HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Az SC Csíkszereda Románia bajnoka

2009.03.28. 21:12 D. Gromov

Ahogy tavaly, úgy idén is legyőzte az SC Csíkszereda a HC Csíkszeredát a román bajnokság döntőjében. Az utolsó mérkőzésen 3-2-re nyertek Wallenbergék, ezzel lett 4-1 a vége. A HC alapvető célkitűzése a háromból három volt, de háromból egy lett belőle.

Az Alba Volán székelyföldi vendégjátéka idején talán még a legoadaadóbb SC-drukkerek sem hitték, hogy kedvenc csapatuk összesítésben ilyen simán teszi magáévá a román bajnoki címet. Akkortájt távozott a svéd edző, kis túlzással hosszabb volt a sérültlista, mint a hadra fogható játékosok névsora, előtte pillanatok alatt elvesztették a Mol Liga-finálét, és jött a tetejébe a barátságos 0-9. A HC ezzel szemben ott volt a topon, már-már világverőnek hihették hívei, hiszen az EBEL-es Alba Volánt is leteperte.

A román fináléra azonban minden megváltozott. Az SC hozta az első meccset, másodjára bebizonyította, hogy az előző siker nem volt véletlen, a HC pedig elbizonytalanodott. 0-2 után még sikerült szépítenie, de aztán megint Hozóék következtek. Az utolsó mérkőzésre is lendületben maradtak: az első harmadban gyorsan elhúztak kettővel, és bár a másodikban Stefankáék egyenlítettek, Péter Róbert visszaszerezte a vezetést.

A telt házas csarnok a tudósítások szerint jó iramú és sportszerű csatát láthatott, kevés kiállítással. A HC Kurkó János fő támogató által deklarált célja az volt, hogy három sorozatban érjen fel a csapat a csúcsra. A Mol Ligában ez sikerült, de másutt nem. A román kupában nem jutottak döntőbe, a román finálét elveszítették. Az SC Csíkszeredának ez a tizenegyedik bajnoki címe, ha jogelődjei sikereit is számítjuk.

189 komment

Címkék: románia döntő sc csíkszereda hc csíkszereda

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A harmadik zsinorba a jovoit mar bonuszba adhatnak.:))Ha nem mi akkor ki kellett volna meg nyerje?
A boldogsagtol orditani tudnek....... Es orditok is
CLUB A BAJNOK CLUB A BAJNOK OLE OLE OLE
Es ismet meg mutattuk NEM MA KEZDTUK.
Le a kalappal a CSAPAT elott ismet bebizonyitottak lehet penz ha nincs sziv.Es ezeknek a fiuknak volt nagy oroszlan szivuk es vas akaratuk.
Szep volt fiuk.
Ha jol lattam Kurko a meccs vegen lekezelt a csapataval. Vajon bucsuzni akart toluk? :)
igeeeeeen... megvaaan...
az nagy volt mikor az 5kutyaba elkezdtek Wallenberget dobalni a szurkolok s a fejet beverte a plafonba:D... igazan jo meccs volt... nagyon helyen volt a vedelmunk azt hiszem, es akkor lottuk a golokat amikor kellett...
Hideg van de nem fazunk! Gal Sanyi a kiralyunk!
Ujra itt van a nagy CSAPAT!
SZEP VOLT FIUK! KOSZONJUK SZEPEN!
Gratulalok a SportClubnak.Megerdemeltek en jobban orultem volna ha 7 meccsen dol el a bajnoki cim sorsa mert akkor az utolsora en is haza mentem volna, de igy sikerult.
gartulalok a sport club idegenlegiosinak , szepen megnyertek a bajnoksagot ! a hazaika joforman semmit sem csinaltak !
@@Boy@: Biztos hogy nem jo dontot neztel...:D
Ajanlom a sportclub.blog.hu-n a statisztikat merkozes utan.
Hajjra SC!!!
@@Boy@:s kik lottek a golokat a mai merkozesen? az elsot s az utolsot? s vagy nem tudsz irni, vagy gyorsak az ujjaid.
Marmint az 5 merkozes utan...
@@Boy@: Nalatok ha nem lone golokat Zabludovsky szinesz ur, vagy Saluga, akkor sehol sem lennetek....
Hagyjatok a HC-esek hecceleset,az ilyenekbol lesznek a mocskolodasok,s ugye milyen rosszul esett neketek,mikor a MOL donto,meg a "Hajra Szereda!" utan cseszegettek benneteket,ugyhogy oruljetek a csapatnak,oruljetek Szeredanak!!!
Gratula a Sportclubnak az utolso meccsek alapjan siman megerdemelte a bajnoki cimet,A HC a vegere kicsit osszeomlott,ok a MOL ligaval "vigasztalodhatnak",nekeik azert gratula! Most jo csikszeredainak lenni,nekem legalabbis!:D
@Joegep: Igaz, en nem is irok tobbet a provokacioikra, mind1 h a legiosokkal vagy nem, a SPORTCLUB Csikszereda Romania Bajnoka!!!
Gratulalok a Hc-nak,hogy bejutottak a dontobe. De lehet , hogy ki kellett volna adni mindenkinek a decemberi fizetest.(ezt beszelik)
@beluja: rosszul beszelik
@Joegep: igy van. gratula a clubnak, jobbak voltak. Es szeretnek felkerni mindenkit, hc-est, clubost mielott barmit is irnanak, szamoljanak el.... 19-ig.
@csabeszhc: igazad van! vagy senkinek! de ,hogy felenek igen s felenek nem, hat............
@@Boy@: Meg ha ugy is lett volna is,ahogy te lattad.Nem tudom azt vetted e eszre azokon is SPORTCLUBOS mez volt ugy hogy azok is a mienkek,es masokkal ellentetbe mi nem egy felig ures szalloda evi targetjet akartuk megcsinalni az idegen legiosokkal hanem azert lettek hozva hogy hokizzanak.Nem mennyiseg minoseg.

ES AKARHOGY IS FAJ SPORTCLUB A STAR(MEG MINDIG)
@Eye: koszi hogy nepszerusited az oldalunkat:)rendes toled...
sose becsuld le egy Bajnok Szivet. ezt nem vette figyelembe a HC es meg is szivta. a Klub igazi Csapatkent az utolso pillanatig sportszeruen kuzdott. ES GYOZOTTTTTTTTT.
Megmutattuk azoknak akik 3 hete meg a temettek a Klubot, hogy a HALALHIRUNKET FELETTEBB ELTULOZTATOK.
a KLUB itt van 80 eve es meg sokaig itt leszunk.
es ujra, meg ujra bebizonyitottuk, hogy Szereda Szive a Klubbert Dobog.
Koszonjuk Antal Isti, amit a Klubbert tettel, es koszonjuk a Fiuknak, ezt a gyonyoru gyozelmet.
hehehe, ilyenkor mindig ez jut eszembe :)

www.youtube.com/watch?v=pSL3TFlZTEo
Gratula a SC-ak,megerdemeltek a gyozelmet.Elismerem en is azok koze tartoztam akik temettek a KLubbot meg 2 honapja,de eppen ezert meg szebb szamotokra ez az RB cim mert a padlo alol alt fel a csapat ami minden elismerest megerdemel.Remelem mi is tanulunk a hibakbol es jobvore meg oszeforrottabb csapat lesz a HC!

Nekem a HC !!
Gratula a Sportclubnak!!! Megismeteltek a tavalyi bravurt! A padlorol ismet felalltak, ilyen egy igazi bajnok!!!! Le a kalappal a SC jatekosok elott, szepen kuzdottek es soha nem adtak fel! Csodalatos volt latni, hogy a SC masodik es harmadik sora mindent megtettek a sikerert, szep jatek, nagy akaras es kitartas az utolso pillanatig! SZEP VOLT FIUK!!! KOSZONJUK SZEPEN!!
Gratula a Sportclubnak!!!!
a hacesoknak azt mondom,hogy fogjak be a pofajukat es legyenek csendbe.Mert a csalasokkal,a szineszkedesekkel egyutt is boven alulmaradtak.Kurko taktikaja sem jott be,higy lefizesse a birokat.
"Akarhogy is faj Sportclub a sztar"
Gyozott az igazsag Kurko hiaba rakott bele annyi penzt es hiaba probalt a jatek vezetokkel is ugyse tudta a bajnok szivet legyozni. Csak a sport club szep volt fiuk!!!
Gratulálok a Sportclubnak a román bajnoki címéhez!
Sajnos megint legyőztük saját magunkat.
Hajrá HC!
@cicero77:

Hat igen a mezuk sportclubos de a szivuk nem ' Egybkent tenyleh szepen jatszodtak '
@felsh: akkor is a legjobb 8 közül 4 légios ' s talan eltuloztam ' a hazaiak is tunak hokizni csak egy kicsit gyengebbek ...
@@Boy@: Az valóban igaz,hogy a két svéd,Filip és Kozuch nélkül a Clubnak esélye se lett volna,a döntőbe kerülni.
@Muki76:

Na ezt magyarazom ! Egy dolgo azert mindenkinek be kell vallania a HC hazai jatekosai jobbak mint a Sport Club hazai jatekosai'
@Muki76: hat oreg... vegyetek mar ki ti is a legiosaitokat, polccal az elen... marad egyedul Mihaly A., aki egyedul jobb az egesz legiosnal... a legiosokat azert szerzodtetik mert elmeletileg jobbak mint a hazaiak es ok kell huzzak a csapatot...

@@Boy@: ez amit bevagtal ide az a mol liga... azt nem mi nyertuk... ami a roman playoffot illeti: 26an szereztek pontokat a ket csapatbol osszesen, ebbol 14 SC-s es 12 HC-s, a 14bol tolunk 4 legios, nalatok 12bol 5, ez szazalekban ha jol szamoltam 28.57% a SC reszerol es 41.66% a Hc reszerol. Es nektek meg ott van Mihaly A. aki persze nem szamit legiosnak... egyebkent meg sokkal tobb legiost foglalkoztattatok a szezon soran mint mi, s az mar nem a mi dolgunk hogy ertekesebb legiosokat szerzodtettunk, akik tudtak jol jatszani amikor szukseg volt ra...
ti vegig csak a hazaiakkal jatszodtatok... a Szekely Bilbaoval?
...vagyis a végén MINDEN A HELYÉRE KERÜLT!!!
A sorba "illik beállni" tisztelt kurkó úr (csupa kisbetűvel!!),és igen tisztelt NZ(?)STARS!! Lám,lám azért a pénz -hála ISTENNEK-nem minden!
Az SC.MEGÉRDEMELT győzelme méltó Antal István emlékéhez!

Csak gratulálni tudok a sikerhez!!
@pisti.sportklub:

ez nem igaz mert Stefan bacsi az volt edzo hozott egy egesz sved sort csak azoknak nem volt kedvuk '
Nem kell marhasagokkal megtolteni a blogot... csupasziv jatekosok meg bajnok sziv meg birok meg ilyesmik... oruljetek hogy szerencsetek volt es nyertetek... a csupasziv csapatotokkal mindenben utannunk vegeztetek kiveve "hon szeretett" orszagunk bajnoksagat es mar nem lehet birni veletek... Hol volt a nagy sziv a Mol liga donto utan? Es ez a sok okos? Meg meccsre se jartatok szegyenetekben. Hajra HC !!!
@@Boy@:
Te azt irtad h koszonjuk a legiosoknak h megnyertuk a bajnoksagot, akkor miert teszed be ide a mol liga statisztikakat??
@szekely gobe:
Szerencse??? 4-1 es szerencse?? Tudom, faj az embernek mikor kikap a kedvenc csapata, de amiket te irkalsz az mar kesz rohej...
@zsákutca: ...ezt ertsuk ugy, hogy a sc-os szivek ugy nyertek meg ezt a par meccset, hogy egy garast sem fognak kapni...? Csupa szivbol jatszodtak tudvan, hogy ha megnyerik akkor sem kapnak semmit? Hidd el hetfotol ok is beallnak a sorba a tamogatok penztara elott es ha zarva talalnak 1-2 penztarat, es jovore nem vallaljak a sziv jatekot, akkor te majd kifizeted oket? lam, lam baromsagokat irsz es meg hiszed is...
@HC4ever: Nem akarok beleszólni, mert a Te dolgod, mit írsz így elsőre, de akár gratulálhattál volna is az SC-nek a bajnoki címhez. Ha már így adódott, hogy megszívtátok.

Azt hiszi közületek még mindig sok, hogy egy csapat úgy működik, hogy elöl beleöntjük a pénzt, aztán hátul kijön a győzelem. Pedig az élet annál sokkal bonyolultabb. Hátul néha csak a szar jön ki.
@mihi.sportklub: Elkepzelem hogy barmit irok az kesz rohej es ti csak csupa okossagokat irogattok ide. Meg csak az a mese hianyzik tolletek amikor valamelyiketek elmeseli hogy milyen volt mikor kiralylanykent elt mert a tobbi nepmeset azt leirtatok mar ide.
@szekely gobe: @HC4ever: @Fejér Lilla: Szeritem mindenki menjen egyet ebedelni, joe?:P MErt akkor mindenki megnyugszik
gratula az SCnek a bajnoki cimhez.
es gratula a HCnek az ezustert.

es gratula Szeredanak, hogy ket ilyen jo csapata van!

vegulis, mindenkinek jutott valami a vegere ;)
@pisti.sportklub: Kicsi öreg...:))A légiósaink közül Polc jól védett az egész szezonban,kivéve a "bocskor" liga rájátszása,Harabin,Zablu,Saluga teljesített úgy ahogy.A többiek nem túl sokat tettek hozzá a csapat játékához.Nálatok viszont a két svéd,Kozuch nélkül be se jutottatok volna a döntőbe.Nem véletlenül lett Wallenberg a végjáték gólkirálya.
Szerencsétek volt,azzal,hogy a HC leszállóágba került a szezon végére.A tegnapi meccsen nem szép játékot játszva lőtt két gólt a Club,hanem a HC védelem hanyag játéka miatt.Ennyit az Sc szívről.
Ettől függetlenül megérdemelten nyert a Club,mert kihasználták a hibáinkat.
@Muki76: Magatokat áltatjátok, ha a légiósokra fogjátok.

Szerintem nem azzal van a baj, hogy az SC jól igazolt légiósokat (hiszen egy légiós azért van, hogy nyerjen meccseket), hanem azzal, hogy a HC légiósai nem sokat lendítettek a csapat szekerén a rájátszásban. Ez azt is jelenti, hogy az SC sokkal inkább csapatként működött, valamit biztos megéreztek Wallenbergék is abból az SC-s szívből.

De ha nézegetjük a rájátszás eredményeit, azért az is feltűnő, a kitűnő adottságú Petres Tivadar az öt mérkőzésen 1+1-gyel zárt. Meg azzal is, hogy a székely játékosok közül vita nélkül legjobb képességű és játéktudású Mihály Árpádnál Zsók jobban, Szőcs pedig vele azonos pontszámmal zárt. Tehát messze nem igaz, hogy csak a légiósok miatt nyert az SC.

Jobban tennétek, ha ennek az okait keresnétek, mintsemhogy azzal foglalkoznátok, ki nyerte meg a bajnokságot az SC-nek.
@Muki76: Így van, olyan légiósokat kell igazolni, akik húzzák a csapatot. Akiktől a honi játékosok is tanulhatnak, lásd még Újpest.
@@Boy@: Miért nincs igaza? Ezt a két szót könnyű leírni, de meg is kellene magyarázni, úgy talán hitelesebb.
hat ha Zsok jobb Pirenel akkor en vagyok Erzsebet kiralyno !
@@Boy@: Akkor nem Te vagy Erzsébet királynő, próbáld meg értelmezni Fejér Lilla szavait :) .
vita nélkül legjobb képességű és játéktudású Mihály Árpádnál Zsók jobban, Szőcs pedig vele azonos pontszámmal zárt.

eddig az idezet
egyszer olvasd el joember
elolvastam de akkor se irjak azt hogy Zsok jobb Pirenel !
@@Boy@: Olvasd el rmad magyarázatát, ott a lényeg.
azt irta h jobban vegzett mint pire, fogd mar fel
@Fejér Lilla: Hagyjad, szerintem már érti :) .
tisztelt HC szurkolok : igazatok van,a tietek a legjobb,legcsodalatosabb csapat a vilagon,Pire a foldkeregseg legjobb csatara,Polc pedig minden idok legjobb kapusa,a hazai jatekosok Romania kremjei,parjuk nincs,DE A BAJNOKOK MI VAGYUNK es a tobbi nem szamit...
Nem értem, ha már mindkét csapat nem légiós játékosai ilyen kurva jók, hogy nem a légiósok tették a különbséget a meccseken a két csapat között, akkor a román válogatott mi a faszért ingázik a divizió egy és kettő között. ha jobbak vagyunk mint a svédek, meg szlovákok, miért nem nyerünk olimpiát vagy A osztályos vb-t?

Szerintem mindkét csapat szurkolói leszállhatnának végre a földre és kicsit nézzék objektívebben a dolgokat.

A bírókról pedig annyit, hogy azok nem a HC-nak fujtak, hanem szerintem ők gondolatban más meccsen voltak, nem azon amit fújtak, mert teljesen össze-vissza fújtak. A tegnapi meccsen szerintem pedig jól sikerült nekik is végre. (1-2 tévedést leszámítva)

Amúgy gratula az SC-nek, az utóbbi időben mutatott játék alapján megérdemelten nyerték a döntőt, és sok sikert mindkét csapatnak a továbbiakban.

Tisztelettel, egy csíkszeredai semleges hokirajongó.

ui. Bocs a csúf szavakért, de ez úgy kirobbant belőlem, mert már kezdett elegem lenni, hogy a két tábor minden egyes posztnál egymásnak kell essen és írja a hülyeségeiket
@popeszku: jó képek, kösz a linkeket :)
@RobiOsz: nezd meg hogy a behivott jatekosok kozul kik jelennek meg es kik nem a valogatottban es megkapod a valaszt arra a kerdesre hogy miert jo-jozunk a ket divizio kozott.
@alacyka: sajnos tudom, hogy kik mennek be és kik nem, csak azt akartam kifejezni az előbb, hogy ha már olyan nagyon jók ezek a hazai játékosok, amennyire a két tábor dícsőiti, akkor nem a Div I-ben lenne a helyünk...de sajnos ott van...ezt nem HC vagy SC szurkolóként írom, mert egyiket sem nagyon szeretem, csak kimegyek meccsre mert szeretem a hokit és más választásom nincs, hogy jobbat lássak, és sajnos nálunk még csak ez a szint.

Egy másik dolog pedig, a román jégkorong szövetséggel is van baj bőven, mert azt aki nem akar megjellni azt nem megbüntetni kéne, mert az nem visz semmire. Max annyi hogy megjelenik, de még azért is szarul fog játszani. Szerintem inkább motiválni kellene őket, hogy legyen kedvük bemenni.
Beszédesek az alábbi számok az 5 mérkőzés kanadai táblázata alapján:
SC légiósok-HC légiósok 15-10
SC hazaiak-HC hazaiak 24-13
Kozuch-Polc 92,10%-87,58%
sportclub.blog.hu/2009/03/29/mi_akkor_is_bajnokok_vagyunk
Hülyeség azon vitatkozni, ki kinek nyerte meg a bajnokságot: ki kell menni a jégre és megdögleni a győzelemért...most ezt nem tudta a HC és kész.
@alacyka:"...DE A BAJNOKOK MI VAGYUNK.."
Román bajnokok vagytok,a hozzászólásod többi pedig 100% ban igaz.:))
@poraszabolcs: Én nem azt akarom osztani, hogy ki kinek nyert bajnokságot, csak helyretenni a dolgokat.

1. A légiósok nélkül mindkét csapat egy zseb sz... (ez csak személyes vélemény)
2. A hazai-légiós összehasonlítást szerintem nem csak a döntőre kellene szükíteni, mert egy bajnokság nem csak a döntőből áll. A döntőt, hogy megnyerje valaki, ahhoz előbb be kell jutni oda. Tehát az odáig vezető úton is meg kell nézni, hogy ki mit tett azért, hogy ezt a győzelmet lehessen ünnepelni.

Tehát szerintem a légiósok pont úgy megérdemlik a dícséretet és a szidást is, mint a hazai játékosok mindkét csapatnál. Mindenkinek vannak jobb és rosszabb napjai. A MOL Liga alatt egyértelműen a HC-nak ment jobban, a román bajnokságban pedig egyértelműen az SC-nek.

Gratula mindkét csapatnak az idén megszerzett trófeákhoz.
@Muki76: Így van, abban a román bajnokságban bajnokok, ahol Ti is játszatok. Ti a román bajnokság ezüstérmesei vagytok.
csak jelen pillanatban az van, hogy a HC-nek még nem sikerült letűrni a gallért, és közben az SC is felhajtotta, úgyhogy most mindkőt táborban kicsit nagy lett a gallér, amit azért nem árt letűrni.
@forestjr: Így van,mi vagyunk a román bajnokság ezüstérmesei.DE A BAJNOKOK MI VAGYUNK,MI VAGYUNK!!!
MOL bajnokok,persze.:))
Így van! Gratuláltam is hozzá, és most megteszem a Sportclub-nak is! Nem gondoltam volna, hogy olyan mélyről fel tudnak még állni, max. respect, hogy sikerült nekik. Most HC-SC 1-1.
@Muki76: Ja, Ti nem bajnokok vagytok, hanem a Mol Liga győztesei, ha már hivatalosak akarunk maradni :) .
@forestjr: Mire valo ez az eszosztas? Vagy csak a clubbosoknak puszizol egy kicsit? A Mol ligat ahol mind ott voltatok megnyertuk. Ez igy sikerult...
@forestjr: Legyen,remélem jövőben is megnyerjük.A lényeg az ,hogy minden évben egy kicsivel jobbak vagyunk.Jövőre remélem megnyerjük a "bocskor" ligát vagyis nem fogjuk elcseszni az utolsó négy meccset.Azt is remélem ,hogy korlátozni fogják a légiósok számát 5+0-ra vagy 3+1-re és akkor lassan,lassan megvalósul a clubosok álma a Székely Bilbao.:))
@RobiOsz: nem is neked irtam...csak fentebb sokan kezdtek osztani, hogy es mint...Mol ligaban HC volt jobb, itt az SC...Punktum.
Tavaly a rajatszasban 4-0 volt a club javara most 4-1 csak a club javara. Meg a HC par evet kell varjon es jatekosokat vasaroljon mert Guzu es Jozsi a kovetkezo szezonban Galacot erositik!
BAJNOKOK VAGYUNK!Es csak ez szamit!Ezenkivul hacesok szerintem orvendjunk mindannyian hogy egeszsegesek vagyunk,ti nyertetek egy Mol ligat mi megnyertuk a roman bajnoksagot nem kell osztani hogy miert kaptatok ki,meg kell nyugodni es becsuletesen elviselni.Tudom kicsit rosszul esik kurkonak hogy nem lessz BL selejtezo,dehat latjatok ennyit er az altalatok atkeresztelt bocskor liga!Vegul pedig a Sportklub jatekosai megint bebizonyitottak(mint oly sokszor mar)hogy miert kell oket szuntelenul szeretni es kitartani mellettuk a halalig.KOSZONJUK SZEPEN!
@szekely gobe: Nem puszizok senkinek, csupán most lett egy picit elegem belőle,hogy egyáltalán nem tisztelitek egymás eredményeit,mindig a kifogásokat keresitek. Persze ugyanez ment akkor is, amikor megnyertétek a Mol Ligát, csak ugye fordított előjellel. Akkor a Sportclub-os hozzászólások nem tetszettek, most a HC-sek. Nem lehet azt mondani, hogy gratulálok a másiknak, ebben a sorozatban jobbak voltak? Ez szól ugyanúgy a másik oldalnak is. Tisztességes, sportszerető emberek vagytok, szerintem fel kell tudni vállalni, ha a másik abban a pillanatban, abban a bajnokságban jobb.
@poraszabolcs: Így van, ebben kellene kiegyezni, és nem egymás csapatát degradálni. Akkor talán én se "pusziznék" a clubbosoknak...
@forestjr: Szerencsére nem mindenki ilyen nálunk sem. Szerintem nagyszerűen elmondja a sportoldal.ro-s cikk, hogy hogy nyertünk: ésszel. És szerintem a Hc is jól játszott, én nekik is gratulálok, megnéznék azért egy kapuralövési statisztikát - abban tutira nem a Klub nyerne. Épp csak a Hc-nek nem mentek be a helyzetei, ennyi. De azért ez a Hc-s csapat nem kérdés, hogy sokkal jobb, mint a tavalyi, akkor a 4-0 tényleg reális különbség volt. Idén, mint az tegnap is nyilvánvaló volt, csak tökéletes védekezéssel lehet ellenük nyerni. És minden meccsen nagyon kevés döntött. És akárhogy is tagadjuk, azért is volt tegnap akkora az öröm a lefújáskor, mert ezt a Hc-t legyőzni négyszer nem semmi teljesítmény, és nem hittük volna még három hete, hogy megcsináljuk...
És persze: SZÉP VOLT FIÚK!:)
@Acilles: igazad van... ahogy Gal Sanyi is mondta nagy meglepetes hogy sikerult megnyerni, ezert felhotlen az orom... egyebkent a kapuralovesekben sulyosan kikaptunk:28-38... koszonjuk ezuton is a vedelmunknek es persze Stanonak, aki 94% felett vedett...
Velemenyem szerint minden meccsen jobbak voltunk. Az utolso meccs masodik feletol azert volt jobb a HC mert mindent egy lapra kellett hogy feltegyenek.S ez latszik a kapuralovesi aranyon, mert elso harmadba 10-10, masodikban 13-9 ide, a harmadikban 19-5 oda.
@szereda: Nézőpont kérdése, hogy jobbak voltunk-e. Remek védekezés, kissé álmos támadás, és persze megbízhatóság valamint jó kapusmunka. Hc: tüzes támadás, pocsék emberelőnyözés (a döntőben), szintén remek kapusmunka és persze az utolsó meccsen (főleg az utolsón, de az első után mindegyiken) enyhe morális levertség és önbizalomhiány. De én azt mondom, nem az lényeg, hogy ki játszik jobban, ahogy azt már sokan elcsépelték: a hokit gólra játsszák.
És ki javítom magam: nekem azért igenis fontos a játék szépsége és minősége is (pl. hogy tegnap azért egy meglepően sportszerű meccs volt), de az eredmények azért ebben az esetben fontosabbak... A színvonalat meg megkapom az NHL-ben :D...
nem tudom mit veszekedtek. orvendjunk hogy a klub lett a bajnok es ne piszkalodjunk ! igaz mi is kaptunk pofonokat de nezzunk at rajta s oruljunk a kupanak amibol olyan finom bort ittunk az este a gambrinusba :)

Sze`p volt fiuk jovore is seperjetek be a KUPA`T ! =)
@pisti.sportklub: arrol miert nem beszeltek, ogy pl. a molliga masodik meccsen mi lottuk ki a hc szemet es ok nyertek. Akkor azt mondtak a hokit golra jatszak. namost mi jatszottuk golra.
aki ert ahokihoz eszrevehette, hpogy a hc akkor megy csak igazan jol, ha meccse elejen Polc kivedi az ellenfel szemet es ellentamadasbol megszerzik a vezetest. Akkor a vedekezo - ellentamado jatek bejon a Saluga-Petres - Pire sornak, ha nem akkor ok is atlagos jo jatekosok. Ha ok kell fussanak az eredmeny utan, akkor mar nincs eleg onbizalom, se csapat, csak nehany egyeni villogas. Pl Zablu, aki a szineszkedesei ellenere a HC legjobb embere volt a donto 5 meccsen.
akarki, akarmait mond, ha 7bol 4 meccs szisztemben jatszunk, a 4-1 az megerdemelt gyozelem. aki azt hiszi, hogy 4 szer kikapott, mert nincs szerencseje az el van tevedve. erossen.
nem most kezdtuk!
@Fejér Lilla:

nem tudom ki ketton kozel a kisfiu ~
@alacyka:

cseles gyerek lehetsz
A lenyeg az hogy Szereda 200%-osan megnyerte a hokiidenyt !

Itt van Szeredaban a mol liga kupaja es a roman bajnoki kupa is ! Ez a leneyeg ! 1-1 igazsagos elosztas!
@forestjr: Semmi gond csak erdekes modon nem latszott rajtad hogy eleged lenne az egeszbol mikor a Mol ligat megnyertuk (igaz hogy ott nem bajnok vagy csak gyoztes es ezt is toled tudtuk meg)es megis vegig kellett halgassuk hogy a birok meg kapuralovesi arany meg mit tudom en mi... A nagy igazsag oszto most jott elo beloled de azert minden esetre koszonjuk mert tenyleg hajba kaptunk volna ha nem... de igerd meg ha majd egyszer bajnokok leszunk es nem csak gyoztesek akkor mi is szamithatunk rad ha esetleg valaki ezt nem fogja elegge elismerni. Egy esetleges bajnoki cim remenyeben ezt elore is koszonjuk neked.
@szekely gobe: Azt hiszem elismertem a Mol Liga győzelmeteket, személyesen Neked is, innen Magyarországról. Sajnálom, ha úgy érzed, hogy ellenetek irányult az előbbi "kirohanásom", de ebben most tévedsz, ugyanúgy bosszantott az is, ahogy a Sportclub szurkolók próbálták nem helyénvaló dolgokkal elrontani a Ti örömötöket. Most nem ez történt fordított helyzettel? Manapság egy kicsit érzékenyebb vagyok valóban, de ez remélem érthető, elnézést, ha valakit megbántottam. Az pedig, hogy nem bajnokok vagytok, "csak" győztesek, vicc akart lenni, ott az a szmájli, de úgy látom mostanában Te is érzékenyebb vagy ;) . Az elismerést pedig, ha számít, akkor meg fogod kapni akkor is, ha román bajnokok lesztek, ez természetes.
Az iden a szovetseg emberei egy szep kupat kiviteleztek szerintem ezert dicseret jar nekik,de ezenkivul sokat kell meg tanuljanak hogy rajojjenek nem tudnak semmit!Istenn nyugtassa Antal Istit es Ocskay Gabort,probaljunk meg az emlekeikhez meltoan viselkedni.Habar volt egy par tulkapasom a hozzaszolasaimmal az elmult idoben,en azert higgadtabb lettem es ugyanerre intek minden szeredai es anyaorszagi hokibaratot,kis heccelodes belefer de azert probaljuk meg tisztelni egymast amennyiben lehet.Szerintem egy nagyon jo szezon zarult le a tegnap, mindenki egyforman nyert valamit ugy az anyaorszagban mint a szekelyfoldon,soha rosszabb szezont,sajnos a ket fennebb emlitett szimbolum halala bearnyekolja az egesz idenyt.Ezek a tragediak ,nem az hogy ki mit nyert vagy mit veszitett a palyan.Megegyszer nyugodjanak bekeben es minden jegkorong csapatnak tovabbi sikereket kivanok a jovo szezonban,a valogatottaknak pedig mar most a vilagbajnoksagokon!Hajra szekely es magyr jegkorong!
Tisztelt roman Jegkorongszovetseg.
A romaniai birokat elsosorban viselkedni kellene megtanitani es azert amit elmuvelt ez a szarhazi toparceanu nevezetu alak az utolso meccsen a Szekely Himnusz alatt, soha tobbet meg a hokipalyak fele sem kellene engedni.
Hogy suljon ki mind a 2 szeme annak a szarhazinak!
Ha valaki ismeri Kekfeher-t szoljon neki hogy a neveben irogatnak itt a blogon mert az utolso hozzaszolast biztos hogy nem o irta...:)
@Muki76: ja, és titeket pedig nem érdekel a romány bajnokság, csak azért indultatok, mert untatok magatokban edzeni. És a romány kupát is csak azért nem nyertétek meg, mert olyan autonómok vagytok. És a szőlő nem savanyú :))) Hajrá SportClub!
@fabot: De érdekelt,de nem tulajdonítottam neki akkora jelentőséget ,hiszen már MOL győztesek vagy bajnokok,kinek,hogy tetszik,voltunk.
Annyira nem savanyú,tudva azt,hogy az idén összeségében jobbak voltunk mint a Club.:)
Egy kérdés: Hogyha nem érdekelt a román bajnokság, akkor egész szenzonban, miért hajtottatok rá, beszéltetek róla mintha már megnyertétek volna azt is, most meg egyéb nincs csak "bocskor kupa" meg "szeretett országunk kupája"? Miért? Ez a stilus olyankor szokott előjönni, mikor irigyek vagyunk a másikra, mert elvette előlünk. S ez igy is van, tényleg elvettük. Ti egész szezonba magatokénak tudtátok, altattatok, stb. stb. S most? Koppp! De ez kellett, hogy kicsit nyugodjatok meg, mert nagy volt a felhajtás és biztos hogy kimerültetek. Az hogy összeségében jobbak voltatok? Az lehet, de a végelszámoláson nem igazán az látszott (5-1) és ha valaki ránéz a döntőre (mert ugy-e az a lényeg), akkor söpréssel veszitettétek. SZÉP VOLT FIÚK!!! (Remélem Adorján nem akar visszajönni a Klubhoz:) )
@fradigy: szekely himnusz alatt nm vette le a vedo sisakot karba tette a kezet s kozbe mozgatta egyik labat
nem karba.zsebben volt a keze előszőr
Olvasom a fórumokon, az a lényeg, hogy a RB kupa is Szeredában maradt ugyanúgy, mint a Mol Kupa, és ez a lényeg, de tulajdonképpen csak a Mol Kupa maradt "Szeredának", mert akkor mi is oda álltunk a végső fotóra, de a szombati meccs után egy HC-s sem volt képes. Miért? Mert mi nem ma kezdtük, és a vesztéshez is fell kell nőni. Hiába 80 év az látszik rajtunk.
És hogy a HC a jövő? Érdekes. A meccs elött egy HC utánpótlású csemete sem volt a jégen. Még Eröss Zoltán is a SK játékosa. Van egy érdekes mondat a mediafax oldalán: "Sport Club a câştigat titlul, în acest sezon, la toate categoriile: feminin, Under 12, Under 14, Under 16 şi Under 18." Itt nincs szó a HC jövőről! Egyetlen "juniorotok" van Stefan-ka, de őt is elakarjátuk küldeni.:) Bocs!
@SC 2009: Hat igazad van. a MOl liga donto utan, az osszes forum tele volt olyan tanacsokkal, hogy meg kell tanulni vesztetni sportszeruen. Most itt a jo alkalom, hogy valaki megmutassa mit is ert ez alatt. de ime egy erdekes velemeny kurkotol: "Este un moment neplăcut pentru mine pentru că am sperat până în ultima clipă că vom reveni şi vom câştiga atât acest meci, cât şi tot campionatul. Totuşi, aşa se întâmplă când îţi priveşti adversarul de la înălţime şi crezi că poate fi învins înainte de a începe meciul. Este frustrant să domini sezonul de la un capăt la altul, dar să pierzi cele mai importante meciuri din campionat. a precizat Kurko
Roviden arrol van szo, kurko velemenye szeritn ami egy orszagos hirugynoksegnel jelent meg, hogy kenyelmetlen ugy veszteni, hogy meg az utolso percig remenykedtel, hogy gyozhetsz. de ez tortenik, ha lenezed az ellenfeledet es azt gondolod, hogy a meccs elott mar legyozted. es frusztralo, hogy dominalod a bajnoksagot, de elveszted a tetmeccseket.

Hat ocsi bacsi, azt mar mindenki tudja, hogy a donto a lenyeg, nem a szeptember -oktoberi Gyergyo elleni meccsek.
@ájszhoki: Szo szerint igazad van sot en meg ennel tobb jot is tudnek neki kivanni . . . A magyargyuloles es a tisztelet megnemadas magasiskolajat mutatta be a senkihazi . . . remelem hogy tobbet nem fogjuk latni biraskodni ezt a szegyentelen alakot soha
@Muki76: Írod: "Szerencsétek volt,azzal,hogy a HC leszállóágba került a szezon végére."
Hidd el nekem, ez az egy dolog egyáltalán nem szerencsefüggő. Úgy hívják ezt hogy "egyéves, hosszútávú erőnléti előkészítés, és időzítés". Ha egyfolytában cserélgetitek az edzőiteket, nem tudja a következő, hol is hagyta abba az előző. Tehát a tippem jövőre: egy edzővel, végig. A szezon végén ő kell majd vállalja ugyanúgy a sikert mint a kudarcot.
@Sziszó Csíxeredából: Melyik nepmesebol idezted ezt? Vagy meg mindig a szombati buli hatasa alatt vagy? :)
Melyik része a beírásból népmese?
A bíróval ideje lenne szóba állni, Tánczos Barni! Ő a szövetséget képviseli, saját maga mellett a szövetséget járatja le. Blogokon olyanokat ír hogy a csíki szurkolók nem értenek a bíráskodáshoz, stb. Meddig kell még tűrjünk közöttünk ilyen link alakokat? A Steaua bukásával egyszerre mehetnek ők is! Nem lesz semmi baj ha a román bajnokság csak magyarokról szól! Mert nem ma kezdtük!
@szekely gobe: Nekem "csak" így tanították, és nem akárkik. De ha ti jobban tudjátok, jogotok van kisérletezgetni, ez bíztos. A saját pénzetekre teszitek, ti tudjátok...
@Sziszó Csíxeredából: add meg annak a kretenek a blogcimet
@Sziszó Csíxeredából: HAdd el Sziszo, jo, hogy nekunk bejott a strategia. Nem mindenkinek volt resze magasiskolabol. Ha van aki azt hiszi, hogy ez nepmese, az majd a hetedhetorszagon tulrol elhozza Feherlofiat es azzal majd lehet bajnok lesz. Vagy itt volt feherlofia az operencian tulrol es nem allta ki a 3 probat, csak 1 et??? :) Akkor ez neki egy szomoru mese.
@csiki drukker: Szerinted mivel ertekesebb a roman bajnoksag mint a MOL liga? Ha nem lennenk mi soha az eletetekben nem lattatok volna ilyen szinvonalu hokimeccseket ugy hogy most egy szamitogep moge megbujva nem kell ugatni . . . ha meg csak egyszeruen csak irigy vagy mert nem sikerult neked az elet akkor probalkozz valami massal te kis sunyi
@lodoktor: Állítólag a szövetség blogján vagánykodott ilyenekkel. Gondolom a hochei.ro-ról van szó. Ráduly Robi mondta a meccskommentár alatt. Sajnos egy szót nem szólt arról, hogy fogadta ez a s***fej a Himnuszunkat, zsebredugott kézzel. Azt mondta, azért fütyültük ki, mert a blogon félrebeszél...
@Sziszó Csíxeredából: Sziszo veled semmi bajom mert reg ismerlek teged es tudom hogy te nem(csak) egy szajkarates vagy . . . en se ma kezdtem . . . lehet hogy most oromodben kicsit kioktatsz minket de ez ilyenkor "igy van rendjen" :) Ti nyertetek es ez legyen a Ti oromotok meg a Ti igazatok . . .
@szekely gobe: Azt akarod mondani, hogy jobban örültök a MOL Ligának? Ez kétszeresen is jó, mert:
1. megkaptátok amit jobban akartatok
2. megkaptuk amit jobban akartunk.
Nem az első hogy egyetértek: a HC megjelenése és sok pénze, igenis csak jót hozott a helyi hokiban. Rengeteget nőtt a színvonal, edzők, hazai játékosok (beleértem a Klubbos "öregeket" is, egy kivételével aki sokat volt sérült). Még azt is megkockáztatom, hogy a végére még a szurkolás színvonala is nőtt...
@szekely gobe: Köszi, de nem kioktatni akartalak, csak egy őszinte jótanács volt. Komolyan.
@Sziszó Csíxeredából: Ebben a szezonban mindenkinek volt sikerelmenye es nem mondtam hogy jobban orulunk a Mol liganak mint az RB-nek mert ertelemszeruen az ember minden gyozelemnek orvend csak azt mondtam hogy egyik is volt olyan fontos mint a masik es egy nemreg alakult csapattal szerintem nem vallottunk szegyent egyik ligaban vagy bajnoksagban sem . . . na jo a roman kupaban ott igen de hat ez van . . .
@szekely gobe: a roman bajnoksag egy tobb evtizedes multtal rendelkezo sportvetelkedo, amelyben eddig tobb mint 100 csapat fordult meg. Itt ajanlom atlapozni a Mihai Flamaropol konyvet, aki sportszereto modon, osszegezte tobb tiz ev bajnoksaganak az eredmenyeit. Ebben a tortenetben a szekely hokinak is nagy resze van, foleg a Klubon keresztul, de mas csapatokon keresztul is, ahol egy sor csiki legeny szerepelt, komoly eredmenyekkel. Pl Kolozsvaron vagy Vasarhelyen.
Ezalatt a MOL liga, egy pozitiv kezdemenyezes, de egyelore meg hagyomany nelkuli, es nemzetkozi forumoknal meg nincs jegyezve mint hivatalos sportrendezveny. egyebkent orvendek, a Molnak, en mar annak is orvendtem, amikor a csiki csapatok (Klub, majd HC) indultak a Magyar Bajnoksag,majd Kupaban.
2. azt elismerjuk, hogy a HC megjelenese, a Klub szinvonalan is javitott. Ezert alapitotta meg a HC t a Klub es a CSiki Sportegylet, hogy fejlodjon a szekely sport es ezen belol a hoki.
3. EN ABSZOLUT NEM LATOM MIRE LEHETNEK IRIGY!!! Egy ezustre, 30 drukkere? Eszedbe kell jutassam, hogy
KLUB A BAJNOK. megint, zsinorban harmadszor. Vegtelenul elegedett vagyok.
4. honnan tudod, hogy nekem mi sikerult az eletben es mi nem??? egyaltalan, honnan tudod, hogy mit akarok elerni az eletben?
5. te hol vagy megbujva most? nem a gep mogul irsz, te is? vagy csak diktalsz, mert mas irja helyetted?
@csiki drukker: Te alapjaraton egy masokra irigy ember vagy es ez kierzodik minden beirasodbol . . . te semmit nem tettel a csiki jegkorongert csak amit azzal lehet segiteni hogy reszegre iszod magad csiki sorbol es ezaltal valamilyen szinten te is tamogato vagy csak ez edeskeves . . . egy szamitogep mogott vagyok en is de nem elbujva mint te mert aki csak nev nelkul mer hoskodni mint te is azoknak a nepmeseire nem kell sokat adni . . . szajkaratesokra is mindig szukseg volt es lesz is ugy hogy tovabbi sok sikert neked a nepmeseidhez de legalabb neha megirhatnad hogy melyikbol idezel mert olvasnek belole a gyerekeknek otthon este lefekves elott.
Ne egyétek egymást gratula a bajnoknak és tisztelet a legyözötteknek.
Szép napot és szebb jövőt sok jó jégkorongmérközéssel tarkitva és az idén itt lessz a Románia kupa is Csikszeredában.
Minden jót
te hanyszor lattal engem reszegen????
te honnan a banatbol sejted egyaltalan, hogy en mit tettem a csiki sportert vagy csiki jegkorongert???
es te beszelsz provokalasrol es sertegetesrol?
ES KI VAGY TE???, hogy magadat ilyen dontobironak kinevezd, hogy ki a sunyi, ki az irigy, ki ugat, ki mit ert el az eletben????????
Csaknem vegeztel pszichologiat, vagy jogot???? vagy Matyaskiralynak kepzeled magad, hogy nalad az igazsag??
@székely hokis: igazad van, en csak probaltam valaszolni masok kerdeseire, de ugy latom nincs ertelme.
@csiki drukker: te
az hogy én részegen látlak az jelentheti azt is , hogy én vagyok a részeg és latlak, vagy te vagy a részeg és látsz engem:))))))))))))))))))))))
@csiki drukker: Nem neveztem ki magamat senkinek es semminek csak rajottem a te jellemedre mert ez tenyleg nem volt egy nehez feladat . . . onnan sejtem hogy nem tettel semmit a csiki hokiert mert azok akik tettek valamivel ertelmesebb emberek kell legyenek mint akik csak hasbol irogatnak(egy pelda:30 szurkolo a 2000-el szemben)es azok nem is kell elrejtsek valos kiletuket mint te . . . de ha lehet igy ismeretlenul is arra kerlek hogy fejezd be a normalis szurkolok provokalasat es probalj egy baratsagosabb hangnemet megutni itt a blogon.Elore is koszonom neked . . . udv Csato Imre
@Sziszó Csíxeredából: Hagyjuk azt Hodos féle időzítést,az mese.A MOL döntő második mérkőzése előtt is azt nyilatkozták a Club illetékessei,hogy most kell a csapatnak csúcsformát produkálnia.Hát nem jött be.
Azt mindenki tudja,hogy minden csapat életében vannak mély- és csúcspontok.Ebben az idényben a HC a RK és RB rájátszásában került mélypontra.Ez volt a Club szerencséje.A időzítés és a rápihenés az RB döntőre a Középszakaszban kezdödött a Club számára,és mi sajnos azt hittük,hogy a Clubnak annyi.Én Lahtinent valóban megtartanám,kérdés,hogy van-e rá pénz és ő akar-e maradni.
@csiki drukker:Miért nem boncolgatod tovább a "A nagy és sikertelen ellentámadás és gyors összeomlás" című elméletedet?
Mégvalami,hol voltatok a szerintetek, a ti 80 éveteket ünneplő csíki tornáról?Mert a 30 Hc drukker ott volt.És megvédte azt amit kellett.
@SC 2009: Nem az bosszant,hogy elvesztettük az RB-ét,hanem ,hogy nem tudtuk szépen befejezni a szezont.Ennyi,ez van.
Gratulálok az SC-nek, jobban akarták ezt a döntőt és mi sajnos segítettünk nekik.
@SC 2009: amíg a sportiskola milliárdokat fizet régi lejben szezononként a jégért a Sportclubnak, addig légyszíves ne sajátítsd ki ezeket a gyerekeket "csak a sportclubbnak"...
Hajrá HC! Jövőre még több sikert! Jó pihenést a fiúknak, köszönjük ezt a gyönyörű szezont!
Gratulálok az SC-nek, jobban akarták ezt a döntőt és sajnos segítettünk is nekik, hogy legyőzhessenek.
@SC 2009: amíg a sportiskola milliárdokat fizet régi lejbe szezononként a jégért a sportclubnak, addig légyszíves ne sajátítsd ki ezeket a gyerekeket "csakasportclubnak".
Jövőre még több sikert, erőt, egészséget a fiúknak és köszönjük ezt a gyönyörű szezont! Jó pihenést! Hajrá HC!
Gratulálok az SC-nek, jobban akarták ezt a döntőt és sajnos segítettünk is nekik, hogy legyőzhessenek.
@SC 2009: amíg a sportiskola milliárdokat fizet régi lejbe szezononként a jégért a sportclubnak, addig légyszíves ne sajátítsd ki ezeket a gyerekeket "csakasportclubnak".
Jövőre még több sikert, erőt, egészséget a fiúknak és köszönjük ezt a gyönyörű szezont! Jó pihenést! Hajrá HC!
@Muki76: en az ujsagban is olvastam, hogy a Klubtol nyilatkoztak a Mol donto kozben, hogy a formaidozites ket-harom het mulva van, azaz az RB dontoje elejere. Az, hogy ez mennyire tudomanyos volt vagy nem, ezt ok tudjak. A lenyeg az, hogy elore szoltak es bevallt.

En arrol beszeltem, hogy a HC nak akkor megy igazan a jatek, amikor vezetnek es ki tud bontakozni az ellentamadasos, gyors jatek. Amikor ervenybe lep az elso sor (Petres, Saluga, Pire) hosszu, gyors passzos jateka. Es, hogy ehhez szukseg van a Polc kapusteljesitmenyere.
Az utobbi meccseken ez nem mukodott, elsosorban azert mert a Klub szerezte meg a vezetest es onnan kezdve a HC kellett fusson az eredmeny utan. Es betomorult a jatek. Masik tenyezo az volt, hogy a Klub osszes jatekosa szivvel lelekkel jatszott, mig a HC nel, kb. 4-5 jatekos hajtott igazan (vagy ment a jatek): Zablu, Stefanka, Lorinc, Petres. Pire is probalkozott, de az elvarasok alatt teljesitett a dontoben.
@Sziszó Csíxeredából: Magyarázd meg ZoltaN néven fórumozó SC-s szurkolótársadnak is, hogy mi szerencsefüggő és mi nem! Tessék, a SC fórumáról idézem a február 4-i beszólását:

"Igy van. Es remelem hogy egyre toben leszunk akik a lenyegrol tudunk vitazni mindegy hogy Gyergyoi vagy HC-s az illeto. Pelda egyes Steaua szurkolok, hogy mi volt ezelott ket eve es mi van most a hochei.ro-n. Kell tudni elviseln a vereseget el kell ismerni hogy a HC most jobb. Be bizonyitottak hogy nem csak M.Arpad tud golt loni, tehat hejzetkihasznalasban ok a jobbak. G.Sanyi azt allitotta adonto elott hogy ok februar-ra terveztek a csucsformat. Hidjunk neki.
Koszonom es HAJRA SPORT-CLUB."

Akkor mostmár valahogy egymás közt döntsétek el, hogy február vagy sem? Hogyha már annyira "tudományos" a dolog és nem csak összejött nektek ahogy összejött.
@gabrielli: vakker, van amikor a csucsidozites nem jon be...el van tervezve es nem jon ossze..errol irtak egy rakas konyvet.konferenciak voltak e temaban..
Sok hozzászólás kapcsán lenne mondanivalóm, ha nem zavarna nagyon egy dolog: miért van az, hogy a két itthoni fórumon 30-40 általában civilizált (!) hozzászólás után leállt a beszélgetés, s föltétlenül a magyarországi fórumon érzitek a szükségességét annak, hogy égessétek a székely hokit s annak a normálisabb közönségét?
@lodoktor: Nem vitatom, hogy létezik csúcsidőzítés. De egyes szurkolók hajlamosak vagyunk ezt az egészet olyan szinten kezelni, mintha szimplán azt mondanánk például minden meccs előtt, hogy teszem azt fel, Szőgyör gólt fog ütni. És amikor az egész szezonban egyetlen egyszer történetesen összejön, akkor úgy viselkedünk mintha igazi próféták lennénk vagy valami alapigaszságot fedeztünk volna fel. Tényleg, van valaki aki komolyan azt gondolja, hogy a HC is nem szerette volna erre a döntőre időzíteni a csúcsformát? Vagy éppenséggel fordítva, hogy a SC letojta volna magasról a MOL döntőt és mindent erre a RB döntőre tett fel? Kétlem...
Hajrá HC! Fel a fejjel, most (utoljára) tényleg jobb volt az ellenfél, de nem kell pánikolni, jövőben mi még jobbak leszünk!
@gabrielli: ez így ok, de most az időzítés a SC nak jött be.Úgy látszik a HC fizikai felkészítője nem volta helyzet magaslatán
@szekely gobe: Szia. Most hogy vege lett a bajnoksagnak, felfeded Pire playoffos "titkat", ahogyan igerted? Sok kivancsi blogozo neveben elore is koszonom.
@Muki76: Mukikám, te @gabrielli: drága, én tovább már nem kommentálom. Az eredmény magáért beszél. Csókolom tészta!
www.hchoki.ro/portal/index.php?option=com_content&task=view&id=561&Itemid=1#JOSC_TOP
MIndenkinek ajánlom figyelmébe a HC oldalán megjelent gondolatébresztő írást.
Ha ilyen alapokon kezdenek gondolkodni, most már kezdődhet a készülődés az igazi bajnoki csatákra. Gratula webgóbé!
Bocs, így akartam:
@Muki76: Mukikám, te drága, én tovább már nem kommentálom. Az eredmény magáért beszél. Csókolom tészta!
@gabrielli: Ne feledd, ezt csak egy blogozó mondta. Lehet féligazság is. Lehet hogy Sanyi február végét + márciust mondott, de csak ennyit jegyzett meg az illető. Szerinted egy annyi mindent megjárt bekk, edző pont úgy gondolja hogy a román bajnokság döntője ELŐTT, és nem ALATT kell legyünk csúcsformában? Viccelsz. Ha még úgy is sikerült volna, ezt nem mondta el volna hónapokkal azelőtt. Ezt te is, mint volt hokis kellene tudjad (ha nem valaki más írogat a neved mögül...)
@lodoktor: gabrielli: "vakker, van amikor a csucsidozites nem jon be...el van tervezve es nem jon ossze..errol irtak egy rakas konyvet.konferenciak voltak e temaban.."

Ja, meg tanítják egyetemen... Egyesek el is végeztük :)
@beluja: Igen en is ezt varom,nagyon kivancsi vagyok ra! Nem is szaporitom tovabb a szot az elejen hozzatettem a magamet(de mintha a pontos masat latnam most annak ami a ket szurkolo tabor kozott tortent a MOL donto utan csak most forditottan), Szekely Gobe,rajtad a sor!
Az elejen olvasgattam a kommenteket,es ugy nezett ki,hogy nem fajul semerre a dolog,en kis naiv...
Most visszaolvasgattam,s kell rohogjek a sok bohocon!:)) Szandekosan nem nevezek meg senkit,hadd vegye magara megint gabrielli "baratom" a hozzaszolasomat!
Komolyra forditva szegyeljek magukat akik nem tudnak orulni e ket trofea elhoditasanak,hogy azon vitatkoztok,hogy melyik csapatnak nagyobb a szive,melyike a jovo,ki bundazott,ki nyert szerencsevel,kinel van tobb legios stb.
Ebreszto!!!! Egyet a HC nyert egyet a Klub,mindketto nagyon fontos,mindenki oruljon a magaenak! Hajra Szereda!
Gratula mindkét csapatnak,le a kalappal mind a HC és mind a SC előt,egy szóval a Szeredai hoki előt.Egy 42000 lakosú város mindkét csapata végig vert 2 országot(bár a RK nagyon bánt)és itt is ótt is elnyomásban volt és van része már mint nemzeti hova sorolás tekintetében.Éppen ezért remélem,hogy a válogatottban behivott játékosok mind elmennek a D-1 re és a lehető legjobb tudásukat nyújtják.Ez nagyon fontos lenne mivel a nemzetközi rangsor minősití a RB arany és ezüst érmest egyaránt.Amig gyenge a nemzetközi szereplés addig olyan a két tábor közötti vita mint mondjuk a Fradi és UTE közöt és ugye nem kell senkit emlékeztessek,hogy hol tart például a magyar foci(de tudom az egy másik sport).Éppen ezért legyünk büszkék mindkét csapatunkra és ahol csak lehet segitsük őket,mindketőt függetlenül attol,hogy melyiket szeretjük jobban.Hajrá Szereda!
szekely gobe 2009. 03. 19. 11:17:59
"Elmondom neked hogy Pire egy olyan jatekos amilyen soha nem is volt es nem is lesz nalatok de lehet hogy nalunk sem. Majd a donto utan elmondom hogy mi volt vele a baj mert hogy a ti jatekosaitok fogtak Piret az nevetseges hidd el nekem . . . nincs aki ezt nalatok megcsinalja es ez sajna ez egesz hazai jegkorongra jellemzo . . . majd a donto utan megirom hogy mi volt a gond vele es nekem elhiheted hogy en tudom vagyis tudtam mar akkor ezt"

SOKAN KIVANCSIAK VAGYUNK, REMELEM VELUNK IS TUDATOD!!!
Gerold!...Tenyleg vissza kellene nezni a mol ligat egy picit,nem is olyan reg volt,amikor meg,ha szomoruan is,de elkellett ismerjetek Piret es ,ha vki sportolt mar eleteben az tudja,hogy minden sportolo eleteben,mind barhol mashol az elet egyeb teruleten is akar,vannak rossz napok,tehat ti tenyleg oruljetek az ujabb OB cimeteknek,es ne cinikuskodjatok,mert valoszinu pontosan te,vagy ilyenek mint te,meg meccsekre sem jottetek ki latva az ezelotti kudarcait az scnek!!Hajra Hc!!
Amugy a sok nyalat taknayat turo Sportklub szivunek annyit megjegyeznek hogy a Mol liga megjelent az Iihf oldalan mig a Roman bajnoksag nem ennyit arrol hogy melyik kupat ligat bajnoksagot jegyzik magasabban.De tudom tobb mint szaz csapat amibol MOST van 8 db a
es ebbol a 8-bol 2 egy kas csihanyt nem er (galac Sportul) szoval van 5 csapat amibol 2 a tobbi folott van egy kicsivel(Sc Hc).
Amugy meg hagyjatok mar beken mindenkit a kekfher sportclubbos sziv dumaval mert ez mar a hulyeseg netovabbja mindenki penzert es premiumert jatszik mert mi a faszt tesz le otthon az asztalra a kekfeher szivet vagy a fizeteset? ez mar a rohej teteje amit itt a sc szivvel lenyomtok, ami meg nagyon fel tudd bosszantani ez a NEM MA KEZDTUK cimu duma. Senki az egadta vilagon nem vonta ketsegbe azt hogy ilyen vagy olyan jodelodokkel egyutt (errol is volt vita de abba nem mennek bele) 80 eve van SC illetve hoki szeredaban.De mi a turoert kell ezt skandalni mindenutt reklamozzak hogy a Csiki jegkorong 80 eves.Amugy A HC sem most kezdte hanem a 2002-2003 szezonban tehat 6-7 eve a brassoiak is a tavalyi szezonban kezdtek tehat ki az aki MA kezdte??
Oruljetek hogy gyoztettek az Scnek nagyobb volt a motivacioja mint a HCnak mert ha ezt is elvesziti akkor semmit nem ert volna el, jobban hajtottak a fiuk (ebben a premium is benne volt) es megerdemelten megnyertek a dontot.A HCsok nem azt jatszottak amire kepesek az edzo sem tudta rendbe rakni oket most levonjak a kovetkezeseket es tanulnak belole. Nem tudom miert kell ebbol ekkora egymast mocskolo cirkuszt csinalni.
@qx92: Huha,az elvtars megmondta a frankot,nem kell ennyire szivre venni a dolgokat,lenyegeben igazat beszelsz,de korulbelul ugyanez folyt egyket HC-es reszerol is a MOL utan,szoval az ilyeneket nem kell felvenni,ugyse valtoznak... Egy resze a meccsek elott nagy barat s ha nyernek akkor szemberohognek masok meg el bujnak ha rosszul megy a csapatnak s van eredmeny akkor elojonnek a divatszurkerek mega fold alol is:)
Elolvasom s elragodom az ertelmesebb hozzaszolasokat a tobbin mar csak nevetni tudok de azert nem allom meg,hogy kozbe oda-oda ne mondogassak!:)
Na joccakat!
en sem akartam beleszolni lattam / latom ertelmet (igyis ugyis ennyi eszuk marad) a de egy kicsit felment a pumpa
Mindket hozzaszolasomra igaz , hogy akinek nem inge ne vegye magara de akinek inge az oltozzon fel gyorsan
A SK a bajnok es ez legelebb egy evig igy is marad!!!!!!!!!!! Akinek ez faj az vegyen nyugtatot es ne olvasson blogot,mert megegyszer leirom a SPORT KLUB A BAJNOK!!!!!!! A tobbi nem szamit,soha nem is szamitott...
"legalabb",bocs a tevedesert aki ezt nezi :))
@qx92: Tudod hol latszott meg az SC-s sziv. Amikor tavalyi donto elott Kurko megkeresett 10 SC-s jatekost es mind egytol egyik visszautasitottak. Es a jegen is. Megneztem volna, ha a HCval tortenik ugyanez, szoval inkabb nem. Ha elvesziti egy Klub elso emberet, egy ido nagyon nehez azutan, felborul minden, s ezek utan jonnek a fiuk s megnyerik az RBt. Na ez az a dolog amire nem mindenki lenne kepes. S legyszives te aki allitolag mindket csapatnak szurkolsz, de mostmar latom az csak ocska szoveg volt, ne mocskold a Sport Clubot.
@szereda: Ja,ja. Néhány éve Moldován és még két Sc szívvel megáldott játékos át akart menni a döntő előtt a Steuhoz,akkor hol volt az Sc szív?Az Sc szív is egy városi legenda.

@qx92:"...mi a ***** tesz le otthon az asztalra a kekfeher szivet vagy a fizeteset?"

Igazad van,ha nem nyeri meg meg az RB-t a Club,akkor valószínű,hogy az előbbit tehették volna az asztalra az SC játékossai.
Nagyon élvezem ,hogy mindenkinek mindenre van kifogása miért a francért kell egymást szekáljátok...(soha nem fogtok közös nevezőre jutni) A múlton nem lehet változtatni ha van ha nincs. Az eredmények beszéljenek helyettetek és ez szól mind a 2 tábornak. A H.C. ne provokáljon a S.C pedig tisztelje a legyözöttet mert ez így fair play és nem kel egymást mocskolni már egyszer leirtam több bennünk a közös mind az ellentét.
Tiszteletem minden Szurkolonak.
Hajrá S.C.
@madefalvi: ott a pont...ezt én sem értem:-(
@szereda: Csak csupa kiváncsiságból kérlek, hogy sorold fel azt a 10 SC játékost akit állítólag "megkerestek".
@fekmen: a szurkoloi talalkozon, ha lesz kerdezd meg az elnokodet. Majd o valaszol.
mi lett amugy a sok szakember altal osszeallitott altatas elmelettel :))
az lett, hogy a vilagon egy csapat sem bir vegig egy szezont szarnyalassal. Szamitani kell a formahanyatlassal. Szerintem ez volt a Sport Club alakulasa ota az a szezon, amikor rengeteg serultunk volt annal is tobb bajjal, de nyertunk es ez a lenyeg.
@szereda: Na látod, ez a szarkeverés... Kijelentessz egy baromságot, de bizonyítani nem tudod, amit nem is várok el, hiszen nem vettem komolyan amit állítottál... csak kiváncsi voltam és meggyõzõdtem, ennyi... Nem az én elnököm, de ha még az lenne, sem kérdeznék tõle ekkora hülyeséget...
Ez nem szarkeveres mert igy van.
@szereda: Legalabb otot soroljal fel,mert ez igy tenyleg csak vagdalkozas!
De azert azt hozzateszem,hogy ifj. Antal Isti is megkereste Kurkot,hogy jatszhasson a HC-nal,az nekem kicsit furcs volt,ezert azt mondom nem kell tulzasokba esni a kekfeher szivvel kapcsolatban, nem alaptalan a dolog,de azert alljunk ket labbal a foldon,hogy aztan ne erjenek durva meglepetesek!
@szereda: idezd hol mocskoltam a sportclubot kerlek.
@qx92: az egesz hozzaszolasod az.
@Joegep: nem mondok, de tenyleg igy tortent, mondom nem kell elhinni. Antal Isti meg azert kereste meg mert nem kapott jateklehetoseget, mar ket eve viszont alaptag.
@szereda: idezd hol mocskoltam a sportclubot kerlek.
@szereda: ragadj ki belole egy konkret reszletett megkerelek
Hol vagy Malkin?Szekely gobe a hozzaszolasaimat vallalom,regebb meg ki-ki zartak egy idore mert elismerem nagyon elfogult voltam es tevedtem is reszben,de mara kicsit lehiggadtam amint latod.Amugy a blogszerkeszto urak igazolni tudjak szerintem ha neked nagyon fontos hogy a nickem alol ugyanaz a szemely irogat vagyis en szemelyesen.Amikor mindannyian lehiggadunk valoszinu meg jobbak leszunk mind szurkolasban mint jatekban,ugy a hace mint a Sportklub,remelem ebben egyetertunk!En ugy erzem hogy nagyvonalakban kezd normalizalodni a helyzet nehany eset kivetelevel!
@Joegep: Hozzád hasonló seggfejnek nem fogom a beírásait sem elolvasni sem komentálni! Az utóbbi időben nem is olvastam el okoskodásaidat és leckéidet sem, de most havereim szóltak, hogy mindezek ellenére egy olyan takony alak mint te vagy mégis belém kötöttél! Semmiházi szarkavaró vagy, mikor jobbra mikor balra kavarod a szart és élvezed beszívni a büdösséget, és közben csorog a nyálad és vegyül a taknyoddal és hol jobbra hol balra elhúzod a szőrös mancsodat hogy ne folyjon be a váladék a szádba! Te senkiházi köcsög! Érted vállalom a kizárást! Hogy élhetnek ilyen hozzád hasonló gerinctelen szarkavarók ezen a Földön?
@gabrielli: =)) Ejsze nehez volt a melo ma?:))
Ezuton szeretnem megkerni a blog szerksztoit,hogy NE zarjak ki @gabrielli: baratomat,nem volt beszamithato amikor ezeket irta,ja es sok olvasot megfosztanak a tovabbi szorakozastol!
Elore is koszonom es bocs az OFF-ert!:)
@Joegep: Te egy olyan specimen vagy, aki azt gondolja magáról, hogy birtokában van az alapigazságnak. És közben azon csodálkozol, hogy az életben egyre kevesebben hajlandóak veled szóbaállni, és akkor próbálkozól érvényesülni névtelenül egy számítógép mögé bújva, segget nyalni mikor erre mikor arra, merthát egy igazi Szereda drukker vagy és kritizálhatsz mikor SC-st mikor HC-st! És közben egy nyamvadt senkiházi vagy akinek nincsenek barátai és a szar veszi fel a családi életét is, és itt kötekedsz mindenkivel aki írni mer, és közben fingod sincs az egészhez mert ott lapulsz valahol többszáz kilóméterre a történésektől és szippantod a zöldet vissza magadba és belekötsz mindenkibe, mint mondtam, csak épp a figyelne rád valaki! Mint egy rühös kutya pont úgy vakarózól, de az eb azért tiszteletre méltó hozzád képest, mert ő esetleg harcol a megélhetésért miközben te egy nyálát túró féreg vagy és beleütöd az orrodat mindenbe anélkül hogy észrevvenéd hogy veled még a kutya sem törődik! Te bocskoros paraszt!
@gabrielli: Ne erolkodj,nem fogok lesullyedni a szintedre,hogy aztan beigazolodjon az elmeleted...
Nem is all szandekomban tovabb ragozni a dolgot,megyek egy sort meginni az egyik "kepzeletbeli" baratommal!!! Na viszon'hallas!

U.I. Azert fel merult bennem par koltoi kerdes,ha el vagyok bujva az alnevem moge,miert lenne szugsegem a seggnyalasra,mi hasznom van belole,ha senki nem ismer? Es sok mas de mostmar,hagylak,hogy olljon a mereg amikor visszajovok meg irok...
@Joegep: Az ilyen hozzád hasonló egyedek egész életükben segget nyaltak, úgyhogy nehéz változtatni a dolgokon, megértem. És történetesen egész délután HC-s létemre Sportclubos szurkolótársaimmal söröztem, fogadtam valakivel és vesztettem úgyhogy kiálltam és kifizettem. És szuperül éreztem magam és nagyon jó tudnánk is egyezni hogyha az ilyen seggdugaszok mint te nem kavarnának bele időnként az egészbe és hagynák hogy normálisan tudjunk egymáshoz viszonyulni! Apropo, nem tudom, hogy egy hozzád hasonló alakkal valaki iszik-e meg egy sört, mert én biztos, hogy nem tenném! Szerintem zugivó vagy de nem akarod beismerni!
@gabrielli: nem kell ide ez a hangnem. Köszönöm.
@munkagep: Bocsánat. Ha nem kötött volna belém akkor nem is írtam volna legalább az őszig... Elnézést kérek minden normális blogozótól. Sziasztok.
@qx92:
Irasaidbol csak azt lehet kivenni, h. teged sokminden idegesit: sc sziv, premium, nem ma kezdtuk, ki mit tesz le otthon az asztalra stb...Ne ezek zavarjanak, te csinalod a cirkuszt!!
Toled nem varta el senki, h. osztozz oromunkben, nehez lenne neked, de probald visszafogni magad!!!

Nagyon fontos volt mindket csapatnak a gyozelem, de a Sportclub magabiztosan, nagyszeruen vedekezve bebizonyitotta, h. megerdemelten nyerte a bajnoki cimet!

Eljen a SC hokicsapat, h. jovore is ennyi oromet tudjanak okozni!:)
HAJRA SPORTCLUB MINDOROKKE!!!
@Gerold: nem hinnem hogy en csinalom a cirkuszt az elso hozzaszolasom kb a 150-ik koruli volt a temaban , gondold meg , hogy miket allitasz.Engem csak az Sc szives idiotizmus es a nem ma kezdtuk szlogen zavar , idegesit, a premium az egy helyen valo dolog a sportolok nagy resze kap es az hogy ki mit tesz le otthon az asztalra illetve mennyit tesz le nem erdekel.
Gondolkozz haver gondolkozz meg ha faj akkor is :)
@gabrielli: Hat ma nem volt jo napod... Hogy is mondta valaki? "Amikor a frusztraltsag frocskol",leirom megegyszer,ha provokallak is,mert ugy latom teged aztan lehet,nem kivanok lesullyedni az altalad emlegetett melysegekbe illetve szintekre... Nem kell magyarazd,hogy te milyen fasza gyerek vagy,ebbol harom "aranykopesbol" is lejott a te kikezdhetetlen jellemed... De,ugy felhalkan megkerdem,hogy megis kinek es,hogy nyaltam en a segget,ha mar annyi mindent tudsz,vilagosits fel! Addig le se hunyom a szemem;)
@gabrielli: te jó ég, tényleg rád fér a pihenés
Huha, szerintem valahol megint sokan szorakoznak rajtunk.
A napokban irta itt mar valaki, hogy vajon miert van az, hogy a "hazai forumokon" elegge tisztan, sportszeruen es civilizaltan megtudunk beszelni dolgokat. Erre fel atjovunk ide es a szotarakban ritkabban hasznalt kifejezesekkel szidjuk egymast.
Szerintem nem tesz jot senkinek, hogy egymas csaladjat, foglalkozasat, maganelet belekeverjuk, foleg, hogy mar tobbszor kiderult, hogy nem mindig az szidodik, akit eppen sejtunk egy nick alatt.
Akinek ilyen sok energiaja van, ajanlom kifutni a Somlyo tetejere es szetnezni a gyonyoru csiki tajon es elgondolni, hogy milyen jo eve volt a csiki sportnak: Tofalvi Eva Vilagkupa 11 osszetettben, sprintben talan 9., egy rakas gyerek es ifjusagi es felnott sibajnok, plusz 2 VB 18. hely Miklos Editnek, hoki dontok es cimek, a bacilusoktol a nagyokig.
Gondolkozzunk inkabb azon, hogy ezt fenntartsuk munkaval, szenvedellyel, penzzel es egyebb tamogatassal.
Fölösleges ez asok vita "akárhogy is faj SC a star"
@csiki drukker: igazad van nalad a pont :)
@qx92:
Nem tudom felfogni, h. teged miert zavar a SC szurkolok orome (ezt kivenni hozzaszolasaidbol), elvegre te csak egy semleges szurkolo vagy!?
Nekem nincs mi fajjon... ertelmetlennek talalom ezt a sok vitat!
Mi akkor is bajnokok vagyunk, Nem ma kezdtuk!!!:)) Udv.
süti beállítások módosítása