HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

SC Csíkszereda–HC Csíkszereda 3-1

2009.03.15. 17:34 F. Kapus

A román bajnoki döntőben folytatódott az SC szárnyalása. Az első mérkőzés 6-4-es győzelme után a másodikon is két góllal verték az előzetesen esélyesebbnek tartott HC-t. Így a négy győztes meccsig tartó döntőben 2-0-ra vezetnek. Filip góljára Zabludovszkij még az első harmadban válaszolt, de a középső játékrészben Moldován két gólja meghozta a 3-1-es végeredményt. A mérkőzés statisztikáit itt találják, a krónikát ezen az oldalon olvashatják el. A következő mérkőzésre jövő szombaton kerül sor.
 

34 komment

Címkék: románia sc csíkszereda hc csíkszereda rájátszás

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sose becsuld le egy Bajnok Szivet.
a nehez pillanatokban Gall Sanyi Csapata eppoly meltoan helytallt, mint nemes - neves nevelodje a Kaszonokban.
A Klub ezen a ket meccsen lecket adott hokibol, drukkolasbol, oszzetartasbol, sportszerusegbol es a sport iranti alazatbol a helyi rivalisnak, aki csak utcaharcban es durvasagban jelleskedett.
most mi is van a csoda HC-vel??:-)
@Balee25: Vard ki a veget,ne igyal a medve borere!
Tapasztaltbol tudom hogy eleg jo meccselemzes szokott tortenni a csiki honlapon...neha neha erdemes benezni:)

sportclub.blog.hu/
Hoppá!
A Volán legyőzése után kicsit többet vártam a HC-től, legalábbis nagyobb volt a mellény :)
ime egy példa az elmúlt sportszerütlen mmérközés lehetséges helyzetmegoldásaira: A mai Rögle - Leksand, Svéd Elitserien rájátszási mérközésén
verekedés tört ki melyben mindkét csapat játékosai az éppen jégen lévö sorokkal(ionkuszive kapusok) résztvettek. A bíro mind a tiz játékost leküldte a pályárol, beleérteve a Rögle "nagymellényü" csapatkapitányát is, Kenny Jönsson-t.
(a mérközés még tart)

Ett stort slagsmål utbröt mellan spelare i Rögle och Leksand i kvalmatchen till Elitserien. Domaren valde att visa ut alla tio utespelare på isen.

Ishockey kvalserienSenaste nyttBång åter i kvalderbyFredagen den 13:e – AIK:s skräckkvällLeksand vek ned sigFörsvaret är AIK:s vapen i kvalstriden"Utvecklande att komma till AIK"ReportageDen långa vägen tillbaka för AIKKrönika/inblickNyckeln är att spela i nuet och nollställa säsongenLiket lever och lerAnnons:
Det var i mitten av den första perioden som slagsmålet bröt ut, skriver Expressen och Aftonbladet. Ett mindre handgemäng vid Rögles målvakt Christopher Nihlstorp eskalerade snabbt och snart var alla spelare inblandade.

Domaren Ulf Rönnmark fattade då beslutet att visa ut samtliga tio utespelare på planen, inklusive Rögles stjärna och lagkapten Kenny Jönsson.

Matchen pågår.
@Qfajka: mindig is nagy a mellényük...
@rex matias: Volt mit korcsolyázni a maradék soroknak :)
Gal Sanyi 3 sorabol szerencsere 1 mindig golokat lo es a maradek 2 tartja az eredmenyt!
@Realisan mindent: Igy van a harmadik sorunkat biszti hogy ki elemezte Lathinen csak hát nem számólt Moldován Levivel.
@székely hokis: Moldovan Levivel? Na ne viccelj!:))
@Joegep: Abszolut nem viccelek és ahogy elnézem ő sem viccelt a tegnap...
Gratula az SC-nek, nagyon összekapták magukat, nekem ez óriási meglepetés. Bocs a HC-sektől, az ember mindig a kisebbnek drukkol (kivéve Oroszország) és eddig az SC tűnt annak! :D
@székely hokis: Na jo,hogy elkeruljuk a felreertest! Nem Moldovant fikaztam,sot az utobbi ket meccsen brillirozott az idei szezonjahoz kepest,csakhogy o nem Levi,hanem Ervin!:) Hat ezert szoltam,be... Egyebkent a kovetkezo meccsre nem mernek fogadni... na tovabbi kellemes delutant!
Hajra SportClub ! Na hat ez tortenik amikor leirnak egy csapatot a donto elott ! Ja es az elozo hozzaszolonak annyit szeretnek mondani Hogy Moldovan Ervin nem Levente ! Hajra SportClub ! hajra fiuk !
@Joegep: Igazad van és elnézést az érintettől is, mégegyszer bocs.
Ja és kellemes délutánt neked is
:) Egyelore csak csodalkozom,hogy mar egy teljes napja fent van a cikk,s meg nincs mocskolodas,sot alig van komment...
@székely hokis: Apropo kielemzes: az sc-sektol tudom, hogy az egesz csapatot kielemeztek, foleg a gyenge pontokat! Pl: en csak 1 -et jegyeztem meg a sokbol, vagyis hogy sprencz valamelyik fele nem tud kifordulni! S arrol a felol probaljanak tamadni, hogy hat ha el tudnak menni mellette! de szerencse a hoki improvizativ jatek s az elemzesre ra lehet "ulni", hogy csunyat ne mondjak!
@Joegep: ez igy is lenne rendjen csak neha valaki elkezd valamit aztan a vegen mindenrol van szo,csak arrol nem amirol kellene.Gratula a SK-nak,szepen jatszottak.
A HC kiegett a Volan meccs utan...:))))
Hajrá Sc!!
Gratula a régi uj sorokhoz, eddig bevállt, és igenis van ellenszer, az amugy nagyon jó formában levő pirére, csak nem kell fosni tőle, ha ki tudják kapcsolni, ha kell felváltva is, akkor a 2-3 góljából csak egy lesz.
@székely hokis: Igen kielemezte és elég furcsa lépést tett, 3 védőt játszatott a harmadik sorunk ellen: 3. sor: 88 Nagy István, 5 Adorján József, 7 Molnár Zsolt, 13 Góga Attila, 14 Zabludovsky Denis, így kiiktatta a ezt a sort gollövésből ám nem tudott ellenszert találni az első és második sorunkra
@venyige: Egy bisztós dolgozik rendesen a H.C. edző.
Csak a székely hokit nem tanitják sehol csak székelyföldön. Apropo ki az a Gall edző a S.C. nál azt mondják elég jó és költséghatékony tiszteletem neki. :)))
@székely hokis: Ja, Ja. Hidegvan de nem fázunk....:))
Szep volt sc! Csak igy tovabb! Akkor biztos hogy bajnokok leszunk!
@Joegep: ":) Egyelore csak csodalkozom,hogy mar egy teljes napja fent van a cikk,s meg nincs mocskolodas,sot alig van komment... "

Nincs miért mocskolódni(az előző meccs mocskolódásai a birok miatt voltak), az SC jobb volt, a birok nem csaltak, grat az SC-nek a felállásért.

Hajrá HC !!!
@somebody.somewher: Ha mindig is igy lenne...de azert orulok,hogy vannak olyanok,akik tisztan tudnak gondolkodni,gratula! Remlem,hogy a donto 7 merkozeses lesz!!!
emberek
ez a donto is 4 gyozelemig megy?
biztos lesz vasarnap is meccs?

epp Erdelyben leszek megprobalok lemenni, ha osszejon szombat es vasarnap, ha nem csak vasarnap....
Ha valaki megnézte a napokban a Sportklub edzéseit láthatta, hogy mennyire gyors a tempó..
Iramos edzések, lelkesedés és maximális erőbedobás.
A hétvégén sem lesz könnyű ellenfele a HC-nak.
@fradigy: Igen,biztos negy meccsig tart a finale,s ugy tudom,hogy Szombat-Vasarnap a kovetkezo program,szoval ha csak Vasarnap mesz,biztos tart meg a donto!
@Joegep: koszi! akkor jovunk ahogy tudunk!
a bucsinon leszunk fent, fasztudja h lesz e jozan ember aki el akar vinni csikba es vissza...
de a remenyhal...
ha nem mas vasarnap arra megyunk haza vasarhelyre :D
udvarhelyig lejutok valahogy, aztan busszal csikba, vagy nem erdekel, de jegkorongot akarok nezni!!!!

:D
süti beállítások módosítása