HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Ki nyeri az OB I.-et, és hogyan?

2009.03.11. 10:30 D. Gromov

Van még két nap az Alba Volán–Újpesti TE döntő első mérkőzéséig, addig is játékra hívjuk nyájas olvasóinkat. Szavazzanak, önök szerint kié lesz a végső siker. Sőt arról is, söpörhet-e bármelyik csapat, vagy sem. Beletettük a gépbe mind a nyolc opciót.

72 komment

Címkék: döntő szavazások ob i

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Egy nyájas olvasó véleménye: 4:1 a Volán javára, és Fehérváron ünnep!
Hát ki nyerné??VOLÁN!!!!!!!!!!!!!4:1
@mike80: Én inkább felszaladok pestre a negyedikre, mert ha egyszer bukunk, akkor jön megint minden előről, és kiderül, hogy ratyikvagyunk...
"alázni kell" a színvonal ezt kívánja, meg én is! Mindemellett HAJRÁ Ute (is), csak hogy jó meccsek legyenek...
@Leo945: "alázni a nőket kell", hogy klasszikust idézzek
IP szerint vagy reg szerint lehet szavazni? Remélem IP!
HAJRÁ UTE!!!!!!!
Nem gondoltom volna, hogy az Alba a HC-től ki tud kapni, de megtörtént, igy remélem, hogy megszenved majd az aranyért is!
@megmondóemberke: mi meg azt reméljük, hogy haladó hagyományainknak megfelelően senki sem fog turpiskodni. eddig sem volt ilyen nálunk, ezután se legyen, sok-sok ember játékát lehet elrontani egy jópofa programmal. ne tegyétek. köszönjük.
Add meg a tíszteletett az olvasóidnak,mert sokunknak gyermeke lehetnél !!
Egy olvasód ! Aki nem nyájas !
szerintem megadta a tiszteletet! vagy te mégis mit vársz még el?
Furcsa dolog ez a söprés... Lehet 4-0, négy szoros meccsel; ilyen típusú "söprés" volt az UTE-Stars. És lehet a párharc vége 4-1, a végső győztes nagy gólkülönbségű győzelmeivel úgy, hogy az egyik hazai meccset - mondjuk 2-0-nál - a végső vesztes egy góllal behúzza...

Akkor most melyik is a szorosabb?

Egyébként - legalábbis az elején - viszonylag szoros meccsekre számítok. Jót tenne a párharcnak, ha az UTE is tudna meccset nyerni.

Szóval: Hajrá, LILÁK!

A magyar jégkorong érdekében, ugyebár... :)
@SakiCitizen: Talán azt,hogy ne nevezzen nyájasnak mint olvasót ! Ezt a barátainak megteheti !!
érdekem összevetni az eredményt a www.utehoki.hu szavazásával.
@Boby80: Megkérünk minden kedves (uhh bocs, nem mindenki kedves) olvasót, hogy a nyájas, kondás, csordás és falkás szavakat ezentúl mellőzzék, Boby80 olvasótársunk nyugalmának megőrzése érdekében!
@Video Tóni: Biztos reggelire tasmán ördög vérét itta.
Ki nyeri? Természetesen a Volán. Hogyan? Jó gyorsan. :) Viccet félretéve, én azt tippelem, hogy 1 meccset elcsíphet az Újpest. Szoros, jó meccseket várok (legalább 2 mérkőzésen). Legyen minél több szurkoló, mindkét fél részéről, és nagy szurkolás.
Hajrá Volán!
@Boby80: Mi a problémád a "nyájas" szóval???

Nyájas tekíntetednek
Kis Leányka, hódolok.
S arcod gyönyörrel érett
Rózsájinak pirultát
Andalogva nézelem.
Ott függnek elmerűlve
Égő szemem figyelmi.
De, haj Te intesz, - megyek
Visszagerjedő heved
Csókjaimmal oltom el.

/Vörösmarty/

A "nyájas olvasó" kifejezés, egyébként Karinthy egyik művének címe is egyben...

Na megvolt a mai kutúrfitnessz, HAJRÁ VOLÁN!
@advocatusdiaboli: Ez szép volt ! És én kérek elnézést !
Teljesen komolyan véve a kérdést: természetesen az Újpest, méghozzá söpréssel. Két szorosabb idegenbeli és két nagyon könnyű haza meccsen! :-)

HAJRÁ LILÁK! Ti már mindenképpen bajnokok vagytok számunkra!
az Volán honlapon is van egy szavazás:

"Ön szerint mely csapatok nem jutnak be az EBEL rájátszásába?"

Ez már a jövő évi? Mert a HC-t nem látom:)
Hello!

Nem megy véletlenül valaki 4 óra után Pestről a meccsre félig üres kocsival? Én akár UTE szurkerekhez is beülök, ha elviselnek egy ellendrukkert Fehérvárig :)

@Boby80: ha megsértettelek, én is elnézést kérek. de komolyan érdekel, hogy hány éves vagy. muszáj megmondanod, mert kíváncsi vagyok, lehetnék-e a nyájas gyermeked :)
@D. Gromov: Azt hiszem a félreértés a "nyájas" szó eltérő értelmezéséből fakadt, amely azonban megnyugtatóan tisztázódott!

Némi további kultúrmorzsa a témában:

lectori salutem (latin) „üdvözlet az olvasónak”. A könyv elején, a szerző vagy kiadó bevezetőjének élén álló kifejezés. (Ritkábban: Benevolo lectori salutem – Üdvözlet a nyájas olvasónak)

@advocatusdiaboli: jaja, köszönöm a közreműködést :)
@D. Gromov: Én is boccs ! Rosszul értelmeztem a szót ! És 50 !!
@Rock me Amadeus: Frissült a szavazás - közkívánatra. :)
@nagypi: Hali, én ugyan - terveim szerint - a 16:15-ös busszal fogok hazamenni pénteken, de javaslom esetleg Neked is ezt, Fehérváron meg autóba pattanva elérjük a meccs elejét.
@Boby80: hát akkor nem lehetnék, sajnos. 6 évesen kellett volna nemzened :)
(egy újabb érzékeny adat került nyilvánosságra :)))
Én kb. 17:00 kor indulok a BAH környékéről, ez kb 17:50 -es érkezést jelent. Szívesen elviszek mondjuk 2 embert, klubhovatartozástól függetlenül :D
@D. Gromov: Én már akkor jó voltam ! Emlékszem vissza a sufni kalandokra ! Ok ,mégegyszer Boccs !
És hajrá Magyar Jégkorong !
Jó olvasni ezeket a hozzászólásokat! Annyira jó lenne, ha meccsen is ilyen korrekt és sportszerű lenne egymással a két szurkolótábor! Engem speciel zavar a beszólogatás és a mutogatás (természetesen mindkét részről).
Tudom-tudom mindjárt jönnek a jótanácsok hogy akkor inkább járjak sakkpartikra.
De hát mit tegyek ha mindenem a jégkorong!!! :-))))

Hajrá Volán! Hajrá Magyar Jégkorong!!!
@KCs: Köszi, de csak a 16:40-est érem el :(
@alpec: Ha tényleg lehet szó róla akkor én becsatlakoznék egy csak oda útra :)
@nagypi: ja, szólok is,nmielőtt valaki túlzottan beizgulna, hogy csak oda út van. Visszaút hétfőn reggel :D

szóval szívesen, majd egyeztessünk privátban
@alpec: Köszönöm szépen!
Ide megírhatod az elérhetőségedet és akkor megkereslek: nagyspi1@freemail.hu
Szamit ez? Jo meccsek legyenek es kesz ;-)
Ki nyeri az OB I.-et, és hogyan?

A Volán és simán :-)))
A Volán 5-0 -ra, mert az egyik zakót megóvja az UTE és újrajátszatják, és ezáltal otthon ünneplünk !!!
Arról is lehetne szavazás, Sikorcin hányat fog belőni nektek? ;)
Egy vagy kétszamjegyűt? :P

Viccet félretéve, fejem azt mondja, hogy sok esélyünk nem lehet, de szívem ezt egészen másképp gondolja

Hajrá Újpest!
Sziasztok.

Szerintem 4-1-lesz,én mondjuk örülnék egy UTE győzelemnek,mert ez két dolgot jelentene,itthol leszünk bajnokok, a másik meg igy szerintem érdekesebb lenne a döntő is.
Bár szerintem senki ne várja azt,hogy nem lesznek szoros meccsek(legalább is én ezt szeretném ha szorosak lennének ,mert úgy végig izgulnom az egész döntőt, és értékelni is jobban tudnám a bajnoki címet.
Úgyhogy mindent bele kedves UTE játékosok,és csináljatok a VOLÁN-al közösen egy örültessen izgalmas döntőt. Amit természetesen a Volán nyerjen meg. :-D

Hajrá Volán.
Én ott leszek minden meccsen(ha a fönökeim is úgy akarják)
Nagyon kemény lesz,már nagyon várom! Remélem sok Ute szurkoló jön Fehérvárra,úgy lenne az igazi!! Gyertek-gyertek!!! Hajrá volán!!!!!!!!!!
Jegyvásárlásról mit tudtok?
Pénteken Fehérváron lehet a vasárnapira jegyet venni, vagy csak a helyszínen?
@Bubo99: Olyan sok szerintem nem fog menni, mert egy időben a focicsapat is játszik Szombathelyen, és sok utazó kedvű szurkoló arrafelé veszi az irányt :(
a HC meccs előtt sem írtam le sehol azt hogy mit érzek az agyam hátsólebenyeiben.

most sem.

Hajrá Ujpest !
Nem reklámként írom,de :utehokin, nagyon jó és színvonalas visszatekintő van az ute-volán párharcokra a 70es évek közepétől,napjainkig.grt a szerkesztőknek.
Négy egy lesz, ez mán tuti!
Megegyeztem a fiúkkal, hogy ha ismét a szülinapomon nyerik meg a bajnokságot, akkor mindenkit megvendégelek nálam. :D
Benne voltak!

HAJRÁ VOLÁN!!!!!!
Hajrá Volán 4:1-re nyerünk.
Martzal hogy van? Tudja vki?
@OTeR: Jól van, pénteken játszik.
Szerintem 4-0, inkább 1 óra dudálás végig Pesten ablakból logva énekelve, mint hogy csak egyszer is kikapjunk, hiszen akkor megint jön a sírás hogy az EBEL Volán csak ennyi meg így tovább. Ők is mindig az agyon verést kérték rajtunk számon, mi is ezt várjuk el, pl egy 10-0-át itthon a tizedik bajnoki cím tiszteletére.
Szeretnék én is szoros döntőt, de csak akkor ha az ellenfél lesz annyira jó és nem mi játszunk tudásunk alatt, mint az utolsó előtti három meccsünkön!
Ha 4-1 lenne a Volánnak, akkor a közönség az Újpestet is megtapsolná Fehérváron, de én is a Volán söprésre szavazok.
söprés, gondolom a sracok mindent megtesznek az érdekében hogy a megvont fizetésüket is visszakapják....+ én személy szerint örülnék ha ujpesten nyernénk meg a bajnokságot.
ismet novekszik a melleny :)
@ljob: ha jol ertettem akkor a fizujukat mar nem tudjak vissza szerezni de lehet hogy tevedek
@qx92: semmiféle mellény nem növekszik..
@ljob: nem akarok senkit bosszantani de a multkor is ugyanez a mese ment hogy ez lesz az lesz ennyivel nyer annyival nyer es a veget ismerjuk mindannyian...
@qx92: Szia! Nem értelek sem téged,sem a többi "szakértőt"!!
Azzal,hogy brutál eredményeket vártok a volántól,saját csapatotokat becsülitek le!Vagy bójának nézed,saját csapatod játékosait?A dunaferrből az a korosztály ,annó,végigverte a fél világot!Igen is nagyon ügyes ,tehetséges srácok vannak a soraikba.Sajnálatos ,hogy nem előbb történt edző váltás!Én azért adnék JP szavára,aki lenyilatkozta :osztálybeli külömbség volt a két csapat között!))
Az Utéban sem ,bóják fognak pályára lépni.Ott is vannak jó játékosok.
Ezért nem gondolom ,hogy nagy mellénnyel mennének ki a jégre a Volán játékosai.
@qx92: alighanem tévedsz. a 10%-ért egy kivétellel kell(ett) mindet nyerniük minimum hárommal, a kivétel már megvolt
jegkorong.blog.hu/2009/03/06/ocskay_meglepodott_a_dab_docleren
Kegyetlen kérdés ez a szavazás, az utehokin is sokat szenvedtem, de végre meglett a válasz. Ahogy már eddig is sokszor elhangzott: minden újpesti gól nagy dicsőség, minden megnyert harmad győzelem, innen mi újpest-szurkolók már csak bulizunk! És minél tovább tart a döntő, annál tovább ünnepelhetjük a csapatot :)
...Az utolsó meccsen pedig akármi is megeshet ;D
Tőlem akár hét meccs is lehet, csak jo meccsek legyenek!Ja és győzön a volán!!!!! több meccset látunk!
Ha reálisan nézzük a 4:1-es Volán győzelemnek is "örülnék", a 4:2 (ezt jelöltem meg) maga a csoda, azonban nem akarok reálisan látni :) Hajrá lilák!!
@roostand: en nem a volan jatekosaira gondoltam melleny ugybe,tudom hogy volan jatekosai alazatossak es sokat dolgoznak az eredmenyeikert, en egesz pontosan a szurkolokra gondoltam.
en eddig sem vartam es ezutan sem fogom varni hogy "brutal" eredmenyek szulessenek.Tudom hogy nagyon jo a volan de nem lehetetlen megszoritani esetleg megverni erre pelda a dab is a hc is, es az ute mostani kerete szerintem jobb mint a dab-e tehat barmi megtortenhet.
nekem egyaltalan nem tetszik hogy mindenki sopres ide sopres oda stb stb ertem en hogy bizol a csapatodban es ez rendben is van de az ilyen kijelentesek miatt van hogy mindenkinek a volannal volt baja a hc es a 2-ik dab meccs utan
amugy Hajra Brasso :P
@qx92: Én nem jelentettem ki semmit! Idéztem!Az ,hogy a huhogók,én megmondtam előre,meg Ocskai ligázók mit mondanak????? Kit érdekel!!!??Sőt pont erről beszéltem ,hogy nem akármilyen csapat se az egyik(DAB),se a másik(UTE)!
Gondolom te mást olvastál ki belőle!
Természetesen ,bízom a volánban,hogy jó játékkal megnyeri a bajnokságot!
@qx92: Gondolom ha a Volán játszana a NY Rangers-szel a Rangers szurkolók is "nagy mellénnyel" beszélnének a Volán elpáholásáról, csak azért mert ők egy erősebb ligában az NHL-ben játszanak. Ha ezek után egy gyenge meccsen szoros eredményt érnénk el, mert a NHL-es gyerek kicsit dekoncentráltak voltak, ne adj isten elegyénieskedik és a siker éhes, de játék tudását tekintve gyengébb Volán motivált játékkal győzne egy góllal, gondolom senkinek nem jutna eszébe lebecsülni az NHL és benne Rangers-t és főleg nem vetnék a szurkolóik szemére, hogy a csapatuk eddig mutatott teljesítménye alapján beszéltek a várható eredményről és nem a Volán szurkolók vágyai illetve elképzelései szerint.

Ezzel nem azt mondom hogy az UTE, DAB, SC és a HC sokkal gyengébb, az egyelőre nem kétséges, a különbég sem, ezt a legjobban eddig az utolsó Volán-DAB mutatta, de a sebesség különbség végig a bajnokság során mérhető volt, ne 1-1 meccs alapján itélkezünk a felett a Volán felett amelyik egy igen mély válságban volt.
Nem a Volán-DAB volt a mérvadó hanem a meccsek amiket az év folyamán játszottunk, mieink is a tieitek is. Attól hogy jól játszottak és sokat egy bajnokságban attól az még nem lesz jó, az csak elő feltétel, de ugye azt mindenki belátja hogyha egy közepes csapat sokat játszik egy csapat gyerekkel attól az a csapat nem fog eljutni magasabb szintre, ahhoz játszó társak kellenek és természetesen játékosok. Azt hiszem a magyar csapatok jó uton haladnak, csak 1-2 évvel lemaradva, ha minden így megy tovább akkor ez a hátrány leküzdhető, de ez csak kitartó munkával érhető el.
bassza meg elszállt a második része a posztomnak!
Gebei fújja az első mérkőzést!!! Talán végre a zebrák is felnőnek a feladathoz... Ezzel egyidejűleg megkérem a T. blogtársakat, hogy a meccs utáni kommentjeikben ne minősítsék a játékvezetést, mivel az idő rövidsége miatt a szövetségnek valószínűleg nem áll módjában NHL bírókat szerződtetni a további mérkőzésekre... :)
hol lehet majd nezni a dontot(a neten)?
süti beállítások módosítása