HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Villach–Fehérvár 2-1 hosszabbítás után

2009.10.04. 20:51 F. Kapus

A Sapa Fehérvár AV19 vasárnap végrehajtotta azt, amit az EBEL-ben idén még egy csapat sem tudott, és amire a szurkolók közül is kevesen számítottak. 1-1-re végeztek Villachban a rendes játékidőben, és a hosszabbításban ugyan 20 másodperc után kikaptak 2-1-re, de így is egy ponttal térhetnek haza. A magyar gólt Palkovics Krisztián szerezte hét másodperccel a középső játékrész vége előtt. A Fehérvár két harmad után többet lőtt kapura, a mérkőzés vége előtt nem sokkal két perc kettős hátrányt védekezett ki. A három legnagyobb vetélytárs otthon játszott, közülük csak a Medvescak tudott pontot szerezni, ők is csak egyet. Így 9 forduló után 9 ponttal áll a magyar bajnok, 3-mal előzi meg a Ljubljanát és 6-tal a Jesenicét. További eredmények: Medvescak-Salzburg 4-5 h. u., Jesenice-Klagenfurt 2-3, Ljubljana-Linz 2-5, Graz-Vienna Capitals 3-1.
 

39 komment

Címkék: fehérvár ebel

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szép volt fiúk!!!Ez bomba meglepetés
Nagyon nagy gratula a srácoknak! Ez nagy eredmény!!
Szép volt fiúk!!!

HAJRÁ VOLÁN!!
Gratula a Csapatnak! Ez egy felettébb biztató eredmény a jövőre nézve! Eddig megvan az 50%-os teljesítmény (pontgyűjtés) egy kör alatt. Minimum ezt kellene stabilan hozni!
Szép volt Fiúk !!! Hajrá AV19!
Jővő héten lehet, hogy már játsz(hat)anak az új igazolásaink ? Akkor a 6. hely körül végezhetünk a végén is.
@FrankK: Kóger Danira gondolsz?
de szerintem lesz itt nagyobb név is.
Éreztem hogy hosszabbítás lesz ebből :D
Szép volt srácok!
Grtulálok a fiúknak

Azért szeretném halkan megjegyezni, hogy nem lennék meglepve, ha a meccs kb 90 %-át öt a négyben vagy háromban játszanánk.
@exL:1: Jó ezt olvasni Tőled. Grat a capatnak!!!!
@beth01: bocs "csapatnak" nem capatnak
nagyok voltatok csak igy tovabb egeszen a play off-ig GRAT az egesz csapatnak
Nah, lehet megint kitiltanak az nso-ról, de csak nem bírtam szó nélkül hagyni azt a nívótlan szart, amit cikk címen odaokádtak az online oldalra... Egyszerűen döbbenet, hogy ez a blog mennyivel hozzáértőbb és sportbarátibb, mint a "legnépszerűbb" hazai sport(szenny)lap (persze én vagyok a hülye, rég tudom, milyen mélységek mennek ott, de csak oda-odakattintok).

A srácoknak meg gratulálok! A rossz kezdés után végre mocorog valami, és ezt nagyon jó látni! Kedden újabb háború! Hajrá Volááááán!!!
Szép volt Fiúk! Büszkék vagyunk rátok!!!
@Raon: meg sem szoktam nézni az nso cikkét ,engem kb 3 éve kitiltottak onnan pont ezért amiket leírtál....
Ez hatalmas!!!! Gratula!!!
Szép volt fiúk! Sikerült egy pontoz szerezni idegenben, nem is akárhol, gratula.
@Raon: ez konkrétan amiatt van, mert sokszor megesik, hogy olyanok vannak műszakban, akik nem értenek a jégkoronghoz az online-nál. Nem mondom, hogy jó, hogy ez a helyzet, de szerintem örülj annak, hogy mind az online, mind a napilap jelentősen többet foglalkozik a jégkoronggal, és azon belül elsősorban a Volánnal. A másik pedig az, hogy ez egy számodra ingyenes szolgáltatás, szerintem inkább becsüld ezt meg. Még egyszer elismerem, hogy szerintem is jogos a kritikád, de túlzásokba esel.

Az pedig szerintem teljesen természetes, ha valaki a szerelméről ír az színvonalasabban teljesít, mint egy zsoldos.

Hajrá Volán!
Gratula a csapatnak! Nem győzőm elégszer hangsúlyozni, eddig még SENKI nem hozott el pontot Villach-ból! Egyébként hatodikak vagyunk, és pontegyenlőség esetén az egymás elleni eredmény számít.
@advocatusdiaboli: Az a furcsa, hogy pár fordulóval ezelőtt szintén pontegyenlőség volt a Salzburg és köztünk, és akkor a Red Bull került elénk, noha itthon megvertük őket. Erre most ugyanez van a KAC-cal és látjátok, most meg minket írnak
előrébb. Érdekes...
@M.Lac: Emlékszem, de más nem lehet mert KAC gólaránya sokkal jobb, mint a miénk.
Szép volt fiúk!
Yo "kis" cspatat lesztek, a végére! NEm szabad elbízni magatokat és menni kell tovább, a háború még hosszú de a csatákat nyerni kell!!!!
HAJRÁ VOlÁN!
elolvastam nso
oh jaj
ezt az ovodas stilust
es akkor a sarkany bement az ajton es meglatta hogy ott all a szegeny szabolegeny :)

hajra AV19!
@fradigy: :)) "addig reklamált míg meg nem nézték", ez hihetetlen :D, kiénekelték a sajtot :D. Meg az Onderjcsik két perces figyelmeztetése se rossz, két percen át figyelmeztették :D, nagydumás bíró lehetett.
Van abban valami amit leírtatok az NSO cikkel kapcsolatban, nem is kevés! De én, aki nem képes fejben tartani a tabellát mérkőzésről-mérkőzésre kénytelen vagyok oda-oda kattintva megtekinteni azt. Illetve az az egyetlen magyar oldal ahol elérhető valamiféle jegyzőkönyv a mérkőzésről.

Ha ilyeneket tudnátok felrakni ide a blogra is (statisztikák, tabella) akkor nem is lenne szükség arra hogy két három oldalról szedjem/ szedjük össze az infókat.

puszi
@advocatusdiaboli: A Volán management volt olyan szíves és utánanézett nekünk, hogy egészen pontosan hogyan is van leszabályozva a téma. A lényeg, hogy az egymás elleni eredmény számít és ha ott is egyenlőség mutatkozik, akkor veszik alapul a gólkülönbséget.

IIHF 611. szabály
Classification

Teams within a competition are classified according to the number of points awarded. In case of equality of points of two or more teams for any classification the teams will be ranked according to the following rules:
1. Where two or more teams have equal points their positions will be determined by the results of the games played between such teams.
2. If points equality from mutual games of all such teams or of some teams still exist then the goal system shall be applied. In this case the goals scored against will be deducted from the goals scored for, the team having the greater positive surplus or smaller negative difference will take precedence. If such teams are equal also on goal difference, then the team with the greater number of goals scored for shall take precedence.

Van még tovább is, akit érdekel, itt megtalálja (55.old.): www.iihf.com/fileadmin/user_upload/PDF/The_IIHF/IIHF_Statutes_and_Bylaws-_July_2003.pdf
@Thomas_AV: sajnos vagyunk így egy páran (L1 kollégát onnan ismerem :) ).

@Makukula: igazad van, túlzásokba estem - de vállalom, mert oka van. Azt hiszem, nem ez a megfelelő fórum az nso dolgainak megbeszéléséhez (ha tudsz megfelelő helyet, adj egy linket és szívesen átmegyek oda), ezért csak röviden reagálok.
- az tényleg jó dolog, hogy a Volán sokat szerepel, de arról már nem vagyok meggyőződve, hogy ez ebben a formában használ is (a laikusok érdeklődését nem kelti fel, a szurkolói csak fanyaloghatnak az efféle "tájékoztatáson", a többi magyar csapatnak meg így is böki a szemét az aránytalanság, meg hogy ők alig szerepelhetnek).
- szerintem nem nekem kellene megbecsülni az online ingyenességét, hanem az online-nak a hozzám hasonló hülyéket, akik minden prekoncepció ellenére mégis rákattintanak arra az oldalra (ha ugyanis ez nem lenne, akkor nem lenne szükség az online oldalra sem, és így nem lenne munkája az oda írogatóknak sem). Nem mellesleg ez cseppet sem máltai szeretetszolgálat szintű kedvesség az NS részéről, sokkal inkább a marketing taktika része: így próbálják meg jobban eladni azt az egyre csökkenő példányszámmal fogyó lapot.
- értem én, hogy a műszakok beosztása ilyen (és tudtam is róla, mert legutóbb, amikor meguntam a sok okosságot, és felhívtam őket, egy szerkesztő kicsit cizelláltabban elmondta kb. ugyanezt), de ha ezért valaki pénzt kap, akkor nem kell jégkorongszerelmesnek lenni ahhoz, hogy minimálisabn tisztességes munkát végezzen. Ha nem ért hozzá, megnéz két-három szakavatott oldalt a gépelés előtt, átlagol, és talán közelebb jár majd a lényeghez. Plusz tíz perc munka, ennyi kellene! Persze név nélkül a legkényelmesebb efféle "cikket" írni...
- az utolsó mondatod kapcsán pedig tiszteletben tartom a véleményed, és egyáltalán nem kötekedni akarok, de azt gondolom, ezért tart itt a Magyar Abszurdisztánország, mert ez az uralkodó álláspont. Attól, hogy zsoldos valaki, még megüthetne egy minimálisan elvárható szintet!

Mindenkitől elnézést az off-ért - ha elfajulna, én kérem, hogy töröljetek.
@M.Lac: OK, de akkor hogy került elénk -korábban- a Dead-Bull???
@advocatusdiaboli: franc se tudja, de ahogy nézem a menetrendet www.bluebrothers.eu/page.php?15 holnap Linzben játszik a Red Bull. Ott majd jól elpáholják őket, mi meg remélhetőleg az Olimpiját kapjuk el és akkor visszaáll a sorrend :))
@M.Lac: Én néztem utána... :)
@Raon:
Szerintem nem estél túlzásokba, sőt ..., a legszomorúbb az egyébként, hogy a futballnak nevezett szennyről órákat lehet olvasni, címlapon lehet találkozni a hírrel, ha valamelyik botlábú tudott rúgni egy egyeneset a labdába.....
Továbbmegyek az egyik rádió ma reggeli sport hírei között a táncverseny hírei is megtalálhatóak, de a MOL liga és az ERSTE Bank liga eredményei nem!!!!!
Valószínű, nem kell egy újságírónak "érteni" a jégkoronghoz, csak tisztességesen kellene ÍRNI róla. Egyébként engem is hasonló okok miatt tiltottak ki, amikor a csúfos VB selejtezők helyett a sikeres jégkorongról szóló cikkek miatt "beírtam" nekik.
Aki nem volt kinnt pénteken (és sajnos én sem) az ma 14.45 -től a SPORTCLUB-on újra nézheti a Medvescsak elleni meccset!!!
Nem kell más sportágakat leszólni,ez nem vezet semmi jóra.Tőlem irhatnak a tekéről is,de csak olyan aki ért hozzá,vagy előtte tájékozódik.A leirt szó véleményformáló,befolyásoló lehet.Ezért aki irta felelősséggel tartozik.(mégha sokan nem is tudják mit takar ez a fogalom)
A kedvenc sportunk amúgy is mostohagyerek a sportujságirásban.(is)
drukker 60,Raon,Makukula, szerintem nincs az elmondottakban semmi túlzás,csak némi,(jogos)indulat.Ha már igy "kezelik" a sportunkat,lehessünk már indulatosak.Volt már és lesz is még alkalom, amikor Hofi nagy mondását velük kapcsolatban emlithetjük!
@rezsi777: www.bluebrothers.eu Itt találsz MOL ill. EBEL tabellát + statisztikát, valamint EBEL jegyzőkönyvet a Mérkőzések menüpont alatt.
süti beállítások módosítása