HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Gondban a HC, de még van visszaút

2009.03.18. 09:15 F. Kapus

Vasárnap 3-1-re nyert, így már 2-0-ra vezet a román döntőben az SC Csíkszereda. Nehezen eszmél mindkét csapat szurkolótábora, természetesen fordított előjellel. A bronzmérkőzésen is 2-0 az állás, ott a Steaua veri a brassóiakat.

Gál Sándor, az SC Csíkszereda vezetőedzője: "Nagyon jó mérkőzést játszottunk, jó színvonalú, izgalmas meccs volt az utolsó percekig. Sikerült jó jtékot produkálnunk. Megérdemeltük a győzelmet. Az első harmad második felének kivételével jobbak voltunk, uraltuk a mérkőzést, jobban akartunk, inkább csapatként játszottunk, mint ellenfelünk. Ha nem is volt sorsdöntő mérkőzés, de nagy lépést tettünk. Korábbi svéd edzőnkkel, Staffan Lundhdal a mérkőzések után szoktam beszélni, érdeklődik, mi van a csapattal.

A második meccsen jó védekezésből indultunk ki. Kevés gólt akartunk kapni. Ez összejött, nagyon jól védekeztünk. Azt az egy gólt is takarásból kaptuk, ráadásul az volt a HC első kapura menő lövése. A harmadik harmadban olyan jól védekeztünk, hogy alig párszor tudtak bejönni a harmadunkba a HC-sek, csak néhány helyzetet alakítottak ki."

Kalamár Sándor, a HC Csíkszereda edzője: "Nehéz mérkőzés volt, mert előnnyel vágott neki az SC, ami lélektanilag sokat jelentett. Ez érződött, még ha nem is volt olyan nagy az előnyük. Rengeteg helyzetet kihagytunk, nem tudtunk gólt lőni. Ráadásul könyű gólokat kaptunk, a második és a harmadik is ilyen volt. Nem volt szerencsénk, ehhez a játékhoz az is kell. A légiósoktól nem lehet mindent elvárni, nem nyerhetik meg mindig ők a meccset. Ahhoz, hogy a csapat jó legyen, mindenkinek hozzá kell tennie a magáét. Dolgozni dolgoztak a mieink, a Sport Clubnak nem volt annyi lehetősége, mint nekünk. De ők többet lőttek, helyzet nélkül is, és ez eredményre vezetett.

Összefoglalva ilyen tétmérkőzésen ilyen gólokat kapni, és közben nem lőni, az csak vereséghez vezethet. Még vannak mérkőzéseink a javításra, ki kell egyenlítenünk. Sokat kell tennünk a héten ezért, de csak sikerül nekünk is nyernünk."

A Steaua 7-2-re verte az SCM Fenestela 68 Brasovot a harmadik helyért lejátszott második találkozón. Sokáig nyílt volt a küzdelem, a beszámolók szerint a brassói Kramny 2-1-es bukaresti vezetésnél a 40. percben büntetőt hibázott. A záró harmadban aztán ötöt vágott a Steaua. Itt is 2-0 az állás.

30 komment

Címkék: románia döntő sc csíkszereda hc csíkszereda steaua brasov

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sok sikert mindkét klubbnak!
Hat el kell ismerni,jobb volt a SC mindket meccsen.
Valahogy nem akar oszejonni semmi a HC-ak de hiszem es remelem talpra tudnak allni es hozni a tobbi meccset bar ez sokkal nehezebb mint barki is hitte volna szezon kozben.A SC felszivta magat a RB dontore es 2 meccs alatt ok diktaltak,ennek kell pontott tenni a vegere es forditani.
Hajra HC !!! Mindent bele !!
@0din: Egy korekt hozzászolás már a multkor is akartam mondani.
Hajrá S.C.
Nagy gond nincs, siman fel lehet innen allni, csak a fejekben kell egy kicsi rendet tenni a heten es remelem, hogy ez mar elkezdodott. Hokizni nagyon is tudnak a fiuk ezt mar bebizonyitottak nem egyszer, normalis uzemmodban nem szabadna baj legyen - meg a SC ellen sem, akarhogy felporogtek -, viszont ha fejben megint nem lesznek ott, akkor vege mindennek...
HAJRA HC !!!!
fu, remelem sikerul valahogy lejutnom a bucsinrol a meccsekre... nagyon kivancsi vagyok...
fradisalasokat ugye nem bantanak csikban? :)
...a HC pont úgy járt, mint az ALBA... Nagymellény, ordenáré pofon...
Nem bantanak senkit Csikban ami tortent is egy kulon kategoria nem lehet arrol beszelni,hogy szurkolo vert meg szurkolot.Mecs vegen belefer a kozos sorozes is a ket ellentabor szurkoloi kozott mivel ez egy kis varos es szinte ismer mindenki mindenkit:)
@Leo945: Sajnos tul egyszeru lenne nagy mellenyre fogni attol tartok nem ilyen egyszeru.
A harmadik helyert is 4 gyozelmig megy?
S miert nem irtok Brassot? Az ugy jobban hangzik!:)
A Sportklub most nagyon jó formában van...Remélem, hogy a fair play szellemében fog mindkét hétvégi csata lefutni....szívből remélem....Nem szeretnék látni még egyszer olyanokat, hogy Antal Zsombi térddel mattolja Slobodát, vagy Mihály Ede Ordzovensky-t.
Sőt, remélem a "fejelős" Salugának sem lesznek követői.
Hajrá Sportklub!

@fekmen: Sot meg 3-0-nal sem fogadnek a Klubbra,habar moralisan onnan fel jonni... MIndegy Szerintem a hetvegen meg nem dol a bajnoksag

@fradigy: Ah,dehogyis!:) Az utolso meccsen bebizonyitotta a ket tabor,hogy lehet normalisan is viselkedni!

@Leo945: Az nem ugyanaz a mese...
@Dorong: Hidd el mi is ebben remenykedunk hiszen azzal magunk alatt vagnank el vegleg a fat.Salugaval egyenesen jol jartatok mert csak szandek volt de kiesett 2.5 meccset.
Sziasztok!!!
Minden sport baratot, hoki drukkert, jegkorong kedvelot stb. szivesen varunk szombaton a HC-Sportclub donto elott 15:00 tol a csikszeredai Vakar Lajos mujegpalyan, Kolyok (U-14) dontojere.
ISK-Sportclub-Alba Volan kuzdenek a Magyar Bajnoki cimerert. Hajra Szereda!!!!!
zsir.
jovunk ahogy tudunk.
ha lesz jozan sofor szombaton is, ha nem vasarnap.

hajra magyar hoki!
Hajra Sc. Az egesz Hc egy emberre van alapozva s azt ha kivesszuk akkor mar a hetvegen unnepelhetunk! De azert ne bizzuk el magunkat! Csak a Sportclub...
@Realisan mindent: Hogy lehet 3 mondatban ennyi hulyeseget osehordani?:)Ki az az 1 ember akire alapozva van a HC? Polc,Mihaly Arpi,Daluga,Suur,Petres,Virag..stb?
Vagy te edig csak radiobol hallottal a hokirol?
Bocsi: osszehordani es Saluga
@0din: nem sokat tevedett "realisan m" nem 1 ember, hanem 2 emberen mulik az egesz HC taktika. es azt mar tudja mindenki. Egyik golt lo, ha tud, a masik igyekszik nem kapni. az utolso ket meccs kivetelevel ment nekik a jatek es ment a csapatnak az eredmeny. KEt meccsen kivettek oket forgalombol, es a keret osszeomlott.
@csiki drukker: hat ha valamelyik csapat 1-2 emberen mulott akkor az a SC:)Ezidaig ha a svedek nem lottek golt akkor a SC kikapott,de meg igy sem mernek ilyent allitani.Nalunk ezek szerint Zablu,Saluga stb csak vannak:))))Ha jo nektek ez igy hat legyen es lassuk,hogy lesz a hetvegen
@0din: Bocs, de az utóbbi két meccsen pont a svédek nem éppen fényeskednek. A harmadik (teljesen székely), vagy ha nem, hát a második (teljesen székely) sorunk játszott kimagaslóan és valamirevalóan ebben a döntőben. De igazad van, meglátjuk hétvégén... Hajrá SC!
@csiki drukker: Elárulod, hogy Polcot, hogy lehet kivenni a forgalomból? Mondjuk ahhoz képest, hogy mind a két meccsen egyszer fejbelőtték... Igen, így ki lehet venni, bocs...
Pirét sem nagyon vették ki, csak hát egyedül egy sor ellen neki sem mindig megy. Nem mondom, hogy nem vigyáztak rá nagyon, de nem volt kivéve a játékból.
A gond az volt, hogy az első meccsen Saluga vette ki a csapatot a játékból, a 2-ikon pedig sajnos a Hc-s játékosok vették ki magukat... És mind emellett nagyon pörgött a Club.
@0din: En a hokit nem csak hallgatom a radiobol, mint te, hanem uzom is! De nem ez a lenyeg! A lenyeg, hogy nyerjen az Sc! s nyer is ha kiveszik Piret! S Polcot majd a vegen veszik ki az 1-2 percben! Remelem igy lesz!
@0din:"Nalunk ezek szerint Zablu,Saluga stb csak vannak"
Ha Piret kiveszik a jatekbol s a hc nem lo golt akkor a tobbi tenyleg csak van!
@fekmen: csak azt ne mond,hogy a fejlövés akarattal volt,mert azt nem hiszem.Mi (SK),nem a volán vagyunk,ök igenis akarattal löttek fejre,a tavalyi döntöben,na az látszott.
@mik vogymuk: Igazad van Szocske szerintem se akaratbol lotte fejbe! A tavalyi dontoben pont egy ilyent lott, vagyis kozelrol es golfbol! De az akkor gol lett! Megtekintheto az sc honlapjan! (www.sportclub.ro)
@mik vogymuk: Bocs, tényleg úgy tűnik ki a beírásomból, de nem úgy gondoltam, persze, hogy nem akaratbol volt. Közben piszkálódok, de hűlye nem vagyok...
En unom,hogy ki a jobb es ki nem....Kiderul az meg ezutan.Ha a SC nyer fejet hajtok de egyelore a HC bizonyitott en nem leszek rosszul egy olyan csapattol amelyik egesz evben lazit es az utolso meccsekre szivja fel magat.Teny ugy nez ki sikeres strategia de en mint szurkolo egesz evben elvarom a csapatomtol hogy jatszodjon.Elismerem,hogy meglepett a SC mivel en mar leirtam 4-5 evre legalabb,de attol hogy megnyertek 2 mecset meg nem mernek sokat allitani.
Ha nektek 2 ember kivevese jelenti a gyozelmet akkor azzal nem kerkednek:D

Hajra HC,mindent bele hiszen ti vagytok Olah foldon a legjobbak meg akkor is ha nem piros-sarga-kek a cimeretek:)
@0din: De a kék-fehér címer alsó ívén is jól mutat a Miercurea-Ciuc szöveg. Szerintem. ;)
süti beállítások módosítása