HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Alba Volán–Klagenfurt 4-3

2008.10.26. 20:31 D. Gromov

A magyar bajnok az első harmadban elment 3-0-ra a Klagenfurttal szemben, 4-1 is volt, ám a végén izgulni kellett, nehogy egyenlítsen az EBEL egyik fő esélyese. Gólt lőtt Nathan Martz és a duplázó Kovács Csaba is, ez jó, 4-3 lett a vége. A további eredemények: Olimpija–Graz 5-2, Innsbruck–Villach 0-2, Linz–Vienna 0-3, Salzburg–Jesenice 6-2.

63 komment

Címkék: alba volán ebel

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sator mester azt írta, hogy 2. sornak fejlődnie kell. Nos, a 4 gólból 3-at ők lőttek, szerintem ez határozottan fejlődés...
És most jön a következő: a 3. sornak fejlődnie kell:DDD És így tovább, a szezon közepére el kell érni a 3 gólképes sort, ehhez persze meg kell úszni komolyabb sérülések nélkül
Ez egy fantasztikus meccs volt, már a 11. másodpercben vezettünk. Gratulálok a srácoknak!!!!:))) Remélem kedden is ilyen jól fog menni nekik a játék:)

HAJRÁ VOLÁN!!!!!!!!!

Azért Bonni és Byström kiválásával 3 védőpárral hozni egy meccset a remek formában lévő KAC ellen... ez megint a csoda kategória! Le a kalappal a fiúk előtt!!! :)))
Amúgy ha már légiósok: Martens gólja és aszisztja sem semmi!
Ráadásul ugye ez a két védő nem teljesített eddig rosszul... Kár, hogy nem lehettem ott, remélem hamar lesz videó róla:) Ahogy hallom a kac kapust cserélt az első harmad után, igaz ez? A statisztika szerint nem. És ki lőtte a meg nem adott gólunkat,és miért nem adták meg? :)
Martens gólját később Kovácsnak adták, nem tudni miért, de persze ennek ellenére nagyon rendes a teljesítménye
Még anyám is kint volt! Hatalmas meccs! Csicsó Te Isten, 11mpvel a kezdés után gólt lőni! Gyönyörű!! Szép volt fiúk! Megint közel teltház persze! Közönség is nagyon jó volt! Tökéletes vasárnap este! És nyert a farmcsapat is!! Hajrááááá Voláááánnn!!!
Fú, ha nyerünk a Linz ellen elég jól leszakadunk a mögöttünk lévőktől. A mai eredményeket ismerve egész jól állunk:) Byström és Bonni már játszhat vajon kedden?
Most akkor az RTL Sportklub kozvetiti majd a meccseket, vagy nem?
Gratulálok a csapatnak !
Kérdezném a Fehérváriakat,hogy mennyibe kerül a belépő a hazai meccsekre,mert azt a hangulatot ami ott van,legalább egyszer személyesen én is átszeretném élni.
Az Olimipija, Innsbruck és Graz lemaradozni látszik a többiektől...
paszko: ÜLŐ JEGY: 1800, ÁLLÓ JEGY: 1000, DIÁK JEGY: 600.

Ez pedig egy nagyon jó meccs volt. A végén még izgulni is kellett addig viszont örömjátékot láttunk :)

Hajrá Volán!
Martz ugye nem sérült le?
Nem semmi meccs volt grt a srácoknak.Sikerült az első negyedóra jó játékából megélni a meccs végéig.A 2ik.-3ik.harmadban sokszor igencsak beszoritott a kac. minket, de Levente szuper volt.Most lett volna jó a sportklubos közvetítés, mert a tv lassítás eldöntötte volna a sokat vitatott megnem adott volán "gól" jogosságát a 3ik. harmad vége felé.Jobban kellene figyelni a saját harmadban eladott korongokra,mert ebből kaptunk most 2 gólt is, ráadásul 1iket emberelőnyből ( nem először )3 klagenfurti szurkoló nem semmi volt, abszolut nem érdekelte őket a meccs, végig vonatoztak a lelátó kb 3x 3méteres szakaszán az egész meccset. Annyira belemelegedtek ( igaz a csomó becks sörnek köszönhetően ) hogy sem a volán gólnál nem bánkódtak sem a kac gólnál nem örültek:-)20.20kor döbbenten vették tudomásul hogy véget ért a meccs

onsager! az 5. golt azert nem adtak meg mert a korong nem ment at a golvonalon.kétszer állt meg rajta. egyébként Nagy Gergő lett volna a szerzője.
Most olvasom a volán honlapon az ellen edzőjének nyilatkozatát, hát volán edzőként már szívrohamot kapott volna:)
Köszi bojl, a másikra is lehet válaszolni Swette védett nem Enzenhoffer, ennyit a statisztikáról.
A Klagenfurt edzője egy idióta barom!!Nem bírta elviselni a vereséget !Ennyi!Az a helyzet hogy a nagyképűségtől már nem láttak.:-)A szurkolóik egész jópofák voltak.HAJRÁ VOLÁN!!
jaja a három klagenfurti szurkoló nagyon durva volt, a fehérvári közönség a végén meg is tapsolta őket!
Az a három kac szurkoló nagyon jófej ember lehet. A meccsből szerintem 1 percet nem láttak :D
6:4 a kiállítások aránya, kivételesen most minket állítottak ki kevesebbszer. A bíróra kenni legalább annyira égő, mint az emlékezetes ZTE:MU focimeccs után azt nyilatkozni, hogy túl göröngyös volt a pálya.
A KAC szerintem is nagy arccal jött ki ( KACarc (-: ), volt egy ilyen érzésem már a kezdéskor is, az általam hajszállal gyengébbnek tartott Enzenhofferrel kezdtek a kapuban, aztán a 3-sima után a 2. harmadtól már Swette védett, akinek voltak bravúrjai is. Az '5.gólunk', ha nem volt bent, hát nem volt bent, 1 hete a Graz gólját se adták meg ellenünk, Sapporo-ban pedig a japánokét...de nyertünk, ez a lényeg. Egy nagyon erős csapatot sikerült megvernünk, direkt nem írom azt, hogy jó, mert nekem a játékuk végtelenül egyszerűnek tűnik: 200 centis, 100 kilós emberek elől-hátul, köztük 6(-7) kanadai, hibázásra késztetik az ellenfelet (ezt ma este 2x sikerült elérniük úgy, hogy gól lett a vége), és a kapuval szemben jó arányban értékesítik a helyzeteket. Még 1x, nagy fegyvertény ez a mai, Bonni, Byström és a 2.harmad végétől Martz nélkül (egy palánkralökésnél a feje ért először a plexihez, látszott rajta utána, hogy megrendült, a dudaszó előtt be is kísérték az öltözőbe). Végül: egy nagy dilemmám van, az első gólunkat biztos, hogy Ocskay ütötte, és nem Fekete???
Turco biztosan Csicso volt!!
TURCO0814!
Az első gólunkat 300% hogy OCSKAY ütötte!
Viveirosnak felszaladhatott a láza, hogy ilyen marhaságokat beszél... Persze valamire fogni kell...
Remélem, hogy keddre mindenki összekapja magát és nyerni tudunk a Linz ellen.

Rajtam nem fog múlni, én megyek szurkolni!

HAJRÁ VOLÁN!!!
Mestermérleg, Manny Viveiros:
A játékvezető elképesztően bíráskodott. Bár az elején az öltözőben maradtunk, visszajöttünk a meccsbe a jól játszó Volán ellen, és ha korrekten teszi a dolgát a bíró, azt hiszem, meg is nyertük volna a találkozót.

Savanyú a szőlő! Mintha az esetek 80 %-ban nem a Volán ellenfelét nyomnák a bírók...
Ha vki pestről menne a keddi meccsre infozzon please, szeretnék beszállni a szurkolásba (meg az útiköltségbe :)).

Köszi

( mkristof19@gmail.com )
Gratulálok a Csapatnak!

Megérte Győrből is elutazni egy ilyen meccsért!
Remélem még sok mérkőzést láthatok így élőben.
A három klagenfurti drukker tényleg nagyon komoly volt.
Köszi!

Hajrá Volán!
Na mostmár nagyon kíváncsi vagyok arra a 3 vendégdrukkerre! :)
Hatalmas meccs volt, gratula a győzelemért!!!
Hatalmas formák voltak az osztrák szurkerek, szerintem a meccset nem nagyon látták, csak keringőztek körbe körbe nagyon nagy voltXD:D:D
defó! ezt nem lehet leírni látni kellet volna... vonatoztak meg ittak, de képbe biztos nem voltak.
Gratula!

Jó meccs volt. Végig támadtuk mind a három harmadot.
A vitatott gól - esetet egész közelről láttam: a gólvonalon rátenyerelt a kapus. Hogy a mancsa alatt hol is volt a pakk, ezt senki sem láthatta.
A 3 vendég szurkoló tényleg nem semmi volt.Tökéletesen írtad le exL. Végig énekelték, táncolták, dudálták /no, ez túl hangosra sikeredett /, s a végén lepacsiztak a közelükben levőkkel.
Láttam az összes itthoni összecsapást. Szerintem, ez volt a legjobb.

Hajrá VOLÁN!
A vitatott gólt, nem azért vették el mert kis les volt?
Biztos hogy ez volt az idény eddigi legjobb hazai teljesítménye, pláne ha figyelembe vesszük a két meghatározó bekk hiányát és Martz sérülését.
Ezen az estén a démosz is hozta a kötelezőt, segítve ezzel a csapatot, különösen a vége felé.
Ez után a mérkőzés után ki merem jelenteni, hogy a Volán erős középcsapattá érett a ligában és el sem tudom képzelni hogy ne legyen ott a playoff-ban! A Klagenfurt meg döntőt fog játszani. Remek csapat, még akkor is ha végighisztizték a meccset élükön Mr. Viveirossal.
Azt viszont nem értem hogy lehet, hogy egy ilyen szintű ligában nincsenek gólbírók?!
Köszönet a srácoknak a nagyszerű győzelemért, a küzdenitudásukért!
Még két meccs a jövő héten, aztán lehet egy kicsit szusszanni.
AVS honlap: "A korong be is került a kapuba, a játékvezető azonban hosszas tanakodás után érvénytelenítette a gólt."

Ha jól emlékszem a bíró bemutatta a gólt, nem? És mivel nincs gólbíró, így utólag nem szokás megváltoztatni a döntést, ha jó, ha nem. Az a bosszantó - ha bement, ha nem - hogy a bíró gólt mutat, majd visszatáncol, "Bocsi fiúk, mégsem..."
Ha megállítja a játékot mert gól, akkor nincs miről beszélni.
Ha azért állítja meg a játékot, mert a kapus birtokolja a korongot, akkor megint nincs miről beszélni.
Maximum, ha a vonalbírók szólnak, hogy nem volt ám bent, elkönyveli, hogy benézte.

A három klagenfurti arc tényleg nagyon komoly volt, nagyon jól elszórakoztak! Komoly mennyiségű sörös doboz sorakozott mögöttük a lelátón...
A KAC szurkolók a meccs kezdése előtt előtt már 1 órával beálltak mint a faék. A meccs közben rengeteget röhögtem rajtuk, mert a második csávó kezében lévő égő "torta tüzijáték" sanszos volt, hogy begyújtja a mozdonyt vezető szurker nemzeti lobogóját vagy sálját. Az első harmadban énekeltek- volt még hang, a másodikban tüzijáték+duda -szolíd énekhang mellett, míg az uccsó harmadban már csak a vonatozás ment, némi izomlázzal a lábakban, mert lépcsőztek a fiúk rendesen :-))
Persze tették ezt úgy, hogy a meccsből ha 1-2 percet láttak, köszönhetően Becks barátjuknak ami akkorát ütött mint Papp Laci.. Gondoltam leírom mit műveltek ezek a hülyék, mert amit csináltak az is élményszámba ment, a fentiekhez meg úgysem tudnék mit hozzátenni. Talán annyit, köszönjük fiúk ezt a fantasztikus győzelmet!

Gratulálok a CSAPAT-nak! A meccset sajna nem láttam, de a leírtak alapján nagyon nagy csata lehetett, számunkra fantasztikus végeredménnyel. Remélhetőleg a sérültek (Bonni, Byström, Martz) felépülnek a holnapi meccsre, mert fontos lenne egy újabb győzelem (pontszerzés) a közvetlen vetélytárs Linz ellen.
A három klagenfurti arc tényleg nagyon über volt. A harmadik harmadban már guggolással is nehezítették a figurát.Hatalmasak voltak. Ahogyan a Volán is. És végre egyszer megfújták a hazai pályát nekünk is. Viveirosnál meg nyilván az verte ki a biztosítékot, hogy mi kétszer voltunk kettősben, ők meg egyszer sem. (Hozzáteszem mindkét kettős előny jogos volt). Gratula a CSAPATNAK, csak így tovább!!!
Ja és az EBEL honlap szerint a ligat történetének leggyorsabb gólját verte Csicsó (ha jól értettem).
Nem mutatta be egyik bíró sem a gólt. Direkt figyeltem. Míg körülöttem mindenki örült, szóltam is havernak, hogy várjuk ki a végét, mert nem mutattak gólt. Az is igaz, hogy Sator mestert most láttam először kikelni magából. A 3. harmad végén fél lábbal a palánkon állva osztotta a bírót. Gratula a csapatnak! Off! Most néztem az EBEL honlapon, hogy emerhátrányban mi vagyunk a legjobbak, viszont emberelőnyben csak 8.-ak.
Nem csak guggoltak, vonatoztak ők 4kézláb is!
Nálam a csúcs az volt, amikor a meccs végén kicsit ugrálva, tapsolva éljeneztem a Volánt, az egyik csávó a vállamra tette a kezét azzal az arckifejezéssel, hogy: nyugi!
A meccs, a csarnok hangulata hatalmas feltöltődést ad időről - időre. Aludni utána szinte nem tudok és még most is as föld felett járok 1 méterrel.

Köszönöm az élményt!
A meg nem adott gólt én is úgy láttam (a közelebbi ülőhelyről, magasból, kiváló pozícióból), mint ifjvit. Egyébként szerintem sem volt bent, az első kapuvas, az ismétlés szintén, aztán a kapus rátenyerelt. A bíró nem jelzett gólt, csak a kapura tette a kezét(a mieink örültek, ünnepelték magukat, naná...), megvárta a tumultus megszűntét, aztán magához hívta a vonalbírókat, és megkérdezte őket, és mivel egyikük sem látott gólt (ismétlem, én sem), jelezte, hogy nem volt az. Tehát nem visszavonta, mivel nem is adta meg. Szerintem korrekt döntés volt, és a bírók végig jól vezettek.
yupiiiiiiiiiiiii...;):D
Gratula a csapatnak, főleg az első harmadért az szenzációs volt itt rogyott meg a KAC!Az edzőjük eléggé indolens volt a bírókkal szemben...nem csodálkoznék, ha a fehérvári "ZSÜRI"-vel szemben az lenne..- azért az eléggé DURVA HIBA, hogy a 2. harmadtól a cserekapus véd /SWETTE/ és a statisztikában /EBEL/ nem szerepel???? Jogos a felháborodás..- ez akkor milyen statisztika??? Milyen érzés lehet annak a kapusnak, hogy játszik és a részvételt nem is regisztrálják??
Fantasztikus volt csapat és a hangulat is, de valljuk meg , saját magunknak tettük nehézzé a mérkőzést. Még 3-0 -nál sem lenne szabad korongot ajéndékozni az ellennek, mert a hibáinkat, azt,könyörtelenül kihasználják. Kíváncsi lennék egy olyan statisztikára (persze korrekt helyről!!!!), hogy a harmadik harmadban hány percet töltöttek a KAC-os légiósok a jégen, mert úgy tünt, hogy a jégen, támadásban szinte csak ők voltak.
Az EBEL honlapon egyébként a lefújás után még 10 perccel ia a 3. drittel felirat volt!!!!! ,lehet, hogy a Viveiros szólt, hogy lesz hosszabbítás? Hát hiába ordított a bírőkkal mindkét szünetben!
Akit érdekel a három KAC szurkoló, nézze meg a "porfóliójukat" :)))

www.youtube.com/watch?v=OZWaFdd20wQ
Ezt megsasoljuk! :)
teljesen korrekt, kis vidám csapat. :))))
vajon, hogy mentek dolgozni hétfő reggel? :))) ja....
Hogy mentek dolgozni?! :))) Sehogy... bezzeg én! Hosszúra nyúlt az éjszaka. Amúgy valóban jópofa figurák voltak, kétpofára tömték az erős Pistát és vonatoztak szüntelen :))) De hogy csak azt az egy nótát ismérték, az valami katasztrófa volt. Fél óra alatt már az egész söröző azt fújta. Még ma is azt dúdoltam bent a melóhelyen. De jó kis este volt, meg kell hagyni!
defó, másnaposan gondolom XD
Még most sincsenek otthon... nemrég indultak haza.
Nem jön be a bluebrothers honlapja. Nálam van a gond??
Vincenzo: Laciék nemrég küldtek egy körlevelet, hogy szolgáltatót fognak váltani, talán éppen ez megy most. De verjük a virtuális asztalt ketten, hátha úgy előbb megy... hallod, Laci, bluesbrothers oldalat akarunk! Van egy órád, hogy megoldjad! Nem, nem érdekel a kifogás!
Öregem, azért ez nem szép, te a Strandban sörözöl a sógorokkal, mi meg bámulhatjuk az üres weblapot...
Elnézést kérek Tőletek, Srácok!!! Az oldallal volt és van még némi probléma, de mostantól már legalább elérhető.
Nincs min csodálkozni a statisztikát nézve, elvégre mi játsszunk (a meccsek 90 %-ban biztosan) állandóan hátrányban. Kész csoda, hogy csak a 4. helyen áll a csapat, annyit gyakoroljuk. Az emberelőnyt pedig az olimpiai selejtezőkre elkezdhetnék gyakoroltatni a bírók, jó lenne, ha már néha nekünk is lejthetne az a hazai pálya. M. Lac Fel vagyok lázadva, nekem körlevelem sem jött! Ha ez igy megy tovább ki vagy rúgva! Hehehe
M.Lac!
Köszi az emailt, de amikor el akartam olvasni, akkor nem ment az oldal. Látom dolgoztok az ügyön, a három KAC drukker története már elérhető.
Kíváncsian várom, hogy olvashassam, a grazi beszámolót.
Banyszi> ígérem megjavulok :)))) ha nem így lesz, kirúghatsz :))) hihi

solarys> hamarosan meg fogod kapni utólagosan.

Elnézést a sok maceráért, de összecsaptak a hullámok kicsit. Sorry!!!
M.Lac részemről minden tiszteletem és köszönetem a Tiéd (hogy miért azt tudod), viccnek szántam, említést sem érdemel.
Ha valaki ír nekem, megtisztelem a válaszommal. Ami meg a viccet illeti: értem én, csak kissé nehézkes a felfogásom :))))
süti beállítások módosítása