HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Miskolcon hokiünnepre készülnek

2009.01.11. 14:31 kerusz

Bukarestben a rájátszás a tét, Csíkszeredában a pályaelőny a rájátszásban, Fehérváron alsóházi rangadót játszanak, Miskolcon hokiünnepre készülnek. A Mol Liga megy tovább.

A legélesebb küzdelemre Bukarestben van kilátás, ahol a Steaua és a Dab.Docler csap össze délután két órától. Bár a dunaújvárosiak keretének fele gyengélkedik, ez az a mérkőzés, ahol mindent meg kell próbáljanak a győzelem érdekében. Ennek fényében különösen nagy veszteség számukra, hogy a fölényes csíkszeredai győzelemmel végződött HC-DAB meccsen Kiss Ákos összeszedte második 20 perces büntetését, és emiatt nem játszhat ma. A katonacsapat a dunaújvárosiakhoz hasonlóan szintén tartalékos Újpest elleni győzelemmel a tarsolyában készülhet a mai összecsapásra, ahol számára csak a győzelem lehet elfogadható, ha a rájátszásba akar kerülni.

A HC Csíkszereda és az Újpest szintén délután két órakor kezdődött mérkőzésén a hazaiak a toronymagas esélyesek. A tartalékos Újpest csak az utolsó másfél harmadban tudott egyenrangú ellenfele lenni az akkor már 5 góllal vezető Steauának. Legjobb védője és centere, első számú kapusa és két további stabil kezdő védője hiányában a tisztes helytállás a legfőbb cél a bő kerettel gazdálkodó listavezető otthonában.

Délután fél háromtól az Alba Volán farmcsapata fogadja a Progym gárdáját. A Progym megküzdött a pontokért Miskolcon is legutóbb, így a kis Volán számára a pontszerzés nem tűnik lehetetlen feladatnak, akkor sem, ha betegségek, illetve Maklári EBEL-kerettagsága miatt tartalékosan áll ki a mai meccsre.

Miskolc hosszú ideje már a ma esti, Ferencváros elleni televíziós mérkőzés lázában ég. Mivel előtte a miskolci lányok is játszanak a Fradi női csapatával, kétfrontos csata zajlik majd a csarnokban. Egri Istvánt, a klub vezetőjét kérdeztük a mérkőzésről. Megtudtuk,  Egri Gergely még Csíkszeredában összeszedett hátsérülése miatt továbbra sem állhat a csapat rendelkezésére, a fiatal szlovák Michal Fabok pedig lázas, de ő minden valószínűség szerint vállalja a játékot. A miskolciak még sosem tudtak nyerni televíziós mérkőzésen, ma mindenképpen szeretnék megtörni ezt az átkot.

A mérkőzés egyben a miskolci hoki ünnepének is ígérkezik. Az utcákat teleplakátolták, a csapat honlapjának fórumán pedig a szurkolók készülődéséről olvashattunk. "Miskolcon az a szokás, hogy elbúcsúztatjuk visszavonult játékosainkat, és azokat a légiósainkat, akik sokat tettek a csapatunkért. Ma három korábbi játékosunktól búcsúzunk, Béres Rolandtól, Kocsis Tamástól és Csaba Mártontól. Közülük Béres Roland olyan a miskolci hokinak, mint Ancsin János az Újpestnek. 2002-ben magyar pontkirály volt, a nálunk töltött hat év alatt összesen 106 pontot szerzett. A televíziós közvetítés 17:23-kor kezdődik a Sport 1-en, és a mérkőzés hivatalos kezdése előtti pár percben terveink szerint a három játékos is jégre lép a Fradi ellen. A város tele van a mérkőzés plakátjaival, és sok jegy elkelt elővételben is. Szeretnénk, hogy közel telt ház legyen. Szeretettel várunk minden hokiszurkolót a csarnokunkba, vagy a televíziók elé", nyilatkozta blogunknak Egri István.

150 komment

Címkék: mol liga

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Fejér Lilla: Kérlek ,ne általánosíts.Az az ember nem tudott számolni aki a jegyzőkönyvet írta.Az edző tudott ,mert kihagyta Sochát a csapatból.
Amúgy nem érdekel,ha nektek adják is a meccset,mert ha csapat úgy játszik a továbbiakban,ahogy a utóbbi meccseken tette akkor nem lesz méltó ellenfelünk a MOL ligában.Talán csak a Sportclub.

Igaza van Hozonak! Köszi HC és Hajrá Macik! :)
amugy a Miskolc-Fradi jo iramos,hajtos merkozes,a telthaz mar csak hab a tortan
Amúgy meg az egészből nem is biztos, hogy lesz bármi is, zöld asztalnál bármi lehet! Akinek itt tétre megy, az a Stars és mi, a többieknek fuxmindegy.
@szekely gobe: Egy egészséges DAB-ról is így vélekednél?! Vizilabda eredmény? Remélem találkozunk a rájátszásban! Valószínű akkor is a HC menne tovább, főleg hazai pályán, de kiváncsi vagyok ha a csapatban van és egészséges mindenki( Mestyán, Erdélyi P, Magosi, Misal, Hinks, Hegyi, Kiss Á.) akkor is ilyen vizilabda eredmény születik-e?! kötve hiszem...
Ha szabályszegés történik nincs mérlegelés.. nem az van a szabálykönyvben hogy csak akkor jár 3 pont a másik csapatnak ha azért szoros meccset játszottak, hanem mindenféle képen..

jah és hajrá macik!!!!
@Stommy: Kell nekik ez a kompenzáció. A Román kupát már elbukták, most valamivel helyre kell billentsék a lelkivilágukat. Ha ehhez a vízilabda-eredmény emlegetése kell, meg a DAB lefitymálása, akkor egészségükre. Egyébként meg Mukinak: a jegyzőkönyvbe csak az kerülhet be, ami az edző által leadott papíron van. Nem a zsűri nevezi a játékosokat a meccsre, mégha olyan jó is lenne most ezt hinni.
Te szekely idiota(mert gobe nem vagy)megerdemelned hogy valaki a pofad szetverje,de elobb utobb megkapod a pofot valakitol mert nagyon kered haver!
@Kekfeher: hold your horses,nyugi..
@Kekfeher: Idiota az te vagy es a sok kekfeherbe oltozott barom mint te na persze vannak kivetelek is de azert jol ismerem a ti csocselekkent tomorulo bandatokat de ti olyan nyalasok vagytok hogy pofozkodni csak itt mertek a blogon
@Fejér Lilla: Kukkintsd meg a tabellan a HC golaranyat es akkor rajossz, hogy ez a vizilabda eredmeny nem veletlen. Igen, faj hogy elbuktuk a roman kupat es faj hogy egy ember akkor, ott, nem tudott szamolni, de attol meg mindig vezetjuk a tabellat es ott is fogjuk befejezni. Lehet irigykedni es karorvendeni tovabb...
azert nagy a baj,ha a szekelyek mar egymast pofozzak:):):)
egyebkent meg a szabaly az szabaly, ha nem vetunk nincs miert bunhodni...
azt azert el kell felejteni ha a rajatszasba jut a dab lesz meg egy ilyen eredmeny. a rajatszas mar itt is masik mufaj. en egyebkent a dab helyeben a magyar bajnoki elodontokre koncentralnek mar nem erre a nyavalyas mol ligara.
fekmen: senki sem irigykedik, viszont aprilis vegen en a csoportos hokivebere megyek a magyar valogatottnak szurkolni:)
@kiralyfi: ha nincs eselyetek mar "nyavalyas" a Mol Liga???Erdekes hozzaallas...
@Fejér Lilla:
hagyd már Lilla, hadd morogjanak, gyere inkább meghívlak egy körre ;)
@Hozo: Neten nem ismerkedem. :PPP
@Fejér Lilla: én meg amúgy is a lányokat szeretem :)
en csak arra reagaltam hogy mire ez a nagy arcoskodas azon szeredai gyerekektol akik hobbi szurkolok es van egy csinalt csapatuk. de ne veszekedjunk itt magyar testverek:)
Miskolc VS Ferencvárosban győzzön a Jobbik!

@kiralyfi: A magyar valogatottnak ugyanugy szurkolunk mi is mert szerintem mi is pont olyan magyarok vagyunk mint ti es amikor voltak a nagy dontesek minket senki nem kerdezett meg hogy ez igy nekunk megfelel-e vagy sem mert akkor most nem itt lennenk . . . en szemely szerint meg soha nem drukkoltam mas valogatottnak igazan a magyaron kivul es Svajcban is kint leszek az biztos tehat a magyar valogatott az mindannyiunk szamara egyforma szivugy kell hogy legyen

ez a beszed gobe ocsem:) svajcban vallvetve kuzdunk hogy bennmaradjunk az a csoportban:)
ebben a hc-dab esetben mi az eljaras? a dab kell fellebbezzen vagy a szovetseg automatikusan, fellebbeyes nelkul, megbuntetheti a hc-t??
@kiralyfi: hogy irigykedik-e vagy nem azt mindenki sajat maga eldontheti, de az, hogy a HC-val foglalkoznak (-tok) a legtobbet, az is biztos, es az esetek tobbsegeben negativ ertelemben, na de mindegy... ami a MAGYAR vallogatottat illeti, lehet, hogy nem leszek kint Svajban, de innen csakis nekik fogok szurkolni, ugy ahogy eddig is. Es szerintem bennmaradunk... A "csinalt csapat" az pedig relativ... valahol egyszer el kell kezdeni, nem? Amugy eddig sok mindent rahordtak a HC-ra de ezt meg nem hallottam, mint ahogy azt sem, hogy "nyavalyas mol liga", pedig lassan vege a szezonnak, de hat te tudod...
A HC egy jó dolog ,a román(csiki) hoki állóvizét mindenképp felkavarta, most már a magyarét is. Örüljünk neki.
Az Ebelben a Ljubjana bajnoki címe ment el az adminisztráción.
ez a poszt nem a Fradi Miskolc meccsrol kellene szoljon ?
a sok suketelesen kivul (amit ideje volna befejezni mert rohejes) valaki meg mondana hogy ott mennyi az eredmeny mert gondolom jo meccs
@felsh: én vezetek egy nézőszámos statisztikát. A forrás a www.icehockey.hu-n található jegyzőkönyvek, illetve ahol nincs kitöltve a rubrika, akkor a sportnapilap, vagy egyéb forrás. Az utolsó pár meccset még nem frissítettem, de addig nagyjából így néz ki:
1. SC 1179
2. Progym 872
3. DAB 596
4. HC 587 (a két SC elleni meccs dobja
meg)
5. Steaua 508 (az adatok hitelességében
némileg kételkedek, de a
jegyzőkönyvbe szinte mindig 500
néző van beírva...)
6. Stars 383
7. UTE 371
8. Miskolc 329
9. FTC 266
10. Alba 231

Amúgy szezon végén fel fogom ajánlani a teljes statisztikát a blog szerkesztőinek, hátha fel tudják használni valamihez, és ezzel segíteni tudom a munkájukat. Van benne klubonkénti, fordulónkénti, meccsnaponkénti, stb. bontás.
@hüjeliba: akkor a hc "olcson" megussza :))
@kriga: erre vagyok kíváncsi már pár hónapja, köszi szépen :)
@kriga: Ahhh koszi:)
A Steauanal akkor vannak 500an ha a SCal jatszik, sot meg akkor sem mindig:P
A Hc pedig meglepett,de aztan rajottem h a SC dobja fol:)
Ha megkerlek azt is megtudnad irni h melyik csapatnak mikor es mekkora volt a legnagyobb nezoszam?Kossz

@OliBLOOD:
Ha már HC, jól látom, hogy a HC a Dózsa ellen is 6 légióst nevezett?
Zabludovskyi, Saluga, Fedor, Stefanka, Socha, Suur

www.regi.icehockey.hu/magyar/jk2+.php?mit=2639
@kriga: valószínűleg a valós adatokat megközelítő statisztikákhoz egyik adatként megteszi ez is. Bár sok helyen csak úgy beírnak valamit a nézőszámra. A kutya nem ellenőrzi. Tavaly voltak olyan nézőszámok jegyzőkönyveken, ahol nyilvánvaló volt, hogy találomra lenyomtak néhány billantyűt a numerikus billentyűzeten. A Nemzeti Sport adatait is bele lehet venni meg a csapathonlapokét is - több szem többet lát alapon.
@check: Huuha, a mai meccset is elkurtak???:)
@check: Fedor a kapus volt, de ha gondolod mehet ez is 5-0ra oda...
@check: Ja tenyleg 5+1 van...

@fekmen: Bakker tényleg, mindig összekeverem a Fedorokat (Pavol vs. Ivan)... Csak kérdeztem, mit vagy kiborulva?
@felsh: A mai Hc-Ute meccsen is voltak 500-an de ha te ugy gondolod akkor Sc-sek voltak mind. Amugy ha realisak akarunk lenni akkor az Sc-nek is csak a Hc ellen volt eddig telthaza
@kerusz: az összes rendelkezésre álló forrást gyűjtöm, a sportnapilapból is, a klubok honlapjáról is, és mindig összevetem őket. De a statisztikába a jegyzőkönyvekből vettem az adatokat, mert elvégre mégis az a hivatalos... Csak pl. a Steaua nézőszámait nem írja a Sport. Néha, elég rendszertelenül az Fcsteaua.ro közöl egy 5 soros cikket egy hokimeccsről, néha nézőszámot is írnak, azokat is ki szoktam gyűjteni

Felsh! Ha adsz egy elérhetőséget, hétfőn el tudom küldeni, addigra frissíteni is tudom. Szerintem téged a "kereszttabella" érdekelne a legjobban, de a többit is elküldöm szívesen, egy darab excel-file az egész.
Kriga!

Nem tudnád elküldeni ezt a statisztikát az lg18@freemail.hu -ra? :-)

köszi,
gab
@szekely gobe:
en nem azert irtam h megint hc-sc haboru torjon ki belole a blogon, es ne haragudj de altalaba te szoktad ezeket a "haborukat" elkezdeni. Most annyi a kulonbseg hogy masokkal ellentetbe en nem foglak hergelni a sok pro SC es kontra HC beszolasokkal...
Akarhogy is nezzuk a SCnak meg mindig sokkal tobb szurkoloja van mint a HCnak...Es hogy ne legyen SC-HC osszehasonlitas, a Miskolcnak is tobb szurkoloja van, es ezt ugy mondom hogy eletembe voltam 7 otthoni Miskolci meccsen es kb 20 HC meccsen amit otthon jatszottak.
@kriga: én is jelentkezem, a kerusz@yahoo.com címre szeretnék kérni egyet!
@check: Nem borultam en ki sehova, csak amint mar mondtam mindenki a Hc-t figyeli es szamolja a legiosait, masokkal nem is foglalkoztok. Igaz, hogy ilyet is csak mi hibaztunk, de ketszer csak nem fordul elo egymasutan (legalabbis nagyon remelem...:)). De engem nem zavar, legyen ez ezutan is igy jo par evig, hogy mindig a legjobbal foglalkozzatok...
@kriga: elkuldtem neked az email cimemet egy privat levelbe. Koszi:)
@felsh: Ja, most látom, hogy a legnagyobbat nézőszámot kérdezted:
1. SC 2500 (Steaua ellen okt. 31-én)
2. HC 2100 (SC ellen kétszer is - okt. 14 és nov. 2)
3. Miskolc 1300 (Fradi ellen, ma)
4. Progym 1200 (kétszer, UTE ellen okt. 26-án ésHC ellen okt. 31-én)
5. DAB 1000 (kétszer, SC ellen, nov. 18-án és UTE ellen dec. 30-án)
6. Steaua 1000 (a statisztika szerint kétszer, HC ellen okt. 10-én és UTE ellen dec 5-én)
7. UTE 873 (Fradi ellen jan. 2-én)
8. Fradi 600 (UTE ellen nov. 21-én)
9. Alba Volán 600 (SC ellen szept. 19-én)
10. Stars 550 (háromszor, Fradi ellen mindkétszer és az UTE ellen egyszer)
OK, mindenkinek elküldöm holnap.
@qx92: "valaki meg mondana hogy ott mennyi az eredmeny mert gondolom jo meccs" -Miskolc-Fradi
Büntetőkkel nyert a Miskolc. Az 1-2 harmadot láttam, és naggyon jó meccs volt. A kapusok parádéztak! :) Ami a hc meccsen a zsürizést illeti, nálunk (újváros) ilyen nem történhet meg, mert észrevettük volna h kevesebb játékos van a jégen, mint a papíron. Sajnálnám, h elvennék tőlünk az eredményt, de kicsit örülnék is neki, ha a DAB megkapná :) (de csak mert DAB fan vagyok :))
Visszatérve a Miskolc-Fradira, a csajok is jók voltak :) hajrá Démonok :)
Amugy a mai HC-UTE merkozesen megjelent a HC Csikszereda bohoca is es ez az ingyenelo Eros Zoltan meg ott pacsizot a goloknal a HC jatekosaival kacagtatva magat az egessz varosal hisz mindenki tudja hogy csak szerepel es nem ad semit a csapatnak meg a jatekosok is kacagjak
@porthoska: Jo-jo,de mennyi lett az eredmeny? Alba-Progym?
Varjatok tisztazzak,hogy ne legyen zavaros: mennyi lett es hogy alakult a Miskolc-Fradi? Valaki nem tudja veletlen a Volan-Gyergyon mennyi lett az eredmeny?
Hopp,most latom,hogy mar meg is jott kerdesemre a cikk...
Volán-Gyergyó: 0-6
Miskolc-Fradi 1-0 büntetőkkel
szoktok hogy HC igy meg HC ugy de ez a hires szekely bilbaotok ? =) hamar egy paran ugy dicsoitik itt a HC-t. a fiatalok mind ott allnak a meccsen a palank mellett s semmi jatekjoguk. ezer nem leszek en HC-s maradok mindig Sportklubbos legyen akarhanyadik helyen ! .
@porthoska: miskolcnal Pall Szabolcs vedett? csak azert mert ot regi jo ismerosom
@Csak a Sportklub :
nem azért de Sporklubnál még a palánk mellé sem jutnak el a fiatalok :) ha jól tudom Wallenberg -ék se nem fiatalok se nem székelyek :) a HC anno éppen azokból a fiatalokból indult akik SC ben nem kaptak szerepet, vagy tévedek?

@szeredaiak: szanalmas ez a vagdalozas, pofamrol sul a bor amikor beugortok es ugy viselkedtek es visittok mint a szoposmalacok :(

miskolc - fradi : nagyon teteszetta meccs, nem is tudom lattam e valaha ilyen izgalmas 0-0 meccset... fiamnak mutattam h ne, az ott a Buci, elkezdte skandalni hogy hajra buci, hajra buci :):):)
@fradigy aka Kolbaszosrajaspizza: nalad a pont ami a szeredaiakat illeti ez SZEGYEN
kar hogy a fradi miskolc meccset nem tudtam megnezni
@Hozo: igen. s a HC-nal hova kerultek a fiatalok?. ott vannak a csere pad mellett ott fagyoskodnak.
Megariszpekt DAB-nak, de remélem nem ez dönti el majd a play-off-ba jutás. Figyelembe véve, hogy esetleg az NZ-Starstól levonnak 3 pontot és a DAB kap még 3-at helyzeti előnybe kerül. Mindez úgy, hogy adminisztrációs hibák történtek és nem úgy, hogy jól hokiztak. Evvan.
@Csak a Sportklub : Csak felsorolnam a mai HC golszerzoket:Peter,Goga,Virag,Petres es Pall...ezt a cserepadon fagyoskodva szinte lehetetlen lett volna ugy gondolom.
A Hc már korábban "bizonyította milyen spotrtszerű"-2007 december Mk döntő:HC-DAB 13 Hc légiós ,abból 7 kettő mérkőzésre leigazolva/MK 4-es döntő/ ugyhogy elmehettek a ....hc "sporttársak az elnökötekkel együtt!!!
@Joegep: www.icehockey.hu itt minden eredményt megtudsz, akár még meccs közben is :)
@porthoska: kivéve a HC meccsekét...
@kerusz: ha MOLligás meccs, akkor ott kellene lennie :S ha nincsott akkor nem tudom miért
@Lifka: Mert nem vezetik a jegyzőkönyvet, hogy mindenki a honlapjukra kattintson az eredményért. Baromi egyszerű ez. Pénteken pont ez az ominózus jegyzőkönyv a 6+1 idegenlégióssal az egész mérkőzés alatt üres volt, kb. másfél órával a lefújás után készült el teljesen, addig ország-világ láthatta, éppen hol áll az adatok feltöltése.
@hokiss: Nem kellene minden bajkeveronek es aljas kis suntinal valaszolni de most nem tudom megallni szo nelkul . . . az ominozus HC-DAB magyar kupa donton csak 4 akkor hozott legios szerepelt de ketto a regiekbol le volt serulve tehat valojaban csak ket legios volt pluszban es azok is a szabalyok betartasaval szerepeltek a merkozesen . . . de volt egyszer egy olyan roman bajnoki donto amikor az SC csak a dontore hozott harom szlovakot akik azelott sosem jartak meg Romaniaban sem nev szerint Filip Hruby es Polomsky es ez akkor teljesen renben volt es mindenki orvendett hogy ez a harom szlovak szarra verte a Steauat az elso bukaresti meccsen mind az ot golt ok utottek es akkor senki nem kedojelezte meg az Sc sportszeruseget hogy miert csak a dontore hozta a szlovakokat . . . de a kis pitianer drukkereik majdnem agyverzest kaptak amikor a Hc csinalta ugyanezt es most ok kaptak ki a sajat cseleikkel de masok altal hasznalva . . . szegyeld magad kis hokiss es az ilyen piti bajkeverok miatt van ez az egessz Hc-Sc viszony itt ahol van
@szekely gobe: Szerintem ne firtassuk, hogy a szabályoknak megfelelően hoztátok-e a hat iglói játékost a Magyar Kupa döntőjére. Hallani arról, hogy ketten voltak utólag igazán meglepődve a hat játékos szeredai vendégjátékán, mégpedig a szlovák szövetség főtitkára és az igló elnöke. Legalább az egyikük aláírása a sárga kártyákon is kellett volna szerepeljen.
@Fejér Lilla: Ha nem lett volna minden rendben akkor az Sc meg aznap ovta volna a meccset . . . de aruld mar el vagy barki mas miert faj ez a Hc nektek annyira vagy mire akartok kilyukadni a sok marhasaggal? oszlassa fel Kurko a csapatot vagy csak gyenge jatekosokat jatszatson vagy mi a celotok vagy miben lelnetek ti szarkeverok orometeket?
@szekely gobe: A szart nem mi keverjük, kis barátom. Az SC miért nem óvott? Erről őket kérdezd meg. Lehet, elég volt nekik a tudat, hogy így is leszoptatok a DAB-tól.
Hát azért az nagyon kínos lenne, ha a Dab pont ezzel a meg nem érdemelt három ponttal netán bejutna a playoffba a Stars kárára.
@Fejér Lilla: egy szerencses buntetot nevezel leszopasnak? kivancsi lennek hogy a 12-3-ra akkor mi van a szotaradban? gondolom meg ennel is szebb szavak lennenek ha az eredmeny forditva lett volna
@szekely gobe: Szerintem a 0-5 eléggé fordított eredmény is.
@KCs: tehat akkor megint le...tuk? -:) akkor Fejer Lillanak erre is lesz egy par szep szava
@szekely gobe: Ne húzd fel magad ,teljesen fölösleges.
Valmikor nagy örömmel,jóindulattal fogadták a be a Sc-ot az Ob1-be,azt gondolván,hogy ,majd a zsönge színvonalú román jégkorong házatájáról érkező "szimpatikus" székely csapat, a bajnokság alsóházában elütögeti a korongot,derbizik az utolsó helyekért.Hát nem ez történt és a Mo.-i nagymellénnyű drukkerek,már nem találták annyira szimpatikusnak a Clubot,szidták a Mo.-on klubjuknak drukkoló csíkiakat,"sportszerűtlen" játékosaikat.Ugyanez a helyzet a HC-val,csak a Mo.-i drukkerekhez csatlakozott néhány SC drukker.
Szociál-phszichológiai jelenségnek vagyunk a tanúi,amelyet irigységnek neveznek.
Idézek egy tanulmányból:
"..„az irigységet így arra irányuló hajlandóságnak tekinthetjük, hogy ellenségesen
gondolunk mások elõnyeire, noha az, hogy szerencsésebbek nálunk, nem csökkenti a
mi elõnyeinket. Irigyeljük azokat, akik jobb helyzetben vannak nálunk, és még akkor
is készek lennénk megfosztani õket a nagyobb elõnyöktõl, ha ezzel a magunkéból is fel
kellene adnunk szükségképpen valamit.” (Rawls 1997: 616). A Rawls-i értelemben
vett irigységet a verseny okozta kudarc megtapasztalása idézi elõ, amely csökkenti a
személyek önbecsülését, és társadalmi gyûlölködéshez vezethet..."
Mi lesz itt ha a egy megerősödött csatlakozik a MOL ligához!!?? :))
bocs "...megerősödött Brassó csatlakozik..."
@Muki76: Muki ezt te jol leirtad . . . ez tenyleg igy van . . . sajnos hogy ez ellen nem nagyon lehet tenni . . . az irigyseg ellen
@Muki76: Szep volt Muki, ebben minden benne van...
@Muki76: Tudod mi az igazi baj a HC-val? A nagy arc a semmire és a szurkolóik viselkedése.
Kezdődött az egész a még csak juniorbajnokságban induló HC-vel akik hisztizve vonultak le Dunaújvárosban a döntőben, miután (egy videón egyértelműen nem les) gólt kaptak. Majd folytatódott a Magyar Kupával ahova egy sor légióst igazoltak. Igaz megnyerniük nem sikerült. Magyar és a román bajnokság döntőjéből is ki lettetek söpörve, pedig nagyon fogadkoztatok előtte és az arc is megvolt. Idén a MOL ligában is nagyon fellengzősek vagytok, mégis sikerült beleszaladnotok pár pofonba, a legfájóbb a kisvoláné lehetett. Szezon előtt Kurkó 5 kupáról beszélt, de már a kiírásoknál elbukott kettőt, mert nem jött rá, hogy a MOL ligával a magyar bajnokságban és kupában nem játszhat. Aztán ott volt a román kupa. SC-seket fikáztátok, mert kikaptak a Brassótól. Majd ti is kikaptatok tőlük. Azt a DAB-ot is sikerült kiütnötök, aki éppen ki tudott állni ellenetek betegségek miatt, jöttek is a nagyarcú nyilatkozatok, aztán kiderül, hogy amatőr hibát vétettetek.
Arcból kellene visszavenni. Első lépésként nyerni kell pár kupát utána lehet arcoskodni. Fordítva ez nem működik.
A szabály az mindenkire vonatkozik, de a HC-sek úgy gondolják Ők mindenki fölött vannak.
2 éve az UTE Ifi csapata a bronzérmét bukta el azért, mert az utolsó mérkőzésen az orvos 10 perc késéssel érkezett. A srácok egész éves munkája odalett egy pillanat alatt. Érdekes rájuk vonatkozott a szabály.
Ha a HC vétkezett és 6 légiós mezőnyjátékost nevezett, viselje a következményét és ne hőzöngjön.
Kiváncsi lennék, hogy akkor is ekkora lenne a hangjuk, ha ez SC-HC meccsen történt volna és az SC lenne a vétkes???
@Muki76: Sokat gondolkoztam ezen a Hc-Sc ellenteten es szomoruan jutottam arra a kovetkeztetesre hogy ahova mostanra eljutottunk az mar tulmegy mindenen es ez az egessz varos szegyene . . . nekem eleinte mindegy volt hogy melyik szeredai csapat jatszik en mindig a varosomnak drukkoltam es nem voltam sem Hc-s sem Sc-s hanem egyszeruen csak csikszeredai voltam es akkor alltam a Hc oldalara amikor az Sc magat szurkoloi magnak nevezo csocseleke es vezetosegenek egyes tagjai is minosithetetlenul kezdtek viselkedni a kisebbik szeredai csapattal es mindenaron azt akartak elerni hogy olyan lehetetlen helyzetbe hozzak hogy ne tudjon tovabb mukodni . . . az Sc vezetosege kezdte ezt es a csocselek ezt azzal tudta segiteni hogy ahol erte ott szidta es kopkodte a Hc jatekosait es vezetoseget de ez ugy kb ket ember muve volt a vezetosegbol es csocseleknek is azt a 20-30 embert nevezem akik korlaton athajolva kopkodik a Hc jatekosokat mert rengeteg normalis Sc drukker van es oket semmiert nem szeretnem megserteni . . . itt tartunk ma es remeljuk hogy ez csak pozitiv iranyban tud valtozni mert ha nem akkor az mar nagyon szomoru es elkeserito lenne az egessz varosra nezve
@avessik: remelem nem ittal alkoholt es jozanon irkalsz . . . mert a Hc-tol nem gondolja senki hogy mindenek folott van sot teljesen termeszetes hogy ha tevedtek akkor meg kell buntetni es valaljuk is ennek kovetkezmenyeit
@OliBLOOD: hogyan viselkednek a Hc szurkoloi? te hol lattad oket? a junior bajnoksagot meg hatalmas biroi segedletekkel nyertetek meg es hogy teged idezzelek akkor a birok ugy dontottek hogy ti kell nyerjetek
@szekely gobe: Arogánsan, nagyképűen, lenézik a többieket. Párat láttam személyesen is, igaz nem túl sokat, mert nincsenek sokan... Ez a kép róluk főleg az internetes megnyilvánulásaik alapján alakult ki bennem és még jópár emberben.
@OliBLOOD: miert nezne le valaki valakiket? egy ket ember utan meg nem itelhetsz . . . hogy mennyire vagyunk sokan vagy hogy ti mennyien vagytok abbol a statisztikabol amit kriga tett fel te is rajohettel . . . az internetes megnyilvanulas az mindig egy kicsit ingerultebb es kepferditobb mert az altalaban valasz egy provokaciora vagy egy szurkalodasra . . . de hidd el hogy Hc drukker letemre peldaul nagyon szurkolok a dunaujvarosi noi kezilabda es vizilabda csapatnak es semmi bajom senkivel sehol
@avessik: te normalis vagy...? Ha a pontlevonasert hallottal valakit hozongeni (amugy ezt a szot meg nem hallottam), akkor nem hiszem... 12-3 ra nyertunk, kozben tevedtunk, elvettek a pontokat, tudomasul vettuk es kesz. A tobbi mese a te beteg agyad szulemenye...
@szekely gobe: Ha veszítetek, akkor az szerintetek mindig a hatalmas bírói segítség miatt van. Ha nyertek, akkor meg Ti vagytok a legjobbak, és az ellenfél harmatgyenge.
@Fejér Lilla: A harmatgyenget csak azert irtam mert felkaptam a vizet Oli azon beirasara hogy a birok ma ugy dontottek hogy a Hc-nek nyernie kell . . . de senkit nem akartam megserteni vele es elnezest kerek azoktol akik ezt zokon vettek a realis velemenyem az a DAB-rol hogy ugyes fiatal harcos csapat es ha veluk jatszuk az elodontot akkor azt sokkal nehezebbnek kepzelem el mint az Nz-vel viszont amit nem szeretek a DAB-nal az az egyes jatekosok magatartasa az ellenfel szurkoloival szemben es en tenyleg ugy gondolom hogy a birok enyhen azert besegitnek nekik viszont ami nagyon pozitivum Dunaujvarosban az a civilizalt palya es kozonseg peldaul ottan sohasem hallottam romanozast vagy ehhez hasonlokat
@szekely gobe: Én még a junior HC szimpatizánsait láttam 2006 vége felé, amikor is hazai pályán románozták (és ez még a finomabb sértések közé tartozott) a magyar vendégjátékosokat. A helyi bírók minősíthetetlenül fújtak (szándékos sérülésokozásért legfeljebb 2 perceket osztogattak a hazai csapatnak), ahogy egyes játékosok is hányinger módon viselkedtek, de persze mindezt minek is hinnéd el, kedves túlzott elfogultságtól mentes HC-szurkoló, hiszen bizonyosan puszta irigységből találtam ki. Ami nektek fáj, az mind hiúságból fakadó fantazmagória, nemde? Nincs ez véletlenül fordítva? Nem azért erőlködtök ennyire saját igazatok bizonygatásával, mert az anyaországiakkal kapcsolatos negatív kényszerképzeteitek már az eget súrolják?

Egyébként pedig legyetek boldogok a két nagyszerű csapatotokkal. Ennyi van a romániai hokiban. Nekünk van egy Alba Volánunk, kitűnő külföldi csapatokban játszó légiósaink (bár olyan nektek is volt, amíg a HC-ba nem igazolt), és mindezek mellett még a két szem (és tegyük hozzá, sokkal nagyobb költségvetésből gazdálkodó) nagycsapatotokat többször is megszorítani képes 3-4 hazai gárdánk. A két nagyválogatott közti különbségről ne is tegyünk említést, jégcsarnok-ügyben pedig szintén jobban tesszük, ha nem szólunk (a két szeredai együttesnek másfél jégcsarnok? hmm...). Nem tudom, mire irigykedjek.
@guriga uram jr.: Nekem az anyaorszagiakkal az egvilagon semmilyen negativ kenyszerkepzeteim nincsenek sot rengeteg jo haverom es ismerosom van ottan es a felnott valogatottnak mi is pont ugy szurkolunk mint ti mert en pont ugyanolyan magyarnak kepzelem magam mint te sot meg nagyobbnak is ha kell . . . a magyar hoki sikere az minden magyar sikere es nem csak a tietek akik allampolgarok is vagytok es mi is ugyanugy kaptuk az infartust az ukran magyaron a tv elott mint ti es Svajcban is ott leszunk aprilisban
@szekely gobe: Na, ez szép zárszó volt Góbé!:)
Hány fokot mondanak felétek január 24.-ére?:)
@Fugeute: Fejezzem be ugye azt akarod mondani ezzel? -:)) 24-en nem tudom milyen ido lesz de most jo hideg van kb -25 . . . akkor remelem melegebb lesz de azert jol oltozzetek fel de ha megfaztok a meccs utan majd melegedunk a Fenyoben -:))
@szekely gobe: Köszi, ez szép zárása volt egy meddő vitának. :)
@guriga uram jr.: Lehet hogy nem is volt igazi vita csak a nagy tavolsagbol adodoan neha hajlamosak vagyunk igy kepzelni-:))
@szekely gobe: Én is így lettem HC drukker.:))
Hajrá Szereda!Hajrá HC!
@Muki76: Hajra Szereda Hajra Hc es Hajra Magyarorszag es a magyar jegkorong . . . en ezzel igy vagyok . . .
@szekely gobe: Hat gobekam,kellemesen csalodtam benned! Hidd el ez a viszony meg lesz jobb is,nem hiszem,hogy tovabb fajulna a dolog,ezelott 1-2 honappal nagyon pesszimistan beszeltem,de nagyon sok jo arcot ismertem meg mindket oldalrol! Szoval "ignoraljuk" az ilyen csocselek megnyilvanulasokat,s elobb-utobb elfogynak:),na meg a vezetosegeknek is megjon az esze egyszer,sot epp most van itt az ideje...
Sok szó esett a HC-DAB után a zsüriről. Tudomásom szerint Szeredában a HC meccsein is a "Sportclubbos" zsüri dolgozik, a munkájukért gondolom pénzt kapnak. 2008.12.12-én a HC-Steaua mérkőzés kis késéssel kezdődött mivel a zsüri a nevezési lapokat átnézve rájött, hogy a 6 légiós akit a Steaua nevezett mind mezőnyjátékos. Odahívatták Timarut, az egyik légiós nevét törölték és kezdődhetett a mérkőzés.
Ugyanez a zsüri irogatja a netes jegyzőkönyvet is mérkőzés közben (ha nincs így valaki javítson ki), mégis jönnek a spekulációk, hogy mindez azért van, hogy a HC honlapján nőjön a nézettség. Sok mindent megértek, de néha jó lenne informálódni mielőtt gyanusítgatunk és vagdalkozunk.
Nagy hiba volt a HC részéről a 6+1 légiós, de hát ez van, megtörténik. Csak az hibázhat aki dolgozik. A következményeket pedig vállalni kell és szerintem vállalja is a HC.
székkely gobi.! ti csak a pénzetekkel vagytok előrébb mint a többi capat! Az hogy kihasználjátok a szabálykönyv esetleges hibáit az meg nem sportszerű! Egyébként a végeredmény akkor DAB-hc 4:3 KIS GÓBÉ!!! Most sem lesztek elsők! PÁ!
süti beállítások módosítása