HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

A Zalai Titánok folytatni akarják

2009.01.30. 15:32 hokikori

Kercsó Árpád távozása már egy hete sejthető volt. A fegyelmi eljárás megindítását követően a mester Székelyföldön tárgyalt a folytatásról. Ennek a híre közvetett módon eljutott a zalai klub irányítóihoz, akik a jelzést egyértelmű döntésként értelmezték. Sajnálatos azonban, hogy erről nem a szakvezetőtől értesültek, hanem egy erdélyi kapcsolat segítségével jutottak az információhoz. Marosvári Árpád, a Zalaegerszeg Jégsportjáért Alapítvány elnöke nyilatkozott blogunknak.

Közlése szerint a búcsúzás rapid módon történt. Kercsó az utolsó edzés után a folyosón köszönt el a szülőktől és a gyermekektől. Ahogyan azt a blogközvéleménytől érkező visszajelzés is mutatja, ellentmondásos a szakember megítélése. Az érdekeltek között volt, aki elérzékenyült, és könnyes szemmel fogott utoljára kezet a a sikeredzővel, voltak csalódottak, és akadtak, akik hangot adtak nagyfokú elégedetlenségüknek.

A mester döntése három utánpótlás korosztályt érint. Jelenleg Zalaegerszegen 50 gyermek jégkorongozik. A legfiatalabbak a mini korosztályban, az érettebbek az előkészítő, a legidősebbek a kölyök korosztályban kergetik a pakkot.

Kercsó Árpád mellett elhagyja a klubot Láday András edző is. A távozók között van még Láday Tamás, az edző kölyökcsapatban játszó kisfia, és elképzelhető még további két gyermek búcsúja is. Nemcsak kilépőkről tudott beszámolni az alapítvány elnöke. A kölyökcsapatba visszatér két korábbi játékos, és többen jelezték szándékukat a mini korosztályban is a csatlakozásra. Ők voltak azok, akik Marosvári Árpád szerint az edző habitusa miatt nem érezték eddig jól magukat a kialakult környezetben.

Az elkövetkező napok célja a túlélés. A kölyökcsapat elutazik Fehérvárra a szombat 15 órakor esedékes mérkőzésre. Továbbra sem mondanak le álmaikról, mindent megtesznek, hogy bejussanak a bajnokság döntőjébe. Az üzemeltetés az alapítvány keretein belül, a szülők és az önkormányzat segítségével az idény végéig biztosított.

A szakmai munka folyamatosságát a szomszédvár segítségével fogják tudni megoldani, mondta Marosvári. A mérkőzések és edzések idején a kispadon a Szombathelyi Pingvinek Jégkorong Klub vezetőedzője, Csergő István és utánpótlásedzője, Göncz Szabolcs foglal majd helyet. A szakmai munka további fejlesztésére is vannak már tervek, de erről az elnök még korainak tartotta tájékoztatni a közvéleményt. Most azon dolgoznak, hogy fenntartsák a színvonalat, megőrizzék az értékeiket, és amennyiben a hosszú távú csarnoküzemeltetés ügye is letisztul, remélhetőleg két hónapon belül tájékoztatják blogunk olvasóit a távlati elképzelésekről.

A klubnál mindenki tisztában van azzal, hogy a távozó edző komoly szakmai hátteret jelentett. A semmiből hozta létre azt a tudásbázist, amire érdemes építeni, de mindenkit hajt a vágy, hogy megmutassák, a Titánok sikere nem egy emberről szól, amit eddig elértek, az a közösség együttes teljesítményének köszönhető.

68 komment

Címkék: zalai titánok

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sok sikert nekik hajrá Jégkorong
EZ A BESZÉD EMBEREK! Szipogás elfelejtve, és csak a szorgos munka. Hajrá kis Titánok!
Kedves Titánok!

Sok sikert kívánok nektek.
Amit ezen az oldalon olvastok Kercsó Árpádról, azt ne higgyétek el feltétel nélkül, mindig beszéljétek meg szüleitekkel, és hallgassatok rájuk mindenben.
Tudjátok ide sok bolond felnőtt is írkálsok mindent, akik nem mindig a Ti jövőtöket tartják szemelőtt, hanem saját szórakozásukat.
Mutassátok meg a Fradinak meg a Dózsának, hogy jó csapat és jó klub a TITÁNOK!
A történet végre megint gyerekekről szól! Teljes szívemből drukkolok a kis Titánoknak! (bárki is az edzőjük)
Lám-lám! Azért mégsem áll meg az élet! Sok sikert a Titánoknak!
Azert erdekelne, hogy egy Titanok-Pingvinek meccsre klonozzak az edzoket, vagy majd a ket pad kozott mindket oldalra adnak tanacsokat :)
Én is minden jót kívánok a Titánoknak! Kár, hogy Kercsó nem tudott még 4-5 évet a csapattal dolgozni. Mondom mindezt azért, mert beszélgettem egyszer egy a magyar hokihoz igen közel álló emberrel, és ő azt mondta nekem, hogy Kercsó istenigazából 15-16 éves korig tudja a gyerekeket világszínvonalon edzeni (ergo lerakni az alapokat), de ettől a kortól számítva el kell venni tőle őket, mert további hasonló színtű fejlődésüket már egy Spisak féle edző tudja garantálni. Nos ha jól tudom a Titánok java része 97-98-es korosztályú, tehát 11-12 évesek...
Pedig úgy bíztam benne, amikor Kercsó azt nyilatkozta, hogy ebből a csapatból 4 srác tuti NHL-es lesz, és kapkodni fognak utánuk a tengerentúli csapatok (ha csak a fele bejött volna, bejönne..., Mazzag Dani nevét már meg is jegyeztem akkor),és ők leszenk az első olyan generáció, amely tratósan A-csoportban tudja tartnai a magyar válogatottat. Szvsz a magyar hoki további fejlődésének komoly feltétele, hogy legyen legalább 1-2 NHL-es játékosunk (ez óriási pozitív visszacsatolást indítana el, lásd: szlovákok). Bízom benne, hogy ez Gallo Illésnek és/vagy Hári Janinak összejön (nekik is Kercsó tette le az alapokat a Starsban...), ez pár éven belül kiderül, hisz idén már azt hiszem 17 évesek lesznek. Szóval most nagyon elvagyok kenődve, de bízom benne, hogy sikerül egy Kercsóhoz fogható edzőt szerződtetni, bár ennek esélye szememben egyenlő a nullával. Ettől független bizakodom, mert mást nem tehetek, és tiszta szívemből: Hajrá Magyar Utánpótlás! Hajrá Magyar Hoki!
Attól tartok, vulgáris, elfogult véleményt írnék ide. Inkább nem teszem.
:) :(
@Skyblue: Figyi Hári és Galló jó pár évet lenyomott újpesten !!!Az ottani NEVELŐ edzőknek miért nem csinálunk PR-t??
A mostani kölyök bajnokságban a titánokon kívül még 13 csapat van ami azért elég jó szám!

A felső hát csapataival 6 csapat szoros eredményeket játszanak a titánok 1-2 gól ,sőt ki is kaptak már több csapattól ,döntetlen is volt pedig a titánoknál többnyire az a 6-8 nevesített játékos játszik folyamatosan míg más csapatok 3 sorral játszanak!
A titánok jó csapat de butaság (a többiekre nézve pedig nagyon csúnya dolog) őket és az ő volt edzőjüket kikiáltani az „A” csoport egyetlen letéteményesének!!A többi 12 csapat és kb 200 gyerek hagyja abba,vagy menyjenek zalába??
@pakkk: "és ők lesznek az első olyan generáció"
@Flashi: Na, ismét kezditek! Ez nem kívánságműsor! És kihagytad, hajrá HC Felcsík!
Apa kezdődik megint... Apa most akkor elölről kezdődik minden?

Én is kivánom az UTÉ-nek. Bárcsak realitás lenne, mert akkor nem kellene megmagyaráznia Pakkk-nak és másoknak, hogy vajon hol vannak a NEVELŐ edzők újabb és újabb felfedezettjei. És hogy vajon a tabellákra (mindhárom Up-korosztályéra) rápillantva miért látom ezt másként.

Meggyőződésem, hogy már a jelennek is igazolnia kellene valamit.

Söprögessen mindenki a saját portáján. Legyetek inkább azon, hogy a saját dolgotokat tisztába tegyétek.


Szóval: na most már elég ebből...
Kedves hozzászólók!
A vita meddő. Álljon itt magának Kercsó Árpádnak a 3 hónappal ezelőtti nyilatkozata:
jegkorong.blog.hu/2008/10/31/alomszeru_szinvonal_a_kolykoknel
"Kercsó Árpád, a program szakmai vezetője sem fukarkodott a jelzőkkel. "Az 1995-ös korosztályt jól ismerem, meglepetés nem ért. Tudtam, hogy a Zalai Titánokon kívül a Dunaferrben, az Alba Volánban és az UTE-ban is vannak kiemelkedő játékosok. Az igazi meglepetés az 1996-osoknál ért. Sok-sok hihetetlen jó minőségű jégkorongozót láttam. Óriási lehetőség előtt áll ez a korosztály. Rengeteg klubban folyik magas szintű munka, az eddig említetteken kívül a MAC-ból, a Bp. Starsból, a Miskolcból, a Debrecenből, de az Ürömből is érkeztek olyan játékosok, akik nagyon ügyesek, és alkalmasak arra, hogy A csoportos színvonalú hokisokká váljanak."
Hokikorinak igaza van!

A magam részéről tanulni valóm van: sok utánpótlás-meccsre kellen járnom, még akkor is, ha nics semmi családi vonatkozásom. Akkor többet tudnék a játékosokról. És megismétlem korábbi felhívásomat, hogy menjünk minél többen! például milyen lenne a kölyökbajnokság döntőjén egy telt ház. Annak lenne igazán PR-értéke a médiában. Szervezzük meg!!!!!!
Zeg, Zeg, Zeg, Zalaegerszeg!:-)
Sok sikert és remélem, akikre eddig is számíthattatok, nem hagynak most sem cserben!
@csaracso: Sokat emlegetik a tiszteletet, a sport iránti alázatot stb. Pedig mind az edzőknek, mind a srácoknak egy valamit jól a búrájukba kellene vésni: ÖNURALOM!!!
Ha nem megy az edzőnek, miért menne a srácoknak? Ezt meg kell tanulnia mindenkinek! Aztán jöhet a sport.
dealer fiam te azert sietsz irni mert felsz apad meglatja mit irsz es lever egy nagy fulest:)

mit tudsz te az eletrol? ha tenyleg 12 eves vagy remek nevelest kaphatsz ha ilyen nickneven irkalsz, ugyhogy fogyatekos vagy fiam nem kicsit es ne szolj bele amihez nem ertesz. vagy ugy gondolod 12 evesen es kicsi korcsolyazotudassal nagy kiraly vagy? tanulj neked meg az a dolgod a vitat meg hagyd masra.
csurhenek meg akkor nevezz valakit ha szetneztel a sajat kornyekeden.
Sok sikert a csapatnak a továbbiakban!
dealer fiam: kicsit tobbet tettem le a hoki asztalara mint te 12 evesen. egyebkent nem a szuleid szidtam csak te meg nem tudsz a sorok kozott olvasni...egyebkent meg ha elfogadsz egy tanacsot: kercso bacsit neked meg nagyon de nagyon tisztelned kell es nem ugy irni rola ahogy te tetted. o aztan mar tenyleg tett le valamit az asztalra veled szemben...szoval eloszor bizonyits ne pedig 12 evesen biralj barkit es barmit.
Hát, Kercsónak tényleg nem lehetett könnyű dolga...
@kiralyfi: Zarojelben jegyeznem meg- azert te se vagy semmi. Leallsz vitatkozni egy gyerekkel? Szanalmas.
@stars01: Csak elküldte lefeküdni és jól tette!
@stars01: csak megmutattam neki ki van kivel:) de az a baj hogy veled nem tudok vitatkozni:) szanalmas? hagyjuk ezt...
egyebkent gabrielli igazad van: ezek a mostani gyerekek szeduletesen pofatlanok es arcok azt hiszem igaza van kercsonak nem egy pofon kellene ezeknek a kolykoknek, akikben szemernyi tisztelet sincs. bar ez eleg altalanositas de valamennyi igazsag tuti van benne
Sok sikert a kicsiknek! Remélem sokra viszik még!

Kercsóról meg: nem volt méltó búcsú, de váratlan sem...
Azért gondolom felbukkan még Újvárosban..
Tudjátok az a vicces az egészben, hogy ha az ember nincs egy ideig gépközelben, később már nem érhető, hogy egyes kommentek miről szólnak, mert néhányat moderáltak...

Mind1, nem is ez a lényeg, hanem , hogy ismét sokan nem a vonatkozó cikkről fejtik ki a véleményüket, hanem a több témánál már lezárt kommentezést próbélják itt folytatni. Könyörgöm NE TEGYÉTEK! ENNYI VOLT, LEGYEN VÉGE!

A Titánoknak pedig ezúton kívánok kitartást, s további sportsikereket! Sajnos úgy néz ki, hogy vasárnap nem tudok a csapattal utazni, de még biztosan lesz alkalom rá, hogy személyesen is beszélgessünk a kialakult helyzetről, a jövőről.
@MeLa: hát, ott vagyunk, ahol voltunk, de hamarosan jön poszt az új rendről. kár pedig.
Sziasztok. Szemely szerint nem ide tartozik a tema,de vannak azert ojan szemelyek akik nem tetovaznak eroszakhoz fojamodni ha valaki nem ugy tancol ahogy o akarja.
Klik ide; www.holine.ro/?action=hon&phase=675
@ZoltaN: Szia! Köszi, de kérlek olvass, mielőtt írsz... :

csaracso 2009.01.30. 19:29:04

Tehát már belinkelték a cikket egyszer.
Sok sikert és kitartást a Titánoknak,és várjuk őket holnap Fehérvárra.Ne adjátok fel srácok,úgy 90-91 körül a Fehérvári hoki léte is csak egy hajszálon múlott,és hova jutott.Álljon ez elöttetek példaként.Nem a világ dőlt össze csak változott valami.
@D. Gromov: ez mindig így van, hogy a legutolsó cikkhez kommentelnek minden olyan témát ami frissen merül fel??? :)
Bocsi a kov. jobban oda figyelek majd.
Hajrá zalai fiatalok, drukkolok nekik!
Én is nagyon szurkolok a zalaiaknak. És minden más magyar egyesületek is.

De most ez a cikk tetszett, ténnyleg ne adjátok fel.
Veni, vidi, vici - mondhatja magáról a zalaegerszegi csapat.
Ma délután meglátogatták azt a fehérvári csapatot, amelyik egy hete még 8:2-re verte a Dunaferr SE-t.
A dunaújvárosiakat pedig még a listavezető SC Csíkszereda se tudta eddig két vállra fektetni.
Alba Volán SC - Zalai Titánok 0:3 (0:2, 0:0, 0:1)
Remek kis bajnokság kár lenne veszni hagyni az egyik legígéretesebb csapatot.
Déli órákban, szintén Fehérváron játszottak a Titánok Mini "A" fordulón. Számomra meggyőzően motiváltnak, technikásnak, gólra törőnek, és sikerre éhes csapatnak tűntek. Remélem Árpit követő szakemberek, tovább tudják tartani az elért színvonalat, ami ebben a korosztályban is az elsők között van.
A TITÁNOK MI VAGYUNK
GYŐŐZELEMÉRT HARCOLUNK
LEVERJÜK A CSAPATOT
ÜNNEPELJÜK A NAPOT
EDZETTÜNK MI NAPHOSSZAT
HOGY MI LEGYÜNK A LEGJOBBAK
BEÉRETT A FÁRADTSÁG
MIÉNK LESZ A BAJNOKSÁG!

ÁRPI BÁCSI! ÉRTED JÁTSZOTTUNK!
NINCS ELLENSÉG CSAK ELLENFÉL.
DE TŐLE A TITÁN SOHASEM FÉL!
BARÁTOK LESZÜNK A MECCS UTÁN
DE VIGYÁZZ HA JÁTSZIK AZ EGERSZEGI TITÁN!

MERT SZIKRÁZIK A JÉG
A KORCSOLYA ALATT
ÉS FELTÁMAD A SZÉL
HA TÁMAD A CSAPAT
GYERE KI A MECCSRE ÉS ÉREZD MAGAD JÓL!
HÁLÓBAN A KORONG GÓL,GÓL,GÓL
JÓ A CSAPATUNK A MI CSAPATUNK!
VELÜNK VAGYTOK ÉS MI VELETEK VAGYUNK!
KIÁLTJÁK A FIÚK
SIKÍTJÁK A LÁNYOK
HOGY TITÁÁÁÁNOK TITÁÁNOK EGERSZEGI TITÁNOOK!!!!!!!

Laci vagyok,a Krisztian nevelo apukaja.Ezuttal szeretnem megkoszonni minden Titan szulonek a velunk szemben tanusitott BARATSAGOT es osszetartast,nagyon sajnaljuk,hogy igy alakultak a dolgok.Nekunk igy a jobb,mivel nem tudtuk elerni azt,hogy Krisztian mellet legyunk mindig,es el ismerjuk azt,hogy K.Arpinak koszonhetjuk azt,hogy a gyermekunket kizokentette az itthoni monoton hokieletbol.En mindent elkovettem hogy ezt az iskolaevet befejezze Egerszegen es persze a Hokiszezont is,tegnap jatszott is a Kriszti,de a HAZAjovetel elkerulhetetlen volt.Sajnalom az egesz dolgot de nem konnyu 1 gyermeket csak ugy elhagyni a Nagy vilagban 950 km-erre a szuloi haztol es raadasul kell meg konyorogni az anyaorszagban,hogy kapjon magyar allampolgarsagot mikor ugy hivjak,hogy SZABO PAL KRISZTIAN.Ezuttal udvozlok minden szulot a ZTITANS-oktol es nagyon remelem,hogy nem haragusznak rank,remelem majd talalkozunk majd az eletben hiszen mostmar nagyon tudjuk az utat Egerszegre es szerettuk is a varost.Kulonosen koszonjuk a figyelmesseget DR.Ronga Robi baratunknak es csaladjanak,es a Pitvar vendeglo szemelyzetenek es remeljuk,hogy meg fogunk szaguldani az M7-en Zalaegerszeg fele.Hamarosan amjd kuldok kepeket Kercso uj bazisarol.Hajra TITANOK!!!!!!!!!!!!!!!
KRISZTIÁN A LEGKIRÁLYABB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JÓ VOLTÁL TEGNAP A MECCSEN!
TOVÁBBI SOK SIKERT A HOKIBAN! BARÁTOD NÁTÁN
Ez a hétvége a Titánok hétvégéje volt! Mini, EK, Kölyök megmutatta, hogy másnap is fel kel a Nap, a munka bennük van és a sikereket ezután is ők fogják elérni, mint ahogy eddig is!
Aki menni akar az hadd menjen, nem árt néha egy kis megtisztulás!
Szép volt fiúk, Hajrá Titánok!
@Nátán#10: Mindig magadért és a csapatodért játsszál, akkor leszel profi!!!
@kamphore: Azért nem gondolod komolyan,hogy csak a csapat éri el a sikereket,ehez kellett egy EDZŐ is aki összerakta ezt a CSAPATOT!!!
@Titkos Rolland: Kellett, DE elment és még sem esett szét, mert a gyerekek folytatni akarják s ez a lényeg. Jön egy másik edző s a csapat további sikereket ér el az új edzővel!!! Csapat van és lesz, az edzők jöhetnek mehetnek!
Hajrá Titánok!
@kamphore: Ez teljesen igaz,csak NE felejtsük mit tett a TITÁNOKÉRT!!! Nem mellékesen,jobbak mindenkinél az országban.Maradjon így!
@Titkos Rolland: nem kell elfelejteni, de az élet nem áll meg, tovább haladt és a jövőt kell építeni, de nem visszanézve, keseregve, mert hátranézve nem lehet elpre haladni!
@Titkos Rolland: "NE felejtsük mit tett"Tönkre.
@kamphore: Visszanézve, hátranézve??!
Hozott egy döntést. Csodálom, hogy eddig is kibírta ennyi szemét ember között.
Még el sem hagyta az országot..
Kedves szülők, zalaegerszegiek, budapestiek, dunaújvárosiak...jégkorongot kedvelő Magyarok! "tisztelt" MJSZ!
KI TARTOTTA VISSZA, KI MONDTA NEKI EGY SZÓVAL IS, HOGY NE MENJEN EL????
Ki kezdte ki és lehetetlenítette el..????? Ki hazudott a szemébe és róla a háta mögött????

Persze, mindig előre kell nézni.

..mert akkor nincs szükség arra, hogy szembenézzetek önmagatokkal!
@vioola: Azt hittem kedvellek, de rájöttem, hogy ki vagy.
@titkosberni: Nekünk a gyerekekkel kell szembe nézni - szerintem az keményebb dió -, ők mennek holnap edzésre és meccsre, nekünk ők a fontosak, ne felejtsd el ők vannak a jégen, az arénában, a többi "csak" néző. Ott sokkal jobb lenni, mint azon kívül. Nekünk velük kell törődnünk! Ma is fel kelt a Nap!!!
@titkosberni: Ha itt csak szemét van miért nem mész te is?
Kamphore, teljesen igazad van. Csak a sok gyerek jövője a lényeg! Amelyik felnőtt lelkiismerete azt diktálja, hogy a bajnokság végéig kitart mellettük, az ezen a fórumon nem kap ítéletet, /mivel a jószándékú emberek mellé áll a többség/, aki pedig a kialakult helyzetből menekül minden médiában a szart dobálva oda, ahol évekig kenyeret adtak neki, az egyáltalán nem úriember és ezért megkapja a dózist többünktől vastagon.

De aztán gyorsan elfelejtjük ezt az embert, hiszen többet szóra sem érdemes...

Titkosberni, gyorsan sirasd el, de ne akard, hogy más szobrot faragjon neki. 20 éve segítenek rajta. Egyesületek erőn felül, Jégkorong szövetség, szülők pénztárcája, megértése, hite, valamint gyerekek tiszta tekintete. Ezt adta fel.
@b23: Vedd meg a lakásunk és már itt sem vagyunk!
Nem szeretnék a továbbiakban senkivel sem vitatkozni.
Mindenki vizsgálja meg a saját felelősségét!
Én valóban siratom.
@titkosberni: A legnagyobb felelőssége magának Kercsó Árpádnak van az egész történetben.
@KCs: Vicces, hogy megjelensz..pont most..:D
Van egy még át nem adott üzenetem neked.

Csaba, inkább mosd meg a hajad!

..ezt te biztos érted.
@titkosberni: Nem értem. De nem baj.
Arra nagyon kivancsi lennek,hogy Karcfalvan(ha jol emlekszem itt lessz az uj fohadiszallasa Kercsonak)ugyanazt a gyujto munkat probalja-e ujra elinditani mint megannyi esetben mostanig.
Csikszeredann,Gyergyoszentmikloson van egy par tehetseges gyerek.
@toblerone: A gyűjtést a Titánoknál kezdte. Vokla, Láday, Szabó. Kérdés, hogy megengedik neki ott mindezt?
@kamphore: Tudomasom szerint a Starsnal mar elkezdte.Nemes,Hardi,Nemeth,Gagyor az erdelyi gyerekek,ezek kozul egy sem a Starsnal kezdte.
Amugy most, ahogy mondani szoktak megkapta a zsak a foltjat,Kurkotol sem idegen ez a stilus.(lasd HC)
@toblerone: igaz, de arra gondoltam, hogy a múlt héten ÚJRA kezdte a Titánoknál. De nem értem, hogy ott mit csinálnak ebben a szezonban az elvitt gyerekek, max. pályaedzők lesznek és bemutató bábuk a korcsolyázni nem tudóknak, hogy kell fogni az ütőt.
süti beállítások módosítása