HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

A Dab.Docler tönkreverte az Újpestet

2009.09.20. 21:34 D. Gromov

Az újvárosiak újfent igazolták, noha a sorozat elején járunk, mégis megjegyezhető: a Mol Liga-győzelemre esélyes két csapat közül az egyik az övék – a másik meg az SC Csíkszereda. Egyik és másik is nyolcat ütött ellenfelének, kettő ellenében. A különbség annyi, hogy a Dab.Docler hazai pályán, az SC idegenben jutott el eddig. Az Újpest az ismert okokból nagyon nincs formában, a második szünetre már mínusz hatra állt a tavalyi magyar bajnoki döntős Dunaújvárosban. Galanisz és Korol két gólt ütött, 8-2 lett az eredetileg rangadónak gondolt meccs vége. A dettó 2-8-as Miskolc–SC találkozó sajátossága az volt, hogy a székelyek háromszor is emberhátrányban találtak be. A forduló harmadik összecsapásán megszerezte első győzelmét a Vasas Bp. Stars, a történet szenvedő alanya a Ferencváros volt, 5-3. Vezet a Dab, második az SC.

45 komment

Címkék: mol liga

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

www.dabdocler.hu most megy a meccs és holnap 3 és 5 kor ismétlés
Hát a légiósaink nem állnak a helyzet magaslatán, (kivéve Sijka). Öncélú finnek, bizonytalan hátvédek. Sok nekik a heti 3 edzés..., nem tudják gyakorolni az összjátékot...
Hajra Sport Club!
az mitől van , hogy meg vannak cserélődve a mezek színei?
@kiralyfi: negatívban van az egész... kék minden piros pl :) Vicces a kék MOL logo a palánkon.
valszeg a tv tuner hibája,driver holnap rá lesz nézve
Na a Stars végre nyomja elöl is. Sándor Szilárd gólja (ahogy az assist is) zseniális volt, kapunak háttal. Pedig B.Krisztián fogott (szinte) mindent. Ráadásul az "öregek" is remekül nyomták, Sille pl. 1+2-vel zárt.

A Vasas-Stars összeállás és ennek köszönhetően a pólós Varga-testvérek rövid performansza a jégen egész komoly hazai szurkolótábort hozott össze, kicsit még fura, hogy egy Stars-meccsen megy a "Hajrá Vasas!", de majd ráhangolódunk..

(Az a baromság, hogy nem vihetünk be egy félliteres vizet, nem tudom, mikor kezdődött, de átterjedt sajnos Káposztásra is..)

Elkezdődött a szezon: nem tudtam, miért ilyen üres az életem május óta, ma rájöttem:)))
@facsipesz: teljesen rendben van, hogy nem vihetsz be vizet, csak pohárban. Dobálás ellen találták ki, és általában működik.
A "Hajrá Vasas" szerintem teljesen korrekt, végül is ez volt a cél s ahogy látni nézőszámban s hangerőben (dobolásban)is bejött. Az meg külön hab a tortán, hogy az első győzelem is megvan. Az utolsó gól szépségdíjas volt!!!
Én pedig úgy veszem észre, hogy Budai teljesítménye egyre gyengébb. Ez volt a negyedik tétmeccse, de én még nem láttam jól védeni.
Ráadásul Jánosinak és Hoffmannak sem megy a hoki, így pedig a Fradi nem fog újabb pontokat szerezni.
De az is érdekes, hogy zsinórban a tegnapi volt a második meccs, hogy nem volt a Fradinak cserekapusa, mert Hortay beteg. Ez óriási felelőtlenség. Mi van, ha Krino a mérközés közben megsérül? Hol van Székely-Mádai Zoli? Egy magát bajnokesélyesnek tartó csapat két kapussal induljon neki a szezonnak???
Székely-Mádai szerintem még mindig sérült. De tényleg felelőtlenség 1 kapussal elmenni egy meccsre.
UTE szurkolóknak gratula 8-2nél is elénekelgettek magukban, és valamilyen oknál fogva ők tudták hol is van a vendég szektor.
@Gabberboy: "valamilyen oknál fogva ők tudták hol is van a vendég szektor"

???

@vodopjanov: "Én pedig úgy veszem észre, hogy Budai teljesítménye egyre gyengébb."
Korábbi meccseit nem láttam, így nem tudok viszonyítani, az első gólt (Fodor Sz. - emberhátrányban) tényleg benézte a hosszú alsóba, de voltak bravúrjai is.
@Gabberboy: Székely-Mádai a madarak csiripelése szerint nem sérült, hanem a zöldet lilára váltja.
@kerusz: de miert is merul fel valakiben, hogy dobalni akar? az lenne rendben, ha fel sem merulne. mint ahogy az se, hogy ott anyazik a lelaton. eleve miert kell szidni birot, jatekost vagy mas szurkolot, de hogy kiskolkok kozott miert kell ezt csinalni? a poharba toltott uditovel is az a baj, hogy ha ket kolkot is cipelsz magaddal, akkor eppen nem egy nyeklo-nyaklo muanyagpohar hianyzik meg.
Mi egész konkréten termoszokat szoktunk bevinni és nem volt belőle sosem baj.

UTE meg majd belejön, de nagyon éreztem, hogy laza DAB siker fog születni.
Aki kinn volt, Sájevics milyen volt?
@freddyD: Jól védett,nem lehetett rá panasz,talán csak Fisera távoli lövése szárad a lelkén.Háborgott is ,amikor lecserélte Pék mester.
"Ráadásul Jánosinak és Hoffmannak sem megy a hoki" ez nemigaz, menne a hoki, ha szívvel-lélekkel játszanánka, és nem unott fejjel jönnének le a pályáról és mennénke fel oda.
Székely-Mádai állítólag lila lesz.
@zeon: akkor már Becze védett, ha jól emlékszem...
"A gól után Holló István szikrázó szemekkel vonta kérdőre bekktársát, Rencz Dánielt, hogy ugyan miért nem takarított a kapu előtt." icehockey.hu-ról. Ez kb. olyan érdekes, mint hogy én meg ettem egy zsíros kenyeret. Miért kell egy ilyen f..... kiemelni? Ez szubjektív, nem? Mellesleg, egy edzésen részt venni nem tudó, edzőmeccseken nem játszó, meccsen könnyen elfáradó 33 éves öreg ne magyarázzon, mikor amúgyis az ő embere volt, aki gólt lőtt!
@zeon: Azt lehetőleg kerüljük, hogy egy mondaton belűl szerepeljen a "jól védett" és "Sájevics", mert még félre lehet érteni.
@vaze: Igazad van!Akkor azt a gólt sem lehet az ő számlájára írni.
@akerkiter: Hát ezaz, tavaly ilyen baromság nem volt Káposztáson.

A másik a hőbörgés: Nem értem, hogy miért jó beülni az ellenfél szurkolótáborába ocsmánymód káromkodni (tegnap egy fradista).
Az ilyen esetek elkerülése végett szándékosan nem középre szoktam vinni a kiskölköm, ráér még tanulni, de az emberünk meg ott tolta.

A gyerekkelmenés amúgyis necces: a vendégszektorok általában állóhelyesek, ha meg leülsz, a hazaiba (eldugott sarokba), tuti megtalál az elvetemültebbje, de meg kell tanulni ezeket is kezelni:)
@akerkiter: túl vagyok kérdezve. Évtizedes tapasztalat azonban, hogy ha a szurkolónak elgurul a gyógyszere, akkor hajlamos hajigálni. Fehérváron pl. rendszeresen előfordult ez még a közelmúltban is, legutóbb a Medvescak elleni edzőmeccsen láttam ilyet. Mivel nem lehet minden felelőtlen szurkoló mellé valakit odaállítani, a legegyszerűbb megelőzni a bajt azzal, hogy nem engedik be a palackokat a nézőtérre. A papírpoharakkal meg az a helyzet, hogy nagyszerű megoldások léteznek arra, hogy sok poharat egyszerűen is tudjon a néző cipelni - akár két gyerek mellett is. Például feltalálták a pohárra tehető műanyag fedelet (például itt látható egy: www.made-in-china.com/image/2f0j00KMIQwdABSRukM/Plastic-Cup-Lid.jpg), valamint a több pohár egyszerű cipelésére alkalmas kis papírból hajtogatott rekeszt is (ilyet, mint itt, ezen a képen: www.thepaperbarn.net/nss-folder/pictures/4%20CUP%20CARRIER.jpg). Ezek mind filléres dolgok, a 300-400 forintért mért üdítők hasznába simán belefér. Egész egyszerűen arról van szó, hogy tudatosan kellene készülni a vendéglátásra is a csarnokokban, meg kellene egy kicsit a szurkoló helyzetébe képzelnie magát a rendezőnek, büfésnek is, meg ilyenek... Akár az üzemeltető is előírhaná a büfésnek, hogy ha már szerződikvele, hogy köteles kiszolgálni a nézőket. Persze, hogy ez munka, meg minden, de remélem, egyszer eljutunk oda, ami például Pozsonyban már evidencia. Ugyanis ilyen papír poharas rekeszekben cipelt, pohárba töltött italokat látni például Pozsonyban az in-line VB-n is, ahol az amúgy nyolcezres csarnokban jó, ha kétszázan lézengtek.
@marhahusi:
Tisztázzuk.
Székely-Mádaiból három van.
1. László - hátvéd, sérült, és ha jól tudom nem írt alá az FTC-hez.
2. Zoltán - kapus, ő csak besegített tavaly is, mikor elmenet Sáj. Nincs nevezve a csapatba.
3. Gerő - talán csatár, és még zsenge kora miatt csak az Erzsébeti Frakasokat erősíti.
Valóban felelőtlenség egy kapussal kiállni mérkőzésre, ennek ellenére Foci kaphatott volna egy méretes verést, amikor átkorcsolyázott Budain.
Más kérdés, ilyenkor jv barátaink hol vannak és mit néznek?
Jaj nekem:
Gerő=Gergő:-)
Bocs...
@zeon: Fisera góljánál valóban nem lehetett rá panasz, mivel nem ő védett, de azon kívül sajnos igen. Sáj mintha nem is a meccsen lenne, állandó jelleggel későn veszi fel az alapállást (sokszor már régen áthalad a támadás a kék vonalon), amikor mi támadunk, lóbálja a fekjét, kezeit, lábait, folyamatosan álmodozik. Azt hiszem McSweyn gólja volt, hogy lecsúszott az ütőjéről a lövés, körülbelül 10 km/h-val tartott a korong a kapuba, Sáj meg valamilyen oknál fogva nem mozdult, be is csorgott a pakk. Egy másik gól előtt védett egyet a bal saroknál, gondolom gratulált magának, hogy sikerült, majd visszaindult a jobb sarokba, de addig már bent táncolt a kapuba a korong. Igaz a védelem se bírta, de 48 lövésből 8 gólt kapni nem valami hízelgő. Mi 38 lövésből lőttünk 2-őt, sajnos nincs kapusunk.
Zoltánra gondoltam, az elmúlt szezon végén padozott és talán védett is egy harmadot.
László Lengyelországban sérült meg, de remélem nem lesz lila...
(((@forestjr: oké, hogy sok a 48/8, de a két lőtt gól meg nagyon kevés.)))
Jelentős különbség volt a kispadok hossza közt is... Nem lesz egyszerű ez az alapszakasz, de azért eztán is elénekelgetünk magunkban :) Hajrá lilák!!!
@vodopjanov: Sájt bárkiért odaadhatjuk...
@fetyiszov: Én inkább Bölééket adnám oda. Még fizetnék is, ha elkotródnának. Lassan már minden játékos köberöhögi az Újpestet a vezetői miatt.
@celebesz: Van más választásunk? Természetesen nincs, így marad a magunkban elénekelgetés :) .A kispadunk pedig valóban rövid, elég egy-két sérülés, és indulhat a 2,5 sorozás.
@fetyiszov: Én is erre gondoltam, csomagban talán kelendőbbek.
@Tillasz: igen, ezt én is tudom. a kapus neve ebben az évben nem merült fel, mert van ugye Hortay és álllítólag Tóth Péter is a Fradinál. Sz-M. Laciról pedig pletykaszinten én is hallottam, hogy talán Újpest? ami sajnálatos lenne, tekintve, hogy a Fradinak csak 4 magyar hátvédje van :(
@vodopjanov: Dunaújvárosban sérült meg, sajnos! reméljük, mihamarabb játszani fog!

Az UTE-nak meg pont egy fél szezonja van, hogy összeszedje magát, szóval persze mindig szívet melengető ekkora verést látni, de ezen túl nincs különösebb jelentősége... Azért jöjjenek csak az emberek, mert ha ez sem hozza ki őket a csarnokba, akkor igazán nem tudom, micsoda!
A dobálós témához hozzászólva, mi rendszeresen viszünk be termoszt teával és a kutyát sem szokta érdekelni ;)

Dobálni bármivel lehet, aki akar, az tud is. Aki nem akar, buzogányt is bevihetne, az akkor is nála marad
Viszont Hüffnernek is max respect, az elején elég jól állta Fisera pofonjait, és a végére ki is fáraszottta az óriást :)

Egy kis jó indulattal, X-re hozta a meccset, ami azért nem ki szó. Rég lehetett már ilyen jó és hosszú bunyót látni :)

Viszont végre látunk a pályán, pontosak a passzok, és ami a legfontosabb, le tudjuk tenni az ütőt a jégre a kapu közvetlen előterében is...
Ez már a Stars meccsen is látszott, de akkor még sokat hibáztunk, de most szinte minden bejött.
összefogalaló mikorra várható a meccsekről?
@matthew88: mostanában, egy kis türelmet kérünk, és élesedik a cikk
@facsipesz: "valamilyen oknál fogva ők tudták hol is van a vendég szektor" Fradi edzőmeccsre gondoltam :)
@mastamind: phűűű, de hosszú ez a videó! [sírvakacsint]
süti beállítások módosítása