HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

A Volánnak összejött a második szenzáció

2008.09.22. 07:46 F. Kapus

"Ilyen jól még soha nem láttam játszani az Alba Volánt" – mondta Ted Sator a bravúros bajnokverés után. "Ebből a mérkőzésből sokat lehet tanulni" – nyilatkozta Pierre Page, a Red Bull Salzburg trénere. Két videót is embedeltünk a szenzációs sikerről.

Ha salzburgiak sokat is tanultak, örömre csak magyar oldalon volt ok. Ted Sator teljes mondandóját a klub hivatalos honlapján megtalálják, csakúgy, mint a mérkőzés részletes tudósítását. Pierre Page pedig elmondta még: "Jól dolgozott a csapatom, 0-2 után felálltunk, a győzelemre is volt esélyünk. Az látszik, hogy minden EBEL-csapat keményen dolgozik, minden edző kiváló munkáz végez."

Énekes Lajos Volán-edzőt még a találkozó estéjén, nem sokkal a csata után hívtuk fel. "A Red Bull fiatal csapattal, négy sorral érkezett. Észrevehettük, hogy a második harmadtól a fiatal sor már nemigen lépett a jégre. Kicsit ebből is úgy tűnt, a salzburgi szakvezetés talán rosszul mérte fel az erőviszonyokat. Hogy úgy mondjam, alulkalkulálta a mi csapatunk erejét" – elemzett Énekes.

"A találkozón végig kiegyensúlyozott játék folyt, partiban voltunk. Helyenként nyomás alatt tartottuk az oszták bajnok kapuját. Persze volt néhány kihagyásunk, de ez természetes. A második bekapott gólnál kapusunk és hátvédünk nem értette meg egymást, pontosabban nem kommunikáltak, ezért egyenlített az ellenfél. Összességében kevés hibával játszottuk végig a hatvan percet, ennyi belefért."

A szakvezetés örül, hogy Benk András ponttal tért vissza a csapatba. "Régóta jégen van, szinte a csapattal kezdte el a jeges edzéseket, de csak most jutott el addig, hogy pályára lépjen. Ezután fejtörést okoz, hogyan állítsuk össze a harmadik sort" – fejezte be az edző.

Jó érzéssel néztük végig a külföldi honlapokat. A Volánnak összejött a második szenzáció, adta hírcímnek az eishockey.at osztrák szakoldal.

Pénteken Ljubljanába utazik az Alba Volán, vasárnap a Villachot fogadja. Mindkét rivális nullapontos. Ebből egy következtetést szabad csak levonni: nagyon fognak hajtani a győzelemért, kőkemény csatákra van kilátás ellenük. Nem szabad elbíznunk magunkat attól, hogy a 2. forduló után az Alba Volán pontveszteség nélkül áll a legjobbak között.

A további eredmények: Villach–Linz 2-4, Innsbruck–Olimpija 4-0, Vienna–Jesenice 4-5, Graz–Klagenfurt 2-5.

És akkor itt vannak a gólösszefoglalók is, bennük Palkovics Krisztián csodálatos góljával és Kovács Csaba fantasztikus passzával, két másodperccel a lefújás előtt.


 

20 komment

Címkék: alba volán ebel red bull salzburg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kimondhatatlan büszkeség fog el a csapat miatt! Igazi vérmes alakulat a mostani, thank you Ted, great job!

Továbbá köszönjük HOKrI-nak a szemfüles felvételeket!
Hát nincs hangom,fantasztikus meccs volt!!!
Aki teheti jöjjön legközelebb,hihetetlen hangulat van!! SZUPER LEVI fantasztikus!!
off
Úgy értem, jöhet a harmadik győzelem? :)
on
Elsösorban gratula a Volánnak,másodsorban pedig észrevehetnék a magyar televiziotársaságok magukat hogy egyre többen szeretnék nézni ezt a szenzácios csapatot.A tavaly ota nézhetek én is magyar tévét (mivel hogy Ausztriában élek nem volt könnyü megvalositani),többnyire ezt a hoki miatt tettem,de hát a magyar tévékben szinte semmi jégkorong!!!
Azt az OCSKA GYENGE KATASZTROFÁLIS magyar focit mutatják,ahelyett hogy a hokit mutatnák,ebbe a sportágba legalább a világ élvonalába vagyunk!!!
És a szponzorok is meggondolhatnák hogy hová teszik a pénzüket,van annyi élvonalbeli sportolo Magyarországon,vagy sportág (köztük mostmár a hoki is)akik megérdemelnék a támogatást sokkal jobban mint a focisok!!!
Szegény Puskás és társai most forognak a sirjukba hogy én miket irok a magyar focirol,de sajnos a valoságot kell hogy irjam.
További sok sikert a Volánnak,és a Magyar hokinak,de azért ne feledkezzünk meg Gyergyorol,és Csikszeredárol se,mert szerintem mostmár ott is jo utakon járnak!!!
Üdv. Laci
Köszönjük a felvételeket!
100%-ig egyetértek KapusLacival.
Gratula a Volannak Szekelyfoldrol.
Erdekes, a szezon elott ugy tunt, vekonykabb lesz a csapat, mint tavaly, hat erre fel.....:)
Kerdes, hogy vajon a tavalyi csapat gerinc nott fel a feladathoz?
Lehetsegesnek tartom, hogy a sikeres Vb szereples adott egy plusz rutint es onbizalmat a fiuknak.
Mindenkeppen jo uton jarnak.
Ezzel kezdik feledtetni a tavalyi rossz hangulatot, amit a kiscsapat nagycsapat hercehurcaval eloideztek.
Tegnap már leírtam, hogy mit gondolok erről a teljesítményről, most viszont az jutott eszembe, hogy ez nem csoda, nem szenzáció, hanem mindennapos munka, elszántság, szív. Fanatikus menedzserrel, vagy szakosztály igazgatóval, szuper edzővel, elszánt játékosokkal, csupa szív szurkolókkal (lásd pl. a felvételeket - köszönjük), egy pár fanatikus blogíróval, szerkesztővel. Csak azt nem tudom, hogy mit tesz ezért a magyar állam? Vagy a tévétársaságok? Mert ezek a hokisok a mi jegybevételünkből és néhány szponzor pénzéből készülnek pl. az olimpiai selejtezőre. De már megint annyi pénz sincs az egészben, hogy megfelelően felkészítsék őket az A csoportos vb küzdelmeire. Nem tudom pontosan ki az illetékes, de ÉBRESZTŐ, mert ez a pénztelenség és oda nem figyelés elképesztő! Ha címeres mezben hozzák az eredményeket, akkor bezzeg büszke állam bácsi, ha tenni kéne valamit, akkor sehol nincs.
Gratulaloka volannak:)
Alba Volán szponzoráció:
Itt egy újabb lehetőség:
napi.hu/default.asp?cCenter=article.asp&nID=382047&place=toplista
Nem kis játékos a cég!!!
Mivel európai területre gyárt ezért nem mellékes az EBEL jelenléte Ausztiában Szlovéniában és hazánkban.
A tulajdonos tajvani és ha nem tévedek mostanában dolgozik is arrafelé magyar szakember a helyiek nem kis megelégedésére!!!
Tessék őket gyorsan megkeresni.
Hokikori,

Az A.c.e.r véletlenül nem gyárt eredményjelző készülékeket? :-)) Poént félretéve attól félek, hogy -mint a Steaua ellen is- elmegy a cucc, aztán egyik csapat megóvja a meccset. Elég gáz volt két hete, amikor a szpíker számolt vissza a harmad vége előtt. Bukaresti csávok lestek is, mi meg már lassan kezdünk hozzászokni.

Gratula fiúk még1x!!!
VOLÁNBÉRLETET LEHET MÉG KAPNI? HA IGEN, MEDDIG?
HA TARTJA MAGAT A VOLÁN A MEGADOTT HATÁRIDŐHÖZ, AKKOR TEGNAP LEHETETT UTOLJARA BÉRLETET VENNI.
Csak a félreértések elkerülése végett: A bérleteket folyamatosan árulják a szezon alatt is. Amit mindenki félreértett az az, hogy a bérletárusítástól számított x ideig intenzív nyitvatartás volt a jegypénztárban. Persze kissé félreérthetően volt megfogalmazva, ez tény. Szóval nem marad le senki, lehet bérletet venni... bár ha így menetel a Volán, talán még az is elképzelhető, hogy minden "hely2 elkél. Bár úgy lenne!!!
Le a kalappal mindenki előtt, akinek része volt a felkészülésben és ebben a sikerben! Nem is tudom szavakkal kifejezni, hogy mit éreztem tegnap, mit érzek ma... Büszke vagyok a CSAPATomra!!!! HAJRÁ VOLÁN! :)
Azt remélem, hogy ezek a győzelmek nem voltak szenzációk, mert akkor a csapat még nyer "néhányat"!
M.Lac, kössz az infót, akkor ezek szerint addíg van jegy, amíg el nem fogy... Csak vasárnapig tartson ki...
süti beállítások módosítása