HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Alba Volán–Újpesti TE 2-3

2009.03.17. 20:50 D. Gromov

Az UTE az OB I.-döntő harmadik mérkőzésén is 100 százalék fölött teljesített – már ha ez lehetséges –, az Alba Volán harmadjára sem hozta azt, amire az EBEL-szezon közben képesnek tűnt, és ez az első két találkozóval ellentétben elegendőnek bizonyult a lila-fehér győzelemhez. A vendégcsapat nemcsak saját híveitől, hanem a hazai közönségtől is vastapsot és "Szép volt, lilák!"-at kapott a lefújás után.

Sikorcinék ismét nagy lelkesedéssel és lendülettel kezdtek, ami rendkívül fegyelmezett védekezéssel is kiegészült. Az Alba Volán, akárcsak eddig, megint nem tudott mit kezdeni agilis ellenfelével, helyzeteket sem nagyon bírt kialakítani. Az UTE annál inkább. Ennek folyományaként úgyszólván hagyományosnak mondható módon meg is szerezte a vezetést. Dubek lőtt takarásból, eredményesen. Kis híján már az első harmadban megduplázták a fórt a IV. kerületiek, Kiricsenko pontos lövésekor azonban többen voltak a jégen, így gól helyett kétperces kiállításba torkollt az eseménysor.

Ami késett, nem múlt, a második harmadban éppen az ukrán játékos talált be Sikorcin pompás keresztpasszából. Az Alba Volán ezután is erőtlennek és életlennek tűnt, nem úgy az UTE ezen a találkozón tényleg legjobb játékosa: Sikorcin ügyes csellel csapta be a védőket, perfektül emelt a felső sarokba. Ekkor már látszott, Palkovicséknak nemigen sikerülhet egykönnyen felállniuk mínusz háromról. Hogy mégsem elanyátlanodva mentek a szünetre, azt a 24-esnek köszönhették, szerencsésen ért bele Horváth András lövésébe.

Az utolsó felvonásban mindent egy lapra feltéve támadott az Alba Volán, sokkal gyorsabbak és vehemensebbek voltak, mint az előző negyven percben. A játék szinte pauza nélkül az UTE védekező harmadában zajlott, de a helyzetek továbbra is kimaradtak. Egy kivétellel: ismét Palkovicsról pattant a korong a kapuba. Az egyenlítés azonban nem jött össze, a kapuslehozatal sem segített.

A helyszínen úgy tűnt: abszolút megérdemelten húzta be a célul kitűzött győzelmet a vendégcsapat. Így látta ezt a közönség is, amely megadta, ami a sportszerűség szellemében a győztes csapatnak járt. Folytatás csütörtökön, Újpesten.

Negyeddöntők

Az Alba Volán erőnyerő

 
 
 
 
 
 
 
Újpesti TE (1.)–Alba Volán farm (6.)
2-0
-
 
 
 
 
NZ-Stars (2.)–Miskolci JJSE (5.)
2-0
-
 
     
Dab.Docler (3.)–Ferencvárosi TC (4.)
2-1
 
 
 
 

Elődöntők

Alba Volán–Dab.Docler
3-0
5-3
-
-
 
 
UTE–NZ-Stars
3-0
4-2
-
-
 
 

Döntő

 Alba Volán–UTE
2-1
03.19.
03.21.
03.23.
03.25.

279 komment

Címkék: döntő ob i.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gratulálni tudok mindent megtetek és megérdemelten nyertek remélem ennyi eléglesz a fiúknak és végre csütörtökőn a tudásúkat adják a jégen Hajrá Volán
Fehérváriként is gratulálok a LILÁKNAK!
Nekünk meg"arcoskodásból be lehet húzni" egyet.
De komolyra fordítva ma az UTE megérdemelte a győzelmet.
Ettől függetlenül szerintem nyerjük a sorozatot!
Még egyszer gratulálok az Újpestnek!
Gratulálok az újpestnek, végig izgalmas, küzdelmes, jó meccs volt. Kyricsenkót még nem láttam ilyen jól játszani és meg kell mondjam a 3. sort sem láttam még ennyit a jégen. Mégegyszer gratula!
Gratulálok az Újpest csapatának! Nagyon szép győzelmet arattak.
Szép volt srácok! Szép volt fehérvári közönség!

Remélem ez a tantasztikus eredmény olyan löketet ad a liláknak, hogy csütörtökön is erőn felül teljesítenek
Fúúúúújjjjj!!!!Pék-liga! Pék-liga!!!!
Megvették a bírót, felvehette volna a bíró az Újpest mezt! Pék jókor nyúlt a zsebébe és fizette le a bírót. Így könnyű. 8 az 5-ben nekünk sem megy!
Igaz, újpestiek?! Most örülhettek, több örömötök úgysem lesz.
Jajj, de szép lesz szombaton itthon az ünnep. Végre jó kis buli szombaton!
Pék-liga! Pék-liga! Megvettétek a bírót!!!! Lila majmok!
gratula a lilaknak. remelem cortina figyelembe veszi ezt a stars jatekosok meghivasakor....
@AVfan: Ugye ezt csak viccnek szántad?...
Gratulálok a Liláknak, fegyelmezett, jó játékkal egyértelműen, megérdemelten győztek. A Volán mai teljesítménye alapján csütörtökön az egyenlítés sem kizárt...

Fájdalmasan rosszul játszott a Volán, szerintem még a kezdés előtt bemutatózó U10-es csapat is megszorongatta volna őket, de hogy a jégrevüs lányoktól kikaptak volna az tuti...

@Dachstein: Hát persze! Én csak azt írom, amit az Ute-szurkerektől tanultam:-)
@AVfan: gratulálok! Tudom, hogy nehéz feldolgoznod!
@AVfan: remélem ez csak irónia volt...
@AVfan: Ne kezd ezt el!
Asszem minden fehérvári nevében gratulálhatok az UTE-nak. Megérdemelték a győzelmet mert megküzdöttek érte becsülettel. Nálunk meg úgy látom mentális és hozzáállásbeli gondok egyaránt vannak. Fáradt a csapat ez tény, mentálisan lent vannak, nincs edző (bocs Lali) a légiósok meg magasról tesznek az OB1-re. De ez semmit sem von le az UTE érdemeiből. Kíváncsian várom a folytatást
Hát én csak a gólösszefoglalóra értem haza de amit Horváth művelt két kapott gólnál is... egy kézben a bot meg belsővel akarja levenni a lövést. Remélem a következő meccsen ő lesz az egyik akit kihagy a csapatból Dallamos.

Gratula az Újpestnek! Hajrá Volán!
@Rock me Amadeus: Köszi az aggódást! De szerencsére sikerül hamar feldolgoznom, hiszen egyértelmű, hogy mi leszünk a bajnokok!
Az újpestiek szokták ilyen tré dolgokkal magyarázni a vereséget, nem?
CSAK A LILA !!!!

CSILLAGHULLÁS 2 - IV. KERÜLET BOSSZÚJA. :)))

CSÜTÖRTÖKÖN EGYENLÍTÜNK.
Annyit szeretnék hozzátenni, hogy a bírók nyilvánvalóan az Újpestnek fújtak. Ez abból is látszik, hogy több volánost állítottak ki.

Azt én sem tudom, Pék mester honnan szerzett ennyi pénzt, hogy az EBEL-es bírókat megvegye...
@AVfan: inkább vegyél vissza az arcból,minek kell a hangulatot kelteni. miért nem tudod elfogadni,hogy jobb volt ma az UTE.
Inkább a saját csapatunk miatt járjunk lesütött szemmel. Ez ma szégyen volt.

Hajrá VOLÁN
@-d(-_-)b-: Légyszíves te se kezd el.
Gratulálok az Újpestnek. ma mindent sőt még annál is többet tettek a győzelemért.
Minden tisztelet az övék. RESPECT.

A mi játékosainknak innen üzenem tessék levenni a nagy mellényt,különösen Nagy Gergőnek mert az nem elég ha a mez megy csak ki a pályára. A kritikát meg illik elviselni, főleg ha nem is tesszük oda magunkat.

Hajrá Volán.
apa kezdődik, apa kezdődik!
@brunzwik: szerintem te is olvastad az újpestiek hozzászólásait az előző 2 meccshez. Ha igen, akkor a hozzászólásomból rájuk ismerhettél.

Szóval, gratula az Újpestnek, ma megérdemelten nyertek. Szupert le kellett volna cserélni, időt kérni, stb.
Sajna megint csak a 3. harmadban kezdtünk tekerni. Remélem, csüt-ön három harmadon át küzdünk!
Hajrá Volán!
@orthodox.russian: Hát a Horváth mai védekezésén tényleg látszott az Újpesti kötődés.
@brunzwik: Ha jól emlékszem, az UTE-drukkereket idéztem szó szerint, csak a neveket csaréltem ki.

Itt nem lehet véleményt nyilvánítani? Pék mester a blogot is megvette?
Mint Volán-drukker GRATULÁLOK AZ ÚJPESTNEK!!!!!
Egyszerűen kimondhatjuk, hogy ma a Volán SZAR volt!
SZÉGYEN!!!!!!
De azért megverjük a lilákat a következú 2 meccsen, és itthon lesz a Volán MAGYAR BAJNOK!!!!!
Hajrá Volán! Szép volt lilák!!!
@AVfan: @-d(-_-)b-: OK, csak lehet a volán szurkolók értik a tréfát, de sokaknak nem esik le hogy ezt nem komolyan gondoljátok. Mert ugye nem komolyan gondoljátok..?
Itt most az Újpesté a terep. Ez a nap az ő ünnepük. Ne rontsuk el!
Gratulálok az Újpestnek!
Vmi komoly gond lehet a Volán csapatán belül. Erre célozhatot a vasárnapi mecs után Csicsó is. Énekes Lajos szeint tegnap elbeszélgetett néhány játékossal, de ez nem látszott a mai teljesítményeken. Nagyon rosszul, néha már lélektelenül játszottak jónéhányan. A Graz elleni hazai 0-4-nél volt ilyen semmitmondó a játék. Hol van (volt) a küzdőszellem? Kíváncsi leszek(lennék) Gabi bá mit szól a mai teljesítményhez, mert ez szerintem jócskán alulmúlta a szeredait is. Sajnos Lajos csak sodródik az árral, érdemben nem tudott belenyúlni a mecsbe, bár igaz nem ő van a jégen. Ezek után nagyon nehéz lesz a csütörtöki mecs.
Mit szólnak ilyenkor a szponzoraink?
@-d(-_-)b-: Gondolom lehet véleményt nyilvánítani,de minek belemenni ebbe????
Legalább nekünk legyen eszünk,és annyi tisztelet,hogy elismerjük a győztest.
@AVfan: Köszi! Kinn voltál?

@Dachstein: Légyszi, ne hülyézd le az utésokat! :)
T.Szerkesztők!
A táblázatban az összesített eredmény nem lett javítva:)
Úgy látom nem sikerült a játékosoknak magukba nézniük, vagy ha igen nem tudom mit láttak... Fájdalmas volt nézni, hogy még A KORONGOT SE TALÁLTÁK EL!!! Ilyen rosszul, eszetlenül nem is tudom mikor játszottak utoljára.

A közönség viszont remek volt...

Sportszerűségből jeles:
"A vendégcsapat nemcsak saját híveitől, hanem a hazai közönségtől is vastapsot és "Szép volt, lilák!"-at kapott a lefújás után."
A lilák pedig megtapsolták a fehérvári szurkereket... Ez is jeles.

De könyörgöm a fodrászt ássátok el!!! :)
Gratula az Utenek!!

Hajra Hc!
@AVfan: futnak a bankba, hogy leállítsák az átutalásaikat :)
@solarys: De úgy érzem, hogy itt most a további szankció csak olaj lenne a tűzre... Egy új edző kell, aki kézben tartja a csapatot mind fizikailag, mind szellemileg. Sator a fizikai részt remekül megoldotta, de a szellemi oldallal nemigen törődött sztem. Ez vezetett oda, ahova.
Igy van!Énekes itt nem tud tenni semmit.Gratula az ujpestnek,örülhetünk hogy nem lett nagyobb égés.Azt senki nem látta a kispadrol,hogy a 3.sorunkat szopatták a szlovákok?Pedig szemet szurt!A végén meg nem volt akkora a külömbség,hogy még egyet be üssünk.Ez van.A baj az,hogy a gödör aljára kerültünk.Az ujpest toppon van,mi meg lennt és meccsröl meccsre szarabbak vagyunk.Kiváncsian várom a csütörtököt!
@Dachstein: Ezzel csak az a baj, hogy abból már nem lesz semmi a bajnokság végéig. Meg ugye gazdaságilag sem lenne a legjobb húzás!
Itt is még egyszer gratulálnék az Újpesti csapatnak! Szép volt!
De azért Hajrá Volán! :)
én inkább csak azt nem értem pártatlan hoki rajongóként - h már meg ne sértődjenek a volánfanok de - mi a búbánatért nem veszik komolyan az albások az újpestieket???
Csak annyit tudok mondani, remélem ez mindent elárul, hogy meccs után hosszasan tapsoltam az UTEnak, mert egyszerűen megérdemelte. Bár jóval több kiállítás volt nálunk, egyáltalán nem lehet erre fogni. Ma szívvel lélekkel játszottak és hősies cselekedetet hajtottak végre az UTE játékosai. Gratulálok nekik!
Bravo, Újpest! amit ma az első két harmadban mutattatok, azzal bőven rászolgáltatok a győzelemre.

Volán: a mai produkció siralmas volt, mindenki szégyelheti magát, aki részese volt ennek a híg fosnak! Egy morálisan szétesett, tinglitangli csapat látszatát keltettétek!

Sajnos a Sator sztori mélyebb nyomokat hagyott a csapatban, mint azt a vezetők gondolták. Számtalanszor kifejtettem már, hogy méltatlan volt a történet az egész szezonhoz: az első két meccsen is benne volt a pakliban, most kézzel fogható eredménye van: egymásért küzdeni képtelen játékosok sokasága szopott, méghozzá nagyot és megérdemelten.

Olyan Újpest vert meg ma bennünket - teljesen megérdemelten -, amelyről jó indulattal 1,5 sort leszámítva azt sem tudták a volános fiúk, hogy fent vannak a hokitérképen. A "noname" gyerekek agilisek, harcosak, erőszakosak voltak, sakkban tartották a szupercsászárainkat, mi meg csak szétfolytunk, csodálkoztunk és sokszor azt sem tudtuk, hogy hány óra. A meg nem adott gól óriási mák, ha nem áltatjuk magunkat, adjuk csak nyugodtan hozzá a másik háromhoz.

Remélem időben jött a pofon.

Hajrá, Volán, SZEDJÉTEK ÖSSZE MAGATOKAT!
@SakiCitizen: Ezt mi is szeretnénk tudni.....
@orthodox.russian: Csak azért művelheti azt, amit művel, mert bennt van az első sorral, a harmadikkal, emberelőnyben és emberhátrányban, azt hiszem már tényleg húzza a belét a jégen, ahogy kérték tőle. Aztán ha hibázik, akkor mi van? Ezerszer leírtam már, csak az hibázik, aki csinál is valamit, de ha Te pl jobb vagy, verekedd be magad a csapatba!
@SakiCitizen: Szerintem nem arról van szó, hogy nem vesszük őket komolyan (legalábbis nagyon remélem!). Valami elromlott még Csíkszeredában, menthetetlenül. Nincs csapat, csak egyénieskedés. Sok a hiba, rossz passzok.
Na jól van, megyek, csinálom tovább a Pék-ligás transzparenst szombatra...
Gratulalunk Csikszeredabol az Ujpest csapatanak minden elismeresunk hogy alltak a sarat az utolso ot perc az maga volt az orokkevalosag,jo latni hogy a mol liga harmadig helyezetje is szorongatja a nagy Volant...fiuk mi szoltunk hogy a gallerbol vissza kell turni szep volt lilak,hajra Hc! :)
Újpestiként nagyon boldog vagyok az eredmény és a csapat hozzáállása miatt. És a tegnapi nap virtuális pengeváltása után külön ki kell emelnem a hazai tábor sportszerűségét! Ez most nekik is szól: Szép volt fiúk!
@csik city: Lol:) ez a hc-re is igaz:>
5 gol egyenlo felallasban. Gratulalok a lilaknak. Az elso merkozes a dontoben amikor a Volan jatekosai tobbet ultek a buntetopadon, mint az UTE jatekosai.
@banyszi: Ezt meg is érteném,de hol vannak a lövései a harcossága amit anno a Dunaferrben megszoktunk tőle. Nekem ez is hiányzik, egy életerős lövése nincs mióta a Volánban szerepel.

És ezt sajnos sokan látjuk igy.
@AVfan: gondolod? hát remélem ők is felpörögnek, mert elég rossz úgy nézni a döntő meccseit, h nem játszik mindig mind2 csapat a tudása szintjén, és itt elsőorban sajnos a volánra gondolok...de amondó vagyok hajrá mindkét fél, nyerjen a jobb! :)
Gratulálok az Újpestnek, megérdemelten nyert meccset a döntőben...


Sajnos nálunk csak mezek és korcsolyák voltak a jégen, az utolsó 10 percre a játékosaink megpróbálták magukra ölteni a szerelést (tisztelet a néhány kivételnek), de ezúttal későn jött a hajrá. A játékvezetőre ezúttel nem lehetett panasz, a vonalbírók gyalázatosak voltak, de ez nem befolyásolta a mérkőzés kimenetelét.


Remélem csütörtökön ismét jó meccs lesz és nyerünk és szombaton együtt ünnepel az egész nagy magyar jégkorong család.


A mai meccsen mutatott szurkolói magatartás (mindkét oldal részéről) legyen példaértékű a szurkolótársadalom számára.


HAJRÁ VOLÁN !!!


A végén úgyis a Volán nyer :-))))

azért az a 3. harmad nagyon ott volt, ha így tolta volna a Volán az egész meccsen, akkor nem lenne miről beszélni. Mezőnyben és erőnlétben akkor nagyon látszott a különbség, de hát ez a szlovák sor az UTÉ-ban fantasztikus, le a kalappal, és ma aztán a kapusukat is minden dicséret megilleti.
Jobb csapat a Volán, de a ma este nem az övék volt, szerintem nagyon jó meccset láthattunk , az Ujpest akaratos játékkal legyőzte a Volánt. Öszinte legyek én is megtapsoltam az Ujpest játékosait ugyanis én még nem láttam MOL ligás csapatot ilyen jól játszani, örülök , hogy a fejlődik a MOL liga és vele együtt a magyar jégkorong is.

HAJRÁ VOLÁN!
@brunzwik: Nem igazán tudok válaszolni Neked, mert a helyzet az, hogy csak a tv-ben látom én is, de gondolom ezt várják tőle a csapatban. Gólt lőni pedig van előtte 3 nagyszerű csatár - akik nem mellesleg szintén húzzák a jégen a belüket -!
@csik city: Hagyjuk már a gallér sztorit.Itt nem erröl van szó.nem megy,mert mindenki belehánnya a ...-át.nem látni,hogy ebböl hogy lesz játék a köv. meccsekre.Az kevés hogy a 3.harmadba megnyomjuk,mert ugysem birják majd.Azt felejtettük el,hogy közben nem kéne 3 golos hátrányba kerülni,mert az Ute fegyelmezetten játszik!!
(a gallérra visszatérve ti már lejjebb vettétek?mert asszem ott is gondok vannak:)
Még valami! Árulják az 1500Ft-os tombolákat, és meccs végén azt láttom, hogy a fél VIP-páholy tombolás ajándékokat cipel haza. Naaaa.....Ez már sok(k)!!!
@munkagep: Igazad van, két apró pici kiegészítéssel:
1: a mérkőzés 3 harmadból áll, nem egyből...
2: mi a túróért kell megvárni, míg két góllal égünk, és csak utána nekiállni játszani???

Ezen kívül nem győzöm hangsúlyozni,követelem az újpesti fodrász nyilvános máglyahalálát!!! :)
Szép volt lilák, grat. Ha pénteken újpesti srácok nem nyúlták volna le a sálamat hazafelé menet, akkor most gratulálnék a szurkoláshoz is...
SZÉGYEN! SZÉGYEN! SZÉGYEN!

Nagy hiba volt Satort elengedni. Vezetöedzö nélkül nehéz lesz, mert Énekes nem az, még nyilatkozni sem tud. Én ma nem láttam semmi elképzelést a játékunkban, a légiósok nullák. Szerintem a játékosok egyáltalán nem hallgatnak Énekesre bármennyit beszélget velük. Egyáltalán, hogy fordulhat elö, hogy az UTE három góllal vezet Fehérváron !!!
Palko nagyon nagy volt a kapuban. Satort nem kellet volna kirugni a dőntő előtt. birok tényleg gyengék voltak ma is, de ezzel együtt is elfogadhatatlan a vereség.
Fehérváriként grat az ujpestnek
Aki látta tv-ben a meccset az leirtatná nagy vonalakban,hogy a Volán részéről milyen nyilatkozatok hangzottak el. Köszi előre is.
Amúgy meg itthon kell ünnepelni, ennyi a nagy történet. 3 éve is ez volt.
Azt nem gondoltam volna, hogy az osztrák bíróhoz nekünk nem sikerül alkalmazkodni, arról nem is beszélve, hogy ennyire nulla lesz a játékunk.
Gratulálok az Újpestnek, nagyon fegyelmezett, taktikus játékot mutattak be, megérdemelt győzelem.
Bocs, hogy egy kicsit fényezem magunkat, de büszke vagyok a szurkolótársaimra a sportszerű magatartásért. Remélem itt is mindenki méltósággal fogja viselni a vereséget, ill. a győzelmet.
Ez az Énekes-szitu olyan, mint anno a Kóger esete. Őt sem tudták komolyan venni a fiúk...
@AVfan: Köger egy nagy nulla a TITÁNOK-nál is.
Ja, osztrák bíró meglehetősen hülyén értelmezi a lesszabályt, és előszeretettel nem hallgat a vonalbírókra...
@uprmedia: Satort illetően egyetértek, egyébként meg nincs itt a világvége, lehet, hogy kellett ez a pofon végre.
Nagy Gegőnek üzenem,hogy a szurkolói kritikát el kell fogadni akkor is amikor az negatív és nem "Mi van köcsög" kiszólással válaszolni!Lehet nem véletlenül találták meg hiszen a 3.harmadban másodpercet nem volt a jégen!!Ja és az UTE lénézéséhez annyit van olyan játékos a hazaiaktól aki már péntektől befizetett egy 1hetes dubrovniki útra....No comment! :((
@Prince09: lattam a meccset de a nagy Volantol nem ajultam el a nagy kanadai sztarok sehol sem voltak na ugye hogy a mol liga sem leirhato...csak csendben,csak halkan Ebel-Mol Liga 2-3 :)

Szep volt lilak!!!
Ennek az eredménynek minden magyar hokikedvelő örülhet. A Volánosok azért nem annyira :P
Nem a a Fehérvárt kell szidni, mert próbálkozik, csak van mögötte cirka 60 meccs, a magyar játékosok nem ezt szokták meg a gyerekkoruktól fogva. Az UTE bebizonyította hogy a MOL-Liga prominensei nem csak egy meccs erejéig lehetnek partiban a Volánnal, ami jót tehet a liga presztízsének és a tv-s jogok értékének is.
@AVfan: Szerinted a meccsenként eladott tombolajegyekből (kb. 60-70) hányat vesznek onnan?
@csik city: Ebel - Mol liga 3:3 a te logikáddal, de sebaj... 2+1(SC, UTE) felőlem akkor legyen 2...

Mellesleg ez egy hülye összehasonlítás, inkább nézzük a gólok számát, vagy azt, hogy mi lesz az OBI. végeredménye.
@csik city: Még az országot sem találtad el, de ez most nem erről szól...

Kérlek ne válaszolj...
@rol71: ez komoly vagy csak pletyka??? nagyon remélem h az utóbbi, az óriási csalódás volna...
Nem történt semmi baj. A MAGYAR HOKI-nak csak előny, ha izgalmasabb a döntő. Én 4:1-et tippeltem. Remélem, bejön. Én is gratulálok a lila tüneményeknek!
@negyvenhat46: Gondolom, kb. felét. De csalás, hogy én sosem nyerek...:-/
@brunzwik: Láttam a meccset a tv-ben, de egyedül Énekes Lajos nyilatkozott a volán részéről a végén és feltünően zaklatott volt, természetesen nem volt elégedett a látottakkal. A stúdióban Balogh Tibor annyit mondott, hogy látszik a fásultág a csapaton és az, hogy nagy szükség lenne egy kis kikapcsra együtt, de nem jégpálya közelében, a csapat közelít a 80 meccséhez. Még annyit hozzátett, hogy nagyon kíváncsi id. Ocskay Gábor véleményére, szte (mármint Balogh Tibor szerint) biztosan lesznek következmények.
@SakiCitizen:nem szoktam valótlanokat állítani és nem szítom a tüzet sem ez így igaz ahogy leírtam.
@SakiCitizen: Sajnos ez nem pletyka ez igaz.
@rol71: Na azért az meleg... Persze lehet ilyet csinálni, csak tenni is kéne érte...

Nagy Gergőnek üzenem, az van, hogy az a sok köcsög azért megy ki, hogy szórakozzon a pénzéért, te meg azért vagy ott, hogy szórakoztass, nem azért hogy szórakozz... Ha nem bírod a közönséget, menj el tájfutónak...
@AVfan: Minden meccsen veszek, de még egyszersem nyertem. Kb. 0-150
@brunzwik: ami nem hivatalos forrásból származik, az pletyka. márpedíg egy blogon egy kommentelőt ki tudja mennyire kell komolyan venni?
@rol71: Jajjjjjj! Ezt nem mondod komolyan?
@brunzwik: Énekes egy értelnes mondatot nem tudott kinyögni, a studióban röhögtek ( rajtunk ) Majd elbeszélget a fiúkkal. A Pék mester meg tényleg tud valamit, ez a zakót már beigérte ...
@Vincenzo90: Akkor ne vegyél komolyan. de a tény attól még tény marad.
@AVfan: @brunzwik:

Szerintem se Kógert, se a tombolát ne keverjétek ide. Nyert az UTE, mert nyerni akart. Gretuláljunk NEKIK, megérdemlik.

Roczanov, Németh Ádám, picit Németh Peti Volán (Kóger) nevelés, Sofron, Hegyi, picit Nagy G. Volán (Kóger) nevelés. A VIP-ben kb. a tombolák 85 %-a fogy el, nem a nyereményért, az utánpótlásra.

Hajrá Volán, Hajrá Magyar Jégkorong :-))))
Itthom vagyok megint erre tessék: lemaradok a meccsről. Lesz ismétlés tudja valaki? Gratula a Liláknak
Ismét nagy gratula az UTE-nak, "szimpatikus, szerethető csapat" (az idézőjel itt idézetet akar jelölni...) Gratula Péknek is, nagyon jól összerakta a csapatát...
Bence! Köszönjük az építő jellegű hozzászólást!:-)
@Vincenzo90:38 évesen kinőttem a "nagyot mondásokból"!Az illetővel 13 éve vagyok mondhatni napi kapcsolatba de ne zavarjon téged kár is volt elmondanom de kijött belőlem a keserűség miatt.
Felfoghatjuk úgy is, hogy a Volán("fél magyar válogatott")kikapott egy rakás zs-kategóriás szlováktól :) Én hiszem, hogy nem véletlen. Kell az, hogy itthon legyen az utolsó meccs.
@brunzwik: Énekes egy értelnes mondatot nem tudott kinyögni, a studióban röhögtek ( rajtunk ) Nagyon kiváncsi lennék id. Ocskay véleményére. Ez nagyobb pofon volt mint a csikszeredai!! Most kit fog elküldeni ?? A rolbást?!
@rol71: csak arra próbáltam rávilágítani, hogy itt mindenki azt mondd, amit akar, tehát lehet igaz, de sosem lehet benne biztos az ember.
Gratulálok az UTE csapatának. Megérdemelték a mai győzelmet.
Eddig nem írtam a döntő meccseihez kommentet,ma sem szándékoztam,csak a sorozat végén, de most aktuális. maximális gratuláció az ÚJPEST MINDEN EGYES JÁTÉKOSÁNAK,ÉS VEZETŐJÉNEK!!!!! abszolut megérdemelték a győzelmet.Az alba volán minden egyes játékosa mélységesen szégyenlheti magát.Tv jóvoltából láthatta mindenki, melyik az a csapat amelyik kiteszi a lelkét minden meccsen (ez a csapat az újpest)és képesek ,ameddig az erejük bírja 120% -on játszani, ma bírták végig,és a szerencse sem pártolt el mellőlük.Az ebelben a volán hazai pályán majd minden meccsen megszakadt a győzelemért,amikor nem nyertünk ,akkor is úgy jöttek le a játékosok a jégről, hogy zúgott a csarnok, :szép volt fiúk. MA este is zúgott, de nem nekik, hanem a liláknak,és teljesen megérdemelten.Akik nem anti volán drukkerek, azok a tv -s ebel meccseken , a nagy hajtás, küzdés , gyors látványos játék miatt nekünk szurkoltak, legyen az miskolci újvárosi,pesti stb.A döntő eddigi meccseit közvetítette a tv, biztos vagyok benne hogy ezek a drukkerek az ute -nak szurkoltak, mert tőlük látták azt amit az ebelben tőlünk.Az újpestiek hajtottak minden egyes meccsen,küzdöttek, csúsztak másztak ha kellett,mig mi... nem is tudom ,minek nevezzem az eddigieket.2x nyertünk a 3ik. harmadban pár perc jó játékkal, de az azelőtti 50 egynéhány az botrányos.Elgondolkodhat jópár játékos, hogy vajon megdolgoztak- e a márciusi fizetésükért,és hogy fordulhat elő náluk ekkora formahanyatlás,és nem csak a fiatalok között!!!A tavalyi volán ,lehet gyengébb képességű játékosokból állt,mint a mostani ,főleg légiósok terén, de hogy egységesebb volt ( CSAPAT )az 10000% .Nem elég csak a mezt kiküldeni,és alibizni a jégen.Mégegyszer mélységesen szégyenlheti minden volán játékos magát, na nem a vereségért,mert az benn van a sportban,és ugye a mondás szerint aki kurvának áll az ne csodálkozzon ha megb@sszák,hanem az hogy ez hol, hogy ,és milyen körülmények közt történt meg!!!!
@ifjvit: Bocs a késői válaszért. Nem mostanra gondoltam ezt, hanem a jövőre nézve. Félek hogy a nyári szünet nem oldja meg az ilyen gondokat. Megint előjönnek majd a szezon közben. A hátralévő meccseken most már csak az a cél, hogy valahogy behúzzuk azt a 4 meccset.
@jágör68: Lesz, olvass vissza, már megírta valaki az időpontot.
Hát akkor kezdjük el:
Nagyon nagy gratula az ute-nak.
a volán nagyon szarul játszott
Gabi bá ezt most nagyon "elkúrta" a Sator menesztésével. Nem akarom megbántani a Lajost, de nem Head Coach-nak való. Bizonyítja az, hogy a harmadik meccsen is elképzelés nélkül játszott a csapat. De az is lehet, hogy az volt a taktika, hogy majd a harmadik harmadban megverjük őket.
aztán az időkérésnél sem láttam, hogy mondott volna vmit a fiúknak.
Ha a Sator-rel is így játszottak volna a fiúk, akkor megértettem volna, hogy menesztik. Sőt...

Na mindegy csütörtökön meglátjuk.
Addig is mégegyszer gratula az ute-nak.

HAJRÁ VOLÁN!
@rol71: nem akartalak megsérteni, azt végképp nem mondtam h valótlant állítasz, csupán érdeklődtem, és azzal h igaz nagyon el vagyok szomorodva... sajnos ehhez már jómagam se tudnék kommentet hozzáfűzni...
@peet: Az biztos hogy neha nalunk is nagy az arc,fejekbe szall a dicsoseg de mi nem az osztrak ligaban jatszunk,nekunk a legiosaink nem tengerentulrol jottek.Oszinten szolva az ilyen jatekkal nagy bajok lesznek majd a vb-n nem latom hogy hogyan tudnank a kanadai valogatottat megallitani...
@rol71: Ezt honann tudod? Mármint, hogy befizettek útra?

Ha ez tényleg stimmel, az marha gáz volna
@csik city: Bocsi, de kikivánkozik belőlem, hogy rohadtul fárasztóak vagytok! Miből gondolod, hogy közülünk jó páran nem őrülünk pl egy erős Mol-ligának? Ráadásul elég kultúrált népség vagyunk, mármint a szurkolók, ha nem tünt volna fel. szekely góbé és Te állandóan szítod a tűzet, csak szólók egy cseppet sem vicces és qrvára fárasztó!
@csik city: az a baj, hogy nagyon nem vagy benne a dolgokban, még annyira sem, hogy EBEL meccseket néznél esetleg. Nem kell tanulságokat levonni ez alapján a pár meccs alapján... Nincs értelme. Az UTE egy EBEL csapathoz képest szupermini szint, és nem akarom megsérteni őket, de ez van. Szerintem továbbra is csak arról szól, hogy a játékosok ellazázták a meccseket. A végén meg beköszöntek gyorsan párszor, hogy behúzzák a meccset. Ma annyira nem erőltették a végét, ami tök jogos, egy vereség belefér, legalább +1 hazai meccs.
Szíve joga volt befizetni, hisz az erőviszonyok alapján csütörtökön már ünnepelniük kellett volna és akkor nyugodtan lógathatna Dubrovniban.Szívemre teszem a kezem és azt mondhatom én is söpréssel gondoltam a bajnoki cím megszerzését!
@brunzwik: Akkor sztornózhatja :)
Mit is szolhatnek,hatalmas gratula az Ujpest csapatanak a mai alazatos,okos es szivbol jovo jatekukhoz.Nagyon keveset voltak kiallitva(sztem a Volan kiallitasai egytol eggyig jogosak voltak)az elso ket harmadban jobbak voltak a harmadikat szerencsesen kivedekeztek osszessegeben teljesen megerdemelten nyertek.Peldat vehet tobb csapat a hozzaallasukbol,megegyszer szep volt!Hajra Sportklub!
@AVfan: Sajnos a hozzászólasaidból én nem jövök Rá arra, hogy én is ismerlek-e, csak sajnálom, hogy azokat az embereket bántod, akik azt gondolom szerinted is rengeteget tesznek és áldoznak, azért a Volánért, amelyikért mi is szorítunk :-(

Amúgy szia Ismeretlen :-))
@Lorgem: Szerinted az Újpest mögött mennyi meccs van?

sorolom:
36 MOL alapszakasz
2 MOL elődöntő
10 OB 1 középszakasz
2 OB 1 negyeddöntő
3 OB 1 elődöntő
Mindösszesen 53 tétmeccs a döntőig.


Volán: 54 EBEL alapszakasz
3 OB 1 elődöntő
Mindösszesen 57 tétmeccs a döntőig

Az tény és való, hogy más az 54 EBEL-meccs terhelése, de a meccsszám végre először már nem nagyon különbözött. És a Fradi-honlap által csak Nihil-kupának nevezett alsóházi rájátszással az alsóházi csapatok is megkapják ugyanezt a terhelést, ami az ő javukra is válik. Ez az idei magyar jégkorongszezon legnagyobb vívmánya. Szerintem.
@szurker08: már volt egy két példa rá aki nem tudta!
@Kekfeher: Összeszámoltam 3 botfogást, két könyökhasználatot, akadályozásokat, akasztásokat, stb, az Újpestnél, amik nagyon feltűnőek voltak, csak mi nem játsszuk el a nagyhalált, úgyhogy nem veszi mindíg komolyan a bíró. Ahhoz értenek a lilák, hogy eldobják magukat, és kiállíttatnak érte valakit. Nagy bajok amúgy nem voltak a bíráskodással, ennyi hiba belefér, de szerintem Gebei is legalább ilyen jól, vagy inkább jobban levezette volna a meccset.
@Vincenzo90: Az ilyet olvasva kellene azért kicsit helyreállítani a dolgokat.

Szupermini?

Teljesen világos, hogy az EBEL és a MOL Liga nem egy súlycsoport, de azért szerintem le kéne szállni a magas lóról. Az EBEL nem egy NHL,KHL nem egy svéd,finn liga, de még egy svájci, német sem.

Ne emeljük itt az EBELT felesleges szuperlatívuszokba
Kedves Volán-szurkolók! Nektek is kijár az elismerés, rendkívül sportszerűen fogadtátok a történteket - a helyszínen és többségében itt a blogon is. Jól esett, köszönet érte!

A jégrevüs lányok is rendben voltak!

Remélem, a sportszerű hangulat - az eredménytől függetlenül - Újpesten is fennmarad!

Üdv minden igazi hokifannak!
@Prince09: Jólvanna! Csak nem erre számítottam ma meccs-ügyileg!
Legalább a lelkiismeretem nyugodt,h minden meccsen megtámogatom az utánpótlást!:-)
@SakiCitizen: én nem úgy láttam ill hallottam, hogy azt mondta volna hogy mi van köcsög és szerintem nem is a szurkolóknak szólt, hanem az egyik csapattársának mondta, hogy "Gyerünk már ba..meg". Mármint Nagy Gergő. Nagyon ideges volt, és mérges, de nem szídta a szurkolókat, legalábbis én úgy láttam, hogy az egyik csapattársnak szólt.
@freddyD: szerintem látogass ki egy-két EBEL meccsre, aztán menj ki egy UTE-Miskolcra. Meglátod, hogy igenis óriási a különbség.
Megérdemelten nyert az Újpest. Remélem a következő meccseket megnyerjük és úgy legalább otthon tudunk ünnepelni.
@rol71: nem akarok látnokoskodni, de a döntő előtti szavazáson én 4-2re szavaztam, majd mikor láttam milyen kevesen voksolta arra elszégyelltem magam, de a végén még lehet h bejön :D igazság szerint mind1 is de bárcsak játszana végre a volán a tudásához méltóan...
@Rex: reflektálok, nem a nagy geris kommentre hanem a dubrovnikosra reagáltam, de köszönöm a megtisztelő figyelmed ;)
Én nevelő célzattal visszanézetném a Volános fiúkkal a meccset. Többször is megnézetném velük a mecs vége után ahogy a szurkolók, nézők gratulálnak az ellenfélnek az ő pályájukon, hátha ráébrednek hogy nagyon elbafták ezt a meccset! Az előző kettőn még egy nagy hajrával hozták a meccset, de most már a hajrázás sem segített.
Szerintem nem kellene elkezdeni a bírózást megint. Én úgy láttam (hangsúlyozom TV-ben), hogy korrekt játékvezetés volt a meccsen, de az való igaz, hogy Gebei is levezette volna legalább így a meccset. Szerintem sportszerű meccset láthatott a publikum.
@Rex: Hegyinek ordított, hogy hajtson már. Ennyi. Kevesebb sör, és nem hiszitek majd azt, hogy nektek szól a "gyerünk már bazdmeg!"
@Vincenzo90: Egy szo mint szaz ezek ellenere a Volannak illett volna nyerni es habar szerintem 100% hogy ok lesznek a bajnokok ez a vereseg eleg nagy kudarc es ha a csapat nem szedi ossze magat meg erhetik meglepetesek!
@Vincenzo90: szó nem volt róla, csupén félreértettük egymást!
@Vincenzo90: nem tudom mit kell sértegetned, egy pillanatra nem hittem, hogy nekünk mondta volna és autóval járok meccsre, egy kortyot nem iszok. Ennek a beszólásodnak nem volt sok értelme, mert én pont Nagyot védtem.
@kerusz: + olimpiai selejtező, ez kimaradt és amig az EBEL pihizett, ezek 3 tétmeccset játszottak kb. úgy 14-16-an, nem tudom pontosan.
A győzelmet méltósággal viselni, a vereséget meg minek magyarázni.

Négy napja még azt írtam, hogy söprés lehet a vége, ha a Volán a 3. harmados formáját végig tudja tartani - nem tudta - viszont bánnám, mert mennék még Fehérvárra, mert kedden nem tudok. Ma voltam végülis, csütörtök Megyeri, szombat megint Fehérvár.

Viszont! Hétfőn AC/DC-koncert, tehát addig vigye el a Volán, különben lemaradok egy meccsről. Ennyire lehetek önző, nem?:)))
@Vincenzo90: mert Te voltál már UTE-Miskolcon? legalább környezettanulmány céljából? Mindent a helyén kell tudni kezelni, ennyi a titok.
@Vincenzo90: @Rex: Igen is nekünk szólt akik mikor mentek le szóvá tették a gyenge produkciót. Felnézett és azt mondta szó szerint mi van köcsög, ezután még picit vitatkoztunk vele és eltűnt a palánk alatt.
Prince09: remelem most megnyugodtok a MOL ligat illetoen.LILAK ez gyonyoru volt megmutattatok a sok eltevedt felfujt holyagnak hogy hogyan kell kuzdeni.Gratula :)
@kerusz: Az UTE-Miskolc csak egy példa volt, de 3-4 Mol liga meccsbe belenéztem. Csak elég nehéz volt úgy nézni a meccseket, hogy majd elaludtam rajtuk, mert hozzászoktam a gyorsabb tempóhoz. :)
2.harmad végén amikor jöttek le és megkérdezték "mi a fas.z van ez nagy nulla" erre ő felnézett és "mi van" kérdéssel válaszolt majd jött a következő "Nagy Gergő te is s.zar vagy" és akkor a "Mi van köcsög" ominózus mondat!Sajnos tőlem 20cm-re játszódott le!!
Gratulálok az Újpestnek!
Sziasztok! Elbeszélgettek a játékosokkal, legközelebb inkább ne. Eddig rosszul játszottak, de legalább nyertek. Elnézést kérek mindenkitől, de én tehetek róla, hogy veszítettünk, ugyanis megengedtem a lányomnak, hogy hozza a békáját, mivel a kapu mögött ülünk fent így egyértelmű, hogy a béka is fent volt a fiúk pedig a béka alsófertálya alatt, hát ez a játékukon látszott is. Legközelebb a béka marad itthon. Egyébként annyira én sem sajnálom, hogy az UTE nyert: 1. az eddig mutatott játék alapján megérdemlik, 2. így remélem Szfváron ünnepelhetünk.
Amúgy szerintem kár bárkit is kiemelni, hogy milyen pocsék volt, hiszen a csapat úgy együtt volt rossz. A Horváth András meg tényleg hibázott, de valóban nem csak egy sorban játszott, egyébként ha jól emlékszem ő volt aki befeküdt kettős emberhátrányban a kapu elé. Le a kalappal előtte, de biztosan nem csinálnám utána, mert egy ici-picit veszélyes mutatvány kapus felszerelés nélkül. A befizetett úthoz pedig úgy gondolom nem sok közünk van, ha úgy gondolta nyerünk még mindig jobb, minha a bukásra fogadott volna (a nem írom hol, mert nem támogatja a VOLÁNT!) Sator mestert meg ne tessék visszasírni, hiszen elég sok komentet olvastam, ahol helyeselték az elküldését, igaz én nem tartottam szerencsés dolognak, de akinek a múltat visszasírni kár. Csak egy gondolat még, sokszor írtuk már, hogy egy meccs 60 percig tart, csak azt felejtettük odaírni, hogy a nulladik perctől. Hajrá VOLÁN!!!!
Grat UTE.
@kerusz: Igazad van, de a MOL-Ligából a csapatok fele készteti maximális erőbedobásra az UTÉ-t, míg az EBEL-ben (egyelőre) kiegyenlítettebb a mezőny, ott egy kicsit sem lehet lazsálni.

Remélem okosan felépítik a MOL-Ligát mint márkát mert hatalmas lehetőségek vannak benne, elég ha csak a 32 millió potenciális nézőre gondolunk, ami még nőhet ha bekapcsolódik pár horvát és szerb élcsapat.
@rol71: Mondjuk ha a sajat jatekosaitokat ilyen jelzokkel illetitek nem csodalkozok hogy visszaszol szerintem normalis reakcio!
@szekely gobe: A MOL-ligát illetően eddig sem voltunk túl izgatottak, de kérlek Te se kezd újra...

Természetesen van véleményem és ha egyszer ellátogattok Fehérvárra szívesen meg is beszélem Veletek, de ezt itt és most nem szeretném kifejteni. Köszönöm...
@szekely gobe: gyönyörű produkciót mutatott ma az UTE, hősiesen harcoltak, de mindent félretéve nem hinném, hogy a Volánnak kéne megtanítani hogy kell küzdeni. Ez a csapat rengeteget kűzdott az EBELben és én még emlékszem mikor a Klagenfurt ellen az uccsó harmadban álltunk fel 4-1ről, vagy amikor ugyan ezt megcsináltuk a Jesenice ellen, Én ott voltam egy jó pár olyan meccsen, amikor a Volán a mai UTE produkciót 3Xorosan felülmulta, úgyhogy ezt a kijelentést kikérem magamnak a Volán nevében (ha thetek ilyet). :)
Teljen meg csütörtökre a hazai és a vendég szektor! Jó és izgalmas meccs lesz!

@rol71: ja én másra gondoltam, ezt nem hallottam!
@stan87: Ezen a bajnoki döntőn szerintem nincs mit ünnepelni! Senki nem arról fog beszélni, hogy zsinórban hányszoros bajnokok vagyunk, hanem hogy kiaptunk otthon az UTE-től, úgy hogy 3-0-ra is vezettek. Én a pi..ba hazaküldeném az összes légióst, ezt a bajnokságot a maradék "válogatott"játékosnak is simán hozni kell. Egy légiós meg nem attól légiós hogy euróban kapja a fizetését, hanem hogy a csapat pontszerző és húzóemberei mint a többi osztrák csapatnál.
@Vincenzo90: látod, ilyen tempó mellett is szert lehet tenni olyan erényekre, ami EBEL-csapat feletti győzelmet ér...

Én meg nem kevés EBEL-meccset láttam, és emiatt azt hiszem, nekem is van összehasonlítási alapom annyi, hogy óvjalak attól, hogy úgy általában lenézd a MOL Liga meccseket és a tempójukat. Például az Újpest HC és SC elleni hazai meccsein (a hosszabbításos illetve büntetős szeredai győzelmekre gondolok) a tempó még egy EBEL meccseken edződött Volán szurkoló legkényesebb igényeit is kielégíthette volna.

Való igaz, hogy nem minden meccs nagy tempójú, de egyébként a Miskolc-Fradi 0-0 tévés meccs igenis szórakoztató hokit hozott, pedig nem élcsapatokról volt szó.

Tényleg el kellene már felejteni a MOL kontra EBEL összehasonlítást, mert mindkét ligának megvan a helye és a szerepe is.
@Kekfeher: OK!Gratulálok neked is!Igazad van ha azt mondom ez egy nagy nulla eddig akkor is ugyanígy szól vissza!Kiállításánál is megtalált egy szurkolót amikor korcsolyázott a büntetőpad felé!Sőt volt már ominózus kiszólása EBEL meccsen is!Ebből ne nyissunk vitát!ha visszaszól hogy bocs lesz jobb vagy szurkolj inkább jobban elviselem mint Mi van köcsög"jelzővel illeti a jogosan kritizálót!!
@rol71: Hát, ha nekem azt mondják, hogy nagy xar vagyok, akkor lehet, hogy én is hasonlóan reagálok.
@Malkin: Mi van ma? Ingyen van az internet a közösségi házban :-)))

Egyébként nem voltam mérges, én nagyon szeretem a Srácokat, akkor is amikor bűnrosszul játszanak, mint például ma is. Elfogadható játékvezetés, KIVÁLÓ ÚJPEST, megérdemelt vendéggyőzelem, jó MAGYAR hoki, miért lennék ideges ???

HAJRÁ VOLÁN :-)))
@ifjvit: de akkor mit mondjak neki ha tényleg xar??? Nem mondhatom neki,gyerünk így tovább...
Én szórakozni megyek ki neki meg kutya kötelessége szívvel lélekkel szórakoztatni. Nem nagy arccal az ellenfelet lenézve kikorcsolyázni a jégre.
@ifjvit:Talán valahogy illett rá a jelző mai játékára és ez nem volt túlzás!Záróharmadban egy másodpercet sem kapott!
Sziasztok ! Gratulálok az UTE csapatának ! Örülök hogy Pék edző rájött hogy játszatni kell a fiatalokat is , külömben elfáradnak a végére . Énekes is bevethetné a gólerős Tóth Adriánt , nem hiszem hogy Benk , Fodor , Nagy vagy Vaszjunyin teljesítményét alulmúlná . Aztán meg , lehet hogy Őket is felrázná a tudat hogy ki lehet kerülni a csapatból .
A kiállításokon ne vitatkozzunk ! Vannak akik a bírót okolják azért mert nem egál a kiállítási arány . Annak nem is kell egyformának lenni . Igenis büntessék a többet szabálytalankodó csapatot . De nevetséges dolgokat ne műveljenek (Kincses->Fodor végleges)!

Csak Énekest ne rúgják ki !!!! Belegondolni is szörnyű hogy K.I jönne helyette és akkor tutira az UTE nyerné a bajnokságot . Mi meg egy évig csak sunnyoghatnánk Újpesten és retteghetnénk hogy ismerőssel ne találkozunk !

Mégegyszer GRATULÁLOK a MEGÉRDEMELT győzelemhez !
Nem mondom, hogy nem volt xar, de ilyet akkor sem mondok, még ha úgy is gondolom. Szerintem nem szándékosan kaptak, ma ki és anélkül is idegesek voltak már saját magukra. Egyébként meg amilyen az "Adjon isten!", olyan a "Fogadj isten!". Ha belerúgok a kutyába, akkor ne csodálkozzak, ha megharap!
huha lehet Kcs-t feláldozták az öltözőben, mert még a volán honlapon semmí hír a mai meccsről,csak a beharangozó.
@brunzwik: Te is nagyon jól tudod, hogy hetek óta milyen feszültek a játékosok! Mond meg nekem őszintén miért ilyenkor kell rajta számonkérni bár mit!? Van olyan, hogy szakad a cérna.
Nálam profi játékos nem mond ilyet kifele!Ennyi!..
@banyszi: Mert máskor nem tudom. Mert lelketlen játék láttán a szurkolónál is szakad a cérna. Mert jó lenne,ha kiállna valaki és megmondaná mi a gond a csaptnál és nem csak a ködösítés lenne.
mert ilyen a szurkoló.
@pengekettő: Légyszi homályosíts fel, hogy ki az a K.I? Mert ha nem teszed kifúrja az oldalamat a kíváncsiság.
Kóger az illatszeres. :)
Felesleges játékvezetőzni. Volán játékosai tudták mit fúj be és mit nem egy osztrák spori, Szerintem minden kiállítás ült.Első sor összekaphatná magát, mert ha így folytatják (ma is összehoztak 2 gólt,nem pedig az általuk oly nagyon ostorozott fiatalok) akkor svájcban remélem, Godóék lesznek az első számú sor tagjai.
@brunzwik: És mert szeretném visszakapni azt a csapatot akit a szezon közben láttam.
@rol71: A szurkoló, meg attól szurkoló, hogy támogassa a csapatot! Még, ha úgy is érzem, hogy xar a csapat (még ha úgy is), akkor sem hurrogom le. Könnyű a földön fekvőbe belerúgni. És ne csak akkor zúgjon a Hajrá Volán amikor megy a szekér. De ez is csak egy vélemény! És ez a poszt szóljon inkább az Újpesti sikerről.
Hajrá Volán!
@brunzwik: Nem mondod komolyan, hogy neked kell magyarázni, hogy egyszer fenn, egyszer lenn, ilyen a sport. Oké, értem ideges vagy ha nem megy a játék, de ez sztem akkor sem a legmegfelelőbb alkalom volt. Hülye kérdésre hülye válasz jött, ennyi sztem nem több. Aztán már csak olyan dolgok jutnak eszembe, hogy okos enged, szamár szenved és ehhez hasonló "bölcsességek". Azt pedig Te is tudod, hogy nem fognak kiállni a bajnoki döntők kellős közepén és megmagyarázni, hogy mi a helyzet, mert pl ha hiszed ha nem még én sem tudom, ez belső ügyük, erről nem beszélnek.
@szekely gobe: gratulálok ezért a kommentért. Ha visszaolvasnád az előző 200 kommentet, akkor azt találnád, hogy minden volán szurkoló gratulált az ÚTÉ-nak. Nem tudom minek írsz ilyeneket.
Grat az újpestnek, ma jobbak voltak.
@banyszi: Ok, ezt megértem. De tudod a félelem, a sajnálat beszél belőlem, mert féltem a csapatom,ez nem az amit láttam a szezonban.
@székely zsiraf: hát akkor neked jó estét. és viszlát.
Remélem szombaton végre Mindenkinek lesz alkalma a meccs után lazítani egy kicsit. Nagyon nehéz szezon van a srácok mögött/előtt. Az öregek az A csoporttal pályafutásuk csúcsára értek, a fiatalok az A csoport lehetőségével talán jégkorongos pályafutásuk legnagyobb lehetősége előtt állnak. Talán egész életükben mindannyian erre készültek, ezért lettek jégkorongozók, mind a Volán, mind az Újpest, de DAB és Stars játékosok egyaránt. Van akinek van esélye, van, aki szeretne esélyt, van aki csak játszani szeretne és van akinek a megélhetést jelenti a jégkorong. Olyan sok örömet okoztak nekünk ezek a fiúk, segítsük Őket, hogy még több örömünk legyen Bennük. Higgyétek le, Nagy Gergő az egyik, aki sohasem akar csalódást okozni, aki volt már 20 éves, az tudja be a fiatalkori hévnek, aki nem, az azonnal fizessen két sört a mellete állónak :-)))
@székely zsiraf: Istenem ments meg ettől a rengeteg ostobától kérlek, könyörgöm! Hehe a röhej az, hogy nem is vagyok vallásos.
@Prince09: És természetesen az FTC és Miskolc játékosok is, elnézést...
Két dolog:

1. A Volán-közönség ezzel az UTE-megtapsolással, le a kalappal.
2. Nem akarok sebeket szaggatni, de az Alba-csarnok messze indulat/feszültségmentesebb, mint a Megyeri út... (újpesti fehérvári együtt nyeli a lilahagymát:))

@ifjvit:Profi játékosnak profi módjára kell lereagálnia az őt ért kritikát, nem egy ilyen kiszólással!A számonkérés és a "Mi van köcsög" megnyilvánulás nálam nem egy súlycsoport!Úgy érzem nem a lelkivilágába lett beletaposva nem a felmenőit szidták csak egy számonkérés volt az addig mutatott játékával kapcsolatban!Én ezzel ezt a témát lezártam, jó éjszakát mindenkinek!Kezeket a takaró fölé!
@banyszi: Nehéz méltósággal viselni a győzelmet...
CSODÁLATOS MECCS VOLT! Köszönöm szépen mindenkinek, akivel ezt átélhettem! Hajrá Lilák, csütörtökön újabb csata!
@székely zsiraf: Látom,előkerültek a legmagyarabb magyarok is!Ma szerencsére nem volt itt semmi fikázás,de azért ti jöttök,rendületlenül.
Gratulálok az Újpestnek!!!!!!!!!!!!!!!!
@brunzwik: Értem, értem, de Te is értsd meg, hogy nem ez a megfelelő megközelítés sztem. Én szivesen megigérem neked, hogy visszakapod őket, csak könyörgöm addj nekik egy kis levegőt! Fáradtak, fásultak, hiába tesznek meg mindent, nem minden sül el jól, stb. Sokan írják, hogy ilyen nagyképű, meg olyan, hát vicc. Sztem Magyarországnak nem lesz soha többet az életben még egy ilyen alázatos, küzdeni tudó, szimpi csapata az tuti. Most nem megy nekik. És ennyi.
Csak csendben megjegyzem,Gergővel már volt Dunában is ilyen affér.Azt hiszem,egy makarenkói pofon elkelne ilyenkor!
@banyszi: Ok, de az igéret szép szó..... :D
Gratulálok az UTE csapatának a győzelemhez! A mai meccsen teljesen megérdemelten nyertek! Jobbak voltak, eggyel több gólt lőttek, s lám a siker nem is maradt el!

A Volánból Palkovics, és Ocskay hozzáállásával - nem a teljesítményükkel - voltam csakis elégedett. Nekem úgy tűnt kizárólag ők akartak igazán győzni, s ha szerencséjük van ketten meg is nyerhették volna. Persze a csapat nem érdemelte volna meg. A többiek pedig puszilják meg Csicsóék talpát, eddig is ők küzdöttek a többiek fizujáért is! Az ikerpárt sajnálom egyedül, a csapatot nem...
Nagy respekt a Volános tábor magjának, akiktől nagyon jól esett, hogy őszintén megtapsoltak minket.
@székely zsiraf: "Nagyarcu Volánosok,tisztelet a kivétel végre megláttátok hazai páján is gyengék vagytok mind agusztusban aharmat saját szemetekel nézhetétek végig a tv segitségével tőbb 10ezren hogyha a birok nincsenek veletek ott sem vagytok ahol a part szakad ez már láttszot CSIKSZEREDÁBAN és ma este is a KIRICSENKO SIKORCIN sor palira vete az egész volánost akivel szembe kerültek,nyugodtan várom a komenteket,fügetlen szurkoloként igy láttam."

Nagyarcú Volánosok, tisztelet a kivételnek, végre megláttátok, hazai pályán is gyengék vagytok, mint augusztusban a harmat. Saját szemetekkel nézhettétek végig a tv segítségével, több 10 ezren, hogyha a bírók nincsenek veletek, ott sem vagytok, ahol a part szakad. Ez már látszott CSIKSZEREDÁBAN és ma este is. A KIRICSENKO, SIKORCIN sor palira vette az egész Volánt. -értelmetlen rész törölve- Nyugodtan várom a kommenteket, független szurkoloként így láttam.

Téged is kérlek, hogy ne rontsd el a jégkorong szurkolók, különösen a nagyszerűen teljesítő újpesti csapat szurkolóinak örömét.

Köszönöm...

@rol71: Hát az én főnököm nem mondaná azt "számonkérés" okán, hogy "XY te is egy nagy xar voltál!" Valóban ne a felmenőit szidták (mint ahogy ő sem), viszont a megnyilvánulás nálam ugyanaz a kategória. Az más kérdés, hogy nem így kellett volna reagálnia, de hát fiatal és érthetően csalódott. Ilyenkor az ember tesz meggondolatlan dolgokat.
Végszóként: Szép volt Lilák! Nyaljál Jolán! Vagyis Hajrá Volán! ;)
Ez nagyon szép volt fiúk!
GRATULÁLOK NEKTEK!
Nyáron azt hittem nem lesz csapatunk! Lett!
CSAPAT vagytok!
Remélem jövőre is VELETEK élvezhetem ezt a nagyszerű játékot!
Még egyszer köszönöm!

HAJRÁ LILÁK! HAJRÁ ÚJPEST!
Köszönjük a fehérváriak tapsát, a sportszerű szurkolást és a rengeteg gratulációt mindenfelől!
És köszönöm a csapatomnak, hogy a döntő harmadik meccsén is szivvel-lélekkel, okosan és nagyon fegyelmezetten játszottak: ma kiérdemelt győzelmet arattak. ÁLÉ! :)
@brunzwik: én ezt nem értem, de tényleg... persze, szórakozni megy ki az ember, de a sport nem olyan, mint a színház, ahol minden próba alapján zajlik. Mindkét csapat győzni akar, az egyiknek muszáj buknia. Nagy Gergő sem így gondolta ezt a meccset nyilván, amikor készült rá. Így sikerült neki. Az előző meccseken meg éppenséggel mindenki az ő sorukat dicsérte. Én ugyan sosem jégkorongoztam versenyszerűen, de voltam sportoló, és sejtem, hogy meccs közben nem a baszogatás, hanem a bíztatás segít nekik. Gondolom, ez alól Nagy Gergő sem kivétel.
székely zsiráf már nincs közöttünk

ha valaki nem képes felfogni, mi ennek a meccsnek -- és annak, ami a lefújás után történt -- az üzenete, az jobb, ha csendben marad. mert ha nem, akkor kénytelen lesz csendben maradni

nem győzöm elégszer mondani: nincs szükség provokátorokra itten

köszönöm
@brunzwik: Igérem szólni fogok a fiúknak, hogy megigértem, ne hagyjanak a szuaréban! Mármint engem!
A mai meccset sajnos a padon vesztettük el!Ez a nem megyünk nekik taktika semmire sem vezet.Minden csapat annyit játszik,amennyit az ellenfél enged neki.Mi ma átengedtük a teret az Újpestnek,akik kiválóan éltek a lehetőséggel.
Láttam már nagyon sok meccset,kívül is,belül is.Ha ennyire nem megy a csapatnak,akkor bele kell nyúlni.Pl ki kell provokálni egy bunyót,ki kell zökkenteni az ellent a ritmusból,stb.Ebből ma semmi nem valósult meg.Időkérésben követtük a Satori példát.
Ha annak idején Sator keményebben lép fel az öltözőben,ma nem itt tartanánk.
Szép volt Lilák!
@banyszi: én meg azt remélem, hogy lesz még ilyen, nem is egy, hanem több. Például alázatos, küzdő csapat ma biztosan volt még egy a jégen!
@D. Gromov: Végre valami jó hír!:-)
@banyszi: Köszönöm.
További jó kommentelést,én elteszem magam holnapra ez a mai nap sokkkk volt számomra.
nem láttam a meccset, de az előző kettő alapján az Újpest megérdemelt egy győzelmet.

Szép volt, de akkoris ÉBRESZTŐ ÉS HAJRÁ VOLÁN! Remélem Fehérváron lesz az ünneplés szombaton.
@Jussi: viccelsz? ;) az eddigi legjobb hír! :D
@D. Gromov: Lehet, hogy mostantól hívő leszek? Mégiscsak van isten!
@kerusz: Igazad van, rosszul fogalmaztam, az Ocskay, Palkovics, Ladányi, stb. generációra gondoltam és mást írtam!
@banyszi: Persze, hogy van! Csak nagy I-vel.
ON
Remélem Újpesten a mai szép gesztus folytatódik és nem lesz semmiféle kellemetlenség a 2 tábor között.
Mondjuk, múltkor sem volt.

@SakiCitizen: Áááááááááááááááááááááá,én sosem viccelek!:-)
A nicked alapján mi egyek lehetünk.Már ha jól értelmezem az elejét.;-)
@Jussi: :D hát attól függ honnan nézzük, az elejét a közepét és a végét is! tudod ez egy gyenge szójáték akar lenni Sakic+Citizen-C=SakiCitizen azaz Sakic Polgártárs, tudom ócska de kb ezt tudtam kiötleni anno :D go Avs gooo! ja és persze minden magyar csapat is! :)
Remélem a Volánban való csapattagság nem = a válogatottsággal. Ezt jó lenne a fiatalok is felfognák. Néhányuknak az első magyar felnőtt döntő, ennek ellenére hév nélkül játszanak. Nem semmi amit elért a Volán, de azért ne Istenítsük őket. Az meg kifejezetten taszító, hogy a Volán annyira jó csapat, hogy tilos kikapnia magyar vagy MOL ligás csapattól. Miért ne kaphatna ki? Tény, hogy minden fontosabb megmérettetésen történő vereség csökkenti a reklámértéket.. De azért mindennek van határa.
Ha a csapategységet és az elszántságot nézzük kizárólag, akkor ezt a bajnoskágot az UTE-nak kellene nyernie. Sokkal több az UTE-ban a sikerre éhes hokis, akikben lüktet a bizonyítási vágy. Én nagyon szurkolok nekik, hogy csütörtökön tegyék még szorosabbá a párharcot. Hajrá LILÁK!!!
@Vincenzo90: a mai meccsen nem kellett asitoz elvegre egy Mol ligas csapat megverte a villamgyors Volant , gondolom akkor a Volan sem volt a maximumom.
Nem is ertem miert nem mentel haza
Szep volt Ujpest :)
Utehoki

"A meccs után a csapattársak rögtön hívták a sérülése miatt hazautazott Jan Zlochát, akit a szlovák válogatott orvosa próbál meggyógyítani. "Janó Papa" pedig gratulált, és viccesen megegyezte: vissza sem jön."

:P
@SakiCitizen: Én az eljére asszociáltam.De akkor ezek szerint jól!:-)Sajnos idén nem lesz meg a playoff.Jövőre meg már szerintem a csarnok tetején lesz a #19.Go Avs!
Kedves fehérvári Szurkolók!
Nagyon jól esett a helyszíni elismerés, amit Tőletek kaptunk. Köszönet érte!
A harmadik harmadban minden másodperc legalább dupla hosszú volt. Ami ma történt, az valódi Újpesti csoda!
Újabban én is hiszek a csodákban (mióta A csoportosak lettünk), ráadásul ma meg is tértem, úgy hogy elteszem magam holnapra, mert reggel vár a munka. További jó kommentelést és jó éjszakát mindenkinek! Sziasztok.
Gratulálok az Újpestnek! Ezt a meccset is végig küzdötték az utolsó erejükig. Ez már kijárt nekik. Jó lenne látni a volánt is legalább fele ennyire küzdeni.
Ami felháborított, hogy kifele menet pár szurkoló odakiabálta a szembejövő Énekesnek hogy ez egy nagy nulla volt. Erre mi volt a reakciója, nevetett. Ezek után még tudott nevetni!!!!!!!
A csapatomnak szívből kívánom, hogy találjon végre önmagára, mert már hiányoznak, de nagyon :((

Az UTE-nak maximális tisztelet a megérdemelt győzelméhez!

Amúgy meg azzal vigasztalom magam, hogy minden rosszban van valami jó. Arra gondolok, ami a lelátókon történt és remélem, hogy sokak által követendő a példa.

Csütörtökön találkozunk, addig is viszlát!
Laci! A sportban benne van a vereség! A többit ti - megint - megtettétek! Tisztelet érte!
Őszintén szólva én a harmadik harmad tizenkettedik percéig hittem abban, hogy ha rossz játékkal is, de fordítani tudunk. A tizenötödikben még abban, hogy meglesz a hosszabbítás. Végül nem lett igazam, de ez a meccs egyáltalán nem tölt el rossz érzéssel, mert ha nem is a csapatomtól, hanem az Újpesttől, de végre újra láthattam azt a csupaszív, lelkes, elképesztő akarattal teli (és nem utolsósorban eredményes) játékot, amitől évek óta csodálatos ez a magyar jégkorong. Ez ránk nézve szégyen, de talán nem is baj, hogy jött ez a pofon, mert teljesen megérdemeltük.
Az újpestieknek meg gratula, erre a teljesítményre évek múlva is büszkék lehetnek. Ugyanígy szeretnék gratulálni az előttem kommentezők többségének, és a fehérvári közönségnek is - amikor az elsők közt (ha nem elsőkként) elkezdtük megtapsolni EKJ-vel az Újpestet, páran még furcsán néztek ránk, de aztán csak összejött a jogos vastaps. Az előző meccsek feszültségei után jó érzés látni, hogy mégis a normális szurkolók vannak többségben - számunkra a mai napra ez az öröm jutott. :)
Tisztelet minden hozzászólónak ( kivéve akik már nem szólhatnak hozzá ) a sportszerű hozzászólásokért. Ehhez pedig nem kellett talán más minthogy a Fehérvári közönség megtapsolja a küzdeni jobban tudó csapatot-ugye milyen egyszerű? Persze ez fáj minden Fehérvári szurkernek-de nem emlegettek egyéb okokat ( bíráskodás stb) a vereség miatt és ezt nagyon tisztelni lehet-ha ma a csapat nem-is de a szurkolók nyertek-sportszerüségből. És ez-is nagyon jó érzés -számomra. ( bocs már nem mai hanem tegnapi meccs-egy ideje.)
Reméllem a következő mérkőzésekre összekapja magát a csapat! hajrá VOLÁN!
csak egy kérdésem lenne.:hol van az a volán amit a bécs ellen láttam?
Nekem meg az az érzésem hogy cserbenhagyták a szurkoloikat!!!amikor megbüntették őket mi kiáltunk melletük és összedobtuk a büntetést!!! Mi mindent megtettünk értük,ÉS ŐK!!!! Szarul lehet játszani de lélektelenül nem!!! Na nekem ez az ami nem tetszik!!! Az ujpesti csapat elött le a kalappal!! Tisztelt ALBA VOLÁN arcból visszavenni,és ujra megtanulni alázattal játszani!!!!!!!!
Na, kb. erről írtam a HC elleni meccs után, majd a Dunaújváros elleni első után.. Ha a Volán elhiszi, hogy rutinból megy majd, akkor az Újpest ellen ez kevés lesz. NEM, semmi nem megy rutinból. A jégkorong olyan sport, ahol a motiváció sokszor felülírja a tudást!
Ez történt. Az UTE sokkal motiváltabb minden meccsen. Eddig kijött mindig a végén a tudás és az erőlét közti különbség, rutinból.. de most nem!

Gratulálok az Újpestnek, megérdemelték!

Ha most ez nem volt elég nagy pofon a játékosoknak, akkor gondolom Ocskay még "kioszt" egy kettőt.. ha az sem elég, akkor még lehetnek itt meglepik..

Hajrá Volán! Szedjétek össze magatokat!

ps. mentségre legyen mondva, kb. 70 meccs van mögöttük, ennyi meccset ezek a játékosok még életükben nem játszottak 1 szezonban. a VB-re komoly fizikai és szellemi frissítés kell!
Gratulálok a liláknak! Kiváló játékkal, teljesen megérdemelten nyertetek! A csapat egysége, akarása, fegyelmezettsége példamutató volt! Sajnos a mai meccset csak miattatok volt érdemes végignézni, nem a csapatom miatt.
A tegnap kikapott a Volán!És akkor mi van?
Mindenkinek van rosz napja,a Volán játékosainak is!
Gratulálok az UTE-nak,és a Fehérvári közönségnek a sportszerü hozzáállásához!!!
Gratulálok az UTE-nek a tegnapi teljesítményéhez!
Fehérvári szurkolóként is azt kell mondjam megérdemelten győztek és igenis megérdemelték a vastapsot a mérkőzés végén (természetesen tőlem is)!
Ekkora küzdeni akarással győztük le annak idején a Klagenfurtot, Salzburgot, Innsbruckot... stb is. Sőt, ha ennyire küzdöttek a mieink akkor vesztett meccs után is járt nekik a vastaps.

Ettől függetlenül én szeretem a csapatomat és nem felejtem el mennyi örömet szereztek nekem(ünk) ebben a szezonban. Nagyon remélem, hogy még látjuk az igazi Volánt JÁTSZANI ebben a szezonban is!

Mégegyszer szívbőljövő GRATULA AZ ÚJPESTNEK!

HAJRÁ VOLÁN!
Sziasztok!

Ma rövid leszek inkább, mert nincs nyugicukor!

A Volán az évad legpocsékabb játékát adta elő. Az Ute a múltkorival ellentétben nem alkalmazott felesleges szabálytalanságokat, avagy - a gyengébbek kedvéért - nem a bíró miatt vesztettük el a meccset, hanem az Ute példás csapatszellemének és küzdeni akarásának, sőt inkább küzdeni tudásának láthattuk gyümölcsét azon a meccsen, ahol a Volános srácok kb 20%-on pörögtek, az újpestiek pedig minimum 120%-on!

Gratula mégegyszer az Újpestieknek!

A dolgok Volános foganata pedig. Bajnokavatás szombaton, itthon!
A mi fiainknak pedig egy üzenet: Ha itthon meg akarjátok mutatni, hogy valóban TI vagytok a LEGJOBBAK, akkor tessék EBEL szinten játszani... Mert mi, akik kint voltunk minden hazai meccsen, tudjuk, amit tudunk, de azért nem kell lejáratni magunkat a ritkán ideérkezők előtt... Ez a Volán NEM AZ A VOLÁN, ami 10-et ütött az Innsbucknak, ami visszahozott nagyon fonos meccseket...
Ez a Volán az a Volán volt, akinek a meccseire nem váltottam volna bérletet!
Igaz, azt nem tudhatom, hogy mi van a csapat teljesítménye mögött, de kínunkban már azon röhögtünk, hogy ezt bizti csak a hazai ünneplés kívánja meg, mert Palkovics ennyit ha akar sem tud a pakk fölött elütni luftba, és Csicsó sem tud ekkora hibákat összehozni egy évad alatt!
A fiatalok meg szartak bele, ugyanakkor Sofi egyszer-kétszer megindult, végigcselezte az egész utét háromszor, majd vagy beemelte Palko kapus kezébe, vagy a kapu mögött eladta a pakkot!
Apropó Palko kapus! Fizikai és anatómiai lehetetlenségek sokaságát mutatta be eddig is, de amit tegnap művelt, az mindenen túltesz!!! le a kalappal!

Szóval, továbbra is azt mondom ocsmány Volán játék, fantasztikus UTE, és zseniális Palko kapus, ez így közösen volt a tegnap este!
Ezt a meccset vezethette volna Gebei, de akár Kincses, vagy Árkovics sporttárs is (akivel a szünetben jól megbeszéltük a dolgokat)... Ha így játszott volna otthon is az újpest, akkor nem kellett volna hülyebírózni, ezt azért tessék észrevenni! Amúgy meg tényleg lehet elkezdeni a Megyeri úton a Palko szobor felállítását... :)

Szép volt LILÁK, HAJRÁ KÉKEK!!!!
@Leo945: nekem negy úgy tűnt, hogy a Volán le akarná adni ezt a meccset:) Akkor Toki nem dúlt-fúlt volna a második szünet kezdetekor percekig a bíró előtt. És hát ha taktikáztak is, blama otthon bukni a meccset - akkor miért nem a Megyerin "intézték el", hogy Fehérváron legyen az ünneplés?

Na erről ennyit, és üdv minden fehérvári jégkorong barátnak, a meccs alatt és után jó volt nálatok vendégnek lenni. Köszönjük a gratulációkat, a ti szurkolótáborotok is minden dicséretet megérdemel. Sztem jó meccs volt, még ha nem is pörgött annyira, mint az előző kettő.
Talán még annyit, hogy sportszerűségük miatt a játékosoknak is kijár a tisztelet, láthatóan mindkét oldal fékezni próbálta az indulatokat, máskor a kapu előtti kavarodásokból csúnya bunyók alakultak volna, most meg mindenki szépen eloldalgott:). Mintha a meccs előtt mindkét öltözőben eligazítást tartottak volna ebben a témában:))
Köszönöm Fiuk! Hajrá UTE:D
Elkapták a fonalat, megérdemelték a gyözelmet.
Azzal viszont nem értek egyet, hogy a volános szurkerek egy része a saját csapatának beszologat. Ez nem a joban-rosszban hozzáállás. Vacak napjuk volt, nem kell még tetézni, tuti megkapták a leszurást az edzötöl az öltözöben...
Hajrá UTE! Palko szobor nem is rossz ötlet.
Ez a meccs engem a nyolcvanas évek végi Lehel-Fradi döntőre emlékeztetett. Akkor is a jászberényiek légiós sora lőtte a gólokat a Kisstadionban, csak két sorral játszottak, és a végén már tíz másodpercenként ütötték ki a korongot tilos felszabadításra, hogy levegőt tudjanak venni. Vaszjunyinnak például mesélhetne a faterja erről.

Jelzem, akkor a Lehel lett a bajnok...
@rol71: Szia! Mivel személyesen vagyok érintve a dologban(ő fiam),csak ezért írok.Az egyik legnagyobb kritikusa vagyok,aki ismer engem elmondhatja neked.Amikor te és a többi szurker dícsérte a játékát,én akkor sem hallalújáztam neki,hanem a hibáira hívtam fel a figyelmét.Tehát így olvasd amit írok!A b..zd megezés a Hegyinek szólt ,hogy kapja össze magát.Tegnap a 3 harmadban összesen 2 percet játszott!Első harmad 51-54 másodperc,második harmad kb ugyanennyi!Én azt gondolom mikor bent volt,tette a dolgát,így nem is értettem miért is nem játszik.Természetesen nem dícsérendő ,hogy visszaszólt a drukkernek,viszont azt hiszem ennek a tisztes ÚRIembernek sem így kellene megszólítani a játékost!:))Gondolom ez így egyszerűbb,hogy a fiatalokat lehúzzátok a blogban,és erre fogjátok ezt a vereséget,meg az utóbbi idők silány játékát!Az tény ,hogy Újpesten nem ment nekik,de hogy tegnap miért is nem játszhattak..???Csak halkan jeggyzem meg neked és a többieknek a meccs végén akaratlanul fültanuja voltam,amikor két ,jól öltözött úriember pont ezen veszett össze!!Amennyiben nem hiszed a teljes két percet ,nézd végig újra a mérkőzést és nyomd a stoppert!
Szerintem nem játszott "olyan rosszul" a Volán, csak az UTE felnőtt a feladathoz és nem csak támadásban, de mezőnyben sem hagyott minket érvényesülni. Aztán a 3. harmadra már megint elfogyott a szufla, de most az a 3 gólos előny csak elég volt.
@Fugeute: Nah épp ez az, amit nem értek én sem... arra gondoltam, hogy nyugtassuk magunkat ezzel... :):):)
Azért remélem Énekes elgondolkodik azon, hogy már ideje lenne a bohóc Szupert lecserélni a teljesitménye már "válogatott"szinten van 76%!!!!!
@roostand: Aki volt már hasonló idegállapotban, az tudja, aki nem, az meg elképzelheti, mit jelent, ha ilyenkor még baszogatják is az embert. Mint a fenti kommentekből kiderül, nem könnyű megfelelően reagálni erre. Ha mosolyogsz e nehéz helyzetben, mint Énekes Lajos, akkor azt kapod, hogy még van kedved mosolyogni, ha csak nézel magad elő, akkor nyilván leszarod az egészet, ha meg visszaszólsz, akkor meg paraszt vagy.
Semmi gond, majd megtanulja - vagy nem :) - Gergő, hogy kell ilyenkor kizárni a környezetet. Senkit nem az alapján fognak megítélni, hogy ilyen helyzetben hogyan reagál, hanem aszerint, hogyan játszik. Szerintem a fiataloknak egy válaszadási lehetőségük maradt: vissza kell térniük ahhoz a játékhoz, ahol két hónapja tartottak.
@rol71: Ugyan írd már ide a nevedet! Kivel is vagy te 13 éve napi kapcsolatban?? Nem gondolom ,hogy te egyáltalán ismered a fiam,hiszen ,ha ismernéd ,tudnád ,hogy 98 -ban kezdett el korongozni!Ezért volt a mezszáma nagyon sokáig 89!! Innentől kezdve a szavahihetőséged ,matematikai fogalom,az az = 0!Nem oszt és nem szoroz!
Grat az Újpestnek!! Jól nyomták nagyon!! Leglább itthon leszünk bajnokok!!! Hajrá volán!!!
@roostand: nem a fiaddal van kapcsolatban, de nagyot tévedsz, és ezért fogd vissza magad légyszíves. Nem hinném, hogy Rol-nak le kellene írnia a játékos nevét: egyrészt, mert ezzel itt sokan visszaélnének (finoman szólva nem a kevésbé ismertek között van ez a játékos), másrészt mert nem ez az információ lényege, és a konkretizálás csak a bennfentesség látszatára gyúrna rá.
De akit érdekel, egyszerű: az úr x éve ugyanott áll a csarnokban (én is úgy ismertem meg, hogy a neten beszélgettünk egymással, aztán meg lettem invitálva egy személyes egyeztetésre is), oda kell menni hozzá, és lehet, hogy elmondja, ennyi.

Szóval én azt mondom, ha már tényleg Gergő édesapja vagy, mutass példát azzal is, hogy legközelebb elszámolsz húszig, mielőtt ilyet leírsz. Alapvetően itt ugyanúgy Volán-szerető emberek írogatnak, nem kellene egymásnak ugrani. Hidd el, több éves tapasztalatom, hogy az esetek többségében csak a netes forma miatt mennek a félreértések, ha ugyanezek a szavak élőben hangzanak el, egy fintorral vagy egy vigyorral le lehetne tudni az egészet.
@roostand: Szia!Akivel 1996 óta kapcsolatban vagyok-mai nap is személyesn beszéltem-az arra vonatkozott aki befizette a tengerparti utat és nem aki visszaszólt "Mi van köcsög" mondattal az őt kritizáló szúrkolónak!Kicsit rendezd a gondolatokat és figyelmesen olvasd vissza a hozzászólásokat!
@Raon:Köszönöm!Valóban x éve éve ugyanott állok és 1981 óta járok Volán meccsre és ott lehettem az első bajnoki cím megnyerésénél is és valóban személyesn mindekivel tisztességesen elbeszélgetek!Szombaton is ugyanott leszek és szúrkolok a fiúknak de ha éles kritika kell azt is elmondom nekik a tisztesség határán belül!
@roostand: Mivel részben én is érintett vagyok a dologban elmondom neked, a kiszólás tényleg nem a Hegyi-nek szólt,hanem nekünk szurkolóknak,mivel még fel is nézett ránk. Sajnos nem ez volt az első eset, EBEL meccs után is amikor kritikát fogalmaztunk meg hazafele menet ami csak annyiból állt,hogy "ma nagyon rossz volt az egész csapat,és nem hajtottak rendesen" akkor is az öltözőbe menet az ajtóból visszaszólt, és a mögötte levő játékosnak kellet szó szerint belöknie az öltözőbe.
Lehet,hogy fiatal,benne van az ifjonti hév,de mivel ő szórakoztatni megy a pályára sajnos viselnie kell a kritikát is.
Azzal nem fog a szurkolók szemében nagyot nőni ha ilyenkor visszaszól. Sokkal bölcsebb lenne,ha felnézne és azt mondaná, igen fiuk érzem én is hogy nem megy,de mindent megfogok tenni,hogy valami összejöjjön.
Nem akarom a Sofit se kiemelni,de tőle egyszer se láttam,hogy valamelyik szurkolónak visszaszólt volna,vagy nagyképűen ment volna fel a pályára. Ha nem megy neki lehajtott fejel megy be az öltözőbe,látszik rajta,hogy igenis bántja a dolog.
Ez az én véleményem.
@rol71: elárulhatod mit mondott??? Nagy a gond??? jöhet privátba is.
@brunzwik: "Sokkal bölcsebb lenne,ha felnézne és azt mondaná, igen fiuk érzem én is hogy nem megy,de mindent megfogok tenni,hogy valami összejöjjön."

Ez bárki szerint kicsit is reális? Amikor éppen vesztett meccsről hagyja el a pályát elégedetlenül, akkor ilyen irodalmi stílusban válaszoljon minden felé irányuló kritikára?
Újvárosban amikor nem ment a csapatnak akkor Godó is meg lett párszor találva és előfordult, hogy már annyira elege volt, hogy ő is visszaszolt. Ennek ellenére mindig is nagy volt a szurkolók szemében.
@OliBLOOD: Az ominozus eset a 2 harmad után volt. Akkor megtehette volna még ezt. Szerintem
@OliBLOOD:Nem kell válaszolni semmilyen stílusban!Nézzen magába és a csapattal megbeszélve próbálják a hibákat kijavítva a köv. meccsen feledtetni ezt a 3 meccsen mutatott-EBEL szinthez képest-kritikán alúli teljesítményt!Ahogy brunzwik említette lásd Sofit!Volt hogy felnézett és mint a gazdátlan kutya lesütött szemmel érzélkeltette sajna ez így sült el bocs!Szavak nélkül ismétlem mégegyszer.
@brunzwik: És nem szó szerint gondoltam,de valami hasonló hozzáállás szerintem elvárható.
Amúgy Gergővel semmi de semmi gondom nincs én is rengeteget kattingattam a nevére az EBEL honlapon hogy segítsem a hónap ifjúsági játékosa-ha jól emlékszem -titulusra!Én is azok kőzé tartozom akik a meccseken többet követelem a fiatal sort a jégre!Tegnap kb. 5x ordítottam Lajosnak,hogy Toth Adriánt a jégre!
Emlékező hova tüntél ? Afiatalokat szidni meg badarság alig játszottak és szerintem nem a hozzáállásuk miatt .Inkább az "öregekell" kellene elbeszélgetni.
brunzwik!Ment egy privát véleményezd!
Kiváncsi vagyok megszólal-e (nyilatkozik) az Öreg (Csicsó bá) a tegnapi mecsről a csapat "teljesítményéről"?
Szerintem zárjuk is le ezt a fiatalok kontra öregek témát. Gondolom mindenki érzi ennél több kell és tudom,mindenki meg fog tenni mindent a következő meccsen,hogy feledtesse a tegnapi meccset.
És csak azért is Harjá fiatalok,Hajrá VOLÁN
en ezt lattam: volan kivarasra jatszott, 2x mar elfaradtak a 3. harmadra most is elfognak
hat nem faradtak el.
es amit palko veghezvisz a kapuban... nyitott szajjal bamultam mind2 meccsen.

volan, igyjaras, szedjetek ossze magatokat.
ute gratula, jo latni h a volanon kivul is van toloero.

hajra magyarhoki!
Az edzői impotenciát, az idegenlégiósok gyalázatát/játéka/ vagy a kapusteljesítményt kell bírálni és nem a fiatal N.Gergőt.!!!!
Részemről a Nagy Gergő téma lezárva,nyilván mindegyik érintett kissé vehemensebben reagált mint kellet vagy illet volna. De ezt betudom a meccs miatti keserűségnek mindkét oldalról.
@rol71: nincsmit és így is van ez jól. :)

@brunzwik: Gergő esetében talán annyit érdemes hozzátenni, hogy Újvárosban is kikiabált a szurkolóknak a második harmadban, szó szerint ugyanazt, amit írtál, írtatok. Szóval ha elkapja a hév, csinál ilyet - emiatt nem kedveljük kevésbé (nálam legalábbis még mindig a szezon játékosa, ahogy a tavalyié Sofi volt), de ez nem mindig szerencsés tőle, pont.
breaking news: holnap nem játszik 3 játékos a Volánban (Ovechkin, Jagr, Crosby)
@megmondóemberke: és büntetésből befizetik februári bérük 20%-át a Volán kasszába, amivel megoldódott a csapat költségvetése a következő 5 szezonra :)
GRATULA AZ ÚJPESTNEK!!!!!!!!
Végre megcibáltuk az oroszlán bajszát.
Teljesen felesleges azon vitatkozni, hogy melyik csapat mennyi meccset és milyen minőségű meccseket játszott, hiszen a két csapat játékos állománya között is zongorázni lehet a különbséget akár a magyar játékosok, akár a légiósokat nézzük.
Minden játékosnak szív dobog belül, a mieinknek most nagyobb volt és sokkal jobban dobogott. Csak így tovább, én bízom abban, hogy csütörtökön itthon is sikerül pontot rabolnunk!!!!
HAJRÁ UTE!!!!!!!!
Lányok, fiúk, könyörgöm még mindig itt tartunk? Sztetek nincs aki ezt a kérdést rendezi az albánál? Ami az "öregek" felelősségre vonását illeti, ez nagyon érdekes. Szupert, Balut szinte állandóan megtaláljátok, pedig úgy gondolom maximálisan teljesítenek, csak nincs két egyforma napuk. A 33 éves Balu áll a kapuba kékre, zöldre veretni magát, hogy ne tudják kilökni az ellenfél játékosai, kettős hátrányban úgy védekezik, hogy belevetődik a korongokba, fogja az emberét, de az ismétlésnél már nem ér oda, akkor szar, rajta megy el a meccs. Próbáljátok már megbecsülni azt ami jó és a helyén kezelni a hibákat is személyeskedés nélkül. Ez vonatkozik Levire is, Ő is mindent megtesz, bravúrt bravúrra halmoz, aztán ha véletlenül egyszer rosszul jön ki a kapuból, akkor rajta megy el a meccs. Ocskay Gabi alázatáról, tenni akarásáról ne beszéljünk, azt gondolom minden fehérvári ismeri (az előző két meccset is az öreg és a légiós sor hozta Kovács Csabival megtűzdelve!), Palkovics nem nagyképű, csak fásult, fáradt és egy kicsit többet vannak a jégen mindannyian mint ami jól esne nekik. Gondolom ez az oka annak, hogy már Tokit is megtaláljátok, komolyan mondom 25 éve ismerem, még nem láttam "visszaszólni" senkinek, nemhogy a bírónak! Ők aztán tényleg a belüket húzzák, sztem köszönjük inkább meg nekik (egyébként a jégkorong csapatmunka!) és szurkoljunk, hogy kijöjjenek a hullámvölgyből, a fásultságból (gondolom ehhez már egy kis pihire is szükség lenne).Hajrá magyar jégkorong!
Elbízta magát a csapat, úgy ahogy én is. Idei szezon legrosszabb meccsét láttam. Nem is értem, hogyan lehet ennyire rosszul játszani! Ügyesek, összeszedettek és akaratosak voltak az újpestiek, de azért nem kell a slovakokat az egekig emelni. A mi játékosaink nagy része sokkal nagyobb teljesítményre is képes lenne, mint amit produkált az UTE néhány kiváló légiósa tegnap. Ezért is nagy csalódás a 3. összecsapás. Az eredmény 2-3 lett ugye az UTE-nek, de lehetett volna 0-6 is! Megérdemelték volna. Nem csak az utolsó harmadra kéne összekapnunk magunkat, hanem úgy kéne játszanunk, ahogyan azt tettük a Vienna Capitals ellen is. Lehet hogy érzi a csapat Ted Sator hiányát? Szerintem biztos!!! Nagyon rossz döntés volt elküldeni. Változtatni kell valamin sürgősen, mert ez így nem lesz jó!
Hajrá Volán!
@avessik: "Végre megcibáltuk az oroszlán bajszát."

Tegnap nem megcibáltátok a bajszát, hanem futtából fejbe rúgtátok a fogatlan oroszlánt... :)

Remélem, holnapra kiheverik a sokkot...
Nagy Gergő témához annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy mikor a közönségszavazatok alapján ő lett jan-ban a legjobb fiatal játékos és átadták neki a díjat annyit sem tett meg, hogy megköszöni a szurkolóknak. Pedig itthon adták át neki a díjat....ennyi
Ma délután Yo rádió sport hírek:
Botrány a Volánnál címszóval majd idézett két nyilatkozatot
Amiben lényegében annyi volt a légiósaink közül sokan már féllábbal a tengerentúlon vannak,nem érdekli őket a bajnoki cím, sajnos Lajos egy halk szavú edző,nem tudja őket motiválni,csak minket akik komolyan vesszük a döntőt. Cortina ilyen teljesítmény után már biztosan szétrúgta volna az öltözőben a kukát.
A másik játékos szerint: Hiba volt a döntő elött egy megalapozatlan döntéssel beleavatkozni a csapatba, ennek a hatását érezzük most.

Neveket szándékosan nem írtam, mert nem tudom,hogy a hallottak honnan származnak,de jó lenne ha valami bennfentes tényleg mondana valamit a csapat körüli dolgokról mert ez így nagyon rossz előjel.

Meg azt is mondta,hogy jövőre Szuper és fekete biztosan nem lesz a csapat játékosa....
Ehhez meg nincs mit hozzáfűznöm NO COMMENT
A Volán honlapon olvasható:

A játékos szemével - Palkovics Krisztián: Nem játszottunk jól, csak magunknak köszönhetjük a vereséget. Felesleges kiállításokat gyűjtöttünk be, aztán gólt kaptunk, és jött az idegeskedés. Érett a pofon a döntő folyamán, most megérett.

A játékos szemével - Ocskay Gábor: Kijött, ami eddig is, játszottunk a tűzzel, és most megégtünk. Ez van, ha azt hisszük, hogy 5-8-10 perc hokival nyerni lehet. Valamit tenni kell. Hogy mit, azt nem tudom. Mélységesen szomorú vagyok, hogy ennyi néző előtt ismét csak 15 percig játszottunk a kellő módon. Az UTE teljesen megérdemelten nyert.
Remélem Fekete Dani marad...
@ifjvit: Így van, eddig annyi elég volt, hogy 10-15 percet játszott a Volán, tegnap nem. Reálisan nézve a fehérváriaknak 10-ből 10 mérkőzést kellene nyerniük, de ugye ilyen a sport, ha nincs meg a megfelelő koncentráció az erősebb csapatnál, esetleg nem veszik komolyan a gyengébb játékerőt képviselő ellenfelet, akkor bármi megtörténhet.
@avessik:
És gratulálok az Alba Volán Szurkolóinak a sportszerű szurkolásért, a mérkőzés végi "lila" vasstapsért!!!!!
Na egy kicsit elmaradtam, de ezt nem hagyhatom ki:

Szép volt Lilák!

Küzdeni akarásból cillagos ötöst érdemeltek!

Hajrá Volán!
kicsit off

Azért a Liláknak se fenékig tejfel az élet. Tegnap fociban a Magyar Kupából úgy estek ki, hogy mindkét meccsen vezettek már 2:0-ra. Ilyen a sport, ezért is szeretjük.
Oszt ki nem sz*rja le az ízeltlábúakat?
HAJRÁ LILÁK!
Bocsi, Pipin bá'-nak válazoltam. Csicsó bá' szépen összefoglalta az eddigi kommenteket, higgadtan értékelte a helyzetet, érdemben reagált. Sztem egy ilyen helyzetben így helyes viselkednie egy igazi hokivezetőnek.
mááán megijedtem itten :):):)
de azért lehet páran (pék)lapátra kerülnek.. .:):):)
Huhhdaszar szóviccvót ez... én kérek elnézést :):):)
Én mint Újpesti,nem bánom (ez nem teljesen igaz )ha még Ti is rongáljátok az önbizalmukat,de ne felejtsétek el azt a sok jót, amit Tőlük kaptatok éveken át.
Jön a VB! Fejben,lélekben is együtt kell lenniük!
Ez minden szurkoló érdeke ,bárhová is húz a szive!
Jó lesz a ma esti meccs a Megyeri úton....HAJRÁ LILÁK!
süti beállítások módosítása