HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Különös HC-bukás Fehérváron

2008.11.28. 22:43 D. Gromov

A Mol Liga-éllovas a táblázat alsóbb régióiban szereplő csapattól szenvedte el második sima vereségét is, a Progym után az Alba Volán farmja kapta el a végső győzelemre törő székelyeket, ráadásul 0-1 után lett 4-1. További eredmények katt után.

A játéknap egyik rangadóját az SC Csíkszereda játszotta az NZ-Starsszal, a hazaiak 3-0-ra győztek, már megszoktuk, hogy a káposztásmegyeriek semmire sem képesek Erdélyben. A Gyergyószentmiklós és a Miskolc kemény meccset játszott, a vendégek sokáig tartották magukat, a vége így is 3-0 a Progym javára.

A Ferencváros kiváló szériája – amely a liga két leggyengébb csapata elleni egygólos diadalokban csúcsosodott ki – véget ért, a Dab.Docler 8-at ütött Erzsébeten, igaz, a hazaiak is bekotortak 5-öt, így lett 5-8 a vége. Azari Zsolt mesterhármast vállalt.

Kemény csatának ígérkezett az Újpest és a Steaua harca a Megyeri úton, a lila-fehérek nem sokat vacakoltak, már az első harmadban 5-0-s vezetésre tettek szert, elsősorban Ladislav Sikorcinnak köszönhetően. A szlovák fiatalember 4 gólt lőtt és 2 asszisztot vállalt, le a kalappal pompás teljesítménye előtt. 9-5 lett 60 perc után.

35 komment

Címkék: mol liga

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nem tudom el híni tényleg a farm csapat nyert a HC ellen????Az is lehet hogy a HC az idegenből haza hozott fiatal tehetséges csapattal alt föl elenuk mert hat a sztárok nem kaptak volna ki az biztos.!!!
Sziasztok !!! Óriási ! Gratulálok a CSAPATNAK ! Nagy küzdelem volt , Szuper BECZE Zolival az élen ! Most először láttam úgy játszani a csapatot ahogy szerintem (a Miskolc ellen kivéve)játszani kellene . A mesteredző biztosan a nagy zakót elkerülendő küldte jégre a fiúkat lesz ami lesz alapon . Nem akartunk győzni , kicsit kikapni , szorosabb eredményre visszajönni , csak egyet játszani ! Stabilan mentünk 3 sorral , nem fáradtunk el és kontráinknál izzott a csarnok . Képzeljétek el ha olyan szakmai felkészítés lenne a csapatnál ami ezen a szinten elvárható , az ilyen győzelmek tudatosan jönnének . Lehet hogy lényegesen nagyobb közönség látogatna ki a "fakó" meccseire is . A srácok is jobban lelkesednének , a végén meg a két VOLÁN játszaná a ....... Na jó ! Felébredtem ! Azért jó volt! Hajrá HOKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HOPPA ha aprilis volna biztos hogy viccnek szantak volna mert ekkora elonynel megtehetik ha peddig az eddigi vicces kijelenteseket is figyelembe veszem amik az ok hazuk tajan elhangoztak meg plane hogy trefanak hinnem.De jo mondas az "hogy a sz...ar ha nagyobb attol nem jobb csak budosebb"ezek utan biztos leigazoljk oveckint is csak ido kerdese
Hát... most értem haza. Reménykedtem a DAB győzelemben, ez meg is született, de ekkorát még nem pilláztam :D Mi történt ma este Fehérváron ? Volt ennek valami oka ? Félvállról vette a HC a meccset vagy mi ? Idén egyszer láttam a HC-t, Dunaújvárosban, meggyőzőek voltak, azt mondtam nem fognak kikapni, max az SC-től. És ez, wahh :D Szép volt KisVolán =) Remélem ez a HC forma megmarad vasárnapra, és látunk egy szép dunaújvárosi győzelmet!!! Hajrá Kohász
A volán farmcsapatja vagy a HC igazolja Ovecskint.Szerinte o meg azt se tudja kik ezek a csapatok habar lehet a Volanrol mar halott mivel hogy ok ott vannak a nagyok közt,de a HC rol kitol kelet volna haljon tan Mihály tol vagy Páltól hisz ok jártak messze és ok tudnak mesélni mivel hogy "mésziről jött azt mond mit akar :így szokta mondani a székely bácsi.De szerintem amíg Ovecskin ezekhez a csapatokhoz kerül az Oltón meg sok víz le folyik .
Hat lehet hogy tulzas volt de a Palffy-s hirek utan?Na de mindenek melett gratula a volannak es nem azert mert a hc t vertek meg(na jo egy kicsit azert is)hanem mert megint megmutattak hogy ettol szep ez a sport hogy a 60-dik perc vegeig barmi meg tortenhet.Szep lehetett a meccs irigylem azokat akik jelen voltak
cicero 77-nek (es tarsainak) valaszul:
Problemak mindenhol vannak es lesznek mivelhogy senki sem tokeletes.
Az egyetlen egy kerdes az, hogy ki milyen gyorsan es hatekonyan tudja orvosolni ezeket a problemakat.
En reszemrol biztos vagyok benne, hogy a HC-nek ez sikerulni fog (az elso konkret lepesek meg ma este elkezdodtek). Varjuk a kovetkezoket!!!
Hajra HC!
Cicero77, latom ma jol fogsz aludni, megdoglott a szomszed tehene... Ha jol tudom holnap lejar az atigazolasi idoszak, Oveckinnek meg merkozese van, ugyhogy csak semmi panik... Viszont remelem, hogy egy edzovaltasnak most mar nagyon itt az ideje, persze ha nem zavarja tulsagosan Cicero-t, mert akkor inkabb maradunk Ozimakkal...
Ez szep volt ájszhoki...
ajszhoki konkretan milyen lepesekre gondoltal?
4-1 ez egy konkretum es lepesnek is lepes.
Es nem tagadom jo erzes. A tehen ugy tavasz tajekan fog megdogleni most csak lebetegedett.
cicero ......egyetertek
aszpirin te nem tudom miert nezel ujra at a szomszed kertjen keresztul?
Inkabb figyelj cicerora. Neki maris van egy konnkret tippje.
Te kis huncut aszpirin, hogy te hirtelen milyen kivancsi lettel... Ha nem tudsz olvasni a sorok kozott akkor kerdezd cicero77-et.
Van Romániában tipmix? Ott mennyi volt az odds erre a meccsre?
szerintem mindenki keszpenznek vette a HC gyozelmet, odds semmi, de valahogy nem jott ossze
Egyben üzenem góbénak és a brancsának: be quiet, stupidos...:)
fekmen: Melyik sportágban jár le holnap az átigazolási időszak? :)
Az a helyzet, hogy egyetértek aszpirinnal. Ezt megkaptátok és kész. Itt arról kellene beszélni hogy az első kikapott az utolsótól.....És még csak ezután jön a HAJRÁ SPORTKLUB...a többit tudjátok.
ejnye aszpirin,te kis huncut spicli...:-)
Hát eszt nagyon leszivta a H.C. szép vólt vólán ja bocs tiszta nagy betüvel VOLÁN minden elismerésem a fehérváriaké. És ahogy néztem Rajz nem is játszott.
Remélem a Bikák is megdöfködik egy kicsit és leszálnak a magas lóról.
Hajrá S.C.
Szép volt VOLÁN
A H.C. ezt leszívta.Le kell dobni nagymellényt.Hajrá S.C.

Hat igen leszívta a HC de hat ez a csiki hideg hozza ezt a hullámvölgyet először a SC aztán a HC csak a kullombseg annyi hogy a HC -nek akkora játékos kerete van hogy egyszerre 2 helyt is játszhatna .Lehet hogy az a baj hogy az idén a HC csapatánál nem megy úgy a játék (Petres,Antal,Szabó )és a többieknek mind a tavaly vagy azelőtt és meg nem beszelek azokról a fiatalokról akik inkább ott állnak a palánk mellet mind hogy el ménének Galacra vagy bárhova ahol játék jogot kapnának mert így soha nem lesznek jók.

A SZTÁROK A FEJÜKRE ESNEK vagy ESTEK!!!
Mar mondtam parszor, hogy a keret fontos, de nem elegseges tenyezo a sikerhez =. Oda Csapat kell. A tehetsegeke konyokolnek es morgolodnak a palank mellett. Addig e berencek korcsolyazgatnak, onzoen a jegen.
Ezt szeretem ebben a M ligaban, hogy a legkisebb is tud meglepetest szerezni, a legnagyobbal szemben.
Ettol szep a hoki, a sport.
Meg kell tanulni tisztelni az ellenfeleket.
Hajra Sport Club
Szerencsések vagyunk akik láthattuk ezt a meccset!
Van az úgy amikor minden összejön...
-nagyképű,beképzelt hozzáállás az egyik
-teljes odaadás ,szív és küzdés a másik oldalon
SZÉP VOLT FIATALOK! Így Tovább!!Gratulálok a csapatnak.
Milyen vicces volt mikor Ancsin közvetítette a Steaua tréner véleményét Seversonról. Láttátok??
Gyerünk HC!!
Nem hol lehet megnézni meg van valahól??
Azért ez a cím nem volt túl szép...
Hát lehet, hogy a Hősies HC-verés Fehérváron korrektebb lett volna.

De határozottan mondom: semmilyen hátsó gondolat nem vezetett, amikor éppen ezt a címet adtam. A különös ez esetben a "meglepő, meghökkentő, azannyát, asztakurva stb." távoli-visszafogott szinonimájaként értelmezendő.
Amikor láttam a Volános eredményt, azt hittem káprázik a szemem.
Gromov: oké, értem. Azt hiszem, én vetítettem bele a címbe, hogy valami edzőbuktatásra vagy tippmixre céloz, az én szinonímáim a "gyanús, furcsa" voltak. De akkor megbeszéltük. :)
székely hokis
A sport 2 közvetítésében, a szünetben a riporter Ancsinnal beszélgetett, aki elmesélte, h mikor a bukarestiek edzőjét kérdezte Seversonról, akkor az illető csak a halántéka felé mutatott, azt jelezve, hogy: rendben, erős, jó, meg minden, de a finesz, az bizony hiányzik.
Ez reggel 5-6 között volt, remélem jól értettem.
Videóm nincs.
Isteni vagy Becze Zoli......nem gondolják hogy máshol lenne a helye???
süti beállítások módosítása