HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Dab.Docler–Fenestela Brassó 4-0

2009.10.13. 20:43 D. Gromov

Szinte másodpercre pontosan fél meccsig tartotta magát a Mol Liga-utolsó az elsővel szemben, 30:02-ig 0-0 volt az állás. Ekkor Erdélyi Péter megszerezte a vezetést a Dab.Doclernek, sőt: még ebben a percben megduplázta az előnyt az ifjú Kiss Dániel. A harmadik újvárosi gólt is a 18 éves védő szerezte, a kegyelemdöfést a megint csak hátsó alakzatos Pozsgai Tamás vitte be, 4-0. Magyarán: egyetlen csatár sem szerzett gólt a mérkőzésen. A Dab.Docler kilenc összecsapás után 10 ponttal vezet.

24 komment

Címkék: mol liga

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Elég alvós meccs volt, de lényeg a három pont. Kiss Daninak pedig gratulálok a két nagyon szép góljához :)
Nagyon látszódott a több mint egy hetes pauza... Kellett egy harmad, míg szép lassan bedaráltuk az amúgy egész jó Brassót.

Kicsi ma nagyokat fogott, nagyon magabiztos volt, így tovább :)
Tényleg elég csendes meccs volt, közepes játékkal nyertünk simán. Kiss-nap volt ez, Dani két gólt lőtt, Tomi meg lehúzta a rolót, nagyon jól védett, gratulálok nekik is :)
Árkovicsnak legközelebb is szólok hogy 10perc fegyelmi :-)))
Azért én Kicsit nem láttam annyira magabiztosnak :D Mellesleg tényleg jobban védett mint szokott.
@Gabberboy: Volt elég sok olyan védése, amit máskor nemigazán fog meg! De azért voltak veszélyes szituk is nála!
Mindenesetre grat Kicsinek!
Leomlott a Puskás Ferenc Stadion mellett felállított, a készülő jégpályát elfedő sátor a viharos széllökések következtében. A pálya megnyitója emiatt több hetet késhet, a víz lefagyasztását ugyanis a napokban szerették volna megkezdeni. (InfoRádió)
@Gabberboy: az igaz, hogy "összement" a sátor, sőt több helyen ki is szakadt, de a fő ok, hogy elromlott az egyik légbefúvó berendezés, ezért tudta a szél rányomni a ponyvát a már felszerelt plexitartó rudakra. Reméljük nem késik több hetet...
Szerencsémre az első két harmadot kihagytam, a harmadikban már elég szépet ment a csapat. Érdekes, hogy csak a bekkek találtak be, mondjuk a csatároknak volt pár ordító ziccerük (nagyon kéne már gól Tikától, visszakeresni sem merem, mikor volt neki ilyen hosszú gólcsend), ráadásul Pozsi góljánál lehet, hogy magától is becsorgott volna a pakk. Mindegy, a lényeg a győzelem, és persze nem szabad elhinni, hogy mindig minden meccs ilyen sima lesz. Ja, és persze nagy-nagy GRATULAA Kicsinek a SO-hoz - kellett ez neki is már!
@MeLa: Visszatértünk az "őskorba"! A 80-as években minden évben összedőlt a Millenáris sátor. Előre készültek rá,és pld. gumiabroncs kerekek voltak a lámpákat tartó oszlopokon,hogy a leszakadó sátrat ne tudja kilukasztani az oszlop. Hihetetlen,hogy ez ma is megtörténik. Kiszámolták-a sok sátorcsere árábol belehetett volna fedni a Kisstaniont! Ezen a helyen volt magyar-olasz válogatott mérközés...jól mulattak az olaszok
Hát igen!Kicsinek grat.,bár az első harmadban nagyon bizonytalan volt!Fisera remekül és fegyelmezetten játszott.A brassói csapat jól kezdett,bár a DAB-on látszott tényleg a kihagyás.A 30. perctől megkezdte a DAB a darálást és a harmadik harmadban a hazaiak térfeléra érkező korong is a visszapattanó támadásokból és az elhibázott passzok nagyrészéböl,DAB-os ütökről érkezett.Azért többet vártam a vendégektől.
Borsos Attilára visszatérve az látszik,hogy Tika fizikálisan birja a kiképzést és volt azért jó helyzete most is,de fejben már nem birja a többiek tempóját és sokat kapkod.Ez amugy a Brassón is látszódott,hogy amikor a DAB felgyorsult,megszüntek a tervezett támadások és a korongot szinte csak véletlen szerüen sikerült az ellenség harmadába begyötörni.Nem elég ha fizikailag is birják a tempót,fejben is fel kell nőni a sebességhez.További szép napot!
Tisztességes előnyt gyűjtött össze a DAB!
Gratula az Újvárosnak remélem bajnokok lesznek,bár messze még a vége.
Sok sikert és hajrá KOHÁSZ!
peti:Fehérvárról
Azért vesztett pontok tekintetében még nincs olyan nagy előnyünk pl az Újpesttel szemben. És ők eddig csak idegenben játszódtak.

Azon pedig nem kell csodálkozni, hogy az elején Kicsi bizonytalankodott, 3 hete nem védett tétmeccsen. Akkor sem volt csúcsformában.

Tegnap viszont meggyőző volt, grat!
A Brassónak ez az egy meze van? Idegenbe nem világos mezben kéne menniük?
Nem lesz itt gond a hátvédekkel: Hegyi, Erdélyi, Pozsi, Hüfi, Orbán, Kiss Dani. Egyébkent meg tegnap a meccs eleje sorpróbálgatással telt.
@vaze: Báttya, mikor és ki veszi észre, miket csinál Orbán mostanában? Tegnap is legalább két-három klasszis megoldása volt a meccs második felében (annyit láttam), kicsiben is merészen old meg problémás helyzeteket, van szeme, egészen jól és erősen lő, palánknál sem nagyon verte idén senki még - ha így megy, vastagon Toki-szintű bekk lesz belőle. Amúgy szerintem is üdvös és örömteli, hogy Petike kezd magára találni, és az eddig példás teljesítményt mutató Hegyi mellé Pozsi is betársult. Kiss Danitól nem láttam még ekkora játékot, viszont fájdalom, eddig Lecsó messze kevesebbet mutat a vártnál. és komolyan nem tudom eldönteni, ez most erőnléti probléma - neki azért kimaradt a nyári bivalykodás -, vagy csak mentális, a figyelemmel összefüggő gond. Na mindegy, lesz jobb - és akkor lesz igazán jó!
Kérdésem a szerzőhöz, a Brassói edző illetve csapatvezető nem tért ki értékelésében a játékvezetésre?
Vagy nem is kérdeztétek az urakat?
Várható részükről valamilyen válasz a nyílt levélre?

kb. ennyi

Köszi.
@Nyuszí O_o: Így van Orbán nagyon jó formában játszik egész szezonban! Nagyon fekszik neki ez a kanadaias stílus. Petikével nincs baj, igaz neki nem elsősorban a gólszerzés a dolga, bár az első sor védőjeként abból is kijut neki, ő inkább megbízható támaszt kell nyújtson Nikáéknak.
Lecsó meg... amikor visszajött augusztusban már jeleztem hogy ebből gondok lehetnek, egyenlőre semmi értelmeset nem csinál. Korcsolyázó tudása gyengébb, erőnlétileg gyengébb, és fejben sincs úgy kiélezve mint a kicsik. Szörnyű ezt róla leírni de egyenlőre a nyáron távozott Holló szintjét hozza.

@vaze: ha a magyar hátvéd utánpótlásra írtad akkor igaz, ha az újvárosira akkor jelzem hogy Hüfi két éve Újpesten van :D
@Nyuszí O_o: hát, ha Toki-szintű hátvéd nem is lesz belőle (bevallottan elfogult vagyok), de óriási tehetség! :)
@Stommy: ha Szirányit is ideírom, egyértelműbb lett volna a dolog, bár nem egészen értem, hogy mit változtat Hüfi státuszán az utóbbi két év! Ennyire lehet lokálpatrióta az ember! :)
Rendőrök szép számmal lesznek jelen vasárnap a Fradi elleni meccsen, kíváncsi vagyok miért =)
@Gabberboy: Nah vajon miért? Arra kiváncsi leszek, hogy megint össze-vissza lesz e mászkálás, vagy most tényleg csak a kapu mögé, teljesen elkülönítve!
Hát remélem járkálás nem lesz...maradjanak a helyükön...
süti beállítások módosítása