HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Horváth nem játszik, Bonni befutott

2008.12.28. 16:58 F. Kapus

Minden tudásunkra szükségünk lesz, ha pontokat akarunk szerezni Grazban, mondta Énekes Lajos. Az Alba Volán edzőjétől megtudtuk, Ryan Bonni az utolsó pillanatban futott be Bécsbe, onnan ment a stájer fővárosba, és remélhetőleg már jégre is léphet.

Palkovics Krisztián meggyógyult, visszakerül az első sorba, az ikrek mellett Fekete Dániel játszik. A második sor összetétele nem változik az Innsbruck elleni meccshez képest, azaz ezt a támadótriót Martz, Guerriero és Kovács Csaba alkotja, a harmadikban pedig Sofron, Benk és Nagy Gergő nyomul. Horváth András sajnos nem épült fel a sérüléséből, a jövő hét végéig biztosan nem állhat a csapat rendelkezésére.

Énekes Lajos szerint a Graz most erősebbnek tűnik, mint az Innsbruck, ezért nagyon össze kell szednie magát a fehérvári csapatnak. A mai forduló előtt a Graznak 32 pontja van, az Alba Volánnak 30, ha nyerünk, felzárkózunk, ha veszítünk, leszakadunk.

274 komment

Címkék: énekes alba volán ebel

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

4 ... picsába ... bocs ...
@KCs: és előtte is 3 percig előnyben volt (1 percig kettősben)...
Nem tudom elhinni, hogy a Volán ilyen rosszul játsza az előnyeit
Csoda kéne a jégen most már..
már annyira nem is meglepő hogy nem ütünk gólt emberelőnyös helyzetben, néha felálni sem tudunk nemhogy gólt ütni:(

Hajrá VOLÁN!
4mp volt hátra a hátrányból
Ez már sok lesz:((((
Mondjuk már álltunk fel 3 gólos hátrányból!!

HAJRÁ VOLÁN!!!
azért ez dúrva, állandóan gólt kapunk a harmadok végén. itthon is. azt figyeltem, hogy az utolsó fél percben az egész csapat sz*rik játszani... egy harmad 20 perc, nem 19:40, ezt tudatosítani kéne a srácokban....

Amúgy meg SOHA NE ADD FEL, MINDÍG VAN REMÉNY!
Hajrá Volán.
meg kell húzni a végét... csak ez a Graz meg fogja ölni a játékot. 3 előnnyel meg is tudják csinálni.
@Vincenzo90: Pék = híres ???

Miért nem lehet gyakorolni az emberelőnyőket és most már hátrányok sem mennek :(
Salzburg még egyet lőtt!
Cortinát vissza!
Ő legalább tudná motiválni a srácokat...
Jah, a Jesenice elleni hazai -3-ról való felállás, vagy ugyanez a KAC ellen... De az hazai pálya volt, hajtós, kűzdeni tudó csapat. Ez egyenlőre még mindíg nem az... Bízom a srácokban, a maradék 16 meccsen behúzzák a rájátszást.
Jellemző egyébként, hogy ahogy egy kicsit rosszabbul megy, rögtön bűnbakot keresünk... Satort eddig mindenki istenítette... No comment..
Vége a 2. harmadnak.
Nagyon nehéz utolsó harmad elé nézünk asszem!:((
Még van remény!!

HAJRÁ VOLÁN!!!
Sator jó edző, itt nem vele van baj. A játékosoknak kéne elbeszélgetni egy pszihológussal. Elalszanak a meccsen, aztán ha kilátástalan a helyzet, hajtanak, ahogy tőlük telik, majd idegesek, hogy mindent megpróbáltak, de nem jött össze... A hozzáállás a baj, nem az edző... Egyébként meg lassan ez hasznunkra válhat, mert az idegesség a legmotiválóbb érzelem az összes közül.
A közvetítő szerint a meccs egyértelműen a grazi alakulaté...
Nah, megyek vacsorázni és közben beletörődöm a vereségbe...
Ha visszajövök, vagy óriási meglepetés lesz, vagy az, amire számítottam. Így jobban járok, mint ha itt idegeskednék.
Jó látni, hogy a Francia légiósainknak legalább megy a szekér. (áprilisra gondolva)
Az szép lenne, ha a miénk lenne egyértelműen a meccs, de a Graz-nak van szerencséje. Nem tudom melyik lenne az idegesítőbb..
ugy érzem,hogy most nincs a fiúkban annyi hogy megfordítsák, vagy esetleg egy egált kihozzanak a 3. harmadban, a szezon első felében mást mondtam volna.....
A Graz ellen mindig kínlódunk valamiért...

Remek, hogy az Olimpiának is pont most kell parádézni... Vagy netán*** az összeesküvés elméletet a felhasználó önként kimoderálta***
7 és 9 kapura lövés: siralmas!
Martenst már ki is küldték
Azonos létszám 1:1
Emberelőny 7/3:7/0

Nincs kérdés!
Tegyük fel, nem jutunk be a rájátszásba, akkor jövőre mi lesz? Még kevesebb pénz vagy nem is indulunk, jó lenne ezeket tudni, mert jövőkép nélkül, semmi esélyünk sem lesz ebben a ligában a továbbiakban sem. Az meg már uncsi, hogy nekünk van a legkevesebb pénzünk, közepes légiósaink, őszíntén szólva a következő idény sokkal jobban foglalkoztat, mint, hogy nyolcadikok leszünk vagy sem. Ha nyernénk akkor is ez lenne a véleményem, egyszerűen így soha nem leszünk igazán versenyképesek az EBEL-ben, függetlenül attól, hogy nyilván fejlődés a játékosok számára ez a liga. Egy villachi vagy ljubljanai drukker legalább nyugodt lehet a jövőt illetően, mi pedig....Hajrá Volán!!
ezt nem hiszem el nogy egyik meccset nyerjük 3:2-re a következőn meg vesztésre állunk a 3. harmadban három góllal
@Vincenzo90: vagy az is probléma lehet, hogy a többieknél nagyságrendekkel kisebb a költségvetésünk, kevesebb a jó, bevethető játékosunk, fizetésben nem vagyunk versenyképesek külföldiként nem vagyunk egyenrangúként kezelve, és buszon zötykölődik végig a játékosok a fél szezont... Ehhez mérten sztem a volán játéka (főleg az idény első negyedében) abszolút nem rossz. Sztem most a graz megugrik, az innsbruck viszont visszazuhan talán őket be lehet érni...
Most visszamenőleg ütöttünk egy gólt? És 3-2 volt? Hihetetlen a hírközlés...
Fekete Dani lőtt egy gólt a 2. harmadban:) Biztos elfelejtették kiírni
@schurrer: Ha a Villach nem kapott volna két napja 300ezer eurós gyorssegélyt a várostól, ezt a szezont sem tudta volna befejezni.
ez egy kissé meglep. hogy közvetítenek ezek?!
góóóóóóóóól!!!!!!!

Gólszerző a 91-es FEKETE DÁNIEL!!!! Assist 24 Palkó, 19 CSicsó
Most lőtte 48-nál
Na helyre kerültek az adatok:)
most lőtte, csak kicsit össze-vissza vannak ők is
Micsodaaa? semmit nem értek...az eishockey.at a 3. harmadra írja
Azt most ütötte, már javították.
no tessék! tudunk mi is gólt ütni kéremszépen!
Már csak 2 (3) gól kell:)
Na gyerünk, még 2-őt legalább....de 3 se lenne nagy baj.. :D
Kísértetiesen hasonlít a 2. és a 3. harmad eleje! Remélem a folytatás szebb lesz!
emberelőny nálunk!!

ki kell használni!!!!!
Bocs! Akkor
Azonos létszám 1:2
Emberelőny kb: 7/3:7/0

Az emberelőny nem költségvetés kérdése.
@KCs: Ez változtat bármin is a Volánt illetően? Mert engem az érdekel, nem a szomszéd tehene, azért gyorssegélyt végül is kaptak nem? Tehát van versenyképes jövőképe a Volánnak, KCs?
@righthofen: hogy ne lenne az? rossz játékosok nem ütik be jók meg igen :)
innsbruck is elkezdett zárkózni, 5-1ről már 5-3
ezt sem használtuk ki:((((
ljubljana 6 gól!! na azért az már szép
Arra gondoltam, hogy szerinte mi egész idáig tévedésben éltünk. A kedves zebra sporttársak a legkevésbé sincsenek ellenünk. Egész egyszerűen nekünk fújnak. Kedves bírók! Továbbra se fújjanak nekünk emberelőnyt mert azzal csak romlik a játékunk. Köszönjük, hogy eddig is tekintettel voltak a játékrendszerünkre, és nem borították fel a taktikánkat:)

Hajrá Volán
@csudto: Ja! Ha nincs előny jó játékos, ha emberelőny van, rossz játékos. Már értem.
emberhátrányba vagyunk 17 - FORSYTH Blake (Boarding)
Természetesen. Soha szó nem volt arról, hogy az EBEL-megnyerése reális célunk lenne. Ha ezt várod jövőképnek, akkor bizony hiába várod.
A KAC meg csendesen egyenlített!
Akkor bizony félreértettél de nagyon KCs, abszolút nem erre gondoltam.
Linz 7 gól. ma vannak gólzáporos mérkőzések az ebelben :)
Graziak belőtték a 4. emberelőnyös góljukat:(((
Ez kezd komoly zakó lenni...
5:2:((((

Na úgy érzem ennek vége :(((
vége! kár érte.....
@zse77: kaptak is gyorsan kettőt a Linztől, nehogy elhiggyék... meg mi is egyet :(((
Azért ha mindenki szolidan visszagondol a tavalyi énjére. Büszkék lehetünk hogy év végén még egyáltalán versenyben vagyunk a rájátszásra! Szerintem.
Ebből látszik, az aki belövi az emberelőnyöket, nyer! Jövőre jó lesz nekünk a MOL liga is, úgy látszik, ezt akarja a csapat!
Kövezzetek meg, de szerintem az Innsbrucknak nagyobb sansza van a kiesésre, mint a Graznak.
Idén januárban is csak 3 pontra voltunk a rájátszást jelentő helytől
Ha az első harmadot lehúzzuk egész szoros meccset játszottunk volna.....
Itt a vége...de ha jól meggondolom, már másfél órával ezelőtt itt volt
@TURCO0814: Hm akkor csak a szezon eleji forma miatt gondolom még most is úgy, hogy idén jobban megy. Bocs, akkor nem szóltam.:(
Vége!!
Ezt megszívtuk, és utolsók vagyunk:(((

Remélem összekapják magukat a fiúk a keddi hazai meccsre!

HAJRÁ VOLÁN!!!!
@righthofen: Neeem, sajnos az van, hogy most a volánnak előnyben-hátrányban mindenhogy kevesebb jó játékosa van, mint a graznak (a szezon elején nem volt ez így) nézd meg mikor vertük az egyenlő létszámnál lőtt gólokat: 3-0, 4-1, olyankor én is kiengednék :)
@Dachstein: ááá, csak változott a kiírás 'papíron' ugyanott leszünk, ahol a legutóbbi idényben
Most hívtak Grazból a barátaim, siralmasan játszunk...
Azért a Bull is tudja mikor kell kikapni...
@csudto: (Szerintem is erősebbek, de nem egyénileg) Ha ekkora lenne a különbség az egyenlő létszámnál is kijönne. Az emberelőnnyel nem csak most van gond.
@edudus: Mondjuk én nem nagyon istenítettem eddig sem a mestert és nem is szidtam soha, de azért abban, hogy képtelenek vagyunk koncentrálni vagy egy tetves pp-t beütni, abban igenis felelőssége van a mindenkori edzőnek. Ezzel együtt én is jó edzőnek tartom Satort, de talán most neki is el kellene kicsit gondolkodnia. Egy NHL-t is megjárt tapasztalt szakembernek illene kitalálnia bevethető pp figurákat. Bár ha jobban belegondolok ezt itt egyik edzőnek sem sikerült megoldania soha...
Azért mindent bele. Mi kint leszünk a meccseken és szurkolunk.
ez a realitás...:(
És a Ljubljana salzburgi győzelme is realitás?
@schurrer: nem, az bunda... most simán leadhatják a 2 pontot, a rájátszásban amúgy is ott vannak, velünk meg kicsesznek..
Állítólag, pénteken már nagyon is jól mentek az új figurák... Nem értem én ezt, ennyire elfáradtak azon a meccsen?
@schurrer: méghozzá nem is kicsi győzelem
Na erről írtam fentebb, hogy mennyit is ér a Ljubljana győzelem. Ettől még nekünk nem lesz jobb, de ilyen alapon le kell győznünk otthon a Klagenfurtot, nem?
@Zsoldos: kétszer egymás után nem tudunk bravúrt véghez vinni, erre számíthattunk, de mi mindig várjuk a csodát! Nem baj, menni kell tovább. NEkünk úgy látszik könnyebb a KAC-ot megverni, mint a Grazot...
@miki78: schurrer 2008.12.28. 18:41:17
Most nem azért mondom, de 6-7 szeres pénzt ér a Ljubljana győzelme, ami a Salzburg esetében eléggé tét nélküli meccs.
@righthofen: igazad van. sztem ez igazából egy nagyon összetett kérdés. Többen vannak, jobbak a körülményeik, nem sújtotta öket eltiltás, mindig tudnak igazolni. Sok nem apró előny, ami mellett a volánnak csak kalaplengetés jár, és ha idén nem is, jövőre be fognak jutni a playoffba.
süti beállítások módosítása