HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Graz–Alba Volán 2-3

2008.10.19. 20:57 F. Kapus

Egymás után harmadszor végzett 2-2-re az Alba Volán az EBEL-ben. Ezúttal azonban a végén is a magyar bajnok örülhetett felhőtlenül, a büntetőpárbajban megszerezte a győzelmet. Három mérkőzésen négy pontot gyűjtöttek Sator mester játékosai.

Vélhetően a Graz közvetlen ellenfele lesz az Alba Volánnak a rájátszásba kerülésért folytatott harcban. Ezért is volt fájó, amikor az első körben Székesfehérváron, igaz, a hazaiak idei leggyengébb játéka mellett, nyerni tudott a Graz.

Két büntetőkkel elvesztett mérkőzés után utazott Grazba a székesfehérvári csapat. Az első sor két góljával fordított a csapat a hazaiak korán megszerzett vezetése után. Az előny az 56. percig ki is tartott, de akkor egy emberelőnyös góllal egyenlített a kapura sokkal többször lövő Graz.

Viszont, ahogy Énekes Lajos ígérte legutóbbi értékelésében, a soron következő büntetőpárbajt megnyerte az Alba Volán, és végül 3-2-re győzött. Nagy fontos siker volt ez, mert a rájátszást jelentő nyolcadik helyért folytatott küzdelemben megduplázta a csapat az előnyét, amely immár négypontos.

A további eredmények: Klagenfurt-Villach 5-4 hosszabbítás után, Red Bull Salzburg (Kóger Dániel nem játszott)-Linz 3-4 hosszabbítás után, Jesenice-Innsbruck 3-1, Vienna Capitals-Ljubljana 4-2.

40 komment

Címkék: graz alba volán ebel

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gratulálok, ez aztán a rendezés, éppen egy büntetőpárbajjal nyerni! Nagyon tud harcolni ez a csapat!
ez rémálom, nem Krüger az?:)
Gratulalok a csapatnak! Ha jol latom most otodikek a bajnoksagban, jo lenne, ha ez igy is maradna (netan javulna ;-) )
Meg hany meccs van hatra az alapszakaszbol?
Végre!!!!
Úgy nézem fordul a szerencse is!Csak így tovább!
Hajrá Volaán,Hajrá Kohász,Hajrá Fejér Megye!
ui.:'98-ban én is a Bs-ben szurkoltam a Magyaroknak!!!:)Nem kicsit!Négy napig nem volt hangom!:):):):)
egyre szorosabbak a meccsek, ebben a fordulóban is 5 meccsből 3 hosszabbításos volt. Nem tudom, hogy ez véletlen vagy tendencia, de tényleg nagyon sűrű lett a mezőny. HAJRÁ VOLÁN!
Javítottam Kógerre, kösz.
A Dab is megnyerte az interliga csíkszeredai mérközéseit, így ők mennek Bolzanoba. SC-DAB(1-4)
ha-ha, győzött a Dunaújváros az SC ellen!!!
a csikiektől elnézést
4 helyen vannak a Fehérváriak!!! Grat érte! Csak így tovább.
Szép volt fiúk! Ezen a héten minden meccsen volt pontszerzés...
Megnéztem kik közül kerülhet ki a győztes a Bolzanóban rendezendő selejtezőből: Coventry, Maribor, Bolzano, DAB A Bolzano tűnik a legesélyesebbnek. Miért ilyen gyenge a mezőny? Hol vannak az ex szovjet gárdák, vagy a nyugati nagyok? Esetleg valaki tudja a pontos magyarázatot? Köszi...
RCH
Ha jól számoltam akkor még kb, 39 meccs van hátra az alapszakaszból.
Ez nagyon kellett!!! Grat a Volánnak! Megyünk kedden, és szétszedjük a stadiont (jó értelemben) ! :D
Gratula a csapatnak!
Sava! Az ex-szovjetek mind a másik ágon vannak, nem tudom pontosan, de így elsőre mintha földrajzi szempontokat is érvényesítettek volna a sorsolásnál. Mindenesetre a másik csoport úgy áll föl, hogy: Liepajas Metalurgs (LAT - házigazda), Keramin Minsk (BLR), ICH Gornyak Rudny (KAZ), Sokil Kyiv (UKR).
Su 19. Okt. 08 R13 061 Graz 99ers - Alba Volan-FeVita Székesfehérvár
54 körből 13 ment le, még 41 meccs van vissza az alapszakaszból.
Látta valaki? Martens hogy játszott?
Sehogy. Tegnap este szállt le a repülője.
Gratula!

Egyszer minde sorozat megszakad, ez most jókor jött!
Ehh... Derek Couture-t akartam kérdezni. Bocs.
Gratula Kedden folytatás
A finnekel mi lesz menek haza?
Pic2: Yli-Junnila a mai meccsen már (?) nem játszott. Alanen még igen, majd kiderül.

A mai győzelemmel a Volánnak 15 pontja van, pontosan annyi, mint a tavalyi szezon végén...
Gratulálok Sator mesternek és a fiúknak!!!!!

Kedden folyt. köv!

HAJRÁ VOLÁN!!!
Ugy volt,hogy megyünk a barátaimmal a meccsre,most sajnálom igazán,hogy nem sikerült eljutnunk Grazba.Sebaj majd kedden a Olimija ellen bepótoljuk a szurkolást.Ezek a fiúk úgyis megérdemlik.Edmontoni ,később pedig New York-i barátomnak üzenem jövőhéten két meccs itthon remélem mindkettő velünk!A fiúknak mégegyszer gratula+Hajrá VOLÁN!Igy csupa nagy betűvel mert megérdemlik!
A SPORTKLUB 19.15 kor adja élőben a mérkőzést!!!
Aki nem jön kijönni a csarnokba, szurkolhat a TV előtt!!!
Rég volt már ilyen jó hétfő reggelem.
Gratulálok. Most már kezdem elhinni hogy belenövünk az A csoportba!
Az este edzés után a teletextröl tudtam meg az eredményt,nagyon örültem. Végre összejött büntetövel is nyerni.Lesz video a meccsröl?
Gratulácio az egész Volánnak!!!
Azt lehet tudni, hogy a sport klub a keddi meccs után közvetít e még, és ha igen, akkor belátható időn belül-e?

Szerintem a fiúk mindent megtettek azért, hogy igen legyen a válasz.
Üdv! Én is pont kérdezni akartam, hogy a Sportklub Albával kapcsolatos terveiről tud valaki valamit? Lesz még a holnapin kívül "!HOKI!"? Nagy élmény volt az eddigi két meccs, jó lenne minél többet látni! (az ingyenélő, elkényeztetett, lusta focistáktól 23 éve nem kaptunk hasonló élményt se, mint amit a Volántól kapunk! Kivéve a Fradi BL szereplése.) Ez üzenet a televízióknak!
A Sportklub Alba Volánnal kapcsolatos terveiről beszéltünk az illetékessel, a cikkel várhatóan délelőtt jelentkezünk. Pici türelmet kérünk.
Gratulálok az egész CSAPAT-nak. Végre megtört a "grazi" átok, sikerült megverni őket. A Volán idei fejlődését jól mutatja, míg tavaly 36 mecs alatt 14 pont jött össze, addig idén 13 mecs alatt már 15 pontunk van. Kedden az előttünk állók egymás ellen játszanak (Capitals-Salzburg, KAC-Jesenice), így egy győzelemmel tapadhatunk rájuk. Az Olimpija ellen megint mi leszünk az esélyesebbek, remélhetőleg a fiúkat nem nyomasztja majd ez és sikerül folytatni a pontok gyűjtését. Egy jó eredmény kedvezően befolyásolhatja a további tv közvetítéseket is.
Az eddigi két remek mecs csak meggyőzte a Sportklubbot, érdemes közvetíteni a Volán EBEL meccseit.
Sziasztok!
Inditványoznám, ha lehet, hogy a meccsek alatt lehetne egy szúrkolói virtuális kocsmát nyitni, ahol szintén lehetne követni az eseményeket. Sokszor van, hogy miközben követem az eseményeket az Ebel honlapján, egy csomót keresgélek, hogy a blogon hol van éppen aktív hozzászólás. Csak egy ötlet. Nem akarnék a szerkesztőknek további plusz melót adni. Elismerés a blognak.
Köszi F. Kapus, kíváncsian várom a cikket.
Elnézést kérek mindenkitől, hogy "magán" levéllel "untatlak" benneteket, de remélem megértitek szándékomat.

Kedves Barátom!
Azért címzem Neked a hozzászólásom, mert remélem Te is elolvasod.(vagy olyan valaki, aki ismer és szól, hogy van egy leveled)
Te is a második buszon ültél vasárnap (a Pista volt a sofőr) és véletlenül elvittél egy volános sálat, ami ugye nem a tied. Szépen kérlek, csak azért, hogy ne legyen rossz szájízem a ragyogó meccset követően, légyszíves add le, vagy az Ocskayné Zsuzsának a büfében , vagy a meccs alatt a Volán büntető padnál a Dunai Pista bácsinak.
Remélem Te Volán drukker vagy és tudod hogy mi a dolgod.
Hajrá Volán!!!

Köszönöm.
Nagyon jó volt a tegnapi grazi kirándulás, leszámítva a rendőrségi időbüntetést és bosszúságot. Drukker60: szépen fogalmaztál, remélem megkerül a sálad!
ekanai, drukker60!
Akik résztvettek a grazi buszos kiránduláson, azok közül vki írna egy kicsit részletesebb beszámolót az útról.
Thx!
solarys> be van terveztve a beszámoló, ám attól tartok, hogy erre várnod kel szerda vagy csütörtökig. Utána mindent megtudhatsz a bb oldalon.
süti beállítások módosítása