HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Nem mentünk bele a kemény munkába

2008.12.29. 12:57 F. Kapus

Egy hét alatt kétszer is elbukott a Graz ellen az Alba Volán. A hazai 0-4 után idegenben 2-5-re futotta Ocskay Gáborék erejéből. A közvetlen rivális három meccsen hat pontot szerzett, mi csak kettőt. Énekes Lajos az okokat keresi szokásos értékelésében.

"Az első harmadban eldőlt a mérkőzés. A meccs előtt nagyobb volt a lendület fejben, mint ami végül kijött játékosainkból. A vasárnapi csatát az emberelőnyök kihasználásában és az emberhátrányok kivédekezésében vesztettük el. Önmagában nem nagy öröm, de az öt az öt elleni játékot 2-1-re megnyertük. Az előnyök megjátszásánál előjöttek régi hibáink, túlkombináltunk, nem akartunk kapura lőni, nem vállaltuk a kapu előtti kellemetlen játékhelyzeteket, szóval nem mentünk bele a kemény munkába. A Graz mindeközben tökéletesen játszotta meg előnyeit.

Agresszíven védekeztek, jól blokkolták játékunkat. Az egyenlő létszám melletti játékunk sem volt olyan olajozott, mint Innsbruckban, de a gyenge bíráskodás, a bírói felfogás sokat rontott helyzetünkön. Mindkét oldalon sokat szórtak ki fölöslegesen, és ez minket hátrányosan érintett. Öt a három ellen jóformán a harmadba sem tudtunk bemenni.

Négy sorral kezdtünk, hosszú idő után újra. De a sorok játéka nem állt úgy össze, mint legutóbb háromé. Menet közben megpróbálkoztunk három sorba koncentrálni erőinket, de a húzóembereknek sem ment a játék. Túl nagy dicséretre a vasárnapi meccs alapján nem számíthat senki. Volt, akinek a teljesítménye megütötte az átlagos szintet, vagy egy kicsit annál is jobb volt, de a Graz bebizonyította, sokkal jobb formában van, mint az Innsbruck volt pénteken. Nálunk ezúttal nem sok játékos közelítette meg a maximumot.

Nyilván sok oka van a vereségnek. Nem ideális, hogy szombat reggel hatra értünk haza Innsbruckból, vasárnap reggel edzettünk, majd utaztunk Grazba. Igaz, hogy két új játékossal bővültünk egy meccs alatt, de Bonni még nincs játékban, és hosszú utazás után esett be. Sokkal jobb lesz ő ennél. Palkovics három napig feküdt lázasan, nem lehetett jó erőben. A pontszámok most úgy alakultak, hogy a keretből mindenki pályára léphetett, de ha Horváth András felépül, egyvalaki pihenni fog.

Jason Guerrierót ezúttal nem hagyták érvényesülni, nagyon keményen fogták. Egy pontot most is csinált, de a csúcsformájához közel játszó Graz ellen nem tudott segíteni rajtunk. A hazaiak 42-27 arányban nyerték a kapura lövéseket."

Énekes Lajost az Alba Volán erősítési terveiről is megkérdeztük. "Folyamatosan keressük azt a játékost, aki hasznára lenne a támadójátékunknak, és aki a rendelkezésre álló anyagi lehetőségeinkkel elégedett lenne. Nem egyszerű a klubvezetés feladata. Szakmailag egy jó szélsőre van szükségünk a leginkább. Ebben az esetben ő kerülne Kovács és Martz mellé a második sorba, Guerriero lenne a harmadik sor centere, míg Nagy Gergő a negyediké."

34 komment

Címkék: énekes alba volán ebel

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ha sokáig keresgélnek, inkább vegyék elő Csibi Józsefet.
"a gyenge bíráskodás, a bírói felfogás sokat rontott helyzetünkön. Mindkét oldalon sokat szórtak ki fölöslegesen, és ez minket hátrányosan érintett. Öt a három ellen jóformán a harmadba sem tudtunk bemenni." Na ezt magyarázza meg nekem valaki.Most akkor ebben ki is a hibás?
Ezt Én teljesen így láttam, ahogy Lajos mester leírta azzal a különbséggel, hogy szerintem nem az első harmadban ment el a meccs a 3kapott gól ellenére, hanem amikor a 2perces kettős emberelőnynél kapura sem lőttünk. Ott lett volna esély a felzárkózásra és utána lelki erő az egyenlítésre. Sajnos nem sikerült. Emberelőny pocsék volt és emberhátrányban sem villogtunk mint ahogy szoktunk. Ezzel elment a meccs. De a játék képe alapján nem 5-2re még mindig azt mondom.
Nem irigylem a bírókat... Már az is baj, ha 2 percig 5-3-ban játszunk...
Továbbra is azt gondolom, hogy egy játékos érkezésétől várni a csodát teljes tévút.

Itt a meglevő játékosokkal kéne foglalkozni. A játékosok döntő többsége rettentő messze van a csúcsformájától, ráadásul az egyéni teljesítmények mellett a csapatmegoldások sem működnek. A korongfelhozatalunk esetleges, az emberelőnyös játékunk teljes csőd, emberhátrányban pedig nyeljük a gólokat.

Ez a keret jóval többre képes, aki ennek az ellenkezőjét állítja, az mellébeszél. A játékosok és a közvélemény felé is azt az alapállást kellene képviseli, hogy ez a keret képes megoldani a feladatot, és ehhez csupa olyan tényezőn kell változtatni, amely a befolyásunk alatt áll.

A felelősséget fel kell vállalni, őszintén és kérlelhetetlenül szembenézni azzal, hogy ki és hol tudna a teljesítményén javítani. Ami a játékosoknak felróható az alulteljesítésben, azt kíméletlenül helyrerakni, ami pedig nem, abban támogatni az előrelépésben.

A kifele mutogatás, az erősítésre hivatkozás, a bírókra hivatkozás, az utazásra hivatkozás sehova, sehova nem vezet - ez meggyőződésem.
Én úgy gondolom, hogy az utazgatás önmagában is elég, ahhoz, hogy elmenjen egy ilyen meccs! Úgy érzem, ezt alátámasztja az is, hogy az első harmadban 3-0 volt.
Sator nagyon elemezgette tavaly a statisztikákat: "2 gólnál nem szabad többet kapni, min. 3-at kéne lőni, legtöbb egy- két góllal elvesztett mérkőzés" stb.
Ott van még egy nagyon fontos statisztika: 8. vagyunk idegenben és mindezt úgy, hogy csak mi nem alszunk ott előző este... Szóval itt is lehetne kapirgálni. Hiába profiligában játszik a csapat, amatőr szinten megy a menedzsment- és tudom, tudom a pénz, de akkor újabb légiós helyett inkább aludjunk ott idegenben.
KCs-nek teljesen igaza van...
Ezek a játékososk képesek nyerni, ahogy ezt korábban meg is mutatták. Teljesen elfogadhatatlan, hogy tényleg másban keressük mindig a hibát. Tény, hogy kemény büntetést kaptunk tény, hogy a légiósaink nincsenek olyan szinten tény, hogy sokszor a bírok sem velünk vannak, de könyörgöm... Mi van ezekkel a srácokkal akik vannak. Egy minőségi szélsőben van az edzők minden reménye...??? Áhh ez így rég rossz. Ha az edzők hozzáállása is ilyen, akkor mit várjunk a játékosoktól??? Inkább azt kellene nyomni nekik, hogy igenis meg tudjátok csinálni! Meg tudjátok minden nehézség ellenére!!!

Egyébként meg mi lenne ha itt lenne egy minőségi szélső??? Attól még Csicsónak, Palkónak, Martznek, Sütinek, Feketének meg a többieknek ugynaúgy meg kellene oldani az 5-3-at. Vagy nem???
Nem hiszem, hogy bárki azt gondolná, hogy képtelenek rá.
Rossz volt nézni tegnap. Nem csak az 5-3 szitukat, hanem megint az egész támadásvezetést. Át a piros vonalon, belőni, azt' lesz ami lesz... 10-ből 9-szer az ellenfélé a korong...
Semmi elképzelés nincs a játékban, sem előnyben, sem hátrányban, sem semikor. Hol vannak Palkó és Süti "szélen berobogok leforgatom a védőt és teszem a zsugát az érkező embernek" megmozdulásai, vagy Csicsóék középpályán megvalósuló pontos erős passzos összjátékai, amikre nem tudnak felkészülni. Hol vannak??? Hangsúlyozom itt nem a játékosokat hibáztatom...
(tegnap is a második gólunk lett hasonló dolgokból, de több ilyen nem is volt a meccsen...)
Sajnos erre a korongbelövögetős játékunkra nagyon könnyű felkészülni és megtalálni az ellenszert. És úgy tünik már fel is készültek és meg is találták rá az ellenszert egy ideje.

Egyszóval KCs-nek igaza van. Az edzőknek teljesen más dolguk van (lenne), minthogy külső dolgokkal foglalkozzanak, meg panaszkodjanak. Az ő mindenkori feladatuk az, hogy a lehető legtöbbet kihozzák a csapatból. Márpedig ez a csapat - büntetésekkel meg minden egyéb nehezítő körülménnyel együtt is - sokkal többre képes!!!!
Kcs amit írtál az az első betűtöl, az utolsóig igaz, a blog szerkesztők ajánlhatnák Énekes lajos figyelmébe!!!'1 fecske nem csinál nyarat való igaz,itt még Ovecskin sem tudna csodát tenni,mert a többiek valami rejtélyből kifolyólag a valós tudásuk cirka 20-30%át nyújtják.Hazai pályán még így is partyban vagyunk a mérkőzések nagy részében, mi lenne ha a csapat úgy játszana mint szeptemberben,és októberben???lazán meglenne az 5-6.hely!!!az eltiltás ,és az emiatti lightesebb keret roppant gyenge kifogás,2-3meccsen még elment ,de már nem
Mi a bánatért kell Innsbruckból hazajönni, majd visszautzani??? Amatőr dolog...az utazás fárasztóbb, mint maga a meccs. pihenés és regenerálódás helyett ülve zötykölődnek mennyit is?? 6-10 órát?

Azt meg erősen kétlem, hogy az utiköltség sokkal olcsóbb így, mint a szállás...utaztam eleget.
@szobatars: Én is erőltetném ezt vonalat: cocókázni, mikor pihenni kellene?!??!!??
Ismétlem: ez önmagában elég lehet a vereséghez. Szerintem. És akkor csak szócséplés - hogy mást ne mondjak -a taktika, szerkezet, meg a többiek
:(((
@KD: Ez mind igaz az edzőkkel kapcsolatba csak hallkan megkérdezném-biztos, hogy ez a csapat itt akar játszani? -Biztos, hogy a "fogathajtó" mindig hibás v-mibe és a "ló" nem makrancos? Bocs a hasonlatért. Én "kis naiv" azt gondolom még a mai napig-is, hogy ez-is egy csapatsport amit együtt kell(ene) játszania 6 embernek a jégen beleértve a kapust-is. Ezzel szembe mit látok? Van 3 csatár meg két védő akik mindegyike külön utakat jár és nem érdekli az egység-ez különösen az emberelőnyös helyzeteknél domborodik ki! - Belövöm a korongot majdcsak rámegy valaki-én lemegyek cserélni! Talán-ha ! A csatárok a jobb esetbe betudják vinni a korongot a támadóharmadba de ott semmit nem tudnak kezdeni vele mert inkább a palánk mellet gyűrögetik azt a szerencsétlen pakkot mint átadnák egy tiszta helyzetbe lévő játékosnak-tudom ezt nem könnyű észrevenni-de talán nem kéne mindig "rátekeredni" a korongra!Na -de ezek a dolgok igazán nem az én asztalom és elnézést kérek mindenkitől aki ezeket a szivére veszi. Mert nem az én dolgom ezt megitélni - vannak erre - szakemberek-akik tisztábban látják a dolgokat. reméllem a jövőben több örömbe lesz részünk! Csakazért-is Hajrá-Volán! (Bízom a csapategységbe!)
A beírásokat olvasgatva van akikkel egyetértek néhány dologban és van akikkel egyáltalán nem.

Én nem vártam tegnap győzelmet. Ugyanis belegondoltam, hogy Innsbruckból haza zötyögni ( ez van tőlünk legmesszebb ) és másnap indulni újra ( ha nem is olyan messze ) milyen fárasztó.
Aki ezt még nem csinálta, az inkább ne szóljon!

Nem lehet a külső körülményeken átnézni. Igenis befolyásolják a teljesítmény!
- a buszon zötykölődés tény, hogy fárasztó! De még mennyire!
- A "büntetés" nemcsak akkor hatott, amikor kevesebben léphettünk pályára, hanem még jó ideig kihat a játékosok teljesítményére. A 12 - 16 meccs alatt sokkal jobban elfáradtak, mintha
teljes létszám lett volna!
- légiósok léte, minősége is döntő tényező lehet.
Nem mindegy, hogy egy csapat profikkal vagy amatőrökkel áll ki. Én legszívesebben azt látnám, amikor minden csapat csak a saját nevelésű játékosaival játszhatna!
- pénz...fontos tényező! Ha van, akkor: minőségi utazás, szállás, jobban megfizetett játékosok....ezek is kihatnak a teljesítményre.
- bírók....nagyon is be tudják folyásolni az eredményt! A jégkorong-bíráskodás is elég szubjektív: ha akarom így látom, ha akarom úgy.
Ott voltam a hazai meccseken, sőt voltam kinnt is.
A bírók sokszor megkérdőjelezhetően fújtak. Általában csak akkor korrektek, ha már az ellenfél biztonságban van.
Vannak többet elnéző bírók, akik folyamatosabbá teszik a játékot és vannak mindent lefújók, akik széttördelik. Ez is rányomja a mérkőzésre a bélyegét.
- 2-3 naponta meccs, hónapokon át. Rettenetesen fárasztó és ennyi ideig képtelenség csúcsformában maradni!
- pszichikai teher: meccsek, amelyeket kötelezően meg kell nyerni! Ez nálunk inkább bénítóan hatott.

Mindezeken kívül: az emberelőnyök ki nem használásán; az időnkénti értelmetlen szabálytalanságokon; a kapkodó, tervszerűtlen játékon; a felállni sem tudunk-on; az előre ütöm a korongot, majd lesz valahogy-on; a meccs közbeni hirtelen összeomlásokon változtatni kell!

Csakazértis Volán!
Kár azon rágódni, hogy mit játszunk idegenben. 4 nyert mérkőzéssel is 8. a Volán az idegenbeli tabellán. Itthon kellene belehúzni, akkor még van egy pici reménysugár a rájátszásra.

Szerencsére a szezon végéig többet játszunk itthon, (9) abból is kétszer 3 meccset zsinórban.

Én egész februárig bizakodok!

HAJRÁ VOLÁN!!!
@jágör68: Ha pedig már előző nap kimennének, ottaludnának és meccs után is ott éjszakáznának akkor az lenne a baj, hogy sosincsenek itthon...
Érdemes a hazai táblázatot is megnézni. Mert az idegenbelin a Volán a 8. de a hazain a 10. helyen áll.
@OliBLOOD: Szerintem is itthon kéne parádézni, kint meg lesz ami lesz, ha a hátralévő 7 meccsből egyet kettőt behúzunk az már jó. De itthon meg kell szakadni!

Mink meg majd kiabálunk hozzá, hogy HAJRÁ VOLÁN!!!
Jah, ha állandóan "ottalvós" bulikat szerveznénk, akkor meg a fehérvári meccsek előtt buszoznának, és a Raktár utcába mennének "idegenbe"...
Engem mint szurkolót más nem érdekel, mint tisztességgel helytállni, és akkor az eredmény is lehet másodlagos. Addig nem, mert ahogy többen is írták ez a csapat lényegesen többet tud(na). Ez nekem is meggyőződésem. Amennyiben alibi meccseket játszunk akkor pedig tessék elgondolkozni azon, hova vezet ez. Tényleg hova?? Mi lehet a cél az alábbiak közül?
-túlélés
-rájátszás
-vb. helytállás
-jövőre is EBEL?
-egyik sem vagy netán mindegyik?

Év elején a cél a 8 közé kerülés volt. Tessék számolgatni, hány nyert meccs kell ehhez, és kőkeményen behajtani a játékosokon, és a szakmai stábon. Annyi már biztos, nincs sok időnk, szó szerint pár meccs és elúszik minden. Aztán marad az alibi hoki -csökkenő nézőszámmal mint velejárója- amit ugyanúgy kötelező lejátszani, de nem sok értelme lesz.
Ez mind szép és jó, hogy mi akik nem értünk hozzá ideirkálunk mindenféléket. De...
volt egy barátom aki annak idején azt mondta :az is gól, ha MI rúgjuk!! Tetszik érteni, nem a Csicsó, Palko...stb, hanem a csapat!! Passzolni és utána az üsse a gólt aki a kapu előtt jobb helyzetben van. Tegnap agyon aláztak bennünket, azt se tudtuk emberhátrányban hogy hol a korong, Levi repkedett egyik kapuvastól a másikig, csak kapkodtuk a fejünket olyan gyorsan járatták a korongot, mi meg, szép komótosan, minta mi vezettünk volna. Valóban 5 a 3 -ra nem tudtunk felállni!!!!
Ami egyébként még ezen felül nagyon elszomorító, hogy nem tudunk bulit elhozni, márpedig elhozott bulik nélkül nem lehet játszani, mert csak egy koronggal játsszák ezt a játékot és az az egy nem nálunk van!!!!!!!!
Egy dolgot kifelejtettem, ami talán a legfontosabb:

Talán ha mindenki olyan szívvel játszana mint Ocskay nem lenne nyafogás a szurkolók részéről.. Kifejezetten jó látni, hogy beérett a "cséká" poszton.
@mike80: Az a gyanúm, hogy a vezetőség az eredmények alakulásától függően fogja igazítani a mércét. Bár nemtom milyen az a szereplés, ami VB-n helytállást garantálna? Mert sztem az a fiatalok osztrák szinten teljesítése, a az első sor meccs/ gól aránya minimum és jó kapusteljesítmény, plusz meggyőző emberelőnyös játék, védekezés. Sajnos jelenleg egyiket sem teljesítjük konzekvensen, szériában
Lehet, hogy rosszul gondolom, de szerintem a probléma sokkal mélyebben van. Nincs csapategység? Nem hisznek Satornak a fiúk? Nincs fizu? Vagy nem tom mi lehet, de valami nagyon kaki.
Dobjunk össze pénzt a csapatnak, hogy el tudjanak utazni meccs előtt 1 nappal. Sztem kb. 200000Ft egy ilyen túra!
@AVfan: Ilyet piacgazdaságban nem csinálunk. Meg amúgyis- már bocs a hasonlatért- de ha egyszer adsz egy 1000est az alkesznek gyógyszerre, másnap megint jönni fog, hogy de kéne mer az előzőt elitta. Másrészt az adományok kiszámíthatatlanok, nem állandóak. Erre nem lehet semmilyen gazdasági társaságot alapozni
@jágör68: Azt hiszem, kissé félreértettél. Nem azt kívánom,h a Volán egész jövő évi EBEL szereplését szponzoráljuk, csupán, szervezhetnénk ismét egy gyűjtést, mint múltkor a büntire. Ha megint összejönne annyi pénz, az kb. 3 idegenbeli meccs hotelköltségét fedezné.
Az ötletem nem jelenti azt, hogy ezzel mindenkinek kötelező egyetérteni.
@KCs: Teljesen igazad van. Sator mesternek változtatni kéne a felfogáson. Ki kéne tudnia találni valamit. Ez a csapat az elején nyert. Folyamatosan nyert. Nyert itthon és nyert többnyire idegenben is. Ez a csapat teljes erővel küzdve elérhetné a 6. vagy akár 5. helyet. Most vaalmi nem stimmel a játokosokkal. Valami nagyon nem és ez nem az Ő hibájuk. Akkor az lenne, ha egy egy emberről lenne szó, de itt az egész csapat mélyen alul teljesít. Itt a vezetéssel van a gond. Nem mondom, hogy menesszük Satort, de igenis ultimátumot kell neki adni. Rakja rendbe a csapatot. Képes rá. Még meglehet az a 8.hely. 100% Volánnal, sokkal több meccset tudnánk nyerni, mint azt most sokan legmerészebb álmaikban képzelik. Csak hozza már helyre a csapatot. Ezt a csapatot. Nem az érkező légiósokat meg ezt meg azt kell várni. Igen is akik itt vannak önmagukban elég jók lennének a 6.helyre. Olimpia, Graz, Innsbrucknál simán jobbak vagyunk. Októberben azt mondtam, hogy Villach szinten vagyunk, akik képesek elkapni élcsapatokat is ha 120%ot adnak ki magukból. Ez így is volt. Ezt akarjuk vissza! Hajrá Volán, Hajrá Székesfehérvár!
Talán az-is nérdekes, hogy Volán-"Oszttrák" meccset miért nem vezetett - még Szlovén bíró? (Biztos ami biztos?)
Hajnal:vezetett már nekünk nem egyszer itthon is szlovén bíró,de helyettünk ők sem tudják beütni a ziccereket ,szólókat,és kihasználni az emberelőnyős helyzeteket.ui: 10 zsíros hagymás kenyeret fizetek annak,aki leír nekem 1 volános emberelőnyös variációt email címemre de olyant ,ami a meccsen vissza is köszön.(az hogy gól is lesz belőle,olyan elvárásom nincs ,mert az már a csoda kategória alsó határát súrolja)
Mehet a sírás rívás és a csodavárás, ettől még soha, sehol nem lett jobb semmi. INDULJUNK EL VÉGRE "VALAMERRE". Senki nem fog haragudni azért, hogy az a "valamerre" végül a szakadékba vezetett, persze sokkal jobban örvendünk, ha nem. De az ALIBI sodródás elfogadhatatlan. Ez az edzőtől a játékosig - a közös felelősség jegyében - igaz.

Mi ott leszünk, szurkolunk, hajrá, Volán!

Ja, bocsánat: edzőtől játékosig, szurkolókkal kiegészülve :-). Mert e téren is van javítanivaló, bár a tegnapi produkció már helyenként elfogadható volt :D.

Hajrá, Volán!
Hadd kérdezzem ki tudja mi van csibi jozseffel?abbahagyta?és télleg oylat nem lehetne h mondjuk rajz atillát felhivják h legalább legyen 4 teljes sor vagy valami 1 pontos játékosokat?
@whazzup: Ne viccelj már! Szted +tudja közülünk valaki mondani ezeket a dolgokat? Csak az érintettek, illetve az illetékesek, mi csak elkeseredésünkben irogatunk itt össze-vissza. Részemről rájuk bíznám, eddig is mindig megoldották, már régen bizonyított tény, hogy kíváló szakemberek, a játékosok pedig 1től 1ig szívüket, lelküket a pályára teszik minden alkalommal, csak most túl sok a zavaró tényező!
Csibi JOE a legkisebbeket (szupermini ) edzi !
@KCs: Csabi! Szerintem meg úgy hülyeség amit írsz, ahogy van.
Mondok egy példát: ide akartuk hozni Marc Brown-t villachból, nem tudtuk mert nem volt rá keret. Ezt a játékost megvette a Graz (nameg a kapus Charpentiert) majd Brown vágott nekünk 2-t a legutóbi meccsen. Hogy lehet az, hogy akiket mi meg tudunk fizetni, azokat egyáltalán nem keresi egyetlen EBEL klub sem?
Hogyan gondolod, hogy azután a labanc szivatás után amin a Volán átment , ugyanazzal a csapattal be lehet kerülni a 8-ba, miközben az ellenfeleink folyamatosan erősítenek. Ljubjanában védett egy ex NHL-es kapus, nem volt jó, mit csináltak-vettek egy másik kapust. Nálunk , ha egy játékos nem jó akkor megkérjük, hogy legyen jó, ha tud, mert nincs pénz újra.
Ezeket a különbségeket ne varrd az edzők nyakába mert erről még a játékosok sem tehetnek. Ez a magyar EBEL csapat. Én nagyon szeretem és nem cserélném el másikra, de az biztos, hogy labanc csapat ezzel a költségvetéssel még talán a Nazionalligában sem merne elindulni.
Brown nem is játszott ellenünk a Grazban.

Ha pedig úgy gondolod, hogy a játékosaink csúcsformában vannak, akkor nagyon alábecsülöd őket.
süti beállítások módosítása