HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

A Dab.Docler megint győzött

2009.10.04. 21:48 D. Gromov

Az egyetlen vasárnapi Mol Liga-mérkőzésen folytatta győzelmi sorozatát a Dab.Docler. A dunaújvárosiak a szezon első meccsét még elvesztették Csíkszeredában, azóta viszont egyre csak nyernek. Ezúttal az SC-t kapták el ismét, alaposan leszakítva kiemelt riválisukat. Az első két harmad után már 4-0-ra vezettek a hazaiak, az utolsó felvonásban közelebb jöttek a vendégek, de csak két gólra futotta erejükből, 4-2. Galanisz Nikandrosz és Magosi Bálint is duplázott, a Dab.Doclernek immár 20 pontja van.

80 komment

Címkék: mol liga

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ezt a mecset a DAB Arkovits elso ket bonusz goljanak koszonheti..ha a kiallitasokat megfigyeljuk mindig olyankor kapta az SC amikor a DAB-nak erre szuksege volt
Szép volt fiúk. Sevelát sajnálom, megállt az élet egy pillanatra a lelátón, 168perc 55 mp után újra gólt kapott szegény :)
@Milka #71: Azért nehogy már azt mondjátok, hogy ez Árkovicson múlott, amikor gondolom nem voltál kint a mérkőzésen. Belőttük az előnyöket, ennyi. Volt ma különbség.
@Gabberboy: több lesz az...a 8-2-es Újpest meccsen nem az utolsó pillanatban kapta a második dugót. ezzel együtt sajnáltam, nagyon szépeket fogott ma is.

@Milka #71: hmm...ha a második harmad végén 7-1, akkor egy szót sem szólhat a Csík, ezt egyébként még a meccsre kilátogató székely atyafiak és atyalányok is elismerték. persze ha a lelkednek úgy jó, hogy a bíró miatt győztünk, hát legyen úgy - nagyon kíváncsi leszek a jövő hét végi pártatlan bíráskodásra Csíkban :)
@Milka #71: hát ezzel nem értek egyet! És szerintem sokan nem. Árkovics most ezen a meccsen szerintem jól fújt. Jó kis meccs volt, csak a harmadik harmadban "aludtunk el" :D Szép gólok voltak!
Csak így tovább srácok!
HAJRÁ DAB!!!
Ezúton szeretnék gratulálni Árkovics úrnak, aki ma megmutatta, hogy tud korrektül is fújni!!!
Az elmúlt évek tapasztalatai alapján féltem tőle, hogy ő vezeti, de ma én is meglepődtem rajta.
Ha Arkovics jol fujt, akkor a sved edzo bolond? Vagy csak ennyire elfogultak vagytok?
@Nyuszí O_o: Jogos, nem számoltam bele :) 177:08 =)
Annyira azért nem fújt jól, de mégsem lehet azt mondani, hogy a Szereda más bíróval nyert volna. Lehet keresni a kifogásokat, ma mindenképpen a jobb csapat vitte el a három pontot, bele kell törődni.
@Gabberboy: Meg vagyok gyozodve, hogy ma a jobb csapat nyert, ezt nem vitatja senki. Ellent mondana minden logikanak, ha forditva lett volna. De ha Arkovics szar volt, akkor nem kell dicserni. Ennyi csak.
SC csak akkor volt ma partiban az Újvárossal amikor a második soruk játszott. (ők is ütötték mind a 2 SC gólt). Kozuch-ot nem értem miért tartják annyira jó kapusnak, szerintem a cserekapus a 18 évével jobban teljesít. Különben megérdemelt DAB győzelem, nagyobb arányú is lehetett volna. (ja és kint voltam meccsen)
@csatoimi: sztem nem volt részrehajló, egyszerűen össze-vissza fújt (beszámítva a hazai pálya előnyét lehet kicsit kedvezett a DAB-nak, de semmiképp nem rajta ment el a mérkőzés)
Nézd az első két gól -2 ben volt, és volt két meg nem adott gól, azokkal mi volt?
@terminatrix: Szabályosan kéne játszani, valószínűleg kevesebb lenne a kettős emberhátrányban kaoptt gól.
Ezzel az erővel én is mondhatnám, hogy a volán is játszhatna szabályosan, csak annyi, hogy látom tv-n a bíráskodást... és elég véleményes, vagyis erősen fújnak az osztrák csapatoknak... Sajnos nem láttam a meccset és ez nagyon zavar... Kíváncsi vagyok, hogy melyik csapat állna fel most egy ilyen kezdés után, két gól -2 ben és két meg nem adott gól...
@terminatrix: Szerintem az a minimum, hogy akkor kezdesz a bíráskodással foglalkozni, ha látod a meccset. Az osztrák liga kapcsán igazad is lenne: a Volánnál is rengeteg volt a felesleges kiállítás az elején.
@terminatrix: Azt beismerem, hogy az első 1O percet lekéstem. A második gólt már láttam, de a megelőző kiállításokat még nem, így a kettős emberelőnyőkről nem tudok tudok véleményt formálni. De persze értem amit mondasz, lehet ha télleg jogtalan volt, akkor utánna esik a csapatmorál..
A fennmaradó 5O percről már leírtam a véleményem
@KCs: Úgy értem, hogy ami meccseket láttam, egy-egy véleményes ítéletet leszámítva nem volt semmi súlyos bírói tévedés.
@KCs: Azt kérdeztem, EZT a meccset láttad?
Mondta vki a fradi meccsekre, hogy a bírón ment el?
A véleményedet formálgathatod és a magyar nyelvvel is ismerkedhetnél,
azt mondtam, hogy az osztrákoknak fújnak majdnem minden véleményes esetben.
Árkovics ma élete legjobb formáját hozta! Kérdezzetek meg bárki SC-s legényt, hogy volt-e ma esélyük! Ki lennék váncsi annak a nevére, aki őszintén azt mondja, hogy igen. Ennél még az UTE is jobb volt, betegen-fáradtan...
@terminatrix: láttam már egy-két meccset, nem a bírón múlt. nagyon nem!
@vaze: ÚÚÚ vazze, én láttam Árkovicsot formában :), azt mondd el, hogy szted reális volt-e a Hozó és a Kósa kiállítása, ami utána történt számomra már nem olyan lényeges...
@vaze: azért túlozni se kéne... Az SC-nek egy sora partiban volt a DAB-bal:) Sőt 2.sor DAB 2-O:)
@terminatrix: ezt a két meg nem adott gólt úgy írod, mintha mind a kettőt az SC ütötte (rúgta) volna :) Ráadásul messze nem kezdésként történt egyik sem. Nem kéne azon filozni, hogy állhat fel egy csapat két gólos hátrányból, ha nem szabálytalankodna. Rejtély megoldva. Lesz még DAB - SC, reméljük Árkovics nélkül, lehet bizonyítani. Ma tényleg normálisabban fújt mint máskor, de valahogy nem tudok róla jót mondani már.
Azon filózok, hogy 1-2, helyett 0-3 volt az első harmad... Lehet a két -2 es gól nélkül is kapunk nyolcat, van ilyen, tavaly is elvert a DAB kétszer képesek rá, csak...
@terminatrix: Szerintem adott volt mindkettő, de nyilván fel lesz téve az egész meccs valahova, ahonnan ki lehet kockázni (Márkó?). De egészen őszintén, tényleg nem ezen múlt... Újabb szempont, hogy miért nem szabad leállni 3-0ás első harmad után, amire hajlamosak vagyunk
@vaze: Mit jelent az adott, jogos, vagy véleményes?
@noacid: egen, 4-0-nál... no comment
termi: úgy írom: befújható kiállítások voltak. kérd az ismétlést, múltkor is egyik meccsünket 2x egymás után leadta az oldal. (már nem tudom melyik volt, nem néztem)
másikban írtad több volt a lövés SCnél.
-lehet
-ez az a statisztika, amit fenntartással kezelek.
-kb azt játszotta az SC amit én NHL09ben, csak a gép buta, az SC meg csak lődözze nyugodtan a screeneket a liga valszeg legjobb kapusának, ha erre van eszük.
Már ültem két órát a nyett előtt, hogy hátha, annyit nem ér meg...
Úgy írom, hogy voltak-e még befújható szituációk, vagy ezek kivételek voltak :)?

Most mérges vagyok, sem a dab, sem a fradi elleni két vereség nem zavart, de ez nekem büde...
@terminatrix: nem sikerült elküldeni az előző üzit, az adott egyenlő jogos. De én ebben a helyzetben nem tudok annyira gavallér lenni, mint te a múltkor, amikor videó nélkül bemondtad, hogy a Zsoci gólja gól volt, én csak azt tudom mondani, amit láttam, lehet hogy tévedtem. De én annak láttam mind a kettőt, nyilván elfogult is vagyok, szóval ettől nem leszel beljebb. Kapott a Csík is elég előnyt, még ha nem is kettőst, nem volt benne a csapatban a győzelem, tényleg... Pénteken az UTE többet tett a győzelemért, mint ma az SC...
@terminatrix: kiírassam neked DVDre? én annyira szeretném, hogy saját szemeddel lásd :)
nem véletlenül írták már többen, hogy Árko jó volt. önmagához, a nagy átlaghoz képest igenis jól fújt. kifejezetten látványos elmaradt büntetésre nem emlékszek.

Csak kikényszeríted belőlem: most megértettem miről írnak SC szurkolók; ez a Sportklub íztelen, semmi furfang (régi szép idők ;D). Mennek, csinálnak egy sablonos játékot, ami persze vezethet eredményre, csak akkor még ott van a szerencsefaktor, azt is a kapu irányába kell görbíteni.
A mez pedig nem Sporklub-kék...
Nem gavallérság azt mondani, hogy a gól, gól :), érdekes, Szilassy utána azt mondta, hogy kikockáztátok és nem volt gól... lol, hadd döntsem el én, hogy számított e két kettős emberhátrány egymás után, vagy sem.
@terminatrix: nem számított és az volt! :)
Mindannyian tudjuk, hogy elment 200 pont a csapattól és egy sorunk maradt a tavalyiból, össze kell állni még a játéknak, és egyelőre csak zongorát cipelünk, nem kell ehhez különösebb szakértelem, ettől ez a meccs zavar, még most is itt ülök, ahelyett, hogy nézném Győzikét...
@terminatrix: ne ez a meccs zavarjon! de ne nézd a Győzikét! :)))
Kisebbségi, mint mi, tehetséges, mint mi, frusztrált mint mi :)
@terminatrix: hááááááát, ebbe most és itt tényleg ne menjünk bele! Viszont itt a Keresztapa megy... :)
@terminatrix: Az a kisebbik baj, hogy 200 pont elment, a nagyobbik, hogy a fele sem jött helyette. Meg az is baj, hogy minimum öten a távozók közül vezéregyéniségek voltak (Wallenberg, Ramstedt, Filip, Sándor Szilárd, Elekes), akik el tudták viselni, hogy nekik minden körülmények között képesnek kell lennük a hátukon cipelni a csapatot, akik jöttek, azoknak viszont nem ez volt a feladatuk előző csapatukban.
Ulf Weinstock: - Az első két harmadban mintha pályán sem lettünk volna, a játékvezetők tevékenységével nem voltam elégedett, bár nem miattuk kaptunk ki.

Zárjuk le a bírókérdést szerintem...:)
@csatoimi:
Vettem az üzenetet (6-6-os meccs). El is hiszem, de mivel azt a meccset és ezt sem láttam megbízom az általam szavahihető vaze, Lazlee kollegáknak. Kcs-vel és kerusszal is egyetértek. Nem hiszem, hogy tisztem lenne bírálni az erdélyi csapatok játékstílusát és nem kívánok felesleges indulatok kelteni.
@terminatrix:
Elég szar lenne, ha a székelyek olyan "tehetségesek" lennének, mint Győzike. (Apropó Ő kicsoda?)
Az a baj,hogy azt gondolják az SC-nél,hogy a csapatuk januárra belelendül,
a DAB pedig elfárad/konkrét info/.Biztos vagyok abban,hogy a DAB-nál is lesznek hullám völgyek,
meg abban is,hogy amikor idegenben hiányzik a lelátóról a sok ismerős csaj,
gyengébben fognak teljesíteni.Viszont fontos azt észbe vésni,hogy a mostani tempó
,amit több csapatnál látunk követeli azt,hogy a jégkorongot ne idény sportnak, hanem egész éves
munkának kell tekinteni.A Szereda mindig is szimpatikus csapat volt számomra,nagy multú,patinás csapat!
Kár lenne,ha lemaradna a végéről!Lehet a száraz felkészülést edzőteremben kellet volna tölteni,nem Tunéziában,
ahol a jeget csak a wiskeyben és az Atlasz csúcsán ismerik.Amugy sok sikert az SC-nek,de a látottak alapján
a második harmadtól csak lízingelték a levegőt.Akkor kaptak csak erőre,mikor a DAB megint elhitte,hogy
magabiztosan vezet és felengedett /tipikus dunaújvárosi betegség/Mindenesetre amit láttam az "élményhoki"
volt!Nagyon jó pörgös,fordulatos meccs volt.Az SC a tempót még-még birta,de kicsit kapkodósra sikerültek
a megoldásaik.Ennél a sebességnél nem látták át koncepcionálisan a pályán történteket.Ami tanulságot levontam
eddig a MOL Ligás mérközésekből,az az,hogy a magyar hoki jövője az észak amerikai,hajtos,nyomulós,szemtelen,kemény jégkorong.
Kiváncsian várom,hogy a csapatunk milyen teljesítmény tud nyujtani idegenben!...szép napot mindenkinek! HAJRÁ MOL LOGA,HAJRÁ JÉGKORONG!
@Tillasz: KCsvel azert nehez egyeterteni, mert o esetleg ott sem volt a meccsen, tehat nem tudhatja, hogy voltak-e tenyleges szebalytalansagok vagy sem. Ellenben kerusszal sokkal konnyebb egyeterteni, mert ez a csiki csapat sokat gyengult az elmult szezon ota, keves a meghatarozo jatekos, a tavozottak helyebe joforman senki sem jott, az egy szem Mihaly Eden es talan a ket legios hatveden kivul, igazan hasznos jatekos nem erkezett ebbe a csapatba. Fulop es Ruczuj lennenek meg ugyesek, de ok keves eselyt kapnak. A biraskodas fejezetet pedig lezarom, tobbet nem foglalkozom vele.
@csatoimi: Itt valami félreértés van. Terminatrix kezdett a bíróval foglalkozni, anélkül, hogy látta volna a meccset. Erre mondtam, hogy akkor kezdje ki a játékvezetőt, ha látta a meccset. Én az adott meccsről egy szót sem szóltam...
nézzétek meg a videót, utána a nyilatkozatokat, Szöcske elmondja a véleményét az első kiállításokról, sőt Kiss Ákos is valamelyest egyetért.
a Molnár gólja bottal volt.
@SC4ever: Megvan a maga bája amikor a csíkszeredai szurkolók a bíróra fogják a vereségüket, amikor minden hazai meccsük után amikor nyernek sok emberelőnyt kapva megállapítják, hogy jogos volt miond és a bírók jól fújtak. 2db 2 percessel voltak többet kiállítva az SC-sek. 2. harmadban egy kiállításuk sem volt, 3. harmad elején 4 percig előnyben játszottak. Az pedig már az abszurd kategóriába tartozik, hogy egyesek azt feltételezik, hogy azért nem ment a közvetítés, hogy ne láthassák a meccset, emrt akkor kiderülne a csalás. Senki nem tiltotta meg, hogy az SC-sek kamerát hozzanak és ők közvetítsék. Sajnos nálunk idén gondok vannak ezzel a funkcióval, szerintem nem sok meccs ment le jól. De összeesküvéselméleteket könnyebb gyártani.
Megvallom én nem látom a korongot Molnár meg nem adott góljánál, de a botját figyelve furcsa lenne, ha azzal ütötte volna be. Plusz a kapusunk és Orbán is egyből mutatja, hogy nem ér a gól. Ebből nekem az tűnik ki, hogy koriról ment be.
Bele lehet magyarázni sok mindent, de tényleg nagyon nagy tempó különbség volt a két csapat között... A kiállítások befújhatók voltak, a büntető is, én sem emlékszem bődületesen nagy bírói hibára (az SC meg nem adott gólja messze volt tőlem)

Nem volt esélye tegnap az SC-nek.

Viszont tényleg zavaró, hogy leállunk magabiztos vezetésnél. Lehet a Volánnal kéne játszanunk egy két meccset. Valszeg bucira tömnének, de legalább 60 percen keresztül figyelni és koncentrálni kéne.

Amúgy Sevela egy Isten (bár Kicsinek is kéne jeget adni) Nika hülyét csinált már a fél MOL ligából, a tegnapi gólja is óriási volt. Orbán nagyon magabiztos hátul, és Hegyi is válogatott formában játszik.
Sajnos Szilassynak még kell egy kis idő, mire visszanyeri formáját és ez kihat Tika játékára is.
Azarinak pedig mostanában sajnos nagyon nagy a szája, 1x helyre fogják pofozni :)
@KCs: KCs 2009.10.04. 23:19:06
@terminatrix: Szabályosan kéne játszani, valószínűleg kevesebb lenne a kettős emberhátrányban kaoptt gól.
Ebbol nekem az jott le, hogy Te lattad a tegnap, hogy nem jatszottak szabalyosan. 
Az öreg Árkovics közelebb volt a helyzethez szerintem bármelyiknél, s befújta. De lehet, hogy Újvárosban már videóbíróval játszanak. Galanisz lábgóljánál rögtön fújta, hogy érvénytelen.
@csatoimi: Ezt általánosságban értettem.
Üdv mindenkinek.
Sajnos megint kikaptunk EZ VAN. Nem értem miért nem lehet egy vereséget méltosággal viselni és elfogadni ,hogy az ellenfél jobb vólt. Ki kell elemezni a hibáinkat és fel a fejjel. Játszottunk 3 mérközést a DAB bal 2 szer kikaptunk 1 szer gyöztünk tehát még van esély ,hogy egyszer nyerjünk. Nem lehet, nem szabad a birókra kenni mindent benne va a pakliba itt is ott is egy csapat kell számoljon evel. A DAB most jobb mindt mi ezt el kell fogadjuk de messze még a vég. Nem kell temetni a csapatot lessz ez jobb is. Szedjük össze magunkat jussunk be a 4 közé ez a legfontosabb. Én gratulálok a nyertes csapatnak és szurkoloiknak. Ne felejtsük el a közös értékeinket és sport iránti szeretetünket ez a legfontosabb. Több a közös bennünk mindt a külömbség , és a legfontosabb ,hogy mindenki nyerni akar. Tiszteletem mindenkinek és sok sikert.
Hajrá S.C.Cs1kszereda mindent bele.
Szebb jövőt
@székely hokis: Nagyon korekt nyilatkozat,egyetértek
menni kell tovább és kész.
Kívánom neketek hogy kerüljetek be a rájátszásba.
Sok sikert kívánok innen Dunaújvárosból nektek..
Hajrá Bikák....
@SC4ever: Ha jól emlékszem az Kiss Ákos volt, és jogosan nem adta meg Árkovics
Van arról valami statisztika, vagy egy időmilliomos, aki kiszámolná milyen hatékonyak a csapatok ee eh-ban?

Úgy tűnik JP nagyon beléjük verte a védekezést, és előnyben is (meglepően) jók vagyunk...
@KCs: Akkor elnezest, en ertettem felre, csak mivel terminatrixek a tegnapi kettos emberhatranyok jogossagat vitattak a meccs elejerol, azt hittem Te is arra utalsz a szabalytalan jatekkal, mivel pont ahhoz es akkor adtal tanacsot.
@csatoimi: Nyilván a tegnapi meccsre is vonatkoztatható. Általánosságban azt gondolom, hogy ha egy csapat túl soknak tartja a kiállításait, akkor gondolja át, hogy hogyan is játszik, és ne a bírókra mutogasson. Amúgy a Volánnál pont ez is történt, és kezd is látszani az eredménye. Persze egyszerűbb a bírókra fogni a dolgot...
Csatat vesztettunk, de a haboru meg hosszu.
@mastamind: mar 3 szor volt pelda az elmult 3 evben,hogy kozepes vagy gyenge kezdes utan felporogtunk es bajnokok lettunk, es Mol dontosok.
A tavaly se akart volna senki fogadni rank se tavalyelott. Es, hogy hogy szezon vegere belejottunk.
Az iden nehez lesz, de ujra megcsinaljuk es ott leszunk mindket dontoben (MOL + Bajnoki) es legalabb egyet meg is nyerunk.
"Sose becsuld le egy Bajnok Szivet" teszem, hozza se az Eszet.
@terminatrix: azt azert tudhatnad, hogy tavalyorl ket sorunk maradt. Hozo, Ervin, Szocske, illetve Zsok - Peter es innen hianyzik egy Valaki, S Szilard.
A gond az, hogy hasonolo tipusu jatekosok estek ki, mind a kreativ, pontosan elokeszito jatekosok. De hat sokan mind azt vartak, hogy vegre a fiatal tehetsegek szohoz jussanak.
Most szohoz jutnak.
@a. Bárd: Én szivesen kiszámolom az ee és eh százalékokat! Holnapra jó lesz? :)
@székely hokis: végre egy karakán székely gyerek, keblemre testvér:)

Egyébként nincs itt semmi baj, végülis az rendben van, ha minden szentnek kicsit maga felé hajlik a keze, és persze a saját csapatát védi, helyezi előtérbe.

A meccs utáni nap, már kicsit leülepednek a dolgok, kicsit máshogy is látja mindenki a történteket.

Így hát jégkorongot szerető barátaim, hajrá magyar és hajrá székely hoki:)
@Zsootika: Hát már hogy ne lenne jó :)))

kössssz
@csatoimi: Molnar Zsoltal mi a baj?
@mastamind: a "tipikus dunaújvárosi betegség"-et Mago is említi a videón, de úgy tudom, most JP ezen a téren is lép, vagy legalábbis fontolgat - lehet, hogy túlzás, de valami ólommellényes-spanyolcsizmás erőnléti hétről hallottam rebesgetni, amire Vaze professzor csak azt mondta, hogy legalább megjön annyira az eszük, hogy érdemesebb 60 percen keresztül élményhokit játszani a lelkes publikum előtt, mint levegőtlen és büdös edzőtermekben, láthatatlanul megfeszülni. :) de persze a kiadós férfisírásnak is van diszkrét bája, ez is igaz. kíváncsi leszek a hét végi mutatványra Csíkból, csak remélni tudom, hogy lesz közvetítést - Márk, mondasz erre valamit, ami túlmutat a "Hajrá, Szabó néni!" frázison!!!???
@Joegep: Hianyzik belole a csapatszellem.
@Nyuszí O_o: nem most játszunk még Csíkszeredán, csak később, pénteken az UTE lesz az ellen, Pesten :)
@Spigott: Pontosabban én is hülyeségeket beszélek, mert legközelebb a Brassó ellen játszunk, de csak a jövő hét kedden :)
@csatoimi: Nekem,mondjuk abszolut bejon hogy harcol,utkozik es jol kezeli a korongot. Nincs benne az a dologban,hogy el ment a valogatottal a VB-re,kerdem ezt minden rosszindulat nelkul.
@Joegep: Ha tiz csapattarsad nem megy el, tehat a nagytobbseg, Te elmentel volna-e? A sorbol nem kell kilogni, ugy gondolom, attol persze ugyes hokis lehet meg.
@Spigott: akkor az UTE lesz a szenvedő alany, mert a 0-2-es harmadik harmad megengedhetetlen JP szerint (és ebben is nagyon egyetértünk!). az a baj, hogy pont ezeket a meccseket nem látjuk élőben, pedig kíváncsi vagyok arra, ahogy 60 percen át pörög a gépezet. ja, és már nem emlékszem hirtelen, ki vetette fel, hogy a Volán ellen kéne menni egyet tisztán fegyelmezési célzattal, de nekem is hasonló jutott eszembe először még a múltkori meccs után, aztán tegnap megint: ha lesz egy komolyabb ellenfél, csúnyán beszipkázhatjuk a tegnapihoz hasonló szundikat.
Mindhárom Szereda-Dab meccset volt szerencsém élőben látni ebben a szezonban. Az első meccsen nagyon komoly mérkőzésen nyert otthon a Szereda, szerintem az volt a legszínvonalasabb mérkőzés a három közül mert mindkét csapat nagyon jó teljesítményt nyújtott. A második szeredai meccsen volt a legnagyobb különbség a két csapat között, ott parádézott a Dab. A harmadik, dunaújvárosi meccsen "csak" simán jobb volt a Dab.
A bíráskodást úgy értékelem, hogy semmivel nem kapott több segítséget a Dab itthon mint ott az SC, sőt! Attól függetlenül nekem nagyon szimpatikus csapat az SC!! És igen, Nem lehet és szerintem SENKI nem is írja őket itt le!
No,fiúk,szimpatikusak lettetek!Az pedig nem sok jót jelent, a jövőre nézve.:))
S miért ne szólhatna a polémia a zebrákrol?ha itt sokan úgy érzik is, hogy emezek a mindenek fölött állnának, pennánktol meg nem védi öket a ködösités.
Árkov-ics vagy Tranda-fir, alakithatják a bajnokságot:
hoki vagy antihoki, ebben lehetnének sztárok!De rájuk hat sok egyéb a gravitácion kivül s igy a bajnokság sorsa táncként majd eldöl,s mértékes lépéseiben, a rájátszásban mi (SC) ott leszünk!
Ez nem kapcsolódik a témához , de valaki tudja hogy mikor lesz szabadkori újvárosban???:S
süti beállítások módosítása