HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Sapa Fehérvár AV19–Vienna Capitals 2-4

2009.09.18. 22:33 F. Kapus

Tizenegyedszer is legyőzték a bécsiek a magyar bajnokot az EBEL-ben. Nem indult jól a találkozó, a 11. percben 2-0-ra mentek a vendégek, de a harmad vége előtt kilenc másodperccel sikerült egyenlíteniük a fehérváriaknak. A gólokat Palkovics és Horváth szerezte, szokatlanul jól használta ki a Fehérvár az előnyöket ekkor. A 2. és a 3. harmad 8. percében is gólt szerzett a Vienna Capitals, amire nem volt válaszuk Mihályéknak. A vége 2-4 lett. Mivel a Villach és a Medvescak is nyert, ők ketten hibátlan teljesítménnyel vezetik a tabellát. További eredmények: Medvescak–Ljubljana 1-0, Graz–Jesenice 4-0, Salzburg–Villach 4-5.

52 komment

Címkék: fehérvár ebel

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mai meccsen a Capitals az elején tudatosan nem engedte a Volánt,hogy saját játékát jatsza,rögtön mezőfölénybe kerültek-szerencsére a 15. másodpercben nem 0:1 volt az eredményjelzőn-és a 6. perc tájékán kezdtünk magunkhoz térni!Kaptunk 2 gólt de a csapat fel tudott állni a hátrányból is,ami külön dícsérendő!Majd jött az ominózus "kedvencünk" égbe kiáltó hibája,amiből gólt kaptunk és 2:3 nem ide!!Hasznos játékosunk lefele menet érezvén a szarvashibáját,ütőjét mérgesen a palánkhoz vágta és onnantól neki a meccs véget is ért!Hála éles szemű finn edzőnek aki végre belátta nem a jégen a helye!(mármint B.A.-nak)Esélyünk volt öt a háromba de szokás szerint felállásunk se volt megfelelő nem hogy gólt szerezzünk!Sajna fájó vereség a vége, ami a végelszámolásnál hiányozni fog nagyon!Azt hogy a bíró megint hogy fújt...3 éve vagyunk ebben a bajnokságban ha tudjuk,hogy minden carért kiszórnak miért adjuk meg a lehetőséget??Másik!Sofi valóban közönség szórakoztató,ahogy a palánkra teszi az ellenfelet de abból ma is 2 hátrányunk lett, ami a csapatra nézve nem előnyös!Ma nekem Mihályi játéka kicsit negatív volt.Csato Imi intézkedj!Flintát a jégre, ne csak a 10perces fegyelmikor, amikor átkorizik a büntipadra!Tóth Adriánt is a csapatba Csicsó bácsi!
Hát ez a mai játék megint lélektelen volt.
@rol71: ezt én sem értem, hogy Flinta a tudásával, meg a 4 pontértékkel mi a francot keres a padon, és miért nincs pályán...
Külön Respect a Villach-nak a Dead Bull verésért :):):)
Amúgy sajna várható volt, hogy a Bécs nagyon nyomni fog, hiszen utolsóként jöttek! Jesenyicében egy pontot kellene azért csípnünk még, aztán kedden jöhet a KAC... Ellenük itthon jók vagyunk! :)
nehogy már ebből is a Benk jöjjön ki szarul...meg kell említeni a vas testvéreket, ladányit, kovács csabit, peterdit, stb. stb..nem tudom látta őket valaki a pályán???a bírók szerencsétlenkedése az egy dolog.sok mindent rá lehet fogni, de nem mindent.
kérdezném -egy olyan embertől aki jobban ért a jégkoronghoz- meddig lehet és miért kell 6 (néha 7) védővel lejátszani 60 percet? Miért nincs fenn 2* egymás után ugyanaz a sor???egy embert sajnálok csak az pedig az ellenfél kapusa.megint szétlőttük a mellkasát.
Boti fel a fejjel.Eljön még a te időd.
Hajrá Volán
érdekes volt a harmadik harmadban az utolsó bécsi tilosfelszabadításnál 3 bécsi játékos is rafináltan tudott cserélnia lefujás után a nagy keveresében... akkor most hogyis van ez a szabály.??pff...
Sziasztok! Ma nem lehet panasz a csapatra, csak az eredményre. Továbbra is igaz,hogy a helyzeteket be kell ütni és nyerünk. Kár, hogy amikor szemben áll a kapussal a játékos ez nem ilyen egyszerű. A mai nap megint nem a mi napunk volt, ennyi. Igazából senkit nem tudnék kiemelni, hogy jól játszott, akik eddig hozták a meccset most ők sem voltak a helyzet magaslatán, de azt nem mondhatjuk, hogy feladták. Voltak hibák, de azért jó volt látni, hogy csapatmunkában mások javították azokat, csak sajna ez gólokban nem a mi oldalunkon mutatkoztak. A bírók szuper formában voltak, azt hittem a második harmadban, hogy még a reggelit is a csarnokban esszük meg. Részre hajlást nem foghatunk rájuk, hiszen össze-vissza fújtak. Flintát én is zsívesen látnám, de azért, az elején én sem próbálkoztam volna, de 4-2-nél már érdemes lett volna váltani. Tokaji és Horváth továbbra is rengeteget van jégen, néha gondolom nekik is jó volna levegőt venni. Szerencsére azonban a döntésért az edzőt fizetik nem engem, így könnyen vagyok okos innen.
Hát gyerekek itt mindenki úgy várja Flinta Botondot mint aki megment minket, az nem jut eszetekbe, hogy az edzéseken nyújtott produkció nem győzte meg a finn edzőt??
Védelem elgondolkodtató , hogy kapusunk ma sem tudott 90 % fölé menni, valamint Alen És Ondrejcik a 4 gólból 3 nál fenn volt!!!
Jók a mai derbyn: Ladányi, Ackeström, Tokaji.
@Koksz: Tisztázzuk, hogy melyik meccsről beszélsz...
@beth01: zsívesen helyett szívesen. Ja és nevetséges volt, amikor Palkóék büntetésénél 1 másodpercet tovább futott az óra és ezért három másodpercet visszaállítottak.Hajrá SAPA FEHÉRVÁR ALBA VOLÁN19!!!!
@FrankK: Tokaji? ezt komolyan gondolod?

Második bekapott gólról kinek mi a véleménye? én kislest láttam,más azt mondja h rugta a korongot...
@beth01: Négy másodpercet biztosan továbbszaladt, annyit a saját szememmel is láttam.
@bojl: A bíró pedg megnézte videóról, és megbizonyosodott róla, hogy szabályos volt. Szerintem kisles biztos nem volt, egy fotót láttam utána, ott az ütőn volt a korong.
@FrankK: bocsi h nem értek veled egyet, de ladányinál 7 eladott passznál abbahagytam a számolást...
Flintától (a magam nevében beszélek) nem a megváltást vagy kapott gól nélküli meccseket várunk.csak annyit hogy hadd játsszon.az edzés és a meccs teljesen más.ha beválik akkor talán nem kell tokajit és horvátot a fél szezonnál elküldeni tüdő átültetésre mert h ezt nem bírják sokáig az biztos.
amikor megnéztem ki jön cserébe tuti h a horvát,tokaji kettős vagy fel vagy le ment.kicsit kevesebb jégidővel talán még hatékonyabb lenne a védelmük...
Elképesztően rossz MECCS volt.. rengeteg kiállítás, széttört játék, lődörgés.. rossz volt nézni.
2-2-nél nyerhettünk volna, de fejben sehol nem voltunk. Ez a Bécs simán verhető kategória, rajtunk múlt..
Mindenki rossz volt.. Toki és Benk is kiállítatta magát a támadóharmadban.. Halálos bűn! LAdányi, Pedro, Kovács stb.. = NULLA..

A 84-es játékosunk mikor akar végre gólt lőni? Neki nem a húzóembenek kéne lennie?
Most a fiatal sor is rossz volt, szeretem Sofront, de ez a mai nulla volt tőle is..
Benkkel szemét volt az edző, hogy a kiállítása után nem engedte be többet.. Nem hiszem, hogy ő volt ma a gyenge pont..

Na mindegy, ezt felejtsük el gyorsan!
@KCs: előtte pedig Sofi korijáról csorgott a kapu mögé onnan pedig a vége a gól lett...
Nagyon álmosan kezdtünk, tényleg csak a szerencsén múlott, hogy nem kaptunk gólt már az első pár másodpercben. Azt hiszem Palkovics gólja jót tett a fiúknak , egy kicsit felébredtünk. Innentől kezdve helyenként remek megmozdulásaink voltak, Horváth gólja is gyönyörű volt. A fiúk lelkesedésével a 2. harmadban sem volt probléma, helyzetünk akadt elég, sok csak sajnos nem használtuk ki őket. Érdekes, hogy a Salzburg ellen fele ennyi helyzetből ütöttünk 4-t. Most valamiért nem ment a góllövés, Árpi helyzete is áhh ott áll a kapussal szemben, senki nem zavarta és mellé emelte, igaz, hogy nem sokkal, de sajnos kimaradt. Kár, hogy ilyen sok volt a kiállítás ami szerintem nagyon megtörte a játékot. Néha jó lenne ha egy kicsit jobban engednék a durva játékot, ha valaki elesett azonnal lefújták a sporik. Bár lehet, hogy csak nekem tűnt így.
A 3. harmadban már csak kapaszkodni tudtunk de a 4. gól után egy pillanatig sem hittem azt, hogy még felállhatunk. Kapus levinni 4-2-nél, én soha nem láttam értelmét, bár meg lehet próbálni.
Összeségében, sajnálom, hogy elpottyantottunk 2 pontot ha egy kicsit jobb a helyzetkihasználásuk a zsebünkben lehetne. Tudom még nagyon az elején vagyunk a bajnokságnak de úgy gondolom a hazai meccseket egy kicsit jobb arányban kell hoznunk ha rájátszást szeretnénk.
@KCs: Szió! Nem vitatkozom veled, de pont az eredmény jelzőn vizslattam, hogy mikor jár le a bünti és én 1 másodpercet láttam, nincs kizárva, hogy tévedtem, egyébként a 4 másodperc is nevetséges szerintem, még akkor is ha ez egy igen gyors sport.
@KCs: nyilvánosság elé lehet tenni a "videogolbiró" felvételeit?
Szerintem a hajtásban nem volt ma hiba. Viszont az is valószínű, hogy nem lehet hozni a bajnokságot úgy, hogy 3 védő sorunk van. Azt azért ne feledjük, hogy egy Grác, Salzburg, Bécs trión vagyunk túl. Vasárnap a neten szurkolunk, kedden meg zúgjon a lelátó!
@bojl: Attól tartok ez nem megoldható, nem ismerem ilyen szinten a rendszert, de szerintem ez a berendezés nincs arra felkészítve, hogy ilyen célra leszedjék róla a felvételeket.
@ifjvit: olyan érzésem van hogy idén mindegy melyik csapaton vagyunk túl, nézd meg mit művel a Villach és a Zágráb, és a Linz. Nem hiszem, hogy őket olyan könnyen lenyeljük majd.
@beth01: 7 vagy 8 másodpercet ment tovább az óra. 3-4 volt hátra még a büntikből, amikor már fújt a bíró. A két büntetés végén indult el a 3. kiállítás 2 perce, amiből lepergett 4 sec...

A bécsiek szempontjából érthető, hogy nem mindegy a dolog. Viszont nem értettem, hogy miért kellett ennek tisztázásához ennyi idő...

A meccsről: hát, ma szinte semmi nem jött össze, minden kifelé pattant, vagy a bécsi kapusba ment. Mondjuk néha mi is megúsztuk hátul...

A lelátón elég meleg volt, a pályán meg végig köd/pára... Elég későn indították be a szellőztetőt.

Ma ennyire futotta. Lesz még jobb is! Hajrá Volán!
hát ezt a mait felejtsük el, mindenkinek jobb lesz
Lehet szidni egyénileg a játékosokat,de nemsok értelme van.Több dolog is elgondolkodtató a 3hazai mérkőzés alapján,összefoglalnám ahogy én látom.:13 gólt kaptunk itthon,ami több mint meccsenkénti 4es átlag!!!ráadásul mindezt úgy,hogy a kapusunk volt mindig a csapat legjobbja.Válogatott hátvédek tömege játszik a volánban,( igaz zömük 33 év feletti) ütemeket késnek a beavatkozással,ébresztőőőő!!!elkezdődött a szezon.Frissen igazolt válogatott csatárunk mind3 bajnokin tisztán mehetett szólóval kapura,mind 3x kihagyta a ziccert,ebelben ez nagy luxus.Ember előnyben ,ráadásul kettősben olyan sebességgel adogattuk körbe a korongot,hogy félő volt odafagy a jéghez, 5éves ovisnak több elképzelése van a kvantum fizika rejtelmeiről,mint a támadóinknak arról,hogy hogyan is kellene gólt elérni kijátszott helyzetből. 85éves nagypapi egész napi kaszálás után egy fél viagrával intenzivebben mozog a mamin,mint ahogy a támadóink tették az ellenfél védőharmadában.A mai 2gólunk szép bomba gól volt szó sem róla,de mind2 a kék vonal közeléből zúdult a kapuba, mert a kapus nem látta a korongot,a nagy tömeg nyomorban.A capitals mind a 4 gólja közelről érkezett kijátszott helyzetből.A salzburg 3 gólja ,és a graz 6ja is közelről esett védőink asszisztálása közepette.Lenne egy tiszteletteljes észrevételem,nemártana edzéskor a kapuba nem kapust hanem egy bábut állítani,ami megsem moccan,és gyakoroltatni a csapat tagjait,hogy lőjék el mellette a korongot,szélsők szélről,centerek középről ,mert hiába az impozáns lövési statisztika,ha a lövések 97%a a középen álló kapus hasához megy,akinek semmit sem kell tennie ,ha akarna sem bírna elugrani a lövések elől. Esetleg ha helyeznénk a korongot ,és nem akarnánk 1-2méterről a kapus hasán át gólt elérni,lehet többre mennénk.Ugyanis a korong vulkanizált gumiból van,és sajnos nincs páncéltörő kommunativ hatása azaz nem megy át a kapus mellvédőjén...1 szó mint száz elég a tabellára pillantani,és látható hogy az előre lesajnált medvescsak 6 ponttal áll,mi pedig 2 vel,és borzalmas gólkülönbséggel. uff
@KCs: Te láttad a tüzet a csapatban ? Mert akkor én is kérek a szemüvegedből egyet.
@Koksz: Valószínűleg a vakvéletlennek köszönhetően állt fel a csapat kétgólos hátrányból a Vienna ellen, holott minden játékos magasról tett az egészre. Utána is megmegyarázhatatlan módon alakítottunk ki tuti ziccereket, hogy aztán egy megpattanó lövésből jusson vezetéshez az ellenfél.

Egyszóval: a csapatnak nem ment a játék, de mindenki nagyon akarta a sikert. Nem jött össze. Van még 51 meccs hátra.
@exL:1: Én nem sajnálnám le annyira a "medvescsakot", mint tudjuk a nyáron nem uborkát szedtek, hanem erősen megerősítették soraikat.
Így mámorosan is Flintát szeretném a jégre, illetve a Csatóimitől egy Flinta-mezt, amit előre is köszönök!:-)
@KCs: Hát én nem így láttam.
@beth01: Nem lesajnálom, csak szezon előtt a média az utolsó 2 hely egyikére várta őket
@AVfan: csatlakozom az előttem szólóhoz :D
druszámat a jégre!
Lányok, fiúk! Gusztustalan most már, hogy minden egyes vesztes meccs után megtaláltok valakit, vagy valakiket a véleményetekkel, mert ha hiszitek, ha nem ez csapatjáték, ráadásul csak az követ el hibát, aki csinál is valamit. Nekem ne mondja senki, hogy neki még nem volt rossz napja a munkahelyén. Jelentkezzetek id. Ocskay Gábornál, hátha bevesz benneteket a csapatba, hogy épületes véleményetekkel támogathassátok őket. Nagyon fontos a közönség, hála istennek a többség akkor támogatja igazán a csapatot, amikor nem megy és ezért köszönet nekik! Lassan ott tartok, hogy nem olvasom el a hozzászólásokat, mert ha hiszitek, ha nem nagyon fárasztó ez a rengeteg okos ember!
Az én véleményem,hogy a játék nem volt vmi fényes, de volt 1-2 szép jelenet is. Összességében el kell felejteni. Jó lesz ez a csapat, ezt a felkészülési meccsek is bizonyítják, de tény hogy még nem állt össze. (főleg a védelem sebezhető)
A Medvescakról meg annyit, én nem sajnálom le őket, de tavaly mi is győzelmi szériákkal kezdtünk, aztán mindenki tudja mi lett a vége. Nem szép dolog ilyet állítani, de bekerülnek Ők is az osztrák darálóba, ez csak idő kérdése meglátjátok, és lesznek ott is 5-6 meccses vesztes szériák is. Az Olimpija és a Jesenice most mintha lefelé kilógna a sorból, bár az OLI tegnap erősített egy ex NHL-sel.
Hajrá Volán!
Úgy jöttem haza a meccsről, hogy most nem írok semmit, de egy -két gondolat mégis kikívánkozik.
Több kommentemben üdvözöltem, hogy változott néhány dolog a játékban. Köztük volt a csere is. Nos tegnap többször átlőttük a korongot az ellenfélnek, hogy cserélni tudjunk. Nem lehetne ezt úgy megoldani, hogy nálunk maradjon? Miért adunk nekik előnyt?!
A másik: kapura lőni, lőni ,lőni! Valamelyik majd csak bemegy! Ha fél óráig adogatunk a kapujuk előtt és egyet lövünk...az kevés.
A kipattanókra sokszor nincs ott ember!!!

Aki nem akar a bírókról beszélni, az most ne olvasson tovább!
Eddig mind a három meccsen megkérdeztem magamtól, hogy: biztos, hogy itt kell lennem?
Nem tudom elviselni az igazságtalanságokat, a nem egyenlő mércét!
Nem elég az ellenféllel megküzdeni, hanem még a sporikkal is! De nekik óriási előnyük van: a síp az ő kezükben van.
Nehéz a bírók dolga és óriási a hatalmuk. Ezzel lehet élni és visszaélni.
Kiváncsi lennék Tolvanen mester véleményére: ő hogy látja a 3 meccs után?
@EisHockey: Sztem tegnap szimplán hülyék voltak a sporik, ide is oda is adtak fórt, néha teljesen feleslegesen. Az idő vissza állítása jogos volt, kettős előny és szimpla 2perc volt mindkét oldalon. A videobírós gólt meg megadta, fentebb olvastam talán jogosan? (én nem láttam mert a másik oldalon ülök)

Szóval az tény, túlzás lenne azt állítani, hogy velünk voltak, de nekem mégis a legxarabb élményem a Graz elleni meccs volt nem pedig a tegnapi, akkor ugyanis a sporik 6 perc alatt sporik tönkrevágták a meccset, a 99ers meg köszönte szépen gólokra váltotta. A legszörnyűbb, hogy a második harmad elején tették mindezt, nyilvánvaló volt, hogy kaptak egy öltözői fejmosást amit még csak leplezni sem akartak. Ettől függetlenül a bírókkal nem érdemes foglalkozni, "fel kell készíteni" a srácokat ellenük ez pedig az edző dolga, szerintem Tolvanen is rájön, hogy mindíg több az ellen a pályán :D
Amellett, hogy ma az előre játék sem volt olyan jó (mint szokott), két dolgot szeretnék kiemelni:
1. szinte mindig, amikor 3-3-ba hozza az ellenfél a korongot a saját kék harmadából indulva, kivétel nélkül 3-2-es szitu adódik belőle, mert a korongot hozó játékos egyszerűen elkorcsolyázik a gyorsaságot még fel nem vett (szinte állva várja az támadót!) védekezőnk mellett. Ebből rendszeresen adódtak meleg szituk, bár gólt lehet hogy ne kaptunk most ilyen helyzetből.
2. miért nem lehet a kapunk előtt (vagy a kapunk mögött) a korongot dédelgető játékost "legyalulni"? Tépem a hajam, mikor azt látom, hogy a védők engedik a támadót dédelgetni a korongot, és valami területvédekezés-szerűen állnak fel! a 4. gól pl ilyen volt! Miért nem lehet testi erővel kibirkózni ilyenkor őket a kényelmes korongtartós helyzetből? 3-4 mp alatt úgyis lesz egy szabad támadó, akinek lehet adni a korongot, tegnap is volt!

Mindkét dolgot a válogatottnál is észrevettem már! Nem hiszem, hogy ezzel egyedül vagyok! Amúgy is zusammen a magyar csapatoknál hiányolom a test test elleni játékot, a védekezésben sokszor lehet felfedezni agresszivitás-beli hiányosságot. Ezt nem lehet valahogy megtanulni? Vagy ahhoz már gyerekkortól kezdve így kéne hozzáállni?

Természetesen Sofi kivétel ez alól, csak ő meg sokszor szabálytalanul csinálja mindezt...
Kint voltam mindhárom eddigi meccsünkön. Én is úgy látom, ez a mérkőzés egyáltalán nem olyan volt, mint a Graz elleni (nem volt lélektelen a játék), sőt megkockáztatom, 2:2-nél akár még meg is nyerhettük volna a meccset, ha fejben jobban koncentrákunk. A bosszantó hibákból kell most tanulni: nem értettem, hogy lehet az, hogy az ellenfél "tökmag" játékosa (Rotter) a kapu mögött teljesen egyedül kevergessen, és onnan feladva a korongot, gólhelyzetbe hozza a csatárokat (legalább 4-szer előfordult, az egyik ilyenből lett a 4. gól is). Ezt valahogy le kellett volna védekezni (palánkra tenni a srácot, vagy csak egyszerűen nem hagyni, hogy zavartalanul tegye mindezt). De akár el is tanulhatnánk ezt tőlük, mert ez mindig gólveszélyt hordozott magában, jól csinálták, ez az igazság. A kapu előtti gólveszélyes játékhoz még fejlődni kellene, mert ez nekünk még nem megy igazán. Viszont a kapusunkra (ma sem)lehet egy rossz szavunk sem, nagyokat fogott, a gólokról nem tehetett.
A bírókra már korábban akartam volna írni valamit, eddig nem tettem: a mai meccsen nem éreztem azt, amit a Salzburg ellenin, hogy szándékosan szórnának minket. Inkább az fogalmazódott meg bennem, hogy ezek a bírók egyszerűen nem jók. Nem ismerik teljesen a szabályokat, nem tudják követni teljes mértékben a gyors eseményeket, elhamarkodottan ítélnek (Sofi ütközése magas bot? Még a videón is látszik, hogy köze nem volt hozzá, őt ütközték le.)
Egyetértek KCS-val, ma egyszerűen nem ment úgy a csapatnak, mint a Salzburg ellen. De lesz ez még sokkal jobb is, mert idén szerintem minden meccsre győzelmi esélyekkel megyünk!
@banyszi:Nem okos emberek vannak itt hanem olyanok akik a meccs után leírjak a velemenyuket a latottak alapjan ha kell kritikusabban is mint aki rozsaszin szemuvegen keresztul nezi az egeszet!Megint van aki altatja magat,hogy nincs baj mert van meg 51 meccs!Igen de így,hogy 3 hazai meccsbol 2 elment a szam ize kezd keseruve valni!Nem temetni akarom a csapatot,korai lenne meg de felek,2kovetkezo meccsunkon....Inkabb nem írom le amit most gondolok!Videobíros golt nem a a kegen levo spori szentesiti hanem a kalitkaban ulo vagy ulok mondjak ki a halalos iteletet!Rendes volt a birotol adott egy lehetoseget,hatha valami okbol kifolyolag ervenytelenitheti a golt!
@MZX11:Azert nem mernek gyalulni mert mar attol rettegnek hogy kiallitjak oket!Meg kene tanitani nekik hogy kell szabalyosan utkozni,nem bottal hatulrol a palankra lokni ami Ondrejcik kedvence es utana meg ozike szemekkel nez a birora ugyan miert allitja ki!Neha en is hianyolom Balu leutkozeseit hisz kozel 100kilosan neki ott hatul urnak kene az ilyenben lenni!
@Thomas_AV: Nagyon jó, hogy Hetényi is megkapja a lehetőséget! Sátor Sári klasszis kapus és kell a csapatba, de a magyar hoki szempontjából nem szerencsés a helyzet, ha a válogatott fiatal kapusa eldobhatja a szezont...
Sok kétpontos csapat van, a KAC meg a Salzburg is,akikre nem is gondoltunk volna. Kevesebb gólt,mint a Volán viszont csak a két szlovén csapat lőtt.A Medvescak-kal vigyázni kell, Sakicen kívül minden kanadai-horvátot hazahoztak szinte,+Aaron Foxot centernek a Viennától...Sandrock a VSV-ből,Kristan,erősítettek rendesen.Én Ladányitól,Peterditől és Vaséktól várok többet.
@rol71: Nincs semmi probléma azzal, hogy a leírják a véleményüket, én is ezt teszem. De a személyeskedés igen is gusztustalan (Toki eladja a korongot a támadó harmadban ezt 2x olvastam, lassú a védelem ezt szinte mindig, megjegyzem nyilvánvaló, hogy ez Balura és Tokira vonatkozik, mert nincs más védő, Ondrejcsik szabálytalan, a Vas testvérektől többet vártok, Ladányi csalódás nektek, állandóan téma a fiatalok közül is Benk, Nagy Gergő),de sorolhatnám reggelig függetlenül a rózsaszín, vagy a fekete szemüvegemtől. Új az edző, újak a sorok, keveri őket, keresi a legmegfelelőbbet, a szezon most kezdődött. Nem? A fiúkat valóban személyesen ismerem, én is bosszús vagyok ha valami nem sikerül, de róluk sok mindent el lehet mondani, csak azt nem, hogy nem húzzák még a belüket is a jégen. Van neked fogalmad arról, hogy mivel jár ma Magyarországon jégkorongozónak lenni? Kiscsicsó hiánya mindenkiben nyomot hagyott, sokkal jobban mint gondolnátok. És igen én úgy gondolom, hogy egyetlen embernek sem lehet két egyforma napja. Szurkolok nekik - és másoknak is - nekem ez a véleményem. Pont.
sziasztok.....
tudom, hogy en meg nagyon uj vagyok a blogban de
igazat adok banyszinak....
nem kell mindig mindenre felelösöket keresni....
most kezdödött a szezon es meg van egy kis idejük javitani.....
jo lenne ha a szurkolok a csapat mögött alnanak es nem fikaznak öket....
en szerintem eleg jegkoronkozo elszokta olvasni ezeket...es nem nagyon esik jol ha a szurkolok ilyen modon nem biznak bennük es szapuljak öket...
@banyszi: köszi, hogy ezt leírtad...mármint azt, hogy a fiúknak is nagyon hiányzik, nehéz nélküle.
Az lehet, hogy még annyira bennük van csicsó emléke, hogy ez rányomja a bélyegét a meccsekre? Vagy a meccs egy egy pillanatára? Mert nekem pl a Graz ellen párszor eszembe jutott csicsó.
Az, hogy nevén említünk egy játékost az nem feltétlenül kell sértésnek, vagy támadásnak felfogni. Persze vannak olyan hozzászólások amik egyértelműen ilyen célzattal íródnak.(Benk féle támadások). Például én is említettem Mihály Árpi nevét, mert igen is zavart egy kicsit, hogy kimaradt az az oltári nagy helyzet, de ez nem jelenti azt, hogy én ne tisztelném őt. Látom, hogy legutóbb is igyekezett, láttam rajta, hogy akart, küzdött. Szerintem nincs ok bosszúságra az eddigi teljesítmény illetően, de úgy gondolom vért kell izzadnunk ha be akarunk jutni a rájátszásba, egyszerűen nincs gyenge csapat, és minden egyes pontra óriási nagy szükségünk lesz.
@banyszi: @Horiko:
Benne van a Fiúkban és mindig is benne lesz. Az évek folyamán talán egy kicsit halványul, de ott lesz.
S benne van a szurkolókban is.
Azon az úton jövök be a meccsre, amelyen ő "kiment".
Egy pillanatra sem felejthetem. Szoktam kérni a segítségét. Visszafelé meg megköszönni, vagy azt mondom: hát ez most nem ment.
Tegnap pedig ezt hallottam a meccsről kijövet: "Kiscsicsó ma nem láthatta.....mert felhős az ég. "
@banyszi:Tobbszor leírtam mar itt sok helyen,hogy nem tamadom a fiukat hanem a meccsen tapasztalt dolgokat írom le akar negatív akar pozitiv dolog!Ha neveket emlitek azt ne vedd szemelyeskedesnek!Siker van ugyanugy veresre tapsolom a tenyerem,esetleg nem megy, meccs kozben a szunetben a lejovetelkor bíztatom oket!Kerdezd meg Nagy Gergot tegnapi meccs elso harmad utani levonulaskor mit kiabaltam neki es kezemmel mit jeleztem!Akinek nem tetszenek a hozzaszolasaim nem kell ra reagalni!De erdekes amiket itt leirtunk eszreveteleket az ido minket igazolt a tortenesekkel kapcsolatban!De hagyjuk is sok sikert a tovabbiakban a fiuknak ott leszunk es szoritunk a sikerekert!Vasarnapi tippem kicsit meresznek fog tunni de 1:1-t mondok:))
süti beállítások módosítása