HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Schulek Csaba kiegészítéseket tesz

2009.02.04. 21:18 Hblog

Az M1 nem a Telesport, hanem a rigai szervezők hibájából nem tudja élőben közvetíteni a magyar válogatott pénteki, Olaszország elleni olimpiai selejtezőjét, mondta blogunknak Schulek Csaba. A sportfőszerkesztőség vezetője ugyanakkor közölte: az ukrán meccset a 12:10-es közvetítéskezdés ellenére élőben láthatják majd a nézők.

A főszerkesztő kijelentette, a lettek korábban 15 órás időpontot adtak meg péntekre, és csak másfél héttel ezelőtt derült ki, hogy valójában 14 órakor dobják be a korongot a magyar–olaszon. Ekkorra azonban már kinyomtatták a műsorújságokat, így dönteni kellett, milyen szempontokra legyenek tekintettel. Úgy határoztak, mivel felmérések alapján a televízió-nézők hetven százaléka a nyomtatott sajtóból tájékozódik, ezért nem változtatnak a megjelölt időponton. Közbevetésünkre, miszerint ezzel pontosan a hardcore hokirajongók járnak rosszul, Schulek azt válaszolta, döntésüket lehet vitatni, de ezúttal a többség szempontjait kellett figyelembe venniük.

A magyar–ukrán mérkőzés esetében ellenben nem lesz csúszás, azt a csatát az első percétől az utolsóig élőben követhetik a nézők. A vasárnap déli Híradót nem lehetett elmozdítani, de a szervezőknél sikerült elérni, állította a főszerkesztő, hogy a mérkőzés ne pontban 12:00-kor, hanem 12:10-kor kezdődjön.

Mint arról a mai nap folyamán beszámoltunk, a nevezett mérkőzések hivatalos kezdési időpontja – helyi idő szerint, ami egy óra eltérést mutat a CET-hez képest – 15 (azaz 14), illetve 13 (azaz 12) óra, az M1 műsorai pedig 14:50-kor, illetve 12:10-kor indulnak.

A magyar válogatott lettek elleni csütörtöki találkozója 18:00-kor, a Sport1 televízió közvetítése 17:30-kor kezdődik.

75 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A sok kommunikáció szakot végzett gyökér között nem volt egy sem aki tisztában lenne az időzónák fogalmával???
Aha mert a jégkorong nézők olyan kevesen vannak mi..... persze
Megy a paraszt ámítás... semmi más ez csak pénz kérdése lett volna:S csak azt nem értem miért kell a másik félre fogni pffffffffff azt mi szívjunk a tisztelt mtv-s szerkesztőség miatt:((((((
Kifogas, mellebeszeles, mosakodas, ebben jok vagyunk :(
Hatalmas lenne, hogy a deli harangszo es Hunyadi Janos bacsi szobranak megtekintese utan ugy levagnank az ukranokat, mint o a torokot :D
"A főszerkesztő kijelentette, a lettek korábban 15 órás időpontot adtak meg péntekre, és csak másfél héttel ezelőtt derült ki, hogy valójában 14 órakor dobják be a korongot a magyar–olaszon" Bmeg, 15-kor is kezdőd csak valamelyik mtv-s hibázott mert nem vette figyelembe az időeltolódást! Szánalmas hazugság. Gondolom a Lettek nem felvételről közvetítik.
...én kb azt írtam nekik a levélben, hogy gyakran láttunk már "MŰSORVÁLTOZÁS" feliratot!!! Szerintem többen örülnének ennek, mint annak, hogy a két hete kinyomtatott újság szerint menjen minden... Azért az tényleg szánalmas, hogy ezt az időzónás ekkorkezdődik-akkorkezdődik mesét sikerült egy fél nap alatt összehozni... :)
"monnyonleeee" :):):)
amúgy valahogyan a csúsztatott cucc is átjön, gyanítom real time-ban... Így talán a telesport oldalán egy stream-et megérhetne... vagy ez is kevés szerintetek? Én mondjuk ezzel már beérném... :):):)
Nem tudom miért nem lehet kitenni egy

MŰSORVÁLTOZÁS
HUN-LAT
14:00

feliratot a bal felső sarokba.

?
Bocsánat, ez baromság lenne.
Helyesen
HUN-ITA
szánalmas, az RTL és a TV2 már rég lenevelte az embereket a műsorújságról, néha fél órákat csúsznak a programok ha a való villában épp ledobja a melltartóját valamelyik okos szereplő.
"Közbevetésünkre, miszerint ezzel pontosan a hardcore hokirajongók járnak rosszul, Schulek azt válaszolta, döntésüket lehet vitatni, de ezúttal a többség szempontjait kellett figyelembe venniük."

A nézők többségét pont a hardcore hokirajongók adják! Hogy ennyit nem lehet megtenni értük!

Schulek sz@rjon sünt!
Nem érdemelne annyit a válogatott, hogy minden reklámblokk, vagy előzetes elején, esetleg a híradóban bevágjanak egy 10 másodperces kis valamit, hogy "Hé, Kettőkor kezdünk, nem háromkor"? Ne mondja nekem, hogy 1-2 nap alatt nem jutna el mindenkihez, akit minimálisan érdekel ez az egész...Ennyi "áldozatot" meghozhattak volna. Bár ezt még annak sem nevezném. Inkább természetes, magától értetődő dolognak
azért pozitívum, hogy az a néhány e-mail és főleg az index címlap elindított valamit.
Most nézem csak, hogy MÁSFÉL HÉTTEL ezelőtt derült ki :D anyám...
Ki ez az ökör ? Ez hatalmas. Ekkora egy vadbarmot.
Az mtv1 nézői a 65 éves korosztálytól felfelé kerülnek ki, akik valóban a nyomtatott tv-műsorból tájékozódnak és nekik szól a műsorok 95%-a. Ha az MTV komolyan el akar indulni a médiapiac irányába, akkor égető szüksége van az ilyen nézettségnövelő közvetítésekre. De honnan tudná ezt az a Schulek, aki ezelőtt a szintén rendkívül piacorientált Duna TV-nél vergődött...
Ha a szlovének meg tudják oldani a streamet, minden meccsüket lehet követni a neten is, akkor legalább az mtv ennyit meg tehetne, hogy elindítja neten az élő közvetítést!!! Kell küldeni nekik ismét az emaileket:D:D:D
Szerintem össze kellene fognunk az olaszokkal. Most hogy csak nemrég derült ki, hogy egy órával később kezdődik a meccs, biztos szegények is el vannak keseredve. Az ukránokról meg nem is beszélve. A három nemzet már tehetne valamit közösen ez ügyben.

Amúgy nem volt szép a házigazdáktól ez az időpont változás!!!
"a szervezőknél sikerült elérni, állította a főszerkesztő, hogy a mérkőzés ne pontban 12:00-kor, hanem 12:10-kor kezdődjön"

Na tessék, a mi déli harangszónk Rigáig szól. ;)))
ha be lehet harangozni szar vetelkedoket meg haknimusorokat, nehogy mar ezt ne lehessen megoldani.

kesz b+
@scip_: azt szeretnénk kérni, hogy ne ragadtassuk el magunkat a kelleténél jobban, még ha, akkor se. köszönjük
@gergo a kolyokkutya: Pont ez jutott eszembe nekem is, "máshol" 3 napon keresztül számol vissza egy óra, ha pl. el fog dőlni 5 millió dominó, vagy ha indul az ötödik olyan vetélkedő, ami 3 adás múlva megbukik
Szerencsétlenek!
Felvételről már ki néz sportközvetítést?
Hol élnek ezek a 80-as években?
Péntek délután amúgy ki a kutya nézi az m1-et? A kutya se... És ki ragaszkodik ahhoz, hogy az legyen a műsorba, mint amit kinyomtattak? A kutya se. Mintha műsorváltozásról még nem hallottak volna!
Aki pedig a hokit akarja nézni, az élőben szeretné!!!!!!!
Idiotizmus felsősokon
Kedves utasaink!

Az m1-es vágányra nemzetközi gyorsvonat érkezik! A Kárpátia Expressz 50 perces késéssel tovább utazik Riga állomás felé!
Mentesítő vonat nem indul!
Felhívjuk továbbá figyelmüket, hogy technikai okok miatt a "Demokráciába vetett hit" és a "közszolgálat" állomásokon a szerelvénynem áll meg!

Magyar!
Átvertünk
Vazze!
Streamet tesztek? A rumuny sport1 nem adja vmi gzenge holland meccs lesz
Szerintem egy kicsit tulzasokba estek emberek,vegulis nem a vilagvege jott el...
Végülis, ha a Kárpátia Expressz szerencsét hoz... :)
Gonoszkodás nélkül egy kis adalék. Még a Duna tv-s múltból hívtuk el egy sporteseményre Zentára.
Végülis azért nem jött el, mert azt hitte, hogy Szlovákiába kell menni....
Talán az alapossággal lehetnek a bajok.
De inkább abban reménykedem, hogy még pénteken lesz miért szorítani a fiuknak.
Valaha voltam nagyjából gyerek is. Nagy Honvéd szurkoló. Volt egy UEFA-kupa meccs, Honvéd-Panathinaikosz 5-2. Azt közölték, a visszavágót azért nem adják, mert a görögök sem közvetítik. Aztán a rádióközvetítésből kiderült, hogy az állami tv valóban nem. De ott már akkor is több televíziótársaság volt.

Ugyanezt a balfékséget éreztem most is.
Bezzeg ha vitorlázásról lenne szó akkor biztos intézkednél ... Egyszerűen nem hiszem el, hogy egy alig nézett műsor ISMÉTLÉSE( bocs minden Kárpátia Expressz Fantól), fontosabb mint az olimpiai selejtező! Hihetetlen, Schulek ha ezt nem tudod elintézni akkor monnyá le.
@ppppalika:
Emlékszem én is, félelmetes 2 meccs volt. Az elsőn 5:0ra vezettünk itthon. Sajnos kint is 5:0 volt az eredmény, nem is reklamált utána sok néző.
De most szorítok, hogy legyen ok reklamálni pénteken is.
"A főszerkesztő kijelentette, a lettek korábban 15 órás időpontot adtak meg péntekre, és csak másfél héttel ezelőtt derült ki, hogy valójában 14 órakor dobják be a korongot" ez nagyon tetszik, ezek szerint másfél héttel ezelőtt esett le, hogy 1 óra időeltolódás van. És még azt mondja, hogy a rigai szervezők hibája, nem is tudom, hogy képzelték, hogy a saját időzónájuk szerint adták meg az időpontot a pofátlanok :)
állj. miért nem vette meg a közvetités jogát a sport1, mint már több éve minden hokimeccsnek? minden normális hozzáértö riporter már náluk van. ezt ki fogja leközvetiteni? a mezei? a motogp és a vizilabda után tönkre akarja tenni ezt is? ja hogy biztos ráigért az mtv a sport1re aztán meg nem tudják élöben leadni. gratulálok
Ha jol emlekszem a Sportklubon kozvetitett EBEL meccsek nezettsegi rekordokat dontogettek. Nem tudom, hogy a Karpat Expressz musor ismetlese milyen tomegeket csal majd a TV ele, de gyanitom, hogy a "többség szempontjai" kitetelt at kellene meg egyszer gondolni.
Amugy nemtom mit pezsgek itt, hisz ugyis a melohelyen fogok szopni TV nelkul ;-)

Kedves Jegkorong Blog! Szerintem figyelmeztetni kellene a honlap szerverenek uzemeltetojet, hogy elorelathatoan terhelesi tesztet fog tartani a magyar hokikozosseg. Ja, es erre a napra talan erdemes kiemelt tarifakkal kitenni a bannereket, mert lesz latogato boven.
Kedves Schulek "sánta kutya" Csaba azért tudhatná, hogy ennek a 15, 14 óra mizériának könnyű utánanézni.

stats.iihf.com/Hydra/186/IHM186000_08_3_0.pdf

A doku alján árulkodik dátum.
Karpatia Expressz - egy kis izelito ;-)
www.mtv.hu/videotar/?id=37618
gratulalok. ennyit nem tudnak elintezni! mi lenne ha egy foci eb-t kellene kordinalni...nevetseges
@Pipin bácsi: 5-1 lett, két méretes lesgóllal, de hát tovább kellett jutniuk, kifizették...

Bocs az offért, de én is akkor voltam fiatal :-))
Egy ilyen dumához edzett pofa kell! Sima Szégyen.

Az mtv kábé a BKV és a MÁV szintjén van. Mindent kimagyaráznak, semmi sem működik jól, de szép nagy pénzeket felmarkolnak a sok szar műsorért. Szégyen hogy egy ilyen amatőr banda közvetíti a hoki vébét. Már csak a simon andrea hiányzik...
csodálkozunk? itt élünk tudnunk kéne hogy az állam rossz tulaj, ez a fasz is a mi adónkból nem ismeri el ha hibázik. De ha hibázik legalább ne magyarázza hanem javítsa. áááá beteg társadalom!
@RCH: Szerintem Schulek zseniális médiaguru: egy egyszerű húzással megszázszorozta a Kárpát Expressz ismertségét a reklámbevételek szempontjából releváns 18-49 éves korosztályban :)
Nem értem az indoklást! Hoki rajongó nem a tv újságból tudja meg az időpontot, főleg, hogy már november óta vár ezekre a meccsekre!
Az újságból tájékozódó nyugdíjas meg max. azt fogja hinni, hogy a Kárpát Express "Jeges tájakon" különkiadását látja...
Egyébként a nyári olimpiát is sikerült élvezhetetlenné tenniük! Óránként ismételték a hajnali úszás előfutamokat, miközben 30 sportág eseményei zajlottak... Az is vicces volt, hogy pl. egy cselgáncsosunk/bírkózónk továbbjutása után annyit mondtak: majd visszakapcsolunk, ha újra következik. Lusták voltak megnézni a pontos időbeosztású sorsolást! Én meg ugye üljek 4 órát a tv előtt a következő meccsre várva.
Na meg amikor magyar asztaliteniszezőt a szlovákon "kellett" néznem... Még szerencse, hogy van internet és így egy egészen más olimpiát nézhettem!
Vazze, én nem hiszem el, hogy ez a "nevezzük bakinak", ekkora lázadást váltott ki. Egy éve mondjuk egy rohadt csatorna se adta volna ezt a selejtezőt valljuk be... Ebben az esetben még érteném is a keserűséget, és világvége hangulatot de így???

Emberek gondolkodjatok má' úgy tudtam, itt - többé -kevésbé- földhöz ragadt emberek szoktak írogatni nem pedig nethuszárok. Mondjuk aki nem tudja ezt a hírt röpke 24 óra alatt feldolgozni, annak felesleges magyaráznom.
HAJRÁ MAGYAROK!!
@mike80: én pl. nem tudom feldolgozni, ugye, nem nagy baj?
@mike80: Mike! Ha a hokisaink is így állnának a dolgokhoz, akkor rég a D-ben lennénk, nem az A-ban...
Tök nevetséges az egész... Csak azt nem értem, hogy ha ennyire nem megy, mit erőlködnek...
Végülis a nyilatkozatból nem derül ki egyértelműen, hogy az időzóna zavarta-e meg a tévéseket, vagy valóban variáltak-e a lettek.
Ha igen, akkor tényleg országos tévéhez méltatlanul amatőr a hiba, a letteket okoló nyilvános magyarázkodás pedig szimplán felháborító. Az előbbiért visszaminősítés, az utóbbiért pedig elbocsájtás kéne hogy járjon. Mike, függetlenül attól mondom, hogy én se így se úgy egy percet se fogok látni belőle, legfeljebb itt valami gólösszefoglalót.
@mike80: tudod, most vegre van egy vilagszinten erdekelt sportagban egy szeretheto, es mi tobb, eredmenyes csapatunk. nem kevernem bele azt a kitetelt hogy "a korulmenyekhez kepest", pont azert nem, mert a vilag tizenket legjobb csapata kozott lenni eredmeny es siker. pont.
a nyari olimpian ha jol emlekszem egy kozep-amerikai kis orszag tavolugroja harmadik lett. stadiont neveztek el rola.
es pont itt van a kutya elesve: b+ nem igaz, hogy a magyar allami tv annyit nem tud megadni ennek a csapatnak hogy eloben kozvetit. nem tamogatas, penz, kolbasz meg ilyesmik. ELO KOZVETITES. ennyi. ha ebbol nem erted, akkor abbol sem ertened ha most elkezdenek paraszt modon irasban is anyazni mint gondolatban teszem.
@RCH: Jo kis musor ez:)) De most komolyan,egyaltalan nem rossz,csak pont most s ismetles is? Kicsit furcsa,de lehetett volna rosszabbis,tehat nincs vilagvege..
én csak azt nem értem, hogy ha tényleg az időeltolódás zavarta meg őket, akkor miért csak az egyik meccsnél, a másikat hogy sikerült jó időpontra tenni?
ezt a közleményt kaptuk most:

Minden MTV-s meccs élő a jégkorong olimpiai selejtezőn

Élőben közvetíti a Magyar Televízió a pénteki és a vasárnapi jégkorong olimpiai selejtező mérkőzéseket Rigából.

A Magyarország-Olaszország találkozó február 6-án, pénteken 14.00-tól a www.telesport.hu-n lesz látható élőben, az m1 csatorna 14.50-től csúsztatva adja a mérkőzést. Vasárnap az m1 is élőben közvetíti 12.10 perctől, a Magyarország – Ukrajna találkozót, amelyet a közszolgálati televízió Internetes honlapja is párhuzamosan, élőben ad.

A pénteki „csúsztatott élő” oka, hogy a lett tv-s kollégák egészen január közepéig 15 órás kezdési időpontról tájékoztatták az MTV-t. „Amikor a tévedés kiderült, mérlegelnünk kellett, hogy műsort változtatunk, vagy megcsúsztatjuk a közvetítést 50 perccel. Első esetben a TV-újságokból tájékozódók maradnak le a meccs elejéről (még mindig ők vannak többen), második esetben az élő szerelmesei csalódnak. Ezért döntöttünk úgy az Internetes szerkesztőségünkkel közösen, hogy mindkét tábornak kedvezünk, és „harmadik csatornánkon” élőben adjuk a meccset. A vasárnappal sose volt gond, a déli híradó miatt megkértük a lett szervezőbizottságot, hogy kezdjék 10 perccel később a mérkőzést. Ez nemzetközi gyakorlat” – kommentálta az eseményeket Schulek Csaba, a Telesport főszerkesztője.

„Fontos, hogy telesport.hu-n pénteken 13.30-kor kezdjük a műsort, egy félórás felvezetéssel, amely csak az internetre készül” – hangsúlyozta Mucsi Csaba újmédia főszerkesztő. „Az olimpia alatt már bebizonyosodott, hogy remekül együtt dolgozik az internet a televíziós csatornákkal. A közvetítés illeszkedik a Magyar Televízió crossmédia fejlesztéseibe, a napi rendszerességgel - két óránként - jelentkező élő HíradóWeb közötti időszakot egyre több tartalmas műsorral töltjük meg az MTV Online rendszerében” – tette hozzá.

A mérkőzések kommentátora Somos Ákos, társkommentátora – ha meggyógyul addig – Peterdi Imre lesz. Pénteken a mérkőzés közvetítése után a csütörtöki Magyarország – Lettország találkozó bő félórás összefoglalóját láthatják majd. Vasárnap Ocskay Gábor az Alba Volán szakosztályvezetője és Ancsin János egykori válogatott jégkorongozó lesz a stúdió vendége.
@mike80: tudod az egész ország azért tart itt mert,mi mindig mindent "elfogadunk,feldolgozunk".A CSula félék pedig a "bakijaik "ellenére is felveszik a párszázezres fizetésüket.
Egy hete néztem az újságban és mondtam is magamban, hogy vagy a hivatalos programmal van a baj, vagy a TVvel!
Hát úgy tűnik, hogy az MTV kevesebbet tud a kezdési időpontokról mint én... Kemény.
@gergo a kolyokkutya: a közlemény átverős címéről nem is beszélve
nekem is megjött a d. gromov kolléga által bemásolt válaszlevél és a címet elolvasva rendesen elkezdtem örülni, aztán kiderült , hogy frankón átverés. Az a szép benne, hogy megpróbálják elmagyarázni, hogy ez így jó nektek, gyerekek...
@D. Gromov: Most komolyan. Fogadjuk el, hogy tényleg azok vannak többen, akik nyomtatott újságból tudják meg, hogy mi mikor kezdődik, mit adnak egyáltalán. Nyilván nekik teletext sincs a tv-jükön, az MTV-nek meg nem volt 1,5 hete, hogy elmondja a Telesportokban és kitegyen valami szart a képernyőre, illetve a műsorajánlóban X-szer bemondja a műsorváltozást.
Hol élnek ezek???
@D. Gromov: Hát nem mondom én is kezdtem örülni, de a netes közvetítés is több mint a semmi.
@Von Siebenbuergen: hát azt én nem tudom, hogy hol élnek, de hogy semmi jó nem lesz abból, ha valamihez hozzányúlnak, az biztos
Lassan tényleg kezd nevetséges lenni amit csinál itt pár hozzászóló.

A T. blogírók pedig nem gondolnak arra, hogy egy új posztban tájékoztassák az olvasókat arról, hogy lesz netes élő közvetítés? Ha már a feszültségkeltés az Index címlapján ment.

Vagy az is elvárható, hogy a blog tegnapi hozzászólásaiból tájékozódjon a jégkorongszurkoló? Ha már bíráljátok a tévét, legalább mutassatok példát tájékoztatásból.

Elnézést, tényleg, ha ezzel most megbántottam valakit.
@Francois Pignon: feszültségkeltés? ugyan. hogy úgy mondjam, a telesport nem tett meg mindent, hogy a szívünkbe zárjuk, mégis a lehető legkorrektebb módon jártunk el. mindenki más nagyon súlyos gyalázkodásokba kezdett volna, ha ismerné a dolgok hátterét
@D. Gromov: Oké, értem persze, én is szívesebben nézném jobb minőségben élőben tévén.
De arra válaszolj inkább, nem érzed etikátlannak eldugni az infót az élő netes közvetítésről a tegnapi bejegyzés egyik hozzászólásában? Ez mivel jobb annál, ahogy a tévé tájékoztat?
@Francois Pignon: nézd, tulajdonképpen teljesen igazad van, ki kell rakni, rossz döntést hoztam, mindjárt felteszem. csak éppen akkor jött meg az átverős közlemény, amikor néhány dolgot megtudtam bizonyos kavarásokról, és ez egy kicsit felbaszta az agyamat.
@D. Gromov: Oké. Elég sok ember figyelmét felhívtátok a tévés problémára. Így legalább a közleményről is elmondhatja majd mindenki a véleményét.
A címadás valóban félrevezető, mondhatni átverős. De gyakorlott médiafogyasztó ezen már nem akadhat fenn (sajnos) el kell olvasni mindig, tényleg arról szól-e egy-egy írás, ami a címben szerepel. :/
Azért rendesek voltak, nekem is válaszoltak az email-re. Szóval mos kap egy piros pontot az MTV de a bénázásért meg kapott már két feetét, szóval még midnig mínuszban vannak:D
Na hát kíváncsi leszek, de legalább ezt kiharcoltuk!!! Miez h a nézők többsége a műsorújságból tájékozódik??? Hol élnek ezek szatyorba???
@Francois Pignon: azért én remélem, hogy nálunk többnyire arról szól
@Bencito: Nem mindenki a neten él, ezt kell fogadni. Ha csak annyi haszna lesz a dolognak, hogy ezután jobban odafigyelnek a hagyományos MTV-fogyasztókon kívül mások véleményére is, már megérte a sok tiltakozó e-mail.
@Francois Pignon: Nem fognak jobban odafigyelni. Az olimpiákon változatlanul műkorcsolyát és tornát fognak adni napi 140 órában, teljesen függetlenül más eseményektől; ugyanúgy el fogják nézni a kezdési időpontokat; ugyanúgy idióták tucatjait fogják kiküldeni a világversenyekre; stb. stb. Ez az MTV, a média MÁV-ja.
@Von Siebenbuergen: A mostani olimpiát amikor tehettem az EBU honlapján követtem figyelemmel. Ott megtalálható volt párhuzamosan az összes közvetítés, szabadon lehetett váltogatni.
Engem az bosszantott a magyar tévés közvetítésben, hogy alig volt plusz. Háttéranyagok a versenyzőinkről, interjúk, színes beszámolók, stb. hiányoztak. A netem ugyan nem volt kommentár, de sokszor nem is hiányzik, jó a közönségzaj is, és azt nézhettem amit akartam.
@Francois Pignon: Ez így is van, meg ugye akkor kényelmes a helyzet, mert ahány ország, annyi prioritás a közvetítésekben. Én az MTV-ről beszélek, akik kiküldik Baló "Tessék" Györgyöt és adnak napi 4 óra tornát, ahol versenyzőnk sincs...
A másik amitől meg hülyét kapok (hasonlót írsz te is), hogy 100 éve nem adtak egyetlen meccset sem az aktuális "magyar csoporton", vagy "magyar ágon" kívül. Nyilván ez tényleg csak a hardcore rajongókat érdekli, de könyörgöm, nehogy már a szinkronúszást többen nézzék : )))
@Francois Pignon: Öreg, ne köss bele az élő fába! Örvendj, hogy egyáltalán piszkálja valaki ezt a X%/+" "királyi" TV_t. Ha nincs a blog, és néhány KIRÁLY ember a háta mögött, "eltussolták" volna az egészet. Így legalább kiverték belőlük ezt az élő közvetítést. Olyan nyomás volt rajtuk, hogy naponta kellett visszavonulót fújjanak a figurák :) GRATULA!

Szerintem ez direkt jó is, azt a sok-sok gólt, amit lövünk, úgyis látni fogjuk, Szuper zseniális védéseit pedig lassítva, premierplánban szintén. És legalább Erdélyben is élőben tudják majd követni az eseményeket.
süti beállítások módosítása