HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

A HC először maradt pont nélkül az idén

2009.02.12. 21:39 F. Kapus

Olyan mérkőzésen az egész szezonban nem szenvedett még rendes játékidős vereséget a HC Csíkszereda, amely befolyással volt a sorsára. A Mol Ligában a Progym és az Alba Volán elleni bukások végső soron nem sokat számítottak, a csütörtöki bukaresti 4-6 azonban még a döntőbeli pályaválasztói jogukba is kerülhet.

Március 8-ig tartó újabb kör kezdődött a román bajnokságban, a négy csapat magával vitte eddig megszerzett pontjait. A HC 31, az SC 23, a Steaua 10, a Brasov 8 ponttal indult. A végén az első két helyezett a bajnoki címért, a másik kettő a bronzért küzd tovább, négy, illetve három győzelemig tartó párharcban.

Az már biztossá vált, hogy a HC lesz a döntő egyik szereplője, előnye csak az SC számára behozható. Az SC is kényelmes helyzetben van, a hatból két győzelemmel szintén finalista. De érdemes még tovább hajtania, mert a Steaua az első körben 6-4-re verte a HC-t,  az SC 8-0-ra a brassóiakat. Így a sportklubosok ismét a saját kezükbe vették az irányítást, ha minden meccsüket nyerik, az első helyen végeznek. Más kérdés, bármelyikük is legyen a pályaválasztó, nyilván a Vákár Lajos csarnokban fognak játszani.

A két csíkszeredai csapat persze leginkább a szombati Mol Liga-döntőre készül. A HC 2-0-ra vezet a három győzelemig tartó sorozatban. A helyi idő szerint 18.45-ös 3. mérkőzést a romániai Sportklub Tv az előzetes hírekkel ellentétben mégis élőben sugározza. Az esetleges vasárnapi találkozót viszont csak 22.15-kor, felvételről adná.

Rossz hír a magyarországi hokibarátoknak, hogy felvételről sem közvetít a magyar Sportklub Tv. Ennek oka, hogy az a román közvetítőkocsi megy a mérkőzésre, amelynek a képminőségével nem elégedettek a itteni döntéshozók.

36 komment

Címkék: románia bajnokságok mol liga

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

"Rossz hír a magyarországi hokibarátoknak, hogy felvételről sem közvetít a magyar Sportklub Tv. Ennek oka, hogy az a román közvetítőkocsi megy a mérkőzésre, amelynek a képminőségével nem elégedettek a itteni döntéshozók."

No comment! 2009!
Ritkán szoktam kommentezni csak olvasom a blog-ot, de most nem tudom megállni, hogy ne írjak. Csak gratulálni tudok mindenkinek akinek köze van a NEM közvetítéshez! Egész évben kijártam meccsekre (pesten minden csapat csarnokába voltam idén, nincs kedvencem csak a hokit szeretem), és ez komolyan hihetetlen, hogy élőben nem láthatok egy darab meccset sem a végjátékból FELHÁBORÍTÓ, de, hogy még a TV-ben sem követhetem az teljesen kész. És mindennek a tetejébe még szivatnak is, azzal, hogy lesz nem lesz. Szombatra lemondtam egy meghívást csak azért, hogy nézzem a döntőt. Jövőre meg kell szüntetni ezt a problémát. Legalább 3 meccsig tartó elődöntőket és ÉLŐ TV közvetítést akarunk!!!
ez vicc, mi még a DABnak az online meccseit is megnézzük, ami kb. 320*240-es felbontású
@Rock me Amadeus: idióta, óvodás színvonalú kifogás csak. A SportKlub TV-t minősíti.
Akkor kérdem Én hogy az a románoknak miért felel meg és a magyaroknak mért nem? :S Talán annyival nem vagyunk fejlettebb szinten szerintem ilyen tv közvetítésekbe mint a románok hogy pattognunk kéne hogy milyen a kép, mert örüljünk hogy ezt odaadták hogy leadhatjuk a tv-ben, de nem mert mi magyarok vagyunk és nekünk nem kell. Hát ezek után Én már nem tudok mit mondani, mert amikor közvetitette például a meccset a Léderer most EBEL-re gondolok majdnem elélvezett a góloknál,de hátha erre nincs szükségünk és most sajnos nem a nézökre gondolok hanem a felettünk állókra akkor nem tudok mit mondani csak szánakozni rajtuk.
Magilla Gorilla a Te problémádat pedig meg tudom érteni és nagyon bosszantó lehet ez a dolog de fel a fejjel reméljük jövöre nem lesz ez.
de miért van ez??? a magyarországi közvetítő kocsi ki mehetne csíkba, nem? végülis ugyan az a társaság van itt is meg Erdélyben...
Bombazni kellene a SportKlub TV magyar kepviseletet egy rakas mailel......talan valaki folkapja a fejet...
De ehhez nem 1-2 email-re lenne szukseg.....
F.Kapus: a leőszintébb tisztelettel kérlek, hogy mielőtt a közvetítéssel kepcsolatos infókat felteszed a blogra ellenőrizd le, hogy helyesek-e. Másodszor írjátok ki, hogy nincs élő közvetítés, itt Csíkban pedig minden sajtó az hangoztatja, hogymindkét meccs (ha kell) élőben megy. A Sport Klubb TV-t meg akkor szidja valaki, ha kerül egy másik adó, amely adja az általuk közvetített meccseknek legalább a FELÉT. A magyaroszági SportKlub-ot pedig abszolút nem érdeklik a hoki. A romániai csapat nem a leg profibb, de sztem kezdetnek nem rosz, elvégre nekük is ez az első év.pá
@szekelyek: Ha Hesz Máté magyar főszerkesztő hiteles forrásnak számít neked is, akkor azt gondolom, alaposan ellenőriztem az infókat. A gondok abból származnak, hogy a romániai és a magyarországi Sportklub Tv csak nevében egy és ugyanaz.
Mondjuk azt nem mondanám, hogy a mo-i Sportklub Tv-t abszolút nem érdekli a hoki.
Szerintem kérdezzétek meg a ro-i sportklub vezetőségét. Magyar srác vezeti az itteni sportklubbot is. A magyarországi sportklubbot pedig ha érdekli a hoki, akkor küldjön egy cuccos közvetítő kocsit, hogy legyen olyan a képminőség amilyent ő akar
A HC ma kikapott a steauatol, de egy ennel sookkal fontosabb gyozelmet aratott a "Tiltsuklemindenaronmihalyarpit" cimu kirakatper elso fordulojaban, ugyanis egyelore nem sikerult elvenniuk Pire jatekjogat a MOl Liga donto utolso meccsere.
Az ugy komolysaganak bizonyitasa erdekeben felsorolnek nehanyat a FRHG@Co altal felhozott "legsulyosabb" vadpontokbol:
1. Arpi meg kellett volna jelenjen akar serulten is a valogatott bukaresti edzesprogramjan, hogy emelje a csapat moraljat! Ki o, a kisdobos vagy netalan Ecaterina Teodoroiu?
2. A jatekos, a csikszeredai valogatott edzomerkozes alkalmaval, az ellenfel cserepadja mellett foglalt helyet! .........
3. Nem beszelgetett el gligaval! Hibas o azert, mert nem tud helyesen romanul? Vagy lehet, hogy o csak pontosan azzal a kanadai edzovel akart beszelni aki reszt sem vett ezen az edzoprogramon?

Mindegy, en fent emlitett tenyeket csupan egy ujabb provokacionak konyvelek el az ellenfel tobbi sikertelen probalkozasai melle.
Szemely szerint pedig abban bizakodok, hogy egyes club-os szimpatizansoknak az idei MOL Liga donto szombati es egyben utolso merkozese utan is, a donto merkozesek legmaradobb elmenye (amit esteleg a nagy kek-feher emlekkonyveb is beirhatnak) Pirenek a 10 perces kiallitasa fog tovabbra is maradni!

Hajra HC!

@pirosdzsekis: email elment, nem fog vele eldicsekedni az anyujkájának.
@ájszhoki: valóban komoly győzelem, hogy Kurkó megvette kilóra a fegyelmi bizottságot. S nem csak a romániait, hanem a magyarországit is (lásd HC-DAB döntés)
Ilyen "vádpontok" mellett nem kellett sokat fizessen ertuk! Kacagsag az egesz!!!!!!!
Esetleg te latsz bennuk valami komolyat?
Mi az egesznek az ertelme, hogy egy amugy is elegge kiellezett parharcot, palyan kivuli eszkozokkel probaljanak ellehetetleniteni?
Heh..tv kozvetites: "nem akarasnak nyoges a vege"
Szerintem itt "nagymelleny" problemak voltak,ez egyebkent a Klubbra is jellemzo(volt?)... De az is kiutkozott,hogy ugyanugy ahogy a svdek hordjak hatukon a klubbot,ez ugyanugy ervenyes Pirere es Polcra a HC-nal...
Én is egyetértek. Egy játékosnak jogában (legalábbis kellene) álljon, hogy megválaszthassa válogatottbéli szereplését. Motiválják őt (mit tudom én, mivel - ha én lennék a szövetségi elnök, még el is gondolkodnék rajta...), és bíztos menni fog játszani! Számunkra ismeretes "Hozó esete a Válogatottal", amikor már min. 5-ször mondta vissza a válogatottságot, de felhívták hogy hányas korcsolyát rendeljenek neki, s ő azt válaszolta hogy 41-est... :) Apropó, akkor még egy mai HC-s főszponzor fizette neki a "válogatottban-való-nemszereplés" fájdolomdíját. Ami máskülönben abszolút tiszteletreméltó dolog. Adjanak rájuk székely mezt (úgyis már az a pár maradt Steauás mindjárt odafosik), hátha úgy majd érdekli őket a dolog, mit tudom én...
tartom a mar kialakult velemenyemet.
szanalom.sportklub.hu.
persze lehet hogy csak en vagyok naiv, es gondolom ugy, hogy a nemet/angol masodosztaly helyett kutyakotelesseguk volna adni minimum a hazai ebel meccseket, valamint a mol rajatszasat/dontojet, de hat az en anyam pics@ja, tudom.
@Sziszó Csíxeredából: Lehet hogy most ugyanaz az ember nem engedi Mihalynak hogy roman valogatott legyen :) Amig az allam elnok okorkodik hogy szo sem lehet autonomiarol SZEKELYFOLDON addig nincs amiert egy tisztesseges magyar nemzetisegu jatekos roman valogatott legyen . . . mindenki ertse meg hogy SZEKELYFOLD NEM romania
Igy van Szekelyfold nem romania.
@narkoskatona: és akkor ezt a kérdést is körbejártuk ügyesen
Már elnézést a kötekedésért, de a "Brasov" ékes magyar nyelven: Brassó!
@suzuka: tudjuk, mi a város neve, és azt is tudjuk, mi a csapat neve, és a különbségről is elég sokat írtunk már, az észrevételt persze ezúttal is köszönjük
@szekely gobe: Tudom jól. Amikor ennyi pénzt adtok neki (plussz az "extrák"), normális hogy nem külditek el balettezni. Akármikor egy gyenge "dupla axel"-től is megtörténhet akármi. A légiósok tőlünk sem vállalták. Senkit nem érdekel a román válogatott. De valamire kell a szövetség is...
@Sziszó Csíxeredából: miket meg nem kapsz te is :) holnap nyerüüüünkeeeeeeeee heeeeeeyyyy ? zúúúúúúúúúúúg a csarnok Győzni fog a SportKlub ole ole ole :)
szerintem a kov. keppem fog lezajlnai a meccs ! Az 1. harmadban a club felkuldi a legios sorat es azok hozzak a formajukat de hamar ki fognak fulladni ! sztem 2-0 lesz a clubnak !
a 2. harmadban a club a legiosokra nem tamaszkoshat ezert a HC egyenlit !
a 3. harmadban pedig a gyorsabb es es hat szerencsesebb csapat fogja eldonteni a meccset !
megnyerjuke???????????? meg meg meg
Az nyer, aki több helyzetet beüt, mert abból van elég mindenkinek. Ennyi. Találkozunk vasárnap kettőkor! :)

U.I.: A Brassó-s 8-as nagyon bíztató, remélem ettől helyrepattantak a fiúk.
süti beállítások módosítása