HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Alba Volán–Villach 1-2

2008.11.23. 20:23 D. Gromov

Palkovics góltalan szériája véget ért, de a fehérvári szurkolóknak ennek észrevételezésén túl nincs okuk örömre. A vendégek szerezték meg a vezetést a második harmad közepe felé közeledve, az Alba Volán egy percen belül egyenlített, a következő Villach-gól azonban már a hazai vereséget jelentette, 1-2. Kapura többet lőttünk, vasat is találtunk nemegyszer, ám hálót csak egyszer, és ez kevés.

Update. Közüljük akkor a további eredményeket is: Olimpija Ljubljana–Linz 0-3, Innsbruck–Klagenfurt 5-4, Graz–Vienna 1-2, Jesenice–Salzburg 3-5.

Mindez azt jelenti, hogy az Innsbruck beérte az Alba Volánt, mindkét csapatnak 22 pontja van, a Graz és az Olimpija kicsit leszakadt, 18-18 egységgel állnak a két nem rájátszásos helyen. A Vienna pedig ismét átvette az első helyet a Jesenicétől.

50 komment

Címkék: alba volán ebel

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ennyi helyzetet nem lehet kihagyni! Ez luxus! Csicsó egyedül megnyerhette volna a meccset, ha végre rászánná magát, hogy a kötényen kívül mást is lőjön!

A fő probléma, hogy nyert az Innsbruck, a Graz pedig egyenlőre döntetlenre áll Bécsben.
Ez ugyebár azt jelenti, hogy az Innsbruck beért minket, ha a Graz nyer, akkor ők is felzárkóznak mögénk...

Na most jönne jól egy csoda...

Az Innsbruck is előzött a mai győzelmével, ráadásul a Graz is vezet...
Nagyon kellenének a pontok most már, csakhát 3 sorral nagyon nehéz és egyre nehezebb lesz ahogy a meglévők is fáradnak.
Az első harmadban kifejezetten jól játszottunk, szinte egykapuztunk, aztán a másodiktól lett kiegyenlítettebb, de valahogy tényleg a befejezőember hiányzik! Palkó "magánakciója" zseniális volt, csak kellett volna még pár veszélyesebb próbálkozás... Valóban úgy láttam én is, mintha csak köténnyel próbálkoztunk volna... Az meg... hát nem jött be... :(
Na jó, de ha bejön, akkor meg mindenki istenítené. Most nem sikerült, legközelebb majd bemennek a lövések.
Jobbak voltunk! És most egy szavam nincs a bíróra, normálisan fújt! Tényleg! Egyszerüen, ma nem volt szerencsénk. De azért Palkó szólója zseniális volt! Csicsó, meg ha nem bikázná rá, hanem elfektetné a kapust, mikor se közel se távol senki, és nyugodtan megtehetné, 3-2re nyertünk volna!
Nah jól van nyert végül a Bécs, úgyhogy legalább a 4 pontnyi előny megmaradt a 9., 10. helyezettekkel szemben.
Jobbak voltunk, mi vertük meg magunkat. Ennyi emberelőnyt nem lehet elbénázni. A végén már kapkodtunk. Amúgy nagyon akart a csapat. Mentek előre végig!

Szupernek meg meg kéne fogni az ilyeneket... a 2. elég potyaízű volt, az 1. gólnál meg odatette a csatár elé..
Sajnos Martztől és Byströmtől eltekintve duplanullák a külföldieink. Nehéz ezt kimondani, mert nem érdemlik meg, hogy bántsam őket, mert szívvel-lélekkel hajt mindenik, de ez ebben a mezőnyben édes kevés. A pontosság igénye nélkül -kutyafuttában- összeszámoltam a vienna-graz meccstől eltekintve a mai pontszerzőket, a külföldiek 33-23-ra nyertek. Ehhez képest nálunk...

Igazolni kell, különben baj lesz. Úgy hoztuk le ezt a meccset, hogy ha lenne "labdabirtoklási arány" mint a fociban, az 60-40-et mutatna, de a nagy helyzetekben legfennebb döntetlen a helyzet. Impotensek vagyunk támadásban, sajnos.

Láttam a mai edzést, Sofi úgy ment, mint a meszes: mi az oka annak, hogy ezt meccsen nem tudta megismételni? Nagy Gergő ügyesen játszott, de a kapu előtt elfogyott az önbizalom, mindig kifele fordult.

Emberelőnyös játék továbbra is esetleges.

Hajrá, Volán!
hát nem értem, a Volánban azt akarják, hogy külföldi vigye a hátán a csapatot (és ők meg az UTÉ-ra mondják negatívan, hogy milyen már az, hogy három légiós vezeti a hazai kanadait)
Persze jobb, ha a magyarok a húzóemberek, de akkor minek fizetjük a kanadaiakat?
senki nem akarja, hogy a volánt légiósok vigyék, és ez nem is fog megtörténni, de ha fele annyira ponterős légióst tudunk igazolni mint palkó vagy csicsó, már jók vagyunk, a volánt az első sor vitte a hátán, most az elmult pár meccsen nem remekeltek, így a volánnak sem ment.
a 3. sor még nagyon fiatal, Ondrejciket leszámítva. Eddig alig játszottak, Most több a lehetőségük. Sofron eddig is jó volt, ma egy kicsit halványabb, viszont Benk ma harcosabb volt. Hozott egy kiállítást, sőt amikor őt nyomták ki, azt nem is értettem, szerintem az osztráknak kellett volna kimenni.

Az 1. sor nem hozta, amit kell. Balu ne bénázzon ekkora rutinnal, hanem lője el a korongot! Ocskay meg lője be a ziccert!
Sziasztok! Egy kicsit csalódott vagyok, mert ma úgy mentem ki, hogy biztosan nyerünk. 1-1-nél, amikor Csicsó kihagyta már tudtam, hogy veszítünk. Mentek nagyon, de nem jött össze semmi, a másik oldalon persze igen, de ez arany törvény. A 2. gólban viszont nem csak Szuper volt benne, hanem sajna Balu is. Ma nagyon maga alatt játszott Ő is, ezt nem szoktuk meg tőle. Remélem talpra áll a csapat, ami ilyen sűrű program és ilyen kevés játékossal nem lesz egyszerű. Továbbra is Hajrá Volán!!!!
Rock me! majdnem elélveztem a kéjtől, hogy az UTE amazonok csúnyán elverték a MJJSE Démonokat! Nagyszerű, csodálatos, vanderful, vundersőn, A - MÉ - ZIN!

De az azért nem baj, ugye, ha a magyarnál kábé 82x erősebb bajnokságban jó lenne, ha a magyarok mellett a drága pénzért foglalkoztatott külföldiek is hozzá tennék a magukét! Persze csak annyian, ahányat a szabályzat enged.

A hozzád hasonló arcok miatt annyira várom, hogy a 4 között a helyetekre kerüljetek! (azért sokat kell még tépned a húrokat, kis Amadeus, hogy az UTE bejusson a 4 közé :D)
Rock me! Kérlek,kérlek a szupermini eredményeket is tedd ki!!! Egész éjjel a párna csücskét fogom rágni, ha nem tudhatom az eredményeket...

A légiósokról annyit, hogy a Volán azt szeretné, ha SAJÁT NEVELÉSŰ, MAGYAR játékosait tehermentesíteni tudná kissé. Nem tudod véletlenül melyik csapat hozta ide tavaly fél Szolvákiát az OB1-be? Asszem lila a mezük...
Sajnos megimt nem sikerült győzni, de azt nem engedhetjük meg magunknak, hogy a ziccereket ilyen számban hagyjuk ki!! Az emberelőnyökkel megint nem tudtunk kezdeni semmit, mert az oké hogy járatjuk a korongot, de lőni is kéne!
LEVI hozta a formáját, de a második gólban benne volt rendesen:((
PALKÓ gólja gyönyörű volt!:)))
Na de ne szomorodjunk el, mert hosszú még a szezon!!:))

HAJRÁ VOLÁN!!!
Sziasztok, again! Rock me Amadeus, elég érdekes a hozzászólásod. Nézzük csak, talán az UTE magyar játékosainál nem igazán nehéz jobb légióst igazolni, még árban sem megerőltető, de egy Ocskay és Palkovics szintű külföldi játékost azért már nem igazán könnyű szerződtetni, mert nekik a pénzen kívül egy osztrák csapat jobban cseng. Nem akarom leszólni a hazai bajnokságot, de aki a Volánban játszik nem véletlenül van a Volánban. Aki nem került be viszont nem véletlenül kényszerül a hazai bajnokságba. Tényleg ne vegye sértésnek senki, amit írtam, de ezek a tények. Szeretem nézni a hazai bajnokságot is, hiszen Ők is a mi fiaink. Nélkülük a Volán sem lenne ott ahol van.
kérem a kommentezőket, hogy a meccsről írjanak, az jobban érdekel, mint az UTE-Volán szurkolói meccs
Tessék: elöl impotensek voltunk Krisztián szólóján kivül, egy pontot meg elbukta a Balu&Levi páros.
Érdekes,hogy mióta elöl nem megy, a csodakapusunk sem brillirozik...
ennyire azért nem vészes a helyzet. az én véleményem szerint például jobbak voltunk, jók voltak a passzok, hajtottak a fiúk, tetszett a játékuk, és volt kimondottan sok kapuralövés is az eddigiekhez képest. egyszerűen nem volt szerencsénk. balu télleg nem volt formában. palkó megint úgy játszott ahogy régen szokott, igazi palkó volt, a gólját leszámítva is. csicsó került most egy gödörbe, legalábbis a mai meccsen biztos, két tuti ziccert hagyott ki, mert elég messziről rábombázta a kapusra. ez nem tetszett. szurkolók jók voltak. van nagy 36nmes zászló is már. köszönjünk csövesnek! és dob is volt. jó volt a hangulat. én így értékelném a ma estét! Hajrá Volán!
mannisenmaki: akkor is 2 gólokat kapott, csak mi 3-at ütöttünk, most meg csak 1-t.
na de mindegy, hosszú még a szezon, ezt valahogy túl kell élni, és 8. vagy előrébb kell lenni.
sajnos valamiért tényleg impotens lett a csapat a gólok terén, de még azt kell mondjam, a kapuralövések terén is.
Sose fogom megérteni, miért nem merik rálőni? Mert azt értem, hogy nem jó, ha fog a kapus, vagy kijön, na de könyörgöm, anélkül nem fog a büdös életbe se bemenni az a nyimvatag kis fekete szutyok :)
sziasztok!!
most nézem vissza a meccset...
még 1-1 az állás:) tudjátok azért szoktam vissza nézni, hátha más lesz, mint élőben... általában nem jön be :)
na jo a viccet félre téve.
Rex: egyetértek Veled, nekem sem volt bajom a bíróval, bár azért az első harmadban kicsit olyan szagúak voltak a villachiak is meg a bírók is, h ki akarták erőszakolni a balhét. de szerencsére szurkolótársaim is higgadtan tűrték... Remélem h a megfigyelő csak sportszerű és nagy elánnal szurkoló közönségről fog beszámolni...

úgy láttam a mai meccsen, talán kezdünk kikecmeregni a gödörből, de még nagyon az elején vagyunk. látszik egy két emberen a küzdeni akarás, csak a befejezéssel vannak a gondok.
pl a "fiatal" sor. gondolok itt olyan szituációra, mint mikor a Benk, vagy Hegyi a mi harmadunkból vezeti az ellenfél kapuja felé a korongot és Sofron a másik oldalon üresen várja... az eredmény mi lett?! hát az h inkább több méterről elüti a kapu felé (melynek aztán köze nem volt a kapuhoz) ahelyett h jobb helyzetben levő tárásnak passzolná. kicsit jobban nézett volna ki, még akkor is ha elakad az ellenfél védőiben, nem lett volna ennyire önző szagú...
Igen Csicsó is játszhatná régi cseleit, melyek más ezerszer bejöttek.
Emberelőny... van mit javítani rajta... az tény h tizen évek óta nem vagyunk jók emberelőnyben, de ezen lehet változtatni. Sator azt nyilatkozta h az előző meccsen sikerült jól eltalálni az emberelőnyös formációt... hát ma nem láttuk, sőt kételkedek, h azért mert egy meccsen sikerült, még foglalkozni kéne vele...

a szurkolóknak köszönöm, h kultúráltan sikerült bíztatni kedvenceinket, nem mintha oly sokszor balhéztunk volna. ja és külön köszönet annak az embernek, aki pénteken megígérte h lesz zászló, és ott is volt mára... nagyon jóóó, már csak azon kell javítani, h a fölöttünk álló emberek ne úgy álljanak hozzá h : "óóó, már megint jön föl ez a... :S". mi akkor küldjük fel, ha nem megy a játék... és lehet sokan nem látták, de én igen, h a játékosok mikor a pályára léptek, egymást böködték, h nééézzzdd mi van ott, uj zászló, és mosolyogtak. mert tudják h szeretjük őket. nem magunk miatt csináljuk, hanem azért, h érezzék h a nehéz helyzetben is mellettük vagyunk. én biztos vagyok benne h nagy lelki erőt adott nekik ez... és remélem h ezek után mindenki nagyobb kedvvel veszi majd ezeket a kezdeményezéseket..
köszi mégegyszer...

sziasztok!
ui: tudja valaki mennyi pénz gyűlt össze az urnákban???
Az első harmadban simán eldönthettük volna a meccset.
A ziccereket be kellett volna lőni.
Emberelőnyben túl sokat járattuk a korongot, szinte alig tüzeltünk, feleslegesen próbáltuk 100%-os helyzetig jutni.
És persze az emberelőnyök.
Ez egy megnyert meccs volt....

Reméljük szerencsésebbek leszünk legközelebb!

Hajrá Volán!
jutti: hivatalosan szép kis összeg :)
szinte csak olyan emberről tudok, aki ha csak pár százat is dobott bele, de dobott.
úgyhogy ha tényleg mind a 3ezer néző dobott be 200 ft/fő, akkor megvan a büntetésre a zseton.
Én is úgy látom, mintha hiányozna a bátorság a lövéseknél, vagy meghúznak még egy huszonkettedik cselt is, vagy ha ellövik akkor is laposan, általában köténybe. Nem értem miért nem lőnek felsőket. Legrosszabb esetben kimarad, de legalább megpróbáltuk! Elkeserítő nézni, hogy az ellen kapusa (persze ha lenne zseb a nadrágján...) akár zsebre tett kézzel is végigjátszhatná a meccset annyira nem kap felső lövéseket!
ekanai, igen de most a 3.-ban 5-ből kellett volna 5-öt megfognia, nem 15-ből, mint amikor nyomott az ellen. Ráadásul ez megint egy potya volt, ha jól láttam a rövidre.
Mindegy, imádjátok csak tovább, én valószínüleg nem fogom már megszeretni.
A lelkesedés megvolt; a hajtás megvolt; lövések is voltak szép számmal / főleg az első harmadban /....nem mentek be.:(
Hibáztunk nem keveset /de nem csak mi /.

Mondja már meg valaki: miért kell lemenni pont akkor embercserére, amikor ziccerhelyzet adódik ?!

Biztató jel: A fiúk elszántak, akarnak!:)
Más Volánt láttam, mint pár meccsel ezelőtt!

Csakazértis, Hajrá Volán!
Mintha a tavalyi bajnokságot látnám, kettészakadt a mezőny az első és a hatodik között csak 3 pont a különbség (felsőház) 7.-10.-ig meg négy pont (alsóház)
Ha ezek a reális erőviszonyok ,akkor a cél az hogy a következő 10 meccsen az alsóházzal tartsuk lépést.
Előbb mint vártuk ,de itt van harc.
jutti87! "és lehet sokan nem látták, de én igen, h a játékosok mikor a pályára léptek, egymást böködték, h nééézzzdd mi van ott, uj zászló, és mosolyogtak."
Persze, hogy nem láttuk! A fejünk fölött volt valami kék izé. :)
jó jogos, én az első sorban álltam:))
Jut eszembe! Mindjárt az elő pár percben fellöktek egy Volán játékost kísértetiesen hasonlóan a Couture afférhoz. Még sem történt semmi. Még sima 2 perc sem.
"De az azért nem baj, ugye, ha a magyarnál kábé 82x erősebb bajnokságban jó lenne, ha a magyarok mellett a drága pénzért foglalkoztatott külföldiek is hozzá tennék a magukét! Persze csak annyian, ahányat a szabályzat enged."

Na ezt hadd ne kommentáljam, a világranglistán csak némileg előzi meg Magyarországot Ausztria, az európai klubranglistán pedig a legjobb osztrák a 103. csapat. www.hockeyarchives.info/
Szóval hátrébb az agarakkal.


"A hozzád hasonló arcok miatt annyira várom, hogy a 4 között a helyetekre kerüljetek! "

Az jó, mert addig még fél évig várakozhatsz, én meg már most tapasztalom, hogy a Volán a helyére került.
Mi az hogy a helyére került ? Hogy mondhatsz ilyet egy magyar csapat külföldi szereplésére ? Undorító az ilyen tipikus magyar mentalitás. Az ilyen hülyék miatt tartunk ott ahol.
Egyébként amikor sorra jöttek a meglepetés Volán győzelmek hol voltál ? Ne ilyenkor károgjál.
Rock me Amadeus! Te ennél normálisabb szoktál lenni.
Segítek: mi azt szeretnénk, hogy a külföldiek olyan jók legyenek, mint a fehérvári nevelésű páros, ti meg azt, hogy akárki a csapatotokból közelítse meg a szlovákjaitokat.
Amíg ezt rágod, addig meg örüljél nyugodtan, elleszünk vele!
Én csak tényeket mondtam, én nem pesszimista vagyok, hanem realista, a nagy hurráoptimizmus miatt van a pofáraesés, augusztusban ha mondják volna, hogy 24 forduló után lesz 22 pontja a Volánnak, mindenki aláírja. Lehet puffogni, de ez a 7-8. hely a reális ebben az hardcore bajnokságban.
Na jól van, megjött az eszed, ez már a régi éned :-)
Azért a hurráoptimizmuson kívül történt egy és más itt, ami nem segített nekünk. Attól függetlenül a 7-8 hely reális, de ahhoz is legalább 100% kell, meg szerencse is - ma sem volt.
Hát, furcsa egy meccs volt. Most előfordult az a groteszk helyzet, hogy összességében jobbak voltunk, mint a Villach, és mégis mi kaptunk ki.
Sator mester nyilatkozatában benne van a lényeg. Az első harmadban nagyon nyomtunk, az elmúlt meccsekhet képest sokkal inkább megérdemeltük volna a gólt, mert rengeteget tettek érte a fiúk - nem jött össze. A második harmadban az emberelőnnyel sajét magunkat zavartuk össze, és mire rendeztük a sorokat, egy csúnya védelmi kihagyásból összejött a labanc gól. Palkó szerencsére régi önmagát idézve villant egyet, és a legjobbkor egalizált. Ezután kicsit felpörögtünk, de semmi szerencsénk nem volt, az ellenfél kapusa remek napot fogott ki. A harmadik harmadra érdekesen alakult a meccs: érezhető volt, hogy egy gól mindent eldönthet. Nálunk sajnos Balu önmagához képest is gyenge napot fogott ki, és a sokadik hibája után Szuper bekapott a potyát (mondjuk kb. öt lövést kellett a harmadban védenie, nehéz ez egy jó kapusnak is). De mégsem ezért kaptunk ki, hanem a helyzetkihasználásunk miatt. Csicsó, majd Fekete is kihagyta a szólót - így nem lehet meccset nyerni. Szerintem egy Villachot két gólon tartani teljesen jó eredmény, ha meglőjük a szokásos három gólunkat, megvan a meccs. Hát ez most nem jött össze.

Amiért viszont óriási elismerés jár a fiúknak, az az, hogy becsülettel kiadtak magukból mindent. Egy szurkolónak soha nem jó érzés látni a vereséget - de én azt mondom, így ki lehet kapni. Egyetértek Sator mesterrel, nem kell csüggedni, ezzel a játékkal máshol simán pontokat szerezhetünk.

Rock me Amadeus:
Az igazi Volán szurkolóknál kutyául nincs pofáraesés, teljesen reálisan látják az idei szezont. Talán nem kellene olyan dolgokat állítani, ami igaznak nem feltétlenül igaz - bár kétségkívül jól jön a saját véleményed megtámogatásánál.

Aztán lehet, hogy te is olyasmikre gondoltál, mint amiket fentebb írtam, de ha centire mérem azt, ami a bejegyzéseidből lejön, akkor ennél lényegesen degradálóbb az a bizonyos kép. Én elhiszem, ha nem így akartad - de te szikár stílusoddal élve simán azt mondhatom, fogalmazz pontosabban amigo, és akkor senki nem fogja félreérteni a magvas gondolataidat.
EisHockey kommentjéhez csatlakoznék én is!
Tegnap már nem először fordul elő, hogy felzúg a közönség, szép ziccer, és pakk előre, sorcsere...
Nem érne rá még egy picit? hátha?
Tavalyi szezon feeelingem volt, mindent kihagytunk amit lehet,ők pedig nagyjából 50%-an kihasználták a helyzeteiket,ez össze is foglalta szerintem az egész meccset.
Az első harmad még ok volt, de szerintem a 2. első 7 perce az övéké volt és várható is volt, hogy gólt kapunk. Szerencsére jött Palkó és nagyon jókor egyenlített. Nagyon szép megmozdulás volt. A harmadik felvonásban én úgy láttam, hogy elfáradtunk. Fejben legalábbis biztos. A vége előtt négy perccel azt az előnyt be kellett volna lőni, de már nem tudtak koncentrálni a srácok. Valószínű lesznek még ilyen meccsek, ahol az elején jobbak vagyunk, aztán a végére elfogy a csapat. Három sorral ez érthető! Láttam már jobb játékot is, de ennek ellenére nem volt rossz meccs. A Villach pedig ránézésre nem volt egy világverő csapat, szóval egy kis szerencsével simán hoztuk volna. Sőt, az idény eleji formával ezt a csapatot gólokkal vertük volna...
Szerintem az emberelőnyös helyzeteket dinamikusabban kéne játszani-mert az, hogy felállunk-megállunk és várjuk a korongot-közbe a védők mindent hárítani tudnak - nem megy.
Ezzel együtt gratula a csapatnak-jó meccs volt és ez a lényeg!
Amadeus! minnyá' kiszámolod nekem, hogy az EBEL majdnem OB1 :D. Ja, a fos is szósz és a tököm is szilvásgombóc :D

Más: Kiderült, hogy mennyi pénz gyűlt össze? remélem ez publikus lesz:-)

Hajrá, Volán!
Ez is estére derül ki.
Ez is? :-) és még mi? a Bonni ügy?
alpec! Jót röhögtem a beszólásodon... :-)
Lényegesen jobbak voltunk ma, a Villach szerintem még sosem játszott ilyen gyengén ebben a szezonban, mégis elvitték a két pontot. Mi most sokkal jobbak voltunk, nem volt szerencsénk se, ez van. Pont.
Jah és még valami. Üzeném a B közép mellett álló egyik kedves szurkolótársamnak, hogy ne bántsa már a Benk Andrist állandóan, mert nem rossz ő. Ha látott már valaha másik hoki meccset is, akkor tudhatná, hogy ő kimondottam ilyen játékos, kell ilyen is egy csapatba, sőt több kellene! Száljanak már végre le a Benkről!
süti beállítások módosítása