HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Minden idők legjobb kabalafigurája

2009.05.11. 12:03 Hblog

Cooly, a svájci vb kabalafigurája óriási teljesítményt nyújtott az elmúlt két és fél hétben. A magyar szurkolók is jó viszonyt építettek ki vele, de nemcsak mi váltunk rajongóivá, hanem mindenki, aki akár egy is meccsen ott volt a kloteni vagy a berni csarnokban.

Mint ebből az idegen nyelvű cikkből is kiderül, a rokonszenves és energikus tehén bőrébe egy kanadai cég négy embere bújt, ketten-ketten dolgoztak, illetve álltak készenlétben minden találkozón. Hihetetlen munkát végeztek, a legismertebb videómegosztó tele van felvételekkel, érdemes rákeresni, mi most egyet választottunk ki közülük.

És lelkesen javasoljuk azt is, hogy az itt elérhető videón csodálják meg Cooly igen színes táncát. Valamint nézzék meg fotóinkat. Az egyiken nyomul, a másikon a fellelkesített tömeg látható – a biztonsági emberek is bemozdulnak –, a harmadikról meg kiderül, hol van neki az igazi helye valójában. A párhuzamok megvonásától tartózkodtunk.

30 komment

Címkék: vb kabala cooly

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

volt mérkőzés ahol az egész stadion a nevét skandálta :)). Hihetetlen profik, gondolom szeretik is amit csinalnak. Cooly fo persident :).
Ezt nagyon eltalálták, hatalmas hangulatot csinált a kis svájci borzderes!!!
Pedig nagyon adja magát a párhuzam...
egyet ertek hogy minden idok legjobb kabalafiguraja
amugy szerintem nem Kovalcsuk volt a vb MVP-je hanem Cooly :D
@qx92: :D Cooly for President! Amúgy ha már MVPzünk, szerintem Mezin kapusnak v Webernek kellett volna, h adják, de ez csak személyes vélemény...
Az egyetlen jó dolog abban, hogy nem nyertük meg a vbt az, hogy megszabadulhatunk attól az idióta lótól. Cooly rulez
Tegnap,ebéd után keresgettem coolyról videokat,de könnyesre nevettem a szemem. :)
A gyerkőceim rajonganak érte (titokban én is). Köszi az összeállításért, nagyok vagytok!
Én azt hittem, Cooly sokkal többen van, mint 4. Elképesztő, mit pörgött... sose gondoltam volna, hogy egy kabalafigura ekkora királyság lehet.
@SakiCitizen: lehet rosszul tudom, de az MVP-t a szerzett pontok alapján szokták kihozni. De lehet rosszak az infóim. De más sportágban,pl kosárlabdában az MVP díjat a legértékesebb játékos kapja, aki a legjobb mutatókkal rendelkezik. De sorry ha tévedek.
Nagyon állat!!!
Lehet kapni COOLY-is plüsst valahol?
Vagy azt svájcba se árultak?
@._/PUCK M@STER._/: szerintem nézd meg az iihf.com -on, kell ott lennie egy hivatalos shop-nak. meglepődnék,ha nem adnák el cooly-t.
@._/PUCK M@STER._/: Svácjban lehetett kapni :-)
Én be is szereztem magamnak egyet, meg anyukámnak egy másikat anyáknapja alkalmából.

Cooly tényleg hatatalmas, imádtam!

És szinte minden meccsen volt oylan, amikor skandáltuk hogy kúli-kúli :-)

+ ő is szeretett minket :D
Nekem speciál a pomponlányok jobban bejöttek :D De persze cooly is szimpatikus volt.
Lenne egy kérdésem, ami igazából nem ideillő és elég idióta kérdés de nem igazán tudom a választ rá..
Mi az a OHL és KHL???(úgy pontosan)
@pokerface: de akkor pl egy kapus alapból esélytelen lenne erre a posztra, na meg a hátvédek is...ez azért elég igazságtalan lenne nem? ez kb olyan hozzáállás, h áhh kapjunk nyugodtan 6-7 gólt hátul elvégre már lőttünk hármat!
demizson bobby:kösz a tippet! kerestem én de nem találtam mostmár meg van.
Úgy volt, hogy a lányom a Magyar Osztrák után nem jön ki több meccsre hanem csak Zürichben sétálgatnak a mamával. Aztán jött Cooly és Ada is ott volt a Magya-Dán-on ahol Cooly még ölbe is kapta (Ada 10 éves).
nem értem mitől (volt) olyan népszerű Cooly, ehhez a tehénhez nem kellett sok fantázia
Mi a szlovák meccs előtt valahol útközben találkoztuk vele először, valószínűleg akkor jött az öltözőből. Azonnal rákattantunk: "Ott a tehén, kapjuk el! Raboljuk el Sünbe!" Persze megelégedtünk egy gyors fotózással, mert sietett ő is a meccsre.
Utána mindenhol istenítettük, ahol tudtuk fotóztuk. A fehérorosz meccs előtt a csarnokhoz vezető úton percekig bohóckodott velünk a tömegben, haláli volt. Valamelyik kiesési meccsen ő is segített lengetni azt a nagy magyar zászlót amit a Bokáék hoztak, meccs után szinte velünk együtt battyogott a csarnok melletti szurkolói zónába, ahol szinte mindenkivel lefotózkodott.
Sikerült a norvég-kanadai meccsre is bejutni, akkor meg odaült közénk, és mutogatva kérdezte, hogy hol a nagy zászló. Isteni jópofa!
A dánok elleni meccs után "Hungayen Cooly Fan Club, hej, hej!" kiáltással búcsúztunk tőle amikor a szurkolói zóna előtt különvált tőlünk és csatlakozott a finn szurkolókhoz.
Bernben is ott volt, de az igazi Zürichben maradt. Valahogy a zürichi nagyon együtt élt a szurkolókkal, látta-érezte hogy értékelik és szeretik, ezért mindig olyan műsor csinált ami nagyon szuper volt!

Szerintem Hokki, azaz a mi magyar lovunk is legalább ennyire jópofa lett volna 2014-ben. Kár, hogy nem lesz lehetősége bizonyítani...
@Bodicsek: Persze "Hungaryen Cooly Fan Club, hej, hej!" :)
Ujra lehet Kulit rendelni?néhány napja még már elfogyott a webshopban.
Ismeritek a Black and White nevű "isten-szimulátor" játékot? Aki igen, gondolom annak beugrott Cooley-ról a cow creature :)
@Laksmana: nem is értheted hisz nyilván nem voltál ott...
@Laksmana: Attól, hogy elképesztően profi animátorai voltak, akik nagyon együtt éltek a figurával.Haláli gesztusai voltak, pl. mikor a zürichi megnyitón nekiment a plexinek, vagy mikor a közönség nem akart hullámozni és fogta a fejét.
Amikor a pompomlányok közt táncolva folyton felugrott a korlátra és az ívbe feszült akkor komolyan aggódtam érte... :)
Cooly mocskos jófej volt,kár,h nem tudtam vele lepacsizni,mert inkább felváltva a mosdóknál vagy a büfékben álltam a kígyozó sorokban... :):):)
Hát, amikor a finnek meglátták szegény tehenet, vagy csak a nevét hallották, feszt röhögtek:

en.wiktionary.org/wiki/kulli

A döntőn meg rendesen skandálta a nevét a közönség, tutibiztos a padlón vinnyogva-toporzékolva nézték a tv-t testvéreink:)
süti beállítások módosítása