HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Mire megy a magyar válogatott Svájcban?

2009.04.21. 20:39 D. Gromov

A magyar jégkorong-válogatott három nap múlva, pénteken este már jégen lesz. Jönnek a szlovákok. Itt az ideje tehát, hogy megszavaztassuk olvasóinkat arról, mire számítanak a világbajnokságon. Egy kérdés, négy válaszlehetőség. A határidő péntek délelőtt tízkor jár le. Mindenkit arra kérünk, ne annyira a vágyak, inkább a vélt realitás szerint kattintson.

44 komment

Címkék: magyarország vb a csoport szavazások

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A döntőben sajnos nem bírunk majd a svédekkel.
@Rock me Amadeus: mindig beszarok a kommentjeiden, most sem volt másként
Én azt mondom középdöntő és 12.helyen zárunk! Bár nagyon merész, de jelenleg így gondolom.
Maradjunk bent, itt vagyunk jó helyen!
@Rock me Amadeus: a svédek idén nem jutnak döntőbe
egy győzelemmel sokra mehetünk...és gondolom, hogy így lesz!!! Középdöntő.
@Rock me Amadeus: Ezen hangosan rohogtem :-)

Szerintem bent maradunk. Remek jatekosok + lelkes kozonseg + Gabor. Ennek elegnek kell lennie!
Csodakra mindig kepes volt a csapat es most, hogy tobbe-kevesbe rendesen felkeszulettek, osszeszokhattak, igy meg inkabb sanszos a dicso eredmeny. Higyjunk ebben es ne legyunk csalodottak ha megsem jon ossze.

De ossze fog jonni, meglatjatok!
@D. Gromov: a döntőre Orosz-Kanadát mondok, és sajnos Kanadai győzelemre tippelnék, de bízok az Oroszokban azért, a felsőházban nekik szurkolok. A bronzmeccsre pedig USA-Svédországot így a kezdetek előtt. Szerintem ez lesz a sorrend: 1.Kanada, 2.Oroszország, 3.USA, 4.Svédország, 5.Finnország
Én az orosz meccs elött nem merek szavazni
Csalódást keltő 4. hely! Találkozunk Svájcban. Hajrá Magyarok!
Ha tudjuk hozni a második norvég meccsen mutatott formát, akkor két győzelemmel az "alsóházban" bennmaradhatunk...
Kedden verjuk a Feheroroszokat es megyunk a felsohazba :)
Sziasztok!
Lesz közvetítés a Magyar - Oroszról?
Hol és milyen formában?
@D. Gromov: Nálam a Svájcból hiányzik a C.
Szerintem Franciaországot és Dániát is megverjük és bentmaradunk
Nem tudom kinek mi a véleménye, de szerintem a Sofinak helye lett volna a csapatban! Remélem jövőre UGYANEBBEN AZ OSZTÁLYBAN már Ő is kerettag maradhat!
Megnéztem a korábbi szavazásokat is (utólag mindig mindenki okosabb) a mezőny nagy része eddig jól tippelt, itt is úgy gondolja többség ,hogy májusi utolsó két meccset hozva lehet ünnepelni.
A kiesési körbe minden csapat 0 ponttal indul, vagy viszi a csoportkör során megszerzett ponto(ka)t is?
@jágör68: 0 pont, mivel a csoportokból csak 1-1 kieső van. Így a 4 utolsó újra játszik egymással egy körmérközést. Innen az 1-2. marad A csoportos, a 3-4. megy vissza a div I.-be.
@jágör68: Mivel minden csoportból a csoport utolsó helyezettjei játszanak egymással így nincs mit átvinni.
Persze, hogy röhögtök Rock me Amadeus kommentjein.....mivel nincs olyan pont, hogy lehessen szavazni az első 3 jely valamelyikére! :)))

Jó éjt!
Kifejezetten bízom a bennmaradásban. Óriási öröm lenne, ha a középdöntő is meglenne.
Én remélem hogy sikerül bent maradni az elitben, de piszok nehéz lesz. Várhatóan a francia, osztrák, norvég-dán hármasból kellene kettőt is elkapni. Ezt azért reálisan nem lesz könnyű véghez vinni. A norvégokat ugyan legyőztük április elején, de úgy tudom ők is erősödek még néhány jó játékossal, az osztrákoknál ott lesz Vanek. Talán a franciák tünnek most a "leggyengébbeknek".
Csak a sérülés kerülje el a csapatot!
Háát, a szlovák meccsre az a pályamunkás kellene illessze a palánkokat, aki anno Norvégiában :) A fehérorosz kapus meg úgy védjen, mint anno ellenük a svéd :))) Az biztos, hogy én a középdöntőre nyomtam a gombot, egy hétig még szurkolóknak szabad álmodozni.
Drukkolok, hogy ne az történjen, hogy a mi csoportunkban bejön a papírforma, máshol meg borul, mert akkor irtózatosan nehéz lesz a kiesési kör.
Inkább boruljon mindenhol... :)
rögzíteni szeretném az orosz meccset,mert nem leszek otthon. milyen progival tudnám megtenni?
Tud valaki segiteni?
@hajráhoki: ez nem teljesen igaz.pl szlovákok multkor elvertek a norvegokat, korbeveresek voltak, majd a negyedikek lettek.
@hajráhoki: Elvileg 3 ponttal is lehet csoport-utolsó valaki, tehát elvileg azt akár vihetné is : )
Már nagyon várom a péntek estét! Bármi is történjen (azért kicsit félek is), hihetetlen érzés és büszkeség, hogy láthatom Magyarország jégkorong válogatottját az A csoportos világbajnokságon! Csoda volt, hogy feljutottunk, még nagyobb csoda lenne, ha bennmaradnánk...
@a.t.: Itt biztos fent lesz az összes meccs! :-)
nhltorrents.co.uk/
@Von Siebenbuergen: @jika: Én arra gondoltam, hogy ha olyanok játszanak egymással a kiesés elkerülése végett akik más csoportból jöttek akkor nincs egymás elleni eredményük amit beszámíthatnának. Mintahogy a középdöntőbe se viszik a csoportnegyedikek elleni eredményt tovább csak az egymás ellenit, mert az nem lenne fair.
A kiesésre tippeltem, de csak mert örök pesszimista vagyok, és általában nem jönnek be a tippjeim. Azért bízom benne, hogy a kieséses körben odateszik magukat a srácok, és sikerül a csoda. :)
ki-ki meccset fogunk játszani a bentmaradásért, és én be fogok kiabálni minimum egy gólt a helyszínen
Anyám azt mondja: kiesünk. Ez jó jel, mert ha pesszimista, mindig jó eredményt érünk el. Irtózat nehéz lesz, de én a bennmaradásra voksoltam, a középdöntő szerintem nem lesz meg. Mondanám még a szlovákok ellen van a legnagyobb esély, de azok 500%-al fognak ellenünk hajtani. Attól a meccstől tartok a leginkább, nehogy megszórjanak minket, mint anno a szerbek a focistákat, mert reálisan nézve van akkora különbség. Na de ezek a srácok mindig kiadják magukból a maximumot ... szóval nem tudom, akár meg is szoríthatjuk őket, de lehet közte 6 is.
Asszony aszondja első három meccsen 20-1 gólkülönbség (illetve 1-20). De Ő saskatchewani.
Szerintem ha a srácok nem roppanak össze a nagy zakók után, akkor esetleg lesz esély bent maradni.
OCSKAYGABI!Érzem bennt maradunk, a kieséses
szakaszban két győzelemmel.Az elején ne veszítse el a CSAPAT az önbizalmát, ehhez kellenek az edzők
és OCSKAYGABI támogatása!
Bármennyire nem kívánom, reálisan a Div1 a legvalószínűbb
1. Svéd vagy Orosz, 3 Kanada, 4Finnország,5Usa.
Persze ez csak egy vélemény, a lényeg az hogy magyarország bentmarajon.
Egyrészről sok minden függ az nhl rájátszástól.
ha a fehérkomcsikhoz nem jön a két nhl-es tesó, akkor nem lesznek akkora tudás fölénybe hogy ne tudjon a válogatott meglepetést okozni. A tótok csapata sem olyan erős mint lehetne, de ők nagyon motiváltak lehetnek. Viszont ha a mi játékosaink átérzik mit jelentene egy fricska a felvidék bitorlóknak akkor lehet ott is keresni valónk. Jelenleg úgy érzem kanada ellen esélyünk sem lesz.
Ezek után kérdés mennyire lesz fáradt a válogatott. Ha ez nem befolyásolja a játékukat, és a jelenlegi erőviszonyok szerint alakul minden akkor a francia, dán/norvég, osztrák 3-asból kellene kettőt megütni. szerintem a francia meg lehet és a norvég is. bár kérdés mit tudnak kezdeni a magyarok a tétmeccsen, full motivált erősebb csapatok ellen 3-4 szokatlanul durva iramú meccsel a lábukban.
Összefoglalva a realitás a kiesés, de van egy halvány esély a benntmaradásra.
@silac: 95%, hogy jönnek Kostitsynék. Fél Fehéroroszország a Bostonnak szurkol, és úgy tűnik eredményesen. Holnap már nagy valószínűséggel a gépen ülhetnek, ahogy a Montreal most áll.

@hajráhoki: Szerintem egyébként annak is meg lenne a logikája, hogy vigyék magukkal a csoportkör pontjait. Az is vállalható elv lenne, hogy a teljes VB alatt elért teljesítményt "díjazzák", ne csak a kieséses kört.
Persze pro és kontra érvek egyformán erősek, én mindig azt támogatnám, ami után az jön ki, hogy bent maradunk : )
Én lelki szemeim előtt látom, ahogy Május elsején, e gyönyörű ünnepen a csarnokba befele menet pacsizunk a fehérorosz szurkolókkal, akik jönnek kifele a meccsükről. És ez esetben minden a legnagyobb rendben van.
:))
Kanada nyeri a tornát úgy, hogy csak a selejtező csoportban kap ki nagy meglepetésre...
A belorusz- szlovák meccs dönt arról h melyikük megy a kiesési körbe :)
Ha azt vesszük h mennyivel jobban játszottunk a norvégok ellen pár hét felkészülés után mint az olimpiai selejtezőn, akkor lát6juk h mennyit számít nálunk a csapatjáték. Nekik sztárjaik vannak, nekünk CSAPATUNK!

Hajrá magyarok!
süti beállítások módosítása