HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Palkovics és Horváth nem játszik

2008.12.23. 13:57 D. Gromov

Az Alba Volán első sorát két helyen is meg kell bontani a Graz elleni mérkőzésre. Palkovics Krisztián lázas beteg, még az is kérdéses, hogy Innsbruckban pályára léphet-e. Horváth Andrásnak a válla sérült meg Villachban, legalább két meccset ki kell hagynia. Jégre léphet viszont az új szerzemény Jason Guerriero, aki a második sorban kap helyet.

Az első sorban Ocskay Gábor, Vaszjunyin Artyom és Fekete Dániel lőheti az ellenfél kapuját, mögöttük Blake Forsyth lesz Tokaji Viktor párja. A második ötösben Byström és Martens védekezik, Guerriero centerbe megy, Martz kihúzódik a jobbszélre, Kovács Csaba dolgozik balfelől. A harmadik sor így néz ki este: Ondrejcik, Jobb – Hegyi, Nagy, Sofron. A fehérváriak kapuját ismét Szuper Levente őrzi.

A magyar bajnok előtt három roppant fontos mérkőzés áll, kedden, pénteken és vasárnap is közvetlen riválisainkkal mérkőzünk. A Graz után az Innsbruck következik idegenben, majd megint a Graz, amelynek vendégei leszünk öt nap múlva. Nem vitás, ezeken a mérkőzéseken muszáj pontokat szereznünk, elkerülendő, hogy lépéshátrányba kerüljünk. Az igaz, hogy az alapszakasz vége még messze van, de leszakadni nem szabad.

Update: a Bluebrothers szurkolói csoport honlapján felhívással fordul az Alba Volán vezetőihez és a drukkerekhez. A lényeg, hogy a csapat további kitartó támogatására biztatnak mindenkit a mostani nehezebb időben, és egyebek közt kérik, aki velük tart, a mai mérkőzésre vigyen magával csillagszórót. A felhívás részleteiről itt olvashatnak.

106 komment

Címkék: alba volán ebel

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bár ne lenne igazam, de ebből qrva nagy zakó lezs ma este, és úgy tűnik nem a graznak :-((

MINDENT BELE
Hihetetlen, hogy pont a két kedvenc játékosom, a legjobb csatár és a legjobb védő esik ki az idei eddig talán legfontosabb meccse előtt. Nagyon nagyon sajnálom. Jobbulást kívánok mindkettőjüknek. Várjuk vissza Őket a jégre! Hajrá Volán, Hajrá Székesfehérvár!
MÁRMINT MINDENT BELE FIÚK, HAJRÁ VOLÁÁÁN !!
OFF
Néztem tegnap a tippmix oddsokat és a Volánt hozta ki esélyesebbnek. A győzelmünkre 1,64 volt a graz győzelmére pedig 2,5fölött volt a szorzó.
asszem most gyorsan meg kéne tenni a grazot.
Horváth kiesése a legutóbbi produkciói miatt nem izgat nagyon, viszont gólvágónk megfázása aggasztó..
Jobbulást mindkettejüknek
@andrej84: én még így sem mondanám, hogy kikapunk. Miért nem lehet úgy hozzá állni, hogy márpedig nyerünk. Sokkal jobb lenne. Amúgy már elvből sem fogadok a csapatom ellen.
andrej, hát tedd meg gyorsan a labancokat, aztán húzz vissza az odúdba, még gyorsabban
Jobbulást Palkónak és Balunak!!
Kíváncsi leszek az új fiúra, remélem pontot is szerez:)))

andrej!
Te meg szavazz csak a Grazra, ha veszteni akarsz!!!


HAJRÁ VOLÁN!!!
OFF: csak kíváncsiságból kérdezem hogy lehet már tudni hogy hányas mezben fog játszani Jason Guerriero? köszi.
bár 18:15 kor úgyis ki fog derülni,amikor kijönnek melegíteni a játékosok a jégre!!
HAJRÁ VOLÁN!
Részemről sajnos egy cipőben járok Palkóval, úgyhogy ismét itthonról követem az eseményeket. De lélekben veletek leszek, Laci, Szani és többiek, és persze a CSAPAT-tal is!!! :)
Jason Guerriero mezszáma innen kiderül 18:30-kor a Line-ups-ra kattintva:

liveticker.laola1.at/eishockey/oeehv_livescores/livescores/10750.html

Sajnos akkor már úton leszek, szóval számomra ez csak a meccsen derül majd ki. A tippem azonban 13-as. Remélem így lesz és szerencsét hoz!

Edudus: jobbulást kívánunk Neked is!!!
a francba... ez így nagyon kemény lesz... Benk? Vele mi van?

Basszus, szők 3 sorral.. még jó, hogy jött Jason...
hellosztok csak egy kérdés
Miért nem a Zoli véd én úgy tudom hogy egész jól védett Villachba és ha meg gyengébben nem lehet ilyet egy hónapba egyszer véd. Na ma nyerünk a Graz ellen egy izgalmas meccsen rendes játékidőbe. Gól: Csicsó Martz és Guerriero
ma asszem "megcsináljuk" a labancokat!!!!!!!!!!!!
Jason 34-es. Remélem olyan lesz mint a csili: kicsi, de mégis nagyon erős!
Nagyon szűk 3 sor. Amúgy ezen a meccsen nagyon kicsi időre, de be lehetett volna vetni: Hajós, Tóth....
Természetesen csak annyira, hogy a pontokig beférjünk. Bár Palkó és Balu miatt ma valószínüleg mindenképp beleférünk.
Guerriero-ra kiv. leszek mit mutat majd!!!!!
Na lassan kezdődik a meccs. Volán már kint a pályán. A graziak most érkeznek.
A szurkolók szeretnének karácsonyra egy hazai győzelmet :)
Hajrá Volán!

Győzni kell!
hali ekanai közvetited a mecccset mert nem vagyok otthon és sportklub sincs ahol vagyok csak max egy 1 óra múlva tudod a tv elött lenni. Hajrá Volán
Már most közel 3000 ember, nagyon jó a hangulat, első kapuralövést a volán jegyzi.
Egyéni volán hiba miatt 2:1ben elmennek, majd gól, vezet a Graz. 3:37
köszi a lényeget mindig leirod akkor most jön a tipp 3-1 ide gólok Martz Csicsó Guirrero amit már irtam a délután folyamán
9:15, Grazi kiallitas, hooking, 77-es.
semmi gond ha gól lesz mindegy hogy ki jön vissza
11:35, durva játékért ugyanaz megint 2 percre.
ekanai! Melyik sor kapta? Ki hibázott?
lehet ő szereti a büntetőpadon mert a cserepadon nem fér el :)
Martens hibázott a támadóharmad elejénél. Melyik sor kapta: eishockey.at oldaon meglesheted. Majd ha fent lesz persze.
17:40, Fekete kiállítás, akadályozás.
Köszi! Sajna nincs fent. Azért mégegyszer köszi!!))
Hogy játszunk? 3. sor hogy nyomja? Játszanak azért? Sajna duisburgban vagyok csak így tudom nézn rajtatok keresztül!! Hajrá volán!!
Szépen alakul, amúgy lövünk kapura?
Kicsit "belopták" magukat a bírók a hazaiak szívébe!

Először nem adja meg, majd osztrák reklamálás után megadja. Csicsó majdnem nekimegy a bírónak elsőre, de szerencsére semmi.
Lövünk igen, de még mindig nem elég, mert nem megy be :(
hát 3-1 már nehezen lesz az új gyerek milyen?
Köszi, jó lenne már örülni egy gólnak.
csicsó keményen megmondta, ez tényleg undorító amit velünk tesznek
hajt, de hát egyenlőre pont nélkül.
ekanai egy kérdés szerinted egy kapus csere nem lenne jó tudom nem tehetet egyik gólról se de mégis ha Szuper ideges akkor rosszul fogunk ki jönni belöle szerintem.
2. harmad, 20:39, 18es kiáll graziaktól, gáncsolás.


na a 2. gólról: állítólag az oldalhálón volt rajta. ebből mindenki vonja le a következtetést.
Szuper egy gólt kapott, a második nem volt az..ezért kéne cserélni?
Sator dönt a kapusok sorsáról. Maradjon is az ő dolga. Szerintem ő most jobban ideges mint Levi.
Amúgy tény és való, szarul játszunk.
nem azt mondtam hogy csere legyen. Csak azt hittem igy nem tud koncentráni de ha nem ideges akkor maradthat nyugodtan és innen mindent meg fog.
0:3, kék vonalról. Lehet mégiscsak kapuscsere, mert eléggé mellé nyúlt Levi.
Azt gondoltam szorosabb lesz :(
Hát ez ma sem megy. Senki nem tudja mit akar, össze-vissza megyünk. Lehet mégis ezek a sor keverések nem igazán jó húzás volt. Igaz az új játékosunk már szerzett 1 pontot csak nem nekünk. Ez már olyan mély gödörnek látszik, hogy ebből már aligha lehet kimászni. Jobbak voltunk mint tavaly, de ez is csak a 10. helyre elég, sajnos.
Ez a godor nagyon mèly!
Mèg egy golt sem tudunk vàgni!azèrt màr itt problèmàk vannak.
ekanai, a bírókat meg tudod mondani, mert sehol nem találom őket. ezek az állatok osztrákok?
a Linz meg odaad egy pontot a HCI-nek.ha nem kettot!
Hauptschiedsrichter: CERVENAK Pavel
Linesman: RAMBAUSEK Oliver, SMETANA Ladislav

szlovákok ha minden igaz.

Milano: örök igazság hogy gól nélkül semmilyen meccset nem lehet nyerni.
Azt mondták szlovénok, de szerintem tök mindegy. Azt nem értem miért játszunk egyre kilátástalanabbul, ahogy közeledik a hajrá az EBEL-ben, ezt egyszerűen nem tudom felfogni...
a főbíró cseh, rambausek osztrák, smetana meg német. őket kell szidni.
49:04, Nagy G, magasbot. 2 perc
Sajnos várható volt, hogy a labancok segíteni fogják egymást a hajrában. Egy-két ilyen "tévedés" meg oly mértékben visszaveti a csapatot, hogy nehezen lendülünk újra bele, ill. idegesen játszunk. A másik probléma sztem a hatalmas megfelelési kényszer, a mindenáron győzni görcse. Ezzel együtt én még mindig bízom a fiúkban, hátha megfordítjuk a meccset.
Ferences: német állampolgár, de Bécsben lakik.
banyszi ne haragudj, de ennek semmilyen reális alapja nincs, talán lövünk egy gólt, esetleg...
De legalább az illúziót ne vedd el, volt már olyan, hogy innen felálltunk. Sajnos én is látom a tévében a meccset.
Az illúziót nem én veszem el, hanem sajnos a csapat...
...en mar kozel allok, a pinkfloydos tvkidobashoz, vagy inkabb lekapcsoljam?...?
hàt innen fel lehet àllni,de azok nem mi leszunk.
@schurrer: tudom, hogy igazad van, lőtt gól nélkül nem lehet meccset nyerni.
@Kolbaszosrajaspizza: ki ne dobd a tévét, akkor min nézed a többi győztes meccset? Inkább igyál egy sőrt.
58:37, 0:4. Stefan Herczog. Jacobsen átadásából
mna, viszlat rajatszas, jovoben?
ez, kritikan aluli.
bocsanat, de ez van...
hàt ez tènyleg a godor alja!
na boldog ünnepeket mindenkinek, sok meccs van még hátra és talán fortuna is mellénk áll majd egy sorozat erejéig, üdv mindenkinek
Boldog unnepeket!remèlem nèha nyerunk is.
Jól láttam, hogy a második harmadban 1(!) kapuralövésünk volt?
Hát ez így nehéz lesz....
nagyon elkeseredett vagyok, elképzelés nélküli a játék. ugyanaz, mint eddig. Ezt kellett gyakorolni?
Azért kellemes ünnepeket mindenkinek!
Ez siralmas. Irány vissza a divízió 1- be ilyen teljesítménnyel.
Engem már nem is érdekel az egész EBEL- playoff, csak szedjük végre össze magunkat, mert ez Svájcban totál lebőgés lesz. Sikerüljenek a passzok, álljunk fel emberelőnyben és védekezzünk normálisan. De legalább az első 2 menne a bajnokság végéig.
Boldog karácsonyt mindenkinek!- beleértve a játékosokat- és foglalkozzanak csak a családdal, szerettekkel, kapcsoljanak ki, mert ez a nagy akarás teljesen szétgörcsöl mindent
Ráadásul úgy volt a stat. szerint 1 lövésünk a 2. harmadban, hogy kétszer is emberelőnyben voltunk, emberhátrányban meg egyszer sem...
Ez valami rettenet volt...

Sikerült olyan emberelőnyt produkálni, hogy 2 percig a harmadba sem jutottunk be!!!

Azt hittem nincs lejjebb, de van!

Konkrétan szánalmas volt ami produkáltunk!

Sofit kivéve, aki hajtott megint, mint a gép az egész csapat egy hatalmas nulla volt. Dupla...

Nagyon remélem, hogy sikerül valahogy fejben összeszedni a csapatot, mert így gyakorlatilag felesleges lejátszani a hátralévő meccseket. Svájcról nem is beszélve...
Hát sajnos nem igazán lesz karácsonyi ünneplés, mert 25-én reggel indulás van. Ez is egy kicsit kitolás velünk, 2 ünnepi napot elvenni. Pedig biztos lehetet volna a földrajzilag közelebbi csapatokat összehozni. Lehet, hogy már összeesküvés elméletet szövök? Na mindegy. Most már jön,ahogy jön. Sajnálom a srácokat, most már nagyon negatívak, ez személyes tapasztalat. Nem tudom, hogy tudunk lelket önteni beléjük! Mindenkinek boldog Karácsonyt!
@HAJNAL: Ugy tudunk lelket önteni beléjük, ahogy eddig, kitartunk mellettük és nem felejtjük el a tavalyi évet, amikor szintén uccsók voltunk, kevesebb nyert meccsel, még kevesebb lőtt góllal és mégis A CSOPORTOSAK vagyunk. Majd jön Ladányi (addig kellett volna megszerezni a volánnak, amig lehetett) és a Vas tesók, Szélig és a többiek és megint büszkék leszünk a csapatunkra. Sztem kell nekik ez a gyűrődés, sokat tanulnak az EBEL-ben és az "idegen légióban". Boldog karácsonyt mindenkinek!
@banyszi: Ez nem A- csoportos szint. Godóék meg csak maradjanak ott ahol vannak, nagy hülyeség lenne mindenkit berakni egy csapatba.
Egyébként én úgy veszem észre, hogy egyre durvább légiósokat igazolnak a labancok és nagyon elhúznak már 1-2 jó vétellel is lsd: Bellissimo.
Ma az osztrák graziak is kifogástalanul játszottak, ez már nem a 3 légiós sorral felálló Graz, ami tavaly volt. Mégse lesznek playoffosak minden valószínűség szerint
@jágör68: Nem gondolom, hogy nincs igazad, sajnos Godóék ott fognak maradni ahol vannak, amiről Te beszélsz ez már csak pénz kérdése. Nem szabad elfelejtenünk, hogy a legkisebb ktségvetéssel bíró csapat a volán, ezért abból gazdálkodunk amink van!
greffi, ekanai: köszönöm!
@banyszi: ittam...
ehhh le vagyok torve mint a bili fule... mar megint...

@jagor68: nekem is ez ugrott be a meccs utan, hogy uramatyam, mi lesz velunk igy svajcba...

off: vajon a roman sportklub is adja majd a meccseket?
süti beállítások módosítása