HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Mol Liga lesz szeptembertől is

2009.07.01. 20:05 kerusz

Folytatja a szponzori együttműködést a Mol-csoport a magyar és a romániai jégkorongszövetséggel, fogalmaz az olajipari cég és a Magyar Jégkorong Szövetség szerdai sajtóközleménye. Az együttműködésnek köszönhetően a magyar és a romániai csapatok kiegészülnek egy szlovák együttessel, és ősztől újra a Mol Ligában mérhetik össze erejüket.

A 2009-10-es szezonban nyolc csapat részvételével rendezik meg a Mol Jégkorong Ligát. A kétfordulós alapszakaszban pénteken és vasárnap játszanak majd egymás ellen a résztvevők. Magyarországról a Dab.Docler, a Ferencvárosi TC, a Miskolci Jegesmedvék, az Újpesti TE és a Budapest Stars, míg Romániából az SC Csíkszereda és a brassói Fenestela 68 Brasov gárdája jelentkezett. A nyolccsapatos mezőnyt Szlovákiából a losonci HKM Lucenec együttese teszi teljessé, így ebben az idényben már három nemzet csapatai versengenek a sorozatban. A Mol Liga küzdelmei szeptember 11-én indulnak és a 2010. január 17-ig tartó alapszakasz után január 23-án és 24-én kerül sor az elődöntőkre, valamint a döntőre.

97 komment

Címkék: mol mjsz mol liga

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szépen fokozatosan kezdjük elérrni ez európai szintet. Taval yaugusztus végére lett megállapodás, idén június végére. Jövőre talán még hamarabb.
Igaz ehhez az is kell, hogy a csapatok partnerek legyenek és már most el kezdjék szervezni a jövő évi szezont.
www.youtube.com/watch?v=WiDrHYfN0_M&feature=related szerintem már a MOL reklámban is egy jelzés volt az együttmüködés ,mivel belekerültek a hokisok is:) bár eddig senkit sem ismertem fel a korizó tömegböl:)
Én sem, de szerintem statiszták. Nem hiszem, hogy ezért a 2 mp-ért összerántják a fiúkat, valszeg az arcuk is azért nem látszik...
Na ennek örülök.

Remélem losoncok erősebbek lesznek mint az Alba Volán juniorgárdája azt nincs szinte sansztalan csapat.
ez nagyon jó hír! Mivel szerencsére a HC játékosai többé-kevésbé a MOL liga csapatai között szóródtak szét, remélhetőleg a szinvonal se fog sokkal csökkenni. Sőt, a Dab.docler-ben meg a Stars-ban nagyon bízom, hogy sokat fejlődtek 1 év alatt, és talán a Miskolc is.
Kicsit féltem h csak 8 csapat lesz, de így elnézve az erőviszonyokat, hogy ha a Losonc lesz olyan szinten mint mondjuk a Stars tavaly, nagyon fasza kis bajnokság lesz ez.
Engem zavar, hogy heti 3 meccsről leadják 2 mérkőzésre. Lesz így elég mérkőzés?
Miért kéne leadni heti 2re a meccsszámot?
Az hogy kettővel kevesebb csapat van az annyit jelent hogy az alapszakaszban minden csapat 8 meccsel fog kevesebbet játszani. Ezt a felszabaduló időt egy jó beosztással kilehetne arra használni hogy LEGYEN IDÉN MAGYAR KUPA!!!!
Ez tényleg nagyon jó hír!!Engem már csak az érdekelne hogy a Tv közvetít-e majd, mert az tényleg tök jó lenne
@Zsootika: Idén 28 meccs lesz a 36 helyett mindezt 19 hét alatt. Heti 3 mérkőzéssel nagyon hamar lezavarnák a csapatok.
De a tervek szerint lesz idén magyar kupa.

Én nagyon örülnék, ha már most nyilvános lenne a MOL liga, illetve az OB1 várható sorsolása. Illetve ha a TV közvetítésekkel történne valami előrelépés. Igaz a péntek-vasárnap pont üti a foci csúcsidőszakot, de jó lenne valamelyik csatornát megnyerni.
A Vasas-stars-ról nincs hír?
Vivát! Vivát! Vivát!
Jo hogy a Mol kitart a sport mellett.
a rossz a donto turne szervezese. Mindegy hogy 28 meccs vagy 36, ha a veget osszecsapjak.
Egy tobb honapos "melot" nem korrekt lezarni, ripsz ropsz, ket harom napp alatt.
A dontot legalabb hagyhattak volna minimum 3 meccsesre. Ne a pillanatnyi forma dontson, tudjuk hokiban mennyire tud valtozni 1-2 nap alatt a jatekforma. Ezert volt kitalalva sok orszagban, a 7, 5 legalabb 3 meccses verzio.
A lenyeg, hogy legalabb lesz valami. De remelem az azt kovetkezo szezonban a dolgok helyrejonnek.
Az icehockey-es cikkben a miskolci elnok a HC-t gunyolja, de egy szot sem ejtett sajat siralmas szintu csapatanak a tobbiekre nezve, nagyon negativ rombolo hatasrol, jobb lett volna ha ok is a fair play szellemeben visszalepnek, a tobbi eros csapat meg jatszon tobb meccset egymas kozott es ne egy ilyen nezogyilkos meg szinvonalrombolo csapat hatraltassa a liga fejlodeset. Itt Csikban kb 50 ember kivancsi a miskolci meccsekre, ezek nagyresze is a szulok meg a baratnok kozul kerul ki
@csiki hokis: Ettől függetlenül a miskolci csapat létezik és működik (hogy milyen szinten, az nyilván attól függ, hogy mire telik nekik), míg a HC nincs sehol és néhány év múlva csak a bennfentesek emlékeznek rá, hogy valaha is létezett. Ez pedig nem bántás a részemről, csak egy nem megkerülhető tényre kívánom felhívni a figyelmedet!
@csiki hokis:
Azt hiszem nem figyelmesen olvastad el a MOL ligában induló csapatok listáját. Szerepel benne a HC? Nem. Szerepel a Miskolc? Igen. Amúgy a HC saját mérkőzéseire is csak a szülők, a rokonok, valamint a "fizetett" alkalmazottak voltak kíváncsiak.
Lehet, hogy bánt, de EI csak az igazat írta le, a lufi kidurrant! (Sokan ezt már két éve megjósolták.)
@csiki hokis: azt meg nem értem, hogy miért lenne fair play a részükről, ha visszalépnének? Mert gyengébbek mint a többiek? Ennyi erővel szólítsd fel a Fradit is a visszalépésre, mert ők sem erősebbek a maciknál! Ez nekem nagyon sántít... nem lehet, hogy csak frusztrált és dühös vagy?
@csiki hokis: ha 50 nézőt érdekel Csíkban egy meccs a Miskolccal, akkor miért írnak 750-et a bírói lapra?

www.regi.icehockey.hu/magyar/jk2+.php?mit=2595

Én nagyon remélem, hogy az idén is lesznek annyian, mint a tavaly voltak. Vagy nem is voltak annyian?
@Bertuzzi: Majd nézd meg az idei Fradit... ;-)
@csiki hokis: Dehogy gúnyolja a HC-t. Megállapítja, hogy a HC belepusztult saját esztelen pénzköltésébe. Ha fáj is Neked az igazság, attól még ez így is van. Egri István is tudna világverő csapatot csinálni két szezonra majd utána csődbe menni, neki azonban az a célja, hogy legyen jégkorong húsz év múlva is Miskolcon. Addig pedig fokozatosan építkezni kell. Három éve van fedett pályájuk és évről évre fokozatosan fejlődnek.

A tavalyi szezonba három romániai csapat rokkant bele (HC, Progym, Steaua), mert sokkal többet költöttek, mint amennyit megengedhettek volna maguknak. Emiatt majdnem összedőlt a MOL Liga idén. Sokkal jobb, ha egy csapat felelősen gazdálkodik, és lehet rá számítani hosszú távon is. Enélkül nehéz például többéves szerződést kötni mondjuk egy ligaszponzorral is (mint amilyen a MOL).

Amúgy pedig emlékeim szerint nem a magyarországi csapatok akartak a román bajnokságban játszani, hanem a romániai csapatok akartak a magyar bajnokságban játszani. Hogy a magyar bajnokságban van Miskolc is, azt akkor is tudtátok, amikor ide akartatok jönni. Nem illendő vendégként a házigazdát fikázni. Ha nem tetszik a rendszer, lehet menni Szeredába meg Gyergyóba, és játszódni a Progym ifijeivel. Az nyilván nézőcsalogató lesz, egészségedre.
@csiki drukker: Ennyi idő (egy hétvége) van rá. Szerintem semmivel sem kevésbé korrekt, mint a tavalyi rájátszás.
@Fejér Lilla: alaposan elmagyaraztad :)
szerintem is sokkal sportszerubb es epito jellegubb ha valami kicsidenkent epit fel egy csapatot egy varosban, de biztosan. Mithogy bevillanjon a koztudatba, sok cirkusszal es botrannyal. Majd ustokoskent el is huzzon.
Amugy csiki hokis egy dolgot magyarazott felre> a HC Miskolc meccsen voltak max 50 en. Mint altalaban HC s meccseken. AMint @Tillasz mondta, hogy azok is vagy csaladtagok vagy fizetett drukkolok.
A KLub -Miskolc meccseken mar joval tobben voltak. Nagysagrendekkel.
Megkerem, tisztelt miskolci sportszeretoket, hogy a fentebbi beirast ne vegyek ugy, mint altalanos csiki velemenyt.
Igenis, CSikban meg sokan tisztelik a kitarto, ambicios munkat.
Es sok sikert kivanunk Miskolcnak jovore is.
@kerusz: hasonlo szintu csapatok kozott konnyen megesik, hogy egy szezonban az egyik 5 szor gyoz 2-3 gollal, es egyszer veszit egy gollal. Egy rosszabb kapus teljesitmeny, egy ket biroi "tevedes", egy ket alapjatekos serulese.
Mi van ha pont a dontoben csuszik be a hiba???
De ha legalabb 3 meccset jatszanak le akkor ezek a "kicsuszasok" korigalhatoak, az igazan ertekesebb csapat javara.
@Fejér Lilla: Teged fejre ejtettek gyerekkorodban? Vagy csak nem koveted figyelmesen a dolgokat? Az, hogy nem vagy tajekozodva sokmindenrol, arra mar regen rajottem. A Mol liga az nem a magyar bajnoksag hanem kozos bajnoksag, ha esetleg nem kovetted a hireket, a Mol alig akart belemenni a Steaua nelkul ebbe a szpozorizalasba, a Miskolc nevet meg nem hallottuk emliteni sehol. A Steauanak es Gyergyonak is van Miskolc szintu csapata, ezzel reszt vesznek a roman bajnoksagban, de volt annyi joerzes bennuk, hogy nem visszahuzzak a kozos bajnoksag szinvonalat mint a Miskolc, inkabb kiszaltak belole. A Miskolcban ez a joerzes nem volt meg. Szerinted mire jo a tobbi csapatnak egy ilyen harmatgyenge, szinten aluli csapattal jatszani?
@Bertuzzi: Es esetleg azok is emlekezni fognak ra akik kovetik a statisztikat. Mivel a HC nyerte az elso Mol ligat. Erre konnyebb emlekezni, mint esetleg arra, hogy adott evben utolso voltal es valoszinu, hogy szinvonal csokkento tenyezokent, mindig is az leszel.
@csiki hokis: Szerintem Neked van emlékezetkiesésed, kis bogaram. Akkor emlékezzünk egy cseppet.

2006-2007: HC a magyar ifibajnokságban, SC a magyar bajnokságban indult.
2007-2008: HC, SC a magyar bajnokságban indult.
2008-2009: HC, SC, Progym a magyar bajnokságba is nevezett (dacára a magyaroszági csapatok által kért költségtérítésnek), azért lett MOL Liga, mert a Steaua ragaszkodott a közös sorozathoz, és a MOL hajlandó volt ligaszponzorként beszállni a költségekbe.

Másrészt az a kurva sportszerű, másoktól a legjobbakat elhozó és jegelő HC megszűnt, megszűnt a HC Felcsík is, a februárban évekre Csíkba költöző Kercsó Árpád pedig két hónap után menekült onnan. Közös ebben a három történetben a mecénás személye. Alighanem elfogyott a pénze, pedig még filmszerepet is vállalt. Ha lenne pénze, akkor nem lenne elérhetetlen hónapok óta a volt játékosainak, mert nem lenne takargatni valója.

Ezzel szemben a Miskolc pedig még mindig létezik, a felnőttcsapatuk mellett körülbelül 150 fiatallal is foglalkoznak, és Egri István fel szokta venni a telefont.
@csiki drukker: Ertelmes hozzaszolas. Seggnyalas a javabol.Ne felj, ezert nem kapsz kituntetest. Minel tobb Miskolcot a Mol ligaba. Igy mar jo? Mire jo az a haz, amit addig epitnek, hogy sosem keszul el? Ilyen a Miskolc. A tavaly meg minden SC-Miskolc meccsen ott voltam, erosen ferditett az a statisztika, amit a nezoszamrol adtak ki
@csiki hokis: Arra is könnyű lesz emlékezni, hogy úgy nyerte meg, hogy csődbe is ment bele. Egyébként szerintem fognak is erre emlékezni, hiszen az okos ember más kárán tanul. A HC példája pedig tankönyvi eset lehetne arról, hogy egy embert a személyes nagyravágyása és a másik feletti feltétlen győzni akarása milyen eszetlen döntésekre tud sarkallni. Kurkó eszelősen akarta megleckéztetni az SC-t és rajta keresztül Antal Istvánt. Ez sem sikerült teljesen, három győzelem volt a kitűzött cél, és a magasan legnagyobb költségvetésű csapat kétszer nagyon csúnyán esett pofára.

Igen, sokáig fogunk emlékezni a HC-re, mint az első MOL Liga győztesére, amikor mi még mindig a kedvenc csapatunk meccseire fogunk járni mondjuk húsz év múlva. Emlékezni fogunk, mert azt mutatja a HC példája, hogy hogyan nem szabad hokicsapatot csinálni.
@Fejér Lilla: Akkor a HC tavaly magyar bajnok lett? Mert tudtommal o nyerte a Mol ligat. Vagy te tortenelem hamisito is vagy? Amig valaki felre ertene, SC szurker vagyok, csak nem szeretem ha pokhendi anyaorszagi klubvezetok fikaznak erdelyi csapatokat
@csiki hokis: A soha el nem készülő ház sokkal jobb, mint az a fajta, amelyikről azt hazudják, hogy készen van, és amikor összeomlik, embereket temet maga alá.
@csiki hokis: Tanulhatnál szerénységet Egri Istvántól, barátom. Ha valaki nem pökhendi, hanem alázatos a magyar jégkorongban, akkor ő az. Ettől persze neked fájhat az, ha valaki szembesít téged az igazsággal. Azt hiszed, hogy a jégkorongbajnokságosdi az csak a pillanatról szól. Lehet, hogy a Te borsónyi, alig barázdált agyadban ez így is van, de jobb helyeken általában néhány évvel előre gondolkoznak. Na, ez az, amit Öcsi nem tett meg, Egri István viszont megtesz.

Pökhendi amúgy éppen Te voltál, amikor ide jöttél nagy hangon a Miskolcot fikázni.

Továbbá jó lenne, ha megpróbálnád értelmezni is, amit olvastál. Bár el nem várom Tőled, mert az eszedet elvette a hiábavaló dühöd.
@Fejér Lilla: Na de azert arra is jo volt a HC, es ezt ismerd el te is, hogy a hozzad hasonlo kis fruszralt emberkek tudjak kielni ferde hajlamaikat, melyet az valt ki beloluk, hogy sajat csapatuk sosem tud nyerni(de epitkezik) es igy masok szidasa a legkezenfekvobb szamotokra. Nem te voltal az az "uriember" is, aki a FERENCVAROS szurkoloit szidalmazta nevtelenul es alaptalanul aljas ragalmakkal illette oket? Kilog a lolab nagyon, de hatha egyszer ti is nyertek valamit es akkor megnyugszol majd te is
@csiki hokis: Meg aztán Egri István kritikai megjegyzése a HC-ról nem a HC székelyföldi mivoltának szólt, hanem annak a ténynek, hogy csődbe ment. Nem kell olyat beleérteni egy mondatba, ami nincs benne.

Persze ehhez érteni is kellene, amit olvasol, de az Neked nem nagyon megy.
@Fejér Lilla: azért szerintem az egymás sértegetését be lehetne fejezni... ehhez a sporthoz nem méltó
@csiki hokis: Nem aljas rágalmakkal illettem Ferencváros szurkolókat, hanem annyit találtam mondani, hogy egy részüknek, akiknek nem volt gyerekszobájuk, nem túl szimpatikus szokásuk az ellenfél szurkolóit megtámadni a pesterzsébeti csarnok parkolójában. Nem gondolom, hogy Te ismered azt a történetet, amivel kapcsolatban itt most megint minősítgetni próbálsz engem, én meg nem fogom nyilvánosan leírni azoknak a szurkolóknak a nevét, akikről rajtam kívül még legalább 200-an tudják (ferencvárosiak is, igen), hogy kik ők és mit követtek el.

Bár magát a történetet kommentben olvashatod valamelyik februári poszt alatt is.

Szóval, szerintem sokkal jobban tennéd, ha nem új frontokat próbálnál nyitni, hanem elismernéd, hogy baromságokat írtál. Igaz, az nem Te lennél a nagy fafejeddel.
@Fejér Lilla: Csak azt nem tudom elfogadni, hogy egy olyan klubvezeto nagykepuskodik, aki sosem tudott egyrol a kettore lepni. Ha mindezt OCSKAY GABOR-tol hallottam volna, egybol megertem es elfogadom. Toled meg ennel tobbet tenyleg nem vartam el. Csak a provokacio celjabol vagy itten, sosem lattam, hogy pusztan a jegkorong iranti szeretetedbol hozzaszoltal volna valamihez. Provokalas celjabol annal inkabb. De Te csak ilyen vagy
A provokálás nem ott kezdődött. Én valahogy a Magyra Kupa óta nem vagyok kibékülve a Hc-val, amikor hozták két meccsre azt a pár szlovákot, érdekes volt :) De ez is lerágott csont már, szóval mindegy is. Előre kéne tekinteni inkább.
@Fejér Lilla: Sok FERENCVAROS merkozesen voltam es szurkoloik mindig civilizaltan szurkoltak. Ha eljottek ide Erdelybe, itt is ugyanugy tettek. Pusztan mert osi rivalisotok, nem erdemes mocskolnod szurkoloit, aljas es sunyi dolognak tartom, ahogy mindig bemocskolod oket
@csiki hokis: Idéznék az Általad kifogásolt nyilatkozatból:

"A HC-lufi ugyan kipukkant, s ezzel bebizonyosodott, hogy nem lehet egyik napról a másikra sztárcsapatot varázsolni és azt folyamatosan az élen tartani, viszont megmaradtak azok a tradicionális bázisok, amelyek eddig is a magyar és az erdélyi hoki alapját jelentették."

"Mi itt Miskolcon például ezután már nem tarthatunk délelőtti edzéseket, mert a tizenhat helyi játékos közül már csupán ketten egyetemisták, négyen befejezték az egyetemet - ők, akárcsak a többiek, a munkaidő végeztével tudnak a jövőben korcsolyát húzni. De így is csinálják, mert imádják a hokit. Az pedig plusz motivációt jelent a számukra, hogy nem egy belterjes magyar bajnokságban mutathatják meg magukat, hanem romániai és szlovákiai ellenfelekkel is megmérkőzhetnek a MOL Liga jóvoltából."

Mi ebben a nagyképűség? Hol van itt bárkinek a leszólása csak azért, mert erdélyi? Ezt egészen komolyan kérdezem.
@csiki hokis: hagyd ne szolj hozza s megunja :) inkabb keszuljunk a kovetkezo szezonra s a hangszalainkat kezdjuk csiszolni =)
@Gabberboy: Amikor meg a tavaly az UTE tette ugyanezt a magyar rajatszasban, akkor is tiltakoztal? Kulonben az ominozus Magyar Kupara ha jol emlekszem, az UTE is igazolt ket szlovakot, a meglevo tizenketto melle
@Csak a Sportklub : Igazad van, befejeztem es mindenkitol elnezest kerek ha megsertettem. Hajra SC. Remeljuk a legjobbakat
@csiki hokis: Attól, hogy a csapat nevét csupa nagybetűvel írod, még nem lesz hitelesebb, amit állítasz.

Íme, egy ellenpélda, direkt Neked (most az előzményeket ne keverjük ide):

www.youtube.com/watch?v=ASNivF2SAjk
@csiki hokis: En sem ertem miert valtod fel ezt a provokatort? Mindig ezt csinalja
Reméljük még sokáig kitart a MOL a liga mellett, az idei szezon már biztos, talán a többi is az lesz, pláne ha felvásárolják az oroszok a MOL-t:)
Fejér Lilla mi lenne hogyha befejeznéd?! ez már lerágott csont hogy focidrukkerek jöttek balhézni...a foci és a hoki mint tudjuk nem ugyanaz...elég röhejes hogy a marakodás itt is megy amikor alig vagyunk egy maréknyian...kicsit fura az elméleted hogy mindenki hazudozik és csak te mondasz igazat és sérthetetlent...(nem is akármilyen stílusban)
@Fejér Lilla: A hozzad hasonlo egykori rendorok provokacioja ez, az ilyen alakok mint TE( csupa nagybetuvel) valthattak ki a FERENCVAROS szurkoloibol, hogy visszamutogattak nektek. Mast en nem latok itten. Csak provokaciot, mit mindig is csinalsz, ebben vagy jo egyedul
@turulmadar: Igazad van, tobbet nem valtom fel. ELJEN A KOZOS BAJNOKSAG
@green gecko: Ugyan, dehogy. Hol írom, hogy cs.h. hazudik? Azt igen, hogy Egri István nem gúnyolta a HC-t. Ő meg ezt zokon vette. Ennyi.

Most mondjuk írnám, hogy hazudik, mert nem rendőr voltam, hanem munkásőr, de a különbség elhanyagolható............... :PPPPP

De vissza az eredeti témához: Tőled is kérdem, hol látni bármi gúnyt, nagyképűséget, pökhendiséget E.I. nyilatkozatában?
nem foglalok állást ilyen kérdésekben nem vagyok bíró :)...és nem azzal volt a baj hogy te másképp értelmezted azt a pár sort. mindenki egy célért küzd együtt, maximum más színekben...nem az a lényege hogy másokat (akár alaptalanul) sértegessünk.
nem kívánok többet fogalkozni ezzel :)
Hajrá Jégkorong és Hajrá Ferencváros!
@freddi: hidd el, figyelni fogom! :D
@csiki hokis: elhiheted, hogy 10 év múlva nem sokan fogják fejből fújni, hogy ki nyerte a MOL-liga első idényét! Még abban is csak reménykedhetünk, hogy jövőre lesz-e még MOL-liga.
Úgy látom a HC által okozott frusztrációt még nem sikerült levezetni egyeseknek.:))
@csiki hokis: Igen, akkor is ugyanaz volt a véleményem, nem a HC-val volt a bajom, hanem a hozzáállással. Mielőtt félreértenél.
Fura,miért kellene a miskolcnak visszalépnie??igen látványosan fejlődtek a bajnokság hajrájában,a rájátszásban hajszál híján bomba meglepetést okoztak.Tudom mindenki a saját csapatát szereti,és istenití,de nem szabad lenézni soha sem az ellenfelet.Minden csapatnak más és más az anyagi lehetősége,nem lehet mindenki világverő,ha csiki hokis imádott cspata ennyire jó,nemis értem miért nem a khl-ben indul
@exL:1: "Tudom mindenki a saját csapatát szereti,és istenití,de nem szabad lenézni soha sem az ellenfelet." Hát igen lásd Macik - Dab kétszer is :)
@csiki hokis: Engem például nem sértettél meg, ahhoz ismernem kéne a szerzőt. Mindenesetre a hang amit megütsz nem szokványos itt a blogon.
Az én fülemet bántsa meg hasogassa. Próbáld meg egy picit szerényebben, ha van mire.
Te is sokkal jobban fogod magad érezni, hidd el.
Milyen szerencsések vagyunk mi nem székelyek!
Mindig van kihez baráti jótanácsért fordulnunk, ha pl. netán nem tudjuk eldönteni, oly szeretett csapatunk elinduljon-e a MOL ligában... ők szívesen eldöntik helyettünk.
Na spec örülök, lehetett már tudni a reklánmból. Speciel én is jobban örültem volna, ha a döntőnek megadják a módját, sztem a magyar, román szövetséggel is lehetett volna egyeztetni, hogy legyen időpont, na de ez van, egyáltalán örüljünk, hogy a cég letette a voksát.
@csiki drukker: Na most olvasom, leírtam kajak ugyanazt amit te.) Nem baj.
@Bertuzzi: Miért idén ki nyerte a MOL-t? :XD
@csiki hokis: Semmi mocskolás nincs ebben, így történt.
@kerusz: Hogy Neked mennyi én-ed van... :))
@csiki hokis: én sem akarok szítani, de ott voltam azon az ominózus meccsen semlegesként és avval a szándékkal dobáltak petárdát, hogy SÉRÜLÉST okozzanak, ami nem vicc, főleg ha te is jártál az UTE csarnokban tudhatod, hogy sok gyerek van. Emelet még egyszer voltam a párommal egy HC Fradi meccsen, akkor egy harmadot maradtunk, mert amit ott nekünk ordítottak végig a pályának háttal állva, azt a párom nem bírta. Másodszor egy Progym meccsre mentünk, akkor a párom nélkül, végig a biztonságiak gyűrűjében néztük, miközben dobáltak minket. Ezután feladtam. Érdekes, hogy ezelőtt egy évvel együtt söröztünk az ice centerben az SC meccseken. Mi történt azóta?
@csiki hokis: Hát te nagyon gáz vagy, nem is próbálod megérteni amit közölni akarnak veled, rossz olvasni minden mondatodat.
@tamas69pp: Az a gaz, hogy kepes voltal regisztralni, hogy ird be ertelmes kommentedet. Egy jo tanacs: ne olvasd mit irok ha annyira zavar es akkor nem lesz rossz
@csiki hokis: mint nem csak ezért regisztrálttól tőlem elfogadod, hogy az olyanok miatt, mint te vezették be Mon a szövegértést érettségin?
@jonnglenn: Már kiről is beszélsz???
@freddi: mikor lesz a "hivatalos" bejelentés?

Én azt mondom "nem zörög a haraszt...".
@freddi: 3 masodperccel gyorsabb voltal :D
gondolgatod, nem rólad
ja, és ezért regisztráltam kétezernyóc elelyén eszta nikket hogy ide leírhassam eszt
Lesznek még itt meglepik...:-DD
Alakul a dolog. Fradi kiegészül még egy sornyi légióssal és biztos elég erősek lesznek.
Úgy látszik kinyílt a pénzeszsák a Fradinál. Jó kis meccsek lesznek az idén is.
Ez igen igazolas. Lassan a Miskolc kivetelevel kiegyenlitodik a Mol liga szintje
iden a hácé se képvisel valami nagy játékerőt a MOL ligában.
elég szarul igazolnak.
a centerposztra esetleg lehetne gy pár játékosz igazolni.
és szélső posztra is
és hátvéd posztra is
és kapus posztra is.
és szélső posztra is.
és edző posztra is.
és hátvéd posztra is.
és még vízhordójuk sincs
már csak egy csarnok kéne, meg még legalább két sornyi játékos és máris van egy elég ütős csapat.

hallottam , hogy iklódbördöce is akart nevezni a szezonra de aztán rájöttek, hogy pontosan ugyanakkora játékerőt képviselnek mint a HC.
pontosabban ha jön egy miliárdos aki nem sajnálja rá a pénzt, akkor remek csapatot tudnának csinálni.

DE A JELEN ÁLLAPOT SZERITNt NINCS semmilyen CSAPATUK.

SEMMILYEN !!!

szánalmas EgriPista szavain ugrálni a saját nyomorod és kínod miatt. Igyál agy ásványvizet.

Egyébiránt a hozzászólásaim semmiképpen nem a HC ellen és főleg nem Kurkó ellen szólt.Én kifejezetten tisztelem , mert beleőlt ennyi időt és pénzt a hokiba.Én is ezt tenném ha lenne pénzem.És vélhetőleg ugyanígy járnék !

kapíse ???!!!
@jonnglenn: Nagyon bepörögtél...
a Fradi igazolás kitűnő.

Gratulálok.
Nálunk , sajnos kiszabottul szűkös a pénzmag , úgyhogy nagy igazolások nem lesznek.
Talán Deni tud valaimt intézni de, ez sem biztos, szóval jönnek a FIJATALOK !!!
@freddi: Nem csodálom, hogy nyűgös lett.
@jonnglenn: Ne huzd fel magad, nem erdemes. Felreertettetek a szavaim. Megjegyzesemnek az kellett volna legyen az ertelme, hogy ha Egri Istvan nem a HC-val foglalkozik, hanem sajat csapataval, talan a Miskolc is erosebb lenne. Amig engem hulyezel, sugd meg ezt Egri urnak, hatha ez segit valamit
Nagy hiba volt végigolvasni a sok személyeskedő kommentet.
Igazi magyar sajátosság, ahelyett, hogy örülnénk, van bajokságunk, szépen egymást fikázzuk.
Ezzel a blog hitelességét ássátok alá kedves hozzászólók.
Így szépen lecsökken az olvasottság, a néhány provokátor pedig él és virul...

Köszönöm, ebből nem kérek.

A miskolci sportvezető mondatait kiforgatni lehet, csak nem érdemes.

Üdvözlettel:
Szabó József
süti beállítások módosítása