HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

HC Csíkszereda–SC Csíkszereda 2-3

2009.03.22. 19:58 Hblog

Már csak egy győzelemre van az SC Csíkszereda az újabb román bajnoki diadaltól, a korábban szuperfavoritnak vélt HC ismét kikapott. Az újabb, ezúttal 3-2 arányú SC-sikerből Wallenberg (2 gól) és Sloboda (1 gól) vette ki leginkább a részét, és persze Kozuch kapus is megtette, amit nagyon muszáj volt. A döntő negyedik mérkőzésén csak a Klub vezetett, 1-0-ra is, 3-1-re is, a HC kapaszkodott, de hiába. Eye kolléga tudósítása szerint szép mérkőzés volt, igen színvonalas első két harmaddal. Az SC tehát 3-1-es előnyben van, a HC helyzete nem teljesen reménytelen, de nagyon súlyos.

85 komment

Címkék: románia döntő sc csíkszereda hc csíkszereda

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ezen a meccsen is meghozta gyumolcset A BAJNOK GYOZNI AKARASA. Erdekes, hogy a harom gyozelemhez sorra egy egy sor tette hozza a donto loketet, mig a masik ketto is kitartoan kuzdott. Amig az elso meccsen a regi uj harmadik sor : Sandor, Zsok, Peter, a masodik a masodik sor: Hozo, Szocs, Moldovan, most meg az elso sornak jott be a golloves. De vegig, vegig, CSAPTAKENT kuzdottek a fiuk.
az utolso meccs egyik fo kovetkeztetese, hogy a HC kezdi megadni magat, mar nem volt az az akarat, amit az elso meccseken meg vesztett helyzetben is mutattak. Most mar senki se mondhatja, hogy kicsuszas volt. Ha 3 szor csuszol ki az mar, nem csuszas hanem veszteseg.
SOSE BECSULD LE EGY BAJNOK SZIVET
szerintem nem volt szep meccs... a golok azok valoban latvanyosak voltak, de a merkozes osszkeperol ez mondhato el... rengeteg szabalytalansag, dulakodas... persze a birok azok bizonyitottak, ok nyujtottak a latvanyt es ok "futottek" be a csarnokot...
nagyon remelem hogy a kovetkezo merkozesre Sandor Szili felepul mert nelkule nem megy a 3. sor ugy ahogy kellene...
mar csak egyet kell nyerni es akkor johet a buli...
HAJRA SPORTKLUB!!!
@pisti.sportklub: igazad van, a meccs nem volt szep, de annal izgalmasabb. bar ha a birok nem kontartkodnak ennyire parasztul bele, akkor lehetett volna. Mert azert volt nehany szep akcio, foleg a goloknal.
Most a lenyeg az, hogy gyozzunk, nem annyira a szepsegre kell hajtani, mint az eredmenyessegre.
De azert varom erossen, hogy szombaton az utolso harmad kozepen mar azt kiabaljuk, hogy "Jatszik a Csapat" es "Mindenki alljon fel".
A hozzaertok tudjak mirol beszelek.
Addig is
Ujra itt van A NAGY CSAPAT
A játékvezetők teljesítménye kritikán aluli.Egyszerüen minősíthetetlen...A Román Jégkoronszövetségnek el kell gondolkodnia azon, hogy a jövőben milyen bírókat "delegál" a bajnokság döntő mérkőzéseire.
A Sportklub ma is túlszárnyalta a HC-t, még egy meccs és a bajnok megvédi a titulust.
Hajrá Sport Club!
Hajrá SC!!!Hajrá Volán!!!Nagyon szúrkolok nektek!
Hajrá SC !
HAJRÁ LILÁK !!!!
@csiki drukker: Igazad van.A SPORT CLUB mindig a csiki jegkorong emblematikus csapata volt,van es lesz.Johet barki,mindig CSAK ez a csapat fog eszebe jutni barkinek.NAGY CSAPAT csak egy van.
Hajrá SC, Hajrá VOLÁN.
Hat ez szerintem elment a Hc-nek, zsinorban harmat nyerni mar szinte lehetetlen az eddigieket latva.
Azert kar, mert ennek a dontonek az igazi tetje a BL szereples, es szerintem a Hc jobban megerdemelte volna, es az Sc nehezebben fog alkalmazkodni es rosszul fog szerepelni.
A Hc Lahtinennel akar meglepetest is okozhatott volna a Bajnokok Ligajaban.
Az Sc kihegyezte magat a Hc ellen, es egy kis szerencsevel ossze is jott nekik az eddigiekben, de egy masik csapattal szemben konnyen alul maradhatnak.
Azert remelem a kovetkezo meccsen jobb lesz a biraskodas, mert ez mar tulzas volt.
@Föld-lét: ez pont igy nem jo ahogy van. Egy csunya pelda a 2 evvel ezelotti konti kupa. Lengyel bajnoktol aranygollal kaptunk ki, ep h megvert a kazah bajnok, mondjuk a robot feheroroszok mindenkit vertek s toluk se kaptunk 10-et. Ez hulyeseg ami allitasz, s amugy is nem a BLre hajtanak a fiuk, hanem h legyen az RB a mienk.Es a mutatott jatek alapjan nem erdemli meg.
marmint a HC nem erdemli meg.S amugy sincs ott meg a romaniai hoki h a Blbe vmi szenzaciot mutasson
@Föld-lét: Korrekt hozzaszolas! Szerintem is innen a padlorol felallni...hat most nem fogadnek a HC-ra,de en is ugy gondolom,hogy nemzetkozi szinten jobban megallta volna magat a HC,mar csak az utobbi evek nemzetkozi Klubbos szerepleseibol is kovetkeztetve,sosem voltak igazan fenyesek,de a HC ugy gondolom jobban tudna ehhez alkalmazkodni,s megint peldazodva: az EBEL Volan veres na meg az eloszezonban is jol csinaltak a fiuk Szlovakiaban!
De en azt mondom,hogy nincs amiert senki vitassa a Klubbot,most jobban prpognek,mint a HC,s ha megnyerik megerdemlik!
Szerintem sem volt egy szép meccs, amiért a legnagyobb felelősek a bírók voltak, felőrölték a játékosok, edzők és nem utolsó sorban a szurkolók idegeit. Mindkét nap szétfújták a meccset. Szerintem az eredményt egyik nap sem befolyásolta, de többet nem szabadna egyet sem jégre engedni és itt nem csak az Iliescu - toparceanu párosra gondolok...
A két csapat ma nagyjából egyforma gyengén játszott csak a SC valamivel jobban akart és ezt az eredmény is mutatja, de én még mindig látok esélyt arra, hogy hozzuk a következő 3-at. Nagyon nehéz, de nem annyira lehetetlen mint ahogy azt sokan gondolják.
Hajrá HC!!!!!
@szereda: Voltak kivetelek,de jobb csapatoktol sokszor csak a zako jutott. Nem beszelve ezelott par evvel mocskolt nagyon meg a Steaua,na meg az utolso DAB-os bulira se lehet buszke senki,pedig az igazan nagy lehetoseg lett volna...
@szereda: Az Sc tenyleg osszekapta magat, de az idei szereples alapjan, szerintem a hc eremelne meg a gyozelmet.
es mindket csapatnak szuksege van, hogy kulfoldi tornakra koncentraljon, mert a roman bajnoksag, meg a mol liga gyenge, es ha igy megy tovabb (pl biroi teljesitmeny) akkor romlani fog a csiki hoki szinvonala.
:)) jo nagy okor vagy Malkin.
Szegeny Zabludovsky megtanult a Steauanal szimulalni s mar kezdi a HCnal is. S az ordibalas megy. Amugy meg a jatek alapjan megerdemelt Sc-s sikerek te csak mocskolkodj h valami leld oromed ha egyeb masba nem tudod
@Föld-lét: Drága barátom, nekem semmi problémám a Hc-val, de mivel érdemelné meg jobban a Hc a Bl szereplést, mivel?miért?mert most az a slágercsapat?mert fiatalok és jóképüek? a bl-t ki kell harcolni, és mivel e cikk címe mutatja egyelőre 3-1,az Sc-nek, vagy már te a jövőben gondolkozol, és megint előhozódik az annyit rágott utánpotlás, meg a sc kiégése stb.Több esélye a bl.-ben...lehet hogy kevesebbet kapnának esetleg.Az idei szereplés semmit nem jelent, itt 7-ből négyet meg kell nyerni barátom, ilyen egyszerű,vagy mivel végig"söpörtek", döntő nélkül kéne minden kupa? nem értelek.
@Föld-lét: En azt mondom,hogy a MOL liga playoff-ig nagyjabol fej-fej mellett volt a ket csapat,ott volt a Klubbnal egy tores ami tartott a MOL donton,a Hajra Szereda Kupan s a RB-kozepdonton keresztul mostanig(talan a MOL donto utolos merkozese volt kivetel),itt teljes kerettel,nemigazan talalja az ellenszert a HC,talan itt kozrejatszott meg valami mas is remelejuk a kello idoben megtudjuk...
Azt az egy meccset már féllábon is megnyerjük. UGYE?! Hajrá SportClub!
@Malkin: Te nem értesz a hokihoz. Ez van.
Megnyerjuk, mar csak 1 kell!!!
A fiuk, a birok "joindulata" ellenere bebizonyitottak, h. nem ma kezdtek, nagyszeru csapatmunka ami meghozta gyumolcset!!!

HAJRA SPORTCLUB MINDOROKKE!
@Malkin: Baromságot mondtál, gondolom, észrevetted...Ha nem, nézd vissza a mai meccset és ítélkezz...de ne elfogultan!!!
Az ökör kicsit sok volt, csak egyszerüen egy normális hozzászólásod nincs, s amikor írsz is alaptalanul és elfogultan.
Csak így tovább ...
@Malkin: nem vagy ökör, csak elfogult. És valóban állíthatod, hogy a HC megérdemli a bajnoki címet, a Stanley Kupát, a Köztársasági Érdemrendet, stb. Csak SZERENCSÉRE ez senkit sem érdekel. Kivéve titeket, HC-eket :))) Ugyanis egy 200m-es úszóversenyt 200m-ig kell végigúszni, egy play-off-os bajnokságot a play-off végéig kell bírni cérnával. A SC a román bajnokságot akarja megnyerni, ezért annak megfelelően játszik, és úgy időzített -meg olyan neki a szerencséje- hogy most is legyen erejük a győzelemre.

SZERINTED a HC MEGÉRDEMLI a győzelmet. DE csak a PONTOZÁSOS sportágakban számít a bírók véleménye. És amint tudjuk, a jégcsarnokban rendezett pontozásos sportágat MŰKORCSOLYÁNAK hívják. Az SC meg a hokibajnokságot akarja megnyerni.

A fától nem látod az erdőt... Sajnos
@Malkin: én Földnek írtam, amugy itt a fiuk válaszoltak neked, joéjt és lelkinyugalmat!
@fabot: mi ertelme van ezeknek a szinvonalatlan ,ostoba szovegeknek? Gyengen jatszott ma mind ket csapat a birokrol nem is beszelve,azok kritikan aluliak.az sc egy kicsivel jobban akart es megtartotta az eredmenyt ezert gratulalok nekik ,hogy mire keszult a club es azert kapott ki nem tudom hanyszor ,hogy legyen ereje a gyozelemre ezek baromsagok es remelem te sem gondolod komolyan.
Remelem meg nincs elvesztve minden.Hajra HC
@Malkin:
Nevetsegesse teszed magad.:D
Annyi mar biztos, hogy a tenyek teged nem erdekelnek. Innentol mi ertelme vitazni veled? Nehez elfogadni a veszteseget, megertelek, de csak farasztod magad.

Mar eddig is igen tekintelyes volt a sc eredmenylistaja, nem mai gyerekek!

Hajra Sportclub, csak igy tovabb!:)
Varjuk ki a veget szajkaratesok,Hajra Hc
@csik city:
Rovid,velos,tomor hozzaszolas!
En is azt mondom, varjuk ki a veget!
Hajra Sportclub!:)
@Gerold: jopofa hozzaszolas amugy elarulod hogy mi is a masik nick neved arra a 03.13 regisztraciodra gondoltam,tudod mi nem ma kezdtuk...
@csik city:
Nincs mas nick nevem! es ujra a fenyegetesek sorozata? Nem ertem, hogy miert jo az, hogy itt egyesek provokalnak mindenkit, hiszen ez a forum nem errol kellene, hogy szoljon. Mindenkinek meg lehet a velemenye, buszke lehet a sajat csapatara.
El kell fogadni a veszteseget is, de ugyanakkor remelem szabad orulni a gyozelemnek is!
Hajra Sportlub!
Na mi van hc-vel?? Nagy a pofa,most meg csönd van?? Hajrá sc!!!!!
@Hutyuru: en egy szoval sem mondtam, hogy azért kapott ki az SC, hogy a döntőre tartalékoljon. De a lényeg valóban az, hogy az SC nyerje meg a döntőt :) A többi meg tényleg szájkaraté ;)
@fabot: Nekem is mindegy hanyszor kapott ki a SC csak a Hc nyerjen:))
ugy hallom hogy jovore sok G szektorosnak faj a foga a B szektorra =) azt egyszer ki kell noni ..... ha ertitek mire gondolok =)
@Malkin: az ilyenek miatt vnnak a balhek , mint te...szanalmas vagy
@Bubo99: Igen, csend van. Vihar elotti csend. Meg kell nyerjunk 3 meccset zsinorban, erre csak csendben lehet rakeszulni...
@Csak a Sportklub : viccesnek tartod ?
kaptatok ki meg tobbszor is egymasutan
@Hutyuru: igen annak ! gond van ? ? ! kaptatok ti is ki a hires sztar jatekosaitokkal ! hol is volt a henger ? ? ?
@Csak a Sportklub : vard ki a veget,es a henger szombaton mukodott is ,vasarnap a birok segitsegivel felre allitottatok...nyugodjal le es annak hengerezz aki irta,ne pattogj itt te sem!!!!!
@Hutyuru: mert te ki vagy itt ? :) nem is tudom hogy ki ideges....=) amugy fekmen hengerezett:)nagy henger volt aztan szombaton:)a meg az altatasos duma`k ugye fekmen ? :))) na de ti itt eljetek ki magatok en meg meccsen :)
Tobb honapi szomorusag es kin utan elhiszem,hogy bolgog vagy,de mint mondtam:vard ki a veget !
Tobb honapi szomorusag es kin utan elhiszem,hogy bolgog vagy,de mint mondtam:vard ki a veget !
hagyjad @Csak a Sportklub hisz ez is csak altatas volt.
@szereda: annal tovabb nem erdekel :) de figyeljed milyen ideges lett hirtelen =)))
Ahhoz viszonyitva ,hogy egy idoben meg a 'fo'tamogatotok is elbujt,nem beszelve rolatok akik a jatekido veget sem tudtatok varni ki,eleg nagy a szajatok
Ha szereda s hoki, az a Sport Club. Milyen szep volt mikor meg egyutt zengett a csarnok s rogyasig tele volt. Most mar odajutottunk, hogy a nagy multu csapatot a sajat ``helyen`` is mocskoljak. Ez van. S amugy meg a HC alapitasahoz Kurko J.-nek semmi koze. a Sport Club es a Csiki Sport Egylet alapitotta, mint a SPort Club farmcsapata, ne legyen tevedes mert ugy latom sokan azt hiszik h Kurko alapitotta.
@rmad: nem nagyon mocskolja senki a jatekosokat es a csapatot ,itt a szurkolok szoktak megenni egymast,aztan megbekulnek elobb utobb csak szeredai mind a ket csapat...remelem
na es Hajra HC! :)
@Föld-lét: Nem tudom honnan tudodjátok, hogy milyen egy BL szereplés. Egyelőre még fogalmatok sincs és soha nem is fogtok annyiszor szerepelni a BL-ben mint a Sporclub. Oda fel kell nőni! Nem elég hogy "zsinorba" nyertek, a ysinornak is van vége és az nektek most már nagyon megbogosodott!!! :) Ahogy szerepeltünk, úgy szerepeltünk, de legalább ott voltunk és leszünk! Ti pedig gondolatban megálljátok a helyeteket a BL-ben.
"Erdő szélén nyuszi megy, Sportclub-HC 3-1" :) mennyivel jobban hangzik, mint Patrick Polc vagy Árpi, Árpi...!?
@Hutyuru: elmondom neked hogy en minden meccsnek a vegeig ott voltam s ezutan is ott leszek :)
@Malkin: Nezd meg Zabludovsky-t te szinesz akademia nagy nezmestere! Par perccel a golpassza elott senki nem ert hozza s mekkorat esett! Latszik hogy vmikor steaua-s volt... Hajra Sportclub!
@Csak a Sportklub : =))Nagy arc vagy,igy van,ki kell noni a G-t eloszor,ami (lassuk be) nem az elkovetkezendo 1-2 evben fog megvalosulni.Es meg 1-2 ilyen verekedes(mert ugye nagyok vagyunk,verjuk a mellunket,hogy megvertuk a Sportklubot,s amikor kikapunk akkor nem birunk az ellenseg szemebe nezni es a Gigi-szokast vesszuk at...) es szerintem meg azok a HC-sok is elfognak toletek partolni akik mostanaig veletek voltak!Pedig igy sem vagytok 30nal tobben,lassuk be=))=))
@Joegep: Az Sc nagyon jo csapat es kituno edzojuk van, a siker teljesen megerdemelt, bar meg egy gyozelemre szukseg lesz.
A Hc pedig nyer majd meg roman kupat.
az iden az elso mol liga es a volan elleni gyozelem mar igy is hatalmas siker.
Meg a dontoben is van egy nyert meccs igy nincs mit szegyelni.
Az Sc abbol is latszik, hogy nagy csapat, hogy a szeteses szelerol igy osszekaptak magukat. Minden elismeresem, es semmi bajom veluk.
@naeztaztáneccerértemhejj: igazad van, a dontot nem veletlenul szervezik, de a statisztika is elarul valamit, mondjuk hany meccset nyert a Hc, es hanyat az Sc a bajnoksagban. Nem nagyon nagy a kulonbseg, de sokakat meglepett a Hc alulteljesitese, mert eselyesebb volt.
Marmint a donto elott esejesebbek voltak, ezt szerintem nem vitathatjuk.
Az Sc forditott es ez azt jelenti, hogy nagyon jo csapat, amugy semmi bajom vele.
@SC 2009: Valoban jol hangzik, de nekem hiaba mondod, mert en nem vagyok Hc szurkolo, es nem is vagyok csiki.
A BL-rol, meg tenyleg fogalmam sincs, akinek megis lehet fogalma az Timo Lahtinen a Hc edzoje.
Viszont ha a BL ujra beindul, akkor ott 30 csapat lesz 24 orszagbol, ugyhogy egy csomo szerencsevel akar csoportelso is lehet lenni, ami a kezdeti 300 ezer euro folott meg 50 ezer ugyhogy erdemes a BL-re gondolni.
3-1-rol veszitett meg dontot a SC a sztelivel egy jopar eve,a 2003-2004-es szezonban ha jol emlekszem,tehat semmi sem lehetetlen...Ha a szteli 1-3-rol fel tudott allni ugy,hogy 2 meccset nyert itt Csikban es az utolsot Bukarestben akkor a HC miert ne tudna?
@techman: Vasárnap estig még Fekmen is álmodott, de lassan kezd beletörődni, hogy szép álom volt csak kár hogy kezd vége lenni. Értékelem, hogy még mindig hiszel a kupában, de próbáld meg a másik verziót is elfogadtatni magaddal, mert az egyelőre valószínűbb. !
@Föld-lét: Szerintem egy párszor már Gál Sanyi is volt BL-en.
@Bobo91: Megkerhetlek hogy fejezd be a HC tamogatoinak es szurkoloinak mocskolasat? Te aki posztokat is irsz nem szep hogy uszitasz. . . remelem abbahagyod ezt.Koszonom
@techman: hat erossen rosszul emlekszel. 2004 marciusaban nyerte a Klub a 8dik Bajnoki Cimet. Prakab es Gal Sanyi voltak az edzok. Es abban a szezonban a Kupat is megnyertuk. Es azota meg ketszer mindket cimet. Utoljara epp a HC ellen, pont most egy eve, Nagyszombaton, marcius 22en. Tudod amikor ott volt a Nyuszi. Az eredmenyt most nem irom ki, mert abbol megint vita lenne.
Az iden meg csak 1 meccset kell megnyerjen a Klub, vagy ha ugy vesszuk elveszitsen a HC. Aki nem all legjobban moralisan. Ez mar latszott az utolso meccs 3. harmadaban. Mar igazan nem hittek a gyozelemben.
A SPORT KLUB viszont HITT es KUZDOTT. ES NYERT.
@SC 2009: Találkoztunk mi ketten vasárnap este óta és mondtam, hogy beletörődtem? Amiért nem állok le ilyen provokátor-szakértőkkel vitázni mint amilyen te is vagy, ebből te kis Eistein levágtad, hogy feladtam?
Egy pillanatig sem álmodtam, álmodni olyan dolgokról szoktak ami elérhetetlen, itt peddig még távolról sincs szó erről, még most 3-1nél sem.
Igen, kezd vége lenni, hiszen a felén túl vagyunk... Hogy fogadtassam el magammal a "másik" verziót? Te meg többet ne menj meccsre! Ez pont olyan...és ezt nem komolyan mondtad...
Szóval egy percig nem adtam fel és még sokan, igaz, ti most lovon vagytok és ne felejtsd el, hogy mi is ott voltunk... De most már úgy tűnik letűrődött minden gallér a fiúknál.
Most még jobban hiszek a győzelemben mint 2-0nál, szerinted annyira lehetetlen, hogy győzzünk szombaton és vasárnap, a múlt hétvégén is majdnem sikerüt gyenge, fegyelmezetlen játékkal és idióta bíráskodással. És 3-3nál pedig....
A BL-t meg kár osztani, az egyelőre mindkét csapatnak magass labda, mindegy hogy voltak ott vagy nem...
Mihály Árpi megakarja verni a bírót, Lőrincz könyökkel üti arcon Antal Istikét, Harabin térddel mattolja Péter Robit, és Güzüről még nem is beszéltem...
Szakad a cérna a HC házatáján?
@Dorong: Péter Leventének meg a vállát törték el a Volán elleni meccsen és mégsem nyavajgott senki, ez hoki, és nem hiszem, hogy Antal Istike, Péter Robi v kicsi Bálint még most is sírnak...
Ha ez durva sportnak tűnik, akkor járjál ki fedettpályás kalaplengtő versenyekre.
NAgy kulonbseg van a kemeny ferfias hoki es a szandekos serulest okozo akciok kozott. Stefanka is, Petres is, Pupak is hasznalja a testet, ugy mint Kramny a tavaly, de rajuk nem jellemzo az, hogy sportszerutlenek legyenek. De Antal Zs, Zablu, Joska es ujabban Guzu nem a jatekkal foglalkozik, hanem, hogy milyen kart tegyen az ellenfelben. Es akarmilyten kemey sportolo valaki, nem kell elnezze, ha valaki azert ut egy mccsen 3szor a serulte terdere, hogy hatha - hatha megegszer leserul. Es egy fiatal tehetseges jatekos lehet, hogy sir ha 18 -20 evesen kiderul, hogy tobbet nem jatszhat mert terde, vagy valla durvan megserul. Ismertem szemelyesen ilyen jatekost, aki iskolaskent vallogatott volt es koszonhetoen egy ellenfelenek, azota tvbol nezi a meccseket. Es evek multanis rohadt el van kenodve, amikor latja volt csapattarsait orulni egy gyozelmnek, aminek o nem lehet reszese.
@SC 2009: nem foltetlenul valoszinusegszamitasrol beszeltem,ha figyeltel volna azt irtam nem lehetetlen mert mar volt ra precedens.@csiki drukker: oda irtam "ha jol emlekszem",az evre lehet nem pontosan de a teny attol marad,arrol nem beszeltel...ne azon lovagolj,hogy i.e.100-ban vagy tavaly tortent,a lenyege az volt ha megertetted volna,hogy nem lehetetlen,a szteli megcsinalta,vagy ezt is megcafolod?Nem erdekelnek engem annyira a reszletek mint teged,hogy Nagyszombat vagy Boldogasszony napja volt,a tenyek,eredmenyek annal inkabb.Attol,hogy megvillogtattad torteneszi abilitasodat az emlitett rajatszast meg mindig 3-1-rol veszitette el a SC,a Boldogasszony napja sem valtoztat ezen.
amugy jo a Devils-Flyers meccs
@szekely gobe: Bocsanatot szeretnek kerni toled,es mindenkitol akit esetleg uszitasra sarkalltam.Tenyleg nem melto hozzam hogy ilyeneket irjak,meggondolatlansag volt reszemrol es hiba.

Nem irtam eddig semmi olyant amivel esetleg mocskoltam volna a HC tamogatoit es szurkoloit,ezert is nagy hiba tolem.

Megegyszer bocsanat!
@Bobo91: Semmi gond . . . csak tenyleg nem tolletek varna el az ember a hulyesegeket . . . ha mar van eszed posztokat irni es ez szerintem nem kicsi dolog(tehat ertelmes ember kell legy) akkor ugy kepzelem hogy ti kellene segitsetek abban hogy a ket csiki csapat kozti ellentetek csokkenjenek es ne fokozodjanak es mindenki azt kellene felfogja hogy mi nem ellensegek vagyunk(mint ahogy te irtad) hanem csak ellenfelek es ugyanugy csiki csapat a HC is mint az SC es semmi szukseg bizonyos esetek tulreagalasara na meg olyanszintu beallitasara ahogy valojaban meg sem tortent
@szekely gobe: oke,rendben.Maradjunk ellenfelek de ne ellensegek!Torekedni fogok(fogunk)arra hogy a blogon is hatara legyen a velemenyeknek.Hiba volt es tanultam belole:)
Szent a beke,ahogy mondod:)
@fekmen: A dúrva sport nem itt kezdődik okoskodó..
de a szándékos,szabálytalan durváskodások fölött nem lehet szemet hunyni...A hoki nem erről kellene szóljon!

süti beállítások módosítása