HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Zlocha elment, Kiricsenko érkezik

2009.06.28. 19:51 kerusz

A Nemzeti Sport mai számának nyomtatott kiadásában jelent meg a hír, hogy az Újpestről távozott Jan Zlocha helyett a legutóbbi bajnoki döntő harmadik mérkőzésének hőse, Vitalij Kiricsenko érkezik a csapathoz. Szinte biztos igazolásként említi a cikk Sájevics Andrást és Kiss Gábort, akik a Ferencvárostól futhatnak be. Még egy-két UTE-s személyi hír alant.

Saját kérésére garanciák nélkül az Újpesti TE-vel készül az ugyancsak ferencvárosi Bontovics Márton, a prágai Red Bull Crashed Ice résztvevője, valamint a tavaly még HC-s Nagy István. A tavaly kezmarokos válogatott Budai Krisztián is kapott ajánlatot, ha nem szerződik, akkor a cikk szerint Matus Palko érkezhet a csapat kapujába.

Az icehockey.hun megjelent Pék György-interjú szerint az ifik közül idén a már tavaly is a felnőtt csapatban szerepet kapott fiatal kapus, Hajek Márk mellett a védő Sommer Tamás, és két támadó, Vörös Dávid, valamint Jankovics Péter kerülhet a nagyokhoz.

32 komment

Címkék: ute átigazolások

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kár hogy Zlocha nem marad, de Kyrychenkonak örülök:)Remélem Palko marad a kapus... Amúgy Nemcakkal mi van, ő biztos nem marad?
Az sejthető volt, hogy Zlocha nem marad örökre. Idős már. Megy valahova levezetni? Vagy már ez volt az? :-)
A többi hír elég jó. Tavaly csak a nagy csönd volt, és azt lehetett tudni, ki megy el.
Sájevics,Bontovics és Kiss Újpesten???
ez eléggé nagy csalódás...
Ahhoz kepest, hogy az UTE nem akart legiosokat igazolni, nem is olyan rossz ez a sor. Ha meg Rufus es Kadlubiak is visszaigazol, a Mol liga elso szamu favoritjai ok lesznek. Amig mi marakodunk es azon tanakodunk, hogy elfogadjunk hatalmas felajanlasokat vagy sem, masok szepen epitkeznek es a nehez helyzet ellenere mindent megtesznek, egy utokepes csapat kialakitasaert. Munkajukhoz csak gratulalni tudunk
@Fradi-Mate: Sájevicsnek örüljünk, hogy visszament oda, ahová való...
Bontót én is sajnálom, de kisebb nézeteltérése akadt a vezetőséggel.
Kocka? ha így van elvileg sajnálom, mert nem lenne olyan rossz játékos (egyébként végig velünk csinálta a száraz edzéseket) bár amit tavaly mutatott és nem rossz pénzért, hááát, kicsit karcsú... Meg tudod, aki Fradistának mondja magát, egész jó pénzt kap (tavaly mindig időben megkapta) és ezek ellenére Újpestre igazol, arra az emberre szvsz. nincs nálunk szükség.
Annak örülök, hogy jönnek a fiatalok, de Bontovicsnak meg Kockának nem. Előbbi ugye egy nyikhaj, nagyképű srác, Kocka meg sokszor hangoztatta, hogy mekkora fradista, most meg valószínű eligazol hozzánk, hát nem is tudom... Sáj jöhet, ha csak a fiatalokkal fog foglalkozni, Budai helyett meg szívesebben látnám Palkót lilában, hiába légiós.
Erősödünk, erősödünk. A fenntartásaimat megtartom magamnak :D

HAJRÁ LILÁK!!!!
reszkethet a Volán, ha nem jut PO-ban, itt van ez a Kiricsenko gyerek
Sájevics??????nem akarom megbántani,de Palkó felszerelés nélkül 10x többet ér a kapuban ,mint ő mammutban és 2 bárddal a kezében
@exL:1: jajj, ne legyél már ilyen szigorú! Inkább gondolj arra, hogy Sájevics a legjobb humorú magyar kapus! Főleg, ha az ellenfélnél véd :D
@gabute:Dehogy vagyok szigorú,csak a hír hallatán jobban meglepődtem,mint egy krisnás a mc donaldsban :-) Ellenünk fehérváron a 2006os döntőben hatalmasat alkotott, amikor behúzta a korongot maga mögé,majd ezt még 1x megismételte.A döntő előtt írta az nso.hogy mekkora tehetség,és hogy hol védett külföldön,szinte Nhl be valónak kiáltották ki.Hááát utólag elmondva tartottam a védéseitől,de amit produkált az a tessék nevetni,vagy az évvégi eurosport watts up műsorában is kiemelt helyen lenne.
@gabute: Ahogyan cserben hagyta a csapatot, azt én nem felejtem el neki, elég paraszt dolog volt. Nagyon kevelem Pék Gyurit, kicsivel jobban is ért a hokihoz, de Janot s Sájevicset illetően nem értek egyet a döntéseivel.
Inkább Jano cseleit nézném, mint ennek a nagyszerű kapusak a váratlan megoldásait.
Sájevics??? :D
Szerintem akkor már inkább Hajeknak adjanak több esélyt.
Nem értem ezt a döntést. Palkót szívesen látnám újra kapuban.
Zlocháért kár, még ilyen korosan is életveszélyes az ellenfél kapusára, de ő tudja, mennyire engedelmeskednek még csontjai. Mindenesetre köszönöm neki a sok élményt.

Remélem az újpesti muskétásunk Rufus is visszatér még
Sáj majd elfoglalkozgat a fiatal kapuspalántákkal, végtelen türelme van hozzájuk, nem olyan, mint meccs közben :) .
Szerintem nagy gáz, hogy Zlochát elengedtük. Főleg, hogy transzparensen külön kértük, hogy maradjon és maradt is volna... Nagyon fog hiányozni és nemcsak a játéka. Távlatilag kellett volna megnyernünk, játékosedzőként, edzőként, menedzserként, szlovák kapcsolattartóként akár évtizedeken át számíthattunk volna rá. Kiricsenkó jó és nagyon szimpatikus játékos, aki jól érezte magát nálunk; neki örülök. Az UTE-Fradi játékosmozgásokat őslilaként mindig rosszul viseltem, akár jönnek, akár mennek. Persze volt olyan, akinek nyomós oka volt rá és a jégen is bizonyított, de a most szóban forgók - egyelőre - (nagyon) nem tartoznak ezek közé.
azért rossz lesz egy leendő Bontovics-Balu párviadalnál Bontovicsnak szurkolni...
@Lila Dínó:
Azon Pék nyilatkozat után, hogy fiatalabbat is el tudna képzelni helyette, én sem maradtam volna...
Sáj,Bontovics és Kiss se jöjjön ide. Nincs rájuk szükség. akkor inkább Szappanos vagy Szajbert vagy Szirányi vagy a miskolcból az utánpótlás válogatott srác.
Az erdélyi srác szerintem nem lesz rossz, ő nálam nem indul hendikeppel ellentétben a három fradistával.
Hát Sájevicsnek én sem örülök. Nagy István nem rossz. A két fradista...? Hát nem tudom...
Na mindegy, Hajrá Lilák!
@fetyiszov: Nem igazán értem, mi a problémátok Sájjal. Igazi szívember, ráadásul a Mol Ligában alig több mint 1%-kal volt lemaradva a teljesítménye Palkóétól. A szakmai stáb nem első számú kapusnak szerződtné, és tavaly is voltak gondjaink, amikor valamelyik szlováknak nem ment a védés, mert Hajek még fiatal ahhoz, hogy beugorjon egy Sport Club ellen a meccs közepén.

A távozásával kapcsolatban előkerült félinformációk kevesek ahhoz, hogy abból ítéljétek meg, milyen ember. Őt valahogy senki nem kérdezte meg, valójában miért ment el.

Ahogy Szajbert Krisztiánnál, az ő esetében sem tűnt fel egy újpestinek sem, hogy az ellenfelekkel szemben mindig ekkora vehemenciával küzd. Mindenkinek csak akkor lett kellemetlen, amikor eligazolt.
Én csak örülök, gyengítsenek Titeket! :-DDDDDD
na jó, Bontovicsot sajnálom kicsit...
Én nagyon örülök Sájnak mert szívember, Bontovicsnak is mert kell az erősítés,remélem itt ragad, Kiricsenkó meg mutatott szép dolgokat, szerintem ez így jó lenne, első sor is jól összeszokik, az ifik is felnőnek, nagyon jó
@guriga uram jr.:
Cserben hagyta a csapatát, nincs mit szépíteni ezen. Szívemberség ide, humorbutykosság oda, szerintem emellett gyenge kapus is. Vagy az kell, hogy megint mindenki rajtunk röhögjön?
Szajbertről csak annyit, hogy amikor először kapott ki nagyszerű csapatával Újpesten, az útjába kerülő valamennyi, természetesen NEM NEKI bedobott csokikra kellő alapossággal rátaposott a kori pengéjével. Ehhez sem kell kommentár.
Nem kellenek ilyenek ide, de sajnos ez nem rajtam múlik.
@fetyiszov: Azzal vitatkoznék, hogy ki hagyott cserben kit. Nem véletlen, hogy az egyik percben még itt van Bernei, Gyömbér, Sájevics, Szőke, akik egytől egyig korosztályuk legjobb kapusai közé tartoztak, aztán mire kimondanád, hogy "értékek megtartása", itt terem Kleniar, Mozolány, meg fene tudja, még ki.

Szajbertről csak annyit, hogy aki ennyi évig és ilyen körülmények között küzdeni tudott az Újpestért, az mindenképpen tiszteletet érdemel. De úgy látszik, néha elég egy félreértés ahhoz, hogy mindezt semmisnek tekintsék.
@fetyiszov: Azt pedig, hogy Sáj gyenge kapus lenne, azt hiszem, a mutatói önmagukban megcáfolják. A Mol Ligában nem védett nála eredményesebb magyar kapus. Vagy esetleg próbáljon meg más a Fradi védősora mögött majdnem 90%-kal teljesíteni.
@guriga uram jr.:
Nem állítottam, hogy minden fajin a vezetéssel, meg aztán ami a legrosszabb, az a kommunikáció ( amiről Dugo tehetett a legkevesebbet, maximális elismerésem Néki). Innen is eredhetnek azok a fél-infók, amin itt rugózunk.

Ételre nem taposunk, nincs miről beszélni.
@fetyiszov: Nem tanították meg neki, hogy mások arról a jégről esznek. :)

Hát igen, a kommunikáció terén van hová fejlődni, meg aztán ilyen vitás esetekben a legjobb, ha mindkét oldal szóhoz jut. Csak volt egy időszak, amikor nem sültek el valami jól a nyilatkozatok (lásd: "3 év múlva bajnokok leszünk", vagy "Idén 3 aranyérmet nyerünk" c. projektek - a 3 nálunk bűvös szám), aztán gondolom, a ne szólj szám, nem fáj fejem taktikát választották.
@guriga uram jr.: Na jó, de rajta kívül alig védett még magyar kapus ...
@guriga uram jr.: a tavalyelőtti "Fiatal, szerethető csapatot" ki ne felejtsd a sorból...
Sájevics szerintem nem lesz első számú kapus, így a fiatal Hajek egy deka meccset sem fog védeni a felnőttben.
Bontovics, - már, ha játszott - a hajrában rendre a negyedik sorban kezdett, nem hiszem, hogy nagy erősítés lenne.
Kiss esetében hirtelen Nyerges jut eszembe, de az fix, hogy a harmadik sornál előrébb ő sem jut. Szegény Golyó bá, Újpesten fog szurkolni a Fradinak???
@freddyD: Igen, itt megint átmentem demagógba. :) Viszont tény, hogy az élmezőnytől nem állt messze. Lásd: az első helyen végzett Patrik Polc 92.98, Sáj pedig 89.18%-kal védett. Vegyük még hozzá, hogy Polc előtt jobb védők állták a rohamokat, valamint azt, hogy Sájt igen valószínű, hogy nem első számúnak akarják idehozni. Szerintem simán megéri leigazolni.

@vodopjanov: Ha akar, Hajeknek is adhat lehetőséget a szakmai stáb a gyengébb csapatok ellen és/vagy a tét nélküli meccseken. Ne rohanjunk. 16 évesen még ráér azért.
Sájevicset, köszünjük , NEEEEEM!

Sokszor lejáratta magát Újpesten, ráadásul, sztem gyengécske!

Meg emlékezzünk a balhéira ....NEEEEM KELL!!!!
süti beállítások módosítása