HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Zürichbe menni szervezetten

2009.01.22. 17:28 F. Kapus

Közeledik február 1. Ekkor derül ki, hány vb-jegy fogyott napijegyes elővételben. Sok szurkoló kivár, mert az árak magasak, a mérkőzésbelépők elérhetőbbek lesznek. De az utazás és a szállás sem olcsó. A szervezett utakat kínáló irodákat mutatjuk be.

Jegyeket venni a világbajnokság hivatalos honlapjáról elindulva a Ticketcorner oldalán lehet. Most napijegyek kaphatóak, ami azt jelenti, hogy az adott nap összes meccsére érvényes. Ez egyrészt jó, mert a magyar válogatotton és aktuális ellenfelén kívül a többi csapatot is láthatja az ember, másrészt rossz, mert drágább annak, aki csak a mieinkre kíváncsi. Aki egy mérkőzésre szóló belépőre vágyik, annak február 1-jéig kell várnia, akkor nyílik lehetőség ilyenek vásárlására. Viszont érdemes résen lenni, mert nem kevesen várnak erre az alkalomra.

Az Exit Tours utazási iroda elsősorban a diákpiacon mozog. Generálkoncepciójuk, hogy olcsón utaztatnak, legyen szó síutakról, nyaralásról, jégkorong-világbajnokságról. Nem tekintik magukat jegyirodának, jegyhez rajtuk keresztül csak az jut, aki a szállásfoglalás és az utazás közül valamelyiket náluk veszi igénybe. Aki szurkolni akar a magyar csapatnak, azt nem hagyjuk itthon, jelentette ki az iroda tulajdonosa, Érdi Gábor. Aki az amerikai sportokhoz igazán közel áll, a Sport Tv egyik amerikaifoci-kommentátora. Az utakról is nála érdemes érdeklődni, a gabor.erdi@exittours.hu email címen, vagy a honlapon, a kapcsolat fül alatti számok valamelyikén.

Saját nonstop buszjáratot indítanak Zürichbe, ezek célirányosan a csarnokhoz viszik a szurkolókat, a mérkőzés után pedig visszajönnek Budapestre. Zürichben olcsó hostelekben béreltek helyeket, ahol a fiatalok low budget emeletes ágyas szobákban szállhatnak meg. Honlapjukon található ajánlataik nem teljesek, érdemes egyéni igény szerint ajánlatot kérni. Már csak azért is, mert kedvezményeik is személyre szabottak. Előnyt élveznek a sportolók, ha amatőrök is, és a csoportok, minden 20. utasnak ingyenes a szolgáltatás.

Három konkrét példa már eladott exittoursos egyedi csomagra:

A., 3 éj zürichi szállás hostelben+reggeli, buszos utazás, 2 db 3. kategóriás (azaz legolcsóbb) mérkőzésjegy az első két magyar meccsre: 270 EUR/fő.
B., 4 éj zürichi szállás hostelben+reggeli, buszos utazás, a 3 magyar csoportmeccs 3. kategóriás mérkőzésjeggyel: 320 EUR/fő.
C., 10 éj zürichi szállás hostelben+reggeli, egyéni utazás, 3 napijegy a magyar csoportra, 3 meccsjegy a kiesés elleni magyar mérkőzésekre, 1 napijegy a finn–cseh és dán–norvég meccsekre: 680 EUR/fő.

Az Ibusz sportirodája két konkrét utat ajánl, a hokitól független érdekes kiegészítő programokkal, szállással, utazással. Megfelelő létszám esetén a döntő körre is indítanak egy harmadik utat.

Az iroda jegyértékesítéssel is foglalkozik. Napijegy formájában állójegy már nincs, azaz a legolcsóbb típus elfogyott. A 2-es kategóriájú jegyek is elfogytak, már csak az 1. kategóriások vannak, ezek ára 49 800 forint. Bérlet mind a három kategóriában van, ez három napijegyet jelent, itt az állóhely ára: 49 800 HUF. Ez tehát hat meccset jelent. Egyelőre gondolkodnak a február 1. utáni szólómeccsjegy-értékesítésben. Naponta 200 jegyet rendeltek első körben, két hét alatt eladták, most úgy számolnak, hogy mindhárom csoportmeccsünkre legalább 350 napijegyet értékesítenek.

A Pegazus utazási iroda honlapján informál a náluk megvásárolható jegyekről, árral, kategóriával együtt. Szállás- és utazásügyben is kínálják szolgáltatásaikat, de itt nincsenek konkrétumok, a megadott kontaktokon keresztül elérhetőek.

A Questor a Pegazushoz hasonlóan elsősorban a vastagabb pénztárcájú utazni vágyókat célozza meg. Konkrét ajánlatuk itt található. Munkatársuk, Hollai Olivér eolmondta, ez csak tájékoztató jellegű információ, úgymond az alap. Személyre szóló ajánlatot bárki kérhet tőlük. Február 1. után, amikor már mérkőzésjegyek is vásárolhatóak lesznek, új csomagokkal jelentkeznek. "Azt tudni kell, hogy a svájci szállásárak nem magyar átlagfizetésekhez igazítottak, jelentősen nem tudunk lejjebb menni az árakkal – jelzi Hollai Olivér. – Jegyárakat és információt a oliver.hollai@quaestor.hu e-mail címen tudnak kérni, ígérik, februárban részletes jegyártáblázat is megjelenik a honalpjukon.

A további szervezőknek jelentkezésük esetén helyet biztosítunk.

26 komment

Címkék: utazás magyarország vb svájc válogatott jegy

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hát, nem tudom ki engedhet meg magának 3-4-5-6 száz eurós kiadásokat + a kaja, pia szuvenír, stb...
És ha még ketten mennének egy családból- kész anyagi csőd.. erre egy évig kellene gyűjteni és másra nem költeni.
Remélem egyszer mi is rendezünk és akkor csak a belépőt kell kicsengetni!
Hát igen, úgy néz ki hogy mi is lemondunk az útról.
Én ezt esküszöm nem értem!
Direkt ma is felmentem a ticketpro oldalára, hogy megnézzem, milyen jegyek kaphatók. Az ibusz 4 hónapja azt hirdeti, hogy elfogytak a jegyek. Én októberben vettem meg, ekkor az adott szektorban ahova vettem a jegyet (4P) 96 szabad hely volt még. Azóta eltelt négy hónap, és még mindíg kaphatók 94-133 jegy- (day), 55- (round) jegyek az állóba. Megy a paraszt vakítás ezerrel a ticketpronál, vagy a jegyirodáknál... Csak azt nem értem, hogy ez mire jó..
Hülyén fogalmaztam az idegtől, de a lényeg azért remélem érthető, van még jegy...
@mike80: Az Ibusz megrendelet egy bizonyos számú jegyet, azt árulta, és ez fogyott el.
F. Kapus:
Nekünk anno személyesen mást mondtak, de nem is ez a lényeg, mert a ticketpro-nál se stimmel valami. Utóbbinál kizártnak tartom, hogy 2-3 jegyet adtak volna el azonos szektorba, azonos kategóriába több mint negyedév alatt.. Valami turpisság van az eladásokkal, nyilván jó marketing, ha azt írják hogy "csak" 55 round ticket van. Ezzel folyamatos az érdeklődés.

De nem is értem miért húztam fel magam,mert a jegyek már régóta megvannak.

bocsi:-))

"Naponta 200 jegyet rendeltek első körben, két hét alatt eladták"

Mennyi nap is az a naponta??? Abból már fel lehetne szorozni, hogy kb. mennyien leszünk? (illetve annál csak többen, mert sokan máshonnan szerezték be a jegyeket) Avagy úgy kell érteni a 2 hetet, hogy 10 nap*200 jegy= 2000 magyar??

Jó lenne, de ez nekem kicsit soknak tűnik.
@F. Kapus:

Mi novemberben, az olimpiai slejetező után rendeltük - ibuszból - és már akkor azt mondták, hogy rendelni kell Svájcból. Nem is ígérték biztosra, hogy meglesznek a jegyek, szerencsére nem volt gond.
@Leslieke: valóban félreérthető, a naponta azt jelenti itt, hogy minden egyes mérkőzésnapra 200 jegyet rendelt az Ibusz, és ezt két hét alatt eladta
pedig a mai árakhoz képest a 320 euró a 4 napért reggelivel jeggyel utazással, elég korrekt sztm

Akkor ez minimum 400 magyart jelent, de inkább ennek a dupláját, nagyon sokan írták itt, hogy tickercorneren kersztül vették... na meg mi 3-an se tartozunk bele abba a 400-ba.

Lehet, hogy én aludtám át az utóbbi heteket, de e szerint körmeccs lesz a kiesés ellen:
www.iihf.com/channels/iihf-world-championship-oc09/home/tournament-information/game-schedule.html

Nekem az utolsó emlékem még 2 nyert meccses párharc volt.
@Von Siebenbuergen: csak tavaly volt kétmeccses, mindig is körmeccses volt, tavaly is azért, mert nagyok voltak a távolságok.
A Questor konkrét ajánlat linkje rossz, de persze dekódolható :-)
@Lazlee: azt vágom, hogy tavaly, meg előtte mi volt, de miért emlékszek akkor most is két meccses "rájátszásra"?

Mindegy, ez már az én problémám : )))
@Lazlee:
na mi lesz? Döntöttél már? :)
Mi csak a belorusz meccsre érünk majd ki. Melyik szektorba vegyünk jegyet? Szeretnénk olyan helyre venni, ahol minél több magyar szurkoló van.
@alvering: A régebbi topikok hozzászólaiból ítélve a 4P és a 4N szektorban is sok magyar lesz, mindkettő álló, és ott a legolcsóbb a jegy!
Tapasztaltabb VB látogatók szerint mennyire tuti, hogy februárban tudok venni jegyet a második szakasz egyes meccseinek olcsó szektoraiba? Kiesési meccsekre?

Előre is köszi.
@Káosz Professzor: Én nem vagyok tapasztalt VB látogató, de ugyanitt máshol azt írták többen is, hogy a második szakaszra mindig van jegy a helyszínen is. De majd valaki megmondja a tutit. :)
@Leslieke: Nagyon köszi. Rajta leszünk. MOndjuk az 1 csop meccsre még lehet h megpróbáljuk az ülőhelyet. Aztán a második körben meg lássuk mire lesz pénz:)
Eladó 4 személyre 3-3 napijegy a magyar válogatott csoportjának meccseire.

Ápr. 24. BLR-CAN, SVK-HUN
Ápr. 26. SVK-BLR, CAN-HUN
Ápr. 28. HUN-BLR, CAN-SVK

Napijegyenként 79 CHF, vagy 14.000 Ft. Akinek egyben kellene az egész, az előnyt élvez.

Érdeklődni e-mailben a kipuka_7@hotmail.com címen lehet.
@Káosz Professzor: Szia.Érdeklődnék, hogy van még a jegyekből?
BŐVEN ÁRON ALUL továbbra is eladó 4 személyre szóló, 3-3 napijegyet tartalmazó jegycsomag a magyar jégkorong válogatott VB csoportjának meccseire.

Ápr. 24: Fehéroroszország (BLR) - Kanada (CAN), Szlovákia (SVK)- Magyarország (HUN)
Ápr. 26: SVK - BLR, CAN - HUN
Ápr. 28: HUN - BLR, CAN - SVK

A 12 napijegy ára csomagban 144.000 Ft (12 eFt/db, 60 CHF/db). Mai árfolyamon neten rendelve kb 190.000 Ft lenne.

Érdeklődni a kipuka_7@hotmail.com címen
Zürichbe mennék április 23 vagy 24 a meccsre szeretnék odaérni 16.15-től van jegyem. Utitársat vagy utitársakat keresek max 3 fő. Ezen kívül szállás lehetőség is érdekelne.
süti beállítások módosítása