HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Couture elmegy, Bonni gondolkodik

2008.11.20. 19:29 F. Kapus

Az EBEL fegyelmi ítélete után egy nappal az Alba Volán is meghozta a maga határozatát. Ennek értelmében az egy hónapos próbajátékon szerepelt Derek Couture-ral azonnali hatállyal szerződést bontottak, le is adta a szerelését. Ryan Bonni maradhat, ha akar, de csak akkor, ha elfogadja fizetése 30%-os csökkentését. Bonni néhány nap gondolkodási időt kért, Ocskay Gábor szeretné gyorsan lezárni a kérdést, péntekig adott határidőt.

44 komment

Címkék: alba volán ebel ocskay couture bonni

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kivancsi vagyok Bonni dontesere
amugy ha Couture elmegy es helyette igazolnak mast akkor is csokentet pontszammal kell jatszon a Volan a kovetkezo 11-12 meccsen vagy viszi a buntetest is magaval vegul is az a Couture eltiltasa ahogy mar nem a csapat tagja elmeletileg nem kellene buntetni a Volant de azert ennyi joindulatot nem varok az osztrakoktol
Ha Bonni marad, a kiscsapatban játszik majd?
A kis öröm is öröm, Klagenfurt 2:1-re vezet a Red Bull Salzburg ellen.
Couture helyett lehet jobb légiósokat igazolni, mert hogy a játékhoz nem tett hozzá sokat az biztos!
Bonninak a döntésére viszont kíváncsi vagyok.

HAJRÁ VOLÁN!!!!!
Most már én is bízok abban, hogy mindenki alázni fogja a Salzburgot, remélem nem jutnak dobogó közelébe se.
A Volán szépen kiállt a légiósaiért.
(persze lehet, hogy nem is akartak, mert nem elégedettek velük és így jó az ürügy...)
4:3, remélem elverik őket
Dugó,
Bonni 30 %-os fízetéscsökkentése abszolut jogos úgyanis az 54 mérkőzésből 16-on nem játszik az kb. 30% . Ráadásul a csapat még miatta is bünhödik.
Couturenak pedig amúgyis kifelé állt a rúdja...
Dugo,
olvasd el mégegyszer figyelmesen. "egy hónapos próbajáték"-ez azt jelenti, hogy ha egy hónap alatt nincs megbizonyosodva a csapat szakmai stábja, hogy ő a számukra szükséges ember, indoklás nélkül küldhetik el.
Nyugi! Dugó más irányban van elkötelezve. :)))
A Volán nem csinálhat olyat, ami tetszene neki.
Illetve csak, ha visszalépne a bajnoki döntőtől Dugó csapata érdekében :DD
6:4 és nyert a KAC, hogy én milyen kárörvendő vagyok, de juszt sem szégyenlem magam. Nekem az egyik felnőtt gyerekem a volánba, a másik az újpestbe játszik. Elég szép?
Akkor Te mazochista vagy. :))
szívesen megkérdezném Cortinát, hogy mi a szakmai véleméyne az esetről illetve a büntetésekről illetve a volán management döntésének üzenetértékéről
Egy dolog az, hogy a csapatot viselkedésükkel sújtó játékosokkal szemben a klub szankciókkal él. és egy másik dolog, amit a Volán honlapján szintén lehet olvasni:

"A pénteki nap folyamán az Alba Volán SC levelet fog intézni az Erste Bank Liga vezetősége felé. Ebben klubunk részletesen reagál a vasárnap történtekre és azok utózöngéjére. Így különösen az elmúlt napokban Ausztriában megfogalmazott alaptalan rágalmakra a vélt rendezési hiányosságok kapcsán, továbbá a salzburgi vezetőedző példa nélküli módon provokatív viselkedésére, valamint a precedens nélkülien hosszú eltiltásokra."
nyugodt vagyok én, mint fácán a tálcán és azt is tudom, hogy Dugónak csak az ute. zárójelben jegyezném meg, hogy az ute is szépen kiállt a tavalyi 13 légiósáért
speciel ezt a levelet elküldeném a főszponzornak (is)
Nem szabadna elküldeni azokat a játékosokat akikért még 2 héttel ezelőtt rajongtatok. Ők mindent megtettek a csapatért, 1 tévedés miatt szerződést bontani az túlzás, szerintem pedig nem is tévedtek. Minden mérkőzésben benne van az ilyenfajta ütközés. Nem lehet tudni ki jön ki győztesen belőle, a labancok pont ezt akarták elérni és látom elérték, de még lehet gondolkodni hosszu a szezon.
Remélem hogy Bonni maradni fog, nagy érvágás lenne a csapatnak ha elmenne. Couture helyére pedig jó lenne találni egy gólerős támadót. Bin Ladennek igaza van, az viszont tény h Couture csak próbajátékon volt. Én örülnék neki ha hoznának egy oroszt :)
Hát így szezon közepén már elég érdekes lesz normális játékost találni... Mindenesetre sok sikert hozzá!
Nem ide tartozik de Boldog Szülinapot Tóni bácsinak. :)
mibe kerülne egy egész szektoros(zsürifülke felett) transzparens? ki(k) vállalnák be?
Én személy szerint, már mikor idekerült Couture akkor se hittem, hogy ő lesz az a tipőikus gólzsák 8aki már akkor is kellett volna), de persze gondoltam, hátha ebben a bajnokságban kijön ez a fajta énje is. Első meccsén vágott fonák gólja után meg méginkább kezdtem hinni ebben, de aztán valahogy nem jött a többi gól.. hátha találnak mégis valaki ilyet, na az lenne az igazi csattanója ennek a történetnek.
Biztos lehet találni egy-két olyan játékost, aki a csapatában harmadik-negyedik sorosként alig van jégen, de a Volánban pont- és gólerős lenne. Szét kell nézni az európai topligákban...
Bonni viszont jó lenne ha maradna, mert (szerintem) nem rossz játékos!
Helyes. Küldjék csak el Pagé "sztáredző" mutogatásait meg bírókkal folytatott diskurzusainak felvételeit is..
És akkor mi lesz?

Osztrák bajnokság, osztrák döntnökök, osztrák csapat szemben egy magyarral..
Meccsfigyelők jönnek a következő Volán meccsre, és a legkisebb rendbontásra is büntetnek, legalábbis ezt írja az NS.
Valamiért rászálltak most a Volánra.

Eleve esélytelen, de bár ne lenne igazam.
bojl!
mi már gondolkoztunk a transzparensen.!!
sztem 3an már lennénk rá!:)
Nehéz, de nem lehetetlen jó légióst találni,így szezon közben,pénz kédése csak.Ki lehetne próbálni éles meccsen a kicsiknél,vagy a nagy csapatnál Forsythe helyett.Nagyjából ilyentájt jött tavaly galvins is,aki nagyon jó választás lett,már a KHL-ben nyomja. Minden ,általunk megfizethető légiós lutri,vagy bejön vagy nem,mivel egy német2, vagy svéd 3osztályt nem lehet az ebelhez hasonlítani.Miután elment tőlünk a tavalyi szezon után Gosselin,és Galik,az új csapataikban lőtték a gólokat szép számmal.Nálunk meg szinte nullák voltak.Vasárnap nagyon normálisan kell szurkolni,nehogy beleköthessen bármibe az ebel ellenőr,mert akkor fehérváron januárban lesz legközelebb ebel meccs,és akkor marad a farmcsapat meccseire járás,ami ugye nem kicsit más,mint egy osztrák bajnoki.
Couture-ért nem bánkódok, igazából csak verekedni szeretett. Amikor jött a hír, hogy a Volán leigazolja, a jegkorong.blog-on épp az jelent meg vele kapcsolatban, hogy csak a verekedéseiről lett híres, a játéka nem volt sosem kimagasló. De Bonni más ügy, nekem mindig nagyon szimpi volt a játéka, és amikor kiállították a Salzburg ellen, akkor is lehetett látni rajta, hogy nem dühből csinálta és barmira bánta a kiállítást. Egyszóval szerintem megérné ha maradna.
Jutti87!!!

Most hétvégére, vasárnapra kellene megcsinálni a transzparenst. Keressetek meg, anyagba is tudok segíteni ha ruha anyagban gondolkozunk. Vagy fólia alapon is szét tudok nézni.
A számom 30/682-1828

HAJRÁ VOLÁN!
Még valami!
A nagyker még ma du. 3-ig van nyitva, infó kell majd nekem!
Hello!
én semmiképp nem tudom vállalni erre a hétvégére, mert még az is kétséges sajnos, h ki tudok menni meccsre. a következő meccs nem jó? addigra még több embert összetudunk szedni
készül már egy zászló,kb 36-40 m2es lesz.ehhez kéne segítség,aki(k)ezt minden meccsen kezelnék.
Gondolom a csarnokon belül biztosítanának helyet annak elhelyezésére.
Nos, az anyagot holnap összevarrjuk. Mai meccsen megpróbálok beszélni Ocskay Gáborral, hogy hol tudjuk elhelyezni és megnézem hol tudjuk használni.
De aztán NÉMETül legyen a szöveg, ha kell hozzá segítség, szóljatok
Milyen zászló és milyen transzparensről van szó? Mi lenne rajta?
Sziasztok!

Szóval ennyi idő alatt csak egy nagy méretű kék-fehér zászlót tudok csináltatni. Az anyag megvan, holnap varrják össze. feliratot még nem tudtam csinálni rá. Az majd a jövö héten, de erre csak annyi lenne jó hogy: ALBA VOLÁN és persze a logó.
Nézzétek meg a GALÉRIÁBAN a Közelmúlt Szurkolótábora mappát, onnan lehet ihletet meríteni.
JAAAA!

0-1 az állás kint! De várjuk meg a végét ám!
Csöves!
akkor vasárnap a b középnél találkozunk és megbeszéljük azt a zászlót...
ja és kösz az infókat:)
Akárhogy néztem 15-ször a videót,a Bonni ütközésében nem találom a szándékos térdhasználatot.Azt látom,hogy Couture
késett egy ütemet az amúgy tengerentúli
ligákban megszokott ütközés fajtával.
Valóban balesetveszélyes és nem európai
hokiba való,mint ahogy Ő sem. De annyira
azt sem találtam alattomosnak,mint 1-2
osztrák csapatok játszó elmebeteg ámokfutásait.(pl:B.Purdie,vagy M.Trattnig )Hajrá Volán(és Bonni)
Eldolt hogy Bonni marad vagy megy ?
Jó lassan gondolkodik :)
Azt írták egy nap gondolkodási időt kap.
Szerintem letelt.
süti beállítások módosítása