HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Alba Volán–Vienna Capitals 1-3

2008.12.19. 21:30 D. Gromov

Kapuslehozatallal próbált csinálni valamit az Alba Volán a Vienna Capitals elleni meccs legvégén, de hiába, az 1-3-ból nem volt visszaút. Pedig Palkovics még vezetést szerzett az első harmadban, de a második felvonásban két, a harmadikban még egy góllal válaszoltak a vendégek, 1-3. További eredmények: Graz–Salzburg 3-7 (ez jó), Innsbruck–Villach 4-2 (ez nem jó), Jesenice–Linz 1-8 (ez megdöbbentő). Az Olimpija–Klagenfurt 1-2 (de hosszabbításban, úgyhogy ez sem jó). Most már tényleg utolsók vagyunk.

48 komment

Címkék: alba volán ebel

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sajnos tévében nézhettem csak ma...de így hallhattam Szuper Levi nyilatkozatát...hát köpni nyelni nem tudtam.. :O
mit mondott? Az interjút már nem láttam...
Hát hogy nagyon elege van ebből az egészből, sokaknak tükörbe kéne nézni és elgondolkozni. Hogy szégyelli, hogy ezt a 3000 embert, akik mindig ott vannak és tapsolnak, bármi van nem tudják kiszolgálni, hogy nem mer már tükörbe nézni és hogy már nagyon utálja, hogy mindig lehajtott fejjel kell lekullogni a pályáról. Most is majdnem végig lefelé nézett, csak azt mondogatta, hogy nem tud mást mondani, ez van.. :(
Ui.: Pedig aztán tényleg nem ő tehet róla.. (bocsi, ez lemaradt...)
ez van, de nem tudom kikre gondol. Szerintem a csapatban nagyjából ennyi van. Kiugróan kellene játszani meccseken keresztül az egész csapatnak, hogy meccseket nyerjünk! Amúgy a 2. gólt Levi rendesen elnézte...
és volt idén jópár gólja.. szóval.. na mindegy,
ma nem ezen ment el. Egyszerűen nem tudunk meccsek óta felpörögni. Ma egy kicsivel jobban voltunk, mint a Jesenice ellen, de ez nem elég. JA és a Jecenice otthon kapott egy 8-ast!
Hát, majd valaki úgyis meg/kimagyarázza mit és miért is mondta ezt Levi. Amúgy sok elképzelés nem volt a játékunkban, attól pedig megőrültem ahogy pl. kettős emberelőnyben játszottunk.Talán eddig ha nem is volt pénz legalább szív volt, én ezt most nem éreztem, de aki kint volt a meccsen az tuti többet érzékel ebből és talán el is mondja...
Nagyon fásultan játszanak, ahogy Levi mondta, sokszor túl görcsösen akarnak. Egy ilyen széria után szerintem elég nehéz lenne szívvel-lélekkel játszani... Reméljük még van innen kiút! Hajrá Volán! :)
ha nem igazolunk sürgösen 2 csatárt, akkor utolsók leszünk sajnos... egyre nehezebben lövünk gólt, sőt már lassan igazi helyzetünk sincs :(
Az, hogy nem küzdünk szívvel lélekkel nem igaz.

A helyzet az, hogy sajnos a csapat 80%-a teljesen indiszponált, rendre rossz megoldásokat választunk, dadog a korong a botokon, pontatlanok a passzok, hajmeresztő baromságokat csinálunk hátul. Gólt meccsek óta csak véletlenül lövünk, helyzeteink alig vannak. Ez a mai Byström húzás nagyon nem jött be, vesztettünk egy jó bekket és hozzá egy második sort is. Én megint csak a fiatalokkal vagyok elégedett, ők hozzák amit tudnak, köztük Fekete is agilis volt.

Az első kapott gólt nem értettem, ha a csatár nem fogta Leventét, akkor igencsak potya ízű volt. Persze az egész abból indult, hogy Balu stupid korongvesztés után kiállítást érően szabálytalankodott. A másodiknál Toki pattant le a csatárról, a harmadikat csúnyán bevarrta Riihijarvi...

Mindenesetre ez roppant kevés lesz az eredményes folytatáshoz.

Hajrá, Volán!
Alpec: Én tisztán láttam azt a gólt, és Levente nem tehetett róla, mivel semmit nem látott köszönhetően csudajó védőinknek!

Én ma a védőink teljesítményére, egy erős nullást adok! Igaza van Levinek...sokaknak magukba kéne néznie!

A sok emberelőny gyakrolásnak meg semmi látszatja nem volt!S

Azért hajrá Volán!
Alpec!
Nem kötözködni szeretnék,de biztos,hogy egy meccset néztünk?
Ez a mai egy lélektelen szar játék volt.A Jesenice ellen lehetett arra fogni,hogy fáradtak vagyunk,de azóta nem volt meccs,mégse tudtunk felpörögni.
Byström gyenge volt?
Ő legalább bevitte a korongot a harmadba.Azért,az mégse várható el egy védőtől,hogy lőjje a gólokat,igaz?
Fekete gyenge volt,Kis Kovácsnak sem ment az első sorban.
Horváth egyszerűen szar hetek óta.Elég sok gólban benne van.Múltkor mégis vigyorogva jött le,ma nem néztem,mert ideges voltam.
Az a baj,hogy egyik ellenfelünk sem annyival jobb,mint amit az eredmény mutat.
Legalábbis a játék alapján semikép sem.
Nem baj,majd kedden!
A remény hal meg utoljára!
Thoma1: én nem a védőket hibáztatnám, mivel egy csatár állt elötte, ami emberelőnyös szituációknál elég gyakran előfordul és ő egyszerüen leragadt

Én nem akarom bántani Szupert, mert ő is csak úgy teljesít, ahogy a csapat. De ezt neki is észre kellenne venni. Ha az önvizsgálattal és nem a sz..kenéssel foglalkona, akkor lehet, hogy többször hagyhatná el a jeget felemelt fejjel.
Kiváncsian várom Lajos holnapi értékelését,és akkor eldől,hogy mátrixban voltam -e vagy sem, azaz egy meccset néztünk- e.A mai mérkőzés megint borzalmas nullára sikeredett,hazai pályán 1 azaz egy gól,ennyivel még foci meccsen is bravúr nyerni.Tudnám mi a jó fenét gyakoroltak a 7en ,most volt rá idő.Ezt a mai produktumot nem lehet megint arra fogni, hogy pontlevonás még tart, 3-4 meccsen.Szezon kezdet azért volt szép, mert az ellenfelek nem vettek komolyan, ők a tavalyi volánra készültek,elején sikerült meglepni őket.Ez tartott 2 körig, ekkorra kiismerték az 1 síkú taktikánkat, de mi nem tudtunk újítani.Lajos is azt nyilatkozta hogy a srácok már alig várják hogy jégre lépjenek,remélem nem a rollba kezelőkre gondolt.Emberelőnyős játékunk kilátástalanabb mint a józsefvárosi panelból a duna korzó!!!Szokásos ellenfelek által kiismert figura :belőni a piros vonalról a szélre,és roham érte, vagy bejön vagy nem, ált .nem. A Capitalsos csatárok ma 3x léphettek ki szólózni,ebből 2x úgy , hogy mi voltunk előnyben!!!szerencsére Szuper mind3x bravúrral mentett.Gondolom nem ez az új emberelőnyös elképzelése sator mesternek.jesenice meccs után Lajos azt nyilatkozta :a 3ik harmadban úgy mentünk ki,hogy nyerünk.Most ha szintén ez volt a terv,akkor az csak úgy jöhetett volna létre,ha a capitals öngólt lő,nem is 1et, mert az első kapura lövésünk a 3.ik harmadban 10.50 nél történt!!!!!!!!!!addig ha labbé kapus esetleg a büfében nyomatja a zsíros kenyeret hagymával,akkor sem lett volna észrevehető hogy nincs fenn a jégen.Nem 19.14nél kellett volna időt kérni 1-3nál,hanem akkor mikor 2ös előnyben fel sem tudtunk állni!!!Ez volt az a meccs ismét, ahol ha húsvét hétfőig játszunk sem ütünk gólt.Szerintem kedden Hetényit is kipróbálhatnánk csatárként,ártani nem árthat, hátha...Kár spórolni a légiós csatárok idehozatalával, mert mire megjönnek,(ha egyáltalán jönnek,és ha ne adj isten beilleszkednek,és még jók is) addigra nagyon elmegy tőlünk a 8ik.utolsó play off os hely, bár amilyen játékot nyújtunk itthon mostanában, megsem érdemeljük.
És szerintetek mi lehet ennek az oka? A játkosok? Sator? Énekes? Vagy csak belefásultak az eredményteleségbe? Hmhm... Pedig nem úgy indult hogy ez lesz belőle. De most kb. ott tartunk mint egy évvel ezelőtt.:( És ezért kár, nem az eredményekért, vagy esetleg a rájátszásért.
ekj! ezek szerint tényleg nem egy meccset néztünk.

Hajrá, Volán!
Ami nekem nagyon nem tetszett az a "légiós" sor emberelőnyös játéka, 2-ős emberelőnyben kb annyira voltak gólveszélyesek mint egyenlő létszámnál a 3. sor.
A fiatalokat a pont miatt nem lehet betenni?
Egy ilyen 3:1 es hátrány remek lenne nekik tapasztalat szerzésre.
nyert a Klagenfurt Ljubljanában
amadeus , a Kac hosszabítás után nyert ,azaz a ljubljana szerzett 1 pontot!!!
rol712008-12-19 22:50:57 #1Köszönjük Sator de az időd lejárt!Ennek a csapatnak új arculat kell, a te munkád itt befellegzett, szürke, unalmas semmit érő már a csapat és ráadádul eredményessége egyenlő a nullával!De nem fognak kirúgni hiszen a feleséged a játékos ügynök és így mnaradsz a kispad mögött 60 percig begubozódva,némán.Még jó hogy egész héten az emberelőnyös helyzeteket gyakoroltátok, amiből még az 5 a 3 elleni szituációban is fakezűek voltunk ma!Itt nem, hogy rájátszás nem lesz még az utolsó hely is dukál nekünk!
Alpec:Ezek szerint tényleg nem.
Ez csak az én,és a körülöttem állók véleménye volt!
De igazából teljesen mindegy!
Gyengék vagyunk,és sajnos nem találjuk a kiutat.
Lehet szapulni Sator mestert,de szerintem nem azt mondja folyamatosan,hogy emberelőnybe ne lőjünk kapura,mert hátha gól lesz,meg háturól lőjük körbe palánk mellett a korongot,mert akkor biztos kimegy a harmadból.
Valóban nem lehet tudni,hogy mit gyakorolnak a fiúk,mert az emberelőny szörnyű a védő harmadból meg egyszerűen csak szerencsével tudjuk kihozni a korongot.
Ilyen szinten ezeknek a kapusoknak nem fogunk úgy gólt (gólokat) lőni, ha meg sem próbáljuk fölemelni a korongot max.100-ból 1x-er...
Nekem van egy olyan érzésem, hogy azért próbálunk meg két légióst igazolni, mert a Bonni már nem tér vissza a Volánhoz...de ne legyen igazam!!!

Ja és utoljára okt. 26.-án nyertünk rendes játékidőben!!!
Azért az nem semmi h a körülöttem szurkoló emberek egymást csitítgatják,hogy nem kéne a Horváth Balut meginteni a rossz teljesítményű játékért meccs közben ,hanem majd csak a Meccs végén...Sajnos tény h egy ilyen védő nem illik az elsö sorba aki télleg ekkora ordító hibákat vét...lehet vitázni ,hogy ki milyen meccset lát,én 9 éve járok meccsre de sajnos nem látom a javulást a játékán...Lassan már "Kangyali" tempóval védekezik...és most nem akartam senkit sem megbántani,dehát 2 gól is az Ő számlájára Irható!!
de a lényeg h Vasárnap ott leszek Villachban És az EGÉSZ Csapatnak fogok szurkolni a meglepetés győzelem reményében!!!
Ugyh Hajrá VOlán!!

u.i : télleg elkelne már egy csatár is a Keretbe!!
A csapat a meccsen 1-2 percekre feltámadt, és úgy játszott, mint év elején, amivel akár az egész EBEL-t megnyerhetnénk. A meccs maradék 70-80%-ában meg csak a szerencse mentett meg attól, hogy kapjunk még 4-5 gólt. Nekünk is volt egy-két nagy helyzetünk, de a Vienna legalább 5-6 teljesen ajtó-ablak helyzetet elhibázott.
"Mestermérleg, Ted Sator: Erről a mérkőzésről felesleges bármit is mondani. Továbbra is komoly nehézségeink vannak a gólszerzéssel. Rendkívül frusztrált vagyok, mert ha ez így megy tovább, kicsúszik a szezon a kezünk közül. A képlet egyértelmű: ha nem sikerül minőségi csatárt igazolnunk, tizedikek leszünk."

Azért ebben a nyilatkozatban sok minden benne van... Én még mindig azt mondom, Sator mester a legjobb edző, aki valaha a Volánnál dolgozott. Cortinának is volt több nehéz időszaka a Volánnal, amikor mélyen maga alatt teljesített a csapat, de ennek ellenére soha senki sem vonta kétségbe a szakmai tudását.

Szerintem itt már arról szól a történet, hogy a sorozatterhelésben nem sikerül mentálisan felfrissülni a fiúknak. Szuper nyilatkozata is elgondolkodtató: én nem mondom azt, hogy egyes játékosoknak nincs helye a jégen, de valahogy ki kellene mászni ebből a gödörből. Karácsonyra azt kívánnám a fiúknak, hogy felejtsék el az eredménykényszert, felejtsék el az elmúlt hetek szenvedéseit, csak menjenek fel úgy a jégre, hogy játszák, amit tudnak.
Én ezt a meccset munka miatt sajnos nem láttam (bár a telefonos tájékoztatás alapján ez most nem is biztos, hogy sajnos), de az elmúlt hetek formáját látva meggyőződésem, hogy ez a visszaesés azért következett be, mert a fáradtsággal együtt egyre kevesebb kockázatot vállalnak a játékosok. Ne menjünk neki az ellenfélnek minden erővel, hisz van három harmad. Ne sprinteljünk be a harmadba, mert tartalékoljunk egy jobb lehetőségre. Ne keménykedjünk védekezésben, nehogy kiállítsanak minket (vsz itt érződik a leginkább, mit vett el tőlünk ez a korrekt labanc ítélet).

Az érthető, ha spórolni kell az erővel, meg a labanc nyomás miatt okosan kell játszani, de ez azért ördögi kör, mert az ellenfelek játékereje legtöbbször egyértelműen jobb, mint a miénk, és ezt csak lendülettel, brusztolással, küzdéssel lehetne kompenzálni. Hogy honnan lehetne erőt szerezni? Sajnos fogalmam sincs. Kezdek tartani attól, hogy hiába van számtalan erénye a csapatunknak, ezt így már nem fogjuk bírni...
Szia Raon.Nem vesztettél semmit,ha kint vagy nem nyelted volna félre a pop cornod a nagy izgalomtól :-)Hasonló volt a "játék,mint a jesenice ellen,megspékelve azzal a hagyományos dologgal,hogy 2 emberelőnyös szituációban,2x ugrott ki a capitals csatára,de szerencsére a helyzet kihasználása volános erényeket csillogtatott,és Levente hárított.Mostmár tudsz mindent.Sator mester ha ilyent nyilatkozik,utána hívja fel anyut telefonon,hogy nézzen végre valahára a noteszéből megfizethető játékost.Az a csapat aki " küzd hajt" a 8ba kerülésért az 1xüen nem játszhat így ahogy az utóbbi hazai meccseken a volán.Elképzelés semmi
Én ezt nem így látom. Nem ment ma valami jól ez tény, de a kűzdeni akarással viszont nem volt probléma. Én úgy láttam, hogy akartak és hajtottak ma, csak egyszerűen nem jött össze. Néha talán a túlzott akarás miatt sem.
Hát, szerintem semmi különös nem történt tegnap! Kikapott a Volán a második Bécstől 3-1-re. És? Azért a 2. talált gólért nagy kár volt a 2. harmad legvégén, de ezt leszámítva nem hiszem, hogy szégyenkezni kellene a csapatnak, mennie kéne annak az edzőnek, aki eddig versenyben tudta tartani a csapatot stb.! Nézzük már meg, hány légiós van itt és ott! (biztos, hogy vannak jobb légiósok is, mint a jelenlegiek, de az is biztos, hogy a volános légiósok száma finoman szólva sem éri el azt a kritikus tömeget, ami után elvárható lenne, hogy szórják a gólokat. szerintem arányos a "teherviselés") Jobban mozgatják előnyben a mi "négyszögünket", mint mi az övéket? Agresszívebben támadják a korongot hátrányban, mint mi? Jobban kezelik a pakkot, mint mi? Jobban lőnek, mint mi? Tegye már fel a kezét, akit ez valóban meglep! Azért van ott a Volán, mert ilyen csapatok ellen akart játszani! Tudom, hogy egy ilyen szezonkezdet után nehéz megemészteni a sorozatos vereségeket (a propos: milyen vereségeket? a 2-1-es "zakót" a Jesenicétől, a 4-3-at a Linztől, a 3-1-et az Olimpijától? mennyémá!), de lépjünk már eggyel hátrébb és nézzünk a tabellára, aztán bogarásszuk elő a tavalyit is! Egyesek nekiesnek a csapatuknak, az edzőnek, miközben az orsztrákok komplett idiótát csináltak magukból csak azért, hogy a Volán ne jusson be a rájátszásba, hát nem végtelenül nevetséges? Lehet itt azon gonolkodni, hogy milyen reakció legyen a következő RBS-meccsen, de szerintem minden szempontból az lenne a leghasznosabb, ha a szurkolók a legnagyobb gödörben is kiállnának a csapat mellett, ha az EBEL-meccsek megmaradnának annak, aminek lenniük kell: ünnepnek - eredménytől függetlenül. Bocs a kéretlen tanácsokért, pláne hogy kicsit patetikus lett a vége, a lényeg, hogy fel a fejjel és üdvözlet a 62-es út másik végéről! ;)
nem az a gond hogy a másodiktól kikapunk 2vel hanem pl a többek által is megénekelt sok elképzeléssel tarkított kettős emberelőnyös játék
sziasztok!
mi megint kint voltunk, megint nagy kedvvel mentünk ki. sajnos úgy jöttem ki a csarnokból h majdnem sírtam. talán nem is azért, mert megint kikaptunk, hanem azért is, mert sajnos hetek óta nem adatik meg olyan komoly szituáció, h érdemes legyen a nagy zászlót felhúzni... talán azért, mert néhányan hiába adják bele szívüket lelküket a játékba, nem tudnak változtatni a helyzeten. és persze legfőképpen azért, mert néhány szurkoló társunk számomra megengedhetetlenül becsmérli a csapatot. egyszerűen undorító megnyilvánulásokat hallottam. Miért kell őket így megalázni, mikor jönnek le a pályáról, összeszakadtan, fáradt tudják h megint nem ment.(bocs, hogy nem idézem, de 18as karika kéne hozzá) nem értem! mélységesen felháborított, remélem azért tudott az illető aludni, mert hát elég csúnya szemeket meresztettünk rá :)
na mind1 HAJRÁ VOLÁN, Kitartás....!!!!
Vaze: Nem jól látod a helyzetet. Senki sem panaszkodna, ha a játékosok megszakadva a pályan, a tőlük telehető legjobbat nyújtva kapnának ki a jelenlegi másodiktól! Sajnos nem így van, a csapat mélyen tudása alatt teljesít!
Jutti87: Te az igazi elvakult szurkolót testesíted meg. Aranyos...az ilyen is kell!;)
"Egy fecske nem csinál nyarat." - ezt a mondást nem árt szem előtt tartani. Itt nem egy csatár szerződtetése fogja megoldani a problémákat.

Hanem az, ha mindenki a klubnál E/1-ben kezd el fogalmazni, nem a másikban keresi a hibát, hanem elmereng azon, hogy neki magának mit kellene másként csinálnia és miért.
Lehet, hogy kár volt Alanent meg Nyámnyilát elküldeni.. Mostanra már felpörögtek volna. Csakhát akkor úgy tűnt ők hátráltatják a csapatot, sőt megvagyunk nélkülük is remekül. Az lehet, hogy pontokat nem termeltek, de legalább kellett őket is fogni- és mindenkinek ajánlom figyelmébe- amíg 4 egész sorral nyomtuk nyertünk rendes játékidőben is! Nem is akárkik ellen!
Az igaz, hogy a csapat valós tudása alatt teljesít, de szerintem ettől még megszakadnak. Egy dolog biztos: hosszú távon nem lehet elvonatkoztatni a körülményektől (márpedig az EBEL elég hosszú). Az meg, hogy hátrányban mit csinál a Volán (szinte egyből feláll védekezni) szerintem kimondottan magyar sajátosság, szemben mondjuk az osztrákokkal, akik két egymást követő jó passzig agresszívan támadják a korongot. Persze ehhez kell erőnlét, korongkezelési biztonság és önbizalom... szóval, hogy nem állt fel a volán kettős előnyben és hogy a Bécs jelenleg második, szerintem nem egymástól független dolgok...
Thoma1, nincs igazad.
1: akár hogy is megy a szekér, nem ordibálok sértő, becsmérelő szavakat a csapatom játékosainak, még akkor sem, ha 10-0ra kapunk ki.
2: tegnap igen is hajtottak a fiúk, csak nem ment. Van ez így, de az akarással nem volt gond. Palkovicsot meccsek óta nem láttam így akarni. Már a sebességén meglátszott. Balunak nagyon nem ment, de szerintem pont a nagy akarása miatt nem. Sofiék is igen nagy hévvel játszottak és Süti is nyota neki rendesen, más kérdés, hogy semmi nem jött neki össze.
De bármi történik is a jégen, semmi nem jogosít fel arra, hogy kifütyüld, vagy becsméreld a sajád csapatodat. Ehhez nem kell elfogult szurkolónak lenni, csak egy kis jóérzés kell. Látom ez belőled hiányzik.
Bolzano óta most láttam elöször a Volánt: megerősödtem abban a tudatban, hogy a Volán se lett volna 3.nál jobb.
Rex:

1. A tegnapi meccsen nem volt hajtás, és ezen véleményemet úgy sem tudod megváltoztatni. Ezek szerint neked más mércéd van ezzel kapcsolatban, és ezt én tiszteletben tartom, de azért azt megkérdezem, hogy szerinted legalább annyira pörögtek tegnap a srácok mint például 2008.12.12.-én a Linz ellen (pedig ott is voltak gondok)? Amúgy játékosokat ki lehet emelni, de én a csapat telseítményét értékeltem.

2. Mi nem jogosítna fel arra, hogy fütyüljek, vagy esetleg szidjam (a jóízlés határain belül) a játékosokat, ha kifizetem a belőpőt, és szabadidőmet arra áldozom, hogy a láthassam csapatom, de ők nem tesznek meg mindent a győzelemért?! (Zárójelben jegyzem meg, hogy nem szoktam fütyülni, sem becsmérlő szavakat a játékosoknak kiabálni!)

3. A jóérzésről meg annyit, hogy szerintem több is van bennem mint kéne, de mivel te nem ismersz így nem tudhatod. Mellesleg jóérzés nem egyenlő az elvakultsággal!

4. Írásom Jutti84-nek pedig lehet félreérthető számodra, de nem arról szólt, hogy a magukról megfeletkezett unintelligens embereket éltettem volna!

Hajrá Volán!
Lazlee! Ja. Édesapám szerint meg a HC fogná a Volánt. Egyformán vicc mindakettő. Az NZ Stars 6-0 ra verte a Dab Doclert, miközben a Bolzano Foxes meg csak 5-2 -re, a Coventry Blaze meg csak 6-4 -re. Ebből egyértelműen következik, hogy az NZ Stars a Bolzanot hárommal, a Coventry-t meg néggyel verné. De az NZ Starsban egy csomó olyan játékos játszik, aki a volánba nem fért be, ebből az következik, hogy a Volán simán verné az NZ Starst, tehát lazán lépett volna tovább a Continental Cup-ban. Hahahaha.

Thoma1: Jutti87, nem Jutti84!! :D
Ok! azért nem kellett volna ilyen heves kommentezésbe kezdeni a véleményem miatt.
Thoma1: aranyos volt a hozzászólásod, már h elvakult szurkoló vagyok, így igaz, de büszkén vállalom:)
ja és ha megkérhetlek ne öregíts:)
Thoma akkor erről ennyit, máshogy látjuk a dolgokat. Nincs értelme vitázni, mert teljesen mást gondolunk mindenről!
Látod alpec, ez a különbség: te matematikailag vezeted le, én meg amit láttam. Vagy netán neked is van összehasonlítási alapod? (nem a DAB a lényeg, hanem a többiek játékereje.)(HCt láttad? 10ből 3x igenis ütné a volánt minimum.)(megleszek válasz nélkül)
te miről beszélsz? a volán legalább 5gólos külbséggel verné bármikor a HC-t!
jutti87?Te ott szoktál állni a félpályánál a második harmadik sorban, több lány társaságában?Kire gondolsz aki a meccs végén, esetleg közben szidja a játékososkat?Én ott állok a félpályánál kb. közép magasságban és a mi kis csoportunk Benk ellenes bekiabálásokkal szokta magára felhívni a figyelmet!:)Kedden ugyanott leszek bőrkabát,farmer rövidre vágott haj!Ha gondolod szünetekben véleményt cserélhetünk a meccsről!
rol71!
asszem majdnem egymás mellett állunk akkor, de nem rátok gondoltam a Benk ellenes bekiabálásokkal, hanem volt egy "szurkoló" aki igencsak nyomda festéket nem tűrő beszólásokkal illette a meccset, mikor a játékosok vonultak le a pályáról. sztem nem illendő, de ez az én véleményem
ja és enyém a kis zászló, ami nem kék-fehér, hanem fehér-kék :)
gyere majd oda hozzánk nyugodtan és megdumáljuk.
@Lazlee:

hoppá, ez a hozzászólás elkerülte a figyelmem. Szóval nem, Lazlee, az én okfejtésemnek köze nincs a matematikához, egy hatalmas baromság. Épp azt akartam érzékeltetni, hogy mekkora eszetlenség összevetni a szezont a f.szommal :D

Hajrá, Volán!
süti beállítások módosítása