HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

A HC elmegy, de visszatérne

2008.09.19. 16:05 D. Gromov

Soron következő mérkőzéseit Gyergyószentmiklóson játssza a HC Csíkszereda, amelynek fő támogatója reméli, az együttes néhány héten belül visszaköltözhet Csíkszeredába – írja a Csíki Hírlap. Kurkó János a Sportklubbal már nem áll szóba, magasabb szinten próbál megoldást találni a csarnokhasználattal kapcsolatos problémára.

Kurkó a lap szerint Octavian Beluval, az Országos Sportügynökség (ANS) elnökével fog tárgyalni ezentúl. A cél, hogy együttese is edzési és mérkőzéslehetőséget kapjon – öltözőhasználattal együtt – Csíkszereda ez ideig egyetlen jégcsarnokában, amelyet a Sportklub üzemeltet, de az ANS tulajdona. "Mivel több éve tart ez az idézőjeles jó kapcsolat a Sportklubbal, és megcsömöröltem, belefáradtam az egészbe, úgy döntöttem, ezentúl csak Octavian Beluval tárgyalok. Őt olyan partnernek találom, akivel meg lehet ezt az ügyet beszélni" – nyilatkozta Kurkó.

A sportvezető szerint az ügynökség elnökével szeptember 28. után fog tudni leülni, és bízik benne, hogy október első felében ismét hazai csarnoka lehet a HC-nak a Vákár Lajos. Addig nem maradt más lehetőség a HC előtt, mint hogy addigi mérkőzéseit a legközelebbi lehetséges helyszínen, Gyergyószentmiklóson rendezze meg. Ezen a hétvégén máris kettőt, ezeken azonban a gyergyói pálya státusa miatt szurkolók nem vehetnek részt. A későbbiekben a piros-fekete együttes mérkőzéseire ingyenes lesz a belépő.

A HC péntek este a Miskolcot, vasárnap az NZ-Starst fogadja.

46 komment

Címkék: hc csíkszereda mol liga

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A berletek kapcsan nem tudnak megegyezni, de a tovabbiakban a hc meccsekre ingyenes a belepo.
Ha olyan nagy hos es adakozo miliomos, akkor epitsen egy csarnokot maganak. Nem kell nagy lelato,van kb. 50 szurkoloja, amelybol 30 rokon vagy szemelyes baratja a jatekosoknak. vagy 10 fizetett, "berszurkolo" es talan 10 igazi sportszereto.
Ha van penze egy meccsre 17 szlovakot hozni, akkor hatha erre is futja. Pontosabban van akitol kerjen,mert nem a sajatjat adja.
Kedves Csíki Drukker, mi újat mondtál most, amit az előző HC-s poszthoz írt hozzászólásodban még nem mondtál el?

Örülünk, hogy minden székely hokirajongó bennünket olvas és nálunk vitatkozik, de ugyanazokat a köröket megfutni minden lehetséges alkalommal nem kellene.

Legalábbis szerintem.
Kedves Kurkó úr, csinálja végig, mutassa meg!
A napokban Pászkány Árpádnak, nem más mint, Becali gratulált!
Remélem, itt is elérkezik az idő, hogy egyszer sokan fognak gratulálni Önnek!

Hajrá HC!
Hat ha ez buszkeseg ha valakinek jiji gratulalt, akkor oriasi baj van a fejevel.
Ezzel szegyent hoztal a HCre es osszes szurkolojanak.
Egyebkent sajnalom a kialakult helyzetet, amelyert, nem a jatekosok, nem a szurkolok, hanem elsosorban Ocsinek a tulzott buszkesege a felelos.
Ugy veszem eszre, hogy az a 30 Hc szurkolo szamitogepet is kapott Kurko "urtol"
, es internet hozzaferest.
Én nem hiszem, hogy ingyenes lesz! Szerintem nem lenne ez korrekt a részükről. Progym szurkolóként remélem, hogy azért a Progym vezetősége valamint a Műjégpályát adminisztráló polgármesteri hivatal, közösen hozz döntést ez ügyben.
D Gromovnak, ugy erzem nem irtam semmilyen vulgaris, serto dolgot, sem most sem az elozo temaknal. Ellentetben egyesekkel akiknek a szotaruk egyes reszeit nem minden joerzesu ember olvassa jokedvvel.
En ugy latom, hogy jonehany SC rajongo konkret dolgokkal, informciokkal szolt hozza a dolgokhoz es a masik oldalrol inkabb megnem alapozott sertegetesek ertek. Az nem volt gond?
Csiki, arra próbáltam felhívni a figyelmedet, hogy nem muszáj minden alkalommal megvívni ugyanazokat a csatákat. Nem látom, hogy a másik posztnál a már több mint 100 kommentben egy lépéssel is előbbre jutottatok volna.

A sértegetés ott is gond volt, legalább tíz embert simán ki kellene vágni, de nem tettem, azt gondoltam, üvöltsétek ki a gőzt a fejetekből.

De azt nem fogom hagyni, hogy teljesen szétbarmoljátok a blogot. Itt te kezdted újra, ezért szólítottalak meg éppen téged, noha jól látom, hogy nem a te szád a legvéresebb.
Hat az igaz, hogy kicsit sok feszultseg jott egyszerre a felszinre, pedig meg nem is volt direkt tet merkozes.
Itt pont arrol beszeltunk, hogy mi jobb a csiki hokinak? bekeben , egy csapattal kuzdeni a steaua ellen,egysegben, de gyakrabban a masodik helyen mint az elson? Vagy rivalizalva (en vegig ezt a kifejezest hasznalom), neha tulzottan, ket csiki csapat jatszodja a roman bajnoki dontot es a Mol ligaban is az elsok kozt van?
Na latod csiki drukker, ez a gond !Sp szurkerek ezen gondolkoznak es ezert csianljaka feszultsege sokszor. Van Sportclub szurkoltok neki, mi szurkolunk Hc-nak es a jobbik gyozozn ennyia keplet! Es a tobbiek Steua es geyrgyo zarkozzanak fel es aki jobb az gyozzon ennyi az egesz.

Te remeled Sp en remelem a Hc;) es nem kell roszindulatuskodni ennyi az egesz;)
Ugy latom az igazi HC drukkerek megint lemaradtak egy meccsrol.
AMig itt perlekedunk, a gyergyoi jegen dolgoztak a fiuk. de hat az ugy latom egy drukkert se erdekelt.
A HC 5-1 re verte a Miskolcot,
Gratulalunk a fiuknak.

ezt beirtam tul is, remelem nagyon nem szidnak meg :)
egyelore 1-1, marmint a Steu-Stars
kozonseg alig-alig, kb 50-100 nezo Bukarestben
Ami Csíkszeredában a két hoki klub körül történik az már régen több, mint egy helyi konfliktus. Engem nem érdekelnek az egymással szemben feszülő érdekek. Hasonlóan az Írekhez Székelyföldön a jégkorong a nemzeti identitás része. Ilyen sportágak az íreknél a hurling - minő véletlen ez a hokihoz (a gyephokihoz) hasonlít – és a Gaelic football labdajáték, vagy a Road Bowling nevű kugli-szerű golyós játék. Ezek a nemzeti sport-játékok az írekben megerősítették azt a tudatot, hogy az angolokon túl is van élet. Az írek azt is meg merték fogalmazni, azt hogy az ő kultúrájuk különb az angolokénál (az sem semmi, ha idáig eljut egy nemzet!). Gondolom, nem kell nagy analógiateremtő-képesség, hogy kiderüljön, hogy mire gondolok. Mi, akik a hetvenes –nyolcvanas években az órákról ellógtunk, azért hogy olyan legendákat láthassunk, mint Varga, Előd, Gál Sanyi, Tureanu, Prakab, vagy a magyar ifjúsági állogatottból Ancsin - hogy szelektíven csak néhányat említsek - sosem gondoltuk volna azt, hogy eljön majd azaz idő, amikor egy csíkszeredai csapat nem játszhat azon a jégpályán amelyet az 1970-es C csoportos VB-n avattak fel. Ezt senkinek sincs joga megakadályozni. Aki megteszi: történelmi bűnt követ el. Gondoljátok meg: a két csíkszeredai és a gyergyói klub együtt labdázik az anyaországi klubokkal. Van ennél szebb. El lehetett volna ilyent képzelni a kádári gulyás-kommunizmus vagy a Ceausescu-féle proletár-diktatúra idején! A megoldást a Sportklub szurkolói tudnák kikényszeríteni: bojkottálnák a Sportklub meccseit. Csíkszeredában is, mint Gyergyóban üres volna a nézőtér.

Karda Gergely
Budapest-Csíkdánfalva
ej ej Csikidrukker a csaka az irigyseg az van bennetek;) 7-2 es meg folyik a mecs:)

Amugy Steaua-Nz Stras eleg gyengenek tunik!
2-1 s Steaunak!Most lottek 18 percben:(
Karda Gergelynek uzenve: miert bojkotalnak a Klub szurkoloi a Klub meccseit? Kurko bojkotalja a sajat csapatat. Fel volt ajanlva egy, a tavalyihoz kepest jobb szerzodes es o nem irta ala, mert neki minden kell egyszerre.
Az kar, hogy emiatt szenved a csiki hoki, de nem kell masra kenni a dolgokat.
Egyebkent tetszett az addigi irasa.
drukker,mondtam mar ha szemelyes problemad van Kurkoval,ami nagyon ugy tunik mert az utobbi 10 hozzaszolasodban fotema,menj beszeld meg szemelyesen vele,ne itt elezdgesd,lehet,hogy nem nagyon erdekel senkit.Ha van gerinced es problemad Kurkoval,keresd meg,vadold,szidjad de mindezt szemelyesen,szemtol-szemben.
aszpirin,nevetseges hozzaszolas a szamitogepes bekopesed,bunko sertegetes,csak ennyire volnal kepes?Akkor viszont sajnalatra melto...
Egy dolgot szögezzünk le:a Vákár Lajos nem a Sportclubé hanem a csíkszeredaiaké.A Hc is csíkszeredai csapat!Az a Sportclub szerencséje,hogy a csarnokot ők adminisztrálják.
Kurkó ellen felhozott vádak nagyjából ezek voltak:
1.Azt igérte,hogy a Hc lesz az Sc utánpótlás csapata.
Nem lett az.Viszont ha nem lenne a Hc akkor abból az utánpótlás csapatból maximum 2-3 játékos játszana az Sc ben.Gondolom mindenki emlékszik arra a Chlebec időszakra amikor Flinta,Fülöp annyi jégidőt sem kapott mint a szlovákokkal telerakott Hc -ban.
2.Hc lesz a székely Bilbao.
Tavaly nem volt az.Lehet ezért utálni.Az idén ugyanannyi székely játszik a Hc-nál mint az Sc-ben.Most tessék örülni!
3.Sc játékosait átcsábítja a Hc-hoz.
De mennyire becsüli meg az a csapat a játékosait,akik közül az elnök fia,Antal István jr. is át akar igazolni a Hc-hoz.Egy nyilvános Tv vitában ,maga, Antal István senior is elismerte.
4.Magyar kupán a Hc szlovák csapattal állt ki.
Ez tényleg nagyjából mindenkinél kiütötte a biztosítékot.
A sort nyugodtan ki lehet egészíteni.

Kurkóval szemben ott áll a "tisztességes" Sc vezetés.Akik nem adtak egy jó ideig öltözőt a Hc-s fiúknak-ott öltöztek át ahol tudtak-,a Hc drukkereknek nem biztosították a külön drukker szektort a nézőtéren-többségük csíkszeredai-,kezdetben ott akadályozták a webközvetítést ahol csak tudták stb.És nem beszéltem a Sc vezetés szövetségben betöltött dicstelen szerepéről,ahol inkább a román Steaua párti jóembereket támogatták,a székelyek helyett.
És míg a Sportclub költségvetésének jelentős része-ahogy Terminatrix fogalmazott"A magyar meccseket nem lehetett ANS-s anyagi forrásokból rendezni, ennyi..."-állami pénz,addig Hc ,a város csekélyke támogatását leszámítva, magán tőkéből építkezik.Illene tehát a Hc-t is legalább annyira megbecsülni mint az Sc-t.

Tetszett a Muki hozzaszolasa.Legalabbis nagyreszt.
Azt azonban kiegeszitenem, hogy a Klub nem amolyan egbol kapott megerdemeletlen ajandekkent kapta oda a palya hasznalati jogat. A tobb evtizedes munka es eredmenyek nagy sszerepet jatszodtak benne. Es nem feledjuk a SportCLub joval tobb mint egy helyi hokicsapat. Ez Szekelyfold buszkesege az elmult evtizedekbol.
Ugyanakkaor, a csiki sport fejlodeseert jelenleg is nagy erofeszitesek tortennek: lasd gyorskorcsolya palya, hargitafurdoi biatlon palya, kinti jegpalya.
Ezek fejleszteseben is oroszlanreszt vallalt a Klub.
Es meg egy a HC jatekosait (a hazaiakat) is epp abbol a penzbol kepezte kezdetben a sportiskola, majd a Klub. Tehata HC se csak magan penzbol epitkezik.
Igen,valoban a Szekelyfold buszkesege a SC de az nem zarja ki azt,hogy a HC is az lehessen,nincs kizarolagossagi joga eme titulusra,minel tobb buszkeseg annal jobb nekunk,vagy nem?Amugy latod drukker megy ez Kurko nelkul is..:-)
A tobb evtizedes munka es eredmenyek is vitathatatlan,ami lehet pont ugy a HC-nek is megvolna ha nem egy 2 eves csapatrol beszelnenk.Csak kell hagyni fejlodni,kibontakozni egeszseges sportszellemben,nem aljas kis cselekkel,kifogasokkal hatraltatni.
Az a helyzet hogy Kurkó szerintem hátulról manipulálva van mert ő nem az a gerinctelen ki ezt végig csinálna csak nézzük meg milyen emberekkel vette korul magát és rá jövünk hogy ki is valójában a mumus.Végül is a HC mehetne Karcfalvara az igaz hogy Kurkó a mandátuma allat nem tudta be fejezni a pályát de hokizni attól ott is lehet és meg több lesz a bérletes is !!!!!


Csak a SC CSÍKSZEREDA MINDIG!!!!!
csiki drukker probalj meg parhuzamot huzni az altalad Szekelyfold buszkesegekent emlegetett Sportklub es egy, az ugyanez a Sportklub "vezetoi" altal este(ejjel) 11 oratol beprogramozott, HC edzes kozott.
Mikor veszed mar eszre, hogy az itt HC melletti beszolalok nem a Sportklub tortenelmet cafoljak,ezeknek az embereknek egyszeruen a t...k van tele az antal isti fele aljassagokkal es amig ok ezen tenyeket probaljak kozszemlere tenni, addig te fujjod a magadet(mint a romanok a tortenelmet), hogy tobbb evtizedes munka, biatlonpalya, stb.
Ebreszto!
Muki! A csíkszeredai városháza, nem a Ráduly Robi polgármesteré, hanem a csíkszeredaiaké. Ergo akkor mész be és azt csinálsz benne, amit akarsz, ugye? És olyan tevékenységet folytatsz benne, amilyet akarsz, mindezt a városháza tudta (és beleegyezése) nélkül, ingyen. Mert hát a tiéd is, nemde?

1. Ilyet sosem ígért. A HC-t nem ő alapította, ő csak az egyike volt az alapítóknak. A HC a "nagyobbik" korosztályos csapat volt, amelyet az SC és az ISK vitt addig.
2.Örülök!
3.Mindenkit csábíthat a jobb ajánlat, de úgyis a vége számít.
4.S'aztán!

Nagyra tartanám, ha konkrétan is kifejtenéd az SC szerepét a szövetségi szarkavarásokban. Tényekkel, nem blablával. Akár személyesen is, mert szerintem itt már sokan kezdték unni és szégyelni azt, amit itt ezen a blogon mindannyian elműveltünk. Tényleg szívesen meghallgatnálak, szerintem hasznunkra válna. Ha te is így gondolod, jelezd üzenetben. Kösz!

Azzal teljesen egyetértek, hogy a HC-t nem szabad lebecsülni. Miskolcot és Brassót sem. Bennünket sem.
Szerintem senkinek sem a hc jatekosaival van baj.Hanem ugy ahogy csaracso irta a mafiozokbol ossze alt vezetosegebol aki ugyanugy ahogy a vagyonukat csinaltak ugyanugy aljas gatlastalan modszerekel akarjak tonkre tenni az ellenfelet.
Es muki szerintem a korhazban is a belso rendszabalyzatnek es joerzesnek megfeleloen viselkedsz attol fuggetlenul hogy az is a csikiake
mert kik vettek korul Kurkot csaracso?Hallgatlak,erdekelne.Amugy Csaracso szep hely,nem akarok parhuzamot vonni a nicked es a telepules kozt,mert az egy szep,csendes,tiszta hely.A HC berletesek szamat te ne busuld ha kerhetlek,foglalkozz a sajatjaitokkal.
cicero,pontosabban kikre gondolsz,kifejtened?
Ha fizetnék alkalmanként 1500 Ront akkor Ráduly biztos megengedné-persze nem akkor mikor a városi tanács ülésezik-hogy akár egymagamban,saját magamnak előadásokat tartsak a díszteremben.Hol van itt az "ingyen" és a "bármit"?
1.Bocs, tévedtem,és jogtalanul vádoltam meg.
2.Én is!:))
3.De ezt felrótták egyesek Kurkónak.
4."S'aztán!" -egyesek most sem így gondolják.
Sc vezetés és nem SC,az utóbbi nagybetűvel.Várom a bírósági végzést;addig azonban igaznak fogadom el Kurkó sajtóban megjelent vádjait,amelyet az Antal-Csíki páros csak részlegesen cáfolt szintén a sajtóban.
Bennünk alatt kit/kiket értesz?Csak azért ,mert nem fogalmaztál egyértelműen.
O hat ki diszelegnek lebzselnek a csapat korul?Kik az eggyes jatekosok szemelyes szponzorai(zsebbe)?azon tul hogy a csapatot is vastagon tamogatjak.PL kinek a penzen utazott sved orszagba szabo i a nyaron edzotaborozni?
Gondolom cicero77 hogy nem a te koltsegvetesedhez-zsebedhez nyultak vagy talan az bant hogy egy 20 eves iskolas sportolot valaki felkarolt...hol itt a problema?
Megmagyaraztatok mindent hogy mihez van joga a HC de penzugyileg ne osszatok az eszt hogy ki kit es miert...ha lehet!
Mi a baj a csracsoval? tényleg szép? nem tudom mer nem jártam soha de utána érdeklődök!!!Nem számít kik veszik körül kurkot de az biztos hogy valakik igen.Ami a bérleteket illeti én nem búsulom de annyit tudok hogy a tavalyi szezonba nem azért nem nyerte meg a HC a bajnokságot mert a SC bérletesek be mehetek a mecseikre.Biztos hogy meg oldódig ez a pálya dolga de muszáj egy kicsi port kavarni mert hanem nem lesz szép az idei szezon.

Ha valakit sért az hogy CSARACSO a Nickem szóljon nyugodtan!!
Sziasztok üdv mindenkinek látom mindenki jól van,hála istennek és hála neki mégegyszer, hogy van téma van akit, akiket szidni. Nagyon igaza volt annak aki aszt mondta hogy a magyarokat nem kell legyözni elintézik ök saját magukat, mert a magyar vagy székely legnagyobb ellensége saját maga,úgy látom ez örök érvényű igazság. Bukarestbe nagyokat röhögnek a markukba egészségügre váljon, amugy én is jól vagyok nézem a Mol ligát és örvendek neki , hogy van és hodolhatók a kedvenc sportomnak leszarom magasról Kurkó és Antal István vitáját nem az én dolgom szerintem mind a 2 nek igaza van csak szerre.Örvendek annak hogy jó meccseket látok és a kedvenc csapatom nyer, örvendek annak hogy kimegyek meccsekre és 5-10 éves srácok is ott vannak és nem az utcán vagy a számitógép elött, örvendek annak hogy fejlödik a kárpátmedencei hoki, hogy a volán jól szerepel az ebel -ben. Örvendek annak hogy meccs után van akivel sörözni és abszolut nem érdekel hogy kék fehér vagy piros fekete, de abszolut nem örvendek annak hogy magyar magyart szid , székely székelyt és eközben elfelejtjük aszt hogy mi a sport lényege. Hidjétek el nekem az ellnségeskedés ellenséget szül és legalább mi S.C és Hc szurkolok ne szidjuk egymást hisz egymás mellet élünk egy régióba egy városba és úgy sem tudjuk eszt a problámát megoldani. Koncentrájunk a sportra és szarjuk már le magasról a vezetőségek vitáját mert amit ök csinálnak az már szégyen, és mi tudjuk eszt a legkevésbé megoldani, főleg itt nem ezen a nagyszerü blogon...Minden jót kivánok és jó szurkolást mindenkinek, bárkinek is szurkól.
Hajrá Sk
Ezen a nagyszerü blogon bocsi elirtam
cicero,teged az nem igazan kellene foglalkoztasson,hogy ki vagy kik amig te nem vagy koztuk..inkabb annak orvendj,hogy meg van aki penzt is tesz a hokiba,majd ha nem lesz gondolom te fogod betenni az oroszlanreszet az osszegnek....
Vagy talan az zavar,hogy Szabo Isti fejlodhetik?Netan te akartad kifizetni az edzotaborozasat?Ha igy volna jelezd nyugodtan szandekodat,jol jon barmikor...
Csaracso tenyleg szep hely,nezz utana csaracso,csupan 8 km a varostol.A palya dolganak megoldasat meg nem igazan latni egyelore,lasd a tegnap Gyergyoban jatszodtunk es holnap is ott fogunk..ez szegyen mindannyiunkra nezve,varosunkra!!!
Azert, hogy ne felejtsuk el kik is vagyunk ....

www.youtube.com/watch?v=SNNhX0y3OX4
Na ez az terminatrix, aki volt ott az tudja milyen. Ezennel megkérek szépen minden szeredai polgártársamat hogy ezt fejezzétek be mert ez KÖZRÖHEJ....ÉRTITEK....Tisztelettel...netuddddddkki
Kozrohej amit ti es a sportklub csinal (ne ismeteljuk szaznyolcvanhatodikszor, hogy miert), mi csak a mi igazunkat vedjuk.Ti maximum annyit mondhattok el magatokrol, hogy annak a csapatnak szurkoltok, amelynek a vezetoi a tobb evtizedes hagyomany es rablomesek mellett, probalnak meggatolni tisztassegtelen modszerekkel egy masik konkurens csapatot aki a bajnoksagra tor.
Mindhalalig HC!!!
MUKI76,igazad van.megbecsuljuk a HC-t csak mar hagyjatok az idiota szoveget.Annyival gondolom megelegedtek,hogy a masodik korsot az Ok egeszsegukre uritjuk,es csendben leszunk a palyan legalabbis amikor nem az SK-val jatszik.Ezzel eddig sem volt baj,legalabbis a kupa donto utan.
Akkor es Polc király és a HC rulez! És nem 30+10 rajongója van hanem +1 (HC a szívem érted dobog...! )
süti beállítások módosítása