HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Elbúcsúzhat Csíkszeredától a HC?

2008.09.18. 12:34 D. Gromov

Még nem akar Gyergyószentmiklósra költözni a HC Csíkszereda jégkorongcsapata, de szerda délutáni állás szerint a hét végén nem tudja a Vákár Lajos Műjégpályán rendezni Mol ligás mérkőzéseit, írja a Csíki Hírlap. A lap szerint a fiatalabb csíki együttes és a jégcsarnokot üzemeltető SC közötti tárgyalások végére még nem tettek pontot.

Hiába van egyetértés most már a felek között a HC csarnokhasználatának feltételeit illetően, a bérletrendszerről nem tud megállapodni az SC-s Antal István és a HC-s Kurkó János György, ez pedig a tervezett szerződés egészét meghiúsíthatja.

Az írásból kiderül, ismét tárgyalóasztalhoz ült Antal István, a Csíkszeredai Sportklub vezérigazgatója és Kurkó János György, a HC Csíkszereda fő támogatója. Kurkó közös bérletrendszert szeretett volna a már megkezdődött idényre. Ennek keretében a szurkolói ülőhelyek és a VIP-szektor harminc százaléka a HC-nak, hetven százaléka a Sportklubnak járt volna, és ugyanazon kártyával lehetett volna látogatni a Sportklub és a HC mérkőzéseit is. Mivel azonban a Sportklub már elkezdte az értékesítést, a HC pedig Kurkó szerint a megegyezésre várva még nem, a javaslat idejétmúlt lett.

Amikor a felek felálltak a tárgyalóasztaltól, olyan javaslat volt érvényben, amely alapján külön bérletrendszer lesz, de egymás mérkőzéseire is érvényesek a kártyák. Ez már előrehaladás volna a múlt szezonhoz képest, amikor a Sportklub-bérleteseket beengedték a HC mérkőzéseire, de fordítva nem, Kurkó nem akarja elfogadni a javaslatot. Nem szeretnénk, hogy ugyanolyan bánásmódban legyen részünk, mint tavaly, mondta.

A városi riválisok által támasztott követelmények közül a csarnokhasználatra vonatkozóba belement Kurkó. Mérkőzésenként a tavalyi 800 lej díj helyett 1500 lejt fizetnének az üzemeltetőnek, hogy szabadon gazdálkodhassanak a reklámfelületekkel is. A jégre festett reklámokat leszámítva, amelyeket nem lehet mérkőzésenként cserélni, a HC saját támogatóinak biztosíthatna felületet a palánkon és a plexin, illetve a falakon is.

"A Sportklub szempontjából a labda a HC térfelén van. Az a változat, ami az egyeztetésen született, számunkra rendben van, most várjuk, hogy aláírja-e a HC a szerződést", mondta a Csíki Hírlapnak Antal igazgató. Szerinte a javaslatcsomagot nem lehet elemeire szedni, a bérletrendszerre és a csarnokhasználatra vonatkozó pontot egyaránt el kell fogadni. Ha nem, nincs egyezség. "Egyforma bérletárakról beszéltünk, hogy az emberek szabadon eldönthessék, kinél veszik meg a kártyát. Ha a HC ezt nem akarja elfogadni, az azt jelenti, nem akar megegyezni. Ha nem lesz aláírva a szerződés, elválnak útjaink, és mindenki teszi a maga dolgát", szögezte le Antal.

Pénteken és vasárnap a HC-nek a Miskolc és az NZ Stars együtteseit kellene fogadnia a csíkszeredai csarnokban, megegyezés hiányában azonban ez kérdéses. Ráadásul péntektől vasárnapig rövid pályás gyorskorcsolya-bajnokságot szerveznek, amelynek a programja egyelőre egybeesik a hokimérkőzések tervezett időpontjaival, írja a Csíki Hírlap.

110 komment

Címkék: sc csíkszereda hc csíkszereda mol liga

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szerintem Kurkó ajánlata nagyon is korrekt,mert ez a Sportklub nem az a Sportclub.Ugyanis a köztulajdonban lévő Sportclub a jegy és bérletárusítás jogát átadta egy magántulajdonú SportKlub Kft-nek.
A cég tulajdonosa lelkesen írogat ezen a fórumon is.Talán majd ő részletesebb magyarázattal szolgál.:)
blogo! ne sajnald te Kurkot,mert tudjak az emberek milyen penzt tesz o is bele....ahogy viselkedik a clubbal nem csoda,hogy nem szeretik,kulonben sem kell bemutatni szerintem,mert a tavalyi magyar kupas huzasaval bemutatkozott o is es a tarsai is a magyar jegkorongkedveloknek.Antal Istvannak ilyen huzasai nincsenek!
A Vàkàr Lajos jègpàlya egy koztulajdon.Annak ellenère hogy Sportklub drukker vagyok ez nagyon nem szèp dolog,habàr a màsik fèl sem kezdte tiszta lapokkal annak idejèn,gondoljunk csak arra amikor megalakult,honnan hozta a jàtèkosait.Ez a pàlya a vàros tulajdona!pl.erre a Roma-Lazio,Milan-Inter stb.Csakhogy ez mèg elèg bonyolult ugy csikban.De remèljuk sportszeruen jàr el a vàrosvezetès meg a klubbok.
Kepzeld milano69 milyen megalazo lesz amikor a HC-SC meccset gyergyoban kell leutogetni na de mind ez az elromanosodott Csergonek is koszonheto.
Jó lenne tisztázni hogy a SC nem csak a jégkorongról szól. Az igaz hogy államilag is támogatott klub, de a jégkorong szakosztály nem az állam pénzét dézsmálja hanem ugyanúgy magán támogatók állnak mögötte mint a másiknak, most nem jut eszembe a neve. Amit a SC mint klub megtett ezért a városért amióta AI az elnök, az áll egy gyorskorcsolyapálya, egy biatlonpálya, egy műfüves minifocipálya, és még nem beszéltem a jégpályáról, ami egyik legjobb a maga korát nézve egész kelet Európában. Jártam egy pár helyen, de ilyen öreg pályát ilyen állapotban sehol sem láttam. Most következik a kinti pálya befödése is. Na most jön egy másik klub és mindenből részt követel. Ha olyan nagy fiuk vagytok épitsetek legalább egy hokipályát és vége van a vitának. A pálya hálistennek nem a városé mert ha az lenne rég olyan lenne mint a gyergyói. Már csak az hiányzik hogy a tiz bajnoki cimnek is harminc százaléka a hct illeti mert hát ugye az is szeredai csapat. Aki százezer eurót ad egy szezonra eggyetlen játékosnak fizut annak szégyen siránkozni hogy nincs ahol játszodjunk, kell épiteni egy negyvenfős csarnokot, több szurkolótok úgysincs, és az nem is kerül olyan sokba, és nem azt az embert mocskolni aki tett is valamit azért hogy Csikban téli olimpiai központ legyen. Na kell menjek focizni. Hello.
Nekem nincs bajom sem a Csergovel,sem Kurkoval,sot orvendek hogy pènzt fektetnek a hokiba!!!Ezt nemsokan csinàljàk manapsàg.
Na làtod binladen,ezèrt nem fogsz odaèrni soha a sor elejère mert tèged mindig a màs zsebe èrdekel.
A legjobb az lenne ha a liccs loccs haces szurkolok Kurkoval egyutt nem sirankoznanak hanem felkoltoznenek szepen Csikkarcfalvara a meccsek idejere.Kurko elnok ur elobb utobb oda viszi a csapatot hisz az egesz felcsik neki dolgozik ugyis.Jobban is hangzik hogy Hc Karcfalva ott aztan irhattok tortenelmet mert Szeredaban soha nem fogtok!
Nagy dolog Bin Láda allami penzekbol es palyazatokbol ezeket a dolgokat felepitteni,megvalosittani nem vetted eszre hogy az orszag ahol lakunk ugyan ilyen utemben fejlodik,lassan megmagyarazzatok hogy az utakat is az SC a Vegyepszerrel kozosen csinalta. Ti SC nem akartok esetleg egy szobrot allittani a kiemelkedo hosotoknek Puliszka Pistanak a roman Csergo luxusautoja melle?
rugyàcska,akkor te a vegyèpszernèl vagy?
rugyecske, súlyos hiba volt a részedről, hogy a negyedik elemi osztályban abbahagytad az iskolát!

blogo! az állami vagyon nem jelent közös ügykezelést és közös használatot, ezt te is tudod. A Vákár Lajos Műjégpálya nem városi, hanem állami tulajdonú, gazdáját a sportügynökség kévpiseli, ennek "struktúrája" az SC. A pályát ezért az SC ügykezeli és működteti. Majd amikor az egész cucc a városé lesz, akkor majd Antal és Kurkó kéz a kézben megy a polgármesterhez alkudozni, hogy ki, mikor, mit, és mennyiért. De addig?

muki! na ha'lám!

Kérdezd terminatrixot.lol
Gazember, aljas dolog masok altal fizetett csapat jatekat ingyen nezni a "kek-feherek" altal kigondolt kolcsonos berletrendszer alapjan.
Meddig gondoljatok, hogy meg megy ez az aljassag?!!!!!
Akkor öntsünk egy kis borvizet a pohárba.
A Csíkszeredai Sport Club a román Állami Sportügynökség egyik klubja. Összesen kilenc szakosztálya van, közülük egy, a jégkorong. De van dzsúdó, gyorskorcsolya, rövidpályás gyorskorcsolya, műkorcsolya, szánkó, sífutó- és biatlon, valamint rádióamatőr szakosztálya is. Esetleg ha valaki nem tudná, szombaton és vasárnap épp a csíki sportcsarnokban, a csíki SC sportolói vívnak majd az országos dzsúdó csapatbajnokság döntőjében. De ez egyeseknek mellékes. És azt is tudni kell, hogy nemetközi szinten a hoki hozza a legkevesebb pontot a SC-nek, országos szinten is többet hoznak a gyors- és műkorisok, a biatlonosokról nem is beszélek.
Az SC két hoki-műjégpályát, egy gyorskoripályát (amelynek műjegesítése hamarosan készen lesz), egy biatlonpályát, egy sportszállót, egy műgyepes focipályát adminisztrál, tervezik ugyanakkor a bobstartpályát és egy síugró sánc építését is, de ő működteti a város egyik strandját is.
A cikk, amelyet az egyik napilap közölt, kissé szar időben jelent meg. Ugyanis még a MOL Liga nemzése előtt tudott volt, hogy szeptember 19 és 21. között a Vákár Lajos Műjégpálya ad otthont (mint minden évben immá' 4 éve) a Short Track Danubia-Open romániai nyílt versenyének és a Cadet European Cup romániai versenyének. Az, hogy a MOL Liga, illetve a HC vezetői ezt nem tudták, arról Antal István nem tehet, nem az SC, hanem egy másik csapat kellett volna kopogjon, hogy hallode ember, szabad-e a jégpálya.

És ha már a bérlésről szóltak előttem néhányan, akkor nem árt ismerni a román állami sportlétesímények működtetéséről szóló törvényt, amely azt írja:
Az állami sportlétesítmények használatában minden esetben az ország válogatottjai élveznek első számú elsőbbséget (felnőtt, junior, gyerek - ebben a sorrendben). Őket a működtető klub csapatai, egyéni sportolói követik. Ezt követően a szintén állami struktúrát képező Iskolás Sportkluboké (ISK) a prioritás. És ha marad idő, akkor a privát, országos bajnokságban is részt vevő kluboknak KI LEHET adni. De nem kötelező. Őket az amatőr egységek követik. Nos, ez a priorítás-rendszer.
Ami a csíkkarcfalvi műjégpályát illeti, abban van állami pénz is, nem is kevés, amelyet a Csíkszeredai SC-től csoportosított át a román sportügynökség, tehát van benne az SC-nek is része.

Én nagyon nem örvendek, hogy pénteken 60 kilométert kell autózzak 3 helyet a HC meccsre, de most az egyszer, nincs amit kommentálni a VL-ügyben. Amennyiben az SC és a HC vezetői valóban nem tudnak a bérlést illetően megegyezni - nos akkor szarban lesz a HC, mert nem lesz ahol edzeni, játszani. És a megegyezéshez bizony KJG-nek kell(ene) engedni, legalábbis ez az én véleményem.
De int tudjátok, a vélemény olyan mint a segg: mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a máséra.
to szekely gobe

valamikor Te is az SC szekerét húztad, most meg ugatod őket. Ejnye-bejnye, a kutya alatt alomként szolgál a 2000-es SC-bajnoki dressz?
Eddig a legertelmesebb es dokumentaltabb hozzaszolas a zsiguli e volt. ENmeg hozzatennek egy ketdolgot, bar mar lehet volr emlites rola. Kurko elvarja, hogy a koztulajdonba levo csarnokhoz neki milyen jogai legyenek, es mindenki "sportszeru legyen a HC val". Ne feledjuk, hogy o lenyult egy majdnem teljes csapatot a Sportclubtol. A HC es sracok nagy resze a Csiki SPortiskola, majd a SC nevelese alatt fejlodtek. Megha annak idejen Kurko (mint akkori egyik SC vezeto) is reszt vallalt. De semikepp se voltak az o tulajdonai a jatekosok.
Egyelore a helyzet az, hogy a varos csapata MAR TOBB EVTIZEDE A SPORT CLUB!!!! Es ove a csarnok mukodtetesi joga. Es ahhoz kepest eleg jo felteteleket biztositott Ocsieknek. Ocsi meg kell ertse, hogy nem o szabja meg a felteteleket, o sem a kiraly Csikban.
Es az amatorizmusat, hogy nem elenorizte le a versenykalendariumot, most nem probalja felhasznalni hatbatamadasnak. A Short track versenynek hagyomanya van, de ocsi azt hiszi neki mindent szabad Csikban. Ez a mentalitasa egyebkent az uzleti eletben is gyakran megnyilvanul. Pl. hogy megkeres egy szallodatulajdonost es azt mondja neki, hogy add at az uzletedet, mert azt almodtam az ejjel,hogy ebben a varosban en leszek a kiraly.
zsiguli belathatod hogy Antal Istvan egy roszindulato ember;) jol tudod;) eleget beszelgetsz te vele;)
Hc ajanlata eleg helyen allo de ez van;) Antal Istvan csak roszindulatuskodni tud es pirulnia kepernyok elott;)

Ps annak az ertelems hozzaszolonak aki Hc Karcfalvat akar, neked az eleted ket mecskozot lejar;) muvelodjetek fiuk ,aheleyt miert kell roszindulatoskodni fiuk?van ertelme? egyetlen magayrazat mert ez esik jol nektek....

Hajra Csikszereda Hajra Hc!!!
Zsiguli te pohár vized elég zavaros.Az a fő érvetek ,hogy a Sportclub a Sportügynökség tulajdona,-VL is-ezért az alárendeltségébe tartozó klubok prioritást élveznek minden téren,amivel én maximálisan egyetértek.De akkor,hogy történhetett meg,hogy az állami tulajdonban levő Sportclub meccseire egy olyan magántulajdonú cég árusítja a bérleteket és jegyeket amelynek a székelye egy magántulajdonban levő tömbházlakásban van.Ez cég, gondolom ,ingyen és bérmentve használja az állami tulajdont képező Vákár Lajos javait.Gondolom azért,mert így "költséghatékony".Vagy mert így jobban lehet az állami pénzekkel zsonglőrködni,vagy esetleg meggazdagodni.
Még annyit,hogy Kurkó nem ingyen akar jeget,hanem alkalmanként 1500 ront fizetne.-Csíki Hírlap.

Biztos, hogy valamikor sportklubbos voltam, de amint te is tudod akkor mint a kommunizmusba egypartrendszer mukodott. Most a demokraciaba barki edontheti sajat akarata alapjan, hogy melyik partnak a tagja szeretne lenni, de ti is (szusszer, papp elod + szentes lori) gondoljatok at, hogy csak az jo ami mindenkinek jo, mert maskeppen ez sul ki belole ami most van.
PS. Amugy a mez meg mindig a hazban van, mert mar a kutyam is a demokraciaban szuletett es nem birja az "egypartrendszert".
zsiguli! az mar a multe. a komunizmusse! Mar csak ti maradtatok meg Ceausescu sarjai a baromsagaitokkal , a regi mentalitasotokkal,
Latom ismered Vakar Lajos mujegpalya torvenyeit!Igen tudjatok, hogy kellene elvagni az ereit HC-CSIKSZEREDANAK, ti, ANTAL ISTVAN ,CSERGO ZSOLT es trs.
Ugyan mar! ti nem ismeritek a konkurenciat?!
Nincs bennetek versenyszellem?

Zsiguli "bértollnok",nem várhatjuk el tőle ,hogy igazat írjon.Most ők üzemeltetik az Sc honlapját,biztos nem ingyért.
kekfeher! Nem tudom, hogy mibol gondolod, hogy meg szeretne valtoztatni a HC- Csikszereda a nevet?!
Mi kevesen vagyunk, de tomorek !!! ezt jegyezd meg jol!
Es tortenelmet irunk hamarabb mint gondolnad!
ja Muki igy van. ilyen roszindulatu fajtak, amugy megjegeyznem hogy a kedves Antal Istvan es diszes polgarmesterunk ezelott 2-3 nappal a lelatokon beszelgettek egymassal, elegg furcsaltam de mostmar ertem:)
Amatorok vagytok csiki drukker es kek feher ugy csinaltok mindha az eleteteket adtatok volna a jegkorongert.olyan embereket mocskoltok akik milliardokat fektetett hobi szinten a csikszeredai hokiban es Ti mind ezt ingyen elvezni szeretnetek.Ha akkora a pofatok mondjatok mar el hogy a zsiroskenyer forro tea ez lenne a ti nagy szemelyi tamogatasotok...A short track kalendarversenyetek csak hab a tortan,amiota a szezon elkezdodott ugy szopassak Puliszkaek a HC-t mint a torkos borzot es jol figyeljetek: szabad jeg csak 22.30 tol vagy 06.00 tol van sajnos hamarabb nem lehetseges mert du.ifi.csapatok,mukorcsolya edzes,koreografia szinten mukorisoknak,Fenestela,SC holgyeknek,amator csapatok...es meg ti beszeltek korektsegrol...Nehogy azt higyetek hogy egy profi sportolo az ejszakai jegedzese utan meg pihenni is kepes nem azert jottek Stefankaek,Saluga,Suur,Pire hogy Ti csufot uzzetek belolluk...Ok azert vannak itt hogy a mocskos pofatokat bedugjak es jobb ha tanulgatjatok(tisztelet a kivetel) hogy a bronz jobban csillog mind az arany notacskatokat mert meg az is kerdeses hogy azt kepesek lesztek-e megfogni! Mindorokke HC!
Látom amig fociztam lett itt néhány vélemény, de mivel a délután siettem egy dolog kimaradt a hozzászólásból: Miért nem játszik a kisbetüs hctek a Kurkó két év federáció elnöksége alatt épült valamelyik pályán? Nem én mondtam annak idején hanem ő hogy amelyik évben nem ad át egy pályát abban az évben lemond. Na most tessék ott játszani és ne kelljen az ami nem a tied. Jó éjszakát
Még csak annyit hogy akinek 2ooo ben kommunizmus volt és egypártrendszer azoknak a véleménye nem számit.
nem mondd meg, hogy mi szamit te segfej!
Ugyes beszolas bin laden.
rugyecske, ha ilyen a hozzaallasotok, hogy "mocskos pofa", (kb igy all neki Ocsi is a dolgoknak), akkor hogy varjatok el, hogy valaki tart karokkal fogadjon???
Akkor fogadjatok el, hogy berlokent kezel a Klub vezetosege.
En egyebkent sajnalnam, ha a HC elkoltozne, tudd meg, hogy en jartam akkor is HC meccsre, amikor osszesen 10 nezo volt, abbol is 2 ujsagiro. Es a hires HC s drukkerek sehol se voltak.
De versenyszellemrol es bronzokrol beszelve, szerintem meg emlekeztek az idei Husvet Szombatra, amikor is a Sportclub sorozatban 4ikszer verte a HC/t. Igy megszerezve zsinorban a masodik aranyat!!!!
Az utolso 7 -8 hivalatos talalkozot a Klub nyerte.
Az, hogy mit hoz a (kozel)jovo nem tudni, de ugy latom, hogy a HC s drukkerek kozott sokan szemelyiseg zavarokkal kuzdenek. Egyelore es meg sokaig a CSIKSZEREDA CSAPATA A SPORTCLUB. 10 bajnoki cim, tobb evtizedes tortenelem, tobb ezer rajongo Erdely szinten. Ettol meg a HC messze van, a megtett ut ellenere. Es annyit hozzateszek, hogy sok csiki rajongonak nem a HC vel van baja, mint csapattal es jatekosokkal, hanem Ocsinek a demagogiajaval es egy ket ilyen drukkerrel.
Muki, ha valami neked nem tiszta hívj fel egy rejtett szám mögül, változtasd el a hangod és kérdezz... 0040741276869
Amúgy meg...
es meg annyit rugyecskenek, hogy nem akarom ingyen elvezni masok beruhazasat. en mindig jegyet vettem a hc meccsekre. Es ne teveszd ossze a millios beruhazasokat a szemelyes vagyonbol vagy masok zsebebol. MIndenki tudja, hogy Ocsi nem a sajatjabol ad. Szerinted a szallodakat, a gyenge benzinkut arabol vette??
Es a csiki sporttal kapcsolatosan, tud meg az eletemet nem adtam, de jo par evet belole igen. Napi 6-7 ora edzes, eveken keresztul, eleg mostoha korulmenyek kozott. Nem hoki hanem mas (Csikban nem annyira promovalt) sport. Es orszagos szinten versenyeket nyertem egyeniben, ami teljesen mas, mint a 4ik sorban vacogni a cserepadon, es vrni amig az elso 2-3 sor lovi a golokat. Aztan a diszkoban a kiskoru lanyoknak villogni az orange feliratos dzsekiben.
Kedves blogo
Aminek te neveztél azt kettő darab g vel irják. A többi téged minősit. He he he
Kivancsi leszek mikor talkozunk fogsze he hez-ni..
Ebből a stílusból szerintem elég lesz, drágáim.
Csiki drukker te nem vagy abban a szituacioban hogy emberekrol megallapitsd hogy ki mibol es honnan kapja elo a penzecskejet ha csak nem a penzugyi szerveknel tevekenykedsz...Csiki emberrol koztudott hogy borzasztoan KAPZSI es IRIGY,en gyenge laikus elek a gyanuperrel hogy neked kurvara nem jott ossze az elet...kb.ez ugy lehet hogy reggeltol estig kuliszgatsz holmi kis apropenzert,gondjaid akadnak a kis szamlafizetgeteseknel,stb.evtizedek ota szarul megy a szeker es erre egy hoki blogon kieled a perverz hajlamaidat...gyenge benzinkutacska meg miegymas,szerinted ez szep dolog???es hogy Ocsi nem a sajatjabol ad...???talan a Te segitsegedre alapoznak???Nehogy azt hidd hogy a HC a TI 10 lejes belepoitekre alapozza a sztarok fizeteseit...elfelejtedte hogy a SC berletekkel ultetek a sonyoru seggeteken es kopkodtetek a fiatal titan HC(persze nem lehetett beazonosittani a kopkodoket mert a bizt.rendszeretekben nem volt kazetta,gyenge trukk puliszka modra)!!!!!Ja es kurvara sikerult feltuningolj,gratula elerted a celod!
Elnezest kerek a szerk. :)
Elképesztő helyesírás és tartalom. Itt eddig nem ez volt a jellemző...
Ugy latom ez a dolog kezd, illetve mar reg nem a hokirol es sportrol szol. Ezert en inkabb kiszalok egy korre.
Hagyon az uj Francois Villon t (rugyecske) vilogni, es a kronikusan elferdult kreativ hajlamait kielni.
Majd mikor ujra hoki tema lesz, majd irok.
Addig is orvendek, hogy a semleges, foleg magyarorszagi olvasok, milyen jokat rohoghetnek a csikiakon. De hat ok is tudjak, hogy magyar a magyarnak a legnagyobb ellensege. SAJNOS.
Udvozlom az igazi sport es hoki rajongokat, barmilyen taborbol.
Fiuk egymast hiaba szidjuk mert tudjuk hogy Antal Isti roszindulatusaga makacssaga es meg sorolhatnam a dolgokat, amiert van ez a herce-hurca most, mert ez miatta van.(maskor volt ocsiert is talan.
Egy valaki meg szemlyesen bin laden irta" hogy ne keljen az ami a mase". Fiu te fogalmi zavarokban elsz! A palya egyaltalan nem a Sp-je;) tudod mi kell ahoz hogy jogilag anank tekintheto legyen? legalabb 5 dolog;) Sp csak a palya hasznalatanak az elvezoje;) ha jol tudom kiberelte bizonyos idore meg annak idejen.

Amugy ez ilyen itt csikba, ez a mentalitas , mindenki lathassa kulfoldrol is.

Hajra Csikszereda es Hajra Hc!
Tényleg jól szórakozom, csak azt nem értem hogy fajulhatott el idáig ez a dolog.
Pár éve mindannyian az SC-nek szurkoltatok (nem kötelességből, saját akaratotokból). Alakult egy új csapat, páran átpártoltak, de ezért miért kell elfelejteni a múltat és mostanra már utálni? SC-sek nagy része pedig ugyanúgy szurkol a HC-nek (magyar kupán személyesen tapasztaltam).
Hááát, Ti is magyarok vagytok, az egyszer biztos...
Tudod hogy tortenhetett ez OliBLOOD?
A hc-s szurkolok nagyresze szulo,testver vagy mas rokon es nem veluk van a baj,hanem azzal a 20-25 "torzsszurkolot" kepezo csoportal(akik itt is jelen vannak es nem nehez felismerni oket ;-) )akiknek egy resze sportclub szurkolo volt,de kurko megvasarolta oket a szo szoros ertelmeben.Sajnos ilyen emberek vannak es lesznek mindenhol nalunk is es nalatok is.2-3 nak kozoluk cege van es munkat kapnak bizonyos szolgaltatasok fejeben a tobbiek meg penzt,kiszallasokkor ingyen fuvart,szallast meg kajat.
Andris kiket vett meg Kurko, oszinten kivancsi vagyok. legyszives szolgaltass konkret adatokat.
Tudod mit inkabb nezz szet a sajat hazatok tajan es utanna irogass.En pl nem utalom az Sp-t, es hidd el sokan nem utaljak;;) Figyelj jo par Sp szurkolo pl szezon elett ilyeneket mondott..."nah megint kezdodika szezon, kellet ez nekunk 2 csaapt?"...szoval egyertelmuen nekik van bajuk azzla hogy van meg egy Csikszereda-i csapat nevezetesen a Hc!! Kinek baj ez?Kinek gond ez?Termeszetesen nekik, az ilyen szurkoloknak.Hol a bibi? hogy paran szinpatizaljak a Hc-t kulonbozo okok miatt?A Hc szurkolotabora zavar teged vagy mi?

Szerintem ne csak nezz, hanem lass is;) Nem akarlak megserteni de gondolkozz el mielott irsz!

Hc-Sportclub eddig is megfert a palyan.Most hirtelen mi lett hogy nem fer meg?Hc szurkolok a hibasak erte?Sp szurkolok se szerintem.(Bar ott sokan vannak akik alig varjak hogy Hc mashol jatszodja az itthoni mecseit)

Ps. AZ rmdsz nagyon fertozi a fejeket es a hulye politika mert erossen hasonlit ahoz ez;)

Sajnos idekerult a helyzet mert ez a mentalitas csikban.

barcelinho> hat pl azokat a arvahazi fickokat vagy kiket, akikre ha ranez az ember elsirja magat, mert ugy neznek ki es annyira gyokerek es provokatorok...

es tudod jol hogy soha nem a HC-vel volt a baj, hanem Kurko modszereivel.

Es mit kell jonni egyfolytaba a kanyarfuroval ezzel a bejegyzessel kapcsolatban is, elobb utobb Kurko ugy is elvinne a csapatot mashova. Gondoljatok bele neki nem nagy biznisz az hogy a jegfeluletre nem festheti ki a szponzorait, nincsenek szurkoloi. O egy uzletember neki a profit is kell es ezt csikba nem tudja elerni, mert nem az ove a palya.

Amugy a kommuizmusrol jutott eszembe, hogy tudjatok ugye, hogy a csikszeredai Sportcsarnok is at van adva az Állami Sportügynökségnek...es ecceru okbol nem a varos kell fenntartsa...uh a VL is maradjon nyugodtan Állami Sportügynökségnel..

Tudom mit irok es ugy is van meg akkor is,ha egyeseknek nem esik jol az igazsag.Kurkonak minden celja az,hogy legyozze a S.C.-t barmilyen eszkozzel es huzassal ti meg ot kovetitek.Hol van a beigert karcfalvi jegpalya?Akkoriban meg azt hangoztatta,hogy a hc ki fog menni karcfalvara.Miert gondolta meg magat?Minden evben mast hazudik.Remelem nagyon most sem fog osszejonni ennyi penzel sem a betegesen vart eredmeny.Jobb lenne ha legalabb a sportba nem maszna bele,foleg a csiki hokiba,mert a kialakult helyzetert csak o a felelos.

U.I. Kulonben sem veled beszeltem,gondolom te is az egyik alkalmazotja vagy...
Andris de beszelsz az igazsagrol?Te vagy az igazsag abszolut kimondoja a Szent megtestesitoje vagy mi a franc?
Miben gyozze le Sc-t? abban hogy bajnoksagot nyer?Fogalmazz pontosabban, mire gondolsz amikor ezt irod, hogy legyozze!
Miert locsogsz ossze-vissza?Egy sportban nem az a cel hogy valaki gyozzon megnyerje a versenyt? szovla mirol beszelsz hogyan gyozze le maskepp? Mond legyszives te Andris:)


U.i mondtam gondolkozz te gondolkozo;)
Az igazsag az hogy sok emebrnek leall az elet a 2 hokimecs kozott , mert mas nincs! Csiknak van hokija de masa nincs, mas varosnak van mas;)
Igazad van Andris 2 Kurko megvasarolta a szurkolo taborat.A napilapok aprohirdeteseiben arvahazi szurkolokat berelnenek kedvezmenyes aron:kaja,pia ingyenes!!Szanalmas banda...
Szerintem nevetseges amit a ket inkompetens vezeto csinal (Antal I., Kurko J.)Velemenyem szerint meglehetne oldani mind 2 csapat merkozeseit es short tracket es mindent csak jo indulat kerdese ez pedig nagyon hianyzik mindket vezetosegbol ilyesmirol hogy tolerancia vagy kompromisszum nem is hallottak.En mint csiki hokiszereto emberkent csak azt tudom javasolni a berletrendszerrel kapcsolatban hogy alakitsanak ki egy egyseges berletet ami nem sportclub vagy hc meccsekre szol hanem minden a vakarlajos mujegpalyan jatszot meccsre ervenyes es kessz meg van oldva a keleti kerdes a berletek arat pedig osszak el a klubok kozott egy statisztika vagy kozvelemeny kutatas alapjan amit a berletvasarlok koreben vegeznek.
Amit pedig tanacsolni tudok mindket szurkolo tabornak hogy inkabb oruljenek hogy egy ekkora varosnak van ket versenykepes csapata ahelyett hogy egymast piszkalnak es szidnak.
PS: es tegyenek meg mindent hogy mindket egyesulet hazatajan uj es hozaertobb vezetoseg legyen minnel hamarabb
Tisztelt gx92, szerintem inkabb az a nevetseges ahogy te olyan "klubbos-kollektiv" modszerrel elkepzelted a berletrendszenszert. Vagy esetleg talan te akarnad vezetni azt a bizonyos kozvelemeny kutatast?
A sport mar evek ota uzletet jelent aminek a szabalyait konkretabb alapokra kell helyezni mint statisztika,kozvelemenykutatas, stb es aminek a sikereit mindenki szeretne learatni a vegen valamilyen formaban (Ez sajnos a csiki hoki szinten profit formajaban meg nem lehetseges).
Hagyjuk tehat azokra az emberekre a berletrendszer kialakitasat akik vegul is a szemelyes vagyonukat teszik fel arra, hogy a csiki hoki fejlodjon a kialakult konkurencia altal.
Es meg valami: az e honap 28.-i HC gyozelem utan utan egy hetig fogok kacagni, hogy a tavaly bevalt es az iden is kiprobalt aljas, gazember modszerek ellenere is mi gyoztunk.
Hajra HC!
Gyonyoru eszmefuttatasok...okoskodni es vadolni azt tudunk mind,de ide sajnos megoldas kell.Mindket csapat minket,a varost kepviseli vagy ezt van aki maskent latja?A SC semmivel sem kivaltsagosabb mint a HC...mitol kellene az legyen?Ja,mert,hogy regebbi?Gyenge indok...
A "klubbos-kollektiv" berletrendszer pedig okorseg...az pont olyan mint ha en probalnam raeroltetni a szomszedomra,hogy az o tulajdonaban levo garazst amit a penzebol epitett kozosen hasznaljuk..:-)
egyelore es meg sokaig a Sportclub a CSikszereda es reszben a Szekelyseg csapata. Es nem azert mert regebbi, hanem mert annyi oromoet es buszkeseget hozott a varosunknak es Szekelyfoldnek. 10 Bajnoki Cim, kupak, ettol meg messze van a HC, ezt egy ket ev alatt nem lehet elkerulni.
ajszhoki szerint kozvelemeny kutatast kellene csinalni, enm tudom mennyire van fogalmad arrol, hogy ez mennyibe kerulne? Persze ha szakemberekkel csinaltatnak, akik jopar szaz milliot elkernenek, hogy vegul megmondjak azt amit mindenki tud, hogy CSikban a Sportclub a Messze LEgnepszerubb CSapat. Ez egyebkent latszott a dontoben is, amikor a HC s drukkerek, az amugy kicsi G szektorban is kevesebben voltak, pedig szerintuk az az o szektoruk.
azert mert Petres, Szabo, Mihaly, Antal a HC nal jatszik, nem azt jelenti, hogy Ocsinek minden alapos vagy alaptalan koveteleset teljestiteni kell, mikozben o gyalazza a rivalisait.
Ki gyalaz kit arra meg visszaternek..A bajnoki cimeket es oromet senki sem vonta ketsegbe,de hat az a mult,vagy a multbol akarunk elni mint a magyar foci?El kell fogadni,hogy van mas is csiki drukker,az egeszseges sportversenyt latni benne es nem az ellenseget,ahogy nevezitek.
Az iden is egeszseges sportszeru versenyben, a jegen gyoztunk le. A dontoben pl. zsinorban 4 szer. Az nem a mult. Es en nem ellenseget latok a HCban. Esetleg nezd vissza az irasaimat, rivalist hasznaltam, az nem szinonima az ellenseggel. nekem kurko, demagog cselei nem tetszenek.
Onzoseg vagy elfogultsag igy tekinteni a dolgokat dontsd el te.Allaspontod alapjan drukker a 89-es "forradalom" hozta valtozasokat csak azoknak szabadna elvezniuk akik szemelyesen benne voltak,akik utana szulettek letiltani,ok hadd eljenek a szocializmusban tovabb,nem?:-)Normalis ha a HC nem letezett nem lehet 10 bajnokija,de ez nem azt jelenti,hogy a jovoben nem lehet...vagy szerinted a ketto kizarja egymast?
csiki drukker
a kozevelemeny kutatassal nem en jottem hanem gx92, ez gondolom kiderul hogyha meg alaposabban atolvasod egyszer azt amit irtam.
Kulonben is a HC inkabb a realitas foldjen jar, nem ugy mint a Sportklub aki a "messze a legnepszerubb csiki csapat" logo moge megbujva probalkoznak minden aljasaggal hogy megakadalyozzak HC-t a bajnoksag elhoditasaban.
Mert minden klubbos, koztuk jomagad is tudod, hogy az emberek tobbsege mi alapjan "hatarozza" el, hogy ki is neki a legnepszerubb csapat!
Hajra HC!
Nem szemelyesen Rad ertettem drukker,de a tobbseg a donto es a tobbseg ezt vallja,hangoztatja.Azzal,hogy "Kurko demagog" ugy latom neked inkabb szemelyes problemad van vele,azt menj targyald meg szemelyesen mert nem ide tartozik,itt a hokirol kellene irnunk,nemde?
Nekem is pont ugy nem tetszik a SC vezetosege de azzal en nem foglalkozom,ha barminek nevezgetnem oket mivel segitenek a helyzet megoldasaban?Ujabb konfliktushelyzet kialakitasa,arra jo,mas semmire!
Kurko tulajdonos,vele egyenrangu akkor tudnal lenni ha reszvenyes gyulesen tudnal felszolalni,de mivel nem teheted vesd a temat...foglalkozz a hokival,magaval a sporttal,csapatotokkal,sikerevel.
hat ahogy igy vegigneztem a szovegeket, joval tobben foglalkoznak Antal Istvannal, mint Kurkoval. Nekik miert nem szoltal be?
Es folgalkoztam az SC sikerevel is megemlitettem, hogy az utolso bajnoki cimet is mi szereztuk. Zsinorban 4 gyozelemmel.
Mert szerintem a ket embert egy nap sem lehet emliteni,ket kulonbozo statuszban levo szemelyrol beszelunk,Kurko penzt tesz a hokiba,A.I.penzt vesz ki belole..nezted a Szekely TV-s fellepeset A.I.-nek?Elmondom felert egy Benny Hill show-al,de nem kell mondanom ha lattad.:-)
Talan azert irunk paran a melyen altatot A.I-rol mert o tesz keresztbe ahogy csak tud ennyi;)

Egyertelmu hogy roszindulatu e so tesz keresztbe!

Valoban miert is nem tudott konkretumokrol beszelni es oszinten a Szekely teven? Csak irulni pirulni, mert meg ahzug is;)

Na de mind....tudjuk az Sp drukkerek nem tudjak elfogadni hogy van Hc! Ez a lenyeg es azert bujnak mind a A.I moge;) sajnalatos de ez van
...en lattam a Benny Hill showt a nagy hires vezerigazgatonak nem ertettem a mondanivalojat,olyan erzesem volt hogy puliszka van a szajaban...
kérdeznék: Mit jelent az, hogy a Sportklub működteti a csarnokot?
rugyecske,nem is erthetted mert az egvilagon semmit sem mondott..:-)
pedig figyelemmel kovettem,hogy mikor hagyja el ajkait az "orok igazsag" de legertelmesebb mondata igy hangzott:Janos,ezt nekem mondod?Ha azelott szetnezzen rajott volna,hogy csak ketten vannak,masnak nem szolhatott..:-)
Leírom emlékezetből a megállapodás tervezet pontjait, hátha többet érünk vele...

1. A HC a Vákár Lajos műjégpályán rendezi a mérkőzéseit 1500 ron díj ellenében
2. A HC a Vip szektor 36 helyet kap saját felhasználásra, minden rendezvényre (HC SC)
a szövetségi, szponzori helyek nem tartoznak bele
3. A HC a mérkőzéseken megkapja a reklámfelületeket a jégen kívül, melyre saját költségén felteszi, illetve eltávolítja a reklámokat
4. A MOL-lal szembeni kötelezettségek teljesítése az SC feladata
5. A két klub kölcsönösen 400-400 bérletest fogad el egymás mérkőzéseire SC "kamerás oldal", HC vip oldal

A bökkenő az ötödik pontnál van mert ez csak akkor működhet korrektül, ha egységes a bérlet ár, ezt úgy lehet megvalósítani, hogy egy helyen árusítod a bérletet és a néző eldönti, hogy kinek akar fizetni (ugye, demokrácia...)

Lehet kommentálni, hogy ok, vagy nem, szerintem OK

Az SK ezen kívül üzemelteti a jégcsarnokot, fizeti a számlákat és megteszi a szükséges fejlesztéseket a Mitica törvény alapján:
ebben az évben kötelező módon forgó kamerákat szereltetett fel, illetve a szezon alatt kicserélődnek hulligánellenes :) székekre a jelenlegiek. Nézzetek utána ez kb mennyibe kerül...
A csarnok működtetése Kerusz az azt jelenti, hogy a Nemzeti Sportügynökség tulajdonában levő sportbázist (minden beletartozik jégpálya, sípálya, gyorskorcsolyapálya, szálloda stb) ügykezeli, eltartja, fejleszti stb, ehhez az állam támogatást nyújt, mely kb az éves üzemeltetési költségek 45%-a, a többit az SC gazdálkodja ki, bérleti díjakból, jegyekből, szálloda üzemeltetésből, stb. Van létesítményfenntartási és van sporttevékenységi támogatás, utóbbi elenyésző összeg...
Hogyan lehet egy gyava sunyi jellemu embert mint ANTAL ISTVAN egy olyan emberhez hasonlitani mint KURKO aki kiallt az egessz varos mellett mikor a retteget gazembert CSIBI ISTVANt kellett leultetni. Az olyan hivatkozasok mint a tiz bajnoki cim mar kezdett kicsit unalmas lenni foleg annak fugvenyeben hogy ezek nagyreszet KURKONAK lehet koszonni mert az a magyar sor nyerte ezeket melyet o hozott es utanna az a FILIP femjelezte SC nyert melyet szinten o csinalt tehat szegyen gyalazat amit Kurkoval ti muveltek es az SC-nek a sunyi vezetosege elukon PULISZKA PISTAVAL es CIERGO ZOLTal aki egy szereplo bohoc es csak tonkretette azt amit mas eddig csinalt. Amugy most fog szuletni a gyereke NICOLETA LUCIU-tol aki mint tudjuk szekely es o fogja majd a szekely hokit rendbetenni az mar mellekes hogy lehet hogy meg magyarul sem fog tudni . . .
En nem ertem mi gond az egyseges berlettel nem tok mindegy hogy mit ir a berleten hogy sportclub vagy hc a lenyeg az hogy engedjenek be a meccsre vele aztan tovabb azt rajzolnak irnak ra amit akarnak nem a berleten van a lenyeg hanem a hokin szerintem. Azt is ertem hogy a Sportclub mukodteti a jegpalyat es minden koltseg az ove de szerintem a hc minden edzesre minden meccsre mindenre fizet jeghasznalati dijat stb. es akkor mi a gond hasznalja a letesitmenyt de fizet erte.Techman az a hasonlat a garazzsal egy kicsit santit mert a jegpalyat az allam epitette nem a sportclub es az allam is tartsa fenn reszben es reszben a sportclub de azt ne felejtsuk el hogy a sportclubbe a haszon is amit a jegpalya hozz.
Aki nem csíkszeredai, csak képzelje el: ezek az emberek szomszédok. Elképzelhető, hogy egymástol pár száz méterre laknak, egymás mellett állnak sorban a pályán zsíroskenyérér, és itt így beszélnek. Igaza van alpecnek. Itt eddig ez nem volt jellemző...
Tiszteld az ősöket kisdrakula.
Aki nem csíkszeredai, az képzelje el: ezek az emberek alig pár száz méterre lakhatnak egymástól, valószínű egymás mellett állnak sorba zsíroskenyérér a hokipályan, és itt ilyen hangnemben beszélnek egymással. Igaza van alpecnek: "Itt eddig nem ez volt a jellemző..."
qx,nem ertettel meg ugy tunik...a bizonyos szovegreszben ertelmileg a "garazst" a HC epitette es a SC akarja kozosen hasznalni a berlettervezetevel..
qx,nem ertettel meg ugy tunik...a bizonyos szovegreszben ertelmileg a "garazst" a HC epitette es a SC akarja kozosen hasznalni a berlettervezetevel..
No kedves HC s "testverek",en eddig csak olvastam a beszolasokat de most mar nem hagyhatom szo nelkul.Terminatrix szepen leirta,hogy mi a palya s ti a bunko fejetekkel csak azt erosititek amit a presidentetek beletek sulykolt.Egyszeru a keplet:mi SC szurkolok bemegyunk a meccseitekre(de ki a halalt erdekel a HC?) vagy ti mentek mosztosekhoz vagy megvarjatok mig fagy lesz kint s ott van Karcfalva.En csak azt nem ertem,hogy miert bantja a presidentet,hogy tobb SC szurkolo fog kilatogatni a HC meccseire mint amennyi HC szurkolo a SC meccseire?Ez hulyeseg.Most felviszi a csapatot Gyergyoba s ingyen be enged titeket.Akkor miert ne csinalna szeredaban hatha veletlenul valaki beteved a meccsre es kifizet egy jegyet.Igy mar plusszba jonne ki.Tehat leszamitva ezt a 2 merkozest amit o kurt el,mert nem erdeklodott a jegpalya programja utan idoben,nem azzal van baja,hogy elesik a beveteltol mert o is tudja,hogy az SC szurkolo nem adna penzt egy HC meccsert hanem a SC szurkoloknak akart ezzel visszavagni a mult evi banner meg egy ket beszolas miatt.Na de vegul csak ti szivtok kedves HC-s baratok.Ja,es vigyetek szeket gyergyoba(s a dobot termeszetesen)
Hagyjátok abba! Ez nem tisztázás, ez mocskolódás!
Közröhej!
Nem az nyeri meg a bajnokságot amelyiknek a drukkerei több (igazolatlan és igazolhatatlan) mocskot hordanak a másikra.
Én piszokul szégyelem magam.
A Csíki Hírlap szerint, Kurkó az ANS-vel fog ezután tárgyalni.Octavian Beluval pedig csak szept.28.után tud majd találkozni a Hc tulajdonosa.Tehát még egy darabig várnunk kell arra,hogy a dolgok rendeződjenek.Sajnos.

terminatrix-"Muki, ha valami neked nem tiszta hívj fel egy rejtett szám mögül, változtasd el a hangod és kérdezz... 0040741276869
Amúgy meg... "

Terminatrix,nincs értelme telefonálgatni,amikor itt is kérdezhetek,a nyilvánosság előtt.
1.Miért volt szükség egy kft-re,mikor a Sc-nak is megvan minden lehetősége a bérletek és jegyek kibocsátására?
2.Neked és az adminisztrátorodnak mi a szerepe a Sportclubon belül?
3.A céged tavalyi tízezernyolcszáz és valamennyi ronos veszteségét miből fedezitek?
4.Miért van még mindig ilyen xar honlapja a Clubnak,minden ígéret ellenére?
5.Miért tiltottátok ki a Hc internetes közvetítőit a csarnokból?
Nagyon megköszönném,itt a fórumon,ha kérdéseimre kielégítő választ tudsz adni.
még jó hogy van rádijótelefon és értesítették az úton levő Miskolcot a helyszínváltozásról.
szép lett volna ha odaérnek csíkba egy kedves kis gyorskorcsojaversenyre, a HC meg gyergyóban várja őket.

a sportklub meg bekaphattya
bocsesz !

eszt elqrtam !

érthetően: A Sportklub TV bekaphattya !

az kéne még hogy szítsam itt a kedélyeket.
76ears okosabbnak tunsz ha hallgatsz;) Hulyefelfogasu csiki vagy az van;) mennyel es igyal mert az jobban all neked.Mindnehol osztod az eszt, egyszeruen envetseges vagy emebre es nem hazudtolod meg a tarsaidat.
Ne nevezz minekt a testvereidnek mert nem vagyunk olyan mint te. Hasonlitasz A.i-ra.Egy roszindulatu betokosodt emebrnek tunsz.

Kellemes napot, csak nehez az neked mert mint tudod 2 hokimecset kzott vna elet neked es utanna leallt mert nah...mint mondtam Csiknak vna ez a hercehucas hoki es a szep rmdsz-es politikusok.

Mas varos massal tud dicsekedni.

Igazi szekly hazafi vagy 76ears.

Most megihatsz feldecit ;)
te barcelinho,te meg szerdai sem vagy?s van keped osztani az eszt a csiki hokirol?Mas varos azzal dicsekedik amivel tud vazze de ki halalt erdekel?Menj kezilabda forumokra vagy zsebhoki forumokra s ott csinald a feszultseget.Hallod?nekem van a HC "szurkolotaboraban" egy par baratom,es mar most rosszul vagyok ha veletlenul te vagy az...fuj
barcelinho ideje lenne elhuznod innen,mert csak magadat rohogteted!Ez a masodik alkalom,hogy csikszeredat mocskolod es meg a vegen kiderul,hogy csiki sem vagy.Koltozzel bukarestbe,a stilusod utan odavalo vagy.Kulonben meg sok minden van csikban pl.:Csiki Jatekszin,hires kepkiallitasok stb.,de rolar leri kerulod az ilyen helyeket tavolrol...
1. Meggazdagodási szándékkal
2. Én vagyok a terminatrix, az ügyvezető pedig Obelix, a csapat pedig a gallok
3. A meggazdagodásból
4. Azért, hogy bosszantsunk
5. Bosszúból

1. Sportmenedzsment cég, rendezvényszervező (Magyar bajnoki meccsek, kiszállások stb.), marketing tevékenységet folytat, szponzorokat kutat fel, szerződéseket készít elő, gyártat és elad reklámanyagokat, a SK image-ének gondozója
2. Az ügyvezető, az ügyvezető, a tulajdonos az tulajdonos, ezen kívül kilenc éve tagja vagyok az SK jégkorongtámogató-vezető-csoportjának és alapítója a HC-nak
3. A cég nem veszteséges, legfeljebb adós (volt)
4. Deffiniáld a x-ar kifejezést, mondd meg mi kéne más legyen
5. Nincs tudomásom kitiltásról
6. A jegyeket az sk árulja, a bérleteket az SK management, mi ezzel a gond?

Lehet választani
76ears en csak az olyan csikiakat szidom mint te A.i es andra akik roszindualtuak, neked mind1 mi vagyok szerintem nem is az a bena betokosult ember mint te 76ears.
Andris meny es meg tanulmanyozzal e shozzla ki nehany okos megallapitas.

Csiki jatekszinhaz? jah valojaban van, ha mar az kerul szoba, tudod hanaydik? mega gyergyoi is elotte van es apropo van Kolozsvar i jatekszinhaz hogy megnyugtassam a kishaborgo lelketeket.


egya lenyeg 2en haboruznak e smagadfajt ameberek orvendek a mas karanak ennyi kedves nagy intelektualis 76ears.

Andris en az olyan suta embereket kerulom mint te;)
oszintne nektek orometek telik abban hogy Hc nem ajtszodhat csikban? kis okos Andris valsozljal azokra kerdeseimre amiket hozzad inteztem meg a del folyaman!!! mert nem tudtal valaszolni
Amúgy pedig ... nick mögül is nyilvános, hogy ki vagyok, Te pedig azt írhatsz, állíthatsz amit akarsz, mérgezheted magyar sajtós módon a levegőt...
Barcelinho, fentebb leírtam a megállapodást, szerinted nem korrekt? Ha nem, írdd le légyszíves, hogy miért, és mit kellene rajta változtatni. Ha pedig elfogadható, akkor akár alá is lehetne írni...
eloszor is figyelmedbe ajanlanam a magyar helyesirasi szotart,masodszor erthetoen ki kellene fejezd magad,mert nem ertem mit is akartal kerdezni,harmadszor en kerdeztem elobb,hol is van a karcfalvi jegpalyatok?? es a tobbi ami be volt igerve?eleg szelektiven tudsz olvasni,nehany dolgot nem veszel eszre.kulonben van egy helyesirasi szotaram,kolcsonadom ha kivancsi vagy ra es akkor meg elbeszelgethetunk szemelyesen is 1-2 dologrol ;-)
Andris nagy poenzskavagy:) hagylak rotyogjal mint krumpli a gulyasban;)

papa te ksi irastudo az intelgianci es az igazsag megtestesitoje;)

Nme mondtam nem korekt! nekem megfelel!

csak vna koztetek par ember aki roszakaratu...lasd Andrist;)
OK elfogadom, akkor már csak az aláírás van hátra...
Nagyon szépen köszönöm a válaszaidat.:)
Az imidzs része a honlap is.Volt néhány javaslatunk a honlappal kapcsolatban,amelyeket előbb átgondoltatok majd megfontoltatok és utána elfelejtettétek.
Webgóbé mást állít és én,sajnos,neki hiszek.De ez legyen az én bajom.
Sajnos még mindig nem értem miért van szükség rendezvényszervezőre,amikor minőségi javulást nem észleltem az általatok szervezett mérkőzéseken.Az emberek továbbra is gyúródtak,a csarnokot sem takarították,a bemondó hangja sem változott meg,a rolba is csak rolba maradt.
Valószínű az első verzió, első válasza áll a legközelebb az igazsághoz,mert egyébként ez a cég nem lenne ennyire ismeretlen a piacon mint amennyire jelenleg is az.
Ugy latom az igazi HC drukkerek megint lemaradtak egy meccsrol.
AMig itt perlekunk, a gyergyoi jegen dolgoztak a fiuk. de hat az ugy latom egy drukkert se erdekelt.
A HC 5-1 re verte a Miskolcot,
Gratulalunk a fiuknak.
Ami Csíkszeredában a két hoki klub körül történik az már régen több, mint egy helyi konfliktus. Engem nem érdekelnek az egymással szemben feszülő érdekek. Hasonlóan az Írekhez Székelyföldön a jégkorong a nemzeti identitás része. Ilyen sportágak az íreknél a hurling - minő véletlen ez a hokihoz (a gyephokihoz) hasonlít – és a Gaelic football labdajáték, vagy a Road Bowling nevű kugli-szerű golyós játék. Ezek a nemzeti sport-játékok az írekben megerősítették azt a tudatot, hogy az angolokon túl is van élet. Az írek azt is meg merték fogalmazni, azt hogy az ő kultúrájuk különb az angolokénál (az sem semmi, ha idáig eljut egy nemzet!). Gondolom, nem kell nagy analógiateremtő-képesség, hogy kiderüljön, hogy mire gondolok. Mi, akik a hetvenes –nyolcvanas években az órákról ellógtunk, azért hogy olyan legendákat láthassunk, mint Varga, Előd, Gál Sanyi, Tureanu, Prakab, vagy a magyar ifjúsági állogatottból Ancsin - hogy szelektíven csak néhányat említsek - sosem gondoltuk volna azt, hogy eljön majd azaz idő, amikor egy csíkszeredai csapat nem játszhat azon a jégpályán amelyet az 1970-es C csoportos VB-n avattak fel. Ezt senkinek sincs joga megakadályozni. Aki megteszi: történelmi bűnt követ el. Gondoljátok meg: a két csíkszeredai és a gyergyói klub együtt labdázik az anyaországi klubokkal. Van ennél szebb. El lehetett volna ilyent képzelni a kádári gulyás-kommunizmus vagy a Ceausescu-féle proletár-diktatúra idején! A megoldást a Sportklub szurkolói tudnák kikényszeríteni: bojkottálnák a Sportklub meccseit. Csíkszeredában is, mint Gyergyóban üres volna a nézőtér.

Karda Gergely
Budapest-Csíkdánfalva
Egen, webgobét kértem meg személyesen többször is, hogy "rendezze" a honlapot, vmi miatt mind csúszott az ügy és kezdődött a szezon, így más kapta a megbízást, a honlap pedig csúszással, de megindult, hogy Te mit értesz és mit nem, a te dolgod. A dolog egyszerű, csak gondolkodnod kéne... A magyar meccseket nem lehetett ANS-s anyagi forrásokból rendezni, ennyi...

Fáj, nagyon fáj...
Olvasni ezt a sok (fölösleges) indulattal teli "hozzászólást"; tudni azt, hogy ezek az egymást mocskoló emberek mind Szeredai-nak mondják magukat; tudva azt, hogy holmi kisstílű (bocs!) fráterek - mindkét oldal jeles képviselőit egyformán értem - "mindent csak nekünk" gondolkodása miatt ilyen megosztottság van olyan emberek között, akik elvileg ugyanazt a sportot szeretik; ez nagyon kiábrándító. Büszke vagyok (nem voltam!) Csíkszereda-i létemre, de mélységesen szégyellem magam kedves falustársaim alpári és mocskolódó szövege, stílusa miatt. Jómagam is kis gyerekkorom óta (és ez nem tegnap volt...) magamba szívtam a hoki szeretetét, jártam meccsre Apámmal, majd később a haverokkal; drukkoltam a csíki hokinak; szidtam a soros ellenfelet (Steaua, Dinamo, Galac ) meg a bírókat, de soha nem tudtam elképzelni azt, hogy valaha azt kell megérjem, hogy két szeredai hoki-szerető ember így gyalázza egymást, csak azért, mert két csapata is van a városnak. Szegény Balla Feri bácsi, biztos forog sírjában, és bottal verne szét az ilyen "drukkerek" között. Tőle, tőlük azt tanultuk, hogy a jégen kell legyőzni az ELLENFELET, nem a pályán kívül az ELLENSÉGET.
Azt mondom: a szeredai hoki az azt szerető embereké, nincs senkinek joga azt kisajátítani sem dicső múlt, sem reményekkel teli jövő jogán!!! (igen, itt legszívesebben KIABÁLNÉK). Nincs joga senkinek elvenni a gyerekektől (meglevőktől és meg nem születettektől) azt a lehetőséget, hogy szívből drukkoljanak a szeredai hokinak, hogy álmuk legyen ott a jégen megvédeni a kedvenc színeket. Ne öljétek meg ezzel az értelmetlen mocskolódással azt a szent dolgot, amit „szeredai hoki”-nak nevezünk!!

Tisztelettel,
Dr. Józsa Tibor (43 éves)
Zsögöd – Gödöllő
teves drukker,10-3-ra gyoztunk....es igenis,erdekelt egyeseket
Az a baj, gyerekek, hácésok és klubosok, hogy lennénk itt a környéken jópáran, akik mostanig a hokiért jártunk ki a Vákár Lajosba.Nem tartozunk a fiatal generációhoz, magam is vagy 35 éve járok meccsre, úgyhogy láttam már pár dolgot.Az elmúlt szezonban a HC és az SK meccseire is kijártam, mikor egymás ellen játszodtak, akkor mindkettönek tapsoltam.Hogy lehet ez? Elhangzott bizonyos fórumokon, hogy egy ember csak egy csapat szurkolója lehet. Pedig csupán arról van szó, hogy szeredai ember, aki a hokit szereti és a szülövárosát is szereti, egyik vagy másik csapat színeiért nem tagadhatja meg azt a várost, ahol született, felnött és mai napig él, dolgozik stb.Ami pedig most folyik, szurkolók és vezetök között, hát úgyszólván elvette a kedvemet attól, hogy kimenjek a pályára, ez szégyen, a szeredai hoki arculköpése.
Távol álljon tölem, hogy Kurkónak igazat adjak, de azt elmondanám, hogy az Antal módszereivel sem lehet egyáltalán egyetérteni. Hogy a legprózaibb dolognál maradjunk, ott vannak mindjárt a jegyek. Ezeknek az árát tavaly is önkényesen hol megemelte, hol meg visszavette.Idén pedig a jegyek ára megduplázódott, mint tudjuk 10 ron lett egy belépö.Namármost, a meccsekre sok olyan ember látogatott ki, akinek idén a 10 lej bizony sok, és ez az elsö meccseken meg is látszott.A jegyeket pedig nem más, mint az a bizonyos KFT bocsátja áruba....
\
Tisztelt polgártársak! véleményem szerint ebben a vitában senki sem birtokolja a teljes igazságot, sem a vezetök, sem a szurkolók. Az egymás mocskolása nem vezet sehová, viszont a szeredai hoki és közönsége már eddig is sokat veszített a kedvezö imázsból anyaországi barátaink elött, és nemcsak. Ez pedig akkor is szomorú, ha itt sokakat nem érdekel.\
Köszönöm.
Kedves azon SC szurkolok akik orvendenek annak,hogy a hC elkoltozik Gyegyoba.Eloszor is jo lenne azon elgondolkodni,hogy ez egyaltalan jo-e a SC-ak.Bar messze van a szezon vege de nagyon valoszinu,hogy a SC-HC fogja jatszani a play off-ot.Na akkor..Tavalyhoz kepest mas lesz a kep mert a tavaly itthon voltak a meccsek es ide kerult az oszes bevetel de ezuttal a HC lesz otthon Gyegyroba igy a kedves SC drukkerek is le kell utazzanak Gyegyoba.Es ott megint egy bokkeno.Lehet a palya tul kicsi lesz egy ilyen rangadonak es valoszinu,hogy par szaz gyergyoi drukker is kivancsi lesz a merkozesekre es akkor johet a vendegszektor a SC drukkerek reszere mondjuk 200 hely...Egy masik dolog pedig a ket csapat marakodasanak a haszonelvezoje Gyergyo mert neki ez jovedelemforras.Nem mintha sajnalnam a penzt toluk mert a Progym is szekely csapat tehat a penz ott is jo helyen van de lehetne az Szeredaban is.Tehat jo lenne egyszer jol elgondolkodni mielott orvendenenk a masok karanak es kozben a sajat karunkon is mindezt tudatlanul.
Egy dolgot meg nem ertek a szurkolok miert kell a vezetoseggel foglalkozzanak mi nekunk vannak a meccsek.Foleg hogy a SC szurkoloknak vana legnagyobb gondjuk a mi vezetonkkel ami meg nem is rajuk tartozna.El kell fogadni van egy nev ami a SC aminek van egy tortenelme lehet ra buszkenek lenni,mi is buszkek vagyunk ra de most van egy rivalis csapat is ami nem mellekesen szinten szeredai es amelyik szinten tortenelmet keszul irni amire szinten buszke lehetne minden szeredai vagy szekely ember.Ami most folyik az undorito barmelyik reszrol is legyen.
süti beállítások módosítása