HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

NZ-Stars–Dab.Docler 1-2

2009.03.18. 21:35 D. Gromov

Lehetőleg ma zárjuk le ezt a kérdést, mondta Magosi Bálint az OB I.-bronzpárharc 3.  összecsapása előtt, és lőn. A Dab.Docler egy idegenbeli és egy hazai siker után ismét Káposztásmegyeren lépett jégre az NZ-Stars ellen, és megint elég volt két gólt szereznie a diadalhoz. Az elsőt Kiss Ákos ütötte, az utolsót Galanisz Nikandrosz, közben Sille Tamás bírt egyenlíteni, 1-2, összesítésben 0-3: a 2008/09-es szezon végén a Dab.Docler játékosai állhatnak a dobogó 3. fokára. Tavaly 4. volt a csapat, egyet előrelépett, igaz, esztendeje az Alba Volán mellett csak két csíkszeredai gárda került még eléje.

52 komment

Címkék: ob i. bronzmérkőzés

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szép Volt Fiúk ! Csak a KOHÁSZ =)
Gratulálok a Dunaújváros Bronzérméhez! Rászolgáltak!
Na akkor itt is gratulálok a fiúknak! Szép volt és lesz ez az érem a jövőben még fényesebb is!!!!
Véget ért ez a szezon is. Meccs előtt sejtettem, hogy ez lesz az utolsó meccs. Nem volt már forraltbor, így a nyári italt, a sört kellett választanom.

Szép lezárása volt az évnek ez a söprés. Idén is sok élménnyel lettem gazdagabb, eljutottunk Csíkszeredától Bolzanoig.
Gratula a DAB-nak! Megérdemelték a 3. helyet!

Starséknál nem lesz büszke a támogatói kör, jobb lett volna fiatalokkal operálni... ezért a szezonért nem jár(hatna) jutalomút.

Egy érdekes adat: Idén 61 tétmeccset játszottunk.
36 MOL liga, 10 OB 1 középszakasz, 3 középdöntő, 3 elődöntő, 3 bronzmérkőzés, 6 kontinentális kupa.
A többi csapat:
Volán 60
UTE 56
Stars 56
FTC 53*
Miskolc 52*
Volán farm 52*
*beleszámoltam az alsóházi helyosztókat is.
Szép volt a söprés, gratula a srácoknak, a szurkolóknak, és a kamerás szurkereknek, hogy a haza mérkőzéseket megtekinthettük mi semleges érdeklődők is!
@OliBLOOD: a 7 meccses döntővel látom nem számoltál:D
Gratula DABnak.
Mintha a Starsnak elődöntők után már nem lett volna kedvük
Nagyon-nagy gratula a DAB-nak :-)))
Írok még mert tényleg nagy dolognak tartom a bronzot. Tavaly megnyertük a Magyar kupát, és az OB1 alapszakaszt, de végül csak 4.ek lettünk.

Az idei év szerintem sokkal nehezebb volt. Nem csak a MOL liga miatt, hanem a sok probléma miatt is... Visszavonuló játékosok, elcsábított védőjátékosok, kapusgondok, edző gondok, majd edző váltás, súlyos sérülések, zöld asztalos MOL liga befejezés ellenére a végére nagyon is kezdett összeállni a CSAPAT. Az év eleji gödör után látszik végre a fejlődés, látszik a fejlődési irány aminek csak örülni tudok! Remélem innen folytatjuk jövőre, és hogy sok acél bikát látok majd a válogatottban :)
És természetesen gratulálok a Stars-nak is, hogy az első bajnoki évükben a négy közé kerültek és áldoznak a magyar jégkorongra, lehetőséget biztosítanak, a többi remek csapathoz hasonlóan fiataloknak ahhoz, hogy a kedvenc sportágunkban sikereket érhessenek el.


Kár, hogy nem lehet egyszerre bajnok a Volán, az UTE, a DAB, a Stars és idén egy kicsit a Miskolc és a Fradi is. A játékosok legalábbis megérdemelnék :-)))
Függetlenül attól, hogy hány válogatott kerettag van a Stars-ban, egy elsőszezonos csapattól nem rossz teljesítmény ez. Csatár(ok) nélkül nem megy, ez a végére nyilvánvalóvá vált. A bajnokság vége elúszott, de korábban egész ügyesen muzsikáltak a fiúk.

Remélem, a Stars-szal kapcsolatban jövőre lehiggadnak a kedélyek.

Gratulálok a DAB-nak.
@Rock me Amadeus: A Volánnál és az Újpestnél az aktuális meccszámot vettem figyelembe, vagyis azokhoz még jönnek.
OB1 legjobb kapusa Wallberg lett.
Ha csak a MOL liga utáni teljesíxtményeket vesszük (amikor valójában elkezdődött az OB1), akkor szerintem Racko is jobban teljesített, de méginkább Palko érdemelte volna ezt a díjat.
@OliBLOOD: Ma megkapta Wallberg az OB I. legjobb kapusa díjat?
@F. Kapus: Igen, az éremátadás előtt adták oda neki.

Ha már éremátadás. Furcsa volt látni, hogy miközben nekünk adják át a bronzot a Stars levonult a jégről.
Gratulálok a DAB csapatának a bronzéremhez,a fiataloknak meg a kerettagsághoz. Csak így tovább
@OliBLOOD: Azért az elég meglepő, valóban. Már csak azért is, mert pl. a döntő még tart. Bár lehet, hogy ezt már nem lehet felülmúlni.
Más kapott még valamit?
Grat az ifiknek is, hopp egy arany :) Szép nap ez a mai, az újvárosi hokinak :) Legalábbis ami ebben a pár évben ment ahoz képest nagyon szép nap
@F. Kapus: Más díjjat nem osztottak ma.
Sziasztok!

Gartula a DAB-nak a Bronzért!!
@OliBLOOD: én attól tartok, hogy wallberget a mol liga legjobb kapusának választották. szerintem az ob1 legjobb kapusának mást fognak választani, és annak a díjkiosztása a döntő utolsó meccse után lesz. de lehet, hogy tévedek.
És közben remek meccsen a Dunaferr SE ifistái nagyszerű küzdelemben, büntetőkkel legyőzte a kiválóan helytálló Volánt, megszerezve ezzel a bajnoki címet. Gratulálok mindkét csapatnak!
@Prince09:
Az UTE ifi pedig ma megnyerte a bronzérmet.
Gratula mindegyik ifi csapatnak, az eredményekből látszik, hogy a Volán ifiseinek jót tett az OBI-ben való edződés, kár, hogy a többi csapatnál ez nemigazán valósulhatott meg.
@OliBLOOD:
Ez nem volt sportszerű, nagy csalódás.
Gratulálok a DAB bronzérméhez, megérdemelte a csapat!
@OliBLOOD: majdnem jó vagy mateból,de csak majdnem:-)volánnak 54 ebel meccs, 2 csíki emléktorna ,eddig 6 play of,és még 2vagy 4.Ill az olimpiai előselejtezőket kifelejtetted,ott tőletek csak Peterdi volt ott, Rigában pedig ő kimaradt a betegsége miatt.Darabszámban mi nyertünk:-)
Gratulálok a DAB-nak! Nagyon-nagyon megérdemelték a bronzérmet! Ha lesz jövőre pénz, ezzel az edzővel, jó felkészüléssel jövőre nagyot léphetnek előre!

továbbá:
GALANISZ NIKANDROSZT A VILÁGBAJNOKSÁGRA!!!!
@OliBLOOD: nézd, valahol igazad van, de nem mindegy, hogy Klagenfurt vagy AV farm az ellenfél, emellett a Volán magyar játékosai lényegében a válogatott gerincét is adták, az még plusz 6 meccs, miközben a többi csapat lényegében pihent.
Sziasztok ! Gratulálok a bronzérmet megszerző legcsapatabb CSAPATnak . J.P.remek választás volt , kitűnő edzőnek tartom . Látszik minden mozdulatán , nyilatkozatán hogy vérbeli , agilis , igazi profi . Mentalítását át tudja adni a játékosainak , akik ezerrel pörögnek a keze alatt . Ha hagyják dolgozni és nem szedik darajaira a csapatát , jövőre nagyon ott lesznek a szeren ! Kívánok nekik sok sikert , jó egészséget !

Hajrá Fejér megye ! Hajrá MAGYAR jégkorong !
@Prince09: "Kár, hogy nem lehet egyszerre bajnok a Volán, az UTE, a DAB, a Stars és idén egy kicsit a Miskolc és a Fradi is. A játékosok legalábbis megérdemelnék :-)))"


Ha hat bajnoki aranyat osztanának, nem érne szinte semmit. Úgyhogy inkább egy hatalmas elismerés mindegyik klubnak és a játékosoknak, de az méltó módon.

Természetesen gratuláció a Dabnak a bronzért!
Gratulálok! Szép volt fiuk! Bár rám hoztátok a frászt többször is a szezonban, de a bronz söpréssel megvan! Köszönöm! Hajrá Újváros!!!
Gratulálok a dunaújvárosi csapatnak! @Prince09: Sztem nálad a pont, köszönöm a szezont minden magyar jégkorongozónak! Szép volt lányok, fiúk!
Bravóóóóóóó gyerekek!!!!!!Holló!!!
@exL:1: Csak a klub tétmeccseket számoltam bele. A felkészülési meccseket (így a csíiki emléktornát és a Héraklész elleni meccseket) nem.
Volán-UTE ermészetesen az aktuális állapotot tükrözi, de még nem lehet tudni mennyit játszanak. Így a Volán végül 62-64 meccset az UTE pedig 58-60 tétmeccset fog játszani idén.
@munkagep: Véleményt nem írtam, csak a zámokat, így még szép, hogy igazam van :))
De akkor most írok: meccsszám már megvan, már "csak "a színvonalat kell minnél jobban közelíteni az osztrák bajnoksághoz.
@D. Gromov:
A legjobb játékosokra március 11-ig kellett szavazni. (Szavazni az érintett csapatok vezetői, az adott bizottságok tagjai, valamint az MJSZ Elnökségi tagok szavazhattak.)
Nem tudom kik lettek végül a befutók, de a kapusok között Wallberg ezek szerint.
Persze nem szerencsés idő előtt így szavazni, de a mérkőzés legjobb játékosának járó díjat is 10 perccel a vége előtt kell leadni. (És azért akkor is mellé lehet nyúlni.)
Szerintem is Wallberg volt az EGÉSZ szezon legjobb kapusa, bár kétségtelen, hogy Palko most fantasztikus, míg Racko is kitűnő. Nála ront a megítélésen, hogy a gyerek is gólt lőtt neki!:-)
@ többieknek:
Én is gratulálok a DAB 3. helyéhez, és kívánom, hogy pár fiatal maradjon a válogatott keretben. (Különösen Magosinak szurkolok.)
Az NZ-nek is köszönet, mert kissé megkavarta az állóvizet, jövőre talán a fiatalok is több szerephez jutnak majd.
@OliBLOOD: Wallberg nem az egész OB1, hanem az OB1 alapszakasz legjobb kapusa dijat kapta meg.
Kedves jégkorong FANok, barátaim!!nagy év,szezon volt ez a magyar jégkorongnak!!sokat láttunk,tanultunk és ami fontos,sokat fejlődtek,tapasztaltak kedvenceink!Örülök,hogy kedvenc csapatom is kapott bőven a tapasztalatből és a fejlődés lehetőségéből.
Mindig nyerni nem jó,mert a kényeztett tapasztalás
nem vezet elgondolkodtató,értékelhető,elemzhető,javítható fejlődéshez!!!
Remek,komoly,ellenfeleket kapott a mérkőzésekből kifolyólag és megismerte az ellenfél "ELRENDÍTHETETLEN" szurkolóit személyesen és Online.Remélem örömet szereztünk, a vezetőség és jómagam, az online videó közvetítések kapcsán!remélem jövőre többet tudunk adni és tényleg a "JÓ",#####anyázástól mentes kedvetekben tudunk járni és mindent és jót megtudunk mutatni!!Csók a magyar jégkorong szurkoló "FEMILI"nek és Hatalmas "RESPEKT" !!!
GRATULA!!!
ALBA VOLÁN
DAB.DOCLER
FTC
HC CSÍKSZEREDA
MISKOLCI JEGESMEDVÉK
NZ STARS
PROGYM
SC CSÍKSZEREDA
UTE
...ÉS a S.Bukarestnek

M...
maczko.mark@dab.extra.hu

a bíróknak szemüveg és IQ teszt kötelező!!!! :D
pá EEEEE kimaradt...ossssszzzzzááááttoook bbeeeee...:D

pisz!!!
Gratulálok az Újvárosiaknak! Nagyon megérdemelték. Bravó!!!
@869065:
Jogos. Arra kellett szavazni. Milyen jó lenne, ha elolvasnám mielőtt válaszolok.:-(
Janus arcú az nz stars idei szereplése.Utolsó előtti fordulóig vezették az ob-1et.A magyar csapatok ellen nagyon jó volt a mérlegük,a romániai csapatok ellen viszont siralmas.A play of-ban az igazi tétre menő meccseken ( ute , dab) nem tudtak meccset nyerni,Hatalmas formahanyatlás, ami nem épp a legjobb előjel a vb előtt.
gratula a DABnak, megérdemelték a bronzot!
továbbá örvendetes hogy végre izgalmas a magyar bajnokság, egyszer fent egyszer lent, kivétel talán az UTE, aki erején felül teljesít nagyrészt... nekik kiemelt gratula :) a minap olvasgattam a szeptemberi kommenteken az ob1hez s mindenki temette a lilákat, hogy fogynak az emberek, nem lesznek elegen, stb... vicces volt a mostani eredményeiket tekinve...
Hozzátenném hogy a szívemhez közel álló Starsnak is gratulálok az első felnőtt idényhez, de ez jövőre kevés lesz, valamit villantani kell, de nagyon!
Hajrá Magyar Jégkorong!
@mr sas: Azért az UTE is majdnem elrontotta a saját szezonját, a középszakaszban nagyon nem ment nekik...
Nem szeretem a HA-val kezdődő mondatokat, de ha nem kap ki a DAB a Miskolctól és a Fraditól akkor most mi döntőzünk... na de jó volt ez a szezon így :)
@Stommy: akkor úgy mondom hogy az Újpest volt aki a legkevesebbszer ingott meg :)
@D. Gromov: azt valamelyik Stars-UTE elődöntő után adták át neki... legalábbis ott is kapott valamit, és mi azt hittük akkor, MOLLegjobbkapusát...
@celebesz: jaja, köszi, közben 869065 kommentjéből fény derült a titokra
Én egy gyengén játszó DAB-ot láttam egy még gyengébben játszó Stars ellen..........
Arról nem is beszélve hogy a Starsban lévő "nagy öregek" az A csoportos vb-re szeretnének kimenni...ami a játékukat tekintve is egy röhej...
@@@@@: Ja.De,miután látható volt az a játékos,akiben benne van a magyar hoki minden negatívuma,siralmas.
süti beállítások módosítása