HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Nem sokszor játszottunk ilyen jól

2008.11.24. 07:56 F. Kapus

Énekes Lajos, az Alba Volán edzője elsősorban a játékosokat sajnálta a vasárnap esti EBEL-vereség után. "Nagyon fegyelmezettek voltak a srácok, megérdemelték volna a győzelmet, sajnáltuk őket, mert nagyon bosszúsak voltak az öltözőben a végén. Az biztos, ha a jövő héten is így játszunk, nem marad el a győzelem."

"A lehető legbosszantóbb dolog történt velünk vasárnap. Nagyon jól játszottunk, hatalmas mezőnyfölényben, de azt mondhatjuk, gólra játsszák a játékot. A kapura lövési statisztika szerintünk 38-20 volt ide, rengeteg ziccert hagytunk ki. A villachi kapus nagyon jól védett, majdnem mindent megfogott, igazolta, hogy miért vezeti a védési statisztikát.

A játékkal nem volt probléma, jól mentek az emberelőnyök is, de ez kevés volt a Villach ellen. Az ellenfél fejetlenül játszott, az első harmadban úgy tűnt, nagyon bennük volt az utazás. Körbekorcsolyáztuk őket, fejben is gyorsabbak voltunk, sokat lőttünk kapura. Nem sokszor játszottunk ilyen jól, a szezon elején közel sem ment ennyire a csapatnak. De akkor tudtunk gólokat lőni, sorozatban nyertünk. A harmadik körben egyszer lőttünk egynél több gólt, akkor 2-6-ra kikaptunk. Nagyon kevésszer találunk a kapuba.

Végig háromsoroztunk a mérkőzésen, a fiatalok előnyben és hátrányban is bent voltak. Ma igazi góllövési lehetőségük nem volt, de szépen fárasztották az ellenfelet. Ugyan az első bekapott góllal kicsit hátráltatták a mai mérkőzés alakulását, korábban ki kellett volna ütniük a korongot, de nem mondhatunk rájuk semmi rosszat.

Örülhetünk a szép játéknak. Ez a közönségnek tetszik, de később feledésbe merül, marad az eredmény. Igaz, volt már jó párszor fordítva is."

Mindenesetre az biztos, Ted Sator ritkán használ annyi pozitív jelzőt a mérkőzések utáni nyilatkozataiban, mint most.

25 komment

Címkék: énekes alba volán ebel

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nagyon kár a tegnapi meccsért, simán hozható lett volna ici pici szerencsével.Az első harmadban a villach sehol nem volt.A mérkőzés a tavalyi szezont idézte, ahol mentünk mentünk előre, helyzet helyzet hátán, az ellenfél sehol,majd talál 1 gólt,és game over.Emberelőnyös helyzeteket megsem említem, 1lőtt góllal egyszerűen nem lehet mérkőzést nyerni.pozitivum azonban volt, nem kaptunk gólt belőle.Nagyon kellene egy gólerős légiós,különben a 8ba kerülés csak sweet dreams lesz.
Remélem a srácok hamar túlteszik magukat a tegnapi meccsen. Kedden megyünk "Bécs falai alá", drukkolok, hogy véget érjen a rossz széria!

Ja, és a szlogen:

Csak-azért-is-HAJRÁ-VOLÁN!!!!
Mondjuk ezt nem teljesen értem, pénteken is egynél több gólt lőttünk.
Így van, KCs, igaz. A felelősség az enyém, annyit tennék hozzá, hogy ezt Énekes Lajossal együtt bírtuk kiszámolni vasárnap este 11 körül :-) Azt értem, hogy ő miért volt fáradt, na de én?
advocatusdiaboli!nem hallotam hogy nagyon kiabáltál volna tegnap este!!Talán be voltál rekedve?? HAJRÁ VOLÁN!!! EGYSZER MINDEN ROSSZ SOROZAT MEGSZAKAD!!Remélem minnél hamarabb!!
Holnap a Bécsi meccsen várom a Fehérvári szurkolokat a Volán szektorába.
Remélem a meccs végén együtt örülhetünk a sikernek!!!
38 lövés az ok! DE NEM MINDEGY, HOGY MILYEN LÖVÉSEK EZEK!!! Ennek nagyrésze kötényre ment, ami nem okozott túl nagy gondot a kapusuknak... Két szólót hibáztunk. És volt egy-pár kapu előtti kavarodás, amit több szerencsével/több koncentrációval be lehetett volna gyömöszölni.
Mi van Bonnival? Mi lesz a sorsa?
A második gólban jócskán benne volt Szuper...89%??-nem sok.A kapusoknál Hetényi 2.-dik!Miért nem véd???
Szuper szerintem is potyázott tegnap..

Amúgy tényleg jók voltunk, de be kéne lőni legalább 1 előnyt a 8-ból.. vagy a ziccereket..
kapusLaci! Mi ketten megyünk haverral. Olyan érdekelne, hogy mennyi a jegy, meg Hegyeshalom felől hogy találjuk meg legkönnyebben a csarnokot. Ide írhatsz: ifjvit@gmail.com
Elöre is köszi!
Ha valakit még érdekel van 2, max 3 hely. Elsősorban Mór-Tatabánya-győr vonalon. Esetleg ha kell még le tudok ugrani Fehérvárra is.
Idén még csak idén voltam meccsen Fehérváron (de nem utoljára...), ezért kérdezném tőletek, hogy sokan szoktátok szidni a Volán emberelőnyös játékát, a tegnapi az átlaghoz képest milyen volt? Mert sztem csak ennek a játékelemnek a feljavulásával simán lehetett volna hozni a meccset...
Bandita!

Nem voltam rekedt, hanem asztrális síkon kiabáltam... :) Ott viszont nagyon!
helyesen: "idén még csak először"
hát a tegnapinál nem nagyon lehet rosszabb az emberelőnyös játék.. 0%
ez igaz, de ez megeshet bármikor... Én inkább azért kérdeztem/kérdeznék rá, mert a gól hiánya mellett még feltűnőbb volt, hogy nem vettem észre igazi, előnyös figurát/figurákat. Csak egymásnak tologatták szinte a korongot - a 3. harmadban volt 1x-2x hogy egy normálisabb korongjáratás után valaki rálőtte a kék vonalról! Én igazán erre se mondanám, hogy igazi figura... ennek ellenére én ezeket a próbálkozásokat is jó megoldásnak tartanám: rázúzni a kékről, aztán kapargatni középen a kipattanót, csak legyen tudatos! én ezt sajna nem tapasztaltam. Ezért kérdeztem azt, amit...
A kozonseg milyen volt? Fogytak a tombolak? Volt sorbanallas a perselyeknel?
MZX11,
Az emberelőnyős játékunk gyakorlatilag több hónapja gyenge, szinte nulla ; palánk mellől vissza vonalig vissza palánk vissza kék vonal. Ennyi.

Más.
Kérdezem (aki tud valamit válaszolhatna)miért nem zavarják haza Forsyth-ot ha egyszer mint védő nincsenek megelégedve vele, mert csatárként!? tegnap szinte észrevehetelen volt.
Egyetlen légiós csatárral nem vehetjük fel a versenyt velük . Nem olyan régen volt egy mérkőzés amikor 4 légiós csatár játszott(Martz,Couture+2finn), szerintem legalább két megváltó csatár kellenne.

Jó ötlet volt, szerintem sokan álltunk a doboz előtt pénzzel a kezünkben.

Mi van Bonnival?
Fél füllel azt hallottam, hogy 175 ezer forint gyült össze a tombolával (ezeöccá/db) és ezzel meg voltak elégedve a szervezők. A ládákba is gyűlt a pénz (kettő is volt), de ha minden igaz, még a jövő héten marad, hátha. Nem mondom, hogy sorbaálltak előtte, de aki pénzt tett be az öccá ft-nál kevesebbet nem rakott. Bonni még gondolkodik.
Ifjvit!

Te móri vagy???? Ne mááááááááár:)
kapusLaci! A volán szektora alatt a Gaste szektort érted? Ha igen akkor melyik? 2 vagy 3 kategória?
Jozsmag25!
Majdnem. Pusztavámi, csak hát azt országos szinten kevesebben ismerik. :)
A főbejárattól balra , alsó szint. Ha jól tudom.
Na szééééép:) Én móri vagyok, azt már országos szinten is tudja mindenki, ugye:S sajna nem a bornapokról.
Jó szurkolást holnapra.
Ha gondolod csekkolj le valamelyik közösségi portálon:):) Jozsmag néven megtalálsz.
süti beállítások módosítása