HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Az Alba Volán nyerni akar Csíkszeredában

2009.02.19. 12:29 F. Kapus

A teljes EBEL-kerettel megyünk Csíkszeredába, a tervek szerint 21 mezőnyjátékos és 2 kapus utazik, mondta blogunknak Ocskay Gábor a háromcsapatos csíki szupertornáról. Az Alba Volán szakosztály-igazgatója komoly presztízsmérkőzésekre számít.

"A tornát Csíkszereda városa rendezi, Ráduly Róbert polgármester szervezésében. Kedden délután indulunk Erdélybe. Először Budapestről Marosvásárhelyre repülünk a WizzAir járatával, majd onnan busszal megyünk Csíkszeredába. Aznap este meg is nézzük a két csíki csapat meccsét a helyszínen. Szerdán és csütörtökön játszunk, péntekre kértünk egy edzésidőpontot, mert csak szombaton repülünk vissza.

Természetesen a teljes EBEL-kerettel megyünk,a tervek szerint 21 mezőnyjátékos és 2 kapus utazik. Légiósaink is velünk tartanak, közülük mindenkinek az OB I. végéig él a szerződése, a magyar bajnokságot velük vívjuk meg. A csíki tornát is nagyon komolyan vesszük, ahogy várhatóan a másik két csapat is. Komoly presztízsmérkőzésekre számítok. Barátok közé megyünk, remélem, jó lesz a hangulat. Mivel egy éve nem játszottunk ellenük, mindhárom fél szeretné felmérni, mennyit fejlődött, hol tart a másikhoz képest.

A játékszabályokról is megállapodtunk a szervezőkkel. Ezek szerint egy mérkőzésen csapatonként 6 mezőnyjátékos és 1 kapus lehet idegenlégiós. A torna pénzdíjas, de csak a győztes kap ötezer eurót. Ráduly Róberttel megbeszéltem, a csapatok az összbevétel egy jelentős részét Antal István síremlékének felállítására ajánlják fel.

Abban is megállapodtunk, a találkozók négybírós rendszerben zajlanak. Egy-egy ottani és itteni vezetőbíró és vonalbíró működik közre. Magyarországról Kincses Gergely és Nagy Attila utazik. A Sportklub Tv-től kapott információim szerint minden akadály elhárult az élő közvetítés elől, így a meccseket megnézhetik idehaza is a sportág szerelmesei."

A pontos programért kattintsanak ide.

134 komment

Címkék: alba volán csíkszereda

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hajrá jégkorong és szép gesztus a síremlék....
Gyerünk gyerekek,hajrá volán!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szerintem meg is nyerik a szupertornát. De azért megkéne dolgoztatni őket és erre mindkét csíki csapat képes.

Hajrá, Csíkszereda.
Egyértelmü volán győzelem lesz,nem is kell idegeskedni,csak a gólarányon!!:)))))És majd csalunk megint!!!!!!!:)))
@Bubo99: tavaly tenyleg el volt a 3-2es mecs csalva
Idén nem lesz,sima verés lesz!!!!
Idén sokkal jobb csapattal megyünk,nem kérdés ki fog győzni,bár ott lehetnék!!:))
Jaj, én úgy várom már! Csütörtökön pedig az Öt Kutyában koccintunk a székely hokibarátokkal!

A nyeremény egy részének felajánlása pedig egy rendkívül szép gesztus!
Lesz Csíkba szervezett busz?
@Zsoldos: Eddig Te meg Banyszi vagytok a két jelentkező. Ha lenne rá akkora igény meg lehetne szervezni. Sajnos az egész tornához 4, az utolsó két meccshez 3, míg az utolsó meccs megtekintéséhez is min. 2 nap szabadság kell. Ha lenne rá komoly jelentkező ember tömeg, érdemes lenne foglalkozni vele. 2 emberért viszont repjegy áráért lehetne buszt szervezni.

De akkor itt a remek alkalom. Aki Csíkszeredába utazna szervezetten, az kommenteljen sürge gyorsan :))
hajra SC!:D
remellem szep meccsek lesznek;D
És ha a Volán nyerni akar, nyerni is fog :-))

A síremlék sajnos remek ötlet, bár amennyire én tudom még Antal István kezdeményezte a februári tornát, a 80 éves évfordulóra, a sors gonosz fintora, hogy a győzelemért járó díjat az ő síremlékének felállítására lehet felajánlani.

Mostmár egy kicsit Róla is szól ez a torna, nagyszerű EMBER volt...
Gyozzon a jobbik! hajra HC
eleg komolyan beszelt
@chubby474: De ez már régi,jó lenne ha lenne belőle valami!:))
Szerintem tul szep h igaz legyen :P
@chubby474: Ez már régebbi dolog nem? Mint kiderült ez elég valószínűtlen!Úgy tudom el kell tölteni bizonyos időt az adott ország bajnokságába.(2 szezon vagy 3?)Megnézném az arcát ha megtudná hogy mennyi fizetést kap egy magyar klubbnál. Viszont alanyi jogon játszhatna a Winter Classic-on a Kisstadionban.
Mondjuk ennyi jár is a csíkiaknak a tavalyi botrányos ki nem állások után...
@zubov: Lesz a kisstadionban ilyen???
@Bubo99: Nem, valószinüleg nem! A Fradinak most van "otthona" így nem kell neki a Kisstadionban játszani!
@zubov: Hát pedig lehetne,biztos sokan lennének! Mint régen,de kemény volt!!:)
@Bubo99: Az biztos, én is régen fagytam már meg ott. Már éppen ideje lenne.
@zubov: Aki nem volt meccsen a kisstanidonban,az seholse volt!!:))
Még sulisként voltam egy hógolyó mérkőzéssel egybe kötött fradi-újpest hoki meccsen a kisstadionban.Ami megmaradt még bennem az, hogy bazi hideg volt, a tea pedig nagyon rossz:-)
Kar, hogy ugy nez ki az SC nem tud kiallitani egy komoly kapust sem a merkozesekre, mivel hogy az elso, sot a masodik kapus is serult. Igy meg, eleg nagy ruhanak nezunk elebe, sajnos. Attol meg jo hangulat lesz es hajra SPORTCLUB.
Állítólag Rajz Tamás véd a két mérkőzésen. Mindenesetre mókás lesz :-)))))
van egy kicsi is nem? en ugy tudom. S honnan kerult o elo s mikor?
Nem o vedett Brasso ellen 6-0 utan?
@chubby474: neked mint kőkemény SC szurkolónak illene kicsit többet tudnod a csapatodról
@chubby474: Nem tudtam.Sajnos nem voltam a merkozesen.Koszi az infot.
Barátok közé megyünk?? Én még emlékszem a tavalyi bajnoki döntő körüli afférokra? Nyugtassatok meg.
Rajz Tamás miután hazajött Győrből, úgy emlékszem játszott néhányszor az SC színeiben, utána visszavonult. Mivel hogy más csapatba nem igazolt, bármikor játszhat az SC-ben. Ha nem így van, javítsatok ki
@uprmedia: Igen baratok koze josztok.Nincs miert felnetek.Meg nem oltunk meg senkit es nem is fogunk.Es nincsenek itt olyan emberek mint Veszprembe akik csak ugy egyett leszurnak hobibol.Hajra SC
@Cilacila: Szarba vagyunk nagyon ami a keretet illeti ami sajnos nem valami jo elojel nemcsak a Volan de a kozelgo RB finale elott sem,de meg fogjuk mutatni hogy a SPORTKLUB SZIV OROKKE DOBOG meg az ilyen nehez helyzetekben is!HAJRA SPORTKLUB FEL A FEJJEL!
U.i:Szeretettel varjuk a Volant!
Mar voltak itt Volan szurkolok, nem is egyszer, de nem csak Volanosok, hanem DAB-os, UTE-s stb., nem hallottam oket sem panaszkodni, sot...
@uprmedia: milyen afférokra emlékszel a tavalyi ob1 döntőjéről? Emlékeim szerint a döntőt a HC játszotta a Volánnal és semmi probléma nem volt, sem az első 2 mérkőzésen Szeredában, sem a második kettőn Fehérváron. Sőt. A fehérvári közönség hihetetlen fair play volt, rossz szót nem lehetett hallani, a mérkőzés végén vastapsot kapott a HC. Remélem, így várjuk mi is a Volánt! Győzzön a jobb csapat!
@lautstarke! Az SC-ellenire elődöntőkre gondoltam, a HC-val minden rendben volt!
@uprmedia: :)) 3-2re?
Kellett Gebei :P , itt voltal akkor?
@csoka 78! Veszprém teljesen más, a szervezett bűnözés mindenhol jelen van, Cosmáék sajnos roszkor voltak rossz helyen! Ezzel együtt borzasztóan sajnáljuk!! Én ráadásul MKB szurkolóként kifejezetten szerettem a játékát!
@lautstarke: Sajnos Rajz Tamás nem az SC játékosa és nincs játékjoga az SC-nél a magyar és a nemzetközi szövetség szerint.
@chubby 74! Sajnos nem :( Most is elég rossz időpontra tették, jobb lett volna hétvégére, akkor biztos többen elkisérnénk a csapatot!Nekünk sajna csík nagyon messze van. Bécsbe, Grazba szoktunk járni, az csak 300 km! Jó lenne, ha nyáron ott edzőtáborozna a Volán, akkor szívesen eltöltenénk ott pár napot.
Lesz Csikba szervezett busz??,
Jobb is h nem voltal a 3-2 meccsen. Ne sajnald. Tenyleg ekkora csalast nem lattam meg mint Gebeitol es allandoan a Volan kispad elott csevereszett lefujas utan.Pedig a Sportclub aznap a Volan folott volt, s a halafelelmet minimum megerdemelte azert amit muvelt. Latta h nem megy a Volannak s beallt Volan mezonyjatekosnak. Durva volt, de fejtse ki meg valaki a velemenyet aki ott volt. Jah s a Volannal nincs semmi, amugy is a legjobb kapcsolat klubbok kozott a Sportclub s a Volan kozott van a ket orszagbol.
Kiváncsi leszek, hogy mi lesz az eredmény. Ez a Volán erösebb mint a tavalyi, védekezésben mindenképp, plusz Szuper a kapuban, aki ha jó napot fog ki, megfog mindent. Ha az emberelónyös játékunk jobb lett volna, most ott lennénk a play-off-ban.
@uprmedia: Nem sertesnek szantam,csak peldanak adttam.Hogy nyugodtan johettek ide hozzank.Szivesen lattunk.A szekely ember a vendegszereteterol is hires nem csak a hirtelen duherol.Hajra Sc.Hajra jegkorong
@Cilacila: Nekem egy bácsika azt mondta a Konti Kupán, hogy gyurcsányista vagyok.... :):):)
De tényleg nem volt semmi gáz és én nagyon jól éreztem magam, vissza is megyek...
@Prince09: "Állítólag Rajz Tamás véd a két mérkőzésen. Mindenesetre mókás lesz :-)))))"

Tomi személyes jóbarátom, tökös, komoly srác (ha Volános vagy ezt rég kellene tudjad)! Ma reggel volt edzésen a srácokkal. Ha vállalná is, akármilyen eredmény után egy nagy tapsot érdemelne. Nem hiszem, hogy ezen mókáznod kellene. További kellemes vagánykodást kívánok az álneved mögül!
@M.Lac: "Jaj, én úgy várom már! Csütörtökön pedig az Öt Kutyában koccintunk a székely hokibarátokkal!"

Engem nem lesz nehéz megtalánlod. Csak jelentkezz majd!
Az én tudomásom szerint ez nem az a Rajz Tmás, ez bizony a nagyon fiatal (arra nem esküszöm, hány éves, de U18-as válogatott asszem). De "nyugi", ha nem ő, akkor valamelyik másik 16-18 éves fiatal fog beállni, abból asszem van kettő is: Bors Ottó meg Sorban Cornel, ha jól tudom. Az egiyket (nem tom sajna melyiket) láttam melegíteni a HC elleni mérkőzésekek egyikén. Sajnos katasztrógfa volt, semmi reflexe nem volt a gyereknek. És nem akarok senkit megsérteni, de az em árt egy kapusnál... És azért nem tudjuk az ő neveiket mert eddig nem volt szükség, hogy játszanak (Kozuch nem nagyon volt sérült, ha mégis, ott volt Antal Lacika és - sértés nélkül - ennél roszabb helyzetben még nem voltunk). Ilyenkor (és máskor is) visszasírom Csomortáni Botit, ő egy nagy jövőjű fiatal kapus volt, kár hogy nem tisztelték eléggé és abbahagyta a Klubnál.
Ja és bocs a sok "asszem"-ért meg "ha jól tudom"-ért. :)
Hajrá Sportklub!
@Acilles: Ma 12-kor beszéltem, vele, az edzés után. Annyit mondott hogy besegített mert kevés volt a kapus az edzésen. Nem is gondoltam volna hogy rá kell kérdezzek, ő fog-e védeni. De szerintem nem. Ha igen viszont, akkor is csak egy barátságos turné, és nem kell semmi extra felhatalmazás!
Én őszintén minden siralmam ellenére élvezném, ha valamelyik fiatalunk védne, legalább felmérhetnénk, hogy hogy áll a szeredai utánpótlás. Én sajnos vészesen keveset tudok róluk, csak ami az újságban megjelenik. És tényleg, én őszintén megmondom, jobban szeretném őt Antal Lacika helyett. Ő még okozhat meglepetést. Lacika már nem fog. Bár tévednék.
Becze Zoltan kene a Klubnak a Volan IIbol. O Szeredai. Van roman allampolgarsaga, orasi tehetseg
legalabb a 20092010es szezonra
@Acilles: Sajnos igazat adok. Melléje ott rohad a 2 Fülöp a HC-nál. De ők az övék, sose lehetnek a mieink, mert HC-s tétmeccsen minden rájuk lenne kenve. Megint jobbat lépett az agyafúrt Kurkó...
Aztán ilyen Molnár Szabikról ne is halljak. Le van járva. Ha jövőre megszavazzák az 5+0-ás idegenlégiós felállást (ami a HC-nek nagyon jó, ne feledjük, ki van "kormányon"), akkor kapusszinten mehetünk a picsába!
@Sziszó Csíxeredából: Mi van Molnar Szabival? S mit szolnal Becze Zolikahoz?
Az előbbi túl ... nem ide való. Olyan ... valahogy nem profi. Zolikát nem ismerem, de még túl fiatalnak tűnik. Nem tudom, túl sok volt az utóbbi napok eseményei. Úgy összehulltunk egyik napról a másikra, mint valami amatőrök. Remélem, túltesszük magunkat rajta. A szurkolótáboron nem fog múlni!
@Sziszó Csíxeredából:Amugy az eddig nalunk legioskodo kapusok kozul Kucera volt szerintem a legjobb. S megiscsak egy evet ult.
Tavaly Palffy Zigmunddal volt csapattars a Skalicaban, most az orosz 2. ligaban ved, ami sztem nem rossz. Jovore le kene hozni.. :P de miert is ment el vagy csak nem hosszabitott a Klub?
@Sziszó Csíxeredából: 5+0 vagy 3+1 el lehet dönteni de nem a Hc végett van ez hanem a válogatott szempontjából.Ez még nincs megszavazva véglegesn asszem.
Érdekes, amint egy magyarországi csapat is jelen van és főleg a Volán Csíkszeredában, egyből minden akadály elhárul és lehet közvetíteni, nincs sötét kép, nincs sárga folt, stb.stb. Jajj jajj, bár csak tudnánk mikor mi az igazság.
Csak megjegyeztem.Hajrá SC, Hajrá Volán!!
Kit érdekel a válogatott? A szintet a légiósok emelték, tetszik nekünk, vagy nem... Ők hozták a profizmust is, az edzőkkel együtt. Versenyhelyzetet teremtettek, ami a hokinak volt jó. Ne felejtsük, hogy a tavaly még könyörögni kellett a Sport.ro-nak, hátha közvetít 1-2 meccset. Persze ez nem azt jelenti, hogy el kell túlozni a fizetésüket, sztárságukat. Egy megoldást látok, és ezzel nem mondtam semmi újat: nagyon komoly, szakszerű utánpótlás-nevelés. Hála a jó égnek, ebből a szempontból mindkét csapat (a HC-nál Kercsót értem ez alatt) plussz a Sportiskola sem áll szarul.
Ja, valamelyik meccsen jött az ötletem. Miért ne lehetne megszavazni az 5+0,5-öt? Vagyis minden meccs legalább felét helyi kapus kell védje. Ott sokminden meglátszana, kimutatkozna majd. Első lépésnek. Egy év múlva már le lehetne vonni a következményeket.
@Sziszó Csíxeredából: az SC kb.2 hete leigazolta Ruczuly Gellértet a Starstól, ő szeredai és fiatal is, úgy hogy jövőre megoldódott a kapuskérdés az SC-nél
@lautstarke: Ezt honnan tudod? 100 szazalek?
Meg 17 , de allitolag szorult bele valami tehetseg :P
Nincs adatom róla, de jól jön egy kis frissítés. Későre jár, nem kérdezek rá a vezetőségnél. Majd holnap.
@Sziszó Csíxeredából: ez a baj látod, hogy rá kell kérdezzél. Szerintem az lenne a normális, ha az aláírás után megjelent volna a hír a honlapon és bemutatták volna a játékost.
A honlapról kicsit, s ... rosszat. Van egy kis fejetlenség minálunk a "halál" óta. Majd a jövő szezonra hátha minden téren sikerül profibb lenni. Csak tudnám, hogyan segíthetnék...
@Sziszó Csíxeredából: már bocs, de a honlap előtte sem volt sokkal jobb. És ott van a tv, a rádió, az irott sajtó mint komunikációs csatornák... De ezt lehet zsigulinak kéne irjam. Úgy hogy fejetlenség nem csak a honlapon van, de ez csak a privát véleményem
Nem, nem én sem csak a honlapra gondoltam.
remélem szerdán megveritek a Volánt,aztán csütörtökön a HC is hasonlóan tesz. :)
Rajz Tomi (a Volános) nagyon tökös, komoly, jó srác, de az átigazolási idő lejárt, tehát a Volán ellen védhet, a rumuny bajnoki döntőben nem. Kérdezz Tőle, ha annyira jóban vagy Vele...

Ha Ő véd, az MINDIG mulatságos élmény nekem Szoszi from Miercure Ciuc :-)))
Az lenne a vicc:) csiki donto az evfordulos tornan...kicsit alomszeru,de levarazsolna a mosolyt egy-ket nagymellenyu volanszurker arcarol...hat legyen igy:)
Hat majd meglatjuk, hogy az ekezetnelkuliek mire kepesek.


Hajrá Volán :-)))
vagyis ha ékezettel írok, akkor volános vagyok, ha nem akkor csíki. :)) Ez új! Hajrá HC Csíkszereda!
@Sziszó Csíxeredából: Az anyad kene rohadjon nem a Fulopek
@szalonnas: Azt hiszem nem jo emberrel huztal ujjat. ej ej
@szalonnas: Ez inteligens megmozdulas volt,de attol meg igaza van Fulopep "rohadtak" s meg is van az eredmenye... Mar Rajmi(21 evesen) sem az ako volt par evvel ezelott,habar meg nagyon sok van elotte!
@szalonnas: Jobb lenne ha senki sem "rohadna". És anyázni végképp felesleges. Normálisabban is lehet ezt "csinálni", úgy hogy légyszíves egy fokkal vegyél vissza.
Az SC-seknek meg inkább a saját fiatal kapusaik miatt fájjon a fejük. Gellért is fejlődhetett volna még néhány évet a szlovák bajnokságban.Szóval nyugi fiúk és béke! :)
@szalonnas: Ha kemény arc vagy, ne álnéven írj! Nagyon magasan vagy te most minden blogozó szemében! Na ilyenkor sajnálom hogy leálltam ide szövegelni! Tisztelet a kivétel.

Tudja egyáltalán valaki, ki ez a hagymamentes de totálzsíros koleszterinbomba? Ez már túl személyes! Na nem baj, megtudjuk majd...
@Prince09: Nagy az arcod, gondolom nem jössz Csíkba. Az ilyenek sose jönnek, de nincsenek is jól fogadva. Na mindegy, kellemes tévénézést!
Egy kicsit OFF, de ...

Ezt láttátok/olvastátok?

www.iihf.com/home-of-hockey/news/news-singleview/article/mol-title-in-romanian-hands/955.html

A gyökerek az IIHF-nél lefordították a HC nevét. Ha már megnyerték a MOL Ligát, szóljon be valamelyik HC-s ember a szövetségbe, hogy javítsák ki a nevüket!
Beleolvastam a hozzászólásokba, hát a szinvonal(talanság) valami elképesztő. Bocsi M. Lac meggondoltam magam, az elkövetkező 20 évben még sem megyek csíkba.
@fabot: Mi az hogy "roman kezekben" vagy,hogy "HC Miercurea Ciuc" ez nem esett jol(marmint nem a reszedrol)...de vegulis romaniaban elunk s ez ellen nem tudunk tenni semmit hacsak el nem megyunk innen,s a HC is akarmennyire magyarul van bejegyezve attol meg "Miercurea Ciuc"-i csapat a kulfoldiek s a romanok szemeben...sajnos
@Sziszó Csíxeredából: Már voltam, szar volt, többet nem megyek :-)))
@fabot: Már volt szólva, a nemzetközi szövetség elnézést kért és kijavítják a bakit.
Üdv Mindenkinek!
Szerintem a torna végeredmény nem fontos! Az is teljesen mindegy ki védi a Sportklub kapuját vagy ki lép jégre a Volánból.A csapatok azért jönnek össze hogy megünnepeljék a Csiki Hoki 80. születésnapját, és méltóképpen adózzanak egy nagyszerű sportvezető Antal István emléke előtt!
És hogy az ünnep valóban ünnep legyen,szükséges a két klub SC-HC szurkolóinak tűzszünete is!
Isten éltesse a Csikszeredai Jégkorongot!!
Antal István nyugodj békében!
Hajrá Jégkorong!
@Joegep: szerintem kell irni az IIHF-nek egy mailt hogy pontositsanak.
Orulni kell annak hogy a Mol liga egyaltalan megjelent az IIHF honlapon szerintem ez egy pozitiv vissza jelzes hogy jo iranyba tart a liga es folytatni kell.
@Prince09: de nagy pofad van ! szerintem nem jartal erre s ha igen is biztos veregetted a melled es pofan vert valamelyik itt !
@Prince09: Pedig szükségünk lett volna tökmagárusokra.:)Nem baj na,valahogy kibirjuk tökmag nélkül is.
@Muki76: Pedig Neked tudtam volna "amszterdami" tökmagot vinni :-))))

@Csak a Sportklub : Jártam ott és senki nem vert meg, csak baromira nem éreztem jól magam és nem megyek többet, ennyi.
@Prince09: ejsze neked is halalfelelmed volt ?
@Prince09: Nekem megfelel az is amit a "rokonaid" itt árusítanak.:))
@Muki76: :)) Köszi.
Na látod, Prince09-ecském (máskülönben jó a neved, jó kissebbségi, vagyis buzis), mi SC-sek és HC-sek "csak" így fogunk össze, ha valaki kívűlről (ez esetben egy idióta) zaklatja városunkat!

Ezek után maradj szépen az "amszterdami" magvaidnál, ahogy látom miket írsz, úgy tűnik nem fognak kárba veszni.
További jó fogyasztást!
@Sziszó Csíxeredából: Így lenne helyes.Csakis Clubnak szorítok-Hc nem tartozik ide,nekik drukkolok- ,ha nem szeredai csapatokkal játszik.
Hajrá HC!
@Prince09: Már felvettük a kapcsolatokat az Ambri Piotta falusi amatőr csapattal.Mondták ,hogy a "nagy volán" nem akar lereszkedni hozzájuk.:))
@Sziszó Csíxeredából: OK, ezer bocsanat,valoban durva volt amit irtam,csak felkaptam a vizet mert a haveraimra azt irtad hogy rohadtak.
Meg egyszer bocsi toled es minden forumozotol
Prince09: szeretnélek megkérni arra, hogy hagyd abba a normális Volán szurkolók égetését. Az efféle zsebhokihoz felesleges fellépned erre az oldalra.

B terv: ha nem értesz a szép szóból, szeretném megkérni az oldal moderátorait arra, hogy küldjön el egy kis meditatív pihenőre. Egy-két túlérzékeny szeredai reakció sem semmi, de az ilyen értelmetlen provokációnak végképp semmi keresnivalója nincs itt.
@Sziszó Csíxeredából: legádázabb vitapartnered már bocsánatot kért, te még tartozol vele. különben jön a könnyes búcsú. előre is köszönöm.
@Raon: ezzel meg egyetértek, Prince09, téged is megkérlek ezennel egy jóízű meakulpára, köszönöm.
@Raon: Elnézést kérek, ha bármelyik Volán szurkolót megbántottam volna...
@banyszi: Szegyeld magad te szinvonalas blogger es most nagyon visszafogom magam . . . semmi baj nincs itten csak egy ket nagyokost(vagy irigyet)zavar az a teny hogy a Csikszeredaval kapcsolatos posztoknal mindig tobb szaz komment van ahol mi nem vagyunk ott meg ti is latjatok mi van . . . mi abban a nem szinvonalas hogy csikiak megdumaljak egymas kozt a dolgokat es ha vegigolvasol egy ilyen posztot nagyjabol mindent megtudsz az itteni jegkorongrol szurkolast meg pletykakat is beleertve de mint utolag ki szokott derulni azoknak is fele igaz :)@Prince09: te egy minosithetetlen alak vagy aki csak feszultseget akar kelteni anyaorszagi es itteni magyarok kozott de ennek ellenere nem szabad felulni az ilyen alakok hulyesegeire mert minden szurkolo aki itt jart jol erezte itten magat(kerdezd Fuget Forestjr-t Liladinot Video Tonit vagy meg sorolhatnam reggelig)es most is szivesen varunk barkit(Fenyo hotel Ot Kutya) HC-s es SC-s kozott sincs semmi baj itt neha(na meg a csarnokban)van egy kis feszultseg de utanna haver mindenki mindenkivel sot a Mol liga donto utan egyutt is ittunk . . . nem kell a feszultsegkeltes magyarok es szekelyek kozott sot az kellene legyen a cel hogy minel tobben latogassanak el Szekelyfoldre es mindenki kellemes meg pozitiv elmenyekkel terjen haza innen . . . @Muki76: @Sziszó Csíxeredából: ne vegyetek komolyan az ilyen Prince09 alakokat mert arra kell gondolni hogy szerencsere a RAON tipusu normalis szurkolok vannak tobbsegben es mar csak ertuk is hagyjuk figyelmen kivul a hibbantakat
@Cilacila: Ha te vagy akire gondolok akkor mi ketten Bukarestben egy roman magyar focimeccsen testi epsegunket veszelyeztetve szurkoltunk a magyar valogatottnak es erdelyi meg magyar szurkolok kozosen buzditottuk a MAGYAR csapatot gondolom ezek a prince09 felek akkor nem voltak ottan . . . RAON varunk szivesen benneteket gyertek be a Fenyobe is es vendegeim vagytok barmire
De szeretek ilyeneket olvasni...
Én is csak jót tudnék mondani a Volán szurkolókról.Pl.a tavalyi Magyar Bajnoki döntő csiki meccsei után nagyon barátságosan viselkedtek,közösen Volán és HC szurkolók az 5Kutyában együtt énekeltünk és megtapsoltuk egymás szlogéneit.Én a HC-s zászlómat adtam oda egyik Volán-drukkernek,ők meg egy Volán mezt adtak oda szurkolótársamnak emlékbe.Az tetszett bennük,hogy bár magasan jobb csapatuk volt a mezőny többi csapatánál,szurkolóik nem vettek nagy mellényt,nem voltak lenézőek velünk szemben.Sőt azok,akik ott voltak kint Fehérváron,ők is csak a Volán drukkerek sportszerűségéről,barátságáról meséltek.Létezik még sportbaráti szeretet határokon innen és túl.Amúgy hasonlóan jó véleményem van és szép emlékeim a Fradi hokiszurkolókról is.Kedves emberek,jó hokikedvelők vannak itt is,odaát is.Legyetek nyugodtak,Volán drukkerek,igenis barátok közé jőtök.Remélem,tavalyhoz képest a HC is kicsit keményebb ellenfél lesz nektek.

Tudom, hogy nem ide tartozik szorosan, de először a belinkelt oldalon magyar file. Ez is egyfajta sporttörténelem. :)))

www.hockeydownloads.com/forums/downloads.php?do=file&id=1579

NHL09
@banyszi: semmit sem veszitunk vele ha te az elkovetkezo 20 evben nem jossz Csikba es ha lehetoseged van ra @Prince09-et is hasonlo belatasra birhatnad...
D. Gromov: köszi. :)

Prince09: ez szép volt, részemről rendben is a dolog. :)

szekely gobe: köszönöm a baráti szavakat. Sajnos nekem nagy valószínűséggel ki kell hagynom ezt a jövő heti túrát, kár, hogy hétköznap vannak a meccsek (bár a szívem szakad meg). Már család van, egy öthónapos kisraon, meg munka ezerrel, ez így nekem most nagyon szerencsétlen időpont. :(

Viszont szerintem egy ilyen baráti gesztust az ember nem felejt el (én legalábbis biztos nem fogom), szóval ha most nem is jön össze, a jövőben biztos lesz más alkalom, amikor koccinthatunk rá. :)

Besthc:
Ezt jól mondtad! Ha megengeded, ezzel kapcsolatban nekem is lenne egy kis hozzáfűznivalóm.
Erről az egész itthoni-erdélyi magyar látszatvitákról azt gondolom, hogy legtöbbször csak azok az itthoni nagyokosokok kezdenek mindenféle hülyeségekbe, akiknek nincs személyes tapasztalata a szeredai szurkolókkal. Én Fehérváron találkoztam először velük, és azt kell mondjam, az az élmény nemcsak, hogy ledöbbentett, de egy életre eldöntötte számomra a kérdést, mit kell gondolnom a kinti szurkolókról. Az történt ugyanis, hogy amikor a meccs előtt felcsendült a magyar himnusz, több száz szeredai kezdte el énekelni teli torokból - mi, itthoni magyarok meg döbbent csendben hallgattunk. Be kell vallanom, én is hallgattam, de akkor és ott tanultam valamit.
Úgy nagyjából a székely himnusz vége felé döbbentem rá, mi ennek az életérzésnek a lényege. Hogy a himnuszunk nem szomorú, hanem gyönyörű, és ha bárhol felcsendül, nem közönyös kussban vagy zavart csendben kell állni, hanem teli torokból, büszkén énekelni - hisz ezért írták, ezért himnusz.

Ezek most megmosolyogtatóan nagy szavaknak tűnhetnek, de akkor is ez az igazság: én ezért a felismerésért egy életre hálás leszek a szeredai szurkolóknak (és mert számomra a mai politikai szennytől mentes, nemzeti életérzés értékes és fontos dolog, meggyőződésem szerint nem ez az utolsó dolog, amit tőlük tanulhatok).
Azt hiszem, ezek az igazán nagy dolgok az életben, és ebben segíthet a sport mindenki által elfogadott, tiszta értékrendje - mert ez egy olyan közös nevező, ami adott esetben barátokké teheti a legkülönbözőbb embereket is. Ennek tükrében szerintem sem kell foglalkozni azokkal, akik ilyen-olyan kisstílű vitákkal megpróbálják bepiszkítani ezt a szép és értékes dolgot - meg különben is, ha bízunk abban, hogy alapvetően senki nem akar rossz ember lenni, csak idő kérdése, hogy belássák a tévedésüket ők is...
@Raon: Barmikor erre jarsz keressel meg es ISTEN ELTESSE SOKAIG A KIS RAONT
Hogy tetszik a magyar válogatott az NHL09-ben? Nem semmi! Sok ezren hiányolták! Köszönjük a készítőnek! Szép munka volt! Szerintem Erdélyben is örülnek majd! Gondolom, nem a XIX. században élnek. :)
@Raon: Ez szep volt Raon, napjainkban egyre ritkabban hallani ilyen "tiszta" velemenyt. Udv Csikszeredabol, kar, hogy egy ilyen ember nem lehet itt erre a par napra, barmikor szivesen latunk es SOK EGESZSEGET A KIS RAON-NAK !

P.S. HAJRA HC!!!! - ez majdnem kimaradt...
@Raon: Kösz a szavaidat,jóleső érzés tölt el,ha hozzád hasonló beirásokat olvshatunk e blogon,fórumokon.Nagy dolog az,ha valaki beismeri,hogy túl a klubok közti viszályokon és a határok közti lokálpatriotizmuson van értékesebb dolog,éspedig a sportbaráti szeretet,amely nem ismer határokat.Csak élnünk kell vele(általa)és barátságossá válik az egész jégkorongvilág.Csak el kell fogadnunk,hogy mások más csapattal tartanak,de ugyanolyan lelkesen teszik ezt,mint mi magunk és emberhez méltó módon tudnak viszonyulni hozzánk és máris képesek leszünk kezet fogni a legfőbb riválisaink szurkolóival is.Elsősorban emberek,másodsorban jégkorong kedvelők vagyunk,utána meg csapatok szurkolói.És ezt a sorrendet soha ne cseréljük fel.És akkor emelt fővel mehetünk meccsre Fehérvártól-Csikszeredáig.
@terminatrix: Például ezekre a pillanatokra is,függetlenül attól,hogy melyik meccs előttiek,azok a dolgok lényegesek,amik emberré teszik az embert és közelebbé egymáshoz a jégkorongkedvelőket.Nem a harag vagy gyülölködés,hanem a sportszerűség maga ünnepel ilyenkor.Ezekért érdemes vinni a gyermekeket is hokimeccsre.Szerencsére van ilyen is,nemcsak "HúHC" és "Tápos" kiabálás:))
Hajra Hc Csikszereda!!!Holnap Sport Klubbal lessz egy gyozelmunk es nagyon remelem h nem fogunk annyi golt kapni mint az SC:))
Le van szerelve az Sc nincs penz:))
Acilles ez a rajz tamas nem fiatal. szerintem mar 30 korul van. sorban cornel mar abba hagyta meg a tavaly. a ket fiatal bors otto es beres szilard!! bors brasso ellen vedett 8-0 utan, beres pedig a hc ellen. mentsegere szoljon, hogy a sajat labszarvedoi amivel edz nem hivatalosak es csak meccsre kapja meg a hivatalosakat, mert azok asszem a borse. ja es bors tenyleg 18as valogatott
@Acilles: ez a rajz tamas nem fiatal. o az aki a volannal is volt. szerintem mar 30 korul van. sorban cornel mar abba hagyta meg a tavaly. a ket fiatal bors otto es beres szilard!! bors brasso ellen vedett 8-0 utan, beres pedig a hc ellen. mentsegere szoljon, hogy a sajat labszarvedoi amivel edz nem hivatalosak es csak meccsre kapja meg a hivatalosakat, mert azok asszem a borse. ja es bors tenyleg 18as valogatott
süti beállítások módosítása