HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

A Stars megállította az Újpestet

2008.11.23. 21:37 D. Gromov

A Mol Liga vasárnapi körének két rangadója közül az egyiket a hazai, a másikat a vendég csapat nyerte, ennek köszönhetően is továbbra is nyílt a küzdelem a rájátszást érő első négy helyért. Az Újpest persze veresége ellenére majdhogynem páholyban van.

Először is azonban a HC Csíkszereda kemény bosszút állt a Progymen múltkori vereségéért, támadói meg sem álltak a két számjegyig, a 10-3-ból Mihály Árpád három, Saluga két góllal vette ki a részét.

Bukarestben a klasszikus romániai rangadót játszották le, és bár a Steaua kétszer is vezetett, Wallenberg vezetésével felülkerekedtek a székelyek, 5-2.

A nap másik fontos összecsapását az NZ-Stars nyerte a megtorpanó Újpest ellen, a káposztásmegyeriek nagyon is komolyan vették ellenfelüket, Svasznek szerzett vezetést a második harmad közepén, Holéczy tett hozzá még egyet a harmadikban, Berta Ákos találata csak a szépítéshez volt elegendő, az egyenlítés kapuslehozatallal sem jött össze, noha az utolsó két percben Szappanos kiállítása miatt 6 a 4 ellen támadhattak a vendégek, 2-1.

Igen kiélezett csatát hozott a Ferencváros és a Miskolc mérkőzése, a Jegesmedvék egyszer vezettek, kétszer egyenlítettek, de Jánosi Csaba két góljával kicsikarta a győzelmet az erzsébeti jégen a zöld-fehér csapat, 4-3.

Az éllovas HC kissé megint ellépett a második Újpesttől, az SC Csíkszereda ismét harmadik, miután megelőzte a Steauát, az NZ-Stars erősen kapaszkodik a negyedik helyért, de ebbe a küzdelembe a hét végén Kontinentális Kupa-kötelezettségei miatt nem játszó Dab.Doclernek is lehet még beleszólása.

45 komment

Címkék: mol liga

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jol jatszott ma a SC. Es ahogy elnezem az kovetkezo merkozeseit szerintem a SC is simann benne lesz az elso negybe.
Jó lett volna a Starstól elcsenni a pontokat...
A Klub a HC ellen jobb volt valamivel mint ma. Ihgaz nehez osszehasonlitani a ket jatekot, mert a steaua antihokit jatszik a ket csiki csapat ellen. Altatjak, altatjak a jatekot, majd kihasznaljak a biroi segedletet es hirtelen rovid ideig iramoznak, az elonyoknel.
A lenyeg, hogy megvertuk.
A bajnoksag egyre erdekesebb.
Jól éreztem a meccs előtt, hogy Varjúnak sok lesz ez a meccs...
Kááár hogy Varjú előjött a hidegre...
Sajnalatos modon ezt megmagyarazni nem lehet mit a gyergyoi csapat osszehoz.
Harom golt kapni emberelonyben,amibol kettot 26 masodperc alatt ez elfogadhatatlan.
Egyszeruen szegyen.
Gratulalok a Hc-nak.
Te Gromov, én ma bemegyek a hivatalba, és levédetem ezt a "komolyan vevést":D. Már-már állandósult szókapcsolat lett belőle, ha az Újpestről van szó. Ha ennyire beleszerettetek, biztos megér nektek pár garast a rendszeres használata...:)

A meccshez annyit, hogy a harmadik harmadban (sajnos csak akkorra értem oda) egykapuztunk, de a svéd kapus ihletetten védett. Ja, és látható, hogy a starsosok utaznak Sikire, semmilyen eszköz nem drága nekik, hogy kivegyék a játékból. Szép, sapporói hősökhöz méltó taktika, igaz Cica, Mogyi, Bill??? Talán megértenék, miről beszélek, ha a következő meccsen Rufus és Kadlubiak satuba fogná Holéczyt...
Füge, nagy rajongója vagyok az ismétléses humornak, de ezzel együtt is leszoktam a fordulatról már hetekkel ezelőtt - gondolom, észre lehetett venni, hogy tényleg komolyan vesszük az Újpestet -, most se vettem volna elő, ha legutóbb nem vetted volna elő te magad. De akkor most már abbahagyom, úgysem sokan érthetik kettőnkön kívül --- feltéve, hogy elismered, a legkevésbé sem vagyunk valami lilaellendrukkerek. :))
Remélem, a Stars meccs összefoglalójába bekerül a 27:10-nél történt összetűzés is. Tanulni lehet belőle.

Azt pedig Kangyal Balázs iránti minden tiszteletem mellett sem értem, hogy miért kell egy győztes meccs után a vesztes csapat szurkolóinak mutogatnia vagy beszólnia? A tegnapi nem az első eset volt, például Dunaújvárosban is ezért "szeretik"... Méltatlan hozzá.
Nem láttám a Stars-Újpest meccset Varjú sporttársat többször láttam már vezetni nem értem mért őt kellet egy ilyen rangadóra kijelölni simán jöhetett volna hozzánk tanulni a fradi-miskolc meccsre.
mi törpént 27:10nél?
Örülök a Stars győzelmének mert egyre nagyobb az esélye, hogy a Steaua kiszorul az első négyből. Vagy ha a Dab ér oda negyediknek én azt se bánom, csak ne legyenek ott a bukarestiek :-) Persze a névadó szponzor annak nem fog örülni...
Hogy mi történt 27:10-nél? Semmi különös, csak annyi, hogy két sapporói hős lefogta Sikorcint, kettő sapporói hős pedig ütötte a fejét szépen módszeresen. Majoross volt a legsportszerűbb, úgy csinálta, ahogy őt szokták otthon, hátulról. Hokimeccshez méltatlan esemény volt, a Starsos érintettek elgondolkozhatnának rajta, hogy milyen példát mutatnak annak a sok fiatalnak, akik kijönnek őket megnézni. Varjú sporttárs pedig Sikorcinnak 2+2-őt, Majorossnak pedig csak 2 percet adott. Még 17 órával az eset után is megdöbbentő.
Igazad van Komondor, a szekusok nelkuk szebb volna az elodonto. a roman bajnoksagban azonban csak ott lesznek. a lenyeg, hogy ne a dontoben.
Egyebkent a szponzort nem biztos, hogy negativan erinti, figyelve a bukaresti nezettsegi rekordokat :), az "orok derbyn" bo 200 drukker, atlagos meccsen 30-40 ember. Ha.
Addig egy "csiki hazai meccsen", ahogy egyesek nevezik a "local kombat" :), azert 2000-3000 ember megjelenik, egy 40000 es varosbol.
En remelem jovore Brasso is itt lesz, es akkor a "roman piacra gyakorolt media hatas" is kielegito lesz a nevado uraknak.
egyelore azonban,nem szabad leirni a steauat, tul sokszor, tul konyelmuen megtettuk es rafaztunk egy parszor. LAsd 2000 -2001 es szezon, amikor a bajnoki cim birtokaban, es oriasi jatekero folennyel kezdtuk a bajnoksagot 6-1, 5-1, majd mintha bukiban is ket simma gyozelem, majd jott a meglepi a dontoben, kicsi kicsuszas, kicsi biroi segedlet es 1-2, 0-2, 4-6, stb. es eluszott a cim, amire sokan mar novemberben elore ittak.
a jelenlegi eroviszonyok kozott, az elso 6 csapatbol mindeniknek van kisebb nagyobb eselye a dontore, sot szinte a MOl vagy roman bajnoki cimre.
Meg jo, hogy a dontoben 4/7 rendszer mukodik, ott azert a pillanatnyi forma, vagy szerencse azert ki van vedve, de az elodontoben, 2/3 meccs, ott akarmi is lehet.
na akkor várom a videót, meg nem értem h akkor miért nem szerepel a kiállítások között ha 2 percet kapott... ez az "ahogy öt szokták otthon" nem állja meg a helyét... hidd el ;)
Bocsánat, nem Mogyit, hanem Cicát küldték ki két percre.
Tudom, hogy van felesége, de nagyon csúnyákat művelhet vele, ha a pályán ekkora agresszivitást és sunyiságot mutat :) .
nála jámborabb emberrel nem nagyon találkoztam még... nincs meg valakinek a felvétel?
Így van, attól függetlenül tegnap valamiért elborult az agya. Látom nem hiszel azoknak, akik a helyszínen voltak, várd a videót, utána meg csodálkozz :) .
Én is megdöbbentem Mogyi tegnapi akcióján, abszolút nem ilyennek ismerem. De szerintem az egész jelenet ellentmond minden írott és íratlan szabálynak, ami a hokiban az ilyen nézeteltérésekre vonatkozik.
A Sportside-nak megvan a felvétel, és pont azért írtam, hogy szeretném, ha ez benne lenne, mert abban bízom, hogy továbbra is olvassák a blogot.
na majd este meginterjúvolom a vacsinál :) a videót pedig várom :)
Remélem az 5 Starsos szapporói hős közül csak Holéczy megy a VB-re, a többiek max nézőnek. Undorító volt, amit műveltek.
Nem hinném hogy emiatt kell menniük vagy nem menniük a VB-re. Nem volt szép jelenet, kétségtelen, de nem ez kell legyen a válogatási szempont. Mogyira egyébként sem jellemző az, amit tegnap tett.

Egyébként mondhatunk akármit, tegnap Kangyalék sora nulla ponton tartotta a bajnokság eddig toronymagasan legeredményesebb sorát - ennyit a játékukról.
Beszéltem a sportside szerkesztőjével, ígérete szerint délután megkapjuk a felvételt.
Én sem hiszem, csak remélem :)

Attól függetlenül, amit tegnap műveltek, nem kéne beválogatni őket a végleges keretbe.
Kerusznak kell, hogy igazat adjak, megfogták a liga egyik legjobb (ha nem a legjobb) sorát, ez mindent elmond. A módszereikről meg annyit, hogy most egy ideig fújunk rájuk, mert sportszerűtlenek voltak, de attól függetlenül sajnos eredményesen végezték a dolgukat.
Ehhez az is kellett, hogy ne legyen formában a légiós sorunk. Wallberg fogta meg nekik a meccset. A szlovákok 25ször lőttek kapura a meccs alatt, csak a kapusbravúron múlott, hogy Kangyalék sora nem kapott gólt a meccsen. Meg persze az, hogy be vagyunk kicsit fosva abban a csarnokban, pedig akár mi is hívhatnánk hazai pályának Kápmegyert.
Az utolsó harmadban igen, amikor a Vének Tanácsa már a fenekén vette a levegőt.
Nem hiszem hogy meg kellene védeni a Starsosokat, de azon nem gondolkozott el senki, hogy mi váltotta ki ezt a "fellépést"
Nem lehet hogy valami kirívó sportszerútlenséget művelt az Újpest játékos ?
Ezt egy Újpest szurkoló elismerheti ?
Miért ne ismerhetné el? A helyszínen semmilyen kirívó sportszerűtlenséget nem láttunk, de majd a videó bizonyít.
Kedves FORESTJR!

Amit a kapu előtt művelt a drága UTE játékos(elnézést kérek de nem tudom a nevét) a Star-os kapussal az talán ugyebár semmi.????
nem védem Star-os játékosokat, de azt hiszem ebben az esetben, mint általában mindig a játékosok bevédik a saját kapusukat...ez történt a pályán is...Majoross nem hátulról ütött hanem a fejvédőjét tolta le a az UTE játékosának...nézd meg a felvételt majd...
Ja és egyébként erre a fórumra eddig nem volt jelemző a játékos valamint családtagajik, fel és lemenőik emlegetése igy talán ezt is hanyagolni kellene!!!Jó szurkolást mindenkinek!!!!!
iceice: nevetséges vagy.
Lehet hogy az vagyok, de pártatlan és láttam az esetet...nekem más a véleményem...van ilyen!
Látom iceice kiragadtad a lényeget. Senki se mondta, hogy Sikorcin a semmiért kapta a "büntetését". Jól tudom, hogy a játékosok bevédik a kapusukat, és ez így is helyes, de láttál már olyat, hogy ketten lefogják a játékost, ketten pedig püfölik? (lehet az egyik a fejvédőjét tolja az arcába, de sztem ez nem sokat változtat a lényegen) A felmenők, lemenők említését pedig idézd, én csak a feleségét hoztam szóba, azt is egy szmájlival, és minden csak a képzelet szülötte, ha bármiféle egybeesés van a valósággal, akkor az csak véletlen lehet.
kerusz: benne van, ha nem ütköztem volna egyes akadályokba, már nálunk is látható lenne a meccsösszefoglaló, így, ez még kb.1 órát várat magára. Kapusnak viszont már elküldtem a balhét teljes terjedelmében, meg visszalassítva, meg még lassabban, hogy mindenki jó alaposan megnézhesse. Nem teljesen perdöntő a felvétel, mindenesetre szerintem Björn kesztyűje már a korongon volt, amikor (ha jól emlékszem)Kadlubiak még bőszen gyepálta. Bill odébblökte, Mogyi és Siki pont odaért, és az nem ritka, hogy pont a későn érkezők ütköznek. Szerintem Siki nem nagyon akart bunyózni, Mogyi meg igen, kábé ennyiben állhatott a különbség. Akinek én nem értem a viselkedését az Svasznek úr, aki egy kissé korán takarította el a kollégát a kapu közeléből. A többieket értem, mert persze, hogy az egyik oldal be akarja kotorni a korongot, a másik meg eltakarítja az egyik oldalt a kapus közeléből. És ilyenkor kezdődnek a legjobb csörték!:) De, ha valaki arra tud válaszolni, hogy Cicát miért szórták ki (ő szinte csak nézelődött Zlochával együtt), azt megköszönöm!:)
iceice:
Nem azzal van a gond, hogy miért védték be a kapust. Hanem, hogy a játékvezető miért nem büntette a szabálytalanságokat.
meg azzal, hogy az idevágó etikett szerint nem szokás 3 játékosnak egyet támadni a bunyóban.

megjelent a videó a blogon, lehet nézegetni.
Savanyú a szőlő...Az Utésoknak az a problémája,hogy két meccsen KÉT zakó és összesen KETTŐ lőtt gól!Ennyi, amit a Stars ellen fel tudnak mutatni.27:10-nél a korongot már birtokló kapusnak 3-4-szer odaszúrt az utána jól láthatóan, verekedni már gyáva Sikorcin!Azt kapta,amit megérdemelt.A Kangyalt fikázni újpesti részről szerintem teljesen felesleges,mert ebből az újpestből senki,de senki nem viselhetné még a lyukas zokniját sem!
Canadien, vedd le az anti-Újpest szemüvegedet. Kadlubiak szúrt oda Wallbergnek. Innentől a koncepciód összedőlt.
Sikorcin is odabökött,de ilyenkor mindenkit el kell takarítani a kapu elől.Fordított esetben mi lett volna ,ha mindezt az újpesti kapussal csinálják...? Baróti agyvérzés.
Sikorcin nem bökött oda, mert Mogyinak nyomott egy tockost, hátulról érkezvén.

Egyébként meg az utésok problémája, mint amit Te interpretálni gondolsz némileg módosult tudattal, de ahhoz az olvasás mellett a szövegértés képességével is kellene rendelkezned.
syntax error. helyesen: ...az utésok problémája _nem az_, mint amit...
süti beállítások módosítása