontosabb,és lehet,hogy többször kikapunk,vagy a miénk,akik mindig ott vannak,és akkor szinte biztos a győzelem.:) No komment! A döntés a ti kezetekben van!
Gratula a Csapatnak!
Szép volt Fiúk!
sziasztok:a meccsről nem írok mert azt megteszik mások...
én csak 2 embert sajnálok ma:egyik hete ,mert megérdemelte volna, ha nem kapunk gólt.

másik emberke pedig másfél hónapja koptatja a padot és nem hiszem el, hogy annyira "béna" lenne hogy 4:0-nál a hulla fáradt ondrejcik vagy horváth helyett 4-5 alkalommal ne lehetett volna beállítani.(nem benk-re gondolok) ma is volt kiállítás mert elfáradt a védő és nem ért oda a csatárhoz csak akasztani tudta... biztos erre is van valami frappáns válasza a szakvezetésnek,
úgy ahogy hegyi ügyére is van.sablon duma az van, őszinteség az nincs.azt kellett volna írni hogy le..artuk hogy hova akar menni és mit akar csinálni.az van amit mi (én) mondunk...
szeretnék megkérni vkit aki holnap ott lesz a pofaviziten, hogy esetleg megkélrdezhetne vmi okos embert aki őszintén válaszol a problémáimra.én sajnos nem tudok ott lenni...

grat a csapatnak
Hajajajaj. Hajajajaj. Szedjük össze magunkat, 3 kívánságom még így sem teljesült, nem fontossági sorrend (:D):

1. a kisfiam 6-1 et tippelt meccs előtt, ejnye!
2a. Nagyon megérdemelné Gergő is az első gólját, rászolgált már, ha a Sofi mai 2. zseniális passzát beveri, a meccs legszebb gólja lett volna és ez a mai felhozatal mellett nem kis dolog :D.
2b. Zoli shutoutját sajnálom leginkább, ma nagyon megérdemelte volna.

Más: a fiatal sor ellenállhatatlanul ment, a 2.-3. sor is örömhokit mutatott, Palkó olyan passzokat oszt mostanában, hogy beszarás, Árpi kiegyensúlyozott, minden meccsen jó, a mai meccs számomra legnagyobb momentuma mégis:

5-0 -nál !!! Ladányi úgy vetette be magát a lövésbe Zolika shutoutja miatt (gondolom), ahogyan maga miatt sem tenné!

Hajrá, Volán!
Raon! nem volt olyan rossz az a sportklub közvetítés nem?
@ekj: Ezen én is elgondolkoztam, de nem akartam szemtelenkedni Raonnal, épp eleget vitatkoztam vele az elmúlt 10 évben. Viszont a tények azok tények, tehát részemről arra szavazok, hogy otthon nézze a meccseket a tv előtt és punktum! A fentiektől függetlenül jobbulást kívánok neki. :D
@rezsi777: azért léderer sporttárs ma is bénázott rendesen:)
nagyon nagy gratula a volánnak!!!!!
@kiralyfi: de legalább közvetítenek és sztem szép lassan belejönnek ők is mint kis kutya az ugatásba. Emlékeztek még az első közvetítésekre? Szánalmas volt, látszott, hogy életükben nem láttak talán pakkot.
Köszi a szülinapi ajándékot! HAJRÁ SAPA FEHÉRVÁR AV 19!
Shotoutot elírtátok. Amúgy nagggyon jó lehetett, fenébe, hogy pont idén kellett Pestre kerülnöm számüzetésbe... :(
+ 2 dolog:

KisTyom kezd magára találni, már-már két évvel ezelőtti formáját idézi :)

A Süti féle gólnál sztem az első gólpassz a hivatalos jegyzőkönyvvel ellentétben az Oszié volt. Ez azért fontos, mert zseniális indítás volt, átpattintotta a támadó Kaspitz ütője fölött, ha nem jön be, ziccer ott.

Hajrá, Volán!
@Vincenzo90: nem írták el :) shutout a clean sheet, shotout a szétlövés!
off
Összecsuklott az ideiglenes jégpálya sátra Budapesten
MTI
2009. október 13., kedd 20:23 | Frissítve: 1 órája

A viharos szél miatt kedden összecsuklott a budapesti Millenáris Sporttelep kerékpárpályáján, a Puskás Ferenc Stadion mellett kialakított ideiglenes jégpálya sátra, emiatt több hetet csúszhat a megnyitó, közölte Kovács Zoltán, a Magyar Jégkorong Szövetség főtitkára.

A napokban indult volna a víz fagyasztása, és a tervek szerint egy hét múlva lett volna a nyitás, de a történtek miatt ez most több hetet is csúszhat, közölte a főtitkár. A sátorban keletkezett anyagi kár nem jelentős.
Köszi fiúk! Végre lehetett élvezni a meccset, nem kellett szétizgulni magam:-)Remélem a folytatásra át tudjuk menteni ezt a formát. Az finom volt, mikor a korong végigcsúszott a felső vason:-)
Ja-ja, 3.harmad 2. felében 5-0-nál simán kaphattak volna olyanok is lehetőséget, akiknek eddig kevesebb jutott...
@ekj: Raont ki kell tiltani a csarnokból, ez teljesen egyértelmű!
Fantasztikus meccs volt! :)
Öröm volt nézni a srácokat, mennyire hajtottak és akarták a győzelmet.
Le a kalappal a CSAPAT előtt! Így simán meglesz a rájátszás.
És ezúttal megkövetem magamat: Külön gratula Hetényinek, aki meccsről meccsre egyre jobb.
Végén még Tommi kispados marad...
De nem bánom, ha a Volán mindig nyer. :))
@banyszi: Raon meg nézze csak nyugodtan a helyszínen, csak ne tudjunk róla.:D:D:)
@kiralyfi:Te meg örülj hogy közvetít, és ne fikázd a léderert,folyamatosan fejlődik jégkorong ügyben...
Elnézést az offért, de ezek szerint még mindig ez a ronda nagy orrú ördög a logó? Mi lett az új "mesterművekkel"?
Mihály nagy igazolás volt. Ladányi és Vas János is egyre meggyőzőbb.
Gratula az egész CSAPATNAK!!!

A 3. harmad ÖRÖM HOKI volt!

Csak így tovább!
Raon!
Tudom, hogy nem öröm számodra; de légyszi, légyszi ezután otthonról drukkolj!
Sziasztok! Nyertünk, de ez a lélektelen anti hoki. Na jó csak vicceltem!!! USA sajnálhatja, hogy Kógert haza engedték, Sofi viszont pezsgőt nyithat, végre meg van az ő embere. Mindenki szuper volt, reméljük marad ez a lendület. A legnagyobb örömöm, hogy Kovács Csaba végre ma ütött egy gólt, már hetek óta szurkolok neki, hiszen nagyon sokat hajt, így ez a mai teljesen megérdemelt volt. Raon, ha ezen múlik szerintem is maradj otthon, természetesen azért bérletet vegyél! Na szóval, jobbulást!!! HAJRÁ SAPA FEHÉRVÁR ALBA VOLÁN19!!!!!
@alpec: Akkor lett volna övé a gólpassz, ha három passzost lehet beírni, mert mindkét Vas benne volt utána.
Óriási gratula! Szép volt fiúk! :)
Eddig életemben kétszer voltam volán meccsen (moszkvából nem annyira egyszerű), és mindkétszer négy góllal nyertek.
Várom a repjegy felajánlásokat.
@freddyD: pihentetik az új logót,(arculatot).
Majd jövőre lesz belőle valami állítólag.
Fantasztikus este volt, nagy gratuláció az egész Csapatnak!!
Szinte mindenki kiemelkedőt nyújtott, de főleg Süti, Ackeström, Sofi, Hete. Süti gólja élményszámba ment, de volt még sok jó megmozdulása!
Kemény meccsek jönnek, de így van esély a pontok gyűjtögetésére!
@bojl: Szerencsére elég ritkán nézem TV-ben a meccseket, de amikor láttam egész jól volt. Jobb, hogy jégkorongot közvetít és nem focit, a hokiban gyorsan történnek a dolgok nincs ideje elmélkedni.
Már láttam olyan foci meccset amit ő közvetített, az eseménytelen percekben voltak érdekes eszmefuttatásai, szerintem maradjon csak a hokinál, ezt legalább jól nyomja.
@ecs: Mi jót csinálsz Moszkvában?
EKJ egészen véletlen nem Raon öccse, akinek a nevében Raon beszokott jelentkezni? Egyébként jobbulást Raon!
Nem Raon-nal van itt a probléma, annyi a titok, hogy nekem kell meccsre járni, és borítékolva van a győzelem. :D
@murcicomp:Dehogynem! Szerinted mernék ilyet írni,ha nem így lenne? Kíváncsi voltam arra,hogy miként reagál az én kis "poénomra",de ezek szerint nem ült le a gép elé,inkább biztos megint bosszantja,hogy fél holtan nem jött le egy ilyen meccsre.
Ma este remekul szorakoztam. Koszonom!
@forestjr: Nem lattalak a meccsen, a vegen meg elsiettem, mert megfagytam. Csikban majd megigyuk azt a sort :)
@csatoimi: Pedig kerestelek személyesen, meg telefonon is, de sehogy sem sikerült :) . Majd Csíkban biztosan összefutunk, és természetesen gratulálok a győzelemhez!
@Borsy: Dolgozom, de nem a jégkoronggal kapcsolatosan, úgyhogy ez itt off. Viszont van Dinamo bérletem a felezővonalhoz amire büszke vagyok.
no inkább nézek jégkorongot mint focit. bennük sosem csalódom
@ekj: nos, íme a válasz, drága öcsém - Dagi, neked véged van!

Mindenki másnak köszönöm a törődést, a csapat érdekében pár napos meditációra vonulok, és vasárnap reggelre meglesz a megoldás. :))
De meg kell jegyeznem, nekem pl. sokkal jobban tetszik az az elmélet, amely szerint forestjr a csapat kabalaszurkolója. :)
Mi a véleményetek a sportikról?
@ecs: Akkor el vagy engedve jó hoki meccsekkel. Moszkvában más sportból is jó a választék.
@forestjr: Sajnos a magyar szamom lemerult, a romanon meg elerhettel volna, Te azt is tudod. Csikban bepotoljuk :) Tenyleg szenzacios meccs volt, megerte a fagyoskodast, kicsit viszont sajnaltam, hogy tuleroltetnek egyes alapjatekosokat, egy bizonyos eredmeny utan mar pihentethettek volna oket, igy masok is lehetoseghez jutvan . . .
@csatoimi: Csak nem Flintára és Benkre gondoltál...
@csatoimi: egyetértek, 5 gólos előnynél nyugodtan lehetett volna egy kis frissítés.
@csatoimi: a rohadt életbe.mondjuk ki nyíltan. MIÉRT NEM JÁTSZIK BOTI?ennyire rossz játékos, hogy nem merik jégre engedni??akkor minek kell szívatni őt is?ne érts félre nem rád haragszom.hanem az okos emberekre.ne szívassuk már hogy beöltözik,becsületesen végig edz távol a családtól a barátoktól és mit kap a klubtól cserébe???leülhet a padra. ja meg néha leüli a büntetést a kapus helyett.ezt én is meg tudom csinálni 0 kori tudással.vagy a FAN aki még pénzt is ad érte :D:D:D
@AVfan: Igen es lattalak is teged, csak nem egyedul voltal, ezert nem mentem oda hozzad :) A mez meg jovo hetre lesz kesz, most rendeltem meg, akkor atadom.
Követeljük Flintát a jégre! :)
@Horiko: Ilyenkor lehetne rutint szerezni. Ha már beöltözött legalább egy 4-5 perc játékidőt kapott volna.
@alpec: igen, közben énis rájöttem :D
@csatoimi: írtam iwiwen,mielőtt megint megszólnak minket itt:-)
@á.m: A (második) Zágráb meccset idegenből adták, nem hiszem, hogy ez a döntő momentum, bár biztos számít, hogy mennyiért/hogyan tudják átvenni.
@Borsy: igen igen szerintem is.

Remélem azért előbb utóbb választ kapunk arra is miért nem játszatják többet. Állítólag a legutóbbi aktív meccsén nem teljesített rosszul, nem értem ma miért nem kapott lehetőséget.
@Raon: jobbulást,gyere nyugodtan vasárnap hokimeccsre,csak vegyél álruhát,és maszkirozd el magad :-)))
@exL:1: így legalább tudni fogjuk ki lesz az az egy Linzi drukker a vendég szektorban:)
Na ezt kegyetlenül elszúrtam, de nem bírtam kimenni, de legalább megdőlt az elmélet, hogy a Volán csak akkor nyer, ha én is kinn vagyok:))

Léderer tőlem aztán beszélhet hülyeségeket is, de ha ennyire bele tudja élni magát, hogy vele együtt kell óbégatni a tévé előtt a gólnál, hát nyomja, mert ez a tuti:))

Kovács gólja zseniális volt. Hetényi meg - ha így folytatja - stabil kispadossá avanzsálja Satosaarit:)
@bagyula: hát meg van, de nem ígérek időpontot, majd egyszer feltöltöm.

Addig is
Zágrábi meccs + Olimpija meccs
www.mininova.org/tor/3041561
Avi. Még finomíthatok rajta, véleményeket.

bónusz:
Út Calarasi-ba.
fsz: elKurkó János György
www.mininova.org/tor/3042531
jegkorong.tv/index.php?video_id=91013av
videó a meccsről!!!

Szenzációs győzelem volt, hatalmas gratula a srácoknak!!!!
Nagy gatula az egész csapatnak!! Hetényi hatalmas volt! Pire meg hozza mostanig a meccs/pont átlagot(13 meccs/13 pont)! Csak így tovább és meg lesz a rájátszás!!!!!!!
Jó meccs volt, grat a csapatnak!
Hatalmas gratuláció a Volának! Reméljük kitartanak a szezon végéig és az osztrák bírók sem gyengítik őket!
Kis bizalmat tenyleg megerdemelne mar Flinta is foleg ha mar ossze jonnek ilyen helyzetek is(5-0),sztem egy bekk sem sertodott volna be egy pici pihenestol.
A fiataloknak is kell lehetoseget adni.
Hajra Volan csak igy tovabb!!!!
@lakota: azt a zágrábi meccset a horvát sportklub adta kinnt,és onnan vették át a magyarok.azért volt közvetítve. ha jol tudom minden medvescak meccset adnak kinn.
@F. Kapus: igazad van, most újranéztem. A meccs hevében - az Ackerström passztól elvarázsolva - a Janika kontribúciója nálam teljesen kimaradt :D
Kovács nem semmit korizott tegnap
Szeretném megkérdezni valamelyik meccsrejárótól, hogy a fehérvári EBEL meccsek pontos kezdési időpontjáról hol tudnék én érdeklődni?
@Der Beste: de minden meccs előtt van beharangozónk, akár onnan is. a következő hazai vasárnap 18 órakor lesz, a ligaelső Linz ellen.
@csatoimi: A magyar számon próbáltalak, azt hittem ki vagy kapcsolva, gondoltam programod van és nem akartalak zaklatni a másikon :) . Az első EBEL-meccsem volt az idén, úgy érzem jól választottam. Mi se igazán értettük, hogy 5-0-nál miért nem lehetett a kevesebbett jégen levőknek is lehetőséget adni, hiszen mikor, ha most nem? Persze az edző dolga ezt eldönteni, de akkor is furcsa.
@Raon: Örülök, hogy nem kabalaállata :) .
@Der Beste: Amennyire én tudom, általában a keddi és pénteki meccs 19:15-kor, a vasárnapi pedig 18:00-kor kezdődik. De mint már írták előttem, a volánhonlapon, EBEL honlapon, és itt a blogon is megtudhatod a meccs előtt.
@Der Beste: De a legegyszerűbb, ami az esetek 99.9 %-ban bejön: kedden, pénteken 19:15, vasárnap 18:00...

És akkor a tegnapi prudukcióra: Ült mögöttem egy csávó, aki 5:0 után a bírónak reklamáló kapusnak annyit tett fel rövid kérdésben? Was ist die problem? Fünf zu null... :):):) Kár, hogy Fünf zu eins lett... mondjuk a meccs előtt bármit megadtam volna egy ilyen eredményért, de azért ez így csak jobb lett volna, Hetének kijárt volna az a shutout!
Köszönöm szépen a válaszokat.
A honlapokon csak a dátumokat láttam, óra-percet nem.
A dec 13-i, vasárnapi meccsre igyekszem, s aggódtam, hogy ne legyen túl későn, hogy legyen még visszafelé buszom/vonatom.
@Szanee: Közönöm szépen, de vasárnap végre itthon lesz dolgom :) .
Mit is mondhatnék??
SZÉP VOLT FIÚK!
KÖSZÖNÖM!
HAJRÁ VOLÁN!!!!!
Nos ebben minden benne van :-))
süti beállítások módosítása