HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

28 játékos folytatja a vb-felkészülést

2009.04.07. 23:34 D. Gromov

A kétszeres Norvégia-verő magyar válogatott tagjai szerdára pihenőt kaptak, csütörtökön kezdik újra az edzéseket, továbbra is a Diego Scandella–Énekes Lajos edzőpáros irányítása mellett. A szakvezetés három játékosnak megköszönte a közreműködést.

Nem folytatja a vb-felkészülést Hegyi Ádám és Kiss Ákos (egyaránt Dab.Docler), valamint Borbás Gergely (Újpesti TE). Ők már a 4-1-es magyar–norvégon sem kaptak szerepet. A többiek a káposztásmegyeri jégcsarnokban gyűlnek össze újra, majd jövő hétfőn, április 13-án Münchenbe utaznak, ahol már Pat Cortina kapitány lesz a főnök. Az alábbi lista három hokissal hosszabb, mint ahányat nevezni lehet az A csoportos vb-re.

A müncheni keret:

Kapusok: Budai Krisztián, Hetényi Zoltán, Szuper Levente

Védők: Ennaffati Omar, Horváth András, Jobb Dávid, Kangyal Balázs, Ondrejcik Rastislav, Sille Tamás, Svasznek Bence, Szélig Viktor, Tokaji Viktor

Csatárok: Benk András, Fekete Dániel, Fodor Szabolcs, Holéczy Roger, Jánosi Csaba, Kovács Csaba, Kóger Dániel, Ladányi Balázs, Majoross Gergely, Nagy Gergő, Palkovics Krisztián, Peterdi Imre, Sofron István, Vas János, Vas Márton, Vaszjunyin Artyom

93 komment

Címkék: magyarország vb a csoport felkészülés

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Igen az, lehet, hogy Hegyit vittem volna...
Én Majorosst nem vinném ki. A mai meccsen is ő volt az egyetlen aki nem tetszett nekem annyira.
Jánosi? Majoross volt olyan jó, mint ő.

Jaja, Majoross kicsit kilógott a sorból, de meglássuk!

@D.Gromov - Ő amúgy Gergely, nem Csaba...:-)))))
Én Sillével nem voltam egyedül elégedett, főleg a védők közül, túl sokszor engedte ki kékvonalról a korongot, és egy-egy elleni testjátékokban is rendre korongot veszített. De mivel nincs védőposzton túl nagy tülekedés...
P@Dachstein: Nem viszik, helyette a névrokona a Majoross Csaba megy...
Nem olyan bonyolult ez: Majoross, Jánosi, Benk. Ha nem akarunk 9 védőt, akkor Benk marad.
Nálam Jobb, Jánosi, és Benk maradna itthon!
Ki volt az az SMS huszár, aki Jánosit tette a meccs emberévé? Ő már lehet, hogy tudott valamit:)
Sztetek meghúzza Cortina, h 9 védőt és 11 csatárt visz ki? Vagy azt nem lehet
Háát nagyon-nagyon nehéz lesz választani. 1 védő + 2 csatár. Én Sillét mindenképpen itthon hagynám. A csatárok közül nem tudok választani. -vagyis tudnék, de Neki fix helye van valamiért. A lényeg, hogy a mai játékkal még meglephetünk bárkit a VBn. :-)
@Ati_ur: @Klip: nem tudtam a keresztnevét, muszáj volt tippelnem, elnézést, javítva
Nálam Sille vagy Ondrejcik maradna a hátvédek közül itthon, szerintem kell a Jobb, erős, ütközik, gyorsabb mint Ők!
Csatárok közül Majoross és talán Sofron vagy Jánosi.
nagyon nehéz...

Kapusból 3-at lehet nevezni?
az azért elég valószínű, hogy a sapporoi keret majd' minden tagja ott lesz. Ha én választhatnék, akkor Hetényi / Jobb / Majoross maradna nálam itthon, de szerintem Cortina Majoross helyett inkább Jánosit hagyja ki.
ne viccelj, nincs miért elnézést kérned, csak észrevettem... :-)))
Kicsit más, de had értetlenkedj itt : )
Most olvastam a NSO-n (rohadt ritkán olvasom, mindenki gondolhatja miért), hogy idézem:
"Miután a finnek elleni, szétlövéssel megnyert találkozón teltház, 9000 néző biztatta a magyar csapatot, most, a norvégok ellen némi meglepetésre nem kelt el minden jegy – a káposztásmegyeri Jégcsarnokban úgy 500 szék üresen maradt."
Ez nyilvánvalóan ökörség, ha a tudosító kint lett volna a meccsen, ő is észreveszi, de a lényeg. Adott egy meccs, maradnak jegyek kezdés előtt 1-2 órával is. Az csak szerintem ordas nagy faszság, hogy letagadják az olcsóbb jegyeket? Utána meg tucatszámra látod az üres helyeket a lelátón...Nyilván nem mindenki olyan ökör/elvakult/adakozó, mint mi, akik kifizettük tegnap az 5500-öt (mára 2000-ért vettem), mert persze már csak TicketPro értékesítésben maradt, 30 centire a pénztártól...
@Ati_ur: És kimennél 7 védővel? Az bátor! : )
majoross helyett Kisst vittem volna! de amúgy teljesen ok
@Von Siebenbuergen:
7 védővel?
"Nálam Sille vagy Ondrejcik maradna a hátvédek közül itthon"
Ott van a "vagy" szó, tehát az egyik maradna itthon! Marad 8... :-DDDDDD
A két dabos srác maradhatott volna pedig, főleg Kiss Ádám, azért csütörtökön néztem nem semmi korongkezelése van neki, kár érte, Borbás mehetne, szerintem nélküle is megleszünk, de pl Benk mehetne és Jánosi, szerintem Mogyi most jó volt, meg tegnap is, szükség lehet a rutinjára még, én akkor is kedvelem! Hajrá Mogyi, ne hagyd magad!!!
Jánosi kevés (még) ebbe a válogatottba sztem.
Jánosi, Majoross eddig OK. De ki lesz a harmadik? Nagy Gergő? Szerintem 9 védővel megyünk, mert az a VB-n fogyóeszköz.
@jágör68: Mindent lehet. És a csoportkör után még 2 játékost is lehet nevezni.
A három kapus helye biztos, így ők mindenképpen menni fognak a VB-re. Két kaussal nem lehet egy (minimum) hat meccses sorozatnak nekiállni.
Védőposzton elég a nyolc ember, hiszen (ha a szükség netán úgy hozná) még Vas Marci is bevethető ezen a poszton. Valószínűleg Ondrejcik vagy Jobb Dávid esik ki a pixisből.
A csatárok közül szerintem Nagy Gergő tuti nem kerül be a keretbe, a másik pedig Jánosi, vagy Majoross lesz. Ha felépül Kovács Csaba, akkor Sofronnal és Kóger Dánival játszik majd egy sorban szerintem.
De majd kiderül úgyis hamarosan...
Jobb Majoross Nagy G.
Aki ismét/megint/ még mindig azt írja, hogy Kangyal nem kell a a válogatottba, az gondolkodjon...
@lemieux: nincs más, úgyhogy menjen csak, ha már lámpát leverte
Nálam a sorból Vas Jankó lóg ki (komolyan)! Amit művelt a két Norvég elleni meccsen az egy ilyen kaliberű játékostól gyalázat. Nem találta el a kaput, egy jó passza sem volt, és a saját lábában többször elesett. Azt nem mondom, hogy nem vinném Svájcba, mert nincs helyette más...
De nagyon össze kell szednie magát. Én mindenesetre szurkolok neki, hogy találjon magára.
úgy fest, jövőre Dubek, két év múlva Sikorcin, ennyit kell várni, hogy lila is lehessen a VB-n, bár addig még előkerülhetnek a cilinderből újabb Kógerek, mondjuk annak örüljünk, hogy van kikből válogatni
Én annyira nem vagyok híve ennek a honosításnak... A mi fiaink nem azért szenvednek, edzenek, hajtanak, hogy aztán 2 év múlva egy echte szlovák túrja ki a válogatottból, aki még magyarul sem tud beszélni normálisan. Ezzel az erővel honosítsunk mindenkit, aki erre téved és tehetséges...
@Rock me Amadeus: Ja aztán hajrá magyar jégkorong!
@pokerface: Sinkorcinnak az édes anyja magyar...
@Zsoldos: Aki meg pici gyerek kora óta keményen edz a magyar színekért és folyamatosan korosztályos ill felnőtt válogatott az meg majd k.pja be? Pedig annak még az apja is magyar, sőt a nagyanyja, nagyapja is... Oké Sikorcin még hagyám, de Dubek?
Nem tudjátok Dubek mennyi idős?
Szívem szerint: Majoross, Jobb és Jánosi maradna itthon. Ondrejcik-el nem tudom mi a baj, elég stabil hátvéd, nem is nagyon hibázik...
Szerintem Palkónak se ment valami jól most. De azér jó,hogy már azt kell szemezgetni kinek ment kevésbé jól, minthogy kinek ment ma jól. A VB-n bárki lesz ott, jól megy majd neki! Ez parancs! :) Hajrá Fiúk!
@PMilan83: Szeretem én is a játékát! Azért az is biztos, hogy örülök nem nekem kell keretet szűkíteni. Nem egyszerű feladat, de maximálisan bízom Pat Cortinában!
A picsának kell örökké belerondítani a dolgokba? Ahelyett, hogy kicsit örülnénk a szép eredményeknek, kicsit ünnepelhetnénk a fiúkat és a szép sikereket, megint kezd eluralkodni a hülyeség. Ez itt nem a kiket kéne vagy lehetne honosítani poszt, hanem az, hogy Norvégia válogatottja behódolt a MAGYAR CSAPAT-nak! Nem tudom minek kell örökké valami foson fennakadni.
Olvastátok az "Élesre hangolt norvégokkal játszottunk" alatt Pusi tó fordítását? Pat Cortina adta a nyilatkozatot a hokej.pravda/sk-nak. Igen tanulságos olvasmány!
@M.Lac: Na Lacika csak nem elszakadt a cérna? Ne idegesítsd magad korán reggel, mert hamar megöregszel!
@banyszi: Ondrejcik-al semmi bajom nem volt, de mostanában nálam mindig valami meglepetéssel szolgál, nagyon megszerettem a játékát. Hát, igen. Nehéz dönteni...
Azért Horváth elleni szabálytalanság undorító és gusztustalan volt. Ha magyar csinálta volna, akkor is ezt mondanám...
@banyszi: jó korban van, 27, Sika Laci meg még jóval fiatalabb
@pokerface: akkor Ondrejcik, Holéczy, Ennafatti, Sille (aki a kommentátor szerint Sile:D), Vaszjunyin itthon is maradhat. Ja, hogy ők Volán-kötődésüek?!

Hát kb. annyire szinvonalas volt a hozzászólásod, mint ez.
@banyszi: A teljes nyilatkozat megvan valahol magyarul?
@M.Lac: Ne idegeskedj,télleg nem tesz jot neked.
Ettöl eltekintve igazad van:)))
@almee: ezt megírtuk tegnap, nem?
@Hunhockey29: "...Vas Jankó lóg ki (komolyan)! Amit művelt a két Norvég elleni meccsen..."

nem tudom, feltunt-e a vedekezo jateka? vegtere is egy vedekezo csatarrol beszelunk. a bevetodos blokkolasa, az utkozesei, a korong felhozatalai - csakhogy a tegnapi szerepleset vazoljam roviden.

ami meg a nevek talalgatasat illeti...ezt en inkabb a szakvezetokre biznam.

eleg hulyen veszi ki magat az a fajta _szeretet_ egyesek reszerol, hogy igy a magyar valogatott ugy a magyar valogatott...de menjen a Hegyi, a Mogyi, meg a Janosi stb.

kik vagyunk mi, hogy ilyen modon dobalozzunk nevekkel?! ez nem szereposzto divany, tisztelt publikum!

ne ertsen mar ennyire senki a hokihoz - ne legyunk mar 10 millio hokiszakerto orszaga! az olyan hulyen venne ki magat...
Szegény Borbás. :( Drukkoltam neki. Na mindegy, majd legközelebb.
Ahogy borítékolható volt, a "standardsereg" utazik.
Borbas csak kikerult...
Hát kikerült, mert így akarták. Az utolsó meccsen kb 5 cserében engedték be, persze még véletlenül sem a saját posztján kellett játszania, hanem hogy jobb- hogy balszélsőként. Nem csoda hogy nem találta a helyét. Ha ennyi lehetőséget kap valaki, ne csodálkozzunk hogy még akkor se tud bizonyítani ha vért izzad...
@freddyD: Újpest szurkolóként azt mondom, hogy joggal került ki mindkét "fiunk" a keretből, de micsoda különbség! Bertát nem értem, 22 évesen fel kellene szántania a pályát a válogatottban, erre ránézésre csak lötyögött, Borbi viszont hajtott, de nem igazán találta a helyét sajnos. Szerintem Sille, Mogyi, Jánosi marad.
@Video Tóni: Egy kicsit diplomatikusabban próbáltam az előbb leírni ezt, de körülbelül igazad van.
@SakiCitizen: Ja a Kiss Ádám jó lett volna a csapatba,az uton biztos standuppolt volna neki....de szerintem hokis vigyünk,ne humoristát...:D tán a Kiss Ákost...:D
@Video Tóni: Fater "súlyos" újpesti jégkorong megszállottként is azt mondja, hogy nem volt helyük most a csapatban.
Sracok,

nem tudom eszrevettetek - e, de most gyakorlatilag ott allunk, hogy 3 het mulva "A" csoportos VB kezdes. A valogatott bo kerete lejatszott 4 meccset (masodik finnt mondjuk kihagyhatjuk ;) ) A szukites ott tart, hogy 3 fovel tobben vannak, mint akik utazhatnak - ugy, hogy egy ember mar tobbet nem lehet ott (RIP Gabi!).
Eddig minden valogatott meccs utan ment az altalanos fika, ahol a fel csapat szobakerult, hogy ez nem kene az nem kene a csapatba. De most azert altalanosan elmondhato, hogy mindenki aki ossze is izzad 3 nevet, hozzateszi NEHEZ!

En reszemrol ennek NAGYON orulok. Mert az a 3 meccs ahol normal csapat jatszott, volt jatek, nem is rossz!
Es most tenyleg ott vagyunk, hogy nem a 3-4. sorra kell olyan embereket valasztani - vakok kozt a felszemu a kiraly alapon - kozepsz@rokat akik kitoltik a csapatot. Hanem lattuk mindenki kepes kitenni szivet lelket. Minosegi sorok!

Bizok Cortinaban! Jo dontest fog hozni. De azzal is tisztaban vagyok hogy itt mindenkinek meglesz a velemenye... :D

Hajra Magyarorszag!!!
@eurocat: Vas Jankó védekező csatár???, na neeeeee... (A védekező csatár nem egyenlő azzal a csatárral, aki hátvédet is tud játszani, márpedig Jankó ilyen...) Aki a tengerentúlon is szép mutatókat ért el, mint TÁMADÓ csatár az a válogatottban ne csak védekezzen, hanem menjen előre is, főleg, ha Palkovics mellett játszik. A korongfelhozatalairól meg annyit, hogy rögtön el is adta a pakkot.
Félre ne értsen senki, én nem szidni akarom, vagy ilyesmi, csak sztem Jankó messze formán kívül játszik és ennél ő tud sokkal jobbat is, lásd Szapporó!
@forestjr: Borbás tényleg hajtott, de nem jöttek neki össze a dolgok. Piszok keveset lehetett a jégen, és tényleg pakolgatták ide-oda. Azért összejött újabb három válogatott meccs neki:)UTE drukerként ennek is örülni kell! Jó volt látni öket a jégen!A tegnapi meccsen már totál hiányérzetem volt, hogy nem játszhatott:S
Másrészröl meg klassz, hogy van annyi jó hokisunk, hogy lehet válogatni.
@pokerface: egyébként meg Dubeknek is számos magyar felmenöje akad. De ha nem is így lenne, ha szeretne magyar lenni, miért ne engednénk? Ha beletúrnál a saját családfádba, szerintem te is meglepődnél, mennyi "külföldi" ösöd akad. Szóval ez szerintem nem szempont. Attól meg nem félek, hogy nála tehetségesebb "magyarokat" kitúrna bármilyen keretböl. Gyözzön a jobb!
@forestjr: Amennyire én láttam az első meccsen, Berta próbálkozott, de alig kapott korongot, nem volt igazán lehetősége bizonyítani.

De mindegy, ha ezen a hősies, de lassan kiöregedő válogatotton generációváltás fog bekövetkezni (jórészt már vb után), nem fogják tudni többet "ignorálni" az OB1-es csapatokat
Ugye tegnap nem sérült le senki? Sütiről meg Ennaffatiról van már hír?
Várható volt hogy az Újpestből senki nem lesz ott svájcban.

@silac: Az OB1-ből szerintem csak Pedró lesz ott, meg a rájátszásban mérkőzést sem nyerő Starsosok.
@Ati_ur: Jól van, éjfél után ezek szerint nem tudok szövegértelmezni : )))
Lehet, hogy a stars nem nyert meccset a rájátszásban, de ki az aki azt mondja, hogy Borbás jobban nyomta mint Holéczy?
@veghist: Én például Mogyira gondoltam, ha annyi időt kapott volna Borbás, mint ő, ne adj' isten még a saját helyén is játszatták volna, mint Mogyit, akkor össze lehetne hasonlítani a két játékos teljesítményét. Így nem. Persze jó volt így is a csapat, de egy kicsit haza szabad beszélnem, úgy gondolom.
@forestjr: Perszehogy, de szerintem Mogyi helye sem biztos, messze nem.
@veghist: Szerintem itthon fog maradni Mogyi, de a félreértések elkerülése végett az se zavarna, ha elvinné magával Cortina. Egyedül az idegesít egy picit, hogy úgy érzem, nem volt túl fair a stáb Borbással szemben. Ugyanis jogosan hagyják itthon,mert nem tudott bizonyítani, de figyelembe véve a körülményeket, egy kicsit meg is nehezítették a dolgát. Ettől függetlenül ugyanúgy fogok szurkolni a válogatottnak, természetesen.
Nemtom ti hogy csinaljatok, de ha meccset nezek, orulok ha - a kapuson kivul - 1-2 embert megismerek a palyan. Ha valakinek jellemzo alkata (hajviselete, mittudomen) van, az OK, de mar a szamokat sem tudom figyelni (plane megjegyezni), mert annyira lekot a jatek.
Persze, mikor kozelrol mutatnak arcot, akkor is felsejlik 1-2 nev, de meg igy sem ismerek fel mindenkit.
Ezek utan ha engem kerdeznek, hogy ki jatszott jol, akkor vagy a gollovo / passz listara tudok tamaszkodni, vagy pedig arra, hogy a jatekos nevet milyen sokszor mondta a kommentator.

Szoval mi a trukk?
@RCH: sokat kell nézni őket és a hátukon megpróbálni elolsvasni a nevet.. én is így készülök ;) :)
@RCH: Van akit már alkatáról fel lehet ismerni mérföldekre, gondolok itt pl Kangyalra
@forestjr: Utána lehet nézni valahol, hogy kinek mi a posztja? Mert válogatottnál csak azt írják, hogy ki jobb és balkezes. De azt nem, hogy szélső, center stb. Kíváncsi vagyok, hogy pl. Borbás ki helyett játszhatna ugyanazon a poszton. Köszi előre is!
Szerintem:
1. Kiss Ákos mutatott annyit az eddigi felkészülés alatt, mint pl. Jánosi

2. Hegyi Ádám mutatott annyit az eddigi felkészülés alatt, mint pl. Sille

3. A jövőben én sem a szlovákokat magyarosítanám, hanem a fiatal magyaroknak adnék több esélyt
@RCH: Mozgásuk, alkatuk, számuk, posztjuk, nevük felírva. Más nem segít, csak ha minden csere előtt odamennek hozzád bemutatkozni és röviden vázolják mit fognak tenni, merre lesznek a pályán a következő 20-30 mp-ben : ))) Bocs : )))
A négy felkészülési mérközés előtt nem sokat adtam volna Pedro(Peterdi) kiutazására, erre ahogy többen írták már, Godó mellett feltámadt, szép gólókat ütött, passzokat adott. A nem túl eredményes szezonja ellenére Pat behívta s most már senki sem kérdőjelezi meg a döntését. Én ezért bízom Pat mesterben, jó érzéke, szakmai tudása van a csapat összeállításához.
@Dachstein: Borbás és Mogyi is center. Nem tudok olyan weboldalról, ahol konkrétan leírnák a posztokat, én is csak a megnézett meccsek alapján kapisgálom, hogy ki hol játszik.
@forestjr: Ja, és Borbás szélsőt játszott a válogatottban.
@solarys: Pedró mindig megtáltosodik a válogatottban, én még azt is meg merem kockáztatni, hogy helye lenne Godó mellett a Brianconban. Együtt még mindig zseniálisak (Godó egyedül is :) ).
@Zsoldos: Hahaha, nem semmi. Én sem hallottam még róla. Korrekt kis reklám
@forestjr: Egyébként ez érdekes kérdés, hogy miért nem a posztjukon játszatjuk az embereket... Pl.: Borbás center létére szélsőt, míg Artyom szélső létére centert.
@imr: Palkót nem engedem bántani! Rettenetes helyzetben van. Láttad már korábban?
Elindultak ketten, egyiknél a korong, másik ment vele együtt fel, passz felnézés nélkül és a társ lőtt. ........
@eurocat: Mondjuk tényleg egy csatár elsődleges feladata a támadás, kivétel ha az ellenfél oly magas szintű, hogy muszáj védekeznünk. És lám, ez nem így volt.
Ne értsd félre, senki sem képzeli magát Pat Cortinának, de a találgatás -úgy hiszem- megengedett egy blogon.
@EisHockey: egyetértek!!! én sem engedem bántani, szívszorító volt látni, ahogy "kereste" a társát! Mindenkinek nehéz, de talán neki a legnehezebb!
Palkó az első finn meccsen nagyon jó volt, de utána nekem erőtlennek és igen egy kicsit valóban gyámoltalannak tűnt. Igazából azon gondolkodom, hogy az elős meccsen azért ment neki jobban, mert a Fekete-Kovács duóval volt egy sorban, vagy mert az volt az első meccs azóta...

Az biztos, hogy Vas Janival nem igazán értik meg egymást. Össze is hozták a második meccsen a norvég gólt (Palkó váltott volna, Jani meg arra várt, hogy tovább megy a beforduló norvéggal). Értem, hogy a Jankót első sorba kell rakni, de ha ez azt eredményezi, hogy nincs egy harcba küldhető Palkó, akkor inkább jöjjenek az Alba Volános társak.

A második sounk meg már most zseniális...
@kákalag: Hát amint láthatod, a kanadai tábla nem igazán számított válogatási alapnak...
@kákalag: és lám, a tót sor még az Újpestben is csak 2. sor tudott lenni.
Na mindegy is, ez az év már elment, jövőre talán már nem lesznek fix helyek.

@Demko: ha jobbak a magyar fiatalok, akkor persze, de sajnos nem, Dubek-Sikorcin párossal lenne még egy ütőképes sorunk.
süti beállítások módosítása