HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

A Ferencváros visszajönne a gödörből

2009.09.22. 16:14 kerusz

Egy mérkőzéssel folytatódik a Mol Liga. A Ferencváros az SC Csíkszeredát fogadja. Ellentétes előjelekkel készülődnek a csapatok. A házigazdák első meccsüket büntetőkkel nyerték, a következőt büntetőkkel elvesztették, az utána következő kettőt rendes játékidőben bukták el. A csatárjátékkal nincs baj, ezt mutatja a 14 lőtt gól, de a védelem nem áll a helyzet magaslatán, Budai Krisztiánnak 18-szor kellett maga mögé nyúlnia. A csíkiak a felemásan sikerült első két mérkőzés, különösen a nagyon egyértelmű dunaújvárosi győzelmet hozó vasárnapi után tartottak a kirándulástól, ezért nagyon komolyan is vették a miskolci folytatást, a vártnál jóval fölényesebben nyertek. Ma este ismét csatasorba állhat az eltiltott Moldován Ervin, így tovább erősödhetnek. Pesterzsébeten a Kincses, Soós, Nagy hármas vezeti a mérkőzést.

68 komment

Címkék: mol liga

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hajra Sportclub Csikszereda!
Fejekre vigyázni, Moldován a pályán!!!! Istenem, de várom már amikor először megy szembe Fiserával...
Valami transzparensen gondolkozunk, We Love Fisera címmel vagy ilyesmi. Az éppen aktuális ellenfélből kiválasztani egy játékost és azt írni alá :) Így tudná kit üssön meg meccs vége felé :)
Nagyon vicces. Szerintem fog meg Ervin a pályán válaszolni a napokban elhangzott kommentekre (a félreértés elkerüléséért, arra gondoltam h gólokat fog ütni). Hajrá Ervin, Hajrá Sportclub
@icsaba: igazad van. hajra SPORTCLUB
@Stommy: nyugodjal meg Ervin nem fog kikezdeni vele,nem fog valaszolni a provokaciora,de ott van Hozo vagy Hruby aki ilyen fiserakat szokott reggelire enni,kivancsi vagyok hogy majd veluk ki all-e egy gyenge pofozkodasra,lehet hogy a fiseratok karacsonyra kezdene egyik szemevel majd latni :))))
@Matyi Erdelybol: Nekem se szimpatikus Fisera, de ha a többieknek megadtad azt a tiszteletet, hogy nagybetűvel írtad a nevüket, akkor megtehetted volna ezt a cseh srác esetében is.
@forestjr: nem akaratbol irtam kis betuvel,gyorsan valaszoltam es nem figyeltem!(Fisera)
@Matyi Erdelybol: Akkor ne haragudj ;) . Hívott minket a Sprencz meccsre, de újpesti lévén inkább úgy döntöttem, hogy kihagyom :) .
Hihetetlen, hogy már engedik játszani az -ideges vagyok és mindenkit fejbe verek bottal- hozzáállású játékost. Biztos hagytam volna még időt neki gondolkodni a dolgokon (nem az ürügyön és a kifogásokon)
ehhh annyira ki akartam menni, de felaldoztam a volanert....

pedig lassan kivulrol tudom az erzsebeti csarnokhoz az utat a MAC edzesek miatt :P
@Stommy: Inkabb Azarit kellene megtanitani viselkedni,es normalisan nyilatkozni.Hogy mondhat olyat,hogy mi mindig kifutyuljuk a dab-ot meg miegymas?Az,hogy ot egy szurkolo zavarta,arrol nem tehet az egesz csarnok.
Ezt igaz ck mi ertjuk de erre mondjak,hogy
"CEI SAPTE ANI DE ACASA"
@azari=0: Más felhasználónév nem jutott eszedbe???
valami sream a volna meccsrol lergyszives:((:((nekem nem megy
@azari=0: hát, ez viszont akkor Téged minősít, és ezek szerint nem Azarit kéne megtanítani viselkedni.

Nah mindegy, nem megyek bele egy gyerekes vitába
@azari=0: remélem a felhasználónevedet majd egyszer személyesen is megmagyarázod az érintettnek, nethuszár :)
Megint megy a gyerekes balhé ?:) Ebből nem lesz túl sok kommentezés ehhez a cikkhez, mindjárt lezárják. Csak nehogy megint addig szórakozzatok ezzel a témával, hogy F.Kapuséknak elege legyen, aztán lehet siránkozni. Ezt a felhasználót meg gyorsan el lehet felejteni.
@Gabberboy: Én nem balhézom, a Fradi meg vezet, hogy ne csak offoljak :)
Viszont vezet a Fradi 1:0-ra

Úgy tűnik McLaughlin tényleg jó vétel volt...
@Spigott: megvaltoztattam.Valakinek van-e kedve belekotni?
@wallenberg-the-best: Miért nem "Románia-the-best"-re, ha már románul írogatsz?
Látom, volt kedve valakinek belekötni :)

Nem sztem ezzel a névvel semmi gond sincsen...
3-0, ismét McLaughlin, utolsó két perc
ezt már behúzza a Fradi, nem gondoltam volna, hogy lenullázzák az SC-t
na hat 2 helyen nem lehet ottlenni 1xrre
szep volt fradi, szep volt av19
jo8 blog ;)
most minden magyar csapat arra megy ki hogy a SC-tol melyik fiatal tudja felpofozni ?latom minden meccsen arra mennek ki a csapatok hogy be mocskoljak az erdelyi hokit!!!!koszonjuk draga magyar testvereink!!!!
@Matyi Erdelybol: ezt elmagyaráznád részletesen? Mert nem igazán látom át a dolgot, de lehet, hogy csak én vagyok a hülye. Esetleg Moldován ütésére is gondolsz itt? Mert ott úgy emlékszem, hogy Moldován mocskolta be az erdélyi hokit, a mai meccset meg nem nagyon láttuk. Én biztosan nem és szerintem te sem.
@Matyi Erdelybol: na ne légy paranoiás, "a sport megtanít emelt fővel veszíteni", bár a kiállításpercek valóban érdekesek, a részletekre valóban kíváncsi lennék, mondjuk lehetőleg semleges vagy tárgyilagos előadásban
@Matyi Erdelybol: Ezt nem nagyon értem drága erdélyi testvérem.
gratula a Fradinak!
@Matyi Erdelybol: Senki nem mocskolta az erdélyi hokit, légyszi értsd is, amit olvasol.

Viszont az meglepő, hogy a Fradi ilyen simán nyert. Legalábbis az eredményből ez jön le

Így az SC sem megy sokra a miskolci K.O.-val

Gratula Budainak...
imádom a MOL ligát idén (tavaly is szerettem, de idén méginkább). Nincs esélytelen csapat, mindenki verhet mindenkit! Gratulálok a Fradinak!
Jó kis bajnokság lesz! A Fradi egy kis koncentrációval bárkit megfoghat. Gratula a csapatnak! Csak így tovább!

A kedves székelyek testvéreknek pedig sértődés és anyázás mentes, sportszerű versenyzést kívánok (ütőt csak korongütésre használjunk!!!)
Azt amit a Dabos játékosok megengednek maguknak több A SOKBÓL hasonlót kaptunk Fradista szurkolók és mindenki minket szapult hogy csürhe miegymás legalább Székely testvéreink megértették mi volt a félbeszakadt edzőmeccsen
végül is központozással sem lenne sokkal több értelme, de azért gratula! :)
@vaze: ha akarod, érted. az a lényeg, hogy a tacskóknak ordenáré nagy pofájuk van, és még ígéretek csupán a magyar jégkorong számára. ha nem vesznek vissza az arcból, azok is maradnak.
@szorgalmas: majd megkapják az első pofonokat a pályán (még egyszer: a pályán!) és minden rendben lesz! De azért utólag se próbáljuk meg legitimálni a plexiberúgást, összekacsintva a fejrebottaltámadóval, mert ezek nem ugyanazok a minőségű dolgok...
@vaze: a plexiberúgást senki nem próbálta legitimálni, max. felmerült, hogy azért volt előzmény. ha az első pofon helyre teszi őket, nincs gond. de olvasva az új blogos mókát, és ott azari okfejtését... aggasztó. valaki átnézhetné közlés előtt. ha ezeket le is írja, el se merem képzelni, hogy mi jár valójában a fejében.
@zsolt007: azt hittem, ma a DAB nem játszott...
A jégkorong TV-s narrátornak üzenem, hogy egekig felvitt hangsúly nincs a magyar nyelvben.
@kerusz: lehet nem tudtunk róla:)
@1nf3rn0: Akkor most már azt is meghallgatnám, hogy Léderer Ákosnak mi a lótúrót üzensz!? :)
Csúnya gonosz Újvárosiak. Ma nem FTC - SC meccs volt ?
@kerusz: Megelőztél, bocs. Nem olvastam vissza.
@szorgalmas: Látom ragad a hülyeség, ha valaki nem tetszik majd jól leírjuk a nevét kis betűvel, ez az előző posztban nagyon menő volt. Ha nem volt szándékos akkor bocsi, de nagyon szúrja a szemem.
@Gabberboy: Figyelj, tavaly a HC volt a csúnya, gonosz, sportszerűtlen ellenfél, idén is kell találni valakit aki miatt háboroghat a középszerű csapata miatt frusztrált egyszeri SC szurkoló. Azt hitték szegénykék hogy jó a csapatuk, de eddig csak a miskolcot verték meg, és a nyitó fordulóban a román bíró segítette őket hozzá még pár szánalmas pontocskához.
Azt kell mondjam hogy nem sokáig lehet ezt még tűrni, ha nyer az sc akkor mi magyarországi jégkorong rajongók bénák vagyunk, és alsóbb rendűek, ha pedig veszít az sc akkor meg trianontól kezdve a sportszerűtlenségen át az aktuálpolitika minden szennyét ránk zúdítják. Fura mód ilyet nem tapasztalni a Brassó kapcsán, de ők még újak, de tavaly valahogy a gyergyó környékén se volt ilyen probléma, csakis mindig a sport klub szurkolóknak van oka szarral dobálózni és aztán megsértődni...
@Stommy: egyet értek,jól világítod meg a dolgokat.
@Stommy:
Azért még kellene egy kicsit tűrni....nyugalom :-)
Egy kicsit "zaklatottan" indult a szezon de nem látok okot az aggodalomra. Sőt, mindenképpen örvendetes, hogy ilyen kiegyensúlyozott lett a mezőny. Annak természetesen nem örülök, a statisztikákat nézegetve, hogy a Fradi ellen habár többet lőttünk kapura (annak ellenére, hogy mi voltunk többet hátrányban) nem tudtunk egy árva gólt sem vágni. Vlszeg Budai kivédte a szemünk, de gondolom erről majd a helyszinen jelenlévők beszámolnak. Szóval Sc drukkerertársaimnak azt üzenném, hogy nyugi, nézzétek vissza az előző évek kezdéseit... Ritkán szoktunk jól kezdeni sőt szinte mindig rosszul kezdünk. De azért az elmúlt három évben összejött a végére mindig egy kis "zúg a csarnok.." :-))
@vaze: Hát ezt nem tudom, mivel nem nézek focit (sőt, az összes focipályát ledózeroltatnám a földig) bár asszem tavaly láttam Mol ligás közvetítést, de ott hangsúlyban nem engedte szárnyalni önmagát, viszont korong helyett labdát mondott, így elásta magát rendesen.
@Gabberboy: alapjáraton mindent kisbetűvel írok. talán látod, a mondatkezdéseket is. csak a Fradira szoktam görcsösen figyelni, mert érted. nem jó, le kéne szokni, de ez van. mocskos internet. de ha ennyi az össz reakció, akkor talán van valami alapja a megérzésemnek. de most komolyan, hogy ne maradjon tüske: Azari Zsolt.
@1nf3rn0: tegnap ő közvetítette a Volán-meccset is! felejthetetlen volt... :)

@többiek: szeressük egymást, gyerekek!
Azari es a Dabos dolgok lejart lemez a Dabosok nem tudnak viselkedni foleg a fiatalok nagykepuek stb stb szerintem nem csak csikban okoz ez problemat a stilusuk emlekeztett a regi Steaua stilusara beintunk beszolunk a kozonsegnek hogy hecceljuk oket, es nalunk eleg konnyen fel lehet mergesiteni a kozonseget.Szerintem a Dabot sehol nem kedvelik igazan pontosan emiatt
Es ami meg ide tartozik en vegigneztem az Azari nyilatkozatat es azt amit leirt a blogban a dab oldalon es egyertelmuen ferdit a dolgokon nem kicsit nagyon, egy kicsit PR stilusban ugy magyarazza a tortenteket ahogy az nekik a legelonyosebb
Meg ide tartozik marmint az Dabos dolgokhoz,hogy velemenyem szerint , vegigneztem es olvastam az Azari interjut es a blogbejegyzest is, hogy a fent emlitett kivalo fiatalember erosen ferditi az igazsagot PR stilusban ugy magyarazza a tortenteket ahogy az neki megfelel.
Azt írta le, ahogyan ő látta a dolgokat. A blog egy őszinte műfaj, tudomásom szerint az egyetlen, velük szemben megfogalmazott követelmény éppen ezért az őszinteség volt. Hogy 20-23 évesen még nem elég cizellált a gondolkodásuk, hogy nem látják egy-egy szitu teljes kontextusát, azt hiszem természetes. Viszont ebből adódóan nem is nagyon teketóriáznak: ami a szívükön, az a szájukon. Nem hajhásznak népszerűséget, nem mérlegelik, hogy ennek vagy annak a mondatnak milyen súlya van. Ezek nem politikusi nyilatkozatok. Az ellenfél szurkereinek néha biztosan vérlázító egy-egy ilyen bejegyzést olvasni, de erre csak egyetlen tanács adható: ne tegyék!
@vaze: na apám , most mit írtál? a felét még mindig szótárazza a sok szabadköműves:)
maximálisan egyetértek Veled.
@vaze: nem, nem vérlázító. csak elgondolkodtató. és nem azért olvasom, hogy felháborodjak. hanem mert szeretném megérteni, hogy amikor egyik a nyakát nyiszatolja, a másik románozik az miből fakad. és a blogbejegyzés választ ad, és nem, nincs ok örömre. éppen azért, mert az ember feltételezi az őszinteséget. nem a moldován ervin, és nem én vagyok a jövő potenciális válogatott húzóembere. hanem azari, hegyi, magosi.

az a baj, hogy akik miatt az elmúlt 10-15 évben jó volt jégkorong szurkolónak lenni, azokból több alázatot, intelligenciát néz ki az ember. így utólag is, visszavetítve fiatal éveikre. ez a gáz.
@kiralyfi: őrült komplikált, filozófikus mélységeket karcolgató szösszenet volt, valóban. azért reagáltam ilyen soká, mert szövegkiemelőztem, meg szótagonként elemeztem.
@szorgalmas: 10-15 éve ennél durvább dolgok is mentek a nézők felé. Csak most mindenki úgy csinál, mintha ez most fordulna elő először ilyen.
Félreértés ne essék, nekem sem tetszik ha egy játékos a nézők felé bármi módon jelez, sőt.
De én emlékszem, hogy Kangyalnak nem volt olyan újvárosi meccse amikor ne mutogatott volna ki a nézőknek, Budai is a mai napik könnyen kapcsolatot teremt és ez alista könnyen bővíthető jelenleg is válogatott játékosokkal.
Magosi nyilatkozata klasszisokkal jobb, de ahogy elnézem, a kanadai mester gladiátorokat nevelt :D, ami nem biztos, hogy rossz, bár eddig csak Fisera nyomult. A stars meccsen, kicsit kötözködött Kis, aztán miután meglátta, hogy Svaszneket rángatja sűrűn kérte az elnézést :D. De reméljük ez csak a kezdeti lámpaláz miatt volt, legközelebb neki megy, és nem csak a náluk kisebbeket keresik.
@szorgalmas: Más mércével méred őket, mint az "öregeket", ráadásul csak azokat a pontokat látod, amelyek negatívak. Erről nem te tehetsz, de attól, hogy van egy ilyen szitu, ne hidd, hogy megismerted a játékost. Senki nem angyal, senki nem ördög. És ők még nagyon fiatalok. az alapozás miatt (amiből azért kell még minimum kettő-három, hogy legyen eredménye) duzzadnak az önbizalomtól, de majd találkoznak Svasznekkel, Gröschllel, Billel stb. és kiderül, hogy fizikumban is állnak még fölöttük, a rutinról már nem is beszélve. Ezt az utat nekik kell végigjárni, a pofonokat is ők kapják majd! :)
@OliBLOOD: félreértjük egymást. én szeretem a csibészséget. az intelligens csibészt. de ha egy játékos a nyakát nyiszatolja, számítson rá, hogy rárúgják a kispadot. ha ez így megvan, minden ok.

tie domi a kedvenc játékosom volt. értelmes, gyerekszerető, adakozó. aztán a jégen ment a centrifuga, sőt, ha kellett az épp szóban forgó büntetőpadon is:D
süti beállítások módosítása