HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Alba Volán–Jesenice 1-2

2008.12.14. 21:04 D. Gromov

A 33. forduló után három 28 pontos csapat áll az EBEL-táblázat utolsó három helyén, közülük az egyik az Alba Volán. A székesfehérváriak 2-1-re kikaptak hazai pályán a Jesenicétől, a részletekről olvasóink már beszámoltak. A szlovénok az első harmadban szerzett vezetést a harmadik elején megduplázták, hazai részről Nathan Martz szépített. Helyszíni emberünk közlése szerint két kapuvasat ütöttünk, az egyiket az 59. percben.

A Graz kiesési rangadót bukott Ljubljanában, az Olimpija 4-2-re győzött Brendan Yarema vezérletével, így tehát ez a két csapat is 28 ponttal áll. 4-2-re hozta a Vienna Capitals elleni találkozóját az Innsbruck is, amely öt ponttal meglépett üldözőitől.

A maradék két eredmény az élbolyból: Villach–Red Bull Salzburg 3-2, Klagenfurt–Linz 4-1.

52 komment

Címkék: alba volán ebel

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

húú, de rosszak voltunk... gyakran még a korongot sem találtuk el. Mint valami amatőr társulat. Ilyen rossz Volánt én még nem láttam..
Remélem javulunk! 5 nap pihi, pénteken este meccs!

Ennél csak jobb lehet!

Hajrá!
Sajnos ezt megérdemeltük. :(
(Raon vagyok, Ekj az öcsém, az ő gépéről írok)
utolsó 5 percben jó játékot mutatunk de ez kevés volt ebben az időben rengeteg nagy helyzetünk volt..:S Emberelőnnyel megint nem tudtunk mit kezdeni.
Akkor most hányadik a Volán a tabellán?

Pénteken megverjek a Bécset!:D5:2 re:D

Hajrá Volán!
Annyira, de annyira mélyen vagyunk - kapustól védőn keresztül csatárig -, hogy innen nagyon nehéz lesz talpraállni. A teljesség igénye nélkül Szuper - elbizonytalanodott, Palkó, Ocskay - fásultak, Forsyth, Martens - elképesztő marhaságokat művelnek néha, Martz - teljesen frusztrált, Kovács - ütemtelen, Artyom, Benk - nem találják tavalyi önmagukat, Hegyi - csalódás, általában: teljesen formán kívül játszanak. Nagyon félek, mert nagyon úgy fest, hogy három szereplős lesz ez a playoff történet /nem tudom elképzelni, hogy lentről valaki ennyire visszaesik/ és a 2 vetélytásból a jelenlegi kerettel, csak a Graznal vagyunk jobbak.

Csak remélni tudom, hogy:
1. és ez alap: kirángatjuk magunkat valahogy a gödörből,
2. az Olimpiának lesz még hullámvölgye /sérülést persze nem kívánnék soha, de.../

Pénteken indítsuk meg a Nagy Ünnepi Offenzívát!ű

Mi mindenesetre ott leszünk, eredménytől függetlenül!

Hajrá, hajrá, előre!
Na ez már újra a tavalyi Volán volt :(
Sajnos ma azt a győzniakarást sem lehetett látni ami miatt megtellik a csarnok . ha veszíttünk akkor is.
Sajnos id. Ocskay Gábor elhiszi, hogy meg lesz a rájátszás ha hoz egy légióst ,hát nem, minimum 2 jó csatár kell. Véleményem szerint nem fogjuk így elérni 40 pontot sem...
Két variáció van vagy feladjuk az idei szezont és sporolunk jővőre (huú remélem nem ez áll fenn)
Vagy két minőségi légióst hozzunk úgy, hogy vagy Forsyth vagy Sator megy, így meg lenne rá a pénzkeret. (közel 20 mérkőzés óta nem nyertünk a rendes játékidőben valamint nincs is emberelőnyős játékunk) Lajos majd vezeti a csapatot.
Hajrá Volán!!!!!!!!!!!
alpec ,
A playoff 8 csapatos, idén nincs középszakasz, az alapszakasz végén az utolsó 2 kiesik!
Tudom, de ettől még ez a három csapat van versenyben az egyetlen helyért :-)
ok, és így igaz:(


Ted Sator: Nem tehetek szemrehányást a játékosaimnak, hiszen barkácsolt sorokkal álltunk fel és a belüket is kidolgozták. Látni kell, hogy kevés olyan csatárunk van, akik képesek a kapuba juttattni a korongot. Ez az emberelőnyös játékunkon is megmutatkozik. Mihamarabb két támadót kell igazolnunk, hogy céljainkat el tudjuk érni.

Igaza van a "Nagy Embernek" !
Sziasztok !! Sajnos nem játszottunk jól . Egysoros csapat vagyunk és ha nekik nem megy csak ez lehet a vége . Úgy érzem hogy a szerencséért sem dolgoztunk meg igazán . Minőségi , légiósok kellenének (Olympiás játékosok 12 pontot gyűjtöttek ma , 11-et szereztek a külföldiek ). Mindennek a pénztelenség az oka . Nagyon csodálkoznék ha most a szezon közepén találnánk igazi vérbeli góllövőt . Meg szerintem most már a jövő évi légiósokat kellene keresni . Megnézni őket mostani csapatukban .(nem az internet statisztikái alapján zsákbamacskát venni) Nem igazán értem néhány szúrkolótársamat , miért szidják a játékosokat és az edzőt . Sajnos gödörben vagyunk és emberhátrányban a kapust sem nagyon sűrűn szokták levi-nni. De ha meglőjük azt a bizonyos 3 SATOR-i gólt !!!???? Akkor valószínűleg még a pályán iszogatnánk a csapat egészségére......... HAJRÁ HOKI !!!!!!!!!
Egy dolgot kérdeznék. Nem úgy lett vége a szezonnak, hogy azt mondták, hogy lesz idő légiósokat keresni, és hogy az egész nyárat arra szánják. Erre úgy vagyunk mint tavaly, a szezon vége fele próbálunk minőségi légiósokat szerezni. Tudom, hogy kevés a pénz, de akkor is miért nem lehetett normálisan nekikezdeni a szezonnak...
Sziasztok! De jó én más mérkőzést láttam, mint az előttem hozzáírók. Én ugyanis azt láttam, hogy egy hulla fáradt csapat, próbál megszakadni. Azért az elég vak, aki nem ismeri be, hogy a szlovének nem egy gyenge gárda, ja és ne feledjük, hogy hetek óta nem három sorral állnak ki a mérkőzésekre. Az osztrákok a büntivel nagyon jól tudták, hogy milyen lehetetlen helyzetbe sodorják a Volánt és mivel nem dilettánsok, így tudták, hogy reményeinket így lehet semmivé foszlatni. Igenis a szurkolóknak kötelessége a sárdobálás helyett kiállni ezért a csapatért. Egyébként a szlovének ma fölényben játszottak, hiszen a szerencse is velük volt. HAJRÁ VOLÁN!!!
Tényleg nem szeretnék az Alba Volán ügyvédjeként feltűnni, de azért nehezen értem az elégedetlenkedést.
A Volán ma letöltötte az első eltiltást. Tehát 12 mérkőzés óta kb. 30%-kal nagyobb terhelés van minden egyes játékosán, mint az ellenfelekéin. Ráadásul további két biztos pont is hiányzott a csapatból, Byström és Nagy személyében. A háromból két sor olyan összeállításban játszott, ahogy eddig még szinte soha. Így sikerült egy góllal kikapni a szlovén válogatott 80%-át foglalkoztató, két szuper légióssal megerősített Jesenicétől. Az utolsó öt percben két tiszta kapuvasat ütött a csapat, a másodiknál Hocevar azt sem tudta, mi a helyzet. Igaz, ezzel együtt sem érdemelt ma a Volán pontot, de végig hajtott, nem ment, ennyi.
Még ha a meccsen én is sokat bosszankodtam a hibák miatt, még ha tényleg lassúnak tűnt a csapat, még ha gyenge az emberelőnyös játék, akkor is. Érdemes végiggondolni az egészet.
És érdemes a tabellára nézni. Nulla pont hátrányban van a csapat a rájátszásért folytatott küzdelemben 33 forduló után. Ezt azért nehéz a tavalyi év teljesítményéhez mérni.
tomf! közbejött egy apró világválság :D.

Viccet félretéve, ami engem felháborít /úgy, hogy nem ismerem a részleteket/ a tetves tévé közvetítés. határozottan emlékszem, hogy még másfél hónappal ezelőtt is úgy hirdetett a Volán, hogy vegyél jég vagy palánkfelületet, mert adja a meccseinket a tévé. Ilyenkor mi a fasz van?

Nem tudom, hogy jelentkezett-e végül hirdető, de ha igen, akkor én hirdetőként és Volánként is nagyon dühös lennék.

Sajnos banánország vagyunk banántévével, ahol az adott szó semmit nem jelent.

Hajrá, hajrá, illéri!
Sziasztok megint! tomf szerintem egy kicsit bíztak a szponzorokban, hiszen joggal várták, hogy néhány szponzor fog fantáziát látni a jégkorongban, azok után amit letettek az asztalra, de sajna a nagy szponzor még mindig nem jelentkezett, de ha valaki tud egyet feltétlen ossza meg infóját id. Ocskayval, biztosan nem fog tiltakozni. De szerintem ezt te is tudod.
Sajnos most ez a realitas, ennyi van bennuk, azonban a legnagyobb baj , hogy most a kozonseg meg a csapatnal is gyengebb volt. 3.harmad kozepeig szinte semmi... az a loves pedig nem bentrol jott ki sajna, hatalmasat koppant a kapuvason. erthetetlen mi tortent az elso harmadban egyszeruen ertekelhetetlen volt. aztan mar fel tudtak porogni de valahogy mindig jott egy hiba. nagyon gyeremeteg hibak: szuper levi 4x akart inditani de nem erezte a ritmust csak a hatvedeket zavarta me vele, ondrejcik ket kiallitasa a lassusaga miatt volt, es hat amikor buntibol visszajon es beavatkozik mar a sajat cserepadnal a jatekba...csodalkozott ,hogy kiallitas tul sok ember a jegen cimmel. kar erte ez a meccs nyerheto lett volna de sosem szabad feladni.
Kapus! én még csak tanulom ezt a pozitív hozzáállás sztorit ( :D ), ezért hagyd jegyezzem meg: szerintem néhányan per szezon elmaradnak a várakozás(aim)tól, mások teljes formánkívüliségét sem írnám minden áron az eltiltásokra. A 30% túlterheltség meg nyilván költői túlzás. Matematikailag legalábbis :-)

Ennek ellenére abban egyetértünk, hogy óriási a fejlődés tavalyhoz képest /az Interliga döntőt nem is említem, amikor legyalázott minket a Jesenice/ és ez a csapat méltó a feltétel nélküli szeretetünkre!

Hajrá, Volán!


Hajrá, Volán!
Minosegi csatart lehet igazolni, csak penz kell, hatved kemeny falat...

Én nagyon szeretem a csapatot és sosem tudnék rosszat mondani a srácokra. Büszke vagyok rájuk, hogy remekül helyt állnak minden meccsen és akkor is a szívűket adják, mikor már nem megy sem a fej, sem a láb.

Hajrá VOLÁN...
Én csak azt nem bírom feldolgozni, hogy miért csak akkor kell elkezdeni a szurkolást, amikor már lövünk egy gólt?! Ma erre az 56.-ik percig kellett várni. Addig sajnos (Tisztelet a kivételnek) csak a langyoskodás folyt és ócsárolta sok ember a csapatot. Amikor pedig felcsillant a remény a győzelemre, érdekes módon megjött a hangja a csőcseléknek... Ez szánalmas!!! Emberek néha nem ártana tükörbe is nézni!

Kinek nem inge, ne vegye magára!
.A mai harmat gyenge " játékot" nem lehet ráfogni arra hogy csak 3 sorunk van.Az első perctől kezdve elképzelésnek nyomelemeit nem lehetett felfedezni,emberelőnyökről már nem is beszélek,mert azt már megszokhattuk hogy hatékonysága megegyezik az eunuchok pozitiv apasági tesztjével.A mai még ezen is túl tett,az hogy nem löttünk kapura belőlük már megszokott dolog,dehogy a nagyrészükben 1,5 percbe került bevinni a korongot,az már nagyon durva volt.Nem értem , hogy amikor mindenkinek megkellene szakadnia a pályán a sikerért,mindenkinek maximumot kellene nyújtania,akkor hogy lehet ennyire lélektelenül játszani,azaz pardon jégen lenni,mert játék csak az utolsó 4percben volt,azaz az erőnléttel gond nem volt.Holnap reggel jön majd Énekes lajos értékelése, baromira kiváncsi vagyok hogy mi volt a taktika,az elképzelés,mert a pályán semmi de semmi elgondolás nem látszott a szépítő gólig!!!A fogadó irodák lassan 1.01es oddsal adják azt hogy levente kap e kötény gólt a következő meccsen.Jobb ellenféltől kilehet kapni, mert a sportban mindig vannak vesztesek,ez benne van,de nem mindegy hogy hogyan ,milyen teljesítménnyel,a mai az nulla volt. "Haza védelmében meghalni lehet, de elfáradni soha" (ezt az igaz mondást a magyar történelem nem épp pozitív szereplője mondta,de nagyon igaz )ez a volánra átültetve: kikapni lehet a hokiban, de nem mindegy hogyan: lélektelenül szív nélkül , a klubért a városért a szurkolókért nem megszakadni soha
Sajnos a mai nap nem a Voláné volt...
Kedves Barátom, exL:1> nem értek egyet a mondás csapatra átültetésével. A szurkolók egyetlen izzadságcseppet sem érdemeltek ma a Fiúktól.
exl:1, az idézet pontosan így szól: "Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!", de persze nem az idézett személy iránti tiszteletből jegyeztem meg, hanem a történelmi hűség kedvéért.
A témához kapcsolódóan: F. Kapus mondta jól, nem vagyunk lemaradva pontokban a playoff-os helyektől, ha azt vesszük mostantól egy új bajnokság kezdődik, 3 résztvevővel, ahol elsőnek kell lenni. Jó hír, hogy ehhez az új rajthoz pár nap pihenő és pár új nevezhető játékos is társul. Hát ha még tényleg igazolni is sikerülne egy (már nem is merem leírni: jó) csatárt, akkor én még mindig a Volánra fogadnék ebben a versenyfutásban.
Kellene valami jóértelemben vett hangulatkeltés a pénteki meccs előtt, hogy újra 3000-nél több néző bíztassa a helyszínen. Azért is kellene valami, mert tv-s meccs lesz (ha minden igaz), ami néhányakat otthon tarthat. Remélem a héten a blog is, ahogy már megszoktuk élen fog járni a "toborzásban".
Na akkor a szokásos meccs utáni értékelésem következik.
Első meglátásom, hogy az idén most játszott a legrosszabbul a csapat mindent egybevetve. Nem érdemeltünk pontot, sajnos ez a helyzet. A csapatból senki sem játszott, vagyis talán pont az volt a probléma, hogy mindenki játszott de senki sem jégkorongozott. Mindazonáltal nem értem, nem egyszerűen nem fér a fejembe, hogy miért kell kifütyülni a saját játékosainkat???????? Igen én is bosszankodtam egy két órdító hibán, én is anyáztam, én is mérgelődtem, de könyörgöm, ez szégyen, szégyen, hogy ma a közönség kifütyülte a volán játékosokat, vagyis egész pontosan kettőt, nevet nem fogok mondani, de akik ott voltak tudják miről és kikről beszélek. Undorító, és nagyon felháborít. Nekem is volt olyn rész amikor egyszerűen nem tudtam szívből szurkolni, mert annyira dühös voltam, na de nem fütyültem ki a saját csapatom. Aki ezt tette, remélem tükörbe néz és vagy változtat, vagy soha többé be nem teszi a lábát a jégpályára. Na mára ennyit. F.Kapus, most nagyon sokáig elszámoltam, mielőtt ezt megírtam, de ezek útán is úgy éreztem, hogy ezt le kell írnom. Csak a módján változtattam kicsit. Erről ennyit. Hajrá Volán, Hajrá Székesfehérvár!!! Fog még szólni az a Füttyös teli torokból, én érzem. Ki jövünk ebből a gödörből mert ezek vagyunk mi. Ez Fehérvár. Mi fel fogunk tudni állni. Hajrá Volán!
Úgy legyen Rex!!! De tegyük meg mi az első lépést. Talán ezzel is segíthetünk a csapatunknak kimászni a gödörből! Ahelyett, hogy elfordulnánk Tőlük, inkább nyújtsuk ki a kezünket feléjük! Nem akarom elhinni, hogy ennyire érdek közönséget érdemel ez a CSAPAT!!!

bezso kb3 féleképp olvastam már az ominozus idézetet , a lényege mindnek ugyanaz
No nézzük a rideg tényeket.

1. Nagyon kevesen voltunk. A Volán honlap jól hangzó 3000 nézőt ír, az NS 2500-at - én az elmúlt tíz év tapasztalatával azt mondom, olyan 1900-an (nagy jóindulattal 2200-an) lehettünk. Jelen helyzetünkben ez sajnos már információ.

2. Többen említették, hogy a szurkolás egy nagy nulla volt. Ez igaz. De nézzük a dolgok másik oldalát: amint a második harmadban Sofiék (és megint a HARMADIK sor, nem a sztárok!) felébredve elkezdtek csúszni-mászni a jégen, amint az utolsó harmadban egymás után kettőt lőttünk kapura, robbant a csarnok. Azt kell mondjam, a közönség nagy része kritikus ugyan, de ez valahol érthető. Ha van játék, szurkjolás is van. Ha nincs játék, a többség nem szurkol. Nem mondom, hogy egyetértek ezzel, de abszolút megértem a jelenséget.

3. Elképesztően fáradt a csapat, elképesztően tartalékosak voltunk. Ez leginkább abban nyilvánult meg, hogy olyan gyermeteg megoldásokat láttunk, amelyeket tanítani kellen, hogy hogy nem szabad. Szuper pl. indítás címen állandóan ellőtte a korongot a védők elöl. Ezek a palánkravágom-körbelövöm felszabadítások annyira nem működnek, hogy az embernek néha az az érzése, az ellenfél direkt erre játszik, és a játékosai a palánkhoz helyezkednek, mert így a brutál centermunka helyett gond nélkül a támadó harmadban tarthatják a korongot, és a második hullámban jövők óriási kavarodást tudnak okozni. Sok gólt kaptunk mostanában ezekből.

4. Ilyen indiszponált védőmunkát rég láttam, de a védők rossz formája főleg az indításoknál jött ki: ha ma van egy jól passzoló védőnk, vagy négyszer vezethettünk volna egy az egyben a kapusra a korongot (kétszer így is vezethettük, egyikből sem lett semmi).

5. A csatárok nem lőnek kapura. Ilyen kevés lövéssel nem lehet meccset nyerni. Esetleg abban bízhattunk, hogy a kapus nincs bemelegítve, és hátha úgy benyel egyet. Pedig a lövőhelyzetek megvannak, egyszerűen nem lövést választanak a játékosok, inkább egy rossz passz jön.

6. Az emberelőnyünk kezd borzalmassá vállni. Valaki írta, hogy minek kell kifütyülni a játékosainkat. Hát én azt mondom, ma, amikor az ötödik előnyben sem bírtunk másfél perc után felállni (pedig sorban kaptuk az esélyt a felzárkózásra), akkor bizony kijárt a fütty. Ennyire elképzelés nélkül terelgetni a korongot... egy ilyet a csapata iránt bármit is érző szurkoló nem hagyhat figyelmen kívül - és vagy még inkább bíztat, vagy anyáz. Ez ugyanannak a feszültségnek a két pólusa, teljesen felesleges emiatt pálcát törni xy emberek felett.

7. Nem az a baj, hogy kikaptunk. A Jesenice jobb csapat, és emellett szerintem eleve óriási bravúr a csapatunktól, hogy a máshol rendre 5-6 gólokat lövő sztárcsapatokat hazai pályán 2-3 gólon tartjuk. A baj szerintem az, hogy minden tekintetben mélyponton vagyunk, és jelenleg nem látni kiutat. Már a játékosok között sincs meg az összhang, és ezt a látványt nehéz elviselni. Pedig ezek a fiúk tudnak, ha akarnak, hiszen 0-2 után hirtelen úgy elkezdtek hajtani, hogy ihaj. Ha ezt nem akkor kezdik, hanem előbb, pont lehetett volna a vége - mert nem sokszor lesz ilyen rossz formában a Jesenice sem.

8. Én tisztelem a játékosokat, és szerintem a fenti érvelések tanusítják, hogy megértem a problémák nagy részét, de azt mondom, azért nem kell túlzásba vinni a nagy megértést, meg a folyamatos toleranciát sem. Mondjuk ki, hogy ma a fiúk sok mindent megtettek, de összességében nagyon bénák voltak, és minden tekintetben megérdemelték ezt a vereséget. Akik eddig vitték a csapatot, mélyponton vannak, akik meg a háttérben voltak, azóta sem mutattak semmit. Pedig legalább némi küzdést felmutathatnának, mint mondjuk Sofi, aki ma is bizonyította, hogy egyszer majd belőle lehet az új magyar hokiisten. Mert olyan nincs, hogy ő ne szívvel-lélekkel játsszon.

9. Tudom, a személyeskedésnek semmi értelme, de azt gondolom, hogy egy ilyen meccs után, egy ilyen értelmetlen, elkerülhető vereség után egy játékos se vigyorogjon a levonuláskor csoki után kapkodva - vagy ha igen, ne csodálkozzon, ha emiatt pár szurkolótól kap a fejére. Nevet nem írok, az infó innen is el fog jutni az illetőhöz. Különböző emberek vagyunk, a kudarcot mindenki másképp dolgozza fel, de azért egy profi sportolónak legyen már annyi esze, hogy ügyeljen az ilyen apró részletekre.

10. Nagy gond nincsen, még így is meglehet a rájátszás, csak változtatni kell a dolgokon. Sator mester amúgy nagyon jól látja, hol a probléma - nem rajta fog múlni, ez sajnos alapvetően pénzkérdés.
Amit a csapat megtehet, az az, hogy kicsit erősíti az összetartást, a játékosok jobban kisegítik egymást, és megpróbálnak változtatni az alap sémáikon, mert az ellenfelek szemlátomást alaposan kielemezték már a Volán játékát. Az (alaposan megfogyatkozott) erőnk arra megy el, hogy béna átadásokat próbálunk valahogy megjátszani. A legtöbbet itt lehetne segíteni: pontosabb passzok kellenek. Vagy ha az nem megy, kapura kell lőni az istenit, egy közepes lövés is többet ér a sokadik elakadt indításnál.

11.
Ja, és a nevünket váltsuk át Sofi Fc-re, és az ő példaértékű titáni akaratával mindenkit beledöngölünk a jégbe! :)))
> No nézzük a rideg tényeket.

Elnézést, innen lemaradt egy :/ - mielőtt bárki azt gondolná, hogy a szakmai stábnál jobban akarom érteni a dolgokat a magam szurkolói nézőpontjából.
Most van a legnagyobb szüksége a csapatnak a szurkolók biztatására! Igenis van ok a fáradtságra és a fásultságra. Érdemes megnézni mondjuk a "nagyon szimpatikus" Salzburgot, hogy
legalább 5 sorra való játékos keretük van. A szezon előtt is tudtuk,hogy a Volán nem a leg tőkeerősebb csapat. Ehhez képest szenzációs volt amit a 2 eltiltásig csináltak.Mindezt ezekkel a légiósokkal. Nagyon megérdemlik, hogy biztassuk őket, bármi is történik!
Laci!

Én meg úgy érzem,hogy nem csak mi vagyunk a csapatért,hanem ők is miértünk.Ha visszagondolsz például a tavalyi évre,amikor körömszakadtáig küzdött a csapat,de sorban kikapott,akkor is ünnepeltük őket.De akkor,amikor nincs két értelmes passz,mert néhányan alibit játszanak,akkor ne mi legyünk már a hibásak.
Sajnos ma a Csapat a tudása 20%-át sem adta.
Hagytuk,hogy a Jesenice addid tököljön a kapu mögött a támadásépítéssel,mig valaki közülünk el nem tévesztette a helyét.Rossz volt a taktika is ma(akik ismernek,elnézést érte)4-1-et már nem játszik senki sem,mert kiugrással könnyű átjátszani a bekkeket.Kapuskérdés sznitén nem egyszerű.Első gól egyértelműen az övé.Kapu mögöti játék?ÁÁÁÁÁááááááááááááááááááááááááááááááááááá.Még meglehet a rájátszás!(különben ugrik a jutalmam!:-((((
Míg az ellentől haza tudták vinni az idegenben edződötteket,addig nálunk erre szinte esély sem volt.A svéd 2-ben biztos izgibb 100 meccsen 2 pontot ccsinálni,mint az EBELben fejlődni.

Üdv ninfe k
GYEREKEK!!!! ITT AZ IDŐ HOGY KURVÁRA ÖSSZESZEDJÉTEK MAGATOKAT!A 8 MEG LESZ!!!!!!
INNENTŐL KEZDVE SENKIT NEM AKAROK MEGLÁTNI ÉJSZAKÁZNI.... BLABLABLA (AKINEK NEM INGE...)

PIHENJETEK AMENNYIT TUDTOK,ÉS PÉNTEKEN MUTASSÁTOK MEG MINDENKINEK HOGY MIT TUDTOK!!!!!!!!!!!!!!!!! FOREVER VOLAN!!!!!!!

Sziasztok.

Hát én is leirom mit láttam ma.(vagyis ahogyan én láttam).
Az hogy ez volt minden idők legrosszab volánja ,az nem igaz láttam én már a volánt 10 parc alatt 4 gólt kapni a Fradi ellen. Ja az igaz ez nem mostanában volt.
De ami a mai meccset illeti:

1. Az,hogy az első sorunk ki van az érthető náluk többet nincs senki a jégen,és sajnos nem csak fizikálissan vannak elfáradva,hanem fejben is.

2. A második sorunkat megölték a Benk Andrással,igen leirom a nevét mégha kapok is a fejemre emiatt. A szezon kezdete óta olyan gyengén játszik,hogy nem hiszem el,hogy az edzők ezt nem veszik észre. Lassú, a korongot rosszul kezeli,rosszul helyezkedik és még sorolhatnám. Én bevallom igen is kifütyültem és ki is fogom. egyszerüen nem értem mit látnak benne. Szerencsétlen Martz hiába adna jó passzokat ha nincs kinek .Én azt javaslom a Benk Andrást le kell tenni a farm csapatba. (és jöhetnek a negatív kritikák ,de ez akkor is az én véleményem)
És mielött az jön ki,hogy divatszurkoló vagyok annak elmondom már több mint 18 éve kitartok a csapat mellet és nem csak amikor megy neki.

3. A harmadik sorunk nagyszerű szerintem a Sofi és a Hegyi nagyot alakitott ma, Jobb Dávid kicsit még bizonytalan de egyre javul. Ondrejcik is nagyot játszott bár volt néha egy kis hiba.

4. A légiosaink ugy ahogy vannak nagyon nullák kivétel a Martz de a többi szerintem nem tudja azt a pluszt hozzátenni mint amit a többi csapatnál.
Lehet megint megköveztek,de az orosz és a szovjet utódállamokból lehetne igazolni fiatal 18 év körüli játékosokat.
Ezt arra alapozom,hogy nekik nagy kiugrási lehetőség az EBEL,emlékezzünk csak Galvins-ra most a KHL-ben vitézkedik.
A technikai tudásuk meg lenne és a motiváltsággal sem lenne baj,és talán pontértékben is kisebbek lennének.(bár ebben nem vagyok biztos)

Szóval nekem ez a véleményem.

U.I: A szurkolás tényleg nem volt ma jó. Ja és a füttyel és a bekiabálásokkal én egyetértek,ne csak mi gondolkozzunk el,hanem némely játékosra is ráférne a tükörbe nézés.
Mélyen tisztelt M-Lac. barátom!

Miért is baj az, ha a "csőcselék" hangja (ha már így nevezel párezer szurkolót...) az 56.-ik percben jön meg? Ezért a produktumért 4 perc szurkolás járt, sem több sem kevesebb. Nem hinném, hogy magyarázkodnom kellene a fenti véleményemért, ha munkahelyeden ilyet produkálsz min. lebaxnak. Ha kevesen vagytok, mondjuk betegség miatt, akkor helyettesítened kell. Ha több hétig, akkor több hétig.
Sator mondta, a játékosok a szórakoztatóipar részei, és tegnap cseppet sem szórakoztam rajtuk legalábbis 56 percig. Igenis kell a kritika a csapat felé, ettől kerek a sajt... sztem... Azért a végére rittyentek egy Hajrá Volánt!
Én másokhoz képest mindig is elfogultabb voltam, aki ismer ezt jól tudja. Engem sem tett boldoggá a csapat tegnapi játéka. Bosszankodtam a csetlés-botlás miatt, a pocsék korongkezelés miatt. De azért húztam Volán mezt, hogy amíg a meccs tart, addig szívvel-élekkel kitartsak a Csapat mellett, mégha ők ezt nem is tudták meghálálni. Sokan úgy vélik, hogy ha majd a csapat letesz valamit az asztalra, akkor majd ő is szurkolni fog. Én úgy érzem, hogy a csapat is tett annyit az asztalra, mint a szurkolók. Sőt! Mindig a csapatnak kell először tenni a sikerért és ha megy a szekér csatlakozik a szurkolótábor. Soha nem fordítva. Ez mindig bántotta a szememet és valószínüleg fogja is! Nekem megint elment a hangom szokás szerint, és legközelebb is elfog. De ez legyen az én bajom. Ha már mike80 Barátom megemlítette a szórakoztató ipart: vajon mit énekelne Pataki Ati a Pop Strandon a közönségének, ha kifütyülné...

Remélem, hogy péntekig kellő idő jut a pihenésre, regenerálódásra és a formajavításra! Talán pénteken végre igazi hokit játszik a Csapat, a tömeg pedig óriásit szurkol! Addig is a legjobbakat Mindenkinek!
na állj. az nem úgy van, hogy a csapat feladata felrázni a szurkolókat. ez a lovon fordítva ülés tipikus esete.

van olyan, hogy egy csapat nem érdemel szurkolást, de az égeszen drasztikusan más szituációkra vonatkozik, mint amilyenben most a volán van. tegnap szarul játszottak, de nem lélektelenül.
Számszakilag nézve könnyen bizonyítható, hogy a közönség kiáll a csapat mellett. Ezt bizonyítja, hogy asszem okt 26.-óta (a hullámvölgy kezdete) is 2500 feletti a szurkolói átlag. A kilátogató emberek pénzt időt és energiát fordítanak a csapatra, ezzel tisztelik meg Őket jóban-rosszban.

Valaki annyival beéri, hogy csak nézi a meccset, valaki énekel, üti a plexit (gáz), dobol, nádihegedül stb.. Ha viszont rosszul játszanak, akkor ennek is lehet hangot adni kultúráltan. Ha másképp nem akkor úgy, hogy inkább elharapja a száját hangosabb káromkodás helyett... Én tegnap ezt tettem, és valóban mindössze 4 percet szurkoltam, mert ekkor éreztem, hogy a csapat a pontokért és a közönséget szórakoztatóan játszik. Ezért ugyanúgy belépőt fizettem, azaz támogattam a csapatot a nehézségek ellenére is. Szóval nem a lovon háttal ülés esete forog fenn, csak fogadjuk el, hogy mindenki másképp reagálja le a szitut és talán ez így van rendjén..
Még szép hogy kimegy ha már megvette a bérletet! :)
érdekes, hogy sokan azt írjátok, hogy a szezonban most játszott a Volán a legrosszabbul. Szerintem a Linz ellen 2-1-re büntetőkkel nyert meccsen (amikor az utolsó másodpercben egyenlitett a Linz), messze sokkal rosszabak voltunk. Igaz, az első harmadról lemaradtam, tehát arról nem tudok nyilatkozni, de a 2. harmadban egyértelműen uraltuk a mezőnyt (persze erre lehet mondani, hogy az ellenfél viszont vezetett) és 15 emberrel az az utolsó 5 perc nagyon szép volt. Én a lélektelen játékot sem mondanám, egyszerűen ennyire futotta. Az 1. sor valóban nem az igazi volt (sőt), de pl. a gólokat a 2. és a 3. sor kapta, viszont a védelem nem igazán hibáztatható ha csak 2 gólt kapunk.
www.glowork.hu/volan/volan6.jpg

Ezzel kicsit lenyugodtam :))

Ha valaki tud esetleg nagyobb felbontású képpel szolgálni nagyon szívesen fogadom. Úgy meg tudnám jelölni a forrást is :).

Hajrá Volán!


PS.: remélem nem írtam el rajta semmit. Már nagyon fáradt vagyok...
Video Tóni!

Szerintem az a jó 2500 ember, sokkal többet áldoz hétről-hétre a VOLÁNért, mint egy szezonbérlet...

A Csőcseléknek lehet véleménye, csak mert nem a közvetítőállások alatt állunk? Van egy ember aki megszerette velem igazán a Volánt, kezdősípszó után rögtön kezdjük a: "Győzni kell..."-t... és nem csak a 56. percben szurkolunk...

HAJRÁÁÁ VOLÁÁÁN!!!
Nos, előttem már mindenki mindent leírt, csak annyi hozzáfűzni valóm lenne: Mindig azt mondják, hogy a szurkolók a 6. mezőnyjátékos a jégen, akkor könyörgöm, miért ne adhatnánk meg nekik ezt a plusszt?!? Én végig szurkoltam a meccset, pedig nem tetszett a játék. Mellesleg néhányan furán is nézek rám, hogy szurkoltam... Erről ennyit. Ja és elfogadom azt a tényt is, hogy valaki azért jön ki, hogy a meccset nézze és nem az a kiabálós, énekelős szurkoló. Nincs is ezzel semmi bajom. Na de...hogy kifütyüljem a csapatomat, meg olyat mondjak, hogy nem érdemlik meg a szurkolást...azért ezt kicsit átogndolnám.
Ja és bocsi a zavaros írásért..:)
Ui.: Egy, két háá, négy... ;)
Végre sikerült elolvasnom a hozzászólásokat, és reagálni is szeretnék egy-két dologra:
Az utóbbi időben több olyan megnyilvánulás is történt a szurkolással kapcsolatban (csőcselék, aki nem kiabál ne is jöjjön meccsre stb.) ami felháborító! Lassan verseny, rivalizálás lesz abból hogy ki a nagyobb Volán szurkoló. Szánalom! Mindenkinek köszönetet kell mondani aki kijön a jégpályára. Hogy nem üvölt torka szakadtából? - hát Istenem, van aki így van a ki úgy. Jó hogy nem osztjuk fel bal és jobb oldalra a lelátót. Hová vezet ez???? Tegnap én sem ordítottam ki a hangom, pénteken mehetek meccsre? Olyanok kezdenek kioktatni engem és másokat is a csapat szeretetéről, akik azt sem tudták mi az a jégkorong amikor mi már Jászberénybe, Újvárosba jártunk hokimeccsre, és hóban sárban fagyoskodtuk végig a nyitott pályás találkozókat.
Kedves Laci! Amit Bluebrothers néven tesztek, az példamutató, köszönet érte! Tudom hogy te is Pestről érkezel, mint ahogy én is a kedvesemmel. Ez még jobban emeli munkásságod, munkásságotok értékét. De azért a fogalmazással kicsit óvatosabban kellene bánni, mert sok embert sikerült ezzel megsérteni, mégha ők ennek nem is adnak ennek hangot itt a fórumon.

Üdv minden Volán szurkolónak
Sajnos ott a volán ahol tavaly.Kevés nagyon kevés a 3 sor.Lelkes fiataljaink,lefáradt kulcsembereink vannak meg egy pár 4. osztályú nyugati hokisunk...A mai napig nem értem hogy keleten miért nem néz körül a volán vezetősége,mert ott találni olcsóbb,de mindenre elszánt,lelkesebb orosz v. kazah játékost?Miért erőltetjük a kanadai,amcsi vonalat?Itt sajnos el kellene 1-2 csatár aki a Palkovics mellett a hátán viszi a csapatot.Nincs pénz?Akkor bizony nem is várható előrelépés...De azért bizunk a Volánosokban.Hajrá VOLÁN!!!
russia: El vagy tájolódva a játékospiacot illetően... Az meg, hogy miért három sorral játszik a Volán, sokak számára ismert, meglep, hogy a figyelmedet elkerülte.
Ezt megfejtené nekem valaki!?
"A svéd 2-ben biztos izgibb 100 meccsen 2 pontot ccsinálni,mint az EBELben fejlődni."
Mert nekem erről csak a Waczak szálló ugrik be: che?
Én csak mint pártatlan szemlélő néztem a meccset. Mindenesetre azt a szánalom tetőfokának érzem hogy amikor anno Szuper Levit szidni "kellett" akkor képesek voltak 3000-en üvölteni, most amikor dicsérni kéne, akkor csak 15-en teszik ugyanezt...
És mert Újpesten ilyenre soha nem volt példa, teljesen helytálló a pártatlan szemlélőként megfogalmazott ítéleted...
Egyébként a jelenséget nézve igazad van.
Légyszíves ne hasonlítsd össze a fehérvári és az újpesti szurkolást :)
Nem fogom. :)
Szuper nemszeretete amúgy érdekes kérdés - a játéka kétségtelenül magas szintű (a hibák ellenére is), nyilatkozataiban szerintem nagyon profi, én magánemberként nem ismerem, így nem feltételezek róla rosszat, csak azt látom, hogy mintha egyes csapattársai sem jönnének ki jól vele. Valami oka ennek is kell legyen.
Nem kimondottan Őróla van szó, de pl. tavaly is kb minden második embertől hallottam lenn meccs közben hogy miért nem húz ez a tehén Kangyal a picsába már végre, pedig szerintem a korához képest nagyon jól odatette magát! Ő tett annyit a volánért hogy egy szurkoló se beszélhessen róla ilyen hangnemben. A tegnapi meccsen voltak bőven egyéni hibák, de azért két harmadot sikerült döntetlenre hozni, annyira nem voltgáz a meccs hogy ne lehetett volna szurkolni. Főleg az ilyen nehezebb pillanatokban lenne szüksége a csapatnak a hangosabb buzdításra. Kérdezzetek meg 1-2 játékost erről majd!
Gyanitom Kcs te profi játékosmegfigyelő vagy...hehe.
süti beállítások módosítása