HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Kercsó Árpád elhagyja Magyarországot

2009.01.29. 11:23 Hblog

Február 1-jétől a HC Felcsík utánpótláscsapatánál dolgozik a Zalaegerszegről távozó Kercsó Árpád. Az edző blogunknak elmondta, nem fegyelmi büntetése miatt tér vissza szülőföldjére, az csak az utolsó csepp volt a pohárban.

"Nagyon szerettem a zalaegerszegi feladatot, sajnálom, hogy ellehetetlenült a munkám – jelentette ki Kercsó. – Már tavaly szeptemberben kis híján erre az elhatározásra jutottam, de nem bírtam szakítani a várossal és a gyerekekkel. Mostanra azonban tarthatatlanná vált a helyzet. A tulajdonviszonyok mind a csapatot, mind a csarnokot illetően rendezetlenek, fizetést hónapok óta nem kaptam, rengetegen támadtak nemcsak kívülről, belülről is, a szülők egy része ellenem dolgozott a háttérben. Már csomagolok, a Zalai Titánok játékosaitól a mai edzésen köszönök el."

Kercsó Árpád nagy kihívásnak tartja a csíki munkát, úgy tudja, jó körülmények között dolgozhat majd a HC Felcsíknál, több száz gyerekből igyekezhet jó hokisokat nevelni.

Arról, hogy a magyar kölyök korosztállyal a továbbiakban foglalkozhat-e, egyelőre nem beszéltünk a mesteredzővel, de több, mint valószínű, hogy a történtek után ebben sem kell számítani a közreműködésére.

402 komment

Címkék: utánpótlás kercsó zalai titánok

@rangers64: na errol van szo
@icemami: van gyerekem es ugyanezt erzem es tudom hogy nagy mertekben mi vagyunk a hibasak
@cicero77: mondjuk például Galaniszt miért abba a csoportba tetted, ahová?
@kerusz: Mert gondolom azt hiszi, hogy Görögországból honosítottuk.
nem attól leszel erkölcsös és életrevaló, hogy hányszor vernek el otthon és az iskolában, hanem, hogy milyen emberi példát látsz azoktól akik felneveltek, legyen az egy szülő, tanár vagy edző

a sportnak sem az az elsődleges feladata, hogy sztárokat tenyésszen, hanem, hogy testileg és LELKILEG egészséges felnőtteket neveljen a gyerekekből, akik ezután az innen szerzett impulzusok segítségével sikeres életet építhetnek maguknak

nekem úgy tűnik Kercsó mester itt bukott meg, CSÚNYÁN.
rangers64: igen 3 éves játékos MÚLT! Pályára nem léehetett küldeni, korigép amivel a gyerek k.technikáját sikerült szétverni. Ezt még szövetségileg is támogatják! Hajrá utánpótlás!
vagy Vaszjunyint.. éljen a fajelmélet
@cicero77: Nem mi hanem ez a világ.De ebben élünk éppen ezért kell nekünk a legjobb tudásunk szerint felnevelni őket.Az erőszak erőszakot szül a primitívség primitívséget.Tegyünk ellenne Ők ne legyenek ilyenek mert ha mégis így lesz akkor mondhatod,hogy mi vagyunk a hibásak.
A lenyeg az hogz mi jol jartunk azzal hogy hazajon Kercso.Nem feltem a kis felcsiki sracokat mert nem balettozni akarnak hanem hokizni es az itteni szulok java nem azert kuldi edzesre a gyereket hogy valaki ott majd simogassa oket hanem azert hogy sportoljon es ember valjon belole egy olyan ember aki hust eszik es nem zabkasan el tejporral keverve.
@Iblisz: mért kezdem azt érezni, hogy itt lassan ez kezd átcsúszni a tökös "pofonesőben nevelt" csiki gyerekek és a nyápic magyarok ütköztetésébe
Na ez az amit mondok az én gyerekemnek nem kell bunkó a kezébe,hogy húst egyen.Igaz nem mindig eszik húst a szalonna is megteszi.És mégis ember lesz belőle ez tuti.
@guriga uram jr.:
Kanadában nem üvőlthetnek a gyerekekkel, mert akkor beperelik az edzőt, a tanárt, vagy bárkit.
Hangosan lehet biztatni játékost, csapatot: de megalázni, leanyázni, lebuzizni lehet, csak azért börtön jár!

@guriga uram jr.:
Kanadában nem üvőlthetnek a gyerekekkel, mert akkor beperelik az edzőt, a tanárt, vagy bárkit.
Hangosan lehet biztatni játékost, csapatot: de megalázni, leanyázni, lebuzizni lehet, csak azért börtön jár!

@Iblisz: jólvan kezdődik !!! Ird csak ki hogy TÁPOSOK !!! nmetudtok kibújni a börötökből és fáj nektek hog jobb a hokink a tiéteknél...
Kedves kommentezők!
Nem tudom közületek ki zalaegerszegi és melyitek mit tud az igazi okokról.
A jégcsarnokot habár magántulajdon(de azért városi ajándék telken) túlnyomó részben a város tartotta el(jégidőt vásárolva).Ebben délelötti iskolás,óvodás korcsolyázás és a hokicsapat edzései fértek bele.A város polgárai max.napi 1,5 óra erejéig vehették igénybe. Ez döntően Kercsó úr érdeme. A csőd után a bank már finanszírozza tovább ingyen a jéghokit, de felajánlották, hogy a köv. két hónapban ingyen edzhetnek, amit a hokisok nem fogadtak, további pénzt követelve a várostól. A városnak nincs további pénze erre. Kercsó távozásának ezek voltak a végső okai.
Kercsó működése:
-kinevelt egy-két korosztályból sikeres csapatot, de milyen áron:
-csak az játszhatott, aki tőle szerezte be a szerelést, korit, ütőt.(A jégcsarnokban működő sportbolt már hónapokkal ezelött bezárt, Kercsóval támadt nézeteltérés miatt)
-apuka, anyuka nem(tudta) finanszírozta Kercsó úr dolgait a csemete kikerült a csapatból
-milyen csapat az amelyikbe már nyolc évesen úgy kell bevásárolnod magad?
-nem megszerettette a játékot, hanem gladiátorokat nevelt tizenéves gyerekekből, akik az első sikertelenség után összeomlanak.
Kérdés:miért nem tudott komoly felnőtt csapatnál sikert elérni?
Csak nem kiégtek az általa nevelt gyerekek?
Miért csődbe ment klubok,egyesületek szegélyezik az útját Mo-n?
Iblisz: igazad van! Eltaláltad a témát! :-)
@FLI: Akkor menj Kanadaba!
@FLI: Akkor menj Kanadaba!:)
Ma esti MTI-hír:


Jégkorong-Magyarország
Kercsó-búcsú Zalaegerszegen

Zalaegerszeg, 2009. január 29., csütörtök (MTI) - Zokogó szülők és gyerekek között tartotta meg utolsó edzését csütörtökön Kercsó Árpád a Zalai Titánok jégkorongcsapatánál. A kiváló szakember megelégelte a kilátástalan helyzetet és távozik Zalaegerszegről.
"Fizetés és gazda nélkül nem tudok tovább dolgozni" - mondta a magyar válogatott korábbi szövetségi kapitánya. "Az ígérgetésekkel tele a padlás, senki nem tud biztosat mondani. Leszámítva a pénztelenséget, csodálatos négy évet töltöttem el Zalaegerszegen. A mai este pedig szinte a szüleim elvesztésével volt egyenlő."
A mesteredző visszatér Székelyföldre, a jégcsarnokot pedig még két hónapig alapítvány működteti.
@fraind: Ez a legnagyobb baromsag amit mondhat egy magyar a magyarnak...gondolkozz el egy kicsit rajta...
@cicero77: kérdezd meg az előző generációkat, milyen puhányok az utána következők, mindnek ugyanez lesz a véleménye a következőkről.
El se tudom kepzelni,hogy valaha hozaussek a lanyomhoz,de ha azzal jonne haza a sulibol ,hogy a tanaratol kapott egy istenes pofot,biztos eloszor nem arra gondolnek,hogy a lanyom artatlan volt es rohanjak jelentgetni a tanart..Sajnos mi varoslakok nagyon el vagyunk mar nyapicosodva de mint irtam a kis felcsiki gobekat nem feltem ok meg nem tapon nottek fel,es ha Kercso leteker ket nyaklevest akkor csak a hasznukra fog valni es igazi kemeny hokistaka fognak valni.
@D. Gromov: Kercsónak a zsebében van az MTI!
@D. Gromov: Volt bátorságod ilyet leírni?Vigyázz magadra,még te is bűnbak leszel:))))))
@Joegep: kezdd erre kiéleződni a dolog sajnos...mikor ide jönnek az Erdélyi csapatok nem éri őket inzultus de a Magyar csapatokat,köpködik,táposozzák,gyurcsányfejüeknek hivják...BRAVÓ...most a forumon is ez megy csak kissé burkolva
@Iblisz: ha te tudod anélkül nevelni a lányod, hogy megüsd v. megalázd akkor ez a minimum, amit el kellene várnod egy idegentől
Arról lehet valamit tudni, hogy a mai szülői értekezleten milyen döntések születtek? Mi lesz a gyerekekkel? Lejátszák a maradék mérkőzéseket?
@fraind: En soha nem taposoztam le senkit egyszeru oknal fogva.Mert nem tdom a tomegbol ki tapos es ki az akiben Magyar sziv dobog...
@alpec: Persze s a CIA s a CNN s az FBI s a FIFA s az UEFA s meg mittomen mi...hagyd mar a hulyeseget...
Iblisz: táp ide vagy táp oda, itt is és ott is vannak tehetséges jégkorongozók. Jelenleg itt valamivel jobban áll a szénája a jégkorongnak. Kicsit csőlátásban szenvednek. 2-3 év és indul a hullámvasút lefelé. Div. 1 végével felnőtt A csoportot táplálni nem lehet. Ez csak a mesében van. Majd felébrednek a DIV 1 végén. Esetleg.
@barca9: Hidd el el is varom.Itt tobbrol van szo.Itt mar olyan dolgokrol van szo mikor a gyerekek mar mindent megengednem maguknak a tanaraikkal szemben is mert a nyapic anyuka es apuka ugyis melleje all.Itt latom en a nagy hibat.Hiszem hogy szep szoval lehet igazan nevelni egy gyereket es sokkal tobb foganatja van egy szep szonam vagy egy ertelmes beszelgetesnek,de vannak hatarok amiket be kell tartani es amiket sajnos sok szulo keptelen megerteni.
@fraind: Tevedsz,tudod hanyszor roman ciganyoztak le kint minket s nem csak,hanem a kishokisainkat is...
@rangers64: majd lekeverek két nyaklevest, és kurvaanyázok egy kicsit, oszt minden a helyére kerül :)

(na de további vidám vitát mindenkinek)
@Joegep: látom fogod az iróniát, kolléga.
Gyerekek, itt páran el vagytok tévedve! Nem a zalai szülők fúrták ki mert a gyerekeikkel cudarul bánt, nem is ezért tiltották el! Egy másik csapat öltözőjébe ment be és ott esett neki az ellenfél egyik játékosának! Ehhez kurvára semmi joga nem volt, még enyhén megúszta! Itt nem arról van szó hogy 1-2 szülő pártfogásba venné a nyámnyila gyerekét! Most persze adja a sértődöttet.
@Video Tóni: te itt helyreteszel mindent akkor mi most min fogunk vitazni?:D
@Iblisz: nagy a gyanum hogy a huszabalo szekely fiaink sem fogjak tovabb birni nem lessz ott sem egy eves evfordulo onnan is ilyen olyan oknal fogva tavolznia kell.Nezd meg az ujkori kolyok hoki edzeseket rohelyes 8-10 eves gyerekek tobb 1oo euros felszereleben jonnek le a jegrol a szulok egymast taposva tolonganak a palank korul pokrocba csavarva kiserik az elomelegitett autoba a kisocsiket hogy nehogy leverje az influenza.Na ezeknel sem fog bejonni a kercso modszer.
Talán azon kellene vitázni, ki ismer olyan szakembert, mecénást, vagy milyen megoldást javasol a Titánok megmentésére.
Halló, vérkommentezők? Mi a megoldás?
Majd ha esetleg a hc-nak nem jon ossze ebben az evben a kupak megnyerese eresztik ezt a fassza finn edzott es kurko megvarazsolja a fejet hogy igazoljon a hc-hoz
@emlékező: Egy orosz kgb-s tiszt:)))
@D. Gromov: Ez csak ugy lehetseges, hogy jol elverte Kercso oket, ezert sirtak! Meg a bucsufellepesen sem birt magaval a "szorny"!!! Bar errol ugyis hallani fogunk majd nemsokara reszleteket, hiszen Roger es guriga uram jr. biztos ott lapitottak valahol a palank mogott!
Egyik bennfentes barátunk itt a délutáni session-ben tudni vélte, hogy már megvan az új stáb. Roszul emlékszem?
@cicero77: Sajnos igazad van,de remenykedjunk hatha meg Felcsikon ennyire nem veszes a dolog.Sajnos mi is egyre tobb fuvet zabalunk es nalunk is van nezoje Gyozikenek,igy lassan ugyanabban a cipoben jarunk:(Mondtam mar,hogy utalom a globalizaciot?
...
Egyreszt orvendek,hogy hazajon egy nagyon jo edzo de nem tudom elhallgatni azt sem,hogy amig jol ment neki kint MO-n sz*rt a Szekely hokira meg az utanpotlasra,most hogy lesz..ta a kalapacs nyelet siet haza...
Szoval vitazzunk,hogy eljen ez a nagyon szinvonalas blog de tenyleg azert kozbe nezzunk magunkba is.
@Video Tóni: Az őltözői műsorhoz nem volt joga,de kinek van joga román cigányozni?Ez volt a kiinduló pont.És Kercsónak mennyi szidalmat,átkot és" büdös románt"kellett lenyelnie arról senki nem beszél.Vagy ez természetes,normális dolog?Gondoltál arra,hogy végig ellenséges kőzegben kellett neki dolgozni,eredményt elérni?Nálad is elszakadt volna a cérna,hidd el nekem.
Az kulonben tenyleg jo lenne ha legalabb a csapatot nem eresztenek szelnek!
Na itt a valasz kercso arpadot lehet budos romanozni ciganyozni de Galanisz es Vaszjunyin ok vertiszta Arpad leszrmazottak.
Már eltűnt a guriga Jr. kommentje ,de tökéletesen igaza van, csak senki nem értette meg...
@cicero77: Ki büdös románozta, cigányozta itt Kercsót?
És mi bajod Galanisszal és Vaszjunyinnal? Csak te találtad meg ezt a két játékost.
@rangers64: Az újpest edzője Baróti Zsolt, szintén csomafalváról származik. Szerinted ő arra buzdítja a játékosait hogy románcigányozzanak???
Furán gondolkodnak itt egyesek.
Nézzük a tényeket: itthagyja a magyar(országi) hokit egy kiemelkedően sikeres edző. Jó eséllyel széthullik a csapat amit összerakott. Valószínűleg emberileg vannak hibái, de ezt mindig másodkézből tudjuk, sose azoktól, akikkel az eredményeket érte el.
Mindenki ítélje meg, ahogy akaraja, de az fix, hogy a hazai hoki perspektívái 5-10-20%-kal (vérmérséklettől függően)romlanak ezáltal, ha már csak attól is, hogy a többi -egyesek szerint normálisan működő, vagy liberálisabb edzővel bíró - csapatnak egyel kevesebb méltó ellenfele lesz.
Még ha sokan rühellik is itt Kercsót, nem értem, hogy miért nem élik ezt meg a magyar hokit ért csapásnak...
Én azt mondom, hogy neki két fórummal kell elszámolnia, a lelkiismeretével, meg a csapatával, ha ők rendben vannak, akkor senki nem szólhat be. Pont ezért lehet fikázni a RBS közismerten pöcs edzőjét, de neki sem nekünk kell imponálni...
Majd ha egy csomó zalai gyerek örjöngve ünnepli a távozását, akkor én is csatlakozom hozzájuk, de addig bocs, de én veszteségnek fogom fel, ha valaki aki tett a jégkorongért többé nem teszi, legalább is nem a Magyar Köztársaságban, akkor is, ha emberileg megosztó személyiség.
Esküszöm, nem értem...
@veghist: normalis ember igy gondolkodik!
@OliBLOOD: en nem megtalaltam kiszedtek egy hozzaszollesbol ugy ahogy en is tettem a ciganyozassal de hadjuk mert nem jo irany
@Video Tóni: Baróti jó barátom,tudom,hogy ő nem buzdítja,mivel járok Újpesten meccsekre és nem vagyok sűket, ezért hallottam 1-2 nem a szépirodalomból idézett bekiabálást.Ha nem hiszel nekem,jobban figyeljél amikor pl Ince a biró!
Székely csak akkor lesz magyar Mo.-on, ha megmássza az Everestet(lásd Eröss Zsolt).
Remélem azért a zalai tehetségek nem kallódnak el, és sikerül Kercsót egy hasonló szintű edzővel pótolni, mert ez a magyar hoki érdeke.
Még a korongokat is elvitte a sírós szittya.
Adjuk meg a csaszarnak ami a csaszare es mielott nagyon belemennenk ebbe a szekely magyar dologba jatszunk el a gondolattal hogy ki lett volna Kercso magyarorszag nelkul itthon.Kellett kercsonak magyarorszag es magyarorszagnak Kercso.Most hogy elvaltak utjaik hat ez van a tobbi a jovo titka de kernek penzt tenni ara hogy jovore a kurko fele hc t edzi majd
Ma esti Sportvilágban hosszabb riport van vele:

real1.radio.hu:8080/ramgen/kossuth/2009/01/29/2009-01-29-k19.rm?start=0:05:00.0

Kossuth "Hangtár" szekciójában megtalálható.
@alpec: Bocs csak mar tele van a tokom a sok vadaskodoval..bocs meegyszer;)
Kivánom, hogy erdélyben ugyan olyan eredményes legyen mint az "anya országban"de félek ott előbb megkapja a kiérdemelt pofonokat.Nem a saját csapatátol hanem az ellenfél szintén MAGYAR szülőitől.Ott nem lesznek olyan birkák a szülők vezetők edzők mint magyarhonban.
@cicero77: Csak egy okot sorolj fel amiert ezt gondolod...
@rangers64: Elegem van már abból hogy 1-2 hülye beszólás miatt egyesek állandóan székely-magyar ellentétet próbálnak szítani! Kercsót is a stílusa illetve a módszerei miatt kritizáltuk, de ezt is sikerült azonnal kifordítani és lett belőle egy végeláthatatlan észosztás!
@fekmen: Nem tudom ugy erzem,eleg nagy bomba lenne ahoz hogy kjg megtegye ha ez a szezon nem eppen jol sikerul majd
@Video Tóni: A székely-magyar ellentétnek nem vagyok a híve.Ez nem jó irány,de a Kercsó elleni támadásokat sem tudom értékelni.
@cicero77: Azzal tönkre is tenné csapatot vagy Kercsót.Remélem a sürgösségi osztályt nem szüntetik meg addig.:))
De szerintem ezt még te sem hiszed el.
Mellesleg a stílusod nagyon hasonlít mekra-imiére.:))
@rangers64: Konkrétan ki támadta? Csinált egy baromságot ami miatt elmeszelték áprilisig, ezután Magától úgy döntött hogy otthagyja a titánokat és elmegy a Felcsíkhoz. Az idő majd eldönti hogy ott mit alkot!
@Muki76: Nem vagyok meggyozodve hogy rossz parositas volna mint szakember bizonyitott ott viszont azert meglett ferfiak jatszanak akik azert nem veszik szivre a durvabb szohasznalatot .
Es pont olyan a stilusod mint csifra-jenoe:))
@cicero77: Meg ha meg is tenne, hidd el, nem a bomba kedveert csinalna, de szerintem se aktualis errol beszelni es velemenyem szerint nem lenne egy igazan jo megoldas. Minden elismeresem a Kercso Arpade, de valahogy nem latom, hogy az o es a HC utjai kereszteznek egymast. Amugy egy jo par dologgal egyetertek amit MA irtal...
@fekmen: Tobbet nem mondok csak annyit hogy febr 1tol 1oo%ban a kurko embere(biztos forras)Ha valaki nem ert eggyet a haces strategiaval az en vagyok,de ez most nagy huzas volt kurkotol.A kerdes csak az meddig birja finanszirozni az egeszet!
@fekmen: Hidd el mashol nem latom hogy hol tudna jo munkat vegezni viszont az emberi hiusaga megkoveteli hogy olyan iranyba mozduljon ahonnan vissza adhatja a pofot a magyar hokinak erre pedig a hc a legjobb valasztas es legyunk oszintek ez a finn edzo nem az akit a nevjegye alapjan bemutattak
@cicero77: a hc nagy csapataban soha nem fog edzoskodni
@Kekfeher: es melyik a kicsi csapat?
@cicero77: hace utanpotlasrol nem hallottal?ezutan fogsz(sajnos!dehat el kell fogadni)
@Kekfeher: komolyan nem,de jo ha van.Es hol vannak ?kik ok?
@cicero77: hat most kezdodik Felcsikon,persze megegyszer mondom kerdes meddig birja anyagilag kurko!amugy 1 eve gyozkodi Kercsot hat sikerult neki.Sportklubos letemre elismerem hogy jol csinalja a dolgokat kurko de amugy mint ember egy sokszinu hanyinger a szememben(mar elnezest a kifejezesert)
Hát elment a Sztárcsináló........
Biztos véletlen!
Gondolom kezéből ki ment a mágia!
Ez így helyes,engedjük el.
Kiket is nevelt ő?Ladányi,Szélig Tokaji,..........:)
A felcsokot szorostul borostul atvette tancos az az a fenesztela.
@korong: Korong egy kérdés Dimának vagy a Kercsónak milyen bizonyítható játékos múltja van??
Jah és lécci írj nevet kinek a technikáját tette tönkre a „Tichonov II „
Szinte keresztes háborúban érzem magam, hívők és hitetlenek, keresztrefeszítés,boszorkányüldözés és minden egyéb finomság.Az elején szeretném kijelenteni nem tartozom egyik táborhoz sem. Viszont az a véleményem, hogy néha nagyobb hatást lehet elérni egy atyai pofonnal mint 10 perc prédikálással, de ez atyai és ne edzői pofon legyen. Az edző legyen szigorú de következetes, nem kel a gyerekkel bratyizni arra vannak a haverok és soha ne legyen tettleges .Ha az edző ismeri a gyerek gyenge pontját, PL eltilthatja az edzésről vagy a mérkőzésről, esetleg 1 -2 gyerek miatt büntető feladatot csinálhat az egész csapat.Én így gondolom, szerintem ez lenne az ideális középút.Viszont most az a legfontosabb, hogy a Zalai gyerekeknek ne ez legyen a vég,remélem nem esnek össze attól, hogy a MESTERÜK cserben hagyta őket.( tudom mindig őt támadták és besokallt de nagyon gyors ez a távozás, elég megszervezettnek tűnik. Pedig mint tudjuk a kapitány hagyja el utoljára a süllyedő hajót)Egy utolsó gondolat:KÁ-nak lehet hogy egy idősebb korosztállyal kellet volna foglalkoznia és minden másképp lenne.
@Kekfeher: az,hogy mi a te szemedben egy fikarcnyit sem szamit mivel te egy senki vagy....legalabbis hozza kepest.Mikor majd fele annyit felmutatsz az eletedben barmilyen teren is, mint Kurko tette, ugathatsz,en addig helyedben inkabb kussolnek,nem bonyolodnek ilyen temakba amik amugy sem rad tartoznak.
Itt motoszkált bennem, hogy most mi lesz elment KÁ nincs kit szidni, ki lesz a következő.De látom van felhozatal, Dimán már rég csámcsogót a tisztelt nagyérdemű.Talán most lenne itt az ideje mindenkinek magába szállni és elgondolkodni ,hogy a gyereke jó helyen van-e? Ha igen akkor hagyd ott ha nem hozd el,de ne kezdődjön előröl a fikázás ,pocskondiázás, hagy dolgozzanak az edzők nyugodtan. Köszönöm.
@gumikigyo:

"...hogy a MESTERÜK cserben hagyta őket.... Pedig mint tudjuk a kapitány hagyja el utoljára a süllyedő hajót)
Értem, szóval az lett volna az elvárt, hogy fizetés nélkül szerelemből nyomja ameddig lehet. Nyilván Te így tettél volna. Őszintén én nem biztos, hogy én igen, bár sok a kiskorú gyerek itthon.
Talan el lehet azon gondolkozni, hogy a tobbi nemzet (a kisebbek is, mint Lettorszag) miert sikeresebbek a hokiban, mint mi. Nem hiszem, hogy ott a szulok azon nyavalyognak, hogy az edzok mennyire kegyetlenek. Ez egy kemeny sport, aki nem birja, az ne csinalja. Kercso kegyetlen, de kinevelt egy-ket Vast, Szeliget, Ladanyit...
Szemelyesen ismerem Kercsot es egyetlen bune, hogy nem torodik a mediaval megfelelokeppen, ezert o a mumus a magyar jegkorongban. Ezt nem rohatjuk fel neki, hogy csak a munkajaval torodik. Ezutan a 30 eves szeria utan megnezhetjuk, hogy megint mikor lesz magyar csapat aki nemzetkozi szinten megallja a helyet. Kercso nem isten, de tobb olyan edzo kellene, mint o, nem kevesebb.
Mindennapokban egy kedves jokedelyu ember (legalabbis a barataival), de mindene a jegkorong.
@veghist: Ez egy vállalkozás van mikor fut a szekér és van mikor nem, mégsem zárják be a boltot egyik napról a másikra se szó se beszéd. Ha jól tudom kezd valami körvonalazódni Zegen, szerintem a gyerekek miatt kikelet volna várni ezt az időt, de legalábbis kellet volna egy kis kifutási időt hagyni, hogy a gyerekek szokják a helyzetet.Tudod a lelki világuk, mert bár keménynek látszanak a pályán azért ez egy kemény pofon nekik az élettől és ezt nehéz lehet nekik feldolgozni.
Kercsót nagyon nem sajnálom,DE valami megoldás kéne ,hogy megmaradjon a csapat és a csarnok. Szerintem meg egy új edző érkezésével az ottani 2fanatikusoknak” megnyílik egy új dimenzió és meglátják máshogy és jobban is lehet,NEVELNI …
hihetetlenek a hozzaszolasok ennyire birka emberek kozott elek? jo szakember volt? ketseg sem ferhet hozza. voltak hibai? ketseg sem ferhet hozza. az kiabaljon akinek nincs. voltak eredmenyei? ketseg sem ferhet hozza. hianyozni fog a magyar hokibol? ketseg sem ferhet hozza.

sok sikert arpi a tovabbiakban is.
sokan nem felejtjuk mit tettel dunaujvarosert es az orszagert.


ui: azt mondjatok mekkora szemet dolog hogy uvolt es neha megutotte a gyereket. ja mert a gyerek artatlan barany es tisztelet a kivetelnek meg is erdemli. zarojelben jegyzem meg nezzetek meg az orosz kezilabda vagy roplabda kapitanyt mit muvelnek a felnott jatekosokkal...
vegyuk tudomasul ez kemeny sport es ide nem kellenek kis puhapocsuek...
Ez tipikusan az az eset, hogy profit akarunk csinalni a gyerekbol vagy mukedvelot. Emberek, a profizmushoz ilyen modszerek kellenek, katonas hozzaallas. Egyik olimpikontol sem hallottam, hogy tingi-lingi edzesekrol es aranyos edzokrol meselne. Mindenki dontse el, hogy mit akar kihozni a gyerekebol, es ennek fuggvenyeben keressen edzot neki. Az a helyzet hogy edzocskekbol van epp eleg, de edzobol nem olyan sok. Ha profit akarsz a gyerekedbol, akkor fogadd el a modszereket.
Sok sikert Arpi banak Szekelyfoldon!!
Mielőtt valaki nagyon temetné a magyar hokit:
Sofi, Nagy, Hegyi, Tóth Adrián... Pl.
Szóval őket ki nevelte? Milyen módszerekkel?
Ez most komoly kérdés, ha valaki tudja válaszoljon, hátha akkor objektívebben meg lehet ítélni Kercsót...
Esküszöm szótlan vagyok a hozzászólások egy részét olvasva. Emberek ti tudjátok mit beszéltek? Személyesen ismerem Kercsó Árpádot 25 éve, mióta Mországon dolgozik, de nem akarok, nem akartam hozzászólni ehhez a sehova nem vezető vitához. Nyilván vannak érvek és vannak ellenérvek is, nekem egyedül az a furcsa, hogy Árpi nem nézel szembe az emberekkel, a problémákkal és nem küzdesz az "igazadért", ha igazad van! A másik ami nagyon furcsa, hogy 1 hét leforgása alatt már "új" munkahelyed van, tehát ezt nem ma kezdted el kialakítani. Na mindegy, nem valószinű, hogy választ kapok, részemről annyi maradt, hogy jó munkát, sok sikert kívánjak!
@Kekfeher: Kurkot nem ismerem szeméjesen,annyit hallottam rola hogy a pénzéhez képest egyszerü ember,nem nagyzol ha kell villamossal utazik Budapesten.Annak viszont örülni kéne hogy van egy Kurko aki a hokiba fekteti a pénzét,nem is keveset.Sok Kurko elkelne a magyar és a székely jégkorongba!
@gregorius5556: @durex26:

Kicsit tévesen közelítitek meg a "modern" pedagógiát. Nyilván Kercsó Á. útja csupa fegyelmezhetetlen c... gyerekkel volt kikövezve, akikre nem hatott semmilyen jó szó. Ugyan. Itt többen már a bűnözést is a pedagógia hiányosságaira fogják... Lehet, csak semmi értelme. A valóságtól nagy mértékben elrugaszkodott általánosítás csupán. Persze, aki pofonokon nevelkedett, miért is gondolná másképp. És ez nagy probléma. (Mielőtt rákérdez valaki, még egyszer elmondom, magam is tanultam pedagógiát a felsőoktatásban, igaz, csak 2 félévig - valódit, nem az 1958-as japán módszert.) Tény, hogy egyénre szabottan kell motiválni a gyerekeket a tanulásban, de Kercsó Á. pedig nem szelektál, kit anyáz le, hanem csak úgy mindenkit kollektíve. Ennél vannak leheletnyit finomabb, mégis eredményesebb módszerek. Persze minden anyuka maga dönti el, belefér-e, ha a gyermeke edzője lek...-zza őt a háta mögött.

@Muki76: Szó sincs itt eltiprásról, bűnök felnagyításáról. Megint túl nagy szavakat használsz. A nagy nyilvánosság ismeri a dicsőséglistát, csak éppen a bűnlajstromot nem, amit én korántsem nagyítottam fel, sőt. Nyilvános felelősségre vonásról beszélek. Nem az ordítással és a csúnya beszéddel van bajom, hanem sok tanítvány ellehetetlenítéséről, megalázásáról, a gyerekek félreneveléséről, csalásokról, a sokatok által megvetett ármánykodásról. Ha edzőnek nem is, PR-szakembernek bármikor elmehetne.

@D. Gromov: Működik a PR-gépezet...
@jacint70: Ha K.Á. valamelyik szupermini tornán rájuk villantotta a szemét, akkor csakis neki köszönhetnek mindent. Ez nem kérdés. :)
@Wazowski: Nyilván Sidney Crosby is tele van még az edzőjétől szerzett kék-zöld foltokkal. Ez még mindig nem pénzkérdés.
@pakkk: Remélem, odakerül valamelyik tehetséges fiatal magyar szakember. Persze az itt írogatók nagy része szerint K.Á. egyik irigyéről lesz szó, aki learatja a babérjait, és ha 5-6, ne adj' isten 15-16 év múlva is sikeresek lesznek a srácok, az csak és kizárólag K.Á.-nak lesz köszönhető.
@guriga uram jr.:Írjál egy cikket erről,itt a blogon.Asszem megkaptad a lehetőséget.Van valami akadálya?
@guriga uram jr.: kedves guriga, te tényleg úgy érzed, hogy győztél? hát ha igen, akkor most már akár le is pihenhetsz, nem igaz? egy ilyen nagy harc után jár a szusszanás.
@D. Gromov:
Gratula, Tied a 400.
hát eddig tudtam türtőztetni magam!
1., nagyon magyaros ami itt folyik. elmegy egy ember aki tény hogy nem egyszerű. erre mi történik? köpködünk utánna!!!! miért?
2., ha vki ilyen szintem megosztó személyiség - vagy egekbe emelik, vagy sárba tiporják, de középút az nincs!- azért az vmit tudhat nem?????
3., az senkit sem érdekel hogy a hokibolond megfertőzött gyerekekkel mi lesz???
4.,én tegnap este a szülői értekezleten, ahol elbúcsuzott Árpi láttam kb 40 síró kisgyereket, 50-60 zokogó szülőt! és láttam egy embert aki a könnyeitől 5 percig megszólalni sem tudott!
ez az ember a vérszívó, vámpír stb....????????
(hozzáteszem ég mielőtt vki beírja hogy Jászai Mari díjat neki) ezt eljátszani nem lehet, őszinte volt.
5., ez az Ember mindenkitől - szülőtől gyerektől bocsánatot kért!!!

Na szóval röviden ennyit.
kérek mindenkit hogy innentől ezt hagyjuk abba.

értelmetlen dolog egy megváltoztathatlan tényen vitázni.

Buta és kicsinyes dolog egy megtört, hibáit belátó emberbe még belerúgni.

kedves hokis szülők! én senkinek sem kívánom azt a tegnap estét és az azt követő otthoni beszélgetést a gyerekkel! remélem soha nem lesz részetek benne!

Hajrá Titánok!

Csakazért is bajnok csapat lesz Zalaegerszegen!

További sportsikereket mindenkinek!
süti beállítások módosítása